Etsimässä jotain


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Viesti La Helmi 02, 2008 7:32

Etsimässä jotain

Asgard

Kylällä olleessaan Asgard oli löytänyt kartan josta puuttui keskeltä pieni palanen. 'Tuo palan puuttuminen kertoo jotakin. Rikollistenkätköpaikka varmaankin.' Asgard ajatteli ja käveli pitkin kylää kohti metsän reunoja samalla katsellen karttaa. Välillä hän nosti katseensa kartasta kun jotkut moikkasivat hänelle mutta harvat vain ja olivat arvanneet näkyvästä rististä että tämä oli pappi.
'Soturi pappi saa taistella hyvien asioiden puolesta.' Asgard ajatteli ja käveli syvemmälle metsään. Hän ei osannut suunnistaa kartan avulla ja oli aika äkkiä eksyksissä metsässä. Mutta hän ei tiennyt tätä ja käveli syvälle metsään. 'Unohdin etten osaa suunnistaa mutta jatkan etsimistä silti.' Asgard ajatteli ja jäi siihen paikkaan tutkimaan karttaa.

//Akuma.//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13902

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 02, 2008 10:11

Henry

Hery oli metsässä.. ei sen takia että pakoilisi isäänsä, ei sen takia että tapaisi ystäviään, ei sen takia että hänellä olisi tylsää. Ei, hän oli harjoittelemassa, harjoittelemassa metsästystä ja ajo oli parhaillaan menossa. Henry oli lainannut Lilyn hevosta, Jimiä ja ratsasti sillä nyt täyttä laukkaa halki metsän peuran perässä. Jim liikkui nopeasti, sen raskaat askeleet kumisivat pitkälle ja sen hengitys kuului selvästi läpi metsän.
"Jim pysy vauhdissa, seuraa peuraa!" Henry sanoi hevoselle irroittaen otteensa ohjista.
Peura loikki pitkin kaarevin hypyin pitkin metsää, sen askeleista ei kuulunut lähes yhtään mitään, mutta sen nopeasta ja raskaasta hengityksestä saattoi kuulla kuinka se oli peloissaan ja alkoi jo väsyä. Henry otti jousen, jännitti yhden nuolen ja tähtäsi kohti peuraa, joka juoksi heidän edellään. Juuri kun Henry oli irroittamassa otteensa nuolesta, peura teki äkki käännöksen vasemmalle kadoten puskiin, Henry huomasi suoraan edessään miehen joka tutki karttaa. Hän sai juuri ja juuri pysäytettyä nuolen, hän heitti nuolen äkkiä maahan, pisti jousen kainaloonsa ja otti ohjista, mutta liian myöhään.
Juuri pari metriä ennen miestä, Henry vetäisi ohjista ja Jim teki äkillisen hypähdyksen sivulle, kaatuen kyljelleen ja kieri vähän matkaa maassa. Henry lensi vähän matkan päähän Jimistä tämä kaatuessa ja kieri pari metriä eteenpäin ja jäi selälleen makaamaan maahan. Jim pomppasi lähes heti ylös, mutta Henry jäi makaamaan maahan vielä hetkeksi, kunnes nousi istumaan, pidellen päästään kiinni toisella kädellä.
"au au au au.." Henry valitti ravistellessaan päätään ja vilkaisi mieheen.
"Ei kai teille käynyt kuinkaan?" Henry kysyi hieroen niskaansa.

// here again! \o/ //

Viesti La Helmi 02, 2008 10:38

Asgard

Asgard kuuli ääniä takaansa ja kääntyi. Hän näki kuinka nuoli oli jo tulossa häntä kohti mutta tämä mies otti siitä kiinni ja pisti jousen kainaloonsa, sen jälkeen yritti saada hevosen hallintaansa mutta ei onnistunut. Asgard katsoi kun melkein pari metriä hänestä hevonen teki hypyn sivulle kaatuen nurin kyljelleen ja ratsastaja lensi kauemmas hevosesta.
Hevonen nousi selältään pystyyn ja jäi siihen, sen jälkeen Asgard käänsi katseensa ratsastajaan joka kyseli tämän vointia. "Ei käynyt mitenkään mutta teille kävi." Asgard sanoi ja käveli hevosen luokse ottaen kiinni ohjaksista jotta hevonen pysyisi paikallaan. Asgard silitti tämän harjaa. "Meinasitte ampua nuolella pappia. Mutta ei se mitään." Asgard sanoi.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13902

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 02, 2008 10:47

Henry

"itseasiassa olin ampumassa peuraa.. eikä nuoli edes kerennyt lähtemään käsistäni" Henry täsmensi pyörittäessään niskojaan.
Hän nousi ylös ja otti pari haparoivaa askelta ja suoristi sitten selkänsä. Hän noukki maasta pudonneen jousensa ja käveli Jimin luo, joka kuopi maataan kaviolla rauhattomasti.
Henry vilkaisi miestä joka silitti Jimiä, hän ei ollut koskaan ennemmin nähnyt tätä miestä, mutta vaatetuksesta näki että tämä oli pappi.. kuten tämä oli sanonutkin.
"Pappi siis.. mikä on nimesi? En ole nähnyt sinua koskaan ennemmin.. mitä muuten metsässä teette?" Henry kysyi silittäen Jimin päätä, kun tämä tunki turpansa Henryn lähelle.

Viesti La Helmi 02, 2008 11:00

Asgard

"Vai että metsästämässä ja se oli melkein hitusen verran" Asgard sanoi ja katseli samalla silittäessään hevosta tuota miestä joka oli nousemassa pystyyn. 'Aika raju pudotus ollut kun ei meinaa pysyä pystyssä." Asgard ajatteli.
Hevonen näytti kuopivan maata rauhattoman näköisenä ja Asgard katseli kun mies tuli hevosen luokse joka vilkaisi häntä. "Itse asiassa soturi pappi toisin sanoen. Nimeni on Asgard ja sinä olet varmaankin Henry. Löysin kartan johon on näköjään tehty tarkoituksella pieni reikä." Asgard sanoi ja silitti hevosta, samalla katsoen miestä kun mies silitti hevosta.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13902

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 02, 2008 11:11

Henry

"Prinssi Henry Scarlington, mutta kutsu vain Henryksi" Henry täsmensi Asgard nimiselle papille.
Henry otti Jimin ohjat käsiinsä ja kävelytti tämän kerran ympäri, tarkistaakseen ettei hevoselle ollut tullut mitään revähdyksiä jalkoihin.. Lily tappaisi hänet jos Jim edes katkaisi yhden jouhen itsestään, niin tarkka Lily hevosestaan oli.
"Vai että soturi pappi" Henry mutisi puoliääneen taluttaessaan Jimiä.
Jim liikkui normaalisti, ei aristanut yhtäkään askeltaan eikä näyttänyt olevan mistään haavoilla, mitä nyt hieman sotkuinen pyörittyään maassa.
"heh.. kartat" Henry sanoi taputtaessaan Jimiä joka noukki maasta ruohoa ja alkoi mutustamaan sitä.
"En tiedä että kenelläkään olisi aivan täydellistä karttaa Cryptistä.. kuten sanoit, suurimmassa osassa on reikiä ja joistakin puuttuu kokonaisia alueita. En usko että edes haltijoilla olisi täydellistä karttaa Cryptistä" Henry sanoi naurahtaen, paljastamatta kumminkaan että hän tiesi ettei haltijoilla ollut täydellistä karttaa.. eihän hän voinut kaikille toitottaa että tiesi jotain haltijoista, se oli pidettävä vielä salassa.. vielä, onneksi sitä ei kukaan tiennytkään.
"oletko kirkolla töissä? en.. ole nähnyt sinua siellä, oletko niitä kiertäviä pappeja?" Henry kysyi muistellen käyntejään kirkossa.

Viesti La Helmi 02, 2008 11:28

Asgard

"Aionkin sillä koko nimeä en muistaisi." Asgard sanoi ja päästi ohjaksista irti kun Henry otti ne ja rupesi tekemään rinkiä hevosen kanssa. Asgard katsoi sivummalta Henryn touhua.
Asgard kuuli Henryn mutinaa jotakin soturi papeista muttei viitsinyt mainita tästä. Mielenkiinto tuli kun Henry alkoi puhumaan jotakin kartoista ja että niistä puuttui palasia. "Ehkäpä ei ole heillä Cryptistä sillä sota estää niin paljon tutkimasta alueita." Asgard sanoi ja tunsi että Henry peitteli jotakin mielessään.
"En ole siellä kylän kirkossa töissä. Ei mitään jännittävää puuhaa ollenkaan paljoa kirkossa ja kyllä kiertelen pitkin maita. Soturi papit metsästävät pahoja olentoja, olemme fanaattisia kristinuskon puolustajia ja olen kuullut sinusta kaikenlaisia huhuja." Asgard sanoi ja piteli vasenta kättä kaavun sisällä mutta veti sen pois sieltä. Sillä tiesi ettei Henry kävisi kimppuun.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13902

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 02, 2008 11:36

Henry

"haha" Henry naurahti "Vai juttuja. Niitähän liikkuu kaikista. Minusta liikkuu vaikka mitä: olen petturi, olen haltijoiden puolella, olenkin oikeasti haltija tai että veljeilisin heidän kanssaan. Se että en pidä sodasta näitä vastaan ei tarkoita että olisin heidän puolellaan, täysin perättömiä juttuja" Henry sanoi nauraen.
"Huhuja on turha uskoa, jos haluaa kuulla totuuden, pitää kysyä asianomaiselta.. ja vakuutan että en ole petturi" Henry sanoi hymyillen, laksien oikean kätnesä rintakehänsä päälle.
"oletko muuten.." Henry aloitti kävellessään lähemmäksi Asgradia "Oletko nähnyt täällä yhtään yksisarvista? Kuulin että täällä liikkuisi ainakin yksi, nuori uros" Henry kysyi.

Viesti Su Helmi 03, 2008 12:07

Asgard

Asgard kuunteli kuinka Henry luetteli huhuja itsestään ja sanoi niitä perättömäksi. "Sinähän kuulemma pukeudut kuin haltija ja kuljet metsissä vihreässä puvussa. Haltiathan käyttää sellaisia pukuja yleensä." Asgard sanoi. 'Hän valehtelee papille.' Asgard ajatteli melkein vihaisena.
"Hankalahan sitä on selvittää kuka niitä huhuja jakelee kuin rahaa kansalle ja en oikein tiedä puhutko totta." Daer sanoi ja katsoi kun tämä pisti oikean kätensä rintansa päälle.
Asgard kuunteli kun Henry sanoi oletko muuten ja tämä alkoi tulla Asgardia lähemmäksi. "En ole nähnyt niitä haltioiden ratsuja, veljeni on kuulemma nähnyt yhden ja puhunut sellaiselle. Mitä sinä niistä meinaat vai ratsastaa sellaisella?" Asgard sanoi kun kuuli Henryn puhuvan hänelle yksisarvisista.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13902

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Helmi 03, 2008 11:26

Henry

Henry veti astetta vakavamman ilmeen eikä hymyillyt enää yhtään.
"Se että pukeudun vihreään ärsyttääkseni isääni ja hypin metsissä koska en halua nähdä häntä, ei tee minusta haltijoiden ystävää" Henry sanoi ja jatkoi "Ja hulluksiko minua luulet? Ratsastaisin yksisarvisella? ei, haluan napata sellaisen. En itselleni, vaan siskolleni. Hän rakastaa niitä ja niin hänen lapsensakkin. " Henry sanoi ja silitti Jimin kaulaa.
"Lisäksi silloin saisin lainata enemmän hänen hevostaan.." Henry mutisi katsellessaan Jimiä joka mussutti yhä ruohoa.
Sitten Henry nosti katseensa takaisin Asgardiin ja katsoi tätä kysyvästi.
"Veljesi siis näki yhden ja puhui sille? Kuka on veljesi?" Henry kysyi.

Viesti Su Helmi 03, 2008 12:17

Asgard

'Melkein saan hänet kiinni, siitä että on oikeasti haltioiden puolella. Ilmekin melkein kertoo sen ja valhe on yksi synneistä.' Asgard ajatteli samalla kun kuunteli mitä Henry puhui. "Eikö prinssin pitäisi hoitaa velvollisuuksiaan. Isäsikin on varmaan huolissaan kun esikoinen hyppii pitkin metsiä." Asgard sanoi huolestuneella äänensävyllä.
"En sano että olet hullu ja voin auttaa sinua jos haluat, yksisarvisen pyydystämisessä. Lapset tykkää paljon sellaisista olennoista" Asgard sanoi. 'Voin pitää silmällä vähän Henryä ainakin jos seuraisin häntä.' Asgard ajatteli. "Niin metsästyksen harjoitteluun varmaankin mutta yksisarviset on aika äkäisiä jos ne otetaan kiinni." Asgard sanoi. "Niin hän näki. Hän on Sa." Asgard sanoi. 'Mitähän on mennyt veljeni tekemään sillä ne öiset retket ovat menneet jo ihmissutena liian pitkälle.' Asgard ajatteli huolestuneella ilmeellä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13902

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Helmi 03, 2008 2:52

Henry

"Auta toki jos haluat" Henry sanoi ja lähti kävelemään pitkin metsää, suuntaan josta hän oli tullutkin.
"Ei hän välitä.." Henry aloitti pienen hiljaisuuden jälkeen "Isäni siis, ei hän välitä mitä teen. Hän on luopunut jo minun suhteeni, ainoa kenestä hän välittää on Lily. No, ei se minua haittaa, en minäkään välitä hänestä" Henry kertoi heidän kävellessään.
Metsässä oli hiljaista, ketään ei liikkunut missään, ei voinut nähdä edes vilahdustakaan kenestäkään muusta. Silti Jim liikehti levottomasti ja vilkuili ympärilleen, aivankuin heitä olisi tarkkailtu. Henry katseli sivusilmällä Jimiä ja vilkaisi sitten Asgardiin.
"Se taitaa olla lähellä.. yksisarvinen siis. Eläimet aistivat ne ja Jim käyttäytyy nyt jo oudosti" Henry huomautti katsellen ympärilleen.
Metsä näytti satumaiselta, lehtien välistä paistoi kirkkaasti aurinko, joka värjäsi metsän kultaisen sävyiseksi.

Viesti Su Helmi 03, 2008 4:21

Asgard

"Niin tulenkin." Asgard sanoi hymyillen ja lähti seuraamaan Henryä joka käveli samaa reittiä mistä oli tullut.
Asgard käveli Henryn takana. "Olet hänen poikansa kyllä hän välittää sinusta mutta teoillasi saatat menettää luottamuksen isältäsi kokonaan." Asgard sanoi järkeä puhuvan äänellä. "luulen että Lily perii valtakunnan kun kuningas kuolee aikanaan. Jos asiat ovat menneet huonosti, et ole enää esikoinen." Asgard sanoi kun Henry puhui välittämisestä. Asgard yritti kuunnella metsän ääniä mutta oli liian hiljaista. 'Joku tarkkailee meitä varmaankin se yksisarvinen mutta on vielä muitakin tunnen sen.' Asgard ajatteli.
Asgard oli edelleenkin Henryn takana kunnes oli kävelemässä tämän vierellä. "Niin huomasin. Tunnen että täällä on haltioita myöskin, se ei ole yksin." Asgard sanoi kuultuaan Henryn sanovan jotakin. Asgard veti kaavun sisästä kaksi miekkaa kumpaankin käteen ja pysähtyi.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13902

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Helmi 03, 2008 5:48

Henry, Desmond

Henry pysähtyi siinä samassa missä Asgard ja vilkaisi tämän käsissä olevia miekkoja.
"En usko että nuo ovat tarpeen" Henry sanoi ja vilkaisi ympärilleen.
Henry katsoi eteensä ja näki puskien välissä tumman hahmon.
"heh... se on yksisarvinen.." Henry sanoi ja osoitti hahmoa joka pyöri ympäriinsä puskan lähellä, aivan kuin ei olisi päässyt pidemmälle. Hahmosta erottui pitkä suora sarvi, kaunis hevosmainen ulkomuoto ja kullan keltainen harja.
"Se on jäänyt kiinni. viritin ansan tuonne, syötiksi pistin omenan" Henry sanoi ja katseli yksisarvista joka hyppi köysi kaulassaan.
Sitten yksisarvinen seisahtui ja katsoi heitä kohti.
"HEI! Auttakaa!" Yksisarivinen huusi heille.
Herny katsoi hetken aikaa ihmeissään, mutta lähti sitten kävelemään kohti yksisarvista. Yksisarvisen ilme muuttui kysyväksi kun Henry saapui lähemmäksi.
"luulin.. että olit haltija" Desmond sanoi nähdessään että Henry oli ihminen.

Kyllä, Desmond. Narsistisin yksisarvinen mitä Cryptistä löytyi. Sen jälkeen kun hän oli nähnyt Sa'n metsä aukealla, hän oli tyylikkäästi 'poistunut' paikalta.. eli toisinsanottuna paennut. Hän ei sotimisesta välittänyt, ties vaikka tulisi arpia kasvoihin. Ahne kun oli Des oli nähnyt omenan ja tottakai pujottanut kaulansa silmukan läpi, joka nyt kiristi hänen kaulansa ympärillä.
"Luulit väärin" Henry sanoi tarttuessaan köyteen, minkä toinen pää oli Desmondin kaulan ympärillä ja toinen oli puun ympärillä.
"Mitä sinä nyt?! Et sinä voi vangita minua, olen yksisarvinen!" Desmond sanoi katsellessaan kun Henry sitoi narun Jimin satulaan kiinni.
"sehän siinä onkin.. tosin empä ole kuullut koskaan yksisarvisen puhuvan.. oletko sinä Asgard?" Henry kysyi olkansa yli kun sitoi narua kiinni.

Viesti Su Helmi 03, 2008 6:42

Asgard

"Saattavat olla jos tulee pieniä ongelmia." Asgard sanoi hymyillen ja tunki miekat takaisin kaavun sisään. Asgard katsoi kun Henry sanoi yksisarvinen ja osoitti puskia. "Niin näyttää olevan, hieno yksilö." Asgard sanoi.
"Hyvin olet näköjään saanut." Asgard sanoi ja katsoi kun tämä yksisarvinen pomppi. Sitten yksisarvinen pysähtyi ja rupesi puhumaan. Asgard oli ihmeissään kuten Henrykin. Asgard jäi paikalleen ja katseli sivummalta kuinka Henry meni yksisarvisen luokse, yksisarvinen oli luullut heitä näköjään haltioiksi.
Asgard katseli kun Henry sitoi yksisarvisen Jimin satulaan ja yksisarvinen valitti siitä ettei voinut vangita häntä.
"En ole kyllä minäkään muutakuin että veljeltäni. Kerrohan yksisarvinen mistä olet oppinut puhumaan jos olet myynyt sielusi paholaiselle sadaksesi puhe taidon niin passitan sinut suoraan hänen luokseen." Asgard sanoi ja vetäisi uudestaan miekan esille kaavusta.
Seuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia