Kiusankappaleita


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Viesti Ma Tammi 23, 2012 8:58

Kiusankappaleita

~Lolisa~

Tyttö Hyppäsi oksalta toiselle ja kyykistyi pitäen oikealla kädellään puunrungosta kiinni. Toinen katseli maahan, tarkkailen olisiki paikalla ketään. Hiukset kuitenkin roikkuivat vapaasti sivuilla, joka häiritsi. Lolisa katsoi paitansa rinnusta. Jes... Tämä kehuskeli itseään, kun oli laittanut aamulla tämän paidan. Paidassa oli iso kaulaaukko, joka oli sidottu kahdellanauhalla kireemmäksi jotta koko vartalo ei näkyisi. Lolisa vetäisi toisellä kädellään, toisen nauhan irti, ja istahti sitten kunnolla oksalle. Tämä sieppasi hiuksensa taakse, ja sitoi ne nauhalla kiinni pois silmien edestä. Vaaleaverikkö vetäisi rusetin kiinni ja katsoi sitten taas maahan etsien jotain tyyppiä. Tämä ei itsekkään tietänyt ketä etsi, mutta yleensä kun tämä oli lähtenyt metsälle niin hän oli joka kerran nähnyt jonkun ihmisen tai haltian, jonka kanssa on alkanut jutella.
Lolisa Pomppasi nopeasti istumasta seisaalleen ja hyppäsi pienellä ponkaisulla toiseen puuhun joka oli aivan vieressä. Lumet karisivat siitä pois ja tömähtivät maahan, samaan aikaan milloin Lolisa olikin jo toisessa puussa. Tyttö pomppi eteenpäin, se alkoi vähitellen kyllä muuttua juoksuksi. Lolisa kuitenkin pysähtyi hetken päästä kun tajusi että se oksa mille oli hyppäämässä olikin aivan hirveen ohut. Tyttö horjui hetken paikallaan, meinaten tippua. Tämä alkoi kaatua eteenpäin aivan tikku suorana, ja nyt olikin jo tippumassa. Kuitenkin juuri ennen kuin tämä olisi tippunut naama edellä, tämä nosti kätensä ylös ja sai tarrattua edessä olevaan ohueen oksaan. Sen Loli oli tiennytkin että saisi siitä kiinni mahdollisesti. Tyttö katsoi ohutta oksaa joka alkoi jo katketa. Juuri enenn sitä Loli hyppäsi maahan ja alkoi katsella ympärilleen.
Tuuli oli heltynyt ja ainoat äänet olivat pikkulintujen sirkutusta. Loli lähti kävelemään eteenpäin ja katsahti nopeasti heti sen jälkeen vasemalle. Sieltä oli kuulunut rasahdus joka kuului vaimeiden äänien rinnalla todella selvästi. Se oli kait vain eläin, joten tyttö jatkoi matkaansa.

//sry ympäripyöreästä vastauksesta, mutta oli vaikee tietää miten Terreth pääsisi hyvin mukaan :< Käytin Ventuksen otsikkoa vähän erillaisena :Dniin ja anteeksi tosta linkistä keskellä tekstiä mut oli pakko >:[

Nya

Viesti Ti Tammi 24, 2012 9:25

Terreth

Puoliverinen lensi hyvin nopeaa tahtia halki ilman. Siivet takoivat ilmaa ja tuuli puhalsi ihananasti. Tuon kaiken kyllä pilasi melko kirkas päivä. Maski päässään Terreth lensi. Hän meni alemmas ja löi siivillään ilmaa. Tuuli lakkasi juuri puhaltamasta ja punapää alkoi menettää korkeutta. "Ei helvetti!" Hän kiroso ja synnytti itse voimakkaamman tuulen. Sen turvin hän lensi vakaammin, mutta siivet repivät mukaansa oksia ja muuta kamaa puista. Toinen siipi repäisi ison oksan mukaansa ja se kolahti maahan, repien mukanaan pienempiä oksia. No nyt punapää oli ainakin herättänyt puolimetsää talvi uniltaan. Terreth henkäisi, kohottautui korkeamalle ja pääsi puiden yläpuolelle. Puoliverinen kuitenkin lopulta päätti laskeutua. Maahan päästyään, siivet katosivat. Mies vilkuili ympärilleen ja kuunteli ääniä. Hän pyyhki roskat itsestään, kuuli askelia. Yläilmassa. Täällä oli joku.
Siitä välittämättä Terreth meni alas ja katsoi maaperää. Mies kaivoi nopeasti nuolen esiin, alkoi piirtää maahan merkkiä. Kaksi pystysuoraa viivaa, sen jälkeen suorakolmio niidenpäälle. Lopuksi silmä koko komeuden keskelle. Kolmannen asteen merkki. Demonit kaiversivat näitä merkkejä ihmisiin. Pystysuorat viivat olivat portti, kolmio tarkoitti kuolema ja silmä riivamista demonin kynsissä. Nuoli liikkui yhä, se piirsi vielä ympyrän merkin ympärille, Terreth ei käyttänyt tätä merkkiä yleensä, mutta se paljasti kilometri säteellä ympärillä olevat viholliset. Näytti kuinka heikkoja tai vahvoja ne olivat.
Punapää vetäisi mustan sulan esiin ja laski sen merkin päälle. Sulka hohti pimeyttä ja sammui heti. Merkki oli poissa. "Näytä minulle!" Puoliverinen lausui ja tuli hetken hiljaisuus.
Terreth näki. Hän hahmotti laihan, juoksevan hahmon. Nainen. Terreth näki etteitästä tulisi hirveästä vaaraa, mutta hän voisi hiema pitää hauskaa. Leikkikaluna, mutta siitä tulisi aivan liian helppoa. Terreth nousi ilmaan ja lähti lentämään, hän suuntasi kohti tätä naista. Nyt tehdään jotakin hyvin vasten mielistä. Vaikka punapää ei kamalasti tykännyt tapella, hän päätti täyttää päivänsä pieneen huviin.

//Tälläistä minä sitten sönkötin tänne.

Viesti Ti Tammi 24, 2012 5:23

Evelyn

Nuori nainen tarpoi lumisessa metsässä, pitkähihainen takki oli kaivettu jostain laivan syövereistä niskaan, mutta takin helman tullessa polviin saakka, ei tavallista paksumpia housuja oltu etsittykkään.
Punapäällä oli puukko muassa, muttei muita aseita, iso puukkohan oli kuin pieni miekka, ja ei sitä vihoissaan tullut ajateltua että keskellä metsää törmäisi johonkuhun.

Niin epäreilua, miksi kukaan ei voi ymmärtää ! Saatanan pökiöt, joku päivä vielä teurastan ne kaikki ! Ja lunta ! Vielä vähän lisää lunta ? Ei hel---... Evelyn kirosi mielessään tarpoessaan hangessa. Hän oli taasen menettänyt malttinsa ja lähtenyt suunapäänä metsään purkamaan agressiotaan.

Lumi narskui tavanomaiseen tapaan kenkien alla, eikä muita näkynyt. Punapää oli kuitenkin vihaisempi kuin punaista näkevä härkä, mailma tuntui jotenkin epäreilulta ja ärsyttävältä, milteipä epätodellisen ärsyttävältä.
"Mikä kaikkien ongelma on !?" Nuorukainen karjaisi levittäen kätensä, hetken luminen metsä kaikui, ja sitten ääni muuttui taas narskuviksi askeliski ja matalaksi kiroiluksi.

//Here i am !//

Viesti Ti Tammi 24, 2012 5:53

~ Tenshi ~

Nuori nainen istui lumisen kiven päällä ja teki käsillään pieniä tulipalloja. Onneksi hän osasi tehdä tulta. Muutenhan neiti olisi jo jääpalikka. Puoliverinen demoni nousi kiveltä ja pyyhki lumet pois hameestaan, joka ei myöskään auttanut tytön lämpimänä pitämiseen mitenkään.
"Jotenkin minusta tuntuu, että minun olisi pitänyt sittenkin pukea jotakin muuta", hän sanoi itsekseen ja naurahti pienesti.
Kylmissään tyttöä alkaa naurattamaan enemmän, joten hän naurahti taas kerran ja lähti kävelemään eteenpäin. Tenshi "työnsi" valkoiset kauniit siipensä esiin ja etsi jonkun paikan, mistä olisi helppoa nousta ilmaan. Pian nainen löysikin sellaisen paikan ja avasi siipiään enemmän. Hän nosti pienen vinon hymyn huulilleen ja nousi hieman ilmaan. Tenshi rakasti lentämistä. Hän nousi puiden yläpuolelle ja lensi eteenpäin, katsellen aina välillä alas puitten lomaan ja aina välillä eteensä, ettei vahingossakaan törmäisi mihinkään tai kehenkään.

Tenshi laskeutui erään puun paksulle oksalle ja veti siipensä lähemmäs itseään, niin etteivät ne vain tarttuisi mihinkään.
"Mihinköhän Terreth on kadonnut?", tuo mutisi taas ääneen ja mutristi hieman alahuultaan.
Nainen huokaisi pienesti ja alkoi sormillaan availemaan pieniä takkuja hiuksissaan. Hän tuijotteli eteenpäin, kunnes sulki silmänsä. Neiti puhalsi ilmaan höyryjä ja avasi taas silmänsä. Hän hyppäsi alas puun oksalta ja lähti kävelemään lumikinoksista johonkin suuntaan. Metsässä oli mukava ajatella asioita tai vain olla. Tenshi piti lumesta, mutta siihen uppoaminen ei ollut yhtään mukavaa. Hän ei myöskään pitänyt kylmyydestä, mistä kärsi tälläkin hetkellä hieman. Nainen teki molemmilla käsillään uudet tuli pallot ja käveli eteenpäin, varoen ettei kaatuisi lumeen.

//Ja uusi kierros :>

Viesti Ti Tammi 24, 2012 6:16

~Lolisa~

Tyttö alkoi siirrellä jalkoja toisensa eteen yhä nopeammin ja nopeammin. Kohta hän suorastaan harppoi pitkin metsän lumi kinoksia. Nainen tulikin juuri kohtaan, missä oli paljon enemmän lunta. Tämä naurahti ja hyppäsi kohdan yli isolla hypyllä. Hypyn alastulo kuitenkin epäonnistui ja tämä lensi takamukselleen lumeen. No voihan.. tämä jätti mielessä kirjoilun sikseen ja ynähti suu kinni itselleen. Vaikeasti tämä nousi kinoksesta ylös siesaalleen, ja vetäisi toisen miekkansa esiin, alkaen tuhota kohtaa johon kaatui. "Siinähän.." Tämä puristi huuliaan yhteen ja löi miekkansa vielä kerran kinokseen. Vaaleaverikkö nosti miekkansa vetäisyllä irti lumesta ja katsoi sen terää. Onneksi se ei ollut osunut johonkin kiveen tai puuhun kovaan. Nopeasti tämä sivalsi lumet pois miekan terästä ja laittoi sen takaisin tuppeensa vyöhön.
Tyttö lähti liikkeelle, ei suinkaan vihaisena vaan harmitellen. Tämän housut olivat ihan litimärät ja tässä tiukasti kiinni. Ja se ei tuntunut mukavatlta tytön mielestä.
Lolisa lähti kunnolla liikkeelle, ja kiersi puun, jos toisenkin. Lumet tippuivat oksilta tämän kulkiessa niiden ali. Lolisa havahtui kuitenkin ääniin. Jälleen kerran, tytön sydän takoi rintaan, joka oli ihmeellistä tälläiseltäkin rohkelikolta kuin Lolisa. Mutta eihän tyttö ollut siltikään nähnyt mitään haltiaa ns. mahtavempaa tyyppiä.
Tyttö kuitenkin päätti, että jos hän ei reakoisi ääniin mitenkään, luultavasti se, mikä nyt häntä odottikaan jossain kaukana, jättäisi hänet rauhaan kun huomaisi, että ei saisi säikäytettyä tyttöä.
Lolisa alkoi näpertää sormiaan, sillä ne olivat jäätymäisillään. Tämä ei omistanut vieläkään, niin monen vuoden jälkeen sormikkaita, tai muitakaan hanskoja.
//juu aivot ei pelaa..

Nya

Viesti Ke Tammi 25, 2012 10:40

Terreth

Siipien takominen ilmassa voimistui ja punapää lensi nopeammin. Terreth suuntasi päättäväisesti siihen suuntaan, mistä pieniä ääniä oli kuullut. Keihäs oli hän kädessään ja odotti ihanasti saalistaan. Puoliverinen näki kohteensa ja syöksähti tämän viereen. Saalis oli nainen. Ihminen. Heikon oloinen, ei sen kummempi kuin muutkaan ihmiset. "Hei." Terreth sanoi ja sivalsi keihään terällä naista. Jos edes osuisi mihinkään.
Punapää ei sen enempää miettinyt vaan rupesi leikkimään tämän kohteensa kanssa. Hän sivalsi uudestaan, pisti ja syöksähti. Puolivetinen käytti tuulta hyödykseen ja kiihdytti vauhtiaan reilusti. Mies ei epäröinyt, hän teki hyökkäyksiä hyökkäyksien perään. Terreth teki taon ja vetäytyi kauemmaksi. Mustat siivet suojasivat miestä. Sanaa sanomatta hän hän vetäisi henkeä ja syöksähti eteen päin. Hän oli vetäissyt mustan sulan ja osoitti sillä naista. "Jämety!" punapää huudahti ja sulka hohti voimakasta magiaa.
Mies hyppäsi naisen yli, hän ei jäänyt odottamaan toimiko loitsu, mutta keihäs suuntasi suoraan tytön kurkulle. Terreth katsoi naista suoraan silmiin ja hymähti. Hän oli vain hyökännyt ilman syytä, pitänyt tyttöä hieman leikkikalunaan. Mitäs liikuskeli yksin metsässä. Puoliverinen ajatteli ja naksautteli niskaansa.
Hauskuus oli mennyttä kalua. Toisesta ei ollut kauaa leikkikauluksi. Terreth lopettaisi tämän nyt. Hän tuijotti kylmästi keihäs toisen kurkkua osoittaen, hiljaa. Tuuli puhalsi hänen punaiia hiuksiaan. Maski peitti miehen henkilöllisyyden.

Viesti Ke Tammi 25, 2012 6:07

Evelyn

Punapään vihainen kiukuttelu havahtui kuitenkin tuon kuullessa taistelun ääniä lähistöltä. Ei aikaakaan kun puukko oli kädessä ja nuorukainen harppoi kohti ääntä.
Piraatti maastoutui parhaansa mukaan tuulen alapuolelle, jääden katsomaan tuota outoa tapahtumaa. Siivekäs mies, ja joku nainen näyttivät taistelevan keskenään. Mutta siinä vaiheessa kun toinen nainen näytti jäävänsä huomattavasti alakynteen, astui Evelyn kehiin.

"Mitä jos jättäisit neidon rauhaan ja häipyisit, niin ei kehenkään satu." Evelyn sanoi virnistäen. Tuo käveli rauhallisesti kohti miestä joka osoitti keihäällään naisen paljasta kaulaa pitkän takin laahustaessa lumeen jälkiä.
"Mutta jos välttämättä tahdot, voin minä sinua vähän piestäkkin." Punapää lisäsi hyppäyttäen veistä kädessään.
Paljon nähneen ja kokeneen neidin itsetunto oli korkealla, eikä tuo osannut olettaakkaan häviävänsä.

//Toivottavasti käsitin nyt oikein. //

Viesti Ke Tammi 25, 2012 7:38

~ Tenshi ~

Punaiset hiukset heiluivat hieman kylmässä tuulessa. Nainen piteli käsissään olevia tulipalloja edelleen lähellään, ettei jäätyisi ihan kokonaan. Hän katseli ympärilleen, aivan kuin yrittäisi etsiä jotakuta. Tenshi kuulikin hiljaisia ääniä hieman kauempaa. Hän pysähtyi ja jäi hetkeksi aikaa kuuntelemaan. Nainen nosti toista kulmaansa hieman ylemmäs ja siristi hieman silmiään. Puoliverinen demoni kadotti tulipallonsa käsistään ja toi siipensä takaisin esiin. Hän nousi ilmaan ja lensi hetken aikaa eteenpäin. Nainen laskeutui erään puun latvalle ja jäi siihen seisomaan. Hän katseli hetken aikaa eteenpäin, ennen kuin huomasi hieman kauempaa muutamia henkilöitä. Yksi heistä näytti todella tutulta. Kaksi muuta olivat tuntemattomia. Tenshi liikkui hieman lähemmäs ja siirtyi melkein äänettömästi toisen puun oksalle. Hän katsoi noita ja nosti taas hieman toista kulmaansa. Mitä nuo oikein tekivät? Nainen jäi kuitenkin vain katsomaan hieman kauempaa. Hän istui puun oksalle ja veti siipensä pois näkyvistä, ettei häntä nähtäisi niin helposti.

//Lolisa on musta kyllä haltia, mutta ihan sama~

Viesti Ke Tammi 25, 2012 8:10

~Lolisa~

Tyttö käveli hieman hätäisenä äänien takia. Tämä katseli puihin ja kuusien oksien alle, jossa olisi aika hyvä nukkua, siis jos tämä olisi eläin. Tyttö jatkoi kävelyään, ja pomppasi matalammasta kohdasta pois korkeammalle. Juuri kun tämä iskeytyi maahan, tämä kuuli vieressään tömähdyksen. Se oli se joku, joka piti niitä pieniä ääniä, ainakin tyttö luuli niin.
Lolisa kääntyi katsomaan ja näki tyypin, jolla oli keihäs kädessään iskuvalmiina. Lolisa käänsi päätänsä vinoon ja siristi silmiään kun toinen sanoi tälle hei. Sen enempää Lolisa ei kerennytkään tehdä, kun toinen jo sivalsi tätä keihäällä. Se veti tämän kylkeen vain pienen naarmun, ja paitaan reiän, mutta oli selvä varotus siitä, että hän ei olisi kaveri tälle. Lolisa hyppäsi nyt nopeasti taakse päin, kun toinen alkoi tehdä hyökkäyksiä. Haltianeito vetäisi nopeasti kummatkin miekkansa esiin ja oli valmiina sen jälkeen. Onneksi tyttö osasi taidon, hän olisi jo kuollut keihään iskuun joka olisi luultavasti osunut mahaan, ja sen jälkeen verenhukkaan. Tyttö kuitenkin oli peruuttanut tarpeeksi koko ajan, että tuo ei osuisi iskuillaan häneen. Vihdoin, tilanne jossa Lolisa voisi hyökätä. Tyttö vetäisi miekkansa ensin taakse, kunnes sitten heilautti sen yläkautta toista, kohti jolloin toinen huusi jotain ja hyppäsi sitten tämän yli. Lolisa jäi paikoilleen, siihen paikkaan, mutta miekka oli jäänyt ylös, ja tyttö voi vain toivoa että miekka osui toiseen. Lolisa seisoi vain paikalla, kun toinen osoitteli häntä. Lolisa pystyi liikuttamaan silmiään, hyvä niin sillä toinen katsoi suoraan hänen silmiin, jolloin tyttö käänsi katsettaan. Eihän tuo toinen tiennyt että Lolilla oli se taito jolla pystyisi tietämään toisesta väläyksellä enemmän jos katsoisi suoraan silmiin. Eikä tyttö siis halunnut käyttää tätä.
Hetken päästä, ei edes hetken vaan todella nopeasti tyttö kuuli jonkun toisen tulevan paikalle. Se oli nainen, ihan selvästi äänen perusteella, Loli katseli vieläkin muualle eikä nähnyt siis naista. Ääni käski tuon jättämään Lolin rauhaan. Tyttö helpottui sillä toinen näytti olevan hyvä taistelemaan. Tuo mies kyllä oli langettanut hänet sulan avulla, joten tekisikö hän niin naisellekkin? Itseluottamus naisella oli kohdillaan ainakin.

//Niinhän se Lolisa on haltia :p

Nya

Viesti To Tammi 26, 2012 11:06

Terreth

Kaksi naista. Toinen uhosi, toinen oli jähmettynyt. Terreth vetäisi keihäänsä kärjen toisen naisen kaulalta. Hän katsoi tähän uuteen tulijaan. Punapää hymähti sulki silmänsä ja hyppäsi. Mustat siivet levittäytyivät hetkeksi ja katosivat. Terreth oli ottanut vain hieman vauhtia ja sivalsi naiseen päin. Hän ei ollut sanonut sanaakaan. Puoliverinen mietti että hän oli saanut uuden leikkikalun. Mies liikkui ennen näkemättömän nopeasti. Hän piteli keihästä kätensä jatkeena. Se sivalsi yhä uudelleen, aukkoja puolustuksessakaan ei ollut. Naisen itseluottamus oli korkealla, mutta Terreth ssaisi sen pian kyllä painumaan. Terreth hyppäsi jähmettyneen haltian yli ja vei keihään kärjen tämän kaulalle. Niin lähelle, että se lähes hipaisi toisen kaulaa. Siitä Terreth ei välittänyt.
"Luovuta." Käsky kävi, mutta punapää tiesi ettei nainen ehkä luovuttaisikaan, noh leikki oli jo alkanut.

Terreth hyppäsi, pisti, sivalsi ja hyökkäsi yhä uudelleen. Väsymättömän näköisenä. Ehkä pitäisi langettaa loitsu, mutta se olisi aivan liian helppoa. Terreth katseli naista ja hymähti. "Olet itsevarma, mutta et tarpeeksi hyvä." puoliverinen sanoi sanottavansa ja yritti osua toisen olkaan. Hän kiepsahti ympäri ja katsoi taas haltiaa. Mies käveli rauhallisesti haltian luo ja katsahti toiseen naiseen. Kylmä katse kiersi naisesta toiseen. "Olen kuluttanut aikaani jo tarpeeksi täällä." Sen sanottuaan hän pukkasi haltiaa kevyesti mahaan keihään tylpällä kärjellä. Hän oli painanut oikeaan kohtaan, jolloin loitsu raukeni. Terreth pyöritteli silmiään, jos kahdesta naisesta tulisi varmasti hyvä vastus. Ehkä vahvempikin. Mies mietti, hän jäisi kyllä alakynteen, mutta hällä väliä. Osia oli kiva vaihtaa välillä.
Puoliverinen seisoi, kuunteli mahdollisia ääni ja hyökkäyksiä. Punapää löysti keihäästä otettaan. Hän halusi nähdä, paljonko naisissa virtasi voimaa. Ihan sama jos nämä saisivatkin hänet henki hieveriin.

//Noh Terreth ei vain nyt tunnistanut Lolia.

Viesti Pe Tammi 27, 2012 7:56

Evelyn

Mies näytti ottavan etäisyyttä toisesta naisesta, jolloin Evelyn tiesi olla varpaillaan. Mies näytti sulkevansa silmänsä, joka sai punapään naurahtamaan. Taistelua ei voitettu suljetuin silmin. Nyt vasta piraatti huomasi toisen siivet, jotka levittäytyivät ja katosivat, mutta miehen tullessa kovallakin vauhdilla keppinsä kanssa päiten, oli nuorukainen jo väistynyt kauemmas vastustajastaan, lähemmäs maassa makaavaa.
Evelyn ei edes vaivautunut hyökkäilemään, tälläkertaa hän pysyisi puolustus kannalla, toisen silmäthän olivat suljettuina, joten tulevien iskujen väistely ei tuottanut tuskaa nuorelle. Evelyniä tosin mietitytti se että mies onnistui tulemaan edes oikeaan suuntaan, sillä eihän kukaan näe ummistetuin silmin.

Keihäs tuli lähelle kaulaa, jolloin Evelyn nappasi oikealla kädellään kiinni sen varresta. "Hah, turha toivo hyyppä." Tuo naurahti koittaen potkaista siipiveikkoa.
Evelyn pyrki parhaansa mukaan iskeä lovia toisen keihään varteen, jotta tuo katkeaisi osuessaan sisuksiin uppoamisen sijaan.
Pisto yrityksen väistö oli kokeneelle yksinkertaista, tuo kyykistyi syöksähtäen sitten matalalta kohti miestä, koittaen pistää tuon vatsaan puukollansa.

"Sinä taas olet ärsyttävä, muttet saa edes tyttöä haavoitettua." Evelyn sanoi takaisin vinoilevasti saamaansa kritiikkiin. Haaste oltiin nyt heitetty ja sen mukaan olisi parempi myös pärjätä. Neito huomasi mihin seuraava isku oli tulossa, ja kallistuvalla liikkeellä oltiin olkapääkin säästetty, taistelun tuoksinnassa Evelyn oli kuitenkin päätynyt väistelyn ohessa taas kauemmas haltiasta.
Massa olevaan jäänyt etäisyys osoittautui kuitenkin hyödykkeeksi kun mies käänsi selkänsä nuorukaiselle, kävellen kaikenlisäksi rauhallisesti haltian luokse. Evelyn pisti kaikkensa peliin ja eteni niin nopeasti ja äänettömästi hangessa kuin suinkin, vain pieni narskunta kuului hangesta, mutta sekin oli helpolla sivuutettava ääni. Piraatti koitti viiltää toista selkään oikein kunnolla, vaikka se raukkamaista olikin, saisi mies siitä arvokkaan opetuksen, älä koskaan käännä selkääsi viholliselle.

Mies näytti lyövän tylpällä päällä haltiaa, ja vaikka tilanne vaikutti rauhalliselta, ei punapää aikoisi antaa toiselle saumaa hengähtää.
Evelyn kävi alhaalla, koittaen potkaista toisen polvitaipeeseen, horjuuttaakseen tasapainoa, ja sen jälkeen suora yritys iskeä miestä vastaan. Sen jälkeen nuorukainen otti kuutisen metriä etäisyyttä mieheen, koittaen asettua lähelle haltiaa.
"Onko neiti kunnossa ?" Tuo kysyi kuitenkaan irroittamatta katsettaan vastuksestaan.

Viesti La Tammi 28, 2012 11:48

~ Tenshi ~

Punapää näki jonkun toisenkin naisen liittyvän hänen veljensä ja sen jähmettyneen naisen seuraan. Hän seisoi puun oksalla, lehtien ja oksien takana, piilossa noitten katseilta, mutta seurasi heitä itse, tutkien jokaista liikettä ja miettien pitäisikö hänen mennä auttamaan veljeään. Jähmettyneen naisen kirous ratkesi ja tuo pystyi taas liikkumaan. Tästä voisi tulla rumaa jälkeä, jos nuo kaksi saisivat Terrethin tossunsa alle. Nainen mutristi pienesti huuliaan ja laskeutui melkein äänettömästi alas puun oksalta. Hän vetäisi jousensa selästään ja asetti siihen teräväkärkisen nuolen. Nainen pysyi silti paikallaan noin kahdenkymmenen metrin päästä noista, puitten takana. Hän osoitti nuolellaan ensin uutta tulokasta, mutta käänsi sen sitten puuhun, joka oli lähellä noita. Hän oli taitava ampuja, joten nuoli voisi jopa lävistää hieman puun runkoa ja jäädä siihen. Nainen jännitti jousensa, nosti huulilleen pienen virneen ja ampui. Nuoli lensi tarkasti siihen kohtaan, mihin nainen sen oli tähdännyt ja jäi siihen törröttämään. Se oli varoituslaukaus, joten sen ei tarvinnut osua kehenkään. Eikä Tenshi miellellään jäisi tappelemaan, joten hän toivoi että hyvin ammuttu nuoli nostaisi edes vähän pelkoa noissa naisissa.

Viesti La Tammi 28, 2012 1:30

~Lolisa~

Tyttö sulki silmänsä ja koitti pysyä rauhallisena. Hänhän oli jähmettynyt miekat käsissä eikä pystynyt tekemään mitään muuta kuin liikuttelemaan silmiään. Tyttö kuitenkin avasi silmänsä kun kuuli nyt kunnon taistelun ääniä. Tyttö näki kuinka he husivat toisiaan pitäen kuitenkin pilkkataukoja, jotta voisivat arvioida toista. Nyt tuli tauko, ja mies läheni Lolia. Tyttö pysyi vakaana, no mitä muuta olisikaan voinut tehdä? Mies tökkäsi neitiä keihään tylpällä päällä, jolloin Lolisa pystyi taas liikkumaan, mutta ei kuitenkaan niin nopeasti että olisi voinut pysyä pystyssä, vaan kaatui. Nainen läheni häntä ja kysyi oliko tuo kunnossa. Loli katsoi itseään ja nyökkäsi sitten. Tämä nousi yhdellä hypyllä seisaalleen ja oli heti isku valmiina. Lolisa huokaisi ja lähti vastustajaa päin kävellen. Tarpeeksi lähellä ollessaan tuo meni kyykkyyn vauhdista, jotta tämä pyörähtäisi sitten kyykyssä, koittaen potkaista toista nilkkaan toisella jalallaan joka oli suorana. Loli nousi pian sen jälkeen pystyyn ja peruutti hieman odotaen hyökkäystä joko naista kohtaan tai häntä itseään jotta voisi itsekkin päästä kunnolla taistelun tunnelmaan. Lolisa katsahti naiseen tekisikö tämä hyökkäystä.
//Antees tuli lyhyttä mut en nyt tiiä mitä tuohon vois laittaa :(

Nya

Viesti Ma Tammi 30, 2012 9:22

Terreth

Nainen sai punapää horjumaan ja tämä iski puoliveristä käteen. Terä meni ihanasti lihan läpi. Terreth oli hiljaa, hän ei huutanut kivusta, vetäisi vain terän irti käsivarrestaan. Veren tuoksu lehahti ilmoille, pitkät punaiset vanat lähtivät valumaan pitkin käsivartta. Lumi käden alla oli punainen, puoliverinen katseli kättään. Hän tuijotti mykkänä naisia. "Haltia ja ihminen? Liityittekö yhteen?" Terret murahti. Hän katseli keihästä, mies nosti sen maasta verisellä kädellään. Terrethin mielestä hän oman verensä ei oikein näyttänyt hienolta.

Mies huokaisi, magiakin haluaisi pian omat veronsa jähmettymis taijasta. Jos ei käyttänyt sinetöimiseen tai kahlitsemiseen magiaa. Puoliverinen lähti juoksemaan. Tällä kertaa tavallista vauhtia. Hän otti nuolen, heittisen ilmaan ja kohdisti sen tuulen avulla naisiin. Keihästä puristaen hän juoksahti hieman kovempaan vauhtiin. Punapää yritti pistää haltiaa reiteen. Hyppäsi siitä ja laskeutui maahan. Silloin hän huomasi kaukana ylhäällä tutun hahmon. Tenshi? Mies mietti ja meni hieman kauemmaksi naisista. Hän halusi pitää pienen tauon.

//Juu lyhyttä tulee aina ku on taistelua. Ku ei keksi mitää...

Viesti Ti Tammi 31, 2012 5:22

Evelyn

Pirullinen virne nousi naisen kasvoille tuon terän uppoutuessa miehen lihaan, mutta virne muuttui nopeasti miehen vähäisten reaktioiden seurauksena. "Mikä oikein olet ?" Naisen alku henkäisi kun toinen ei näyttänyt edes välittävän tuosta suuresta ja kivuliaasta haavasta. Normaali tilanteessa olisi raavaampikin mies jo huutamassa tuskiaan, mutta tämä, ei.
Pian kuitenkin neidon kasvoille kohosi viren takaisin. Haltiapa tosiaan. "Lyöttäydyn mielelläni haltiankanssa yhteen, kunhan saan pääsi lautaselle." Evelyn sanoi piruillen toiselle.

Sydän tuntui kuitenkin pysähtyvän kun tyhjästä lennähti nuoli läheiseen puuhun. Punapää kohotti katseensa maastoon etsiäkseen nuolen tulolähdettä, mutta toisen nuolen viuhahtaessa korvanjuuresta, muisti neiti jälleen olevansa taistelussa.
Mies näytti kohdistavan iskunsa haltiaan, jolloin Evelyn sai tarpeeksi aikaa paikantaakseen jousella ampujan.

Leikkiin ryhtynyt mies näytti kuitenkin ottavan etäisyyttä, mutta Evelyn ei aikonut sallia yhtään helpotusta tuolle. Nopeasti piraatti harppasi taas kohti miestä, koittaen viiltää tuolla veitsellään kylkeen. "Mikä hätänä ? Alkoiko väsyttää ?" Neito tiedusteli koittaen sitten iskeä miestä selkään.
Seuraava

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia