Time for a battle || varattu


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Ma Maalis 26, 2012 8:42

Time for a battle || varattu

//Nya tänne odottelisin :)

Morna

Viimeiset lämpimät ja aurinkoiset päivät olivat saaneet viimeisetkin lumet sulamaan pois. Maa oli vettynyt yhdeksi suureksi rapakoksi ja vesilätäköitä oli joka paikassa. Yö oli jo pitkällä, mutta kuu ei näkynyt. Se katosi ohitse lipuvien pilvien taakse, kuten tähdetkin. Metsä oli kovin valoton. Harvat eläimet tulivat rämpimään sinne ja linnutkin tulivat vasta ammun koittaessa. Jokunen pöllö saattoi seurata korkealta oksalta metsän rauhallista hiljaisuutta. Lotisevat askeleet kantautuivat kauas siinä hiljaisuudessa. Joku muukin kuin pöllö oli tullut öiseen metsään aikaansa tappamaan.

Mornan korva oli luimussa, kuten se tapasikin olla. Hän kiristeli hampaitaan ja murisi raivosta. Varnefindon oli taas onnistunut eksyttämään hänet keskelle ei mitään. Aamu oli jo lähellä ja väsymys alkoi hiljalleen painaa päälle. Haltia puristi miekkaa toisessa kädessään ja iski sen silloin tällöin jonkin puun runkoon vihasta karjuen. Hän kaipasi tappelua, repimistä ja tuskan huutoja. Mutta hänet oli selvästikin tuomittu pyörimään ympyrää tässä pöheikössä koko loppuyökin, kuten viime tunnitkin olivat kuluneet.

//Anteeksi järkyttävästi tästä kestosta, mutta nämä koulu kiireet sun muut sössötykset. Onneksi sain tämänkin tänne.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Ma Maalis 26, 2012 10:35

Azure

Nainen astui ulos mökistään. Hän haisteli ilmaa. Se oli raikas ja viileää. Nainen oli harvinaisesti yöllä. Hän oli jättänyt laumansa nukkumaan ja lähtenyt pelkkä viikate mukanaan ulos. Nainen asteli reippaasti ja haistellen ilmaa. Naimen saapui metsään, siellä hän hyppäsi oksalle ja piteli viikatetta olallaan. Hänen ilmeetömät kasvonsa katsoivat tarkkoina ympäristöä. Korvat havaitsisivat pieninmänkin äänen noin 20-30 metrin päästä. Nainen istui oksalla kuunnellen luonto. Maa oli muutenkin aika loskainen jolloin naine oli mielummin ylhäällä kuin alhaalla loskaisessa lumessa. Azure näytyi lähes aipuvan uneen, kunnes säpsähti todella kaikuvaan meteliin. Kuka täällä oikein riehui? Azure tahtoi nukkua tämän yön ulkona, mutta eeeiii. Sillä joku tahtoi metelöidä keskellä yöllä metsässä. Nainen turhaantui lopulta. Kiepsahti ympäri, hyppäsi alas ja lähti juoksemaan sinne mistä meteli oli kuulunut. Nenäänsä nyrpistäen, hän haisteli ilmaa hieman kiristellen hammas kalustoaan.

Suden hampaat välähtivät himmeässä valossa. Azure piteli viikatteesta tiukasti ja hyppäsi puun oksalle, näin tirvaten hiljaisen liikkumisen. Sillä jos hän olosi juossut tuossa loskassa olisi hänet varmasti jo aikoja sitten huomattu. Ennen kuin hän olisi edes päässyt paikan päälle. Azure hyppi oksalta oksalle melkoisen kevyesti. Hän seurasi imelää hajua. Joka nähtävästi kuului jollekin olennolle. Nainen pysähtyi lopulta eräälle oksalle. Hän tuijotti oransin ruskeilla silmillään alas, tummaan hahmoon. Tämä näytti hyvinkin turhautuneelta. Azure hymyili hiljaa. Hän otti viikatteensa kunnolla otteeseensa ja laskeutui todella hiljaa alas puusta. Terve... Azure mietto hiljaisena. Hän oli kuin susi joka vaani saalistaan.

//Ei haittaa. Ja täällähän minä poikatyttöni kanssa :D
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Ma Huhti 02, 2012 10:06

Haltia tepasteli manaten eteenpäin, pahaa aavistamattomana ja puita hakaten. Kuinka monen prosentin todennäköisyys oli joutua hyökkäyksen kohteeksi keskellä metsikköä, joka oli niin kurainen että vastasi uppohiekkaa? Yhdenkö? Morna pysähtyi ja oli kuulevinaan jotain. Haltian silmän katse selasi maaston laidasta laitaan hitaasti. Hiljaisuutta häiritsi jokin, joka tuskin olisi ihmisen korvilla kuultavissa, mutta haltioiden korvat olivat paljon muita tarkemmat. Morna valmistautui kohtaamaan jotain odottamatonta. Hänen kätensä puristi miekan kahvaa. Mikä ikinä häntä odottikin, se ei hyökännyt edestäpäin vaan: Takaa... Morna mietti ja ajatteli ensin kääntyä hitaasti ympäri. Sen sijaan hän kuitenkin pyörähti ympäri miekka valmiina mitä tahansa vastaan. Ihminenkö? Haltiako? Jotain aivan muutako?

Morna teki nopean päätelmän tulijan ulkonäöstä, päätyen siihen tulokseen että oli saanut edes vähän hupia tähän surkeaan yöhön. Morna pyöräytti miekkaa kerran kädessään irvistäen.
"Tervehdys", hän mutisi äänellä, josta tuskin sai selkoa. Toivottavasti tämä tyttö oli valmis kohtaamaan pahimpansa, koska Morna ei aikonut aikailla minuuttiakaan. Hän oli valmis ottamaan yhteen nyt.

//Ja kestoa kertyi, mutta selvisin.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Ti Huhti 03, 2012 8:23

Azure

Nainen huomasi kuinka toinen kääntyi miekka tanassa. Azure laittoi ison viikatteensa eteen ja suojasi sillä itseään. Miekan huitaisu osui viikatteen kovaan ja terävään pintaan. Nainen kuuli toisen tervehdyksen. Tuhahti vain ja heilautti viikatettaan yrittäen leikata toisen kättä. Nainen ei kuitenkaan ylettänyt, joten hän tyytyi odottamaan toisen seuraavaa iskua. Toinen oli mies ja oli kuullut hänen tulonsa, vaikka nainen olikin kulkenut melko hiljaa. Eli hän oli haltia kai? Puoliverinen ihmissusi mietti hieman pähkäilyihin uponneena. Hänen viikatteensa oli yön kiillossa ihanan pelottavan näköinen. Azure niin piti siitä. Nainen tuli toista lähemmäs. Heilautti jälleen toista kohti viikatettaan ja yritti saada toisen jaloiltaan.

Hän ei näyttänyt yhtään hengästyneeltä. Ainoastaan virkistyneen näköinen nuori nainen. Jos Azure olisi lukenut toisen ajatukset, niin hän olisi varmaan raivostunut. Hän ei pitänyt siitä että häntä nimiteltiin tytöksi. Hän oli nainen! Niin Azure tiesi ja tunsi. Puoliverinen suojasi itseään, mutta huomasi kyllä että häneenkin oli tullut parisen haavaa.

//Kyyyylläpäs tuli lyhyt...
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti La Huhti 07, 2012 10:44

Morna väisti viikatteen lyhyellä askeleella taaksepäin. Kipakka likka, mikäs siinä. Verilöylyt olivat mukavia varsinkin näin öiseen aikaan. Haltian korva luimistui ja hän loi pikaisen vilkaisun kuuhun, joka oli jälleen haihtumassa. Ainoastaan aamu oli paha vihollinen tässä maailmassa. Morna loi lyhyen silmäyksen oikeanpuoleiseen kylkeensä ja käteensä. Joku muukin tiesi sen varsin hyvin. Haltia yritti keskittyä aamun alkamisen sijaan tähän vastustajaan, jonka oli ilokseen saanut. Viikate lähestyi Mornan jalkoja ja haltia loikkasi taas kauemmas, mutta viikateen kärki onnistui vetämään hänen pohkeeseensa haavan. Eihän se paljoa haitannut, mutta luonnollisesti oli ikävää saada haava ennen vihollista. Morna pyöräytti miekkaa kädessään ja huitaisi kolmesti ilmaa, ylhäältä alas, takaisin ylös ja siitä vielä pisto eteenpäin. Perusliikkeitä, joilta oli helppo puollustautua, haltia ei siis odottanut minkäänsortin ihmeitä.

Helposti ei kuitenkaan jätetty naista rauhaan, ja Mornahyökkäsi uudestaan toistaen saman, mutta tehden perään vielä harppauksen eteenpäin ja monta sivallusta ilmassa. Jokainen isku saattoi olla sanalla sanoen hutaistu, mutta ainakin käsivoima oli vahva.
"Voi teitä pikku tyttöjä vastaan on niin mukava taistella", Morna naurahti ja teki uuden hyökkäyksen. Puollistaminen ei ollut hänen alaansa. Raaka voima, terävä ase ja kunnon hyökkäys oli kaikki mitä haltia tarvitsi.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Ma Huhti 09, 2012 6:23

Azure

Nainen väisti parhaansa mukaan kaikki mahdolliset lisäsun muut huitaisut miekasta, mutta onnistui saamaan pari naarmua ja yhden hieman syvemmän haavan olkaansa. Toisen ääni oli kuin luoti hänelle. "Ja pyh. Sinä et ole minua arvostelemaan..." Azure sylkäisi toista kohti ja murahti vain. Hän otti tanakan otteen viikatteesta ja yritti sitten lyödä raskaan viikatteen toisen päähän, ei terä edellä vain tylppä, että toiselta menisi taju, mutta viikatetta ei ollut ihan helppo ohjailla joten isku meni sivuun ja nainen hyppäsi toisen lähettyville. "Miten kuumana sinä oikein käyt?" Azure piikitti ja piti loppu hyökkäysyrityksen aikana suunsa kiinni. Isku yritti toisen rintaan, sitten jalkoihin, sen jälkeen käteen. Nainen toisti saman, muuttaen taas taktiikkaansa ja perääntyi hieman. Hän otti tukevan asennon hyppäsi puuhun ja kohdisti uuden yrityksen toisen selkään. Viikate yritti leikata toisen selän lihasta.
Azure sylkäisi taas ja murahti kuin susi. Tämä alkoi käydä tylsäksi.

//Lyhyttä ja sekavaa :D
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Ma Huhti 30, 2012 5:04

Morna väiseli naisen, tytön tai minkälie likan iskuja ja viikatetta ylipäätään. Hän piti tätä melkein tanssimisena, paitsi että tästä hän piti, toisinkuin tanssimisesta. Mutta eihän hän edes ollut kokeillut. Morna tuhahti ajatuksilleen, mitä väliä. Hän yritti taas saada tuikattua miekkansa terän tämän murahtelevaisen naisen rinnan läpi, tai leikata tämän kaulan poikki. Haltian päätä alkoi äkkiä särkeä. Auringon ensimmäiset säteet osuivat metsikköön ja valaisivat paikkaa. Morna ei edes vaivautunut kiroamaan, paitsi päänsä sisällä. Hän tiesi mitä seuraisi, mutta ei juossut. Sehän olisi ylimaallisen noloa, juosta nyt näin pientä vastustajaa pakosalle. Hänen päänsä nytkähti rajusti sivulle ja keskittyminen kävi huonoksi. Nytkähtely jatkui ja hän perääntyi kauemmas. Jos Varnefindon tapattaisi heidät molemmat tämän likan kanssa, niin huonompi homma. Asia ei kuitenkaan ollut enää Mornan käsissä. Kaksinaama otti pari tukiaskelta taaksepäin, ennen kuin hänen silmänsä heittivät voltin ja hän kaatui kyljelleen makaamaan. Siitä hän ei enää noussut ylös, ei ainakaan Mornana.

//Soru kesto, ja lyhyt teksti /:P
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Ke Touko 02, 2012 9:37

Azure

Kesken ottelun vastakkainen haastaja alkoi käyttäytyä oudosti. Mitä hittoa? Azure lopetti viikatteella heiluttelun kuin seinään ja tuijotti hieman hämmentyneenä toista. Mitä tämä oli? Toinen nytkähteli ja peräntyi sitä mukaa pois päin. "Hei. Oletkos kunnossa?" Azure kysyi ihmeissään, eihän taistelusta tulisi mitään, jos toinen nytkähteli tuoll tavalla. Naisen taistelu tahto oli mennyt ties minne, kun hän lähti kävelemään varovasti toista kohti. "Mikä sinulla on?" Azure kysyi uudestaan. Toinen jatkoi perääntymistä. Sitten puoliverinen huomasi auringon ensi säteet. Kuinka kaunista. Mutta se ei näyttänyt mielyttavaan toista osapuolta. Azure olisi saanut miehestä juuri kiinni, mutta tämä kaatuikin ja jäi siihen makaamaan. Nainen kyykystyi toisen puoleen ja laittoi viikatteensa selkänsä taakse. "Hei. Törppö. Kuolitko sinä?" Azure kysyi tylsä ilme kasvoillaan.
Nainen katsoi auringon säteitä ja mietti että voisi tehdä vielä kierroksen jossain, mutta kun hän oli lähtemässä. Hän tuli vilkaisekseen makaavaan haltiaan. Omatunto kalkatti naisen päässä. Ehkä siksi, että hän oli raskaana, siitähän sen täytyisi johtua. Mutten hän olisi varmasti jättänyt toisen tuohon noin makaamaan. Joten nainen jäi sitten kyttäämään haltiaa tähän. Hän etsi ison kiven ja asettui siihen päälle istumaan. Azure jäi odottamaan ihan rauhassa toisen heräämistä ja katseli niitä kauniita auringon säteitä. Hänellä oli taas nälkä. "Nyt kyllä saa odottaa! Että minä saan ruokaa!" Azure sanoi ja hieraisi mahaansa, joka oli vielä hänen onnekseen littea ja lihaksikas.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti La Touko 26, 2012 11:43

Varnefindon

Haltian päässä pyöri kuin haveoslauma olisi jyrännyt hänen päältään. Hän erotti maan täydeltä multaa, puita ja nousevan auringon säteet. Hiljalleen näkökenttä alkoi vaihtua sumeasta tarkemmaksi ja hän kuuli puhetta. Sanat eivät erottuneet vielä, mutta kun ääni kysyi oliko hän kuollut, Varne pongautti kätensä pystyyn ja vastasi:
"En ole." Hitaasti hän pyörähti selälleen ja nousi istumaan. Mutisten omiaan hän pyyhki vaatteistaan multaa ja kaikkia muita juuria ja kuolleita aksveja joita oli mukaan kerennyt tarttua. Edessään hänellä oli kiven päällä istuva nainen, joka ilmeisesti oli yhtä ymmällään kuin Varnekin. Haltia selasi nopeasti katseellaan jokaisen kivenmurikan ja kannon lähistöltä ja mietti sijaintinsa Cryptillä.
"Ai", hän tuhahti. "Tännekö zinä minut tänään kiikutit?" Kysymys oi osoitettu Mornalle, mutta Varnen katse oli naulittu naiseen. Oliko hän sattumoisin taas ollut tappelussa jonkun vieraan ihmisen -tai haltian kanssa?
"Karmea zotku", hän vielä marisi noustessaan pystyyn. Hän poimi miekkansa maasta ja sujautti sen huotraansa. Kypäräänsä suoristellen Varne loi nopean katsahdksen naiseen, miettien hyökkäisikö tuo hänen kimppuunsa uudelleen.
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti To Touko 31, 2012 9:35

Azure

Toinen vaikuitti ihan seolta herättyään. Azure mulkoili toista hetken, kun tämä vilkuili ympärilleen ja ihmetteli ja puhui itsekseen. Sitten toinsen katse kiinnittyi häneen. "Hei... Onko sinulla ruokaa? Minulla alkaa olemaan nälkä." Azure kysyi suoraan kiemurtelematta, hänellä oli ihan kamala nälkä eikä hän jaksanut sitä alkaa hankkimaan. Toinen vaihtoehto olis eettä hän lähtisi hakemaan sitä kotoa. Nainen tiirali hieman hölmistyneenä toista viikatetta liikuttaen. "En aijo sinua silputa, vaikutat ihan mukavalta, taistelutoverilta... Noh? Onko sulla sapuksaa vai ei. Syön kuule kahden henkilön edestä... Koko ajan saisi olla ruokakomerolla tonkimassa ruokaa itselleen ja toiselle." Azure selitti heiman myrtisi meiningillä. Hän hyppäsi kiveltä ja ojensi kätensä tervehtiäkseen. "Azure Naomiya. MIkä on nimesi seko?" Hän kysyi virnistäen.

//Lyhyt
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Su Heinä 15, 2012 12:06

// Voihan kihveli, monta viestiä kadonnut enkä onnistunut yhtäkään löytämään, joten aika päästellä tähän tiivistelmä: Varnefindon ja Azure ovat jatkaneet yhdessä Azuren talolle nauttimaan kupposet teetä ja matkalla he törmäsivät myös Azuren laumaan, joka seurasi talolle asti. He keskustelivat niistä sun näistä enemmän tai vähemmän tärkeistä asioista... (Sen verran kuin muistan, meinaa olla vastausaika vähän venynyt pitkäksi. :/ )

Varnefindon

Varne seurasi katseellaan pihalla meluavia susia, jotka näyttivät edelleen olevan lihan tarpeessa ja kerjäsivät kuin pienet koiranpennut sitä Azurelilta. Toivottavasti tuo nelijalkainen konkkaronkka ei lähtisi saattamaan Varnea hänen kotimatkallaan, sitä hän vähimmiten toivoi.
"Noh, Azure, uskoakseni minun täytyy tästä lähteä kohti kotia", haltia sanoi. Ziiz joz zinne olisi meneminen ollenkaan. Kaksinaama lisäili mielessään ja venytteli käsiään ajatuksissaan. Hän ei halunnut jäädä vaivaamaan Azurea pitemmäksi aikaa, noiden villipetojen kanssa kun näyttäisi olevan aika paljon muutakin tekemistä. Ja jos vielä äitikin aikoisi tulevaisuudessa olla, olisi naisella varmastikin paljon uuhattavaa.
"Joten Tenna' ento lye omenta, kunnes seuraavan kerran tapaamme", haltia toivotti ja luikahti ovesta ulos, varmistaen vielä miekan olevan tukevasti mukana. Hän mulkoili hieman sivusilmällä susia vieressään peläten että joku söisi häneltä käden.

//Lopetammeko tähän kun inspis vähän viestien katoamisen jälkeen lopahti, vai haluatko vielä keksiä jotain?
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Nya

Viesti Su Heinä 15, 2012 4:43

//Lopetellaan vaan tähän, kiitos pelistä. En jaksanut kehitellä vastausta, kun omakin huomio on hieman kiintynyt muualle ja inspi hieman muualla, joten kiitoksia vielä kerran :)
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Su Heinä 15, 2012 6:36

//Yesh, kiitos ja heippa! :D
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia