Jälleen kerran part 2


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Maalis 02, 2008 6:23

Jälleen kerran part 2

Henry

http://p1.foorumi.info/thenightfantasy/ ... .php?t=229

"mm..ei" Henry vastasi. Ei hänellä ollut kuuma, toisin kuin Winillä ilmeisesti.
Henry silitteli vielä kaurista, hän kuuli Winin kuiskaavan jotain, mutta ei kerennyt kuulemaan mitään ja ei aikaakaan kun Wini makasi maassa. Kauris loikki kauemmaksi pelästyessään ja pian se katosi näkyvistä kokonaan.
"Wini?" Henry kysyi kyykistyessään Winin puoleen ja kokeili tämän otsaa, mutta vetäisi kätensä äkkiä pois.. Wini oli kuuma, hyvä ettei tullut palovammoja.
"Wini oletko kunnossa?" Henry kysyi uudestaan ravistaen hieman Winiä.
Hänellä ei ollut hajuakaan mitä Winille juuri tapahtui.. mutta tämä ei vaikuttanut aivan normaalilta kuumeelta. Lopulta Henry pujotti kätensä Winin niskan ja polvitaipeiden alle ja nosti tämän käsivarsilleen ja lähti kävelemään kohti metsää.. ai miksi metsään eikä kylään, lääkärin luo? Noh, Henry uskoi että Haltijoiden lääkärit saattaisivat paremmin tietää mikä Winillä oli, ihmiset tuskin edes välittivät..
"En tiedä oletko hereillä, saatika kuuletko minua, mutta vien sinut haltijoiden kylään" Henry sanoi kävellessään, samalla kun nopeesi askeliaan ja vilkaisi ympärilleen, ettei kukaan seurannut häntä.

// Mawaha.. sry, Henry leikkii ny prinnssiä >P //

Viesti Ma Maalis 03, 2008 3:19

Winifred.

Wini kuuli kyllä kaiken, mutta ei pystynyt liikauttamaan jäseniään. Pian Wini sai kuitenkin silmänsä auki. Winiä hiukan nolostutti, kun Henry kantoi häntä ja Wini huokaisi, ettei metsässä ollut ketään näkemässä ainakaan.
"O.. otat turhaan vastuuta... tuskin minulla mikään on." Wini änkytti heioll äänellä, jonka edes kurkustaan sai. Wini kyllä pystyi arvamaan, että osa tekiää tähän oli tulehtuneet haavat, sillä oikeastaan Wini ei olisi saanut vielä vähään aikaan lähteä ulos pakkaseen, saatika poistua haltioiden kylästä. Wini siirsi katseensa maahan, sillä hän ei ollut tottunut, että häntä joudutaan kantamaan. Winillä oli tytötä siinäkin, että hän sai pidettyän ilmeensä kurissa, ettei näyttänyt niin tuskaiselta, mutta silmistä pystyi huomaamaan tuskan Winin sisällä. Winin kasvot olivat punrtuneet, mutta edes Wini ei tiennyt johtuiko se kuumuudesta vai nolostuksesta.
"Mut.. Mutta ei sinä nyt minua voi kantaa haltioiden kylään sin.. sinne on liian pitkä matka, oletko ihan hullu." Wini jatkoi änkyttämistään yrittäen kuulostaa järkevältä, vaikka pikemmin kuulosti toivonsa heittäneeltä tytöltä. Wini kuulosti oikeastaan aika naurettavalta, siihen verrattuna miltä hän yleensä kuulosti, sen aiheuttivat normaalia tyttömäisempi ääni, sen heikkous ja muutenkin kun Wini oli nyt heikko, vaikkei hän sitä itse olisi ääneen kylläkään myöntänyt. Wini käänsi katseensa takaisin Henryyn.

//(lyhyt) Hahaa, eikö Henry ole jo prinssi ilman leikkimistäki X'D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Maalis 03, 2008 6:58

Henry, Lounatuuli

Henry käveli ripeään tahtiin katsellen kokoajan eteensä, kunnes kuuli Winin äänen, joka väitti ettei hänelle tuskin mitään ollut.. oliko Wini hullu?! Ei terve ihminen.. haltija tai taruolentokaan, tuontuosta kuukahtanut maahan ja ollut kuuma kuin kivi uuni! Henry naurahti kevyesti katsellen taas eteensä ja miettien kauanko heillä menisi.. ehkä sittenkin olisi pitänyt ottaa hevonen mukaan. Jälleen kerran Wini avasi suunsa ja väitti Henryä hulluksi, Henry vain naurahti ja käänsi katseensa taas Winiin hymyillen.
"Ethän sinä paina melki mitään! Äkkiäkös sinut sinne asti kantaa.. tosin en ole varma kauanko meillä menee, toivotaan ettei tule esteitä" Henry sanoi vilkaisten taas ympärilleen, ettei kukaan seurannut heitä. Äkkiä Henry pysähtyi ja jäi kuuntelemaan metsän ääniä... ei siinä mitään ihmeellistä olisi ollut, ellei metsä olisi ollut näin hiljainen.. liiankin hiljainen. Henry vilkaisi puihin ettei heitä seurattu siellä, tosin jos joku puista heitä olisi katsellut, tämä todennäköisesti olisi ollut haltija.
Äkkiä Henry kuuli hengityksen takaansa ja kääntyi salamana ympäri ja huomasi seisovansa vastakkain erittäin pitkän miehen kanssa... jolla oli sarvet? Miehellä oli pitkät siniset hiukset, valkoinen kaapu, sarvet ja erittäin valkea, suomukas iho. Henry oli täysin jähemttynyt paikalleen, hän ei tiennyt kuka tämä henkilö oli saatika mitä hänen olisi pitänyt tehdä!
Mies kumartui Winin puoleen ja katsoi tätä hetken aikaa hiljaa, kunnes väänsi pienen hymyn huulilleen.
"Tapaamme jälleen Winifred" Lounatuuli sanoi hymyillen.

Mitäkö Lounatuuli metsässä teki ihmisen muodossa? Noh, ei sillä parempaakaan tekemistä ollut, joten se oli kuljeskellut ympäriinsä etsiskellen ruokaa ja tutkien paikkoja, kunnes se oli nähnyt Miehen kantavan tyttöä. Näillä näytti olevan kiire jonnekkin ja tottakai Lounatuuli siitä kiinnostui!

// x'D no onhan se.. prinssi rohkea >8'DDD Sry, tunkasin Lounatuulen mukaan ^^' //

Viesti Ma Maalis 03, 2008 10:36

Winifred.

Wini ei pystynyt reagoimaan mitenkään nopeisiin liikkeisiin, kaikki oli kuin hidastettua tai katse etäisyys pysähtyi hetkeksi ja yhtäkkiä vaihtui erilaiseksi. Winin silmätki jo tuntuivat raskailta ja sininen silmä oli alkanut muuttua punaiseksi, jotenkin demonin veri vain pukkasi suojelemaan Winiä, mutta nyt Wini sai pidettyä sen aisoissa.
"Henry... Kiitos, kun autat.." Wini sanoi lopulta myöntäen itselleen, että hän tässä enemmän hullu oli kuin Henry. Yllättäen näköpiiriin ilmestyi hahmo ja Wini oli huitaista tätä, mutta voimat eivät olisi riittäneet niin nopeaan liikkeeseen, onneksi.
"Lo...Lounatuuli?" Wini änkytti ihmeissään ja katsoi Lounatuulea, jota hän ei kylläkään erottanut hyvin, kun silmät alkoivat sumeta jälleen kerran, mutta Wini taisteli vastaan, ettei menettäisi taas tajuntaansa.
"Mi.. Mitä sinä.. teet tääl.. täällä?" Wini kysyi kokoajan heikommaksi käydenemmällä äänellä ja piti katseensa Lounatuulessa. Hetken päästä Wini vilkaisi ympärillä olevaa metsää, joka oli täysin hiljentynyt. Yhtäkkiä Wini alkoi yskimään pahan kuuloisesti ja käpertyi todella pieneen kokoon Henryn käsivarsilla. Wini vain yski ja yski. Wini katse harhaili Henryssä ja Lounatuulessa, mutta yskimisestä ei tullut vieläkään loppua.

//ei haittaa, vaikka Lounatuulikin lisättiin peliin. Haha, tuo 'prinssi Rohkea' sopii täydellisesti :'D//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Maalis 03, 2008 11:17

Henry, Lounatuuli

Lounatuuli ei ensiksi vastannut mitään vaan tuijotti Winiä katsellen tarkkaan tämän jokaista liikettä, jokasita hengen vetoa, kuunnellen tämän yskimistä ja lopulta hän vilkaisi Henryyn.
"Olen täällä koska Kuningas Aran ei tarvitse minua juuri nyt.. joten nyt kiertelen huvikseni" Lounatuuli sanoi suoristaen selkänsä.
"Tunnetko Aranin?" Henry kysyi saatuaan hämmennyksensä ohi.
"Hmh.. tyhmä poika, kyselet keitä minä tunnen vaikka sylissäsi on suurinpiirtein kuolemaa tekevä tyttö! Kuka sinä edes olet?" Lounatuuli sanoi sättien Henryä.
"mi.. minä olen Henry Scarlington" Henry sanoi vilkaisten yskivää Winiä.
"Wini onko kaikki kun--"
"No kai sen pässikin näkee ettei hän ole kunnossa! Tyhmäkö olet? ai niin, olet ihminen.. miksi edes raahaat häntä pitkin metsiä tuossa kunnossa?" Lounatuuli sanoi saaden Henryn pinnan kireälle.
"No ei häntä ihmistenkään kylään voi viedä! Hänet pitää saada haltijoiden kylään mahd--"
"Sinäkö sinne osaat? Olet ihminen et haltija!" Lounatuuli sanoi keskeyttäen jälleen Henryn.
"Hei kuule, vaikka tuntisitkin Aranin, hän on silti minun ystävä joten tasoissa ollaan! Nyt mikäli herra suo, jatkaisimme matkaa.. tässä on tärkeämpääkin tekemistä kuin riidellä sinun kanssa" Henry sanoi saaden Lounatuulen hiljaiseksi.
Lounatuuli nyökkäsi, astui pari askelta taaksepäin ja sulki silmänsä. Ilmaan nousi lämmin pyörre ja pian Lounatuuli muuttui takaisin lohikäärme muotoonsa. Henry katsoi suu auki kun Lounatuuli venytteli pitkää käärmemäistä ruumistaan ja painoi päänsä alas tämän tasolle. Lounatuuli ei sanonut mitään vaan puhalsi Winiin jälleen lämmintä ilmaa.
"Hypätkää selkään.." Lounatuuli sanoi lopulta laskien päänsä aivan alas.
Henry käveli Lounatuulen viereen ja laski Winin istumaan lounatuulen sarvien taakse ja istui itse Winin taakse, ottaen kiinni tämän sarvista.
Lounatuuli ponnisti ilmaan, mutta lähti lentämään puiden alapuolella, metsässä, pujotellen puuiden runkojen välistä.
"näin on turvallisempaa.. Mikä tyttöä vaivaa?" Lounatuuli sanoi heidän lentäessään.
"en tiedä.. tiedätkö sinä?" Henry kysyi Winiltä laskiessaan päänsä hänen korvan viereen.

// :'DD //

Viesti Ti Maalis 04, 2008 2:31

Winifred.

Winillä olisi tehnyt mieli mennä kinastelevien väliin, muttei saanut edes sanaa suustaan. Winin omasta mielestä hän ei ollut mitenkään tärkeä, eikä kenenkään tarvisi tehdä hänen vuokseen yhtään mitään. Winin ajatus harhaili ja yllättäen hän oli Lounatuulen ratsailla. Nyt vuorostaan Winin iho alkoi kylmenemään hirveällä laskulla. Winin huulet ja kasvot menivät sinertäviksi kivusta ja kylmästä.
"Min... Minne olemme menossa?" Wini kysyi tyhmänä, sillä muistikin alkoi jo pätkiä, eikä hän yllättäen edes muistanut minne he olivat menossa ja yskiminen alkoi loppua hiljattain. Wini oli valua Luonatuulen selästä sivupuolelta, joten Wini kietaisi nopeasti kätensä Lounatuulen ympärille vingahtaen säikähdyksestä. Winin voimat kävivät entistä heikoimmiksi sekuntti sekuntilta. Wini ei uskaltanut päästää käseiänsä irti pelätessään tippuvansa samantien metsikköön, josta häntä ei saattaisi olla kovin helppo lähteä hakemaan.
"Lou..Lounatuuli.." Wini kuiskasi hiljaa lohikäärmeelle.
"Silloin, kun me taistelimme vuoristossa sain hiukan pahan haavan kylkeeni, en olisi saanutvielä edes mennä pihalle joten karkasin sieltä. Mutta voisitko olla sanomatta mistä löysit meidät, siis minut ja Henryn?" Wini kysyi anovan näköisesti, silmät suurina ja eripareina.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Maalis 04, 2008 4:48

Henry, Lounatuuli

Henry hätkähti kun Wini meinasi tippua, mutta tämä sai otettua otteen Lounatuulesta ja näytti nyt pitävän kiinni tästä kuin viimeisestä oljenkorresta. Hän siirsi kätensä alemmaksi, niin ettei Wini voinut tippua sivulle päin enää, sillä nyt Henry saisi napattua hänet mikäli Wini vielä meinaisi pudota. Lounatuuli katseli eteensä samalla kun liisi halki metsien, kuunnellen Winin heikkoa ääntä. Tämä oli siis loukkaantunut.. mitä ihmettä hän metsässä teki? No, ei se Lounatuulelle kuulunut, joten ei hän alkanut sättimään Winiä siitä.
"Asia ei minulle kuulu, joten en aijo siitä eteenpäin puhua.. tosin, kyllä se sinänsä kuuluu.. olinhan mukana siinä taistelussa" Lounatuuli sanoi lopulta ja vilkaisi sivulleen. Äkkiä se vaihtoi suuntaa ja laskeutui yhä alemmas ja alemmas.
"mitä sinä nyt?! Kylä on aivan erisuunnassa!" Henry sanoi vilkaisten taakseen.
"Wini pitää saada lämpimään, nyt heti.. tässä lähellä on luola, menemme sinne" Lounatuuli sanoi laskeutuessaan maahan ja laski päänsä taas maantasolle jotta Henry ja Wini pääsisivät hänen selästään pois. Henry nappasi Winin taas käsivarsilleen ja lähti kävelemään Lounatuulen vierellä, kunnes he saapuivat suurehkon luolan luokse.
Luolassa oli pimeää, kuivaa ja ehkä hieman tunkkaista. Ilma oli viileää eikä Henry tajunnut miten Lounatuuli ajatteli Winin pysyvän lämpimänä täällä. Henry piti Winiä vielä käsillään, samalla kun vilkaisi Lounatuulta joka tuli heidän perässään, kantaen suussaan puun oksia. Lounatuuli oli iso lohikäärme, joten se joutui kiertymään muutamaan kertaan luolan ympäri ennen kuin oli kokonaan sisällä.
Lounatuuli laski oksat keskelle luolaa ja avasi kitansa, syösten sinisiä liekkejä oksien päälle jotka syttyivät samantien valaisemaan ja lämmittämään luolaa. Henry laski Winin alas lähelle nuotiota ja jäi istumaan tämän viereen.
"Onko sinulla kylmä?" Henry kysyi katsellessaan sinertävää Winiä.
Lounatuuli tuhahti itsekseen, laski päänsä Winin eteen ja alkoi puhaltamaan tätäkohti lämmöstä väreilevää ilmaa.

Viesti Ke Maalis 05, 2008 12:11

Winifred.

Wini päästi Lounatuulesta otteensa vasta, kun Henry otti hänet uudestaan syliinsä. Wini katsoi vieressä syttyvää tulta, eikä huomannut mitään muuta ympäriltään, vain sanoja, joihin hän sitten havahtui.
"Ei minulla hirveän kylmä ole." Wini sai sanotuksi, vaikka se olikin täyttä valetta. Wini katseli luolan seiniä, jokin asia kävi Winin mielessä, mutta haihtui samantien pois. Wini tunsi haavojensa kiervelyn ja kylmyyden, muuten hän ei tuntenut mitään, ei omia jalkojaan käsiään, hän ei pystynyt edes liikuttamaan niitä vähään aikaan. Wini sulki silmänsä ja nukahti, herätessään hän ei tiennyt kuinka kauan oli nukkunut, mutta he olivat vielä luolassa ja tulen liekit leikkivät Winin kasvojen vieressä. Wini katsoi tulta ja hänen silmänsä muuttuivat lasimaisiksi. Wini jostain syystä vain alkoi liikuttaa kättänsä kohti liekkejä ja työnsi kätensä suoraan nuotiaan ja aika hullulta ja pöljältähän se vaikuttikin. Wini ei tuntenut kuumuutta, jonka ihminen olisi tuntenut, vaan tunsi energiaa, joka siirtyi häneen hiljattain liekeistä. Winin silmistä huomasi energian siirtymän, mutta vain jos osasi nähdä sen ja keskittyä sen näkemiseen.

//sori, lyhyyyt...//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Maalis 05, 2008 3:25

Henry, Lounatuuli

Lounatuuli ja Henry tiesivät molemmat yhtä hyvin että Wini valehteli, kyllä hänellä täytyi olla kylmä jos kerran noin paljon sinersi. Mutta ennen kuin kumpikaan kerkesi ajatuksiltaan mitään sanoa, Wini nukahti.
"onko tuo hyvä vai huono?" Henry kysyi Lounatuulelta kun Wini nukkui.
"riippuu.. mutta kyllä tuo varmaan tokenee" Lounatuuli sanoi hönkäisten vielä kerran lämmintä ilmaa Winin päälle ja vetäytyi sitten kauemmaksi.
Sillä välin kun Wini nukkui, Lounatuuli ja Henry tutustuivat toisiinsa paremmin. Yksi aihe mistä puhuttiin oli Aran ja Cryptin tilanne, Lounatuulta näytti kiinnostavan sota, mikä taas Henryä ei pahemmin innostanut.
Lopulta Wini heräsi, ei hän kauaa kerennyt edes nukkumaan. Henry kiinnitti heti huomion Winiin kun tämä alkoi liikkua, mutta Lounatuuli keskittyi katselemaan tulta.
"Wini oletk-- MITÄ SINÄ TEET?!" Henry huudahti nähdessään Winin tunkevan kätensä liekkeihin. Lounatuuli hätkähti kun Henry huudahti Winille, sekin ihmetteli mitä ihmettä Wini teki. Mutta Liekit eivät näyttäneet satuttavan. Lounatuuli katsoi hiljaa kun Wini piti kättään liekeissä, Henrykin ihmetteli ettei Winin käsi palanut! Lounatuulella oli joitakin arvakusia, mitä Wini saattoi tehdä, mutta hän pysyi hiljaa ja katseli sivummalta. Se laski päänsä lähemmäksi liekkejä puhalsi niihin lisää lmäpöä, katsellen samalla Winiä. Lounatuuli päästi matalan, pitkän murahduksen vetäytyessään kauemmaksi ja laskiessaan päänsä maahan, toiselle puolelle liekkejä mitä Wini oli. Se katseli tyttöä liekkien läpi hymyillen itsekseen ja katsoen suoraan Winin silmiin.
"Wini oletko kunnossa?" Henry kysyi kysymyksensä loppuun kun pääsi yli suurmmasta 'järkytyksestä'.

// Ei se mtn ^^ kunhan eteenpäin päästään. mullakin tuli vähän lyhyempi ^^' //

Viesti To Maalis 20, 2008 11:41

Winifred.

Wini kavahti yllättäen johonkin ja tajusi, että hän oli työntänyt kätensä liekkeihin. Wini oli saada sydänkohtauksen tajutessaan Lounatuulen liekkien toisella puolen, mutta Winistä ei tosin huomannut, että hän oli säikähtänyt Lounatuulea. Wini vetaisi kätensä nopeasti pois liekeistä.
"Mitä tapahtui?" Wini kysyi, samalla myös alkoi ihonväripalautua normaaliksi ja ruumiinlämpö myös äänessäkään ei ollut enään minkäänlaisia säröjä, ei heikkoa ääntä tai muutenkaan heikkoa oloa. Wini ei muistanut paljoa mitään sen kahvilasta pieksetyn äijän jälkeen, jonka Wini pieksi. Wini muisti vain heikon olotilansa. Yllättäen Winillä välähti ja hän loikkasi pystöön. Hänen naamalleen tuli iloinen virnistys.
"Pystyn seisomaan ja kävelemään." Wini hihkui ja loikki paikoillaan, tai oikeastaan edestakaisin, eteen ja taakse. Wini oli itse hiukan yllättynyt, että pystyi edes seisomaan, sen aikaisemman olotilan jälkeen ei olisi ollut ihme, vaikkei Wini olisi seissyt pitkään aikaan, mutta hän oli jo nyt elämänsä kunnossa ja ylipirteänä, energisenä.
"Kiitos..." Wini sanoi yllättäen ja hymyili kiitollisesti Henrylle ja Lounatuulelle.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Maalis 21, 2008 2:05

Henry, Lounatuuli

Henry sekä Lounatuuli katsoivat Winiä hieman hämmästyneenä, kun tää vetäisi kätensä pois liekeistä ja näytti siltä kuin olisi nähnyt.. no, lohikäärmeen. Mitä tapahtui? Eikö Wini muistanut? Henry oli jo avaamassa suunsa, mutta sitten Wini loikkasikin pystyyn virnuillen iloisesti. Wini ilmoittikin pystyvänsä seisomaan ja kävelemään, hyvä niin, hyvä että Wini oli kunnossa. Winin hymyillessä Henrykin alkoi hymyilemään. Lounatuuli katseli sivummalta, tökkien sormillaan liekkeihin. Sitten Wini kiitti heitä.
"Mitäs pienistä. Eihän sinua yksin voinut jättää" Henry sanoi hymyillen. Sitten hänkin nousi seisomaan ja venytteli, oikoen jalkojaan jotta niissä alkaisi veri kiertämään.
"mutta.. minun pitänee lähteä. eh.. en ole muutamaan päivään näyttäytynyt linnalla, joten nyt olisi jo aika.. vaikka se ei nyt niin mieluisaa olekkaan." Henry sanoi koukistellen jalkojaan.
"Sinä varmaan pärjäät.. ja jos et niin onhan sinulla tuo" Henry sanoi Winille nyökäten kohti Luonatuulta joka tuhahti itsekseen.
"Mutta.. oli mukava nähdä. toivottavasti tapaamme pian uudestaan" Henry sanoi hymyillen. Sitten hän kumarsi Winille ja lähti kävelemään kohti luolan suuaukkoa, astui ulos ja lähti kävelemään kohti ihmisten kylää.
"vaikka olenkin lohikäärme, on minullakin sentään tunteet.." Luonatuuli huomautti Henryn perään, vaikka tämä ei enää häntä kuullutkaan.
"no, mitä nyt aijot? Jos sinulla ei ole suunnitelmia niin voin pitää seuraa sinulle. " Lounatuuli sanoi siirtäen katseensa nyt pienesti hymyillen Winiin.

Viesti Su Huhti 13, 2008 3:25

Winifred.

Wini katsoi, kun Hnery lähti kohti luolan suuta menemään.
"TOIVOTTAVASTI!" Wini huusi Henryn perään. Ja kääntyi kuuntelemaan Lounatuulea.
"Ei ole mitään erityisiä suunnitelmia." Wini sanoi iloisesti. Hän ei pystynyt pysymään hetkeäkään paikoillaan, vaan pomppi ja teki kokoajan jotain, vaikka Winillä oli vieläkin kipeitä haavoja, jotka kipusivat taukoamatta. Wini lähti iloisesti loikkimaan pihalle luolasta ja päästessään pihalle, hän teki kärrynpyöriä, voltteja kuperkeikkoja, kuin pikku penikka ja temmelti energisesti. Wini ei pystynyt rauhoittumaan, sillä hänen energiansa oli pakko purkaa melkein saman tien, tai siitä voisi tulla pahempia seurauksia, kuten tornadoja, räjähtäneitä paikkoja, eikä Wini sitä halunnut. Yhtäkkiä Wini pysähtyi kuin seinään ja käveli sitten rauallisesti luolan suulle. Olihan se hiukan ihmeellinen tapa, mutta nyt Wini oli saanut osan energiastaan tulahttua ja pystyi nyt rauhoittumaan ja käyttäytymään kuten kuuluisikin.
"Minne päin lähdetään?" Wini kysyi Lounatuulelta hymyillen pirteästi.

//Sori, lyhyt....//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Huhti 13, 2008 3:57

Lounatuuli

Lounatuuli nyökkäsi pienesti Winille kun tämä kertoi, ettei hänellä ollut mitään erityistä suunnitelmaa. Tosin Lounatuulen vakava ilme muuttui pian kysyväksi, kun Wini lähti loikkimaan pitkin poikin pihalla, tehden kärrynpyöriä ja kuperkeikkoja. Lopulta Lounatuuli ei voinut muuta kuin hymyillä, katsellessan Winin perään. Olihan se piristävää nähdä joka näinkin energisenä, mutta Lounatuuli ei voinut kuvitella itseään purkamassa energiaa noinkin hilpeällä tavalla.
Lopulta Wini palasi luolan suulle ja kysyi minne päin he lähtisivät. Lounatuuli kohotti päänsä ylöspäin, sulki silmänsä ja mietti hetken aikaa.
"hmm... empä tiedä.." Lounatuuli aloitti ja pysäytti lauseensa muuttuessaan takaisin ihmismuotoonsa.
Hän käveli luolasta ulos ja veti syvään henkeä ja vilkaisi lopulta Winiin.
"mitä jos kävisimme pimeässä paikassa?" Lounatuuli kysyi vinosti hymyillen "en ole vielä siellä käynyt.. kuulemma näkemisen arvoinen paikka" Hän selitti vilkaisten ympärilleen.. no, olihan se luonnollista, että seikkailut ja vaarat kiehtoivat ja kiinnostivat nuorta lohikäärmettä. Lounatuuli oli jo melkein koko Cryptin kolunnut läpi, paitsi pimeää paikkaa ja ihmisten kylää.. ei hän ihmisten kylään voisi mennäkkään, lohikäärmeenä hänet teurastettaisiin heti ja ihmismuodossaankin hän oli liian huomiota herättävä.. joten parasta jättää se kylä väliin.

// juu, ei se mitään ^^ //

Viesti Pe Touko 16, 2008 7:50

Winifred.

"Juu. Lähdetään vain sinne." Wini sanoi hymyillen iloisesti. Hänen siipensä tulivat näkyville selästä, normaalia suurempina. Winin oma ilme oli hiukan häkeltynyt ja hän tuijotti siipiään, joka oli paljonkin normaalia suuremmat ja ehjemmät. Wini liikutteli siipiään pysyen paikoillaan kuitentin, pienikin liike sai Winin melkein kaatumaan eteenpäin.
"Hmmm.. Mitä ihmettä?" Wini mumisi vieläkin hiukan häkeltyneenä. Wini nousi helpommin ilmaan kuin koskaan ja liikkuminen oli nopeampaa ja kevyempää kuin koskaan aikaisemmin. Wini teki ilmassa muutaman ympyrän ja liikkui normaalisti melkein yhtä nopeaa, kuin mitä aikaisemmilla siivillään pääsi nopeintaan.
"Lähdetäänkö?" Wini kysyi ja katsahti Lounatuuleen hymyillen.

//teeks sie uuden topickin vai?"
Avatar

Monarkki

Viestit: 13906

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Touko 16, 2008 9:45

Lounatuuli

Wini suostui lähtemään pimeään paikkaan.. hyvä niin, Lounatuuli tosian halusi käydä siellä, mutta ainahan se oli hauskempaa jos oli seuraa! Winin selkään ilmestyi siivet.. Lounatuuli katsahti kysyvästi ensin Winiin ja sitten tämän siipiin, ilmeestä päätellen Winikin oli hieman pihalla tilanteesta. Wini liikutteli siipiään, Lounatuuli oli jo kysymässä tältä asiasta, kunnes Wini vei sanat hänen suustaan. mitä ihmettä? mitä ihmettä tosiaan. Lounatuuli oli kyllä nähnyt Winillä siivet, ei siinä mitään ihmeellistä ollut, mutta eivät ne näin isot viimeksi olleet? Oliko tämä sitten normaali kasvupyrähdys?
Winin testatessa siipiään Lounatuuli pyöritteli kysymyksiä päässään, kunnes havahtui Winin ääneen.
"lähdetään vaan.. lentäen olisi varmaan paras tapa" Lounatuuli sanoi hymyillen Winille ja sulki silmänsä. Ei aikaakaan kun hän oli jälleen muuttanut muotoaan takaisin lohikäärmeeksi ja kohosi ilmoihin alta aikayksikön.

// voisitko sie mitenkään mahdollisesti tehdä topickkia? D: mulla on nyt sen verran monta peliä menossa :'D toki mä voin sen tehdä jos et halua, mut helpottais huomattavasti jos sie tekisit sen ^^' //

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia