Osaatteko näyttää tietä? || kiifbruh


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 795

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Pe Elo 07, 2015 8:29

Osaatteko näyttää tietä? || kiifbruh

Cecil

Hän oli hukassa. Viljelijänpoika raapi sänkistä leukaansa turhautuneena huokaisten. Aaren heilautteli häntäänsä puolelta toiselle hätistellen pois itikoita jotka hevosta halusivat kiusata, seisten säyseästi paikoillaan odottaessaan ratsailla istuvan miehen päättävän mihin suuntaan lähtisivät. Sehän olikin erittäin hyvä kysymys. Cecil vilkuili ympärilleen metsässä, yrittäen päätellä miten pääsisikään oikealle polulle. Hän oli käynyt hoitamassa asiansa eräässä kylässä, ja löytänyt perille ilman ongelmia mutta nyt kun pitäisi päästä pois niin asia oli aivan toinen. Mies ei kyennyt ymmärtämään miten hänen oli edes mahdollista eksyä näin nopeasti. Hienoa.

Aikansa mietittyään perheenisä päätti kääntyä risteyksestä vasemmalle päin, kannustaen lämminverisen tamman rauhalliseen käyntiin. Päivä oli helteinen, eikä mies valittanut lainkaan metsän suomasta varjosta. Se ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, etteikö hänellä olisi silti liian lämmin. Kevyesti pukeutunut mies kehitteli juurikin mielessään mahdollisia vaihtoehtoa jolla saisi lyhythihaisesta paidastaan vielä mukavamman. Sellaista ei vain sattunut löytymään. Ikävä kyllä. Sentään hän oli tajunnut sitoa hiuksensa ylös pois tieltä.

Jonkin ajan kuluttua viljelijälle kävi selväksi ettei tämäkään tie ollut oikea. Cec saapui ratsunsa kanssa erään yksinäisen mökin pihapiiriin, ja seisautti hevosen siihen paikkaan. Ehkä tämän paikan asukas tai asukkaat osaisivat kertoa hänelle tien takaisin... Varmoin elkein mies laskeutui alas satulasta, taluttaen Aarenin niin lähelle mökinkopperoa kuin vain suinkin uskalsi, jättäen kaverinsa sitten siihen irti, eihän se mihinkään karkaisi. Itse hän kävi mökin ovelle, koputtaen nyrkillään sen puiseen pintaan. Hetkeen ei vastausta kuulunut, joten mies päätti toistaa eleensä, herrasmiehen elkein jääden ovelle odottamaan mahdollista vastausta. Jos kukaan ei tulisi, joutuisi hän varmaan etsimään tiensä pois itse. Toivottavasti se onnistuisi.

//Kiifpro ja Nala plz c.//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Viesti La Elo 08, 2015 7:02

Re: Osaatteko näyttää tietä? || kiifbruh

//Here we come!

Bláthnat Kavanah

Bláthnat keikkui rennosti hevosensa selässä ja heilautteli ötököitä pois. Nainen oli lähtenyt vain huvin vuoksi kuljeskelemaan ympäri metsää Crotan selässä. Matkalla oli tullut vastaan eräs peura, jota hän kerran oli auttanut jalan kanssa kun Korppikatse oli pitänyt pelastaa. Onneksi siinäkään ei sitten ollut käynyt mitään.
'Crota, myö voitas kääntyy kottiin', Nala sanoi hevosen mieleen kun ei jaksanut avata suutaan. Tyttö kaatui taaemmas ja makasi oriinsa takapuolen päällä katsellen Cianin lentelemistä heidän yläpuolellaan. Tummat kiharat hiukset kutittivat punaruskean hevosen lautasia ja saivat tuon värisyttämään lihaksiaan. "Äää, varo vähä Crota! Mie tipahan!" nainen nauroi ennen kuin luisui alas selästä tömähtäen. Crota pysähtyi ja kääntyi naisen puoleen höristen. 'Miten sinä nyt tuossa onnistuit', hevonen sanoi Nalan mieleen. Nainen katsoi hevosta hieman tympääntyneenä ruskeilla silmillään. "Älä nytte, se sattu hieman", hän sanoi hieman tuohtuneena. Nuoliviini ja jousi kun olivat kuitenkin selän puolella selvästi. Onneksi mikään ei kuitenkaan mennyt rikki.


Hetken matkaa nainen vain käveli vaikuttavan oriinsa vieressä. Linnun lauloivat iloisina, niin kuin joka kesä. Välillä, kun Nala tunnisti jonkun linnun äänen, hän vastasi sille äänen matkien. Pikkulintujen mieliin kun ei viitsinyt puhua, siitä ei ollut varsinaisesti mitään hyötyä, ja se oli aikaa vievää. Puhua nyt jokaisen pikkutirpan mieleen yksitellen, haloo... 
Vähän matkaa talssittuaan Bláthnat hyppäsi Crotan selkään ja hevonen lähti etenemään tasaista ravia. Muodon vuoksi nainen ohjasi sitä välillä johkin suuntaan ohjilla, vaikka tiesi orin osaavan itsekkin. Rauhallista matkan tekoa kuitenkin häiritse "kotitieltä" löytyvät kavion jäljet. [i]'Kukas meillä oikein on?' Nalan alla oleva hevonen kysyi ja pysähtyi korskuen. Se selvästi odotti selässä istuvan puoli-ihmisen lupaa laukata kotipihaan. "En mie tiiä", Bláthnat kuiskasi ääneen. Tummahiuksinen tyttö vetäisi jousen ja yhden nuolen valmiiksi ja painoi kevyesti orin kylkiä. Hevonen lähti laukkaamaan tietä eteenpäin nopeaa laukkaa, mutta sen verran tasaisesti, että Nala pysyisi kyydissä ilman käsiäkin.
Pian mökki häämötti ja sen pihassa oli mies ratsuineen. "Mitä sie täältä haet?" nainen kysyi varuillaan loikaten Crotan selästä alas. Ilman pyyntöäkin hevonen lähestyi miestä korvat puoliksi luimussa korskuen. Suuri hevonen jäi varmuuden vuoksi miehen ja omistajansa väliin. Aivan varmuuden vuoksi.
Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 795

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Ke Loka 21, 2015 3:43

Re: Osaatteko näyttää tietä? || kiifbruh

Vastausta ei kuulunut vieläkään. Viljelijänpoika oli valmis koputtamaan oveen vielä kolmannen kerran kun kuuli takaansa lähestyviä askelia ja kääntyi ympäri, tuntien sydämensä jättävän lyönnin väliin. Häntä lähestyi nainen hevosen kanssa, jousi valmiina ampumaan hänen suuntaansa. Selvästikin tämän mökin omistaja, ainakin päätellen siitä, että tuo tiedusteli hänen tekemisiään täällä. Varovaisesti Cecil nosti kätensä näkyville, vilkaisten suurta hevosta ja Aarenia, joka tuntui hieman hermostuneelta vieraiden saavuttua. "Minä... Anteeksi häiriöstä", mies vastasi varovaisesti, seuraten katseellaan naisen liikkeitä, ettei tuo vahingossakaan ampuisi.

"Olen vain matkalla kotiin. Eksyin metsään, aioin vain kysyä tietä, en muuta."

//Pituus <3 kesto <3 anteeksi//
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Viesti Su Loka 25, 2015 9:29

Re: Osaatteko näyttää tietä? || kiifbruh

Bláthnat katsoi miestä edelleen hieman varuillaan mutta laski aseensa niin ettei se osoittanut kohti tuota. Crota sen sijaan nosteli kavioitaan hieman uhkaavasti, mutta pysyi kuitenkin paikallaan. Hevonen tiesi ettei sen kannattaisi edes yrittää mitään typerää, Nalalta tulisi muuten sellaista satikutia että...
Varovasti nainen käveli hieman lähemmäs miestä tuijottaen tuota varuillaan, kuin analysoiden toisen vaarallisuutta. Hän pysähtyi jonkin matkan päähän ja kääntyi kohti tuon ratsua. 'Voiko häneen luottaa? Hörise vaikka, jos hän puhuu totta. Jooko? Nala kysyi vieraan ratsun mielessä. Hevonen hörähti hieman hermostuneena ja naisen kasvoille levisi pieni kaunis hymy. Tämä riitti.
"Okei. Mie uskon siuta. Olet siis eksyksissä?" Bláthnat sanoi, käskien mielessään Crotan rauhoittumaan.
"Mikä nimesi on?"

//Eipä tänkään pituus mitään ennätystä tee, että juuh...
Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 795

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 5:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti Pe Tammi 08, 2016 6:14

Re: Osaatteko näyttää tietä? || kiifbruh

Hermostuneena Cecil vaihtoi painoaan jalalta toiselle, hän oli paljon isokokoisempi kuin mökin omistaja, joten hänen olisi varmaankin helppo päihittää tuo jos toinen käsiksi aikoisi käydä, mutta... Jousi vaikeutti asiaa pahasti. Ei hänkään haluaisi nuolta törröttämään otsasta. Ei sitten lainkaan.
Tyttö kuitenkin näytti ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen uskovan hänen sanojaan, sillä tuon olemus rentoutui silminnähtävästi. Tuo kertoi uskovansa häntä ja tiedusteli jopa nimeä. Maajussi huokaisi helpotuksesta, laskien kätensä takaisin sivuilleen. "Kiitos, taidan siis päästä ehjin nahoin takaisin emännän luokse. Cecil, ja kopukka on Aaren. Entäs neiti?" Kiharapäinen mies hymyili ystävällisesti, ojentaen kättään kätelläkseen uutta tuttavuuttaan. "Ja kyllä. Pitäisi löytää takaisin etelään kulkevalle polulle. Kävin hoitamassa hieman asioita eräässä kylässä jonkin matkan päässä ja nyt, niin kovasti kuin sen myöntäminen egoon ottaakin, olen melko hukassa. Heh."
... Kaikkia kinosti.

Seuraa tarjolla
(melkein) 24/7

Azure ◇◆◇ Haulokki ◇◆◇ Aella ◇◆◇ Marielle ◇◆◇ Cecil

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö