Lääkäriä etsimässä.


Mättäitä, puskia, kiviä, havu- ja lehtipuita, kukkuloita. Mitä ikinä metsä pitääkään sisällään. Metsän reunat ovat tasaista, usein lehtimetsää, mutta mitä syvemmälle metsään vaeltaa, sitä hankalammaksi ja aaltoilevammaksi maasto muuttuu. Metsää on silmänkantamattomiin, aina Cryptin etelärannikolta pohjoiseen, Kleth vuorille ja niistä eteenpäinkin.
Metsästä löytyy vaikka mitä enemmän ja vähemmän mukavaa. Pohjoisemmasta metsästä löytää melko usein raunioituneita kivirakennuksia, jäänteitä kylistä. Metsästä löytyy kuitenkin myös toimivia, pieniä kyliä, joista suurin osa on ihmisten hallinnassa. Osa kylistä on täysin ihmisten asuttamia, osa taas koostuu suurimmaksi osaksi taruolennoista. Haltioilla ei ole yksittäisiä kyliä pitkin metsää, vaan heillä on yksi, suuri kylä piilossa metsässä.
Käräjäkivet ovat yksi tunnetuimmista muinaispaikoista metsässä. Käräjäkivet ovat suurehko rinki isoja, istumakelpoisia kiviä, joiden keskellä on yksi isompi, pöytää muistuttava järkäle.

Viimeisimmän tannersodan jälkeen haltiat ovat ottaneet metsää haltuunsa. Yksin liikkuvien ihmisten on parasta varoa haltioiden partioivia joukkoja. Myös ihmisten karavaanien, jotka käyttävät metsäteitä, pitää varoa haltioita. Haltiat eivät kuitenkaan ole ainoa uhka metsäteillä ja poluilla. Satunnaiset maantierosvot vaanivat pahaa-aavistamattomia uhrejaan vakiopaikoissaan.
Metsäteitä on rutkasti. Suurin osa niistä on tarpeeksi leveitä ja hyväkuntoisia vankkureille, jotka saattavat matkata kylien välillä, jopa kaupunkiin. Teitä menee aina eteläisimmästä päästä pohjoiseen. Metsätiet ovat kauppiaiden suosima reitti maantierosvoista huolimatta, sillä arojen tiet ovat alttiita lentävien olentojen, kuten lohikäärmeiden hyökkäyksille.

Valvoja: Crimson

Viesti Pe Loka 16, 2009 5:33

Lääkäriä etsimässä.

//Pistin tänne, koska oli kuitenkin hieman järkevä paikka//

Morgus

Metsässä oli rauhallista, mutta ilma alkoi käydä viileäksi iltaa kohden. Siitä huolimatta Morgus käveli metsässä etsien siellä asuvaa lääkäriä. Hänen oppilaansa Incin oli nimittäin mennyt räjäyttämään patsaan niskaansa. Morgus olisi voinut viedä oppilaansa sairastuvallekin, mutta haltiat eivät suostuneet hoitamaan Inciniä kahdesta syystä. Yksi kumpikin on ihminen. Kaksi Morgus piti punaista, joten oli hankala uskoa hänen olevan haltioiden puolella, kielitaidosta huolimatta. Minkäs sille mahtaa, vihreä ei nimittäin sovi Morgukselle, koska hänen mielestään tulivelho ei voi pitää vihreää. Ainoastaan haltiakuningas taitaa ymmärtää sen, koska on hyväksynyt velhon vaatetuksen.
Morgus etsiskeli tätä lääkäriä, joka kuulemma asui metsässä muiden turvallisuuden vuoksi, koska oli ihmissusi. Morgus muisti, että viime yönä kuu oli sirppinä, joten tänä yönä ei olisi vielä täyttä kuuta eli ei vaaraakaan.
Morgus oli laittanut haltia illuusion ihmispartioiden varalta. Hän näytti muuten itseltään, paitsi harmaiden hiuksien tilalla oli vaaleat ja olemus näytti sirolta puhumattakaan suipoista korvista ja kaapu näytti vihreältä. Jos joku kuitenkin koskisi vaikka korvia, huomaisi tuo joku noiden olevan pyöreät, eikä suipot. Tämä pieni peittely johtuu siitä, että Morgus silloin tällöin huhuili tätä lääkäriä nimeltä, joka taisi olla John Firestone. Morgus huhuili myös haltiakielellä, toivoen lääkärin ymmärtävän sitä ja tässä olikin toinen syy miksi Morgus piti haltia illuusiota. Olisi epäilyttävää, jos ihminen huhuilisi haltiakielellä. "Herra Firestone!" Morgus huusi haltiakielellä vaikka tunsikin olonsa typeräksi.

//Melko tökkö aloitus, mutta ei nimeni suotta ole Noviisi :)//
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Pe Loka 16, 2009 7:47

//Eiköhän tämä tästä nyt lähde kulkemaan ^^//

John

Ilta oli pimenemässä John oli kotonaan jo tähän aikaan lukemassa kirjaa heikossa kynttilän valossa. Eikä hän muuta valaistusta tarvinnutkaan, kun sattui omistamaan varsin hyvän yönäön näin ihmissutena. ..Toisinaan tässäkin kehossa oli omat haittansa. Häntä nimittäin sattui häiritsemään suunnattomasti hänen jalkojensa tassut -jotka olivat nyt pehmustetun jalkatuen päällä lepäämässä- jonka takia hän joutui liikkumaan paljas jaloin pitkin haltia kylää. Se oli tavallaan noloa kun oli tottunut ihmisenä ollessaan kenkiin ja monet haltat tujottivatkin häntä kadulla... mutta taisi olla ulkonäölläkin vähän asiaa tujottamisen kanssa. Onneksi häntä kohtaan ei olla oltu agresiivisia ollenkaan haltia kylässä, kuten olisi voinut käydä ihmis kylässä. Jonka takia hän olikin nykyään tälläinen friikki.. Tavallaan.
Jack kuitenkin keskittyi kaikessa hiljaisuudessa kirjan maailmaa takka tulen lämmittäessä lempeästi asuntoa mukavan lämpimäksi. Mikään ei häirinnyt lääkärin oleskelua tällä hetkellä, oli niin ihanan hiljaista. Kunnes toinen korva nytkähti vaimean äänen suuntaan, aluksi John ei kuitenkaan kiinnittänyt siihen mitään huomiota ajatellen sen olevan vain joku ohi kulku matkalla oleva eläin. Joten ihmissusi keskittyi kaikessa rauhassa kirjaansa jälleen, sen muutaman sekunnin ajan ainakin kun ääni toistui ja John erotti selkeästi jonkun huutavan hänen nimeään haltia kielellä. Oliko jotakin sattunut kenties?
John huokasi ja laittoi kirjansa sivuun hyvästellen sen oman rauhallisen hetkensä siihen paikkaan, nousi ylös käveli ovelle vetäen pitkän kaapunsa ylleen ennenkuin astui ulos talostaan. John kuunteli hetken, ennenkuin sai suden korviinsa huudot taas ja lähti ääntä kohden. Eikä aikaakaan kun John oli saanut tuon haltan näkyviinsä, mutta nenään tulvahti siltä seisomalta ihmisen haju, se sai ihmissuden nyrpistämään kuonoaan hienoisesti. Viitan huppu vedettiin pään ylle ja Johnin koiramaiset kasvot sulkeutuivat hupun suoman varjon alle piiloon. Häntä saattoi nyt pitää ainostaan vain hyvin pitkänä miehenä..
"Te huusitte minua?" John kysyi astuen esille, jättäen tietyn välimatkan tuohon haltiaan, joka lemahti pahasti ihmiselle.. Toivottavasti tämä ei ole mikään ansa.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Pe Loka 16, 2009 8:45

Morgus

Morgus alkoi melkein luopua toivosta, kun aisti jonkun tulevan. Morgus oppi haltioiden luona ollessaan aistimaan muita olentoja ja päättelemään mitä nuo ovat. Tämä ainakin oli selvä ihmissusi.
Pian huppupäinen mies tuli ja kysyi huudettiinko häntä. " Kyllä huusin ja te taidattekin olla John Firestone." Morgus vastasi kohteliaasti. Morgus mietti pitäisiköhän hänen pitää illuusiota vielä yllä vai kertoa herralle totuus. Toisaalta asiat saattavat hoitua sutjakammin, jos herra luulee Morgusia haltiaksi, mutta toisaalta valehteleminen on rumaa. Morgus vilkuili ympärilleen, kuin olisi katsonut vakoiltiinko heitä. Onneksi ketään muuta ei ollut nyt lähellä, joten tämän pikku esityksen voi nyt lopettaa.
Morgus kohotti kaulakorunsa kiveä ja mutisi haltiaksi, jotain mistä ei saanut selvää. Pian illuusio hajosi, jolloin Morgus näytti taas itseltään. " Yllätyittekö? Anteeksi tämä valeasu, mutta täällä voi liikkua ihmispartioita ja olisi ollut epäilyttävä näky ihminen huutelemassa haltiakielellä." Morgus selitti miehelle.
" Mennäänpä asiaan minulla on potilas, joka tarvitsee apua. Olisin tuonut hänet, mutta juuri nyt on parempi, että hän ei liiku liikaa." Morgus selitti miehelle. " Lisäksi on kohteliasta näyttää kasvonsa keskustellessa vai häpeääkö herra ihmissusi kasvojaan." Morgus sanoi piikitteli ihan yhtäkkiä, vaikka nyt ei olisi yhtään varaa. Ties vaikka herra kieltäytisi auttamasta. No joko tuo on syntynyt ihmissutena tai sitten hän on joskus ollut ihminen. Jos jälkimmäinen on oikein, silloin hän voisi ehkä auttaakin.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Pe Loka 16, 2009 11:10

John

Ihmissusi nosti aavistuksen toista kulmansa kulmaansa kun tuo ihmiseltä haiseva haltia ilmoitti tietävänsä hänen nimensä.
"Kyllä olen.." John sanoi nyökäten pienesti kohteliasuuden nimissä tuolle.. mikä sitten olikaan. Mies katseli ympärillensä kuin olisi varonut jotakin ja sitten teki jotakin mikä sai lääkärin hieman raoittamaan suutaan ja olemaan hieman hämmentyneen näköinen sen muutaman sekunnin ajan. Tuo siis todellakin oli ihminen? Ei etteikö John sen takia tuota olisi häätämässä pois, mutta näin sotaisena aikana ei koskaan voinut olla liian varovainen vihollisten varalta. Vaikkei nyt lääkärinä pahemmin välittänyt tappamisesta tai väkivallan käytöstä, hän ei ollut kylmäpäinen soturi joka oli koulutettu tappamaan. Hän parantaja ja hoitaja, joka pelasti henkiä.. hän toisinaan puolueesta riippumatta. Firestonen ajatukset kuitenkin keskeytyivät kun tuo vanhus avasi suunsa..
"Vähän kyllä." John tuumasi katsellen uteliaan näköisesti tuota vanhahkoa miestä sinisillä silmillään. Tuon sanat saivat kuitenkin suden hieman kurtistamaan kuonoaan.. Se oli hänen oma asiansa pitikö hän huppua päässä vai ei. John ei kuitenkaan vastaan käynnyt väittämään millään tapaa, sillä tuon mukaa tuolla oli potilas hänelle. Jolla taisi olla aika vakaviakin vammoja, jos ei kerta liikkuttamaankaan kannattanut mennä.
Ihmissusi nosti hupun päästään paljasten susimaisen päänsä kaikkine hienouksineen, mennen suoraan asiaan.
"Mitä hänelle on tapahtunut? Vuotaako hän verta ulkoisesti? Ja missä hän on?" John kysyi nopeasti tuolta vanhukselta, että tietäisi mitä pitäisi mahdollisesti ottaa mukaan jos tarvetta olisi.
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Pe Loka 16, 2009 11:37

Morgus

Olento siis oli kuin olikin John Firestone no sepä hyvä.
Nyt vuorostaan Morguisn silmät rävähtivät auki, kun mies paljasti susimaisen päänsä. Ensimmäisenä Morgus vilkaisi taivaalle, kuu ei ollut täysi. Kiintoisaa ihmissusi, joka on petomuodossa aina, tai niin Morgus oletti nyt. Morgusin ajatukset katkesivat, kun ihmissusi kysyi, missä potilas oli ja mitä tälle oli tapahtunut. " Hän on haltia kylässä asunnossani. Olisin vienyt hänet sairastuvalle, mutta sen paikan lääkärit eivät tuntuneet pitävän minusta." Morgus selitti lääkärille. "Mitä vammoihin tulee: Tämä voi kuulostaa oudolta, mutta patsas räjähti hänen päälleen, jonka seurauksena häneltä saattaa olla luita murtunut vasemmasta käsivarresta, oikea sääri ja muutama kylkiluukin taisi murtua, koska eniten hän valittaa kylkiään. Olen asettanut hänet levolle, mutta jouduin jättämään hänet yksin." Morgus jatkoi hiukan nopeuttaen tahtiaan, koska aikaa ei ollut hukattavaksi. " Teillä ei nyt näytä olevan mitään välineitä, joten voinette ottaa tarpeelliset välineet ja sitten tulla." Morgus vielä sanoi melkein itsestään selvän asian. Morgus kykenee siirtymään melkein mistä tahansa päin Cryptiä haltiakylään, joten he pääsisivät Incinin luokse melkein hetkessä.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ti Loka 20, 2009 11:46

John

John ei tavallaan ollut yhtään yllättynyt kun tuo vanhus- kuka sitten lieneekään- säikähti, tai suoraan sanottuna yllättyi hänen pärstä kertoimestaan. Ei ollut ensinmäinen kerta. Harvoinhan sitä kukaan pääsi näkemään ikuisesti susi muodossaan hyppivää ihmissutta. Toisinaan John ei pahemmin pitänyt siitä, että häntä tuijoteltiin kuin jotakin nähtävyyttä. Mutta ukon onneksi nyt ei ollut täysikuu ja se aika kuusta kun hän oli lievästi sanottuna ihan kaheli ja hullu tappaja, mutta ei siihenkään enää kauaa menisi kun olisi aika muuttua ja seota.
Vanhus avasi suunsa ja antoi hänelle yllättävän tarkan tilanne arvionsa hänelle, eikä hukka jäänyt kahta kertaa miettimään milloinkohan hänen tavaransa tähän tähän hänen eteensä poksahtaisivat, vaan kääntyi ja lähti nopeasti ja reippaasti kävellen hakemaan tarvittavia tavaroita.
"Odota siinä." John kuitenkin sanoi vielä ennenkuin katosi kokonaan näkyvistä. Hän ei mielellään halunnut ketä tahansa taloonsa laskea.. Vaikka jos totta puhutaan olisi ollut paljon viisaampaa jos tuo vanhus olisi, tuonnut pojan tänne hänen luoksensa suoraan. Täällä hänellä olisi ollut ihan kaikki mitä hän tarvitsi, mutta ei voi mitään eikä siitä sättimäänkään voisi käydä vanhusta. Eihän tuo voinut tietää.

No hyvin pian John saapui asunnollensa, etsi sieltä ison mustan laukun jossa oli kaikki tarvittava jo valmiina. Mutta varmuuden vuoksi John otti otti vielä mukaansa lääkehyllyltään muutaman yrtti purnukan varmuuden vuoksi, jos esim. vaikka leikkaamaan jouduttaisiin. Tuskin poika sentään haluaisi tajuissaan leikatuksi..
Pian, hyvin pian John sitten palasikin vanhuksen luokse.
"Näytä tietä."
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Ti Loka 20, 2009 4:38

Morgus ja Incin

Ihmissuisi sitten käski Morgusta odottamaan tässä. Ehkä tuo meni hakemaan tarvittavia välineitä. Morgus olisi kyllä voinut hiukan muistuttaa, ettei antanut lupaa sinutella, mutta tällä kertaa sen voisi jättää väliin.
Odotellessa Morgus kuunteli metsän yöeläinten ääniä, kuten pöllön huhuilua tai pienten eläinten rapistelua.
Morgusia alkoi kyllästyttää odottelu ja olisikin jo mennyt miehen menemään suuntaan, kun tuo jo viimein tulikin pyytämään näyttämään tietä. Morgus purskahti käkättävään nauruun, " Anteeksi, mutta haltiakylään ei kävellä, minun seurassani." Morgus onnistui sanomaan naurunsa lomasta. Rauhoituttuaan Morgus tarttui miehen olkapäästä ja mumisi haltiakielellä sanan "koti". Sen sanottuaan Morgus päätyi Johnin kanssa keskelle haltiakylää. " Kätevää eikö? Eräs haltiavelho opetti tämän minulle kauan sitten." Morgus selitti teleporttauksen jälkeen. Toivottavasti lääkärillä on hyvä vatsa, koska heikkovatsaiset yleensä oksentavat teleporttaamisen jälkeen.
" No niin seuratkaa hyvä herra." Morgus sanoi ja lähti köpöttelemään pitkin haltia kylää. Jonkin ajan päästä he saapuivat talolle, joka oli ulos päin hyvin ränsistynyt. " Muutin tänne takaisin vasta, kun toin oppilaani tänne, siksi on hiukan sotkuista vielä." Morgus sanoi avaten oven ja odotti lääkärin astuvan sisään ensin ja meni sitten itse perässä. Talo oli sisältä hiukan kunnostettu, mutta muutama huone oli vielä ränsistynyt. Morgus ei ollut asunut täällä sitten vaimonsa kuoleman, ennen kuin sai Incinin tänne.
Morgus suuntasi olohuoneeseen ja sohvalla lojuikin Incin, joka voivotteli kivusta. Incin vilkaisi mestariaan ja olisi tervehtinyt, mutta päästikin pienen kiljaisun nähdessään ihmissuden. Kiljaisu tosin vihlaisi kylkiä, joten taas voivottelemaan.
" Älä nyt lääkäriä säikähdä iso mies." Morgus piikitteli Inciniä. Morgus kääntyi Johnin puoleen, " Tässä on potilas. Oppilaani Incin." Morgus sanoi lääkärille.

// Siirretäänkö haltiakylään vai pidetäänkö tässä?//

Viesti Ma Marras 23, 2009 7:07

// OKei on mennyt yli kuukausi joten katson pelin kuolleeksi, jos haluat jatkaa, voin harkita :)//
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Ma Marras 23, 2009 7:45

//Okei.. selvä se on kuollut >) Ja anteeksi siitä en vain koskaan sanut itseäni tänne asti <.<//
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Paluu Metsä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia