Kotona, part 2.


Tämä kylän suosituin majatalo sijaitsee lähellä aukiota. Majatalosta löytyy huoneita niin suurille, kuin pienillekin matkaajille, jotka etsivät yöksi kattoa päänsä päälle. Hinnat ovat jokaisen kukkarolle suhteellisen sopivat. Majatalosta löytää myös yhden parhaimmista ruokailupaikoista, mitä kylällä on tarjota. Kaiken maailman matkaajien tarpeet on otettu huomioon ja majatalolla onkin aina jotain, jolla kestitä myös erikoisempia vieraita.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 09, 2008 6:21

Kotona, part 2.

jatkoa: http://p1.foorumi.info/thenightfantasy/ ... =2512#2512

Art, Lily

Art nyökkäsi Aaronille joka tulisi siis heidän mukaansa.. mikä taas Lilyä ei pahemmin miellyttänyt, mutta ei hän alkanut väittämään vastaan.
"Mennään siis" Art sanoi ja lähti kävelemään kohti kylää, Lily käveli Artin vierellä, pitäen kumminkin pientä välimatkaa.
Tosin nyt kun Lily asiaa tarkemmin ajatteli, Aaron oli aika mielenkiintoinen persoona. Hän oli aina luullut että kaikki haltijat olisivat samantapaisia mitä Art, Aran tai Lucia, mutta Aaron oli omaa lajiaan.. tämä oli jotenkin kapinallisen oloinen. Heidän saapuessa kylälle, kadut ammottivat tyhjyyttään. Kaikki olivat sisällä sateen jäljiltä, vain muutama satunnainen haltija käveli heidän ohitseen. Ihmisten kylässä kaikki olisivat heti sateen loputtua häärimässä ympäriinsä.
"Missä kaikki ovat?" Lily kysyi katsellen ympärilleen.
"Mistä minä tietäisin.. kotonaan varmaankin. eikä tämä nyt ole niitä eniten käytettyjä katuja, joten on ihan normaalia ettei täällä näy ketään" Art sanoi katsoen sivusilmällä Lilyyn, joka tiiraili ympärilleen.
Pian he saapuivatkin kadulle mistä näki majatalolle. Majatalo oli kolmikerroksinen, suurehko rakennus. Sen seinät olivat vaaleat ja katto vihertävä, pihamaa oli aidattu valkoisella kivi aidalla.
"Tuossa se on" Art sanoi nyökäten kohti majataloa.
Lily pysähtyi majatalon eteen hetkeksi, silmäillen sen seiniä ja ikkunoita, mutta lähti sitten Artin perään sen kummempia ihmettelemättä.

"...." Majatalon isäntä tuijotti kolmikkoa sanattomana. Hänen edessään seisoi Haltija, joka oli pukeutunut kuin ihminen ja jonka selkä oli veressä, ihmisnainen jonka hiukset olivat veressä ja nuori haltija poika.. jo oli aikoihin eletty. Tosin ei majatalon isäntä mitään sanonut, olihan Art Aranin neuvonantaja, tämän ei tarvinnut selitellä mitään muuta kuin Aranille.
Art pyysi yhtä huonetta vai yhdeksi vuorokaudeksi, eiväthän he edes sitäkään aikaa siellä viipyisi, mutta lyhyemmäksi ajaksi huoneita ei tarjottu. Samalla Art pyysi sideharsoja, puukon ja puhdasta paitaa, jotka hän saikin tuota pikaa. Hän hymyili itsekseen saadessaan käsiinsä vihreän T-paidan, vaikka hän ei lyhythihaisia paitoja pitänytkään niin tämän paidan väri sai hänet iloiselle tuulelle, viimeinkin jotain vihreää!
Eikä aikaakaan kun he pääsivätkin jo huoneeseen. Huone oli kolmannessa kerroksessa, käytävän päässä. Art sulki oven astuttuaan viimeisenä huoneeseen ja pisti sen lukkoon.. ihan vain varmuuden vuoksi. Lily käveli tarkastamaan jokaisen oven mitä huoneessa oli, yksi ovi vei peseytymis huoneeseen, toinen komeroon ja kolmas.. noh, pitihän wc olla.

"Ota paitasi pois ja istu" Lily sanoi ja käveli peseytymis huoneeseen.
Art otti paidan varovasti pois päältään ja heitti sen lattialle, tosin katseli hetken aikaa punaisia veritahroja paidan selkäpuolella. Lily tuli pian peseytymishuoneesta, käsissään pieni vati jossa oli lämmintä vettä. Sitten Lily hyppi komerolle ja etsi sieltä pieniä pyyhkeitä muutaman ja viskaisi ne sängylle. Art istui sängyn reunalle ja pyöritteli hartioitaan hieman, testaten kuinka kipeät ne vielä olivat. Lily rämpi sängyn päälle, nosti vadin vierelleen ja ojensi kätensä Artin vierelle.
"Puukko, kiitos" Lily sanoi ja Art antoi puukon tälle ja samantien Lily alkoi katkomaan sideharsoja Artin ympäriltä, varoen kuitenkin viiltämästä Arttiin..
Tosin.. nyt Lilyllä oli puukko.. Artilla ei ollut mitään. Houkutteleva tilaisuus iskeä puukko Artin niskaan ja juosta pois.. mutta ei Lilystä siihen olisi, ei hän pystyisi edes tappamaan rottaa jos sellaisen keittiössä näkisi.
Lily tiputteli sideharson palasia yksi kerrallaan lattialle, kunnes oli saanut kaikki pois Artin ympäriltä. Artin selkä oli jälleen yltäpäältä veressä ja Lily alkoi voida pahoin tämän nähdessään, mutta sai hillittyä itsensä. Lily otti yhden pyyhkeen, kastoi sen veteen ja alkoi putsaamaan Artin selkää.
"Miten veljesi voivat, Aaron?" Art kysyi koittaen olla välittämättä kivusta.


// Tauko taas välillä.. //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1976

Liittynyt: La Joulu 01, 2007 11:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 09, 2008 7:17

Aaron

Kolmikko lähtikin siis kävelemään kohti kylää josta he pääsisivät taas majataloon hoitamaan Artin haavat niinkuin prinsessa vaatikin. Aaron oli tullut mukaan ja käveli Artin vierellä, katsellen kyllästyneenä eteenpäin eikä edes vaivautunut huomioimaan prinsessaa joka vilkuili ympärilleen kuin lapsi sirkuksessa... Tietenkin kaikki olivat sisällä äskeisen sateen takia, tosin sade ei Aaronia estänyt olemasta pihalla kuten muita, näin nähtävästi. Prinsessaa asia ilmeisesti kummastutti ja Art vastasi että kaikki olisivat mitä ilmeisemmin sisällä, ei tähän neroa tarvittu hoksaamaan ja olihan täällä joitakin haltijoita heidän lisäkseen, jotka tosin hiljenivät kesken rupattelunsa tuijottamaan Artin ja Lilyn perään, verisiä kun olivat...

Pian he saapuivatkin kadulle josta majatalo jo näkyikin. Aaron ei pahemmin tällä alueella ollut käynyt, ehkä joskus pienempänä hän oli äitinsä kanssa käynyt mutta siitä Aaron ei enää muistanut saatika edes välittänyt. Talo oli suurehko, valkoinen, yksinkertainen arkitehtuuriltaan, vain kolmenkerroksen palikka. Aaron astui sisään heti Artin perässä kun Lily jäi vielä vähäksi aikaa tiirailemaan valkoista taloa ja tuli lopulta itsekin, ei tällä vaihtoehtojakaan ollut. Siinä he nyt seisoivat, kaikki kolme siistissä rivissä ja majatalon isäntä katsoi heitä vuoronperään siihen tyyliin ettei tienyt mitä ajatella. Heillä oli mukanaan ihmisnainen... Kuninkaan neuvoantaja joka näytti siltä että olisi käynyt ihmis kylässä vaateostoksilla ja pienempi haltija jonka ilme ei sanonut niin yhtään mitään. Art pyysi sitten yhtä huonetta niin vähäksi aikaa että he saisivat tämän haavat taas hoidetuksi ettei kuiviin tarvinnut vuotaa, joten Art pyysikin tässä samassa siteitä, puukon ja puhtaan paidan ettei tarvinnut liikkua yläkeho pelkkänä käärönä.

Sitten he olivatkin jo huoneessa ja Aaron istahti oven viereiselle olevalle puiselle tuolille, kädet ristittynä puuskaan, toinen jalka yli toisen ja katsoi pitkästyneenä kuinka Lily tutki taas jokaisen mahdollisen nurkan joka huoneesta löytyi... Lopulta Lily käski Artia istumaan samassa kun meni itse peseytymis huoneeseen. Aaron ei ollut aikaisemmin ajatellut että prinsessa aikoi hoitaa tämän haavat ja katsoi nyt vähän epäillen... Kyllä Art saisi omat haavansa hoitaa, unohtaen faktan ettei tämä selkäänsä päässyt. Art riisui paitansa jonka alta paljastui veriset sideharsot ja istui nyt sängyn reunalla. Sitten Lily tulikin kantaen pientä vatia ja samantien Aaronin huomio kiinnittyi tähän ja katsoi kuinka tämä kömpi Artin seläntaakse, pyysi puukkoa ja alkoi avaamaan Artin siteitä. Aaron ei ajatellut tässä kohtaa juurikaan mitään, odotti vaan että näkisi Artin haavat tämän selässä, niistä jäisi varmasti ilkeät arvet jos ne kerran noin pahasti vuosikin. Sideharsojen palaset sateilivat lattialle yksi toisensa jälkeen, tasaiseen tahtiin ja pikkuhiljaa Artin selkä alkoikin jo paljastumaan ja Aaron nojautui eteenpäin, toivoen että näkisi paremmin kun ei lähemmäksikään viitsinyt siirtytyä. Aaronin silmät laajeni ja hymy nousi tämän kasvoille estelyistä huolimatta kun näki tämän veriset arvet! Tämän selkä oli yltä päältä veressä, mikä ei ollut kaunis näky edes Aaronista, mutta ajatus suurista arvista jotka tulisivat jäämään näistä kiehtoi Aaronia suuresti. Aaron ainakin tulisi saamaan vielä sankarillisia arpia joita hän voisi esitellä aina tehdäkseen vaikutuksen siitä että oli taistelu kokenut ja niin edes päin, hänestä se oli vain siistiä...

Lily otti yhden räteistä jotka tämä oli aikaisemmin komerosta hakenut, kastoi mytytynpään lämpimään veteen ja alkoi siistimään Artin haavoja.
"Hyvin kai..." Aaron vastasi eteenpäin nojautuneenä ja tuijotti Artin selkää yhtään asiaa häpeilemättä.
"He tosin lähtivät pari päivää sitten... Lähtivät jo aikaisin aamulla, en tiedä minne mutta oli kuulemma kiire..." Aaron jatkoi.
Veljekset olivat lähteneet jo aamulla, ennen kuin Aaron oli edes herännyt. Se oli heistä näin paljon helpompaa ettei Aaron olisi heitä estelemässä vaikka heidän äitinsä viivyttikin näiden lähtöä ihan tarpeeksi ikuisuuden kestävillä hyvästeillään kun heidän isänsä hyvästelyt kestivät vain sekunnin murto-osan.

//Juu x'DD Täälläki//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 09, 2008 8:39

Art, Lily

Lily kuunteli hiljaa kun Art ja Aaron puhuivat, näihin asioihin hänellä ei ollut mitään sanomsita, joten miksi edes yrittää sanoa mitään. Aaronilla oli veljiä? Miten nämä kestivät häntä..
"ai." Art sanoi kuultuaan Aaronin veljien lähteneen jo aikaisemmin.. häntä alkoi kiinnostamaan mikä kiire nälle oli tullut.. eivätkö he jaksaneet Aaronia?
"No.. eivätköhän he pian palaa, kuten aina" Art sanoi katsellessaan kämmeniään, aivan kuin niissä jotain erityistä olisi ollut.. no, ranteissa oli yhä hiertymät Blackin sitomista köysistä.
"mutta sitä ih-- AAAAAIH SAMPERI SOIKOON!" Art aloitti ja huudahti vetäytyen hieman kauemmaksi Lilystä.
"Mitä sinä nyt teit?!" Art kysyi kurkaten olkansa yli Lilyyn.
"Repäisin haavastasi jotakin ylimääräistä pois.." Lily sanoi ja näytti sormiensa välissä olevaa, pitkää, mustaa nahka suirua, mikä todenäköisesti oli tullut ruoskasta.
"Ja tämähän on terveellistä.. sinä kun väitit että haavojen puhdistus voi odottaa.." Lily sanoi ja heitti ruoskan siivun lattialle harso kasan päälle ja jatkoi sitten haavojen puhdistusta.
Meni hetki, kunnes Lily sai selän puhtaaksi verestä, Vadin vesi värjääntyi jälleen punaiseksi. Suurin osa haavoista ei enää vuotanut, mutta punoitti ilkeästi, vain suurimmat haavat vuosivat vielä hiukan. Lily nousi sängyltä ja vei vadin takaisin peseytymishuoneeseen.

Art istui sängyllä nojaten kyynärpäillään polviinsa ja vilkaisi sivusilmällä Aaronia.
"Miltä näyttää?" Art kysyi hieman naurahtaen ja nousi ylös seisomaan.
Lily kipitti takaisin ja noukki yhden sideharson maasta ja alkoi rullaamaan sitä jälleen Artin ympärille, kun tämä levitti kätensä.
"tuota.." Lily aloitti hiljaa kiertäessään Arttia ympäri "Emmekö voisi sopia tästä?" Lily kysyi ja Art vilkaisi häneen.
"Niin mistä?"
"Vapaudesta.." Lily sanoi noukkiessaan uuden sideharson maasta.
"Emme ja asia on loppuun käsitelty" Art sanoi.
Lily mumisi jotain omaansa, kiroten samalla taas kaikki haltijat. Eikö Art ollut edes sen vertaa kiitollinen, siitä mitä Ophelia ja Lily hänen hyväkseen olivat tehneet?
"Ihme ettet ole jo pyörtynyt verenhukkaan.." Lily mutisi ja vilkaisi Arttia kasvoihin, nähden että ne olivat jälleen kohtuu kalpeat.
"Vie se veronsa.." Art huomautti.
Häntä väsytti, ehkä hieman huippasikin, mutta ei nyt sentään pyörryttänyt.. vielä ainakaan.

Lopulta Lily sai Artin kaikki haavat peitettyä jälleen ja jäljelle jäi jopa muutama sideharso.
"Nyt on sinun vuorosi" Art sanoi ja Lily vilkaisi tätä kysyvästi.
"Minun vuoro?" Lily kysyi pyytäen Artti tarkentamaan sanojaan.
Art laski kätensä Lilyn pään taakse, saaden Lilyn hieman pelästymään kun tämä kosketti hänen takaraivoaan. Art toi kätensä Lilyn kasvojen eteen, näyttäen Lilylle veriset sormensa.
"AA!" Lily huudahti ja kokeili päätänsä. Hän oli aivan unohtanut että hän vuosi verta päästä, kiitos Artin... joten..
"SINÄ!" Lily huudahti ja läppäisi Arttia poskelle. "Sinä löit minua!" Lily sanoi ja katsoi Arttia vihaisesti.
"Ja sinä potkaisit minua.." Art muistutti Lilyä.
"Ja voin potkaista uudestaan jos sitä hal--"
"Ei ole tarpeen, kiitos" Art sanoi ja työnsi Lily istumaan sängylle.
"Nyt istut siinä ja pysyt paikoillasi." Art sanoi ja käänsi Lilyn päätä hieman, nähdäkseen tämän takaraivon.
Hetken hän jo ihmetteli millä hitolla hän oli Lilyä lyönyt, kun kerran oli saanut tämän vuotamaan verta, mutta ei haava nyt niin iso ollut. Vain pieni viilto, mikä oli saattanut tulla kynnestä taikka jostain muusta, pienestä terävästä.
"Tuota, voisit pestä hiuksesi ennen kuin sidomme haavan, ettei sideharso sitten myöhemmin kastu" Art sanoi.
"um.. no miten vain.." Lily sanoi ja nousi ylös.
Lilyllä ei ollut aikomustakaan ottaa vaatteita pois peseytyessään, hän sai hiuksensa pestyä ihan hyvin vaatteet päälläkin! Lily sulki peseytymis huoneen oven perässään, jättäen Artin ja Aaronin kaksin.
"no.. miten on mennyt?" Art kysyi käänten Aaronia kohti, samalla kun laittoi vihreää paitaa päälleen.

// :DDDD //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1976

Liittynyt: La Joulu 01, 2007 11:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 09, 2008 9:31

Aaron

Aaron ainakin uskoi että hänen veljensä palaisivat, nämähän palasivat aina... Siitä ei ollut epäilystäkään. Sitten Art aloitti jotain mutta kirosi sitten äänekkäästi Lilyn repäistäessä jotakin ylimääräistä tämän haavasta. Se oli musta nahka suikaile, mitä ilmeisemmin ruoskasta. Aaron hymähti, haavojen puhdistus oli ehkä sittenkin ollut niin kiireinen asia mitä prinsessa oli väittänyt ja Art oli vielä mennyt pistämään vastaan ja Aaronille olisi ollut aivan sama. Kesti vielä hetken kunnes Artin selkä oli puhtaana vedestä ja piiskansivallukset erottuivat nyt selvästi tämän selästä. Vesi oli värjäytynyt punaiseksi vedestä eikä kaikki haavat edes vuotaneet mutta punoittivat sitäkin enemmän. Sitten Lily poistui, vieden vesiastian mukanansa ja Aaron katsahti taas Artiin ja hymähti hymyillen, ne näyttivät sairailta. Aaroninkin teki melkein pahaa katsoa ja tunsi jopa omassa selkäpiissään kylmän väreilyt, tuollaisten haavojen saanti varmasti sattui!

Sitten Lily tuli takaisin ja alkoi käärimään Artia sideharson peittoon kun Art oli ensin noussut seisomaan ja levittänyt kätensä ilman erillistä käskyä. Haavat peittyivät nyt valkoiseen verhoiluun ja Aaron sai tyytyä siihen ettei enää näkisi niitä vaan nojautui takaisin taaksepäin tuoliina ja risti kätensä taas kätensä puuskaan ja seurasi hiljaa, odottaen että he voisivat pikkuhiljaa alkaa tekemään lähtöä... Veri nimittäin haisi aika voimakkaasti. Sitten Lily yritti hieroa Artin kanssa sopimusta tämän vapaudesta samalla kun kiersi tätä ympäri, nappasi uuden sidekäärön ja jatkoi. Aaron vähän epäili että Art lähtisi sopimaan tästä asiasta, sen verran vaivaa tämä oli saanut nähdä pitääksen prinsessan, otetaan nyt esimerkiksi vaikka se potku joka sai Aaronin yhä vahingoniloisestu hymyilemään. Ja kuten Aaron arvelikin, Art ei edes suostunut keskustelemaan asiasta ja Lily tyytyi mutisemaan omiaan. Ja nyt kun Lily mainitsi, Art oli ehkä hiukan kalpea, tosin Aaron ei tähän pahemmin huomiota kiinnittänyt vaan yritti pysyä kärsivällisenä loppuun saakka. Kohta Lily olikin valmis ja Aaron jo henkäisi siihen suuntaan että he pääsisivät lähtemään, kunne Art sanoi että olisi Lilyn vuoro ja Aaron kohotti katseensa tähän kulmat kurtussa, mitä nyt vielä?

Prinsessakaan ei näyttänyt tajuavan kunnes Art kosketti tätä takaraivoon ja näytti tälle veren jota tämä vuosi ja Lily tajusi nyt myöskin, äännähtäen vielä siihen suuntaan kunnes läimäisi Artia ja Aaron katsoi silmät pyöreinä että mitä tämä nyt oikein riehui? Aaronille valkeni että syynä oli Artin lyöminen tätä takaraivoon niin että taju olisi lähtenyt, mutta miksi helkkarissa tämä verta vuosi? Art huomautti tähän väliin että Lily oli potkaissut tätä ja Aaron oli purskahtaa nauruun, mutta piti suunsa kiinni, mutta ei voinut vastustaa naurahtamista sille kun Lily tarjosi jo toista potkua josta Art kieltäytyi kuin mikäkin herrasmies. Sitten tämä jo katsahtikin tämän takaraivoa ja Aaron tuijotti kylmän ruahllisesti, hytkyttäen jalkaansa. Art tosin neuvoi että Lily peseytyisi ensin ennenkuin tämän pää kiedottaisin sideharsoon näin vuorostaan... Kohta Lily olikin sulkeutunut peseytymis huoneeseen ja Aaron vaihtoi istuma asentoaan, odottaminen alkoi jo pitkästyttämään, ei veri kauaa kiehtoa jaksanut.

"Hah! Paremmin kuin sinulla!" Aaron hiukkasi Artille tämän kysyessä miten tämä oli voinut.
"Mitä helkkaria Aran hänessä näkee? Raivoaa ja itkee, todella ärsyttävää! Ja kaiken lisäksi tyhmä kun auttaa vihollista tuosta vain. Sitä paitsi, toihan ehtii vanhentua ja kuolla ennenkuin Aran alkaa edes harmaantua." Aaron sanoi ehkä liioitellen nyt jopa haltijoiden ikää, mutta ei hän kaukana totuudesta ollut. Aaronia ärsytti yli kaiken että joku huusi falsetissa jostain aivan turhasta ja kaikki oli turhaa ellei ollut kuolemassa.
"Olit sanomassa jotain...?" Aaron katsahti Artiin nyt peseytymis huoneen ovesta.
"Niin mitä ihmettelet? Et ehtinyt sanomaan kun jo aloit itsekin rääkymään." Aaron kysyi, viitateen siihen kuinka tämä oli keskeyttänyt lauseensa silloin kun Lily oli tämän haavaa mennyt sorkkimaan ja löytänyt ruoskan suikaleen syvältä tämän lihasta.

//: DDDDD//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 09, 2008 10:33

Art, Lily

Art naurahti ja istui sängyn reunalle, Aaronilla todellakin meni paremmin mitä hänellä.
"En tiedä, kysyppä Aranilta, mitä hän näkee Lilyssä.. mutta usko pois, Lilyssä on toinenkin puoli... ja se tyhmyys on vain hyväksi meille, tosin se kulkee myös nimellä hyvyys." Art sanoi Aaronille.
Tosin Art jätti mainitsematta Aaronille, että Aranilla oli kyllä keinonsa pitää Lily pidempään hengissä, sehän oli yksi haltijoiden lahjoista. Sitten Art jäi miettimään, mitä hänen pitikään sanoa?
"hmm... tosiaan.." Art aloitti miettien ja raapi poskeaan, vilkaisten kattoon. "niin! Sitä vain ihmettelen, miksi veljillesi niin kiire tuli. Mutta, kai siitäkin sitten Aranilta saa kuulla" Art sanoi kääntäen katseensa Aaroniin.
"Taidat olla kärsimätön.." Art huomautti nähdessään Aaronin, tämä selvätikkin oli pitkästynyt.

Lily sai pestyä veret pois hiuksistaan, siinä samalla puhdisti haavansa itse. Kuivatessaan hiuksiian hän huomasi ikkunan.. jonka sai auki! Lily syöksähti ikkunan luo, avasi sen ja kurkisti pihalle, tästä hän pääsisi pakenemaan!... tosin Lily unohti sen tosiseikan, että he olivat kolmannessa kerroksessa.. minkä hän juuri nyt, ikkunasta kuikkiessaan huomasi. Seinustalla ei edes ollut mitään kasvia, mitä pitkin hän olisi päässyt kiipeämään alas, niin kuin Ophelia aikoinaan kun Black heitä oli vahtinut.
Lily kirosi itsekseen ja tyytyi siihen, ettei voinut enää paeta mitenkään. Hän huokaisi syvään, sulki ikkunan ja käveli ovelle.

Art vilkaisi Lilyä joka astui takaisin huoneeseen ja käveli sängyn viereen. Art nousi ylös ja katsoi Lilyn takaraivoa.
"Se ei kyllä vuoda enää paljoa.." Art sanoi pöyhiessään Lilyn hiuksia.
"...eli?" Lily sanoi ja vilkaisi olkansa yli Arttia.
"Ei sitä tarvitse sitoa." Art vastasi.
Lily nyökkäsi ja kääntyi ympäri, Art noukki maasta kaikki 'roskat' mitkä he olivat siihen jättäneet ja heitti ne koriin, mikä oli huoneen nurkassa.
"Joten nyt voimme lähteä" Art sanoi kävellessään ovelle päin.
Lily ei tehnyt elettäkään liikkuakseen ja Art kääntyikin häntä kohti ja katsoi kysyvästi.
"Mutta en minä halua" Lily vastasi hieroen toista käsivarttaan.
"Lily, sinulla ei ole vaihtoehtoa... kuten ei minullakaan ollut silloin kun Black päätti ruoskituttaa minut" Art muistutti.
"Minä en pistänyt vastaan silloin, joten älä sinäkään nyt.. ei tämä niin paha ole" Art sanoi ja aukaisi oven.
Lily seisoi vielä hetken aikaan, mutta käveli sitten ovelle. Art oli oikeassa, ei Lilyllä ollut vaihtoehtoa, kuten ei Artillakaan aikaisemmin ollut. Hassua, kaikki tämä oli tapahtunut yhden päivän sisällä.. ja tarvittiin vain kaksi päivää, niin Lily oli jo uudestaan haltijoiden kylässä vastoin tahtoaan... no, koska hän nyt sinne olisi halunnut.
"Tuletko sinä linnalle mukaan?" Art kysyi Aaronilta, eihän tämän tarvinut roikkua mukana jollei halunnut.. tosin ei Aaronista olisi haittaa, ainakaan Artille.

// DDDD: //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1976

Liittynyt: La Joulu 01, 2007 11:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 09, 2008 11:38

Aaron

Aaron naurahti halveksahtavasti, hyvyys? Oliko se nyt järkevää olla hyvä viholliselle? Se että Lily oli hyvä teki tästä tässä tilanteessa tyhmän, joten Aaronin käsitys tästä ei järkkynyt niin mihinkään. Sitten Art jatkoikin siitä mihin oli jäänyt. Aaronkaan ei tarkalleen tiennyt että mihin hänen veljillensä niin kiire oli ollut, mutta tämäkin seikka selvinnee sitten Aranilta, mikäli Aaron mukaan siis tulisi. Ja kyllä! Aaron alkoi olemaan pikkuhiljaa jo vähän kärsimätön, tosin tämä oli tällä hetkellä paljon mielenkiintoisempaa kuin yksinolo ja omiin ajatuksiin syventyminen. Aaron ei vastannut mitään vaan käänsi katseensa taas peseytymishuoneen ovelle, odottaen että Lily tulisi sieltä jo ulos.

Aaronin oli jo melkein aikeissa huutaa Lilylle oven läpi pitämään kiirrettä, mutta sitten ovi avautuikin ja Aaron henkäisi, jo oli aikakin... Lily käveli sängyn vierelle ja Art katsahti uudestaan tämän takaraivoa. Se ei kuulemma vuotanut enää paljoa ja sitä ei siis tarvinnut sitoa, josta Aaron hiljaa mielessään riemuitsi, ei enää pitkää odotusta kun he pääsisivät jo jatkamaan matkaa. Art noukki vielä veriset siteet ja kaiken muun mitä kasassa oli ja heitti ne lähimpään roskikseen.
"JES!" Aaron huudahti ja ponnahti kahdelle jalalleen Artin ilmoittaessa että he voisivat alkaa nyt tekemään lähtöä. Aaron oli jo ampaisemassa ovesta ulos, mutta Art oli tiellä ja Aaron katsahti sitten Lilyyn ja ärtyi heti tämän nähdessään... Sillä ei ollut väliä mitä Lily halusi juuri nyt. Tämä pisti yhtä hanttiin... Tosin ei enään niin ilkeällä tavalla kuin aikaisemmin, mutta Aaron ei säälinyt, tästä kun vähät välitti. Ja ei tällä vaihtoehtojakaan ollut, pakokeinoa tällä ei ollut. Aaron pujahti ovesta ulos käytävään heti kun Art oven avasi.

Pian Art ja Lilykin astuivat ulos huoneesta, mikä tiesi että Aaron pääsisi pian taas ulos neljänseinän sisältä.
Sitten Art kysyi tältä että oliko tämäkin tulossa linnalle mukaan.
"Ha! Totta kai olen tulossa, haluan ensinnäkin tietää minne veljeni lähtivät ja sen mitä Aran ihmisten prinsessassa oikein näkee..." Aaron vastasi, asettaen kätensä taas takaraivonsa taakse samalla kun nämä kävelivät ulos majatalosta eikä ihme kyllä edes kironnut ollenkaan viimeisen lauseensa aikana ollenkaan.

//O^O//

Paluu Dúlin Majatalo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö