Miten ihastuttava yö. part.2


Tämä kylän suosituin majatalo sijaitsee lähellä aukiota. Majatalosta löytyy huoneita niin suurille, kuin pienillekin matkaajille, jotka etsivät yöksi kattoa päänsä päälle. Hinnat ovat jokaisen kukkarolle suhteellisen sopivat. Majatalosta löytää myös yhden parhaimmista ruokailupaikoista, mitä kylällä on tarjota. Kaiken maailman matkaajien tarpeet on otettu huomioon ja majatalolla onkin aina jotain, jolla kestitä myös erikoisempia vieraita.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Huhti 10, 2008 12:29

Miten ihastuttava yö. part.2

http://p1.foorumi.info/thenightfantasy/ ... =3406#3406

Arathet

"se on hyvä... luotan sinuun sen verran, että näytän sinulle kylän" Art vastasi Crewille, oltuaan hetken hiljaa. Tämä siis ei aikonut kertoa kylästä kenellekkään, hyvä niin. Artin mieli keveni siinä sivussa hieman, nyt kun hän kuuli suoraan Crewin huulilta, ettei tämä aikonut kenellekkään kylästä kertoa.
Matka haltijoiden piilopaikkaan kesti noin puoli tuntia. Matkan aikana Art ei puhunut mitään, hän oli nyt täysin keskittynyt siihen ettei heitä seurattu.. ties vaikka äskeiset rosvot olisivat lähteneet perään. Metsä muuttui pikku hiljaa yhä eloisammaksi ja vehreämmäksi. Puut olivat suuria ja vanhoja, mutta näiden seassa kasvoi muutama nuorempikin. Suurin osa puista oli lehtipuita.. Artin mielestä lehtipuut olivat paljon kauniimpia, mitä havupuut, mutta toisaalta havupuista olisi voinut olla enemmän suojaa kylälle. Pehmeä sammal antoi myöten joka askeleella, jonka he ottivat. Ilma tuntui jo raikkaamalta ja metsän puiden lomasta saattoi erottaa pienen kajon.. joku tietämätön (kuten ihminen) olisi voinut luulla sitä kuun valoksi, mutta sitä se ei ollut.. kaiken lisäksi kuu oli heidän takanaan taivaalla, joten valo tuli väärästä suunnasta.
"olemme pian perillä.." Art sanoi lopulta pysähtyen hetkeksi.
Hän katsoi jokaiseen ilmansuuntaan ja lopulta otti harppauksen omaisen askeleen ja jatkoi kävelemistä. He olivat saapuneet lähimetsään. Lähimetsä oli alue, joka nimensä mukaisesti oli lähellä kylää.. lähimetsän ja 'normaalin' metsän välillä ei oikeastaan ollut mitään eroa, mutta haltijoille (ainakin niille jotka oli kasvatettu vanhojen perinteiden mukaan) siinä oli jotain maagista, kuin näkymätön seinä, jonka kohdalla piti katsoa jokaiseen ilmansuuntaan, ennen kuin pystyi eteenpäin asutmaan.
No, turhaahan se oli, mutta Art oli niin kuuliainen periaatteilleen, että teki tuon saman metodian joka kerta, kun astui lähimetsään tai poistui sieltä.

Pian he saapuivat aukion reunalle.. metsä ympäröi suurta aukeaa, jonka keskellä komeili haltijoiden puhtaan valkoinen ja satumainen kylä. Aukio oli valoisa, kiitos valkoisen marmorin joka oli loihdittu hohtamaan valkoista valoa aina pimeän tullen. Art johdatti Crewin heinikon yli, kylän kaduille. Kadut olivat tyhjiä ja hiljaisia, vain muutama satunnainen haltija tai taruolento käveli heitä vastaan... no, olihan yö, kaikki olivat nukkumassa tähän aikaan! Paitsi yön kansa, mutta heitä ei pahemmin haltijoiden kylässä näkynyt, enemmänkin pimeässä paikassa.
Kaduilla leijui utuinen sumu, joka häiritsi näkyvyyttä hieman, mutta Art osasi lähes kaikki kylän polut ja kujat ulkoa, joten hän olisi voinut vaellella kylässä vaikka silmät sidottuina.
"Mennään majatalolle, siellä voit hoitaa haavasi" Art sanoi vilkaisten kohti Crewiä.

Majatalo oli suuri, puinen ja olki kattoinen rakennus. Art koputti kolmesti majatalon oveen. Hetkeen ei kuulunut mitään, mutta sitten ovessa oleva kurkistus luukku avautui ja unenpöpperöinen majatalon isäntä tirkisteli ulos. Majatalon isäntä kysyi heiltä keitä he olivat ja mitä halusivat... haltija kielellä tietty. Normaalisti hän ei olisi puhunut haltija kieltä, mutta tähän aikaan yöllä ei yleensä vieraita liikkunut, joten piti varmistaa että henkilöt olivat heidän puolellaan.
Art vaihtoi pari sanaa majatalon isännän kanssa haltija kielellä, kunnes isäntä sulki kurkistus luukun ja avasi oven.
"Rim hennaid" Art sanoi, kiittäen majatalon isäntää.
Majatalon isäntä katsoi heitä hetken pitkään kunnes päästi heidät sisään, ojensi huoneen avaimet Artille ja neuvoi heille tien huoneeseen... ja painui sen jälkeen pehkuihin.
"Hän ei ollut kovinkaan innoissaan vierailumme ajankohdasta..." Art sanoi pienesti naurahtaen, samalla kun käveli käytävää eteenpäin.
He saapuivat huoneen ovelle, Art avasi oven ja astui sisään.. huone oli pienehkö, mutta eiväthän he siellä kauaa olisi.. kai, ei Art tietänyt meinasiko Crew yöpyä.. tai no, nukkua päivän tässä huoneessa, mutta Art ainakin hiipisi takaisin Aranin luokse päiväksi. Huoneistossa oli yksi huone, jossa oli yksi sänky, kirjoitus pöytä, takka ja nojatuoli, sekä peseytymishuone.
"peseytymishuoneesta saat vettä, jotta voin puhdistaa haavasi.. jään seuraksesi, enhän voi jättää sinua yksi tänne vielä" Art sanoi lopulta, samalla kun riisui viittansa pois.

//Lazu ja Crew tänne kiitos ^^ eeeeeh, oon huono töpöjen nimien suhteen T^T //

Viesti To Huhti 10, 2008 2:59

Cerw

Matka kesti kokonaista puoli tuntia. Art oli hiljaa koko matkan, vaikuttaen tosin melko keskittyneeltä, eikä Cerw suotta viitsinyt rikkoa hiljaisuutta. Pian metsikkö muuttui eläväisemmäksi ja jostain kajasti valoa. Kuuksi Cerw sitä aluksi luuli, mutta käsitti pian sen olevan täysin mahdotonta.

Olemme pian perillä..
Cerw käänsi katseensa haltijaan, joka oli juuri pysähtynyt ja pälyili nyt jokaiseen ilmansuuntaan. Hieman outoa, mutta miten vain. Cerw seurasi ystäväänsä hiljaisena, katsellen ympärilleen. Pian he olivatkin yllättävän kirkkaalle aukealle. Cerw siristi silmiään ja tuhahti hyvin hiljaa. Eihän valo toki aurinkoon verrattavissa ollut, mutta silti vampyyri oli tottunut pimeään.
Art puhui jotain majatalosta ja Cerw nyökkäsi hyväksyvästi. Majatalo jonka eteen he saapuivat oli hyvin perinteisen, mutta silti kauniin näköinen. Vampyyriherran ilme muuttui aavistuksen turhaantuneeksi, aavistuksen kysyväksi kun Art jutteli omalla kielellään majatalon isännän kanssa. Mitään vampyyri ei kuitenkaan sanonut, vaikka mietti kylläkin olisiko isäntää pitänyt jollain tavoin kiittää, seurasi vain Artia.
Ah, en laisinkaan ihmittele.
Herra naurahti huvittuneena Artin tokaistessa, että majatalon isäntää ärsytti heidän vierailuaikansa.
Huone johon he saapuivat oli pieni, mutta kodikas. Cerw ei vaivaantunut vielä vastaamaan Artille vaan siirtyi suoraan peseytymistiloihin. Vampyyri huuhteli haavansa nopeasti vedellä, otti taskustaan sideharsorullan ja kääri sen käteensä.
Kiitän. Satutko muuten tietämään, paljonko yötä on vielä jäljellä?
Cerw kysäisi astellessaan takaisin huoneeseen, jossa Art oli. Vampyyri kävi istumaan sängynlaidalle ja silmäili pienen hetken huonetta.
Voinhan jotenkin korvata apusi?
Cerw vakavoitui hetkeksi, painottaen sillä että todella halusi korvata haltijan avun jotenkin.

// Täältä tullaan //
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Huhti 10, 2008 7:34

Arathet

Art jäi huoneeseen odottamaan, että Crew palaisi peseytymishuoneen puolelta. Hän käveli peremmälle ja istui alas nojatuoliin odottelemaan. Odotellessaan Art silmäili huonetta ja sen lämmin henkistä, vihreää sisustusta.. melkein kaikkialla, haltijoiden kylässä, kaikki oli sisustettu vihreän sävyisesti.. no, vihreä olikin haltijoiden väri, ainakin näin stereotypian kannalta. Toki oli niitä poikkeuksiakin, mutta niistä ei sen enempää.
Lopulta Crew palasi. Art seurasi häntä katseellaan, sanomatta mitään kunnes Crew kysyi häneltä ensimmäisen kysymyksen.
"yötä on jäljellä varmaan pari kolme tuntia enää.. tosin aurinko ei aamuisin paista kunnolla tänne, vasta kello kahdentoista aikaan." Art selitti katsellen kun Crew istui sängyn laidalle.
Hetken oli hiljaista, kunnes Crew kysyi toisen kysymyksensä. Art katsoi hiljaa vampyyriin joka painotti vakavuudellaan sitä, että todella halusi korvata avun jotenkin. Art hymähti ja nyökkäsi pienesti.
"Mitäs pienistä.. minulle riittää korvaukseski se, että et kerro kylästämme kenellekkään mitään, varsinkaan ihmisille" Art sanoi lopulta nousten ylös.
"et jää velkaa mitään, pientähän tuo oli.. kyllä sitä nyt tuttaviaan auttaa" Art sanoi hymähtäen pienesti.
"tosin.." Art sanoi hymyillen itsekseen, samalla kun siirsi katseensa maahan " Lupaa minulle yksi asia. Lupaa ettet ala haltijoiden kylässä 'ruokailemaan' " Art sanoi nostaen katseensa takaisin Crewiin, viimeisimmät sanat sanoen vitsillä.

Viesti Pe Huhti 11, 2008 7:54

Cerw

Vampyyrin ilme muuttui mietteliääksi hänen kuullessaan aamuun olevan enää vain muutamia tunteja. Kyllähän sitä nyt parissa tunnissa löytäisi suojan, ainakin toivottavasti. Haltijakylään jääminen ei olisi soveliasta, sillä Cerw ei halunnut vaivata heitä enempää. Ja illalla olisi kuitenkin taas nälkä.
Herra naurahti kuullessaan Artin pyynnön.
Vähään tyytyväistä väkeä, te haltijat. Tuon sopimuksen nojallahan minä voisin kylä ulkopuolella napsia haltijoita mielin määrin. Sovitaan mieluummin, etten enää juo haltijoiden verta. Se kuulostaa tasavertaisemmalta sopimukselta.
Vampyyri virnisti. Kyllähän lupaus oli vaikea, etenkin kun haltijoiden veri oli niin hyvää Mutta mahdotonta se ei ollut, ei laisinkaan. Ihmisiähän oli vaikka millä mitalla.
Mutta luulenpa, että minun on aika lähteä. Päivänvalo kun ei tee vampyyrille hyvää ja kylänne on suhteellisen Valoisa paikka.
Vampyyri hymähti pienesti ja lähti astelemaan ulos huoneesta. Muistaisikohan hän reitin pimeään paikkaan? No, onneksi yötä oli vielä jäljellä.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Huhti 13, 2008 2:17

Arathet

Art katsoi hymähtäen Crewiä, kun tämä ilmoitti vielä paremman sopimuksen. Kyllä hänelle kävi se, ettei Crew enää koskaan haltijoita napsisi päivälliseksi. Joten asia oli sillä selvä..
"se kuulostaa hyvältä sopimukselta" Art vastasi vilkaisten ulos ikkunasta.
Sitten Crew ilmoitti lähtevänsä.. Art nyökkäsi pienesti, hän ymmärsi kyllä että Crewin oli parempi lähteä kuin jäädä, lähinnä juuri sen takia että haltijoiden kylä oli melko valoisa paikka. Art nappasi viittansa mukaan ja lähti Crewin perään.
"mikäli vain sopii, voin saattaa sinut kylämme reunalle" Art sanoi saapuessaan Crewin vierelle.. olihan se kohteliasta auttaa tämä edes sinne asti. Arttia tosin epäilytti, löytäisikö Crew takaisin pimeään paikaan.. no, voisihan Art antaa tälle ohjeet, mutta sen näkisi sitten.

Viesti Su Huhti 13, 2008 3:11

Cerw

Jos haluat niin mikäs siinä sitten.
Cerw oli oikeastaan ilahtunut kuullessaan Artin tulevan mukaan rajalle. Vampyyri lähti jatkamaan matkaa, eikä sanonut hetkeen mitään, katseli vain mietteliäänä eteensä.
Art hei
Kun he olivat päässeet pienen matkan päähän majatalosta, Cerw aloitti lauseensa ja käänsi katseensa haltijaan. Hassua. Haltijat muistuttivat kuitenkin yllättävän paljon ihmisiä, mutta se olikin ainut yhdentävä tekijä ihmisten kanssa. Ihmiset kun eivät oikein hyväksyneet muita. Tappoivat kaiken, koska pelkäsivät. Eivät haltijatkaan pyhimyksiä olleet, mutta siltikin ihmisiä avarakatseisempia.
Seuraavaan tapaamiseen taitaa mennä hiukan aikaa, sillä tietääkseni te haltijat liikutte mieluummin päivisin kuin öisin?
Cerw ei turhaan kiirehtinyt asiansa kertomisessa. Hän siirsi katseensa taivaalle. Vampyyrin elämä osasi olla rasittavan rajattua, sillä yö oli surullisen lyhyt.
Joudun joka tapauksessa siirtymään lähemmäksi ihmisiä, nälkäkuolema ei nääs kiinnosta, joten voisin ohimennen yrittää saada tietoa asioista ja tulla kertomaan sinulle, jos jotain mielenkiintoista löytyy.
Vampyyri vakavoitui ja käänsi katseensa Artiin.
En missään nimessä halua asettua kummallekaan puolelle, Arathet, mutta haluan auttaa sinä määrin missä voin.
Katse kääntyi taas menosuuntaan. Voisihan sitä ihan hyvin vakoilla ihmisiä. Mukavaa ajanvietettähän sekin olisi.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Huhti 13, 2008 4:52

Arathet

Art lähti Crewin vierellä kävelemään eteenpäin, katsellen eteensä ja miettien asioita päässään.
"mh?" Art äännähti kuullessaan Crewin lausuvan hänen nimensä, kun he olivat päässeet hieman kauemmaksi majatalosta.
"totta.." Art myötäili Crewin lauseita.. seuraavaan tapaamiseen menisi varmastikkin aikaa, ei Art joka yö pihalla pomppinut.
Lopulta Crew pääsi itse asiaan ja ehdotti nyt, että hän voisi käydä vakoilemassa ihmisiä ja kertoa Artille, mikäli saisi jotain mielenkiintoista selville. Hetken Art katsoi vakavana Crewiin, kunnes hymyili pienesti ja nyökkäsi.
"ymmärrän kyllä, ettet halua asettua kenenkään puolelle, mutta olisin erittäin iloinen, mikäli vain voisit sen verran auttaa. Me itsekkin olemme käyneet ihmisten kylässä vakoilemassa, mutta se on jäänyt nyt vähemmälle, kun ihmiset ovat alkaneet vartioimaan kyliään tarkemmin.. joten, mikäli vain haluat auttaa, niin kyllä se käy" Art sanoi pysähtyen paikalleen.
He olivat saapuneet kylän reunalle.. no, ei sinne pitkä matka edes ollutkaan. Art seisoi hiljaa ja katseli metsään, kunnes käänsi katseensa takaisin Crewiin.
"luulempa että nyt minun täytyy kääntyä takaisin.. oli ilo tutustua sinuun Crew ja toivottavasti tapaamme vielä" Art sanoi ja kumarsi Crewille.

Viesti Su Huhti 13, 2008 5:08

Cerw


Vampyyri hymyili tyytyväisenä heidän saapuessaan kylän reunalle.
Niin, oli tosiaan ilo tutustua. Tavatkaamme pian.
Jälleen pieni, kumarruksen kaltainen, ele ja vampyyri astui kylän rajojen ulkopuolelle. Aluksi mies käveli rauhaisasti, tarkkaillen ympäristöään. Kun Cerw sitten pian uskoi tietävänsä, mihin suuntaan pitäisi mennä hän alkoi juosta. Vampyyrinä olossa oli kyllä puolensa ja yksi niistä oli tavattoman nopea juoksu. Taivaan alkaessa pikkuhiljaa vaaleta, katosi vampyyri metsään jättäen haltijakylän taakseen.

// Loppu. Kiitos pelistä :) //

Paluu Dúlin Majatalo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö