Ken toiselle kuoppaa kaivaa se siihen itse lankeaa//Jester!!


Suurimman joen Meinradin ja suurimman järven Aodhán lähettyvillä aukeaa suoalue, joka tunnetaan nimellä Nenad. Suoalue on suuri ja vaihteleva, mutta varmaa on, että tulet suohon uppoamaan, jos liian syvälle ja liian varomattomasti kuljet. Suoalueella tuntuu alati olevan usvaa ja hämärää, vuorokaudenajasta riippumatta. Puhutaan, että suoalue on kirottu ja siellä liikkuu alkusotien aikaisia aaveita.
Varsinaisia muita soita Quinn metsästä ei löydy, ellei satunnaisia vettyneitä alueita lasketa.

Valvoja: Crimson

Nya

Viesti To Joulu 08, 2011 10:49

Ken toiselle kuoppaa kaivaa se siihen itse lankeaa//Jester!!

Taka

Nuorukainen katsoi hiljaa ympärilleen ja huokaisi. Ohut lumi peite oli peittänyt maan ja oli melko lämmin joulukuussa. Ei satanut eikä paistanut aurinko. Oli pilvistä, mutta silti lämmintä. Hän nojasi hieman lähellä olevaan puuhun jonka oksalta tipahti hänen niskaansa lunta. Taka säpsähti hieman ja pudisti niskaansa lumesta. Kylmä lumi ei tuntunut ihanalta paljaalla iholla. Hän varmastikkin tarvitsisi jonkinlaisen lämpimän putkä hihaisen paidan. Suo näkyi pelottavan oloisena. Sinne voisi helposti upota ja kadota. Taka sai pari kylmää värettä ja vilkuili ympärilleen. Huokaus muuttui huuruksi ja Taka kulki kädet takanaan. Hän mutisi omiaan ja lähti juoksemaan. Ihan vain lämmitelläkseen.

Nuorukainen alkoi leikkisästi puhallella tulta. Hän vetäii kunnolla henkeä ja sitten puhalsi voimakkaasti ylös. Iso tulipallo kohosi kaikessa komeudessaan ylös. Se nousi yli puiden sun muiden asioiden. Tuli katosi taianomaisesti ilmaan ja liekit katosivat hitaasti viileään ilmaan. Taka teki sen vielä uudelleen ja katsoi lumoutuneen näköisenä, mutta kääntyi toisin päin. Huitaisi kädellään ja tuli lieskat sulattivat lumisenmaan. Nyt siinä oli märkä nurmi, jota hän sitten alkoi kuivailemaan. Hän istui siihen ja näytti mieteliäältä. Taka mutisi taas jotakin ja tunsi ettei ollut yksin. Tällä oli joku, mutta hän ei jaksaisi alkaa kahakoimaan. Kunhan mulkkaisi sitä toista.

//Hei hei! Jester tänne!!

Viesti To Joulu 08, 2011 12:11

Vaikka naga ei yleisesti ottaen poistunut enää lumen tultua pois mökiltään, varsinkaan kauemmas, mutta tällä kertaa miehellä oli yksinkertaisesti pienimuotoinen pakko. Mies oli unohtanut kerätä tarpeeksi tiettyä suoyrttiä ja sen varasto oli jo vähenemässä, eikä korpeista ollut tällaisessa asiassa suuremmin apua. Viiden linnun parvi kyllä hypähteli ympäriinsä, kaivoi lumikasoja ja varsinkin kolme nuorempaa pitivät kovaakin meteliä leikkiessään keskenään. Näin ollen Shashi ei sanottavasti saanut nauttia suon talvisesta rauhasta, mutta mies oli jo kauan sitten tottunut lintujen elämöintiin.

Korppien lisäksi joku toinenkin tuntui häiritsevän suon rauhaa. Naga aisti jonkun elävän olennon lämmön, mutta tuo ei ainakaan hajunsa perusteella ollut pelkkä peura. Suolla harvoin löytyi siellä huvikseen aikaansa viettäviä olentoja, mutta tällä kertaa ainakaan jäljen perusteella toinen olento ei ollut tekemässä siellä mitään erikoista.
Shashi olisi voinut kuvitella tuollaisella menolla toisen tippuneen jo suonsilmään, varsinkin kun yllättäen muutamien kymmenien metrien päästä ilmaan kohosi ilmaan tulipallo. Naga pysähtyi hetkeksi katselemaan, miettien oliko kyseessä vain jokin näytös vai oliko tuo toinen olento onnistunut todella saamaan itsensä johonkin pulaan. Varsinkin kaksijalkaiset kun tuntuivat joutuvan suolla milloin mihinkin upottavaan liejuun.
Käy katsomassa, onko siellä ongelmaa
Shashi kehotti yhtä korppia, joka jätti kolmen leikkisän nuoren vahtimisen ja suuntasi kohti paikkaa josta tulipallot olivat nousseet.

Korppi pysähtyi ensin matalaan suokoivuun, mutta olennon istahtaessa korppi siirtyi suomaahan, katsellen ympärilleen ja sitten vierasta. Se ei nähnyt ainakaan mitään ongelmaa täällä. Koska kyseisiä mustia lintuja oli siunattu suurella mielenkiinnolla kaikkea kohtaan, korppi otti muutaman kokeilevan askeleen eteenpäin. Olennon mulkaisu tosin sai mustan linnun hypähtämään taaksepäin saman verran, ellei enemmänkin. Mutta kun tilanne näytti taas vaarattomalta, korppi hyppeli vieläkin lähemmäs, tarkkaillen ja valmiina lähtemään lentoon.

Nya

Viesti Pe Joulu 09, 2011 9:25

Taka

Nuorukainen tuijotti nyt pientä mustaa korppia. Joka meni koko ajan vain lähemmäs. "Jaha! Mitä sinä haluat?!" Taka murahti ja nousi ylös hieman ärsyyntyneenä. Hän potkaisi jalallaan kuivaa puuta, joka katkesi keskeltä katki. Taka vielä puhalsi sen poroksi ja katsoi sitten korppia. "Onko sinulla isäntää? Täällä on tylsää... Joten jos kuulet tämän näytä tietä!" Taka karjaisi ja vilkuili ympärilleen. Huokaisu, olikohan korppi lentänyt pois. "Mokomakin elukka..." Puolidemoni murisi. Hän alkoi kävellä ja kierellä katsellen ympärilleen. Taka kuuli melko lähellä korppien ääntä, muttei jatkanutkaan matkaansa. Vaan kääntyi ja tuijotti ylös. Hän vetäisi henkeä ja muotoili mielensä mukaan tulen lieskoille lohikäärmemäisen muodon. Hän kasvatti siitä aivan lohikäärmeen kokoisen, sekä näköisen olennon. Tulilohikäärme, Taka liikutteli sitä ja leikki sillä. Jos täällä olisi joku, olisi tämä varmasti huomannut tämän.

Taka hymyili itsekseen. Hän oli melko ylpeä taideteoksestaan. Lohikäärme kierteli ilmassa paikoillaan. Taka vetäisi toisen kätensä nyrkkiin ja kylkeävasten. Hän ojensi ten vauhdille eteen ja antoi tulen tulla kädestä. Tuli osui hänen tekemään tulilohikäärmeeseen ja näytös eteni. Suo oli tarpeeksi ihana paikka leikkiä tulella, kun näki piedessä tarpeeksi kirkkaan tulen. Lohikäärme näytti palavan, muka, mutta Taka vain imi sen itseensä. Sitten hän syöksi tulta ja katsoi kuinka hienona tulenlieskat katosivat lopulta. Tämä oli puolidemonin ainoa hupi, kampailulajien myötä.

Viesti Pe Joulu 09, 2011 11:39

Korppi pysähtyi paikoilleen olennon alkaessa puhua ja sitten riehua ilman mitään selvää syytä. Ottaen taas välimatkaa lintu lennähti takaisin puuhun ja pörhisteli tuohtuneen oloisena niskasulkiaan. Kaksijalkainen ei selvästikään ollut minkäänlaisissa ongelmissa, joten lintu ajatteli tehtävänsä tehdyksi ja muutaman siiveniskun jälkeen korppi lähti takaisin puolikäärmeen luokse. Ehkä isäntä antaisi hyvin tehdystä työstä palkkion, kun siivekäs oli niin nopeastikin sen tehnyt.

Shashi kohotti katseensa juuri löytämistään yrteistä korpin palatessa takaisin. Lintu istui puun oksalle, ravisti päätään ja pörrötti kaulahöyheniään, ennen rauhoittumistaan.
Krak, ihmisdemoni. Hullu! Riehuu syyttä! Krak
Kuului mustan linnun kommentti, ennen kuin olento alkoi sukia omia siipiään. Naga hymyili linnulle, painaen mieleensä että antaisi olennolle kuivattuja marjoja kun koko lauma olisi takaisin mökissä.

Tosin, ennen kuin mies ehti jatkaa tekemisiään, tämä huomasi suon harvojen puiden ylle ilmestyneen tulilohikäärmeen. Jos korppi oli oikeassa, kyseinen demoni osasi siis kontrolloida tulta. Tai puolidemoni. Niinhän lintu oli tuota oikeastaan nimittänytkin.

Nya

Viesti Pe Joulu 09, 2011 12:40

Taka
Nuorukainen katsoi ja kuuli taas korpilinutjen ääniä, se sai hänet yhä uteliaammaksi. Kuka tai mikä olisi tuolla. Pelkiä korpeja vain vai jokin niiden lisäksi? Taka ajatteli, harkitsi ja lopulta teki ratkaisunsa. Hän lähti niopeaa tahtia kohti ääniä. Hän oli muutenkin kuullut korpin ihmismäisen äänen. Hullu. Riehuu syyttä Hän oli kuullut ja se sai hänen sappinsa kiehumaan. Miten se korppi voikin olla niin kamala? Sanoa jotakin niin pöyristyttävää? Ärsyttävää. Taka löi puuta ja sai näköpiiriinsä olennon, jota ei ollut ennen nähnyt.

Kuka olet? Taka katsoi mustaa olentoa, joka näytti käärmeeltä ja ihmiseltä. Korpeja, ehkä viitisen kappaletta. Taka mietti ja katsoi sitten ympärilleen. Mitä tuo toinen edes teki? Mikä tämä oli? Nämä asiat pyörivät hänen päässään, kunnes hän palasi todelliseen maailmaan, puun kaatuessa maahan. Se mitä hän oli lyönyt oli mennyt kumoon. Hiton kuollut puu! Taka ärähti ja yritti rauhoittua. Hän mutisi taas jotain, mutta sitä ei voinut kuulla. Pyrtyminenkin olisi varmasti tuloillaan. Takasta tunstui ainakin siltä.

Viesti Pe Joulu 09, 2011 10:16

Lohikäärme oli ollut upea niin kauan kuin se kesti, mutta sen kadottua naga palautti katseensa maan pinnalle. Yrttien etsintä oli kuitenkin se syy, miksi Shashi oli edes vaivautunut poistumaan lämpimästä pajastaan ja pukemaan päälleen lähemmäs viisi kerrosta vaatteita.
Toisen olennon yllättävä ilmaantuminen sai nagan kuitenkin jälleen keskeyttämään oman toimintansa. Shashin kulmat kurtistuivat hieman. Tätä menoa hän ei pääsisi pitkään aikaan takaisin pajan lämpöön. Kaiken lisäksi toinen olento, demoni tuo taisi olla, vaikutti melko aggressiiviselta. Shashi käänsi päätään hieman vinoon, tarkkaillen toisen käytöstä. Korpitkin olivat hiljentyneet tarkastelemaan vierasta.

Nimeni on Shashi
Mies esitteli itsensä rauhallisesti kiertäessään käärmeenvartaloaan hieman enemmän kerälle. Tämä mieluummin varautui kaikkeen, varsinkin puolustautumaan, kuin kohtaisi vieraan täysin aseettomana. Toisaalta naga ei halunnut mahdollisesti yllyttää toista suuttumaan enempää asettamalla kättään miekkansa kädensijalle.
Oletko kunnossa?

Nya

Viesti La Joulu 10, 2011 10:40

Taka

Taka kuuli toisen esittäytyvän Shashi nimiseksi hepuksi. Hän mietti hetken, kunnes Shashi kysyi äkkiä oliko hän kunnossa. "Olen. Olen!" Nuorukainen sanoi jo rauhallisemmalla äänellä. Hän oli hieman hikinen potkiessaan, lyödessään kaiken maailman puita kumoon. Taka katsoi hetken huokaisi ja avasi suunsa. "Olen Akuman Taka... Siis pelkkä Taka." Hän ojensi jäykästi kättään. "Mitä olit tekemässä?" Taka kysyi ja otti pari varovaista askelta miestä muistuttavaan käärmeeseen. Nuorukainen kävi uteliaaksi hieman ja tuli nyt paljon rohkeammin lähemmäs. "En aijo mitään pahaa. Hieman meni pinna korpin sanojen kanssa. En minä mikään hullu ole. Ja toisekseen puran vain turhamaisuuttani, enkä riehu ilman syyttä." Taka sanoi hiljaa ja käänsi katseensa korppeihin.

Taka hymähti pienesti niille ja sai silmä kulmaansa sen korpin joka hänestä oli kommentit sanonut. Hän heilautti tuolle nyrkkiään ja vilkaisi käärmemieheen. "No niin! Jos keskeytin jonkun asiasi, voisinko auttaa? En yleensä tee tälläista tai kysy, mutta nyt minulla on tylsää ja tämäkin ajan viete sopii minulle. Saan ainakin rauhoittua hetkisen." Taka kommentoi ja ojentautui hieman Shashiiin päin. Hän ei hymyillyt, mutta silmistä saattoi nähdä, että hän oikeasti halusi auttaa ja tehdä jotakin, kuin vain leikkiä tulella. Hän vilkaisi hieman käärmemiehen taakse ja sitten tähän. "Ihan kysyäkseni... Mikä sinä olet rodultasi?" Hän kysyi ja tutki katseellaan toisen kehoa.

Viesti La Joulu 10, 2011 3:35

Ainakin toinen olento rauhoittui ja esitteli itsensä. Naga nyökkäsi tervehdykseksi toisen esittelyyn ja kurottautui sen jälkeen ottamaan maasta taas yhden yrtin. Shashi pyöritteli hetken aikaa yrttiä kädessään, ennen kuin laski sen kädessään kantamaansa koriin muiden samanlaisten sekaan.
Kerään yrttejä talvea varten
Naga vastasi toisen kysymykseen, kohottaen hetkeksi katseensa puolidemoniin toisen alkaessa selitellä käytöstään. Mies hymyili hieman ja nyökkäsi sitten korppeja kohti.
Ne selittävät näkemänsä omalla parhaalla mahdollisella tavallaan
Shashi selitti, samalla kun yksi nuoremmista korpeista lennähti tämän olkapäälle.

Takan heilauttaessa nyrkkiään korpille, lintu vain kallisti päätään ja naksautti muutamaan otteeseen nokkaansa.
Huonotapainen riiviö! Krak!
Korppi raakkui, pörhistäen ärtyneesti niskahöyheniään ja vaihtaen jalalta toiselleen painoaan. Shashin hieman toruva ilme sai otuksen kuitenki hiljenemään. Takan tarjoutuessa auttamaan, naga mittaili hetken aikaa olentoa. Periaatteessa tämä ei tarvinnut apua, mutta ehkä kori täyttyisi nopeammin jos kerääjiä olisi enemmän. Eipä tuosta ainakaan haittaa olisi. Shashi huokaisi hiljaa ja nosti sitten yhden yrtin korista, näyttäen sitä sitten puolidemonille.
Etsin tätä yrttiä. Se ei saa olla liian paleltunut, mutta muuten et voi sekoittaa sitä mihinkään muuhun täältä löytyvään
Naga selitti, pidellen hieman harmahtavan oloista kasvia sormissaan. Toisen udellessa miehen lajia, tämä ei voinut olla hieman naurahtamatta. Tyypillisempää kysymystä ei tainnut olla.
Naga
Mies vastasti hieman hymyillen.

Nya

Viesti Ma Joulu 12, 2011 12:14

Taka

Poimiessaan yrttejä, jota Shashi oli näyttänyt, hän mietti mikä naga oli. "Voisitko hieman selventää mikä on naga?" Taka kysyi ja pudotti yrtin koriin. Hän tutki yhtä yrttiä ja tuijotti sitä hetken. "Ompa tavallisen näköinen... Mihin sinä näitä käytät?" Nuorukainen kysyi ja mutisi hieman. Hän katsoi ja etsi yrttejä. "Kuuletko tälläisiä kysymyksiä useatikkin?" Taka punastui äkkiä j.a tukki suunsa. Häntä hävetti. Hän ei vain tiennyt miksi. Mitä jos hän kysyi liikaa tai jos ärsytti toista, mutta kun Takalla oli niin tylsää. Hän janosi tietoa, sun muuta asiaa.

Taka katsahti yrttiä ja heitti sen pois. Paleltunut.. Taka ajatteli ja otti uuden yrtin ja laittoi sen koriin. Korpit tuntuivat tuijottavan häntä. Se teki nuorukaisen olon tukalaksi, tässä tilanteessa. "Minkä ikäinen olet? Tunnut viisaalta. Olen itse vasta yhdeksäntoista. Eli varmaankin ihan poikanen..." Taka puheli hieman. Tylsyys ahdisti häntä, joten hän halusi täyttää sen keskustelulla.

Viesti Ma Joulu 12, 2011 6:54

Kun puolidemoni kerran otti annetun tehtävän heti vastaan ja alkoi etsiä yrttejä, naga saattoi itsekin taas keskittyä yrttien etsintään. Shashi jätti korin roikkumaan matalaan oksaan irti maasta, jotta kummankaan ei tarvitsisi seurailla toisen perässä yrttejä etsiessä. Korpit olivat edelleen hieman varuillaan, mutta kolme nuorinta alkoivat pikkuhiljaa rentoutua ja jatkaa lumileikkejään.
Naga on helpoiten voisi sanoa varmaan että osaksi käärme, osaksi ihminen, sen nyt näkee päältäkin
Mies naurahti toisen kysymykselle.
Jos haluat tarkemman vastauksen, sinun pitää kysyä tarkempia kysymyksiä
Shashi lisäsi, laskien sitten muutaman löytämänsä yrtin koriin. Takan kysymykset eivät suinkaan vaivanneet nagaa, vaan olivat oikeastaan aivan mukava keskustelunaihe täyden hiljaisuuden sijasta.

Niille on monia käyttövaihtoehtoja. Yleensä ne ovat varsin virkistävän makuisia kuumassa vedessä haudutettuina ja sanotaan niiden parantavan vilustumistakin. Ja en, yksin eläessä yleensä minulla on seurana vain korpit
Mies selitti, pidellen yhtä yrttiä kädessään ja tarkastellen sitä.
Pitäisikö sen näyttää sinusta sitten jotenkin erikoisemmalta? Miksi?
Shashi kysyi laskien yrtin koriin, jonka tämä nosti taas kädelleen siirtyessään hieman edemmäs. Yhtä paikkaa olisi turha kaluta ihan puhtaaksi. Korpit seurasivat perässä ja kaksi nuorinta olivat jo päässeet takaisin lumileikkiensä pariin. Valkoista ainetta pöllysi korkealle ilmaan aina kun sisarukset kohtasivat hiemankaan suuremman kasan ja samalla ne yrittivät saada vanhempaa sisarustaan mukaansa. Molemmat vanhemmat korpit sen sijaan vahtivat puolidemonia.
58, mutta oman kansani keskuudessa olen nuori
Naga vastasi, laskien korin taas oksaan roikkumaan.
Kuinka olet päätynyt suolle vaeltamaan?

Nya

Viesti Ti Joulu 13, 2011 9:44

Taka

"Jaa! Minäkö?" Taka kasahti Shashiin ja huokaisi. Hän sai lunta niskaansa taas. Tällä kertaa kun korppit sitä tiputtelivat. Nuorukainen heitti lumen niskaastaan ja mietti hetken. "En minä täällä mintään erikoista tee. Kunhan olen. Tai oikeastaan harjoittelen tulen hallintaa ja enemmänkin leikin sillä." Taka huokaisi ja tuijotti tyhjästi yrttiä. "Menetin iso veljeni täällä lähellä... On kai pakko mielle tulla muistelemaan häntä." Taka hymähti ja meni uudelle paikalle. Nuorukainen ajatteli veljeään, joka oli ollut niin rakas hänelle, kunnes tämä oli kuollut. Taka eksyi toisiin ajatuksiin. Shashi oli melko vanhan kuuloinen, kuitenkin nuoren näköinen. "Miten nuori olet teidän rotunne keskuudessa?

Taka mietti että pitäisikö udella enemmän, mutta hän ei halunnut tunkea toisen yksityiseen elämään. "Minäkin asun yksi. Ei minulla ketään kaveria tai lemmikkiä ole. Se yksinäistä puuhaa se..." Taka mutisi ja keräsi kämmensä täyteen yrtteja. Välillä hän heitti niitä poi, kun olivat liian paleltuneita. Korppien vahtiminen alkoi ottaa päähän, mutta Taka ei halunnut aiheuttaa mitään pahaa nyt. Nuorukainen laski kämmenensä koriin päästäen hellästi yrtit koriin. "Keräiletkö muitkin yrttejä, kuin näitä?" Hän sanoi ja haapuili taas uudelle paikalle

Viesti To Joulu 15, 2011 11:40

Shashi kohotti katseensa maanpinnasta nuoreen puolidemoniin. Tulilohikäärme oli siis ollut toisen tekosia. Tai niin toisen sanoista ainakin saattoi päätellä.
Olit siis äskeisen tulilohikäärmeen ohjaaja?
Naga kysyi saadakseen vahvistuksen epäilylleen. Mies itse ei pystynyt käyttämään magiaa mitenkään, mikä oli suorastaan sääli kun valmisti koruja. Niihin olisi ollut mukava pystyä lisäämään erilaisia taikoja. Toisaalta, nagat olivat hyvin harvoin magiaan kykeneviä olentoja muutenkaan.
Olen pahoillani veljesi kuoleman johdosta
Shashi lisäsi toisen mainittua veljensä kuolleen suon lähellä. Kuolemaa tuntui nykyään olevan kaikkialla liikaakin, eikä sodan uhka suinkaan karkottanut sitä kauemmas.
Hmm Suurin osa nagoista elää yleensä noin 600 tai 700 vuotiaiksi.. Ainakin meidän suvussamme.. Joten aika nuori
Mies hymähti laittaessaan muutaman yrtin taas jo melko täynnä olevaan koriin. Kaksi käsiparia todellakin nopeutti keräämistä.

Shashi nyökkäsi melko ymmärtäväisenä. Eivät korpitkaan aina tuoneet kovinkaan suurta seuraa yksinäisyyteen. Toisaalta aina välillä ne toivat jonkun eksyneen vieraan mökille tai sitten mahdollisen asiakkaan. Myös aina välillä käyvät talonpojat olivat ainakin hetkellistä seuraa tai vaihtelua ainakin, vaikka nuo eivät kovin kauaa halunneet käärmemiehen lähettyvillä ollakaan.
Kerään, tosin muut varastot ovat tältä erää täynnä ja olin vain onnistunut unohtamaan tämän yrtin.
Shashi naurahti, sillä yleensä naga tuntui unohtavan aina jonkin yksityiskohdan ennen talveksi sisään sulkeutumista. Ei mitään elintärkeää, mutta sellaista, että sen kuitenkin halusi. Näin ollen mies saattoi joutua pakottamaan itsensä ulos kylmemmälläkin ilmalla vaikka se tarkoittikin melko kohmettunutta ja hidasta liikkumista paksusta vaatekerroksesta huolimatta.
Kori on kohta täynnä. Saanko tarjota sinulle kiitoksena avusta lämmintä juotavaa mökillä?
Shashi kysäisi laittaessaan vielä muutamia yrttejä koriin. Riittäisivät ainakin hetkeksi, eikä enempää viitsinyt kerätä kuin koriin mahtui. Toinen aikuisista korpeista naksautti nokkaansa ärtyneenä, mutta vanhin kolmesta nuoresta hypähteli jo lähemmäs puolidemonia, tosin naga epäili linnun kiinnostuneen enemmän nuoremman kaulakorusta kuin itse henkilöstä.

Nya

Viesti Pe Joulu 16, 2011 10:37

Taka

"Kyllä. Minäpä ohjasin sitä. Se oli kyllä kivaa, sillä helposti pystyy pelästyttämään olentoja lähettyviltä." Taka naurahti. Nuorukainen kuunteli hiljaa toisen selitykset olivat mielen kiintoisia. Kori alkoi täyttyä huomaavaa vauhtia ja pian se alkoikin olla täynnä. Taka kuunteli ja huokaisi. Nyökytteli päätään ja vilautti välillä hymyn. Shashi oli hyviniin ystävällinen olento. "Tottakai. Tällä on sen verran kylmä että kuppi kuumaa kiinnostaisi." Nuorukainen hymyili ja katsahti liikahtaviin ja lähemmäs tuleviin korppeihin. "Aijotko kenties hakea korujani? Hmm?" Taka irvisti ja nousi ja venytteli hieman. Paikat olivat jäykät ja Taka haukotteli isosti. "Nnh! Että paikat puutuvat nopeasti." Taka venytteli ja sai taas lunta niskaansa. Nuorukaisen ilme näytti hieman kiusaantuneelta ja hän ravisteli kylmät lumet pois. "Taisi jo olla kolmas kerta. Tämä lumi ei taida sitten yhtään pitää minusta. Se taitaa vihata minua, kun noin tipahtelee." Taka heitti hieman niskasta olevaa lunta pois.

Nuorukainen vielä venytteli ja katsahti taas korppeihin. "Varastavatko ne yleensäkkin koruja ihmisiltä. Ja nämä korut ovat isoveljeltä ja sensein antamat." Nuorukainen koski korujaan ja huokaisi haikeasti. Hän mutisi jotakin ja huomasi hieman voivansa pahoin. Aalto oli tulossa. Takan otsalla valui kylmä hiki. Silmissä sumeni ja maailma heitti kuperkeikkaa. Nuorukainen kaatui maahan kyljelleen ja jäi siihen.

Viesti Su Joulu 18, 2011 3:56

Shashi tarkasteli puolidemonia pää hieman kallellaan toisen ilmoittaessa ohjailleensa tulilohikäärmettä. Toinen oli siis jonkin sortin tulimagian hallitsija. Naga nuolaisi kielellään ilmaa ja hymyili ehkä aavistuksen huvittuneena. Magia oli outo asia. Toisen hyväksyessä kuuman juotavan, Shashi hymyili ja nyökkäsi.
Näin viileällä kelillä mikään tuskin on mukavampaa
Korppi lehahti kauemmas puolidemonin irvistäessä ja puhuessa sille, mutta ei kuitenkaan vaikuttanut luovuttaneelta. Shashi hymähti ja ojensi kättään korpille, joka hetken mietittyään lennähti maasta nagan olkapäälle muutaman siiveniskun saattelemana. Mieheltä mustat linnut eivät sentään viitsineet koruja yrittää edes ryövätä. Ruokkivaa kättä kun ei kannattanut turhaan eikä liikoja ärsyttää. Shashi nosti kätensä rapsuttamaan olkapäällä istuvaa korppia samalla kun Taka ravisteli taas lunta päältään. Kahden nuorimman korpin mielestä puolidemonin lumileikit vaikuttivat olevan myös varsin kiinnostavia.

Toisen osoittaessa suojelevaisuutta korujaan kohtaan, naga tyytyi pudistamaan päätään ja luoden lyhyen katseen olkapäällään olevaan korppiin.
Eivät välttämättä. Ne ovat vain kiinnostuneita kaikesta kiiltävästä ja arvokkaasta.
Shashi selitti, saaden myöntävän nyökkäyksen kaltaisen olkapäällään istuvalta korpilta. Toisaalta mustat linnut kyllä veivät saaliinsa varsin mielellään pesäänsä säilytettäväksi.
Oletko kunnossa?
Mies kysyi kun puolidemoni ensin vaikutti hieman huonovointiselta, eikä vielä hetki sitten esiintyneestä energisyydestä ollut enää tietoakaan. Ja toisen yllättäen pyörtyessä Shashi jähmettyi hetkeksi täysin paikoilleen, ennen kuin siirtyi sitten puolidemonin luokse. Ainakin toinen hengitti. Mutta kuinka kauan tuo makaisi tiedottomana? Sitä Shashi ei viitsinyt edes lähteä arvailemaan. Naga ei edes tiennyt mitä tämän olisi pitänyt kyseisessä tilanteessa tehdä.

//Mentäisiinkö eteenpäin niin, että Taka herää Shashin mökillä lattialta tyynyjen päältä kun naga on kantanut tuon pois kylmästä?//

Nya

Viesti Ma Joulu 19, 2011 11:21

//Selvä!

Taka

Nuorukaine oli tiedottomana, mutta kuinka kauan? Taka ei sitä tiedostanut. Hän heräsi jossakin, missä lie. Nuorukaine sulki silmänsä uudelleen ja hengitti rauhallisesti. Keho oli puutunut, hän makasi jossakin kovalla alustalla. Taka avasi silmänsä uudelleen. Näkö ei tahtonut tarkentua laisinkaan. Kaikkialla oli ruskeaa tai pimeää. Päätä särki hieman, jolloin Taka pakotti itsensä ylös. Hän puteli otsaansa ja pyyhki hieman hikeä. Hän vihasi näitä kohtauksi. Taka yritti saada selkoa missä oli. Shashista ei näkynt jäljeäkään. Vaimeat äänet kuuluivat. Taka lyhistyi uudelleen puiselle lattialle. Hän yski hieman. Ilma oli melko lämmin. Lämmin!? Taka aukaisi silmänsä ja näkö tarkentui uskomatonta vauhtia.

Hän makasi puisen talon lattialla. Missä hän oli. Taka katsoi hieman ympärilleen, huomaten korpit. Nuorukainen rauhoittui ja laskeutui takaisin maan tasolle. Hänen kehonsa oli vielä heikko. Taka aavisteli että Shashi oli tuonut hänet Shashin talolle. Taka sulki silmänsä ja kuunteli ääniä. Narkumista ja nitisemistä. Kaikkialta kuului ääniä. Kaikuvia ja vahvoja. Taka henkäisi ja aukaisi silmänsä. Vielä hieman tarkkaillen nousi lopulta istumaan ja sipaisi otsahiuksiaan.
Seuraava

Paluu Suoalue Nenad

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia