Paha päivä, hyvä seura.


Lampi sijaitsee kylän laitamilla. Suurehko, soikea lampi on kaunis näky vuodenajasta riippumatta. Puhtaankirkas vesi antaa katsojan nähdä aina pohjaan asti. Lampi on syvimmillään kolme metriä syvä, sijaintinsa ansiosta lähes aina peilityyni.

Valvoja: Crimson

Viesti La Kesä 11, 2011 8:13

Paha päivä, hyvä seura.

Miki

Saapuessaan lammelle olikin sensei jo vastassa. Vaalea kalju jykevärakenteinen mies, Mikiä noin 15cm pidempi hyvin taidokas taistelija. Sensei katsoi tyynenä kohti lampea ja päätään kääntämättä hän jo tiesi kuka takanaan seisoi. "Tulithan sinä, aloitetaanko ?" Kysyi miellyttävä, matala ääni, nyt vihdoin pussihousuinen mies kääntyi kohti tyttöä. "Lihakset ovat jo lämmenneet, mennään heti asiaan." Miki sanoi asettuen jykevämpään asentoon, oikea jalka hieman taaemmas, vasen hieman edemmäs ja kädet nyrkkiin kasvojen eteen suojaamaan. Sensei ei oikeastaan enään edes sanonut mitään vaan aloitti treenit. Ensimmäinen isku oli helppo väistää, toinenkin oli helppo torjua. Miki hyökkäsi vastaan ja sensei tyytyi vain torjumaan, ei väistämään. Sensei alkoikin jo provosoida Mikiä, torjuen iskut laiskasti ja helposti. Sensei näytti suorastaan tympääntyneeltä tokaisten väliin "Naiset." Ja tehtävä suoritettu Miki suuttui. "Minä sinulle naiset näytän saatana !" Tyttö karjaisi verenhimoisella äänensävyllä lyöden nyrkkinsä sensein vatsaan, sensei katsoi viekkaalla hymyllä tyttöä tarraten tämän käteen kiinni. Miki vastasi siihen kohottamalla potkaisun ilmaan ja neidon ollessa yhdelläjalalla WHUM ! Sensei potkaisi tukijalan tytön alta pois, eikä siinä kaikki senseillä oli Mikin käsi ja toinen jalka ja mies paiskasi tytön kivuliaasti maahan. Tyttö parkaisi sensein taittessa toisen käden selän taakse lukkoon. Sitten mies laskeutui tytön päälle istumaan. "tämän päivän opetus: älä anna vastustajasi provosoida sinua, menetätä keskittymisesi ja jäät alakynteen. Toiseksi: älä näytä että sinuun sattuu, ei missään muodossa." Mies lopetti puheensa, Miki ylitti kiemurrella altapois tietäen että se olisi lähes mahdotonta. Sensei jatkoi saarnaansa telepaattisesti vaikkei siihen mitään syytä ollut. "Entä jos olisin vihollinen ? Olisit mennyttä haltiaa Miki, siksi on tärkeää ettet anna minkään häiritä keskittymistäsi taistelussa" Sensei piti Mikistä kiinni vain yhdellä kädellä istuen rentona tytön selällä. Tilanne näytti ulkopuoliselle pahalta, mutta ne jotka tiesivät mitä oli tapahtunut ja miksi ymmärsivät ettei hätää ollut.

//Huhhuh kun tuli piitkä //

Viesti La Kesä 11, 2011 8:56

Clarece

Clarencen onneksi kylän läheisyydessä ei ollut kuin yksi lampi, joten hänen oli helppo löytää tiensä Mikin luo. Nuorukainen kulki eteenpäin varmoin askelin, päivä vaikutti kauniilta ja raikas tuuli pelasti kuumuudelta. Puoliverinen pyöritteli mielessään isänsä sanoja ja sitä miksi oli suonut hänelle vapaapäivän. Haltia tarvitsi aina pajalla auttavan käden, Gerard hoiti asiakkaita, kun taas Clarence piti huolta kellarissa ääntävästä koneesta. Kauppa olisi käynyt varmasti kyllä paremmin, jos kauniskasvoinen nuorimies olisi ollut myymässä, mutta eihän ujo Clarence siihen kyennyt.
Nuorukainen epäisi että isä yritti vapaapäivällään vain saada poikaansa tutustumaan paremmin nuoreen neitoon, mies selvästi halusi että nuorukainen jakaisi tulevaisuutensa jonkun kanssa.
Lammen kirkkaan veden tuike näkyi puiden välistä edessäpäin, mutta Clarence ei ehtinyt ottaa kuin pari askelta vielä, kun hän kuuli yllättäen parkaisun. Suipot korvat värähtivät pienesti, ääni kuulosti tutulta ja pakottivat jalat juoksemaan.
Nuorukainen pääsi lammen lähettyville pusikon suojaan ja kurkisti veden äärelle mistä oikein oli kyse. Kauhukseen hän näki Mikin maahan pakotettuna ja jykevärakenteisen miehen istuvan suorastaan raasti tytön päällä, pidätellen tuota aloillaan. Clarence jähmettyi aloilleen tuijottaen tilannetta kauhistuneena, hänen pitäisi tehdä jotain, mutta mitä? Ei hän pärjäisi moiselle lihaskasalle, mutta Miki oli pulassa! Nuorukainen puristi silmänsä kiinni, ei hänellä ollut aikaa tähän. Sydän tuntui hakkaavan kiivaasti, Clarence pystyi kuulemaan sen korvissaan.
Yllättäen nuorukainen tunsi päässään naksahtavan, ei hän tiennyt mikä se oli, mutta se sai hänet avaamaan silmänsä ja seuraavassa hetkessä terävät kynnet raapivat maata hänen pinkaistessa esiin puskasta.
Jätä hänet rauhaan! Clarence tunsi huutavansa, tuskin koskaan hän ei ollut huutanut sillä äänen sävyllä tai sillä voimakkuudella. Nuorukaisen ketteryys iski tässä vaiheessa peliin ja alle parissa sekunnissa tämä oli jo iskemässä kynsiään vieraaseen mieheen ja aikeena tyrkätä tuo pois Mikin päältä.

//Kiva sensei <3 :D //

Viesti La Kesä 11, 2011 9:26

Miki

Tyttö kuuli Clarencen äänen, nuorukainen huusi ja syöksyi kohti senseitä. Tällä hetkellä varmaan kaikkien helpotukseksi Sensei oli tottunut taistelija ja väisti kevyesti kokemattoman nuorukaisen liikkeet. Ennen kuin Miki kerkesi tehdä mitään seisoi sensei jo tolpillaan valmiina seuraavaan iskuun. Mikikin nousi nopeasti maasta muistaen sensein sanat `Älä anna minkään häiritä taistelussa´ hän piti suojauksensa yllä, ei tosin Clarencen vaan sensein takia. Sensei hyökkäisi varmaan heti kun tajuaa ettei nuorukainen olisi vaaraksi. Sensei piti katseensa tiukasti Clarencessa seuraten ja ennakoiden nuorukaisen jokaista liikettä. "Clarence ei hätää, tunnen tämän miehen" Miki huusi vakuuttavalla äänellä ja sillä sekuntilla kun Sensei kuuli tytön kutsuvan nuorukaista nimellä lähti seuraava hyökkäys Mikiä kohti. Tälläkertaa Miki väisti nopean iskun tehden väistön perään voimakkaan potkun, sensei vilkaisi Clarencea hyökkäyksen varalta ja se sai Mikin iskun osumaan. Sensei lennähti kyljelleen ja Miki aikoi täräyttää tätä vielä, mutta sensei huomasi sen ja teki tätä vasten uskomattoman näköisen melko voimakkaan potkun. Miki lensi ja kaatui selälleen maahan eikä aikaakaan kun sensei oli tolpillaan astuen jalallaan Mikin pallean päälle. Ilmat meni melkein pihalle ja sensei totesi vain vakavana. "Maassa makaavan kimppuun ei hyökätä. Onko selvä ?" Miki vain nyökytti päätään vastaukseksi kun puhuminen oli hieman vaikeaa lähes 90kg painavan miehen jalan alla maatessa. Nyt sensei kuitenkin käänsi katseensa Clarenceen. "Mistä tunnet Mikin ?" Hän kysyi suoraan mutta lempeällä äänellä Mikin silti kiemurrellessa tämän jalan alla.

//Jey sensei <33 Pahis >:D //

Viesti La Kesä 11, 2011 9:42

Clarence

Clarence teki pienen ilmalennon mätkähtäen kasvot edellä nurmelle, metri eteenpäin ja olisi hän ollut läpimärkä. Nuorukainen ei kuitenkaan jäänyt voivottelemaan vaan käännähti ympäri katse kohti mieheen, mutta kuuli yllätyksekseen Mikin äänen. Tyttö tunsi tämän miehen! Nuorukainen loi kummastuneen katseen Mikiin, oliko kaikki siis hyvin? Ei se hänestä siltä näyttänyt miehen hyökätessä uudelleen, mutta tyttö pääsikin niskanpäälle, valitettavasti vain hetkeksi.
Mi-Miki..! Clarence parahti säikähdyksen takia tuon paiskautuessa selälleen ja seuraavassa hetkessä raavasmies asetti jalkansa tytön pallean päälle. Nuorukaisen ilmeestä paistoi huoli, tämän kompuroidessa itsensä pystyyn, muttei ehtinyt liikahtaa miehen esittäessä hänelle kysymyksen. A-Ah minä Clarence sopersi ujosti saamatta kunnon sanaa suustaan, Mikin pyristely miehen jalan alla häiritsi häntä myös. P..Päästä hänet. Nuorukainen pyysi, jättäen vastaamatta toisen kysymykseen.

//Niin on >:3 //

Viesti La Kesä 11, 2011 10:11

Miki

Sensei kurtisti kulmiaan kun toinen ohitti hänen kysymyksensä, Miki näki jo sensein ilmeestä että kohta koeteltaisiin Clarencen rajoja. Henkisesti tosin. Seuraavan liikkeen Miki jännitti vatsalihaksiaan ja sensei laski enemmän painoa jalalleen. "entä jos en ?" Sensei sanoi piruilevalla äänensävyllä. Miki huomasi onnekseen tilaisuutensa tulleen. Iskien nyrkkinsä miehen polvitaipeeseen, jalka koukistui antaen tytölle tilaa siirtyä pois jalan alta. Sensei horjahti taaemmas pitäen suojauksen yllä, ongelmana oli vain se ettei Miki tähdännyt kasvoihin vaan palleaan. Miki nousi ylös ponkaisten koko painollaan kyynärpää edellä kohti senseitä, tämä antoi sellaisen vaikutelman että Miki kaatuisi, mutta hän vain hyödynsi koko painonsa iskuun. Isku osui ja kunnolla. Sensei yllättyi mutta oli tyytyväinen. Osasihan hänen oppilaansa taistella. Sensei horjahti taakseppäin korjaten asentonsa näyttävällä voltilla taakseppäin. "Noniin osaathan sinä jotain." Sensei sanoi tyytyväisenä "Ja sitten palataan aiheeseen kuka sinä olet ?" hän jatkoi.

Viesti La Kesä 11, 2011 10:31

Clarence

Mies ei vastannut Clarencen pyyntöön niin kuin nuorukainen olisi halunnut. M..Mitä? Tämä henkäisi epäuskoisena, tietämättä mitä vastata. Tilanne tuntui sekavalta, oliko vieras sittenkin vihollinen ja Miki sattui vain tuntemaan tuon?
Clarencen onneksi hänen ei tarvinnut tehdä mitään, tytön käyttäessä tilaisuutta hyväkseen ja iski mieheltä jalat alta, pääsen näin vapaaksi. Nuorukainen katsoi sivusta kuinka tyttö yksinään hoiti tilanteen, ei hän tiennyt että toinen osasi moisia liikkeitä. Miki näytti aivan taistelijalta. Tosin hänen pelastus yrityksensä näytti nyt menneen päälaelleen ja huvittavalta, lähes koomiselta.
Mies toipui nopeasti Mikin iskusta ja oli volttinsa jälkeen kunnolla jaloillaan. Vaisuna Clarence asteli tyttöä lähemmäs aikeena kysyä oliko tuo kunnossa, mutta vierasmies esti häntä kysymyksellään. Hämmennyksestään huolimatta nuorukainen näki parhaaksi vastata. NNimeni on Clarence.

Viesti La Kesä 11, 2011 11:20

Miki

"Hauska tutustua Clrence. " Sensei hekotteli astellen Mikin viereen. "Clarence on ystäväni." Miki sanoi hymyillen senseille kun tämä pörrötti neidon hiuksia. Sitten Miki katsoi kohti Clarencea hymyillen. "Me vain treenasimme." neito jatkoi. "Joskus näitäkin taitoja tarvitaan." Miki lisäsi loppuun, syytä mihin hän näitä taitoja tarvitsisi ei tämä neiti kellekkään kertoisi, no hyvässä lykyssä jos oikein hyvin kävisi hän saattaisi kertoa Clarencelle syyn, mutta ei vielä. "Lopeta. " Miki tiuskaisi senseille täräyttäen tätä vielä kyynärpäällä kylkeen, eihän se häneen sattunut mutta sai sensein lopettamaan tytön hiusten sottaamisen. "No eiköhän tämä riitä tälle päivälle. Nähdään huomenna." Sensei sanoi postuen miltei heti paikalta.

Viesti La Kesä 11, 2011 11:34

Clarence

Clarence katseli ihmeissään miestä, joka oli niin äkisti muuttunut ystävälliseksi ja Mikin esitteli hänet tuon ystäväksi. Tyttö vielä lisäsi että he olivat vain treenanneet, jolloin kaikki selvisi nuorukaiselle saman tien. Nolostunut puna kohosi Clarencen kasvoille ja hätääntyneenä hän kumarsi anteeksi pyytävästi miehelle. A-Anteeksi en tiennyt! Ei minun ollut tarkoitus hyökätä tai oli mutta siis kun minä eh Nuorukainen sopersi pää maahan päin painettuna.
Pienesti Clarence uskaltautui kohottaan katsettaan ylös, miehen todetessa treenien riittävän tälle päivälle. Nuorukainen suoristautui vieraan poistuessa paikalta, samalla katsellen tuon perään. Anteeksi myös sinulle Miki Clarence pahoitteli kääntäen katseensa tyttöön. häiritsin harjoituksianne ja minusta ei kovin olisi ollut apua jos hän olisi ollutkin vihollinen.

Viesti La Kesä 11, 2011 11:47

Miki

"Ei se mitään Clarence ja jos tuo tilanne olisi ollut oikea, olisin saanut ansiostasi paljon lisäaikaa tehdä vastaiskua." Neito sanoi hymyillen astellen sitten Clarencen eteen. "Voi sinua sotkit paitasikin." Miki naurahti silitellen muraa pois nuorukaisen paidalta. Sitä ei voinut ilmeestä päätellä mutta Miki oli niin onnellinen kun Clarence olikin tullut lammelle ja vain Mikin takia. "Kiva kun tulit." Tyttö vielä lisäsi.

//Murrur kun tulee taas lyhyttä =( Nam syön pizzaa <3//

Viesti Su Kesä 12, 2011 12:04

Clarence

Clarence hymyili pienesti Mikin todetessa että olisi tosi tilanne hoitunut hyvin nuorukaisen avulla. Vaalea katse seurasi tyttöä, joka asteli hänen eteensä ja huolehti nyt hänen likaantuneesta paidastaan. Sen voi pestä. Nuorukainen hymähti, seuraten samalla kuinka toinen putsasi muraa pois kankaalta. Oli Mikinkin vaatteet yhtälailla liassa ja varovasti nuorukainen kohti kätensä tytön olkapäälle pyyhkien siltä pienesti hiekkaa pois.
En kai minä kutsustasi kieltäytyisi. Clarence totesi Mikin sanoihin. Toki oli hän hieman epäröinyt, mutta isä oli rohkaissut häntä tarpeeksi ja olisi varmasti potkinut hänet pihalle väkisin, jos hän ei olisi totellut.
Miksi hän lähti näin aikaisin, onko sinulla muuta menoa? Nuorukainen päätti kysyä, vilkaisten suuntaan jolle mies oli aiemmin kadonnut.

//Ei haittaa ^w^ //

Viesti Su Kesä 12, 2011 12:54

Miki

`Sen voi pestä, miten onnistunee kun ei näkynyt naista talossa´ Miki mietiskeli huvittuneesti nuorukaisen todetessa että paidan voisi pestä. Mikin henki salpaantui hieman kun Clarence pyyhki hiekkaa hänen olaltaan, toisen kosketus tuntui pienissäkin määrin hyvältä. Posket menivät punaisiksi kun Clarence sanoi ettei voinut kieltäytyä kutsusta. Tyttö kohotti katseensa nuoren miehen silmiin tämän udellessa miksi sensei oli lähtenyt noin äkkiä. Miki vastasi sen mikä oli varmaan totta. "Sensei on viisas mies, hän tahtoi jättää meidät kahden ja varmaan arveli ettet tahdo katsoa kun minua piestään. Ja ei minulla ei ole muuta tekemistä, mitänyt voisin hakea viittani kotoa." Pikkuhiljaa Miki hivutti käsiään Clarencen paljaille harteille.

Viesti Su Kesä 12, 2011 1:11

Clarence

Clarence huomasi saavansa Mikin posket punehtumaan, joten hän näki parhaaksi vetää kätensä takaisin. Kyllä hän toki tiesi että punastus saattoi joskus johtua muustakin kuin nolostumisesta, muttei hän halunnut olla tungetteleva.
Mikin selittäessä miksi senseiksi kutsuttu mies oli lähtenyt niin aikaisen, Clarence ei voinut olla ajattelematta: Miksi kaikki halusivat heidän olevan kahdestaan, yhdessä? Vaikka tässä tapauksessa kaikki, tarkoitti vain hänen isäänsä ja Mikin senseitä.
Haet siis viitan kotoa? Voinko Voinko tulla mukaasi? Clarence kysyi, vaikkei ollut aivan varma kannattaisiko se, jos tytön kertomus tuon isästä oli totta.
Kauaa ei nuorukainen kuitenkaan pystynyt pohtimaan asiaa, kun hänen huomionsa kiinnitti jokin muu. Miki oli ujuttanut kätensä hänen paljaille harteilleen, vaalea katsekin katseli tytön käsiä sivusilmällä. Viimeöinen tunne tuli mieleen väkisinkin, iho vasten ihoa jakaen yhdessä lämpöä toistensa kesken.

Viesti Su Kesä 12, 2011 1:58

Miki

Nuorukainen irrotti jälleen ottensa ja pettymyksen olisi huomannut tytön ilmeestä ellei hän olisi ollut niin keskittynyt toisen silmiin. Clarence uteli että saisiko hän tulla mukaan tytön kotiin Miki pohti hetken ja vastasi sitten "Käyhän se, älä vain säikähdä jos isäni hermostuu jostain."
Vihoviimeisenä Miki tahtoisi hänen isänsä rähjäävän Clarencen edessä, mutta tavallaan tytön onneksi hänen isänsä oli uskomattoman kaksinaamainen paska. Ei vieraat ihmiset voineet kuvitella häntä vihaisena jolleivät tienneet totuutta.

Viesti Su Kesä 12, 2011 11:28

Clarence

Clarence oli uppoutunut täysin ajatuksiinsa, isän sanat pyörivät mielessä toistaen itseään jatkuvasti, se oli normaalia Nuorukainen havahtui kuullessaan Mikin äänen, tuo vastasi hänen kysymykseensä ja hetken nuorukaisen piti miettiä mitä toinen oli sanonut. AJuu, en tietenkään. Clarence totesi vaitonaisesti. Vaikka hän tulisi tietämään mitä odottaa, saattaisi hän hyvin säikähtääkin räyhäävää miestä, mutta Mikihän vain hakisi viittansa ei sen kummempaa. Nopeastihan se kävisi vai mitä?
Menemmekö heti, vai onko kiire? Nuorukainen kysäisi, jotenkin hänen oli sääli lähteä heti kun oli tänne saapunut, mutta kyllä hän mieluummin kulkisi Mikin pillin tahtiin.

Viesti Su Kesä 12, 2011 12:12

Miki

"Ei, mennään vasta illemmalla." Miki vastasi toiselle, nojautuen sitten lähemmäs toisen kasvoja. "Hiuksissasi on jotain." Tyttö selosti ottaen pienen roskan pois huomaamatta kuinka lähekkäin heidän kasvonsa olivat. Miki katsoi roskaa jonka oli toisen hiuksista napannut, vain pienen pieni kaarnapala eksynyt puusta päätynyt Clarencen hiuksiin. Clarencen ihaniin vaaleisiin hiuksiin. Voi miten toinen tuntuikin olevan niin täydellinen niin veistokselliset virheettömät kasvot, herkkä ja hellä luonne hyvä kroppa, mitä nyt terävät kynnet ja sarvet mutta Miki piti niitä ikäänkuin pikkuseikkoina.
Seuraava

Paluu Lampi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia