Paha päivä, hyvä seura.


Lampi sijaitsee kylän laitamilla. Suurehko, soikea lampi on kaunis näky vuodenajasta riippumatta. Puhtaankirkas vesi antaa katsojan nähdä aina pohjaan asti. Lampi on syvimmillään kolme metriä syvä, sijaintinsa ansiosta lähes aina peilityyni.

Valvoja: Crimson

Viesti Su Kesä 19, 2011 5:25

Paha päivä, hyvä seura.

Clarence

Gerard oli myöntänyt Clarencelle luvan lähteä harjoittelemaan illalla, joten nuorukainen suunnistikin Miki rinnallaan kohti illan hämärtämää lampea. Clarence oli parantunut eilisestä hyvin, käsi tuntui olevan ennallaan, mutta mustelmat eivät olleet kadonneet mihinkään.
Nuorukainen toivoi ettei sensei käyttäisi tänäänkin samoja taktiikoita kuin eilen, ei hän halunnut miehen puhuvan niin Mikin kuullen. Toki saattaisihan tyttö ymmärtää paremmin kuin hän että se oli vain koulutusta. Mutta taas toisaalta tuskin sama temppu toimisi uudestaan.

Viesti Su Kesä 19, 2011 5:41

Miki

Kaksikko saapui pimeälle lammelle, Miki tarkkaili välillä vettä eikä mennyt kymmentä metriä lähemmäs mustaksi värjäytynyttä vettä. Pian jo sensei ilmestyikin paikalle, hän asteli rauhassa lähemmäs kaksikkoa lyhty kädessään.
"Sensei !" Miki tervehti iloisesti vilkuttaen, siihen mies vain nyökkäsi hymyillen. "Iltaa." Sensei sanoi kummallekkin, kääntyen sitten Mikin puoleen. "Olet kuulemma haavoittunut, näytä." Sen enempää ujostelematta tai häpeilemättä nosti tyttö paidanhelmaa, hän osoitti siteen alle peitettyä kohtaa ja laski paitansa takaisin alas. Sensei ei sanonut mitään vaan alkoi asetella tytön käsiä suojaukseen, tälläistä suojaus asentoa ei ollut tytölle ennen näytetty. Oikea käsi oli pystysuorassa haavan edessä ja vasenkäsi oli vaakasuorassa tukemassa oikeaa. Sitten sensei irrotti otteensa Mikistä. "Jos näyttää siltä että isku kohdistuu haavaan nosta kädet noin, siitä ei mene potkut tai lyönnit läpi." Sen sanottua sensei kääntyi Clarencen puoleen. "Olen hieman väsynyt, keskitytään tänään oleelliseen."

Viesti Su Kesä 19, 2011 6:04

Clarence

Clarence nyökkäsi kuin kumartaen tervehdykseksi senseille, Mikin taas vilkuttaessa iloisena. Seisei näytti huolehtivan ensin kunnon oppilaansa, pyytäen tuon näyttämään haavaa, jonka tyttö vilautti mitään häpeilemättä. Nuorukainen seurasi sivusta miehen ryhtyessä nähtävästi opettamaan jotain Mikille. Ei kai mies aikonut sentään harjoittaa tyttöä tuossa tilassa? Ei, ei sentään, sensei vain neuvoi parhaan suojautumiskeinon haavan takia.
Clarence käänsi katseensa mieheen, nyt olisi hänen vuoro oppia jotain, johon kyllä varmasti kuluisi aikaa. Ymmärrän. Nuorukainen myöntyi miehen ilmoittaessa ettei jaksanut väsymykseltään keskittyä muuhun kuin olennaiseen.

Viesti Su Kesä 19, 2011 6:14

Miki

"Suudelkaa." Sensei komensi samalla tönäisten Mikin Clarencea päin. Jos pojalla oli hankaluuksia hillitä itseään tytön kanssa niin parhaiten sitä hillintää sai opetettua näin.
Sensei arveli vastalauseiden tulevan nopeasti joten ennenkuin joku kerkeäisi ensin sanoi tämä mies vielä jotain.
"Eikä mitään muttia, minun opetuksessani minun säännöilläni onko selvä." Mies risti kätensä ja se tarkoitti aina sitä että asia on loppuun käsitelty.

Viesti Su Kesä 19, 2011 6:48

Clarence

Mitä..?! Clarencen huulilta karkasi heti sensein käskyn perään ja samassa oli jo Miki tönäisty häntä päin. Vaistomaisesti nuorukainen oli ottanut tytön vastaan syliinsä, mutta ilme oli silti edelleen häkeltynyt.
Clarence availi suutaan naama punaisena, muttei ehtinyt kunnolla sanoa mitään miehen komentaessa. Vaalea katse kulki senseistä Mikiin ja toisin päin pariin kertaan. Tässäkö hänen pitäisi, kun mies katseli ja Clarence parasta selvästi näki että tätä pelotti ja nolotti samanaikaisesti, tunteet lamauttivat hänet täysin.

//Katoan nyt vähäksi aikaa, mut vastailen kyllä tässä illan mittaa (:o //

Viesti Su Kesä 19, 2011 7:05

Miki

Neidonkin naamalle nousi nolostunut puna, ei ollut oikein yksityinen olo kun sensei seisoi vierellä. Miki kuitenkin kiinnitti huomiota enemmän Clarenceen joka oli aikalailla hukassa. "Clarence, minä olen tässä, ei hätää." Haltia koitti rauhoitella samalla siirtäen kätensä toisen poskelle. Senseikin huomasi että Clarencea nolotti ja hän nosti katseensa taivaalle, jokatapauksessa jonkun oli katsottava ettei tilanne riistäydy käsistä vaikka se ei niin mukavaa ollutkaan. "Keskity vain minuun." Miki kuiskasi vetäen itseään lähemmäksi Clarencea.

Viesti Su Kesä 19, 2011 8:11

Clarence

Clarence nielaisi pienesti ja yritti rauhoittua, näytti siltä että sensei katseli taivaalle välinpitämättömän näköisenä. Kai se oli hyvä että mies seisoi siinä, joku oli repimässä hänet irti jos pahasti kävisi.
Nuorukainen käänsi katseensa Mikiin, joka rauhoitteli häntä, ei ollut mitään hätää tyttö oli siinä. Siro käsi tuntui pehmeältä poskea vasten, hieman se tuntui rauhoittavan oloa.
Tyttö kuiskasi, keskity vain häneen. Clarence toisteli toisen sanojaa päässään ja pikkuhiljaa alkoi mieli häivyttää ympärillä pyörivää maailmaa, keskittynyt katse upposi Mikin silmiin. Nuorukainen huokaisi kerran syvään, ennen kuin kumartui lähemmäs. Hillitse itsesi, hillitse itsesi Clarence toisteli itselleen tuntien jo huultensa painautuvan tytön omia vasten. hillitse itsesi.

Viesti Su Kesä 19, 2011 8:19

Miki

Clarencen huulet painautuivat hellästi tytön omia vasten, tunnelma oli rauhaisa ja hempeä. Miki koitti keskittyä tilanteeseen ja arvioida sitä milloin on suudelma kestänyt liian pitkään. Neito liu-utti kätensä toisen hartioille ja alkoi hiljalleen vetäytyä pois, ehkä hieman liian aikaisin, mutta parempi niin kuin liian myöhään.

Viesti Su Kesä 19, 2011 8:49

Clarence

Se ihana maku, vaikkei se minkäänlaista kiinteää ainetta ollut tuntui se kihelmöintinä virtaavan Clarencen nielua alas. Se oli huumetta joka rutisti hänet valtaansa saman tien. Nuorukaisen kädet olivat löytäneet tytön lantion ja lepäsivät sillä nyt hellästi.
Vielä aivan huomaamatta Miki vetäytyi hänestä poispäin, nuorukainen tuli mukana ja raotti nyt pienesti aiemmin suljettuja silmiään. Tyttö oli lopettamassa, irtautumassa. Alä Clarence hekäisi hiljaa, samalla hetkellä kun kädet kietoutuivat Mikin selän taakse ja vetivät tuon takaisin, aivan kiinni nuorukaiseen huulia myöten.

Viesti Su Kesä 19, 2011 8:54

Miki

Yllättynyt ääni pääsi tytöltä kun Clarence kielsi lopettamasta jonka jälkeen tämä vetäisikin neidon kiinni itseensä. Senseiltä ei jäänyt pieninkään ääni kuulematta ja sekunneissa oli mies irrottamassa kaksikkoa toisistaan. Miki koitti auttaa työntämällä käsillään Clarencen rintakehää vasten, mutta se oli hyhvin vaikeaa kun nuorukainen oli niin lähellä, käsiä vaan ei saanut mahdutettua väliin. Sensei aikoi vetäistä takaapäin nuorukaisen kädet irti Mikistä. "Lopeta Clarence, hillitse itsesi" Toistaiseksi tyyni miehen ääni sanoi pojalle.

Viesti Su Kesä 19, 2011 9:32

Clarence

Hetkessä sensei oli jo vetämässä Clarencea irti Mikistä, se sai jonkin sykähtämään nuorukaisen sisällä. Hetkessä oli puoliverisen silmät auki kovan katseensa kanssa, hän kyllä irtautui Mikistä mutta vain ärähtääkseen ilkeän kuuluisesti miehelle kuin vihainen peto, joka suojeli omaa saalistaan. Se oli kuitenkin sekunnissa ohi ja nuorukainen tajusi mitä oikein teki. Kasvot hautautuivat häpeissään käsiin. Anteeksi Nuorukainen mutisi käsiensä suojasta.

Viesti Su Kesä 19, 2011 9:49

Miki

Clarence oikein ärähti senseille, mutta päästi Mikin kuitenkin otteestaan. Sensei loikkasi hieman kauemmas huomatessaan nuoremman agressiivisuuden joka hupeni sekunneissa. Clarence oli selvästi häpeissään nyt kun tajusi mitä miltei kävi. "Ei se mitään Clarence, ei se mitään." Miki sanoi halaten nuorukaista.
Mikiä harmitti kun tämä tuntui olevan niin vaikeaa, mutta piti sitä ainakin yrittää. "Sano vain jos tahdot lopettaa, minä kyllä kestän." Miki kuiskasi hempeällä äänellä toiselle.
Sensei seisoi hiljaisena etäämmällä, vaikka tämä oli paljon nähnyt ja kokenut niin ei tämmöistä pulmaa ollut vielä tullut vastaan.

Viesti Su Kesä 19, 2011 10:06

Clarence

Clarence tunsi Mikin halaavan häntä, mutta ei hän uskaltanut tehdä mitään. Tyttö kertoi että kestäisi kyllä, mutta jo nuorukainen tahtoi lopettaa niin se oli ymmärrettävää. No sehän tässä juuri olikin, hän tunsi sisällään haluavansa jatkaa, mutta vain juuri siksi että saisi suudella Mikiä ja olla kosketuksessa tuohon. Ei se niin pitänyt olla, miksi tämä oli niin vaikeaa?
Sensei..? Clarence aloitti laskien kätensä nyt alas kasvoiltaan, kääntyen viisaamman puoleen. Eikö ole mitään keinoa hillinnälle? En voi itselleni mitään, järjen käyttöni on heti mennyttä kun maistan energian Mikin huulilta.

Viesti Su Kesä 19, 2011 10:15

Miki

Tyttö hellitti halaustaan kun Clarence kääntyi sensein puoleen, ei tyttö silti irti päästänyt. Sensei asteli lähemmäksi hyvin mietteliäs ilme kasvoillaan.
"En ole eläissäni törmännyt vastaavaan, mutta luulisin että sinun on löydettävä tuolle pedollesi tasapainottava tekiä." Senseitä ärsytti suunnattomasti se miten tietämättömältä hän tässä tilanteessa vaikutti, mutta mies peitti sen erinomaisesti. "Voisin koittaa opettaa sinua keskittymään paremmin, ikäänkuin meditoimaan. Lopputulos ei ole taattu ja harjoittelu voi kestää, tänään emme kuitenkaan tee mitään muuta, vai tahdotko lopettaa tältä päivältä ?" Mies katsoi nuorempaa kysyvästi, kuinka järkevää olisi lietsoa pojan sisäistä petoa ?
Täytynee ottaa kaikki mahdollinen selville pojan toisesta rodusta, tuosta demonin verestä ei ehkä pääse millään eroon... sensei pohdiskeli.

Viesti Su Kesä 19, 2011 10:26

Clarence

Clarence kallisti kysyvästi päätään sensein selittäessä mitä ehkä olisi tehtävissä. Nuorukaisen ei tarvinnut kauaa miettiä vastaustaan. Kokeilen mitä tahansa ja olen valmis harjoittelemaan vaikka läpi yön. Puoliverinen ilmoitti vakavoituneella äänellä. Tässä vaiheessa ainakin näki kuinka vakavasti Clarence otti tämän.
Seuraava

Paluu Lampi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia