kepposija ja naurun purskahduksia//Niki ja Zen


Lampi sijaitsee kylän laitamilla. Suurehko, soikea lampi on kaunis näky vuodenajasta riippumatta. Puhtaankirkas vesi antaa katsojan nähdä aina pohjaan asti. Lampi on syvimmillään kolme metriä syvä, sijaintinsa ansiosta lähes aina peilityyni.

Valvoja: Crimson

Nya

Viesti Pe Syys 16, 2011 2:46

kepposija ja naurun purskahduksia//Niki ja Zen

Raven Rhine

Nuorukainen vilkuili ympärilleen, hän yritti keksiä mahdollista ansaa. Olihan hän joskus tehnyt jonkinlaisia kepposija ja varastellutkin oli. Rave juoksi nopeasti jonkun lammen lähellä olevan puun luo ja taivutti sitä hieman. Sitten hän sitoi siihen köyden ja tökkäsi puukepin maahan noin metrin päähän puusta. Siihen hän sitten sitoi köyden toisen pään.

Hän varmisti että se kesti ja avautuisi juuri oiken. Rave heitti puuhalon köyden päälle. Köysi kiristyi ja vetäisi puuhalon mukanaan. Rave irotti halon köydestä ja asetti sen uudelleen valmiiksi, sitä onnetonta, joka siihen laukeaisi.

"Tästä tulee liian hauskaa!" Nuorukainen naurahti ja hyppäsi veteen. Hän ui sielä rauhallisesti ikään, kuin syöttinä. Oikeastaan rave huvitti tehdä ansoja niille onnettomille ja juosta pakoon niitä. Se oli niin sanotusti huvittavaa Ravesta. Nuorukainen ui ja sukelteli mielin määrin vedessä. Hän kellui ja jäi siihen toljottelemaan sinistä taivasta. hänestä tuntui, kuin hän olisi unohtanut, jotain menneeisyydestään jotai tärkeää. Nuorukainen jäi pohdiskelemaan sitä, mutta oikeasti hän oli jo kauan aikaa kieltänyt sen mustamisen, joten sitä oli vaikea enää muistella.

Nuorukainen taisi nukahtaa, kelluessaan. Rave naureskeli unissaan. Joka oli melko outoa, sillä hän ehkä vaikutti toisten mielestä hereillä olevalta.

//No niin täs ois!!

Viesti Pe Syys 16, 2011 3:14

Zen

Zen käveli lammen lähsitöllä ja tutki löytämäänsä kukkasta. Se oli oranssi ja kaunis. Välillä han katsoi myös taivaalle ja ihaili kaunista säätä. Täydellinen päivä, hän ajatteli. Tyttö ei kuitenkaan tiennyt, että se täydellin päivä saattoikin muuttua millä hetkellä hyvänsä inhottavaksi.

Zen ei katsonut missä käveli. Hän tunsi jalkapohjansa alla jonkinlaisen köyden. Ennen kuin hän ehti edes sanoa tai ajatella mitään, hän sinkosi ilmaan jokin nilkkaa puristaen. Ansa!. Zen riippui pää alaspäin köydestä, joka oli sidottu puuhun. Nuolia oli pudonnut maahan, mutta muutama oli vielä mukana. Nämäkin nuolet olivat menossa halaamaan maata. Zen nappasi yhden nuolista käteensä ja otti myös jousen. Hän katsoi ympärilleen ja etsi silmillään mahdollista tekijää. Ei mitään.. Hänen silmiinsä osui vedessä kelluskeleva nuori mies. Zen tähtäsi nuolella hänen päänsä viereen.. Pää alaspäin oli hankalaa ampua, mutta se onnistui silti. Se meni tosin hieman kauemmaksi mitä hän oli suunnitellut.

Nya

Viesti Pe Syys 16, 2011 3:28

Raven Rhine

Nuorukainen kuuli äkkiä molskahduksen kaempana ja heräsi. "Hmm?" Rave tuijotti ja katseli ympärilleen hämmästellen, kunnes huomasi ansaan joutuneen tytön. "Ahahahaha!!!" Nuorukaiselta pääsi pitkä ja hilpeä naurun pyrähdys. Hän alkoi uida neidon luo ja nousi maihin. "Yrititkö kenties tähdätä minuun vai kuinka. Rave oli kyykistynyt tytön kasvojen kohdalle päkiöiden varassa. Nuorukainen virnisti ja tuijotti hetken maahan pudonneita nuolia. Rave otti puukon kätevästi esiin ja leikkasi köyden irti jalasta. Tyttö tipahti maahan. "Hups... Ei nyt ihan ollut tarkoitus tehdä noin." Rave naurahti häntä huvitti.

"Olen Raven Rhine. sano Raveksi tai Rhineksi. Tein muuten tämän ansan, eikö ollutkin hauska?" Nuorukainen hymyili leveästi ja käveli takastellen neitoa. "Ja kukas te oiken olette." Rave naureskeli ja pisti kätensä päänsä taakse ylös. "Olisitpa nähnyt oman ilmeesi olit niin huvittavan näköinen, sellainen pöhkö ilme kasvoillasi." Nuorukainen taas kerran nauroi kovaa ja melkeinpä kippurassa. Nuorukainen pyyhki kyyneleitä silmistään ja katseli hetken neitoa. "Jaa... Mitäköhän olit tekemässä?" Rave kysyi hieman hihittelevästi. Hänen oli vaikeaa olla vakava tai sellaista.

Toivottavasti tällä neidolla on huumorintajua... Rave käveli ympyrää tytön ympäri ja virnisti iloisena.

//Nehehe XD

Viesti Pe Syys 16, 2011 6:00

Zen

Zen naurahti. ''Olen Zen Mai. Kutsu vain nimellä Zen.'' Tyttö hymyili. Sen jälkeen hän vislasi. ''Ja tuo tuolla on Nikita, minun lemmikki. Se on susi, by the way.'' Tyttö pyyhki hiekkaa ja muuta roskaa hänen vaatteistaan ja poimi nuolet maasta. ''En tosiaan yrittänyt tappaa sinua, yritin vain herättää.'' Zen selitti. Nikita tökkäisi kuonollaan Ravenin kättä.

''Hauska ansa oli. Onko kukaan muu lauennut siihen?'' Zen naurahti ja hipoi sormillaan Nikitan turkkia.''

Nya

Viesti Pe Syys 16, 2011 6:19

Raven Rhine

Rave toljotti hetken Zenin sutta. "Ehh?? Miullapa...!" Nuorukainen ei ei ehtinyt sanoa asiaansa loppuun, kun tyttö kysyi oliko joku muu laennut hänen ansaansa. "On, on siihen laennut montakin Ihmistä ja haltia, sun muuta möllertäjää!" Rave naurahti ja yritti miettiä mitä hänen oli sanottava. Äkkiä hän taas valkaisi Nikitaan. Susi oli melko pieni. "A-ai niin!! Minullakin on lemmikki! Odota, kohta saat nähdä Nii-chanin!"

Nuorukainen vihelsi hyvin pitkään ja jäi odottelemaan. Jokin hyvin iso keltasilmäinen olento tuli talojen takaa. Se oli hyvin suurehko hopea turkkinen susi. " Tässä on Nii-chan! Se on jättiläis susi!" Rave höpötteli kiihkeänä tyttölle. Nuorukainen virnisti, tällä kertaa ylpeästi. Rave silitteli Nii-chanin silkkistä turkkia. "Sillä on oikein ihana ratsastaa!" Rave hymyili ja kääntyi tytön puoleen. Nuorukainen raapi hetken päätään. "Oletko haltia? Minä olen haltia/ihminen." Rave hymyili ja yritti miettiä, kuinka sanoisi seuraavaksi ja mitä sanoisi.

Syksy oli kylmää aikaa. Rave tiesi sen, hänellä ei nyt kamalasti ollut vaatetta. Nuorukainen ravisteli päätään ja virnisti entiseen tapaansa. "Pidätkö uimisesta? Onko tuo vesi liian kylmää?" Rave hymyili ja osoitti lampea. "Jos ottaisimme pienen uinti tauon?" Rave virnisteli edelleen ja hyppäsi itse veteen, kun märkä nyt oli. "Etkö uskalla tulla? Pelkäätkö märäksi tulemista?" Rave uiskenteli nauraen välillä. Sitten hän sukelsi ja pidätteli hengitystään melko kauan. Piankoin hän tuli pintaan ja hekutti: "Katso! Löysin simpukan!" Nuorukainen ui takaisin rannalle. Hän ojensi sen Zenin käteen ja hymyili lempeästi.

//No tulipa pitkää tekstiä.

Viesti Pe Syys 16, 2011 8:14

Zen

''Ompa kaunis yksilö.'' Zen hymyili ja katsoi sutta. Tyttö kuunteli kaiken mitä Raven sanoi ja vastaili. Hän oli juuri kysymässä minkä ikäinen Raven oli, mutta silloin hän hyppäsi järveen.

''Niin, olen haltia.'' Zen hymyili. Nikita nuuhki maata ja välillä pyöri Nii-chanin ympärillä. Kokoero oli näkyvä. Oli hieman kylmä, mutta vesi tuntui silti jaloissa lämpimältä. Tyttö katsoi Ravenin tuomaa simpukkaa. ''Tulen uimaan!'' Tyttö huusi ja hyppäsi veteen. Vesi oli melko uskomattoman lämpimän tuntuista ilmaan verrattuna.
''Ompa lämmintä vettä.'' Zen sanoi. Sitten hän vielä lisäsi nauraen: ''En ole sokerista tehty eli en pelkää vettä.''

Tyttö sukelsi pohjaan ja avasi silmät. Pohjassa oli kaunis näky: kasveja, hiekkaa, kaloja, simpukoita. Kuitenkin siellä oli jotain, joka ei näyttänyt kovin tavanomaiselta simpukalta tai miltään muultakaan merelliseltä. Zen nousi pintaan. ''Raven! Löysin jotain! Tule!'' Tyttö huusi ja sukelsi takaisin. Hän osoitti hiekkaan uponnutta kiiltävää esinettä. Zen sukelsi lähemmäs esinettä ja otti nyrkkiin koko helahoidon: pohjahiekkaa, kasveja, muuta roskaa ja tämän mysteerisen esineen. Sen jälkeen hän nousi pintaan ja viittoi Ravenia tulemaan rantaa. Tyttö puristi vedet hiuksistaan ja jäi tutkimaan löytämäänsä esinettä rantakalliolle. ''Tiedätkö mikä se on?'' Tyttö kysyi Ravenilta lempeästi.

Nya

Viesti Pe Syys 16, 2011 8:35

Raven Rhine

Tyttö hypähti Ravenin edestä ja naureskeli, ettei ollut sokerista tehty. Zen huusi, että vesi oli ihanan lämmintä. "Totta kai se on!" nuorukainen huusi virnistäen hauskasti. Rave itsekkin lähti uimaan ja sukelsi. Hän avasi silmänsä ja näki Zenin. Tyttö oli pysähtynyt ja nousi nopeasti ylös. Ompas pienet keuhkot.. Rave hymyili veden alla. Viimein hänkin sitten nousi ylös haukkaamaan ilmaa. Zen huusi Ravenia katsomaan jotain mikä nyt oli tytön kädessä. Nuorukainen ui tytön luo ja toljotti mutaa ja muuta sellaista mitä nyt tytöllä oli kädessään. "Bhahahahaha!" Nuorukainen alkoi nauramaan kovaan ääneen. Hänen oli vaikeaa hillitä naurun aalto. Se nyt vain tuli ulos.

"Anteeksi en voinut mitenkään olla nauramatta. Kun sinulla on järviheinää päässäsi." Rave tuli lähemmäs ja pyyhkäisi heinät neidon hiuksilta. "Näytähän!" Rave otti esineen Zenin kädestä hellästi ja viluili sitä. Rave varmisti että hänen kaulakorunsa oli tallessa. Onneksi se olikin. Jotan tämä ei voinut olla se. "En ole nähnyt tälläista ennnen.." Rave pohti ja alkoi kahlaamaan rantaan päin.

Nuorukainen pääsi vihdoi rantaan ja tarkasteli hetken esinettä. "Se on jonkinlainen medaljonki..." Rave yritti avata medaljonkia, se avautui ja heijasti hyvin outoa valoa, joka sai Ravenin kalman kalpeaksi. Rave ei tajunnut mitään, mitä tapahtui sitten sen jälkeen. Todellisuudessa Rave putosi jostain syystä tajuttomana veteen naama veteen päin. Siihen jäi sitten kellumaan. Rave pystyy pidättelemään noin 10 minuuttia hengitystään, ennen kuin menehtyy.

//O-ou.. Tais Rave sitten saada jonkinlaisen valon välähdyksen.

Viesti Pe Syys 16, 2011 10:11

Zen

Zen veti viimeisiäkin roskia päästä, kun poika tutki esinettä. Hetken päästä tytön vierestä kuului valtava molskahdus. Zen näki Ravenin kellumassa vedessä. Zen hyppäsi paniikissa takaisin veteen ja ui pojan alle. Hän yritti viedä pojan matalampaan veteen, jossa yltäisi pohjaan. Poika oli kuitenkin raskas, joten tehtävä ei ollut mitenkään helppo. Tytön jalat hipoivat pohjaa, joka merkitsi vain hyvää. Kului valtava jyrähdys. Ukkonen.. tyttö ajatteli. Hienoa, se vain pahentaa asiaa, hän myönsi ja yritti nostaa poikaa rantakalliolle. Ei onnistunut ensimmäisellä yrityksellä, mutta toisella yrityksellä tyttö sai kuin saikin Ravenin kalliolle.

Medaljonki oli kadonnut. Luultavasti hukkunut Ravenin pudotessa veteen. Tyttö hyppäsi veteen ja sukelsi pohjaan etsimään tätä mysteeristä esinettä. Aluksi ei näkynyt mitään. Vesi sakeni pohjamudan sekoittuessa pintaveteen. Se hankaloitti etsintää. Zen nousi pintaan, veti uudestaan henkeä ja sukelsi. Tällä kertaa hänen toiseen silmäänsä osui outo vali. Se valo! Tyttö tunnisti ja lähti uimaan sitä kohti. Hän nappasi medaljongin käteensä muun pohjamudan sekaan ja nousi pintaan. Tyttö kahlasi rantakalliolle, sulki medaljongin pudottaessaan sen kalliolle.

Tyttö yritti herätellä Ravenia. Hän yritti roiskia vettä päälle, vähän ravistella olkapäistä ja yritti jopa hieman nipistää kädestä. Medaljongi aukesi. Zen katsoi valon suuntaan ja hänen silmänsä alkoivat punottaa. Nikita murahteli ja pyöri levottomasti lähistöllä. Zen katsoi Nikitaa ja sitten taas valoa. Hänen käsistään ja muista raajoista katosi tunto, ja koko tyttö rojahti kalliolle.

Nya

Viesti Pe Syys 16, 2011 10:50

Raven Rhine

Rave heräsi pian. Hän ei muistanut kunnolla, mitä oli tapahtunut. Nuorukainen tajusi vihdoin tuijottavansa Zeniä, joka makasi maassa liikkumattomana. "Hei Zen? Oi! Oletkos hereillä?" rave kysyi ja ravisti hennosti tytön olkapäitä. Nuorukaisen silmiin osui valoa hehkuva medaljonki ja Nikita, joka murisi ja oli vimmatun energisellä päällä. "Nii-chan!" Rave hhusi ja jättiläissusi otti medaljongin suuhunsa, jolloin sen kansi meni kiinni. Rave otti medaljongin ja tuijotti hetken sitä. Hän oli tuntenut tuolloin oudon tunteen, tajuttomuuden lisäksi.

"Zen hei! Herääppäs nyt!" Rave otti neidosta kiinni ja ravisteöli tätä hellästi. Eipä taida herätä... rave pohdiskeli ja silitti Nii-chanin isoa kuonoa. Nuorukainen nousi ylös, mutta se oli huteraa puuhaa se. Hän aluksi horjahti oikealle puolelle ja sitten vasemmalle. "Ohops!" Rave naurahti ja yritti pitää tasapainon. Hän toljotti taas medaljongia. Sitten hän äkkiä avasikin sen tällä kertaa pois katsoen. valo välähti taivaaseen asti.

"Oi voi kun on kirkasta..." Rave tiiraili ja yritti olla katsomatta. Hän katsoi kuitenkin ja näki jotain siinä valossa, jota ei olisi koskaan halunnut muistaa. "Lopeta.." Nuorukainen sanoi hiljaa katsoen mykistyneenä kuin kuvia jotka tulivat valosta. Siinä näkyi hetken aikaa jokin musta hahmo ja verta. Paljon verta. "Lopeta! Älä näytä minulle tuota!" Rave huusi raivona, vaikka hän ei muistanut tuollaista, mutta jokin alitajunnassa huusi kovaa ja tuskasta. Nuorukainen heitti medaljongin maahan, hän kyyristy pidellen polviaan. Rave tärisi ja hänen poskelleen vierähti kyynel.

Äkkiä kuitenki nuorukainen rävähti isoon nauruun. Hän pyyhki kyyneleitään. Rave tuli takaisin Zenin luo. Nii-chan maksi tytön luona ja nosti päänsä ylös. "Ei hätää.." Rave virnisti ja meni makaamaan Zenin vireen. Hän asetti ensin tytön mukavasti ja sitten otti paremman asennon itsekkin. Rave nukahti.

//Hehe tuli romaani :X

Viesti Pe Syys 16, 2011 11:22

Zen

Tytön silmiä kirveli. Hän kuuli Ravenin hengityksen vierellä. Tuntokin alkoi palata raajoihin. Hän kuuli myös Nikitan murinan. Tunto raajoihin ei tosin millään tavalla ollut mukava tapa. Käsiä ja jalkoja vihloi, pisteli ja tuntui kun nauloja iskettäisiin ihon läpi kerta toisensa jälkeen. Silmät alkoivat muuttua normaaliksi, mutta niihin kirveli yhä enemmän ja enemmän. ''Raven.. Raven!'' Tyttö yritti kuiskata, mutta kurkkuun sattui eikä hän saanut aikaiseksi kuin pientä kähinää. Zen näki medaljongin kalliolla Ravenin vieressä. Hän ei uskaltanut koskea siihen enää. Kipu raajoissa yltyi. Zenin punaisista ja kirvelevistä silmistä valui kyyneliä, sen verran kovat kivut hänellä kuitenkin oli.

Zen yskäisi pari kertaa. Ei tuntunut hyvältä, mutta nyt tuntui jopa siltä, että saisi jotain ääntä aikaiseksi. ''Raven, Raven!'' Tyttö sanoi ja heilutti tätä hieman olkapäästä toisella kädellään. Käsiä vihloi edelleen. Jaloissa ei enää koskenut, mutta ne olivat puutuneet ja erittäin herkät. Kyyneleet tavoittivat tytön suupielen. Tyttö lipaisi pari kyyneltä suuhunsa. Maistui verelle, ei hyvä. Zen liikutti vasenta kättään toisen silmänsä päälle. Kättä vihloi edelleen. Hän pyyhkäisi sillä märät hiukset kasvojen päältä ja sen jälkeen hieraisi silmiään. Kipu, se valtava kipu. Hän katsoi kolmea sormenpäätä. Jokaisessa niissä oli verta. Hän hieraisi toisella kädellään toista silmää. Verta tuli taas. ''Raven, Raven! Hei! Silmistäni tulee verta!'' Tyttö sanoi jo normaalilla äänellä.

Nya

Viesti Pe Syys 16, 2011 11:39

Raven Rhine

Nuorukainen heräsi ravisteluun. Hän luuli aluksi katselevansa jotain outoa olentoa, mutta tajusi sen olevan Zen, jolta valui verta silmästä. "Auts nyt näyttää pahalta. Anna kun autan." Rave otti pienen liinan ja pyyhki sillä tytön silmää. "Pidä tätä siinä alla, minä käyn nopeasti hakemassa jotain! Tulen ihan kohta!" Rave sanoi rauhoittavasti ja nousi pystyyn. Sitten nuorukainen lähti juoksuun. Hän palasi edelleen odottavan ja surkean näköisen Zenin luo. "Katso ylös. Tämä voi hieman kirpaista, mutta se tulee auttamaan silmääsi ja veren tulo lakkaa. Älä pelkää, avaa hieman vielä!" Rave neuvoi, melko panikoivan näköistä tyttöä.

Hän tiputti pari tippaa jotain nestettä silmään ja näytti helpottuneelta, kun veren tulo lakkasi. "No niin hei! Kaikki on ihan hyvin!" Rave pörrötti Zenin hiuksia. Tyttö näytti melko surkealta. "Nii-chan! hae!" Rave komensi. Susi näytti tajuavan tilanteen ja lähti oitis juoksuun haltia kylän kujille. Vähään aikaan sitä ei näkynyt, mutta sitten se tulikin juoksu jalkaa.

Rave otti sen suusta lämpöisen huovan ja kietoi sen niedon ympärille. "No nih! Nyt sinä voit olla huoleti ja nukkua hieman. Oletkin melko väsyneen näköinen. Ei kai mihinkään satu? Sano vaan tai herätä jos tatteet apua." Rave virnisti ja istutui neidon viereen. Hän nojasi maassa makaavaan Nii-chaniin ja sulki levollisesti silmänsä, nuorukainen nukahti sitten siihen.

//Ohohooo! En jätä sua ikinä rauhaan!! :X

Viesti La Syys 17, 2011 9:11

Zen

Liina hiersi ikävästi silmiä. Silmiin kirveli edelleen. Zen otti liinan Ravenilta ja piti sitä silmänsä alla niinkuin käskettiinkin. Toivottavasti Raven tulee pian.. tyttö ajatteli ja käänsi välillä liinaa. Nikita murisi Nii-chanin vieressä hermostuneen oloisena. Ehkä jopa hieman huolestuneena.

Sieltähän se Raven palasikin. Näkö palasi paremmaksi parin tipan jälkeen ja tyttö kuuli pojan sanovan, että kaikki olisi hyvin. Hetkeä myöhemmin ei silmiäkään enää kirvellyt. ''Mitä ne tip--'' tyttö yritti sanoa, mutta poika huusi päälle Nii-chania. Myöhemmin Zen näki Nii-chanin juoksevan takaisin jonkin sortin hupa suussaan. Raven otti huovan suden suusta ja kietoi sen tytön ympärille. Poika kysyi, että sattuiko mihinkään. ''Ei satu.. Otan pienet unet, jos sopii?'' Tyttä kysyi hymyillen.

Nya

Viesti La Syys 17, 2011 9:24

Raven Rhine

Rave heräsi melko kylmään aamuun. Hän raapi päätään ja tuijotti hetken tyttöä, joka nukkui sikeästi. Nuorukainen venytteli ja katsahti maassa olevaan medaljonkiin. Rave silitti hetken Nii-chania joka tuhisi siinä rauhallisesti. "Oi! Zen herätys. On aamu ja tartis nousta." Rave ravisteli tyttöä hetken ja nousi itse ylös, hän poimi maasta medaljongin ja hetti sen, sitten kauas lammen syvimpään kohtaan. Vesi oli kovin sameaa ja mutainen yöisestä möllertämisestä. Ravenin jalkoja vihloi. Hän haukotteli ja vilkaisi Nikitaa.

"Huomenta sullekin!" Rave virnisti ja paijasi hieman Nikitaa. Nii-chan heräsi ja haukotteli isosti. Se vilkuili Ravenia ja sitten Zeniä, joka oli vasten sitä. "Makaa nyt vaan siinä. Kun hän sitten herää voit nousta, sitä ennen et voi." Nuorukainen puhui lempeästi sudelle. Jättiläis susi laski päänsä alas, jolloin se nätti hyvin söötiltä. Rave naurahti ja otti hieman kämmeniinsä kylmää vettä. Sillä hän sitten pesi kasvonsa ja tuli takaisin Zenin luo. Jaa-a pitäisiköhän sitä mennä hakemaan aamiasta... Nuorukainen pohdiskeli ja pörrötti tytön hiuksia. "Tulen pian, älä ole huolissasi." Rave lähti haltia kylän suuntaan ja katosi sen kulmille. Hän aikoi saada aamu lenkin samalla, kun hankkisi ruokaa.

Viesti La Syys 17, 2011 10:12

Zen

Oli kylmä ja tyttö heräsi. Mihinkään ei enää koskenut. Myös Nikita nousi pystyyn. Ravenia ei näkynyt missään, Nii-chan makasi tytön selän takana.
Zen nousi seisomaan ja käveli lammelle. Sää oli taas tyyni ja lammen pinta oli peilityyni. Zen kurkisti pintaan ja katsoi omaa peilikuvaansa. Silmät olivat parantuneet normaaleiksi. Medaljonkia ei näkynyt missään, Raven oli luultavasti heittänyt sen pois. Zenin vaatteet olivat edelleen märät, hiukset myös. Turha niitä kuitenkaan olisi kuivata, menihän Zen uudelleen uimaan. Vesi tuntui hieman kylmemmältä, mutta se virkisti silti. Tyttö muisti Ravenin sanoneen, että hän menisi jonnekin. Toivottavasti ei kovin pitkälle.

Zen lähti sukeltelemaan pohjavesiin. Siellä nyt ei näkynyt juuri mitään muuta kuin kaloja, vesikasveja, mutaa ja hiekkaa. Zen pesi hieman kasvojaan veden alla. Tytön silmiin osui kaunis simpukka. Se oli päältä beessin värinen, mutta sisältä se näytti enemmän sinertävältä. Oikeastaan se ei ollut simpukka, vaan kotilo, joka tuntui hieman raskaalta. Ei kyllä yllätyskään, kun tyttö näki ravun saksen tulevan ulos. Zen pudotti kotilon takaisin pohjaan ja sukelsi uudelleen. Simpukoitakin oli paljon, kaikki melko kauniin näköisiä. Tyttö nousi takaisin pintaan, ui rantaan ja nousi kalliolle. Hän puristi suurimman osan vedestä pois hiuksista ja vaatteista. Sen jälkeen hän jäi kalliolle makoilemaan odottaessaan Ravenia.

Nya

Viesti La Syys 17, 2011 10:33

Raven Rhine

Rave juoksi minkä jaloistaan pääsi. Haltiakylän majatalon isäntä jahtasi häntä. Nuorukainen tunsi paikat, kuin omat taskunsa. "Ahaha! Ettepäs saa kiinni!" Rave kääntyi nopeasti vasemmalle ja sitten oikealle ja vielä oikealle. Hän kiersi aivan lekkimielisesti ympäri kylää. Rave viimein pujahti nopeasti pois, lammen suuntaan.

Hän näki siellä Zenin makoilemassa. Tyttö oli liko märkä. Nuorukainen nauroi ja tuli tytön luo. "Oleppas hyvä! Täs ois omenoita ja hieman maitoa, jotain piirakkaakin tais olla." Rave raapi päätään ja hymyili Zenille. "Taidat voida paremmin?" Nuorukainen virnisti iloisena. Hän antoi tytölle pari omenaa ja ojensi tälle kannun jossa oli maitoa.

"Lainasin hieman majatalolta." Rave virnisti ja hänen kepostelija ilmeensä tuli näkyviin. Nuorukainen haukkasi omenasta palasen ja rouskutti sitä sitten siinä. "Oh! Ai niin! Nii-chan ja ööh.. Nikita!" Rave huusi iloisena ja huitaisi ilmaa. Nii-chan lähti löntystelemää kohti isäntäänsä. Nuorukainen heitti eläinten eteen kaksi iso lihan kimpaletta. "Aamiaisenne!" Rave hymyili ja haukkasi toisen palan omenasta. "Toin mukanani noillekin. Ai muuten! Minkä ikäinen olet?" Rave rapsutti Nii-chan korvan takaa.
Seuraava

Paluu Lampi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö