Switch to full style
Paikka pelaajaesittelyille. Kerro itsestäsi mitä lystäät, mutta pakko ei ole. Kuitenkin, onhan se aina hauska nähdä, minkälaisia ihmisiä tänne on eksynyt!
Lähetä vastaus

Aksutar

Ma Joulu 10, 2007 6:11

Tunnetaan nimillä: Aksutar, Aksu
Satunnaisesti se käyttää myös nimiä: Papakarma, Papamojo, LadyAksutar, ParonitarAksu, Mothership, RareAksu, Karmageddon
Sukupuoli? Nonbinary/muunsukupuolinen/gendrefluid, jotain näiden sekoitusta, vähän hakusessa. En pistä pahakseni jos herratellaan tai neiditellään/rouvitellaan, mutta elkää kutsuko pojaksi/tytöksi. Sen verran vanha otus olen. 90-luvun kakara.
Skype? Kyllä, ParonitarAksu. Skypeä en kuitenkaan käytä enää juuri lainkaan, Discordista tavoittaa helpommin.
Discord? Kyllä, Aksutar#3762
Se löytyy myös Steamista ja Ps3lta. Molemmista käyttäjänimellä Aksutar. Ylläri.
Kotisivut ja muut Löytyy: TNF, Devaritili, Steam, Tumblr main acco ja Tumblr "taide" acco, Twitter. Saa lisäillä kaikkialla, mutta kannattaa ilmoittaa etukäteen/yhtedyessä, esim jos steamissa kaveriks pyrkii.


Se harrastaa ropettamista ja piirtämistä passiivisesti. Se myös pelaa melko paljon kaikkea, lähinnä PS3lla ja PCllä. Musiikkia se kuuntelee laidasta laitaan, kaikki mikä kuulostaa hyvältä. Sillä on kova tarve eristäytyä toisinaan ihmisistä, koska pelottaa yyy. Se on kuitenkin avoin uusille tuttavuuksille, vaikka sosiaaliset taidot ovatkin mitättömät - en osaa aloittaa keskusteluja saatikka pitää niitä yllä.
Telkkaria se ei pahemmin katso, leffoja taas usein. Leffafriikki, niinsanotusti, katson niin laatua kuin paskaa, hollywood ja kaikki sen ulkopuolelta, mitä ikinä suositellaankaan ja mikä tuntuu itseäni kiinnostavan. Katsotut lista on pitkä ja lisää on odottamassa, että jaksan keskittyä katseluun.
Se asuu myös kolossa, joten se ei pahemmin tiedä uusista jutuista, eikä oikeastaan kiinnostakaan - yleensä.
Koulutukseltaan mörkö on Media-assistentti, erikoistunut pelit&Animaatio alalle.
Se omistaa myös koiran, Jonka nimi on Timi. Timi on rodultaan seropi (KarjalankarhukoiraXSaksanpaimenkoira) ja syntynyt vuonna 2009.

Tylsä esittely on tylsä. Tylsät ihmiset ansaitsevat itsestään tylsän esittelyn.
Viimeksi muokannut Aksutar päivämäärä Ti Huhti 30, 2013 1:29, muokattu yhteensä 38 kertaa

To Tammi 03, 2008 8:39

Vampire hunter D !! \o/
Mii olen niin kovin koittanut löytää sitä jostain, mutta en löydä sitä mistään! Argh, haluisin nähdä sen :/ .. Vampire Hunter D: Bloodlust DVD kyllä komistaa elokuvakokoelmassani, mutta vielä tuo pitäisi saada >8D

To Tammi 03, 2008 9:07

njhehee, pitää vaan ettiä kunnolla. Mut jos asut tampereella, ni siinä Anttilan nurkilla on se Elokuva liike, siel vois olla =) siel ainakin on kaikenlaisia animeita sun muuta, mitä ei normaalisti löydä mistään.

To Tammi 03, 2008 9:15

Uh la la! Pitääkin tulla käymään Tampereen suunnalla! Turussakin on yks leffakauppa(nimeltään pieni leffakauppa) mistä löytää aarteita ja aika halvallakin O_o .. mut ei sielläkään ole ollut. pöh

To Tammi 03, 2008 9:46

aaai sä oot sieltä :D luin eka että "turkissa" mut tuskin sä siellä asti asut x3

To Tammi 03, 2008 10:17

:D Hehe
no, en ihan Turussa asu, mut puolentunnin ajomatkan päässä sieltä kyllä ^^ Salossa, tai pikemminkin Halikossa asustelen. Ja täällä taas ei ole mitään! mut onneksi Turku on lähellä

Pe Tammi 04, 2008 12:05

haa, mäkin asun käpykylässä, tääl ei oo mitään! mut onneks on tampere vieressä 8D

Ti Syys 15, 2009 10:46

Mese/sähköpostiosoite muuttunut. näin btw.

Ma Joulu 05, 2011 1:29

En voinut olla bongaamatta tuolta, että olit johonkin soppeen kirjoittanut x-men ja siitähän se minä sitten riemun sain aikaan!
Kun kaikki joilta kysyn ovat silleen, että elokuva on ihan perseestä ja että siinä vaan hillutaan ja ollaan mutantteja... minusta elokuva on aivan ihana! Jopa x-men kakkonen menee, mutta kolmonen oli rimanalitus...!
Lähetä vastaus