Switch to full style
Jos ja kun saat luvan astua kuninkaan saliin, on näky komea. Suurten, jykevien ovien takaa avautuu mahtipontinen, koristeellinen sali. Keskellä salia kulkee punainen matto, joka johtaa suoraan valtaistuinkorokkeen eteen. Koroke itse on noin kymmenen rappusen kivinen kokonaisuus, jonka ylimmällä tasanteella on koristeellinen, vankka valtaistuin. Kuninkaan istuimen vierestä löytyy paikka tuon puolisolle oikealta puolelta ja vasemmalta puolelta vielä yksi kuninkaallinen paikka. Kaksi muuta istuinta ovat hienoja, koristeellisia, mutta eivät niin mahtipontisia mitä itse päävaltaistuin. Valtaistuin koroke on salin peräseinällä. Seinä on koristeltu seinäkankaalla, johon on kirjailtu suuri, ihmisten vaakuna, sekä Scarlingtonin suvun vaakuna.

Salista löytyy penkkirivejä itse punaisen maton molemmin puolin, mikäli salissa joskus suurempaa tapahtumaa järjestetään. Salin oikealla seinällä on suuria ikkunoita ja vasemmalla seinällä löytyy muutama ovi sivuhuoneisiin, jotka sisältävät pienen, yksityisen ruokailutilan, strategiahuoneen, jossa asiaan kuuluvat henkilöt voivat keskustella valtakunnan tilanteesta kera karttojen, sekä pieni oleskelutila.
Viestiketju on lukittu

Enkeli patsas

Ke Tammi 02, 2008 1:20

Black,Lily,Anemone, Harald

Black kulki edellä kohti kuninkaan salia, käytävät olivat tyhjiä ja aavemaisia näin iltaisin. Black työnsi ovet auki ja päästi Lilyn, Ophelian ja Anemonen ohitseen.
Anemone hyppeli iloisesti Lilyn perässä, hyräillen itsekseen.

"BLACK!" Kuului jylisevä kuninkaan ääni salin toisesta päästä.
"Sinua odottelinkin, toitko sen?" Harlad kysyi samalla kun Black käveli Lilyn edelle.
"Toin kyllä" Black sanoi ja kaivoi taskustaan pienen nahkapussin.
Pussissa oli jauhetta joka helpotti krapulaa, tosin tätä Harlad eikä Black sanonut ääneen.

"Kiitos kiitos. Mitäs Lily ja Ophelia täällä tekee... ja kuka hän on?" Harald sanoi istuessaan tuolilleen, hakien hetken aikaa mukavaa asentoa.
"Isä, tässä on Anemone. Olemme päättäneet Adoptoida hänet" Lily sanoi ja Harald jäätyi.
Hetken aikaa oli hiljaista, Harald tuijotti Lilyä yhtä epäuskoisesti mitä Black mökissä.
"Oletko tosissasi? Lily kulta, et voi vain nuokkia orpoja kadulta ja tuoda heitä tänne.." Harald sanoi nojautuessaan eteenpäin.
"Isä, minä olen varma. Me puhuimme tästä jo. Eikä hän ole mikä tahansa orpo, katso nyt häntä" Lily sanoi ja työnsi Anemonen eteensä.
Tyttö katseli kuningasta varovaisesti, mutta utelijaisuus loisti hänen silmistään. Harald katsoi hetken aikaa epäillen ja vilkaisi sitten Lilyyn.
"Eihän hän ole taruolento?" Harald kysyi epäilevästi, sukien partaansa.
"Ei" Lily vastasi suoraan, välittämättä siitä mitä Ophelia taikka Black olisi halunnut sanoa tuohon.

"Kuninkaalla on hieno viitta" Ane huomautti tähän väliin.
Haraldin katse siirtyi tyttöön joka katseli innoissaan.
"Tytöllä ainakin on sievä ääni" Harald huomautti kuullessaan Anemonen puhuvan.
"Black, onko tämä sitä mitä sinä haluat?" Harald kysyi vilkaisten Blackiin.
"Jos Lily sitä haluaa, niin minäkin" Black sanoi ehkä hieman kiertäen kysymyksen.
"Anemone sinä sanoit... mistä sellaisen nimen olet saanut?" Harald kysyi hymyillen.
"Minä nimesin hänet" Lily sanoi ennen kuin Ane kerkesi vastaamaan.
"Vai niin.. vai niin" Kuningas mutisi itsekseen ja vaipui miettimään asiaa itsekseen.
Lily kääntyi Ophelian puoleen, työntäen samalla Anemonen tämän eteen.
"Menkää te odottamaan oven ulkopuolelle, tulemme kohta" Lily sanoi ja työni kaksikon matkaan.

Anemone kääntyi katsomaan Opheliaa kun ovet sulkeutuivat.
"Onko tuo niitä aikuisten juttuja?" Ane kysyi pyöritellen hiuksiaan käsissään.
Sitten hän alkoi katselemaan ympärilleen, tutkien mielenkiinnolla käytävää missä oli tauluja ja patsaita. Seinän vieressä oli yksi patsas, joka kuvasti enkeliä, siihen Ane iski silmänsä. Hän käveli patsaan luo ja katseli sitä innoissaan.

// MUAHAHHAAAA! Pahikset pöllivät ruuvarin jälleen! //
Viimeksi muokannut Aksutar päivämäärä To Joulu 01, 2011 11:42, muokattu yhteensä 1 kerran

Ke Tammi 02, 2008 1:56

Ophelia

Black päästi jälleen kerran kaikki muut edellä ennen häntä kuninkaan saliin jossa kuninkaan ääni jylväiskin ja kutsui Blackia. Tämä oli tuonut tälle jonkin nahkapussin jonka sisällöstä Ophelia ei tinnyt yhtään sen enempää kuin Lily saatika Ane.
Tämä oli siis syy miksi Black oli tullut, näin Anen lisäksi ja kuningas alkoikin pian ihmettelemään että mitä hän, Lily ja pieni valkosiin pukeutunut tyttö täällä teki.
Sen enempää epäröimättä, Lily päätti esitellä Anemon isälleen ja ilmoitti että aikoi adoptoida tämän.
Lily oli siis puhunut aikaisemminkin asiasta kuninkaan kanssa ja joutui vakuuttelemaan tätä ettei tämä ollut taruolento ja eihän Ane sitä suoranaisesti ollutkaan...

Ophelia vain seisoi, hiljaa ja maltillisesti, välillä peläten että kuningas korottaisi ääntänsä jonka kaikua suuri kuninkaan sali tulisi kantamaan vielä pitkään joka taas särki korvia.
Sitten Lily patisti näitä kahta odottamaan ulkopuolella, sillä välin kun hän ja Black selvittelisivät asiaa kuninkaan kanssa.

"On varmaankin..." Ophelia vastasi ovien suljeuduttua, jättäen heidät pitkälle käytävälle jonka seinillä roikkui tauluja ja joitakin muotokuva patsaitakin näytti löytyvän.
Ophelia jäi hetkeksi ovelle seisomaan ja katsomaan mitä Ane oikein touhusi enkeli patsaan luona ja lähti lopulta kävelemään myös tämän luokse katsomaan kyseistä patsasta tarkemmin.
"Se on Rafael, hän kuuluu arkkienkeleihin..." Ophelia sanoi, tosin luki tämä kaiken patsaan tunnuslaatasta mihin enkelin ja tekijän nimi oli kaverrettu. Rafael oli parannuksen enkeli, siksi Ophelian yksi suosikeista, Rafaelin nimikin tarkoitti lausahdusta 'Jumala on parantanut'-jota Ophelia tykkäsi käyttää ainakun sai parannettua jonkun.

Kaiken tämän aikaan Ophelia oli synkkänä, hän ei tiennyt itsekään miksi, hän saattoi vain olla väsynyt tai sitten jokin asia vain mättäsi.
"Tuletko sinä oikeasti tuolta ylhäältä?" Ophelia kysyi kyykistyessään Anemonen tasolle ja osoitti etusormellaan ylös päin.
"Minun vanhempani ovat siellä..." Ophelia jatkoi ja siirsi kätensä polviensa päälle ja katseli Anemonea sivusilmällä ja välillä taas marmorin valkoista enkeli patsasta, ei väliä kuinka Ophelia vertasi, Anemo oli aina yhtä enkeli.

//*alkaa ruuvaamaan hampaillaan*//

Ke Tammi 02, 2008 2:27

Black,Lily,Anemone, Harald

"kyllä tulen" Ane sanoi ja levitti kätensä. "Joillakin on nääääin isot siivet, toisilla on pienet. En muista sieltä mitään, muuta kuin että siellä oli kirkasta" Ane sanoi huitoen käsillään ympäriinsä.
Sitten Ane vakavoitui ja katsoi maahan.
"Minä en halua palata kadulle.. siellä on.. pimeää" Ane sanoi ja vilkaisi Opheliaan.
"Tunsitko sinä äitiäsi ja isääsi?" Ane kysyi hiljaa.
"Se.. tuntuu hassulta, ettei edes omista vanhempia.." Ane sanoi potkien maata.

Sitten Black astui ulos ovesta ja sulki oven perässään. Hän katsoi hetken aikaa maata ja vilkaisi sitten Opheliaa ja Anea.
"he keskustelevat vielä" Black vastasi ilman kysymystä.
Hän käveli kaksikon luo ja vilkaisi patsasta.
"Rafael.." Black sanoi ja siirsi katseensa aavemaisen autioon käytävään.
"Black, pistätkö sinä minut takaisin kadulle?" Ane kysyi varovasti.
Black vilkaisi huppunsa suojista suuri silmäistä Anea, joka katsoi häntä kuin suurta vapahtajaa.
"En, enhän minä voi" Black sanoi hieman vaivautuneesti.
"Mutta haluaisit?" Ane jatkoi kyselyä.
"En minä niin sanonut" Black sanoi hieman hätääntyneenä ja kääntyi Aneen päin.
"miksi sitten et pidä minusta? Pelkäätkö minua?" Ane kysyi.
Black oli hetken aikaa hiljaa, katsoen Anemonea silmiin.
"en pelkää sinua. En vain usko olevani mikään maailman paras isä hahmo sinulle" Black sanoi huokaisten ja otti pari askelta sivummalle, nojaten seinään ja siirsi katseensa oveen.
"Älä huoli, minä en itke. en ole koskaan itkenyt" Ane sanoi katsoen Blackiin, joka ei tehnyt elettäkään vastatakseen.

Black oli jäänyt miettimään omiaan, eikä kuullut mitään. Hän vain tuijotti ovea, odottaen että Lily tulisi.
Käytävässä oli hiljaista ja saattoi kuulla vielä vaimeaa kaikua, kaikua joka toisti Rafaelin nimeä.

// *lusse lyö hampaat tuusanuuskaks* //

Ke Tammi 02, 2008 3:17

Ophelia

Ane leveitti jälleen kätensä kuvaillen kuinka suuret siivet joillakin enkeleillä oli ja kuinka pienet taas toisilla, Opheliaa huvitti Anen käsien heiluttelu että unohti synkähkön olonsa hetkeksi kunne Anae kysyi tunsiko tämä vanhempiaan. Ophelia katsoi Aneata siinä missä tämä katsoi häntä ja puristi päätään.
"..En tuntenut... Mutta Lily sanoi kerran että kaikkein rakkaimmat pysyvät ihmisten sydänmissä. Ei siis väliä missä he ovat..." Ophelia sai sanotuksi ja hymyili pienesti lievittääkseen hieman suruhkoa tunnelmaa josta hän poti syyllisyyttä.

Hetken hiljaisuuden jälkeen Ophelia nousi jälleen jaloilleen ja katsahti Blackiin joka sulki suuren puiset ovet takanaan. Lily ja Harald olivat jääneet saliin vielä kaksistaan ja suurien paksujen puu-ovien takaa oli mahdoton kuulla keskustelusta edes muminaa.
Black käveli kaksikon luokse ja samassa Anemonea aloitti kyselynsä.
Tyttö selvästi vastusti takaisin kadulle joutumista, kuten anemonea oli sanonutkin, siellä todella oli pimeää...
Tyttö lateli kysymyksiä toisen perään ja Black alkoi näyttämään ahtaan paikan kammon riivaamalta.
'Pelkäätkö minua?' Tämä oli yksi niistä ensimmäisistä kysymyksistä joita Ophelia oli myös Blackille esittänyt... Tämä orpo muistutti häntä itsestään, vielä kun hän asusti kotikylässään hänkin oli joutunut olemaan kadulla vähän aikaa kunnes sana hänestä oli kiirinyt riittävän kauas ja päätynyt hoviin, suunnilleen vielä saman ikäisenä mitä Anemonea nyt oli.

Ophelia käveli Anemonian taakse ja asetti kätensä tämän olkapäille kuten Lilykin oli asettanut omansa hänen olkapäilleen monet kerrat. Black puolestaan nojasi seinään, katse suunntautuneena oveen ja odotti Lilyä.
"Black? Käykö että vien..." Ophelia keskeytti lauseensa ja huomasi ettei Black häntä kuullut... Ophelia huokaisi syvään ja käveli Blackin luokse ja kiskaisi tätä hihasta, jotta tämä huomaisi hänet.
"Käykö että vien Anemonen kappeliini siksi aikaa kunnes Lily tulee?" Ophelia kysyi hymyillen ja pelkäsi että ennen pitkään myös Anemonea tulisi pitkästymään odotteluun vaikka patsas enkeli Rafaelista näyttikin tätä pientä enkeli tyttöä kiehtovankin.

//KROOH!!//

Ke Tammi 02, 2008 2:08

Black,Lily,Anemone, Harald

Black havahtui kun Ophelia nykäisi tätä hihasta. Hetken aikaa hänellä kesti tajuta mitä Ophelia oli sanonut, hän oli ollut niin uppoutunut omiin maailmoihinsa.
"Käyhän se, kerron Lilylle sitten kun hän tulee.. tässä saattaa mennä vielä pitkään" Black sanoi katsoen alaviistoon Opheliaa.

Sisällä salissa, Lily ja Harald juttelivat asiasta. Tosin keskustelu ei mitenkään ollut riitaistaa, enemmänkin ystävällistä. He olivat ailahtaneet aiheesta toseen, välillä puhuen Lilyn äidistä, Henrystä, Blackistä, Opheliasta ja kaikesta muusta, joka liittyi edes jollain tavalla adoptointiin. Välillä he jopa olivat unohtaneet hetkeksi mistä heidän pitikään keskustella.
Onneksi Harald ei ollut humalassa, siinä tapauksessa keskustelu olisi väkisinkin siirtynyt huomiselle, hänestä ei ottanut mitään selvää, kun hän oli humalassa.

"Minne me menemme?" Anemone kysyi Ophelialta innoissaan.

// kappelillekko? //

Ke Tammi 02, 2008 8:35

Ophelia

Ophelia otti Anea kädestä kiinni jotta tämä seuraisi tätä heidän määränpäähänsä.
"Menemme kappeliin." Ophelia vastasi ja hymyili selvästi tohkeissaan olevalle pikku tytölle samalla kun he kävelivät pitkin linnan käytäviä.
--> http://p1.foorumi.info/thenightfantasy/ ... =1454#1454

//Kappelille!//
Viestiketju on lukittu