Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Crim


Jos ja kun saat luvan astua kuninkaan saliin, on näky komea. Suurten, jykevien ovien takaa avautuu mahtipontinen, koristeellinen sali. Keskellä salia kulkee punainen matto, joka johtaa suoraan valtaistuinkorokkeen eteen. Koroke itse on noin kymmenen rappusen kivinen kokonaisuus, jonka ylimmällä tasanteella on koristeellinen, vankka valtaistuin. Kuninkaan istuimen vierestä löytyy paikka tuon puolisolle oikealta puolelta ja vasemmalta puolelta vielä yksi kuninkaallinen paikka. Kaksi muuta istuinta ovat hienoja, koristeellisia, mutta eivät niin mahtipontisia mitä itse päävaltaistuin. Valtaistuin koroke on salin peräseinällä. Seinä on koristeltu seinäkankaalla, johon on kirjailtu suuri, ihmisten vaakuna, sekä Scarlingtonin suvun vaakuna.

Salista löytyy penkkirivejä itse punaisen maton molemmin puolin, mikäli salissa joskus suurempaa tapahtumaa järjestetään. Salin oikealla seinällä on suuria ikkunoita ja vasemmalla seinällä löytyy muutama ovi sivuhuoneisiin, jotka sisältävät pienen, yksityisen ruokailutilan, strategiahuoneen, jossa asiaan kuuluvat henkilöt voivat keskustella valtakunnan tilanteesta kera karttojen, sekä pieni oleskelutila.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Loka 22, 2014 11:44

Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Crim

Henry


Kaikki ei ollut mennyt ihan putkeen nuorella kuninkaalla viime aikoina. Hän oli menettänyt jalkansa, saanut haukut taholta jos toiseltakin johtamisensa suhteen ja ahdistus sekä paniikkikohtaukset olivat pahentuneet. Hän oli ollut pitkään petipotilaana, eikä varsinaisesti ollut kyennyt liikkumaan itsekseen, kuin vasta kesän tullen, nyt paremmin syksyn saavuttua. Nyt hän oli saanut pelätä menettävänsä siskonsa aroilla sattuneen tapaturman myötä, mutta kuin ihmeen kaupalla nuorempi siniverinen oli pelastunut ja päässyt takaisin kotiin kera paladiini opettajansa kera. Tietenkin Henry oli tästä ensimmäisenä kuullut ja menettänyt yöunensa, kunnes oli saanut Lilyn takaisin linnalle. Heti ensitöikseen olikin prinsessa tullut tapaamaan veljeään palattuaan Nahor kylän luostarista ja kertonut mitä oli tapahtunut. Punapää oli tietenkin jättänyt kertomatta Shyvanasta, sillä oli katsonut Kenraali Artanian kanssa parhaaksi olla puhumatta yhden vanhimman väliintulosta. Sen sijaan he olivat pysytelleet tarinassa, joka myötäili totuutta. Sen sijaan että lohikäärme heidät olisi loppujen lopuksi pelastanut, oli tultu siihen sopimukseen, että he puhuivat vain Noelin pelastaneen tilanteen taistelussa yhtä haltioidenkuninkaan eliittiä vastaan. Eliitti valitettavasti ei ollut kaatunut, mutta haavoittunut pahasti, ennen kuin "pelkurimaisesti" oli luikkinut haavojaan nuolemaan.

Nyt hillityn koreasti pukeutunut kuningas istuskeli kuninkaan salissa valtaistuimellaan, odottaen kutsumaansa kenraalia. Artania oli saanut kutsun kuninkaalta muutama tunti aikaisemmin, joka oli tuolle toimitettu juoksupojan toimesta. Henry ei pitänyt siitä, kuinka joutui välillä kutsumaan luokseen henkilöitä näinkin pienellä varoitusajalla, mutta kuninkaana hänellä oli kuulemma oikeus kutsua kuka tahansa luokseen jopa olemattomalla varoitusajalla. Henry kyllä halusi antaa muille mahdollisuuden valmistautua ja saapua rauhassa paikalle, mutta välillä hänen aikataulunsa olivat niin tiukat, ettei hän ehättänyt pahemmin varoitella ketään. Viestissään Henry oli pyytänyt kenraalia vain luokseen, sen pahemmin selittelemättä tilannetta. Miestä oli myös pyydetty tulemaan yksin, tuon ei tarvinnut tuoda ketään mukanaan. Henrykin oli käskyttänyt muut pois paikalta, hänellä oli nyt kahdenkeskeistä asiaa kenraalille itselleen. Viimeinenkin palvelija kävi poistumaan paikalta vartijan kera jahka olivat varmistaneet, että kuninkaalla oli kaikki hyvin eikä tuo tarvinnut mitään. Vain salin oville, ulkopuolelle jäi pari vartijaa tuttuun tapaan seisomaan, noiden kuitenkaan astumatta sisään saliin. He olivat vain ovella vartioimassa ja päästämässä vieraan sisään, jahka Artania paikalle saapuisi.

Hetken Henry ehätti rauhoittua äskeisen pienen kokouksen jälkeen, kun salin ovet kävivät avautumaan ja kutsuvieras asteli sisään. Henry kohotti katseensa kirjeistä, laskien ne valtaistuimen käsinojalle. Hymy kohosi nuoren miehen kasvoille, kuninkaan antaen temppeliherran kävellä lähemmäksi ennen kuin suutaan kävi avaamaan. Hänellä kun ei ollut yhtä mahtipontinen ja kauaskantava ääni, mitä isällään oli ollut.
"Kenraali Artania" Henry aloitti hymyillen, korjaten ryhtiään suoremmaksi istuimella "Pahoittelen, että jouduit saapumaan paikalle näin pienellä varoitusajalla...".// TEROJEN KOETTELEMUS ISKEE! Eru on viiskikuningatar, kukaan ei voi vastustaa. Ei edes Delia. Noel saa liittyä Constan viskikerhoon, Noel ei tiedäkään mistä kaikesta on jäänyt paitsi ennen kuin ryyppää Constan kanssa. Sitten sinne jatkoille ja kaikilla on kivaa. Paitsi että Consta ei pääse jatkoille. DARI EI MYÖNNÄ MITÄÄN MUTTA EI SE TAIDA KIELTÄÄKÄÄN! eiku.... Pelkkää homopornoa ja römpsärällästystä tämä offgame nyt. Hävetään sitten huomenna. Ehkä. //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4182

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 23, 2014 12:30

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Noel

Oli kulunut jo aikaa siitä, kun Noel oli saanut todistaa Lilyn lähes kuolevan aroille haltioiden eliittikenraaliin törmätessä. Ihmeenkaupalla siniverisen oli pelastanut vanhimmaksi esittäytynyt lohikäärme – joka kuitenkin oli jätetty heidän kahden väliseksi salaisuudeksi. Siihen saakka kun naaraskäärmettä ei näkyisi hovissa pyörimässä, saattoi tuo pysyäkin silkkana salaisuutena, eikä vanhimman läsnäolosta tarvinnut nostaa minkäänlaista haloota.
Vierailu luostarissa oli kuitenkin loppunut ajallaan. Lily oli vahvistunut taas, ja kenraalin luvalla kaksikko sai lainata luostarin ratsuja päästäkseen takaisin kaupunkiin ilmoittautumaan olevansa yhä elossa. Sen jälkeen Noel oli vetäytynyt taas omiin tehtäviinsä. Täytellyt papereita ja osoittanut osanottonsa silloin menetettyjen miesten puolesta. Ehkä joinain iltoina kenraali oli yllyttänyt itsensä myös ryyppäämään astetta rajummin, kadottaakseen katuvan mielensä ja turhautuneet ajatuksensa, mutta jokainen aamu arpinaamainen kenraali oli aina hoitamassa taas velvollisuuksia kuin mitään ei koskaan olisi tapahtunutkaan. Piti pysyä lujana.

Tänä päivänä, kesken nuorempiensa kouluttamisen, Noelille oli kuitenkin kiikutettu viesti itse kuninkaalta. Sillä samalla hetkellä kenraali oli ehtinyt jo ajatella pahimman tapahtuvan nyt, kun Scarlingtonin nuorimmat olivat ehtineet vaihtaa sanoja aroilla tapahtuneesta keskenään. Kenraali ei toisaalta halunnut ajatella mitään pahaa olevan tapahtumassa, mutta jokin sisällä sai miehen pahoinvoivaksi. Hänellä oli muutama tunti aikaa valmistautua tapaamiseen. Niin henkisesti kuin fyysisestikin.
Noel oli antanut oppilailleen vastuun jatkaa harjoittelua keskenään. Kukaan ei temppeliherran käskyä kyseenalaistamaan, vaikka osa jäikin miehen perään miettimään mistä tässä nyt oikeastaan olikaan kyse. Siltikin nuoremmat ymmärsivät, että kun itse monarkki kävi kutsumaan luokse, ei tuosta kutsusta sopinut mistään hinnasta kieltäytyä.

Vartijoiden saattamana, Noelia johdatettiin kohden kuninkaan salia. Kenraali oli vetänyt valkean virka-asunsa päälleen ja noin muutenkin ulkoisesti siistiytynyt tätä tapaamista varten. Harvoin hän sai mahdollisuuden tavata kuningas Henryä, ja nyt kun sellaiseen annettiin tilaisuus… Noel ei tiennyt olisiko halunnut vain haihtua pois maan päältä. Mitä kuningas hänestä halusi? Ehkä läksyttää sisarensa vaaraan saattamisesta? Ehkä passittaa hirteen sen johdosta? Kyseessä saattoi olla mitä tahansa, ja jostain syystä arpikasvoinen saattoi ajatella vain sen pahimman tapahtuvan, joka sai pienen paniikin kirimään ajatuksista päällimmäiseksi.
Suuret ovet avattiin paladiinikouluttajan edestä, miehen astellessa tästä eteenpäin yksin peremmälle, kohden sijaa jolla Henry otti istuakseen. Koska monarkki ei ottanut sanoakseen hänelle mitään, piti Noel myös suunsa kiinni, astellen lähemmäs kuningasta ja lähempänä polvistui alas tuon eteen hieman etäämmälle. Katse pidettiin lattiassa, eikä sen annettu ennen lupaa nousta ylemmäs nuorempaan mieheen.
”Teidän korkeutenne”, Noel aloitti, rykäisten yllättäen ääntään kuuluvammaksi, ”En voisi kieltäytyä pyynnöstänne saapua tapaamaan Teitä, keskeyttäisi se mitä tahansa”.//TERO BANNERIT KEHIIN VIELÄ! Kaikki kalpenee Erulle. Noel on taivaassa kun pääsee Constan kanssa ryyppäämään tosimiehien tapaan. Sitten mennään pieksemään kaikki hengiltä ja myöhemmin paetaan Lilyn luo vonkaamaan sitä itseään. OH YOU DARI. Kyllä sitä pitää pikkusen olla puhetta römpsästä ja miesrakkaudesta sillon tällön. Huomenna on aina hyvä tehdä sitten parannus elämään. ”Huomenna”.//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Loka 23, 2014 12:54

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Henryn olisi tehnyt mieli huomauttaa heti miehelle, ettei tuon tuolla tavalla tarvinnut alas polvistua näin kun kahden kesken oltiin, mutta pikkuhiljaa kuningas oli alkanut tottua siihen, että alamaiset osoittivat kunnioitusta ja käyttäytyivät arvojen mukaisesti hänen seurassaan, olivatpa sitten kaksin monarkin kanssa tai suuremmassa joukossa. Kai se oli ihan hyvä, että moiset tavat tulivat muilta ihan automaattisesti, osoittihan se jonkinlaista kunnioitusta kuningasta kohtaan.
"No, tuntuu se aina pahalle keskeyttää toisten menot... Voit nousta, kenraali hyvä" Pienellä käsiliikkeellä sanojensa mukana Henry kävi viittomaan vanhempaa miestä nousemaan, kuulostaen kovinkin ystävälliseltä äänensä suhteen.
"Uskon sinun tietävän mitä tämä tapaaminen koskee loppujen lopuksi?" Henry jatkoi katsellessaan alas valtaistuinkorokkeelta mieheen "Tuskin olet yllättynyt, että olen tietoinen arojen tapahtumista, kuten myös suuri osa hovista muutenkin".
"Lily itse tuli kertomaan minulle. Sanojensa mukaan hän olisi kuollut ilman sinua" Monarkki hymyili "Olet siis ansainnut vähintäänkin kiitoksen teoistasi".
"Tosin, olen myös kuullut tietyiltä tahoilta, että olisitte voineet hoitaa matkustamisen paljon paremminkin mutta uskon, ettei tarkoituksesi ollut todellakaan tieten tahtoen saattaa siskoani vaaraan ja menettää matkalaistenne henkiä" Hetkellisesti Henry näytti vakavoituvan. Eihän se ollut mukavaa tuoda esille että jotkut olivat epäilleet, kyseenalaistaneet ja suorilta käsin kritisoineet kenraali Artanian päätöksiä, tuota kun pidettiin nyt kaikkeen syyllisenä, vaikkeivät nämä kritisoivat tahot edes kunnolla tietäneet arojen tapahtumia.

"Mutta monet olivat myös vaikuttuneita siitä, kuinka olit pärjännyt haltioiden eliitille" Henry jatkoi tuoden esille myös positiivisia palautteita, mitä hän oli kuullut "Eliittikenraali Fritz varsinkin. Otitte kuulemma yhteen eliittikenraali... Argenteuksen kanssa, jos oikein hänen nimensä muistan. Lilyn kertoman perusteella pystyimme nimeämään hänet".
"Sattumoisin minulla ei ole kokemusta Cúthalionin eliiteistä" Tai no, olihan Henry ehkä näitä nähnyt aikaan Aranin luona vieraillessaan, mutta siitä ei puhuttu "Mutta kuulemma Argenteus on yksi pelätyimmistä".
"Joten jos minulta kysytään, suorituksesi oli enemmän kuin ihailtavaa... Lienetkö kanssani samaa mieltä?"


// TERO VETÄÄ NYT NE BANNERINSA REKTUUMIIN JA HÄIPYY. Eru ftw. Noel pääsee tosimiesten kanssa ryyppäämään, sitten painitaan karhujen kanssa ja sitten mennään naisiin. eiku. DARI ON TOMMONE. Kyllä sitä välillä pitää kyllä, kuka niistä puhuisi jos emme me? Huomenna hävetään jos muistetaan //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4182

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 23, 2014 1:28

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Kuninkaan kehottaessa nousemaan ylös, kampesi Noel itsensä taas jaloilleen, kuuliaisesti sen etäisyyden pitäessä itse Henryyn, ellei nuori kuningas ottanut itse lähestyäkseen ensin. Kohteliaasti katsekontakti säilytettiin myös nuoressa miehessä, vaikka Henryn sanojen myötä Noel saattoikin tuntea kylmien väreiden kulkevan pitkin selkärankaa. Kyllä temppeliherra oli arvannut mitä tämä tapaaminen tulisi käsittelemään, vaikkei kuningas ollut sitä mitenkään lähettämässään viestissä maininnut.
Kenraali oli saanut kuulla jo kunniansa useammalta eri taholta siitä, mitä aroilla oli tapahtunut. Useimmat olivat sitä mieltä että arpinaamainen ansaitsi kuulla kunniansa. Sitä mieltä Noelkin oli, ollen yhä antamatta anteeksi itselleen siitä mitä aroilla oli tapahtunut. Mutta toisaalta, valittajat saisivat itse mennä kritisoimaan muualle ja olemaan tyytyväisiä ylipäätään siitä, että kenraali oli tuonut prinsessan elävänä takaisin kaupunkiin.
”Arvasin sen kyllä, Teidän majesteettinne, vaikkette asiasta erikseen maininneetkaan”, mies kävi myöntämään lopulta.

Katseensa seurasi siniveristä, tuon käydessä selittämään tilannetta paremmin. Kenraali nyökkäili sitä mukaan, kun yhtä mieltä Henryn kanssa oli, säilyttäen jatkuvasti sen kunnioittavan katsekontaktinsa nuorempaan osapuoleen.
”Tarkoituksena oli matkata huomaamattomalla joukolla Nahoriin, Teidän ylhäisyytenne. Tarkoitukseni ei ollut saattaa ketään vaaraan tieten tahtoen silloin, jonka takia olen syvästi pahoillani menetetyistä hengistä ja sisarenne vaaraan saattamisesta”, kenraali kävi pahoittelemaan välistä, kuulostaen siltä että oikeasti tarkoitti sanojaan. Vaikka Lily koki syyn olleen omansa, oli taustalla Noel kuitenkin jätetty vastuuseen kaikista mukaan tulijoista, jonka myötä syyt ja seuraukset lankesivat totta kai automaattisesti temppeliherran takeille. Mutta Noel oli tottunut tähän. Ei sitä turhaan elänyt tässä rodussa lähes kaksisataavuotiaaksi saakka, ottamatta kertaakaan valituksia niskaansa.

Kuninkaan sanojen perusteella, kenraali Fritz oli tunnustanut tummatukkaisen taitoja. Sarvipäinen eliittikenraali kuului kuin kuuluikin vastapuolen eliitteihin, ollen yksi pelätyimmistä jonka vastaansa saattoi saada. Sen Noel toden totta oli huomannut. Valitettavasti…
”En tiedä ihailtavasta, mutta kaiketi, jos niin sanotte, minulla on syytä olla tyytyväinen suorituksestani”, kenraali myönsi, ”Oletan kuitenkin, ettei kehumiseni ollut perimmäinen syynne kutsua minua paikalle näin?”.


//NNNNEVER! TERO JÄÄ TÄNNE, ME TARVITAAN YHÄ TEROA. Eru <3 Sitten Noel voi tuntea itsensä mieheksi. Vielä Consta vie Noelinkin lohikäärmemetälle ja sen jälkeen Noelkin on että ”It’s fun, they said. Nothing bad is not gonna happen, they said”. MIELELLÄNI DARIA PAIJAISIN! mitä… Hävettää jo nyt. Mutta silti en valita. Kerranhan sitä vaan eletään. NAKKIVENEEEE//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Loka 23, 2014 1:53

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Henry kuunteli Noelin kertoessa siitä, kuinka oli suunnitellut matkata huomaamattomalla joukolla Nahoriin. Huomaamaton joukko tosiaan oli ollut, mutta syystä tai toisesta nuo olivat törmänneet viholliseen. Lily oli kyllä kertonut Henrylle, kuinka se oli ollut vahinko ja minkäänlaista väijytystä varsinaisesti ollut, mutta sattuman kaupalla matkaan lähtenyt kulkue oli törmännyt vaativampaan vastustajaan. Henry ymmärsi, että Noel ehkä koki syyn omakseen ja ei kokenut ansaitsevansa kiitoksia saatikka kunniaa prinsessan pelastamisesta, nyt kun kolme miestä oli kuitenkin kuollut kenraali Artanian johtamana. Vahinkoja kuitenkin sattui ja Henry uskoi, ettei temppeliherra tarkoituksellisesti ollut saattanut nuorempia miehiä kuolemaan.

Pieni, nopea hymähdys pääsi ilmoille Artanian tiedustellessa sitä perimmäistä syytä, miksi kuningas mahdollisesti oli kutsunut hänet paikalle. Tuskin pelkät kiitokset olivat syy moiselle ja siinä kenraali oli oikeassa. Jos Henry olisi halunnut vain kiittää kenraalia, olisi hän lähettänyt kirjeen miehelle. Yksijalkaisena kun sitä ei "turhaan" halunnut hypellä kuninkaan saliin istumaan ja kiittelemään milloin ketäkin.
"Ei, se ei ollut perimmäinen syyni kutsu sinua paikalle" Henry aloitti "Olen... harkinnut asioita jo pitkään. Miettinyt, mikä mahdollisesti olisi oikea siirto asian jos toisenkin suhteen. Minulla kun ei ole varaa tehdä suuria virheitä, vaikkakin jotkut tuntuvat antavan anteeksi töpeksintäni ikäni takia... Myönnettäkööt, olen nuori ja kenties kokematon, naiivi... ja olen saanut siitä jo maksaa" Puheidensa lomasta Henry kävi pienesti, nopeasti vilkaisemaan puuttuvan jalkansa puoleen. Omaa tyhmyyttään hän sen oli menettänyt aikoinaan, mutta minkäs sille voi.

"Kerron tämän siksi, että haluan sinun ymmärtävän, etten sano seuraavia sanojani kevyesti, hetken mielijohteesta. Tarkoitan niitä, olen harkinnut niitä ja olen myös kysynyt muiden mielipiteitä asiasta. Muun muassa kenraali Fritzin, jolla tuntuu olevan painava mielipide kaiken suhteen, jos yhtään häntä tunnet..." Nuorempi naurahti pienesti Fritzistä puhuttaessa, mutta vakavoitui sitten taas.
"Haluaisin tarjota sinulle eliittikenraalin virkaa" Kuningas kävi lopulta töksäyttämään, kuulostaen edesmenneen isänsä tapaan vakavalta, mutta samalla lempeältä "Hyväksyisitkö tarjoukseni, Noel Artania?".
Henryltä oli jo tovin puuttunut kaksi eliittiä. Yhden hän oli nimennyt jo itse, Kenraali Galluksen, mutta yksi oli uupunut vielä. Nyt, Lilyn pienellä suostuttelulla oli Henry ottanut harkintaan Artanian, jonka ainakin toinen isänsä vanhoista eliiteistä - Kenraali Fritz nimenomaan - oli hyväksyttänyt päätökseksi. Fritz oli ollut Galluksen nimittämistä vastaan, mutta Artanian kohdalla sillä järkäleellä ei ollut mitään vastaansanomista ollut.


// EI TARVITA TEROA TERO SOLET GAYYYYY. Noelista tehdään miesten mies. Consta vie lohikäärmemettälle jooooo! Sit Noel saa olla vaan nope. Consta vain nauraisi. DARI OLISI MIELELLÄÄN PAIJATTAVANASI. eikun täh. Minä en osaa hävetä koska olen kikkelihauki joka metsästää NAKKIVENETTÄ //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4182

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 23, 2014 2:23

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Kuten Noel oli epäillytkin, ei Henryn syynä ollut suinkaan vain kiittää kenraalia nuoremman sisarensa pelastamisesta. Jotain tuolla oli mielessään, mutta mitä? Sitä mies ei osannut itse sanoa, saati sitten arvailla tai kuvitella. Henry kuitenkin myönteli olleensa miettinyt jotain. Oikeita siirtoja. Parhaita päätöksiä. Sellaisiahan kuninkaat miettivät, eikö? Päätöksiä joilla viedä kuningaskuntaansa eteenpäin ja tukea kansansa kasvua.
”Viisaaksi tullaan vain kokemuksen kautta, Herrani. Kukaan meistä ei ole seppä syntyessään”, kenraali huomautti kohteliaasti, tietäen oman kokemuksensa kautta kyllä mistä puhui.
Kenraalin toinen kulma otti kuitenkin noustakseen asteen jos toisenkin ihmetellen, Henryn ilmoittaessa, että oli tätä jotakin miettinyt jo pidempään. Kysellyt mielipiteitä ja sovitellut ajatuksiaan niihin jo tovin. Mitä se ikinä mahtoikaan tarkoittaa, ei Noel vieläkään osannut arvella mistä tässä koko tapauksessa oli kyse.

Kun Henry sitten hyvin suorasanaisesti kävi tarjoamaan eliittikenraalin virkaa Noelille, kävivät tummatukkaisen miehen silmät laajenemaan hetkeksi. Sydän taisi jättää muutaman lyönnin välistä ja se kaikki päättyi siihen, että temppeliherra meni nielaisemaan väärään kurkkuun omaa sylkeään.
Selkä kääntyi puolittain Henryyn päin, Noelin nostaessa kätensä suunsa eteen yskiäkseen. Eihän se nyt ollut sopivaa rykiä henkeään monarkkia päin, vaikkei sellainen katsekontaktin siirtäminenkään sen arvokkaampaa ollut.
Tämä koko ehdotus oli kuitenkin tullut niin… puun takaa. Se sai Noelin ymmälleen ja sekaisin. Eihän hän mitään tällaista ollut toivonut! Saati sitten enää varsinaisesti edes tarvinnut.
”Se olisi”, Noel ehti sanoa uuden yskänpuuskan yltyessä, ”..suuri kunnia”, kenraali jatkoi loppuun, sallien itselleen sen pienen hetken koota itseään Henryn sanomisien jäljiltä.


//BFF TERO, AINA MUKANA KUN SITÄ TARVITAAN. Noel kattois vaan että joo noni, pieskää itte liskonne. Mutta viskibileisiin ja ryyppäämiseen osallistuu kyllä mielellään, niin. NIINHÄN SE DARI LUULISI, HONHONHON, mitä. Kikkelihauet takaisin akvaarioon. Minä olen sitten paskanakki ja ratsastan NAKKIVENEELLÄ//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Loka 23, 2014 2:38

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Kukaan ei ollut seppä syntyessään. Se oli totta, vielä kun muutkin ymmärtäisivät sen. Henry oli saanut kuulla johtajantaidoistaan moneenkin otteeseen, joka kerta Henry tuntui epäonnistuneensa, vaikka olisikin tehnyt toisten mielestä sen oikean ratkaisun. Noiden sanojen perusteella Henry kuitenkin vain hymyili vanhemmalle miehelle, tuon vaikuttaessa kovin lempeältä ja ymmärtäväiseltä. Jo tuon perusteella Henry kykeni sanomaan, että piti temppeliherrasta enemmän, mitä olisi ensikättelyn perusteella voinut kuvitella. Henryllä kun ei ollut kovin hyviä kokemuksia uskonmiehistä, mutta Noel näytti olevan jokseenkin... Rauhallisempi, näin paladiiniksi. Henry tarvitsi eliitikseen jonkun, joka miellytti sekä kansaa että kuningasta itseään. Tästä johtuen hän olikin nimennyt Galluksen ensitöikseen, tuo mies kun oli kuninkaan mieleen ja miellytti myös tiettyä osaa kansasta, sekä armeijasta. Toisia taas ei, mutta kuten Henrykin oli huomannut, kaikkia ei voinut miellyttää.

Noelin reaktio monarkin tarjoukseen sai nuoremman virnuilemaan itsekseen, hyvä ettei ääneen naurahtanut. Olihan se yllättävä ja suuri tarjous, joten Henry oli osannut odottaa hieman suurempaa reaktiota kenraalilta. Ei sitä joka päivä eliitin virkaa tarjottu. Henry antoi Noelin rykiä rauhassa, kuninkaan katsellessa huvittuneena toisen toimia, koittaen kuitenkin vakavoitua jahka Noel alkoi alkujärkytyksestään toipua.
"Älä toki tukehdu" Nuorempi myhäili Noelin sanojen väliin, kenraalin myöntäessä moisen arvonylennyksen olevan kunnia. Hän ei siis käynyt kieltäytymään, mikä sai Henryn hymyilemään. Hienoa, hän oli toivonutkin Artanian hyväksyvän viran.
"Onhan tämä aika äkkiä ja melko suuri uutinen" Henry aloitti ymmärtäväisenä "Mutta uskon, että olet sen ansainnut. Luottihan isänikin sinuun suuresti, tiedän kyllä ettei hän luottamustaan turhan helposti jakanut kenellekään".
"Mutta, jos hyväksyt tosiaan uuden tittelisi, hoidan kaiken kuntoon osaltasi" Monarkki hymähti "Saat toki harkinta aikaakin, jos haluat. En halua pakottaa sinua tehtävään ja sinulla on täysi oikeus kieltäytyä, mutta siskoni mielestä olisit täydellinen tähän tehtävään. Siskoni, ja muutaman muun, jonka kanssa asiasta olen puhunut. En itse tunne sinua niin hyvin - mitä nyt olen seuraillut, kuullut ja nähnyt - mutta luotan läheisteni arviointikykyyn".


// BFF TERO MENEE KOTIINSA NYT! Noel senkin nössö. Noel voi mennä painimaan Lilyn kanssa sillä välin kun Consta painii liskojen kanssa. eiku. Ryyppäämään Noel pääsee aina, viskibileet Constan kartanolla. NIIN SE DARI TAITAA LUULLA HONHONHONHONHo... mitä. KIKKELIHAUET KARKAA AKVAARIOISTA JA ANAKONDAT TERRAARIOISTA. NNNAKKIVENEEEE //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4182

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 23, 2014 3:02

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Oli jokseenkin huvittavaa, että kenraali kävi rykimään keuhkojensa kyllyydestä sillä hetkellä. Välillä jopa pidätellen pahimpia yskäisyjään. Kyllä hän huomasi monarkin virnuilevan. Ehkä se vain oli hyvä. Rikkomaan hieman jäätä muuten niin tuntemattoman kaksikon välillä. Eipä Noel ollut päässyt hieromaan tuttavuutta Henryn kanssa samaan tapaan, miten prinsessa Lilyn kanssa oli jo ehtinyt. Joskin osasyynä siihen taisi pitkälti olla se, että Lily oli hänen oppilaansa.

Lopulta se yskä otti kuitenkin laantuakseen vain satunnaiseksi köhimiseksi. Näin monarkkikin sai vapauden taas puhua ilman, että sanansa olisivat vanhemman miehen yskintään hukkuneet. Samoin myös kenraali sai selkäänsä suoristettua, henkeään tasailtua siltä yllätykseltä, jonka Henry oli hänelle suonut.
Kuningas ilmoitti järjestävänsä asiat, mikäli Noel nyt kävisi uuden virkansa hyväksymään. Sitä ennen nuori hallitsija vielä ilmaisi sen, kuinka isänsäkin oli kenraaliin luottanut. Sen luottamuksen takana tosin oli jotain suurempaa, josta Noel ei kyennyt tähän hätään mainitsemaan Henrylle itselleen. Liekö tuo muuttaisi mieltänsäkin, jos tieto temppeliherran kirouksesta leviäisi monarkinkin tietouteen. Ehkä toistaiseksi riitti, että vain Lily tiesi. Arpinaama voisi myöhemmin keskustella siniverisen sisaren kanssa siitä, pitäisikö Henryllekin kertoa miehen iättömyydestä. Siihen saakka, kenraali oli valmis omatoimisesti pitämään turpansa tukossa. Kerta prinsessakaan ei ollut näyttänyt kenraalin kyvyistä laverrelleen veljelleen. Tai sitten Henryä oli vain kielletty kertomasta, että niistä tiesi. Kuka tiesi…

”Olisi mitä suurin kunnia kantaa niin suurta titteliä kontollani, Teidän majesteettinne”, Noel kävi pienen nyökkäyksen kera viimein toteamaan, ”Toivoisin silti, että minulla olisi vielä mahdollisuus jatkaa uuden virkani lomassa opettajana”.
”En ole valmis luopumaan kouluttajan virastani”, kenraali harmitteli ääneen, hakien selvästi sopua sanoilleen, ”Saati sitten isänne toiveiden mukaisesti määritellyistä tavoitteistani kouluttaa sisartanne. Rikkoisin lupaukseni, jonka vannoin kantavani hautaani saakka”. Harald oli tehnyt viisaasti nimittäessään Noelin katsomaan tyttärensä perään. Joskin osittain se päätös oli myös ollut varsin huono, ottaen huomioon sen, miten temppeliherrallakin oli toisinaan tapana räiskyä persoonallisuuksiensa ohitse. Vanha kuningas oli tiennyt sen. Mutta silti luottanut niin suuren vastuun itseään vanhemman miehen ylle, eikä Noel halunnut sitä rikkoa tässäkään tapauksessa kuin pakon edestä.
”Ymmärrän tietenkin, jos olette asiasta erimieltä”.


//TERO EI KOSKAAN MENE. GAYYYYYYYYYYYYYY. Noel menee mielellään painimaan Lilyn kanssa. Siitä voisi olla tarpeeksi vastusta sillä välin, kun Consta selättään kymmenen liskoa. DARI SENKIN HYVÄUSKOINEN TÖHNÄ. Tule pitämään kanssani purjojen yötä. Sen jälkeen on purjot poikittain jossain. Eikun…. EI NYT SOTKETA NIITÄ ANAKONDIA TÄHÄN. KOLMANTEEN LAHKEESEEN TAKAISIN. KIKKELIHAUET AKVAARIOON KUIN OLISI JO, TAI MUUTEN ON RÖMPSÄRALLIT KÄYNNISSÄ//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Loka 23, 2014 3:20

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Noel kävi kertomaan, että ottaisi kyllä moisen tittelin vastaan. Hienoa, Henry alkoi tuntea olonsa entistä paremmaksi tämän nimityksen suhteen. Jostain syystä hän oli pelännyt Noelin kieltäytyvän ja vaikka Henry olisi kyllä ymmärtänyt kieltäytymisen... Olisi se silti ollut jokseenkin outo, kenties ahdistava ja harmittava tilanne.
Kuitenkin, nimityksensä myötä Noel kuitenkin toivoi voivansa vielä jatkaa opetusta, vedoten siihen, ettei ollut valmis luopumaan tuosta tehtävästään. Kaiken lisäksi Noel toi esille lupauksensa edesmenneen kuninkaan kanssa, Temppeliherra kun oli luvannut kouluttaa prinsessaa. Henry nyökkäsi, hän kyllä ymmärsi sen, kuka nyt lupauksensa haluaisi rikkoa?
"Ymmärrän" Henry vastasi hymyillen "Uskon, että moinen järjestyy. Voit jatkaa opettajanvirkaasi eliittitittelin rinnalla... En usko että siitä mitään haittaa olisi, kunhan katsot eliitin viran menevän opetuksen edelle silloin, kun eliittejä tarvitaan ja kutsutaan".
"Tuskin siitä liikaa vaivaa koituu kenellekään. Korkeintaan sinulle lisää tehtäviä, lisää vastuuta... Ja no, lisää valtaa, mutta sitähän kukaan ei koskaan katso pahalla, eihän?" Kuningas hymähti käyden nyt nousemaan ylös valtaistuimeltaan, napaten istuimeen nojanneet kainalosauvat käsiinsä.

"Annan sinulle tietenkin aikaa totutella tähän, en heti ajatellut määrätä sinua mihinkään tehtäviin. Haluat varmasti sulatella uutta arvonimeäsi tovin jos toisenkin, kenties järjestellä aikataulujasi ja informoida läheisimpiä tahojasi, oppilaitasi tulevista muutoksista" Nuorempi jatkoi samalla kun lähti laskeutumaan alas korokkeelta sauvojensa kera, hypellen lähemmäksi vastanimettyä Kenraalia "Minä pidän huolen siitä, että hovi ja armeija tulee kuulemaan nimityksestäsi ja valmistautuvat kohtelemaan sinua eliitin tavoin" Tietenkin Noelille tultaisiin tarjoamaan parempia työtiloja ja muita "työsuhde-etuja", mutta tällä hetkellä niistä ei tarvinnut puhua. Kunhan Noel nyt oli hyväksynyt asemansa ja Henry kävisi sen vahvistamaan, sitten voisi katsoa kaikkea muuta, mitä tittelin mukana tuli. Niin etuja kuin vastuita.
"Onko sinulla jotain kysyttävää asian suhteen?" Henry kävi kysäisemään pysähtyessään pidemmän miehen eteen, jääden odottamaan jos jokin tuon mieltä painoi tämän tai kenties muun asian suhteen.


//TERO KERPELE! Lilystä on kyllä vastusta Noelille, joskin taitaa Noel vaan feikata ja antaa ämmän voittaa niin tulee tytölle parempi mieli. Consta sillä välin vetää liskoja kumoon ja tekee niiden nahoista telttoja. HYVÄUSKOINEN TÖHNÄ MITÄ TOI NYT TARKOTTAA. Purjoja poikittain MISSÄ?! No deepholmissa tietenkin. HÖHÖHÖH MALESTORM. ÄLÄ NYT KUN ANAKONDAT HALUAA OSALLSTUA KIKKELIHAUKIEN TAVOIN RÖMPSÄRALLIIN! HANAT AUKI //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4182

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 23, 2014 3:55

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Noelista oli lohduttavaa kuulla, Henryn myöntäessä ymmärtävänsä kenraalin tarpeen saada jatkaa paladiinikouluttajana jatkossakin. Kuninkaan sanat kuitenkin kuulostivat järkeviltä, varteenotettavilta ja ymmärrettäviltä. Kunhan kenraali hoitaisi eliitinvirkaansa kaiken muun yläpuolella, saisi opetuskin jatkua. Se kuulosti pätevältä, ainakin näin Noelin mielestä. Hän oli valmis jakamaan aikaansa enemmän uuteen virkaansa, sekä jakamaan taas enemmän vastuuta omille oppilailleen sen suhteen, jos ei ehtinytkään aina valvomaan noita silloin, kuin olisi pitänyt.
”Kuulostaa peräti hienolta, Teidän majesteettiinne”, Noel aloitti huomatessaan jalkapuolen nousevan valtaistuimeltaan ylös, ”Tähän saakka kahden viran toimittamisesta ei ole ollut minulle haittaa, tuskin jatkossakaan, joten otan haasteenne vastaan mielihyvin”.

Henry oli valmis antamaan kenraalille aikaa totutella uuteen virkaansa. Hyvä niin, sillä Noel todellakin tarvitsi kaiken tämän jälkeen hieman aikaa saadakseen uudenlaisen aikataulunsa ja tehtävänsä järjestykseen. Monarkki vaikutti muutenkin hyvin ymmärtäväiseltä, joka sinällään yllätti arpinaamaisen itsensä. Tuo oli paljon.. ymmärtäväisempi ja sanoissaan rauhallisempi ja ystävällisempi, mitä esimerkiksi Lily. Prinsessasta kun nousi usein se piirre esille, miten tuo halusi tahtonsa lävitse vastaväitteittä, kun taas isoveljensä oli valmis neuvottelemaan ja antamaan ymmärtäväisesti aikaa. Noelista ei ollut tuomitsemaan kumpaakaan Scarlingtonin osapuolta, mutta nämä erot nuorien välillä ottivat kuitenkin päällimmäiseksi nousemaan kenraalin mieleen.
”Olette niin ymmärtäväinen”, Noel hymähti, lyhyemmän miehen jäädessä seisomaan hänen eteensä kysymyksensä myötä, ”Mieleeni ei nouse ensimmäistäkään kysymystä keskustelumme suhteen, mutta pidän huolen, että saatte tietää heti, jos jokin vaivaa mieltäni uuden virkani suhteen”.
”En.. tiedä kuinka kiittää teitä, majesteetti. En ole koskaan osannut kuvitella tällaisen mahdollisuuden osuvan tielleni”, kenraali aloitti, pienesti päällään kiitokseksi nyökäten, ”Ja olen pahoillani aikaisemmasta.. yllättyneisyydestäni. Mutta kenties sille oli aihettakin”, Noel vielä naurahti, yrittäen keventää muuten niin vakavaksi vääntynyttä keskustelua. Liekö tämä nyt sitten ollut sopivaa, mutta Noelista oli tässä persoonassaan vaikea pysytellä vakavana liian pitkään, vaikka itsekriittinen ja muita kohtaan kunnioittava halusikin päällepäin olla.


//TEROOOOOOOOOOOOOO. Top Lily. Dominoi sitten nätisti kun kerrankin on mahdollisuus, kun miehestä ei ole pistämään vastaan mitenkään muuten kuin vyörymällä sängynlaidalta alas. Consta sinä liskoteurastaja. TÖHNÄT HYÖKKÄÄ, SITÄ SE TARKOITTAA. AAAAAAAAA. Deepholmissa joo. Malestorm on pysäyttämätön. Wat… RÖMPSÄRALLI ON KAUHEIN. ELKÄÄ VAAN OSALLISTU, VOI JÄÄDÄ PAHA MIELI SEN JÄLJILTÄ ANAKONDILLEKIN. Geraldille ainakin jäisi. Sen kun ei koskaan saa, edes säälistä//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14570

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Loka 23, 2014 4:11

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Henry kävi naurahtamaan pienesti Noelin todetessa kuninkaan olevan ymmärtäväinen. Henrystä hän ei ollut mitenkään merkittävästi ymmärtäväisempi, mitä kuka tahansa muu olisi tässä tilanteessa voinut olla. Kyllä hän osasi ottaa huomioon muiden menot, elämät ja mielipiteet, eikö se ollut aivan normaalia? Oli kai se ehkä hieman yllättävää kun Monarkki esitti näinkin inhimillisiä piirteitä, jotkut kun maalasivat mielessään ties mitä mielikuvia siniverisistä, unohtaen samalla, että ihmisiä hekin vain olivat.
"Kuulostaa hyvältä" Nuorempi nyökkäsi kenraalin ilmoittaessa, että kertoisi kuninkaalle kyllä myöhemmin, jos jotain kysyttävää tulisi. Juuri nyt uudelle eliitille ei tullut kuitenkaan mitään mieleen. Ehkä niitä kysymyksiä todellakin ilmenisi sitten vasta, kun kenraali kunnolla virkaansa alkaisi toimittamaan.

"Yllättyneisyydellesi kyllä oli aihetta, kieltämättä" Henry kävi naurahtamaan kenraalin myötä, nyökkäillen pienesti "Mutta ei sinun tarvitse kiitellä. Olet ansainnut virkasi. Suurin kiitos mitä voit antaa, on kantaa sitä titteliä ylpeänä nyt tästä eteenpäin".
"Mutta... Mikäli sinulla ei kysyttävää ole, päästän sinut takaisin tehtäviisi. Kuten todettu, minä varmistan että tahot saavat tietää tästä nimityksestä ja saat rauhassa totutella asiaan" Kuningas jatkoi "Nyt, voitte poistua, eliittikenraali Artania" Pieni virne käväisi nuoremman huulilla tuon tittelin lausumisen myötä, kuninkaan antaen näin vanhemmalle miehelle luvan poistua paikalta.

// TERO NYT! Top Lily tulee ja dominoi niin että on kohta heppi mustelmilla, varo vaan. Eikunmitä. Constalla pitää olla hei harrastuksensa, muuten se vaan ryyppäis! VOI VIDUN TÖHNÄT PERKELE MELKEIN JO UNOHDIN <3 Malestorm on. Wat. Gerald voi mennä itkemään johkin nurkkaan, oma vikansa kun ei osaa hankkia römpsää. Geraldia ei hyväksytä ees osallistumaan römpsäralliin //
Avatar

Jumal Velho

Viestit: 4182

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Void

Viesti To Loka 23, 2014 5:02

Re: Minulla olisi ehdotus, josta et voi kieltäytyä... || Cri

Henry vaikutti mukavalta mieheltä. Näin nopeasti, pintapuolisesti katsottuna, kun Noel sai sen hetken keskustella siniverin kanssa vain kahden. Olihan hänellä kokemusta useammastakin hallitsijasukupolvesta. Erilaisia he kaikki olivat, mutta Henry vaikutti noista kaikista.. ystävällisimmältä. Ehkä jopa tietyllä tapaa asemansa varsin kevyenä ottavalta ja pehmolta kuninkaalta. Mielipiteitään Noel ei kuitenkaan ottanut lausuakseen ääneen. Ei tietenkään. Hänkin piti mielipiteistään huolimatta tärkeänä saada pitää välinsä lämpiminä kuningashuoneeseen ja erityisesti monarkkiin, oli tuo miten pehmo tahansa ja mahdollisesti typeräkin, kaunokatseinen idiootti.
”Kuten toivotte”, Noel kävi hymähtäen, hymyillen toteamaan kuninkaan sanoihin kantaa eliittikenraalin titteliä ylpeänä, ”Majesteetti”, kenraali kävi vielä lisäämään, päällään kumartaen nuoremman puoleen.

Henry lupasi pitää huolen siitä, että Noelin virasta tulisivat tietämään tarvitut tahot. Olivatpa nuo sitten iloisia tästä virkaan pääsystä tai eivät, saivat kaikki luvan hyväksyä Artanian kantavan nyt korkeampaa arvonimeä kontollaan. Virne nuoren kuninkaan kasvoilla sai myös Noelin hymyilemään, kenraalin perääntyessä muutaman askeleen monarkista ja sitten kumartaessa syvään jalkapuolen edessä.
”Ette tule pettymään, Herrani”, eliitin virkaan ylennetty totesi selkäänsä suoristaessaan, ”Oli ilo saada puhutella Teitä”.
Ilmoitettuaan näin poistuvansa paikalta, otti Noel poistuakseen kuninkaan saleista linnan käytäville. Kenraali ei kyennyt oikein vieläkään käsittämään ylennystään. Eipä hän myöskään tiennyt, kuinka paljon Lily oli käynyt vaikuttamaan veljensä päätöksiin. Saati sitten Contantine. Joskin yhteenkään eliittikenraalin Noel ei aikaisemmin ollut myöskään luonut yhtäkään varsinaista kontaktia, joten kenraali Fritzinkin suosittelut vaikuttivat jotenkin.. yllättäviltä tässä yhteydessä. Joskin, eipä Noelillakaan ollut varsinaisesti tietoa siitä, kuinka ylemmät tahot kävivät kirotun toimia seuraamaan.

Tässä kuitenkin riittäisi sulattelemista pitkään. Kenraalin aikataulut menisivät kokonaan uusiksi. Hän tulisi todennäköisesti toimimaan yhä enemmän eliittikenraalin virassaan tulevaisuudessa opettajan sijaan. Olihan se vaihtelua, mutta kyse oli taas täydestä sopeutumisesta. Jäi vain nähtäväksi, miten arpinaamaisen muutoksiin tultaisiin reagoimaan.


//Noel vaan tykkää. IMEAN. Consta ja sen erikoiset harrastukset. Karhun paijaamista ja telttojen kutomista. Oikeesti Consta onkin se, joka niitä nättejä tauluja kirjailee, eikä Lily. TÖHNÄÄÄÄÄÄÄ. No mutta Gerald osallistuu omasta tahdostaan. Römpsäralliinkin se tulee vaan kuokkimaan, niin kuin purjobileisiinkin. Jos tiedät mitä purjolla tarkoitan ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHÄHÄHÄHÄNYT//
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL
---

Älä pelkää ottaa yhteyttä, jos peli kiinnostaa missään muodossa.

Paluu Kuninkaan sali

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö