Switch to full style
Luolastot ovat erittäin suuret maanalaiset luolaverkostot. Tänne voi eksyä, jos ei tiedä minne kulkea. Luolien ja käytävien seinillä on outoja kuvioita ja tarinoita kerrottuna kuvin. Huhutaan että täällä olisi aikoinaan asunut kadonnut kansa, mutta siitä ei ole mitään todisteita.. muuta kuin nuo maalaukset. Pimeää, kylmää ja vaarallista. Luolastoissa asuu myös jos jonkinlaista taruolentoa, mutta kiistämättä vaarallisin otus, mihin täällä voi törmätä, on lohikäärme.
Viestiketju on lukittu

Who want's some dead bodies /Terxxi tänne/

To Heinä 09, 2009 5:45

/Huomio! Tämän pelin aikana saattaa esiintyä k-18 materiaalia joten älkää lukeko jos ette halua!/

Luthien

Mustien haltioiden ryhmä liikkui nopeasti metsää pitkin, he olivat tulleet pimeästä paikasta mestarinsa käskystä. He liikkuivat kiiruhtaen sillä muut varmaankin odottivat heitä luolastojen suulla. Ryhmää johti nais haltia joka oli pukeutunut mustaan kaapuun ja rintapanssari kiilsi kuunvalossa. Luthien ärisi samalla juostessaan Daer oli päättänyt valita huonon paikan tapaamiselle jossakin syvällä luolastossa miksihän juuri siellä? Sitä Luthien ei tiennyt, mutta käskyä tuli noudattaa heti. Hän oli saanut seurakseen muutamia mustia haltioita, miehiä ja typeryksiä Luthienin mielestä. Miksei mitään kunnon sotilaita vaan jotain liian nuoria aloittelijoita hänen seurakseen. Kului muutama tunti he alkoivat saavuttaa paikkaa missä piti tavata, mutta siitä välissä he olivat pitäneet taukoja, ettei väsyttäisi liikaa noita pikku poikia. Mitähän Daer antaisi hänelle palkkioksi vain hyödyttömien äijien hankkimisesta potkun päähän luultavasti. Taistelussa kokomattomia liian kauan viettäneet maan päällä aikaansa kaukana kotimaasta. Luthien huokaisi ohittaessa puita ja hän näki muiden kanssa edessäpäin luolastojen suun. Muita oli odottamassa luolansuun edessä, enemmäkseen epäkuolleita ihmisiä, mustia haltioita muutama nainen.

"Kaikki kuulolle, olemme koonneet teidät tänne taistelemaan, Johtajamme odottaa tunneleissa meitä." Luthien sanoi saaden porukan huomion. Tämä porukka oli liian iso se herättäisi olentojen huomion tunneleissa ja kaikki eivät olleet tulleet vain Daerin takia. Siellä oli vain normaali tyapahtuma myös mihin kerääntyi paljon väkeä. "Liikkeelle tunneliin." Luthien sanoi, porukka liikkui tunnelin sisälle varuillaan osa mumisi hiljaa. Luolansuu oli iso ja sinne mahtui paljonkin porukkaa. Luthien tuli viimeisenä sisään jääden vahtimaan jotta kukaan ei seuraisi perässä tunneliin.

To Heinä 09, 2009 6:56

Ishi

Ilma oli erittäin epä mielyttävän sateinen, jotan Ishi päätti mennä etsimään suojaa. Hän juoksi pitkin metsää, kunnes osui ison luolan kohdalle, sen suulla tapahtui jotain. Hän kurkisti kiven järkäleen takaa, mitä siellä tapahtui. Luolaan pakkautui iso ryhmä ihmisiä. Varmaan jokin ihmisten saalistus ryhmä, joka pidätteli sadetta. Mutta eivät he ihan metsästäjiltä vaikuttaneet. Kaikki olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin. Kummallista.

"Hemmetti tätä sadetta!" Uros kirosi sateessa. Hän kun ei ollut sateen suurimpia ihailijoita. Koiran turkki alkoi olla ja litimärkä, eikä tämä enää jaksanut olla sateessa, vaan suunnisti luolalle, kun huomasi, että yksi ihminen oli vaan jäänyt luolan suulle. Eipä hänestä varmaankaan mitään haittaakaan olisi.

Ishi meni vastapäiseen nurkkaan luolan suuta, kuin nainen oli. Hän ei halunnut olla liian päälle käyvä ja rueta tuttavalliseksi. 'Keitäköhän ne ihmiset olivat...' Ishi mietti itsekseen. Hän istui hiljaa ja kuunteli sateen kovenemista. Se oikein pauhasi luolan seinämissä. Hän peruutti vielä vähän syvemmälle luolaan, ettei yksikään sade pisara tavoittaisi häntä...

To Elo 20, 2009 10:32

Lopetettu.
Viestiketju on lukittu