Ei niin tyyni ilta


Quinn metsän halki virtaa pääasiassa yksi suuri joki, joka koostuu monesta pienemmästä. Pienemmät joet ja purot liittyvät aika ajoin tähän suureen jokeen, jota kutsutaan nimellä Meinrad. Meinrad laskee kaukaa pohjoisista aina etelärannikolta mereen. Sen matkalle mahtuu niin rauhallisia, leveitä väyliä, kuin valtoimenaan kuohuvia koskia. Meinrad virtaa myös Aodhá järven läpi, joka on Cryptin suurin järvi.
Meinrad on myös syyllinen suoalueeseen Aodhá järven lähettyvillä, joen tulvien aika ajoin muutenkin kostealla metsämaalla.

Valvoja: Crimson

Viesti Ma Loka 03, 2011 8:32

Ei niin tyyni ilta

Mimi
Puoliverinen kulki pitkin joen uomaa, syksyinen yllättävän lämminpäivä oli taittumassa iltaan, eikä auringon laskuun olisi enää kauaa aikaa. Metsässä kiemurtelevan joen yläjuoksulta näki auringonlaskun täydellisesti, ja ehkä se olikin kaikki mitä tämä levoton sielu tarvitsi. Hetken rauhaa, luonnon kauneutta ja ihan vain yksin oloa ? Kaikesta huolimatta Mimillä oli kummatkin miekkansa, sekä puukot, tikarit ja piiloterä mukanaan. Ainoa mitä varustuksesta puuttui oli jousi ja nuolet. Niitä hän ei tälläkertaa mukaansa ollut ottanut.

Hentoinen tuuli puhalsi pudottaen kellastuneita lehtiä alas läheisestä puusta, pienellä hypyllä tyttö nappasi yhden putoavista lehdistä ja alkoi tarkastella sitä lähempää. Luonto osasi yllättää tämän kulkijan kerta toisensa jälkeen kauneudellaan... Lopulta puoliverinen otti vauhdit ja juoksi kohti suurempaa kiveä, ketterästi tuo kiipesi kiven päälle jääden siihen istumaan. Tästä ei näkymät parane.

Viesti Ma Loka 03, 2011 9:35

~ Yoshi ~

Yoshi istuskeli pienesti hymyillen joen vierellä. Tuo katseli kaunista maisemaa, joka oli jo ajan myötä muuttunut syksyisemmäksi. Lehdet putoilivat aina välillä puusta ja kun tuuli hirveästi, ne hieman vahvemmatkin lehdet päättivät antaa periksi ja leijailla hiljalleen maahan. Pari lehteä putosi veden päälle, mutta upposi kuitenkin jossain vaiheessa kastuessaan kokonaan ja saadessaan hieman vettä päälleen. Yksi pieni, keltainen lehti putosi Yoshin liiloille hiuksille ja jäi siihen vähäksi aikaa, ennen kuin uusi tuuli pyyhkäisi lehden pois pojan hiuksilta.

Yoshi kaatui hymyillen nurmikolle ja tuijotteli taivasta. Pari harmaata pilveä kulki tuon pään yläpuolella ja katosi sitten puiden taakse. Poika nousi seisomaan ja kurotti taivaaseen kohti. Hän huomasi pari lintua ja vilkutti niille, kuin joku pikkulapsi. Hän käänsi katseensa takaisin eteensä ja lähti kävelemään eteenpäin, joen reunaa pitkin. Hän sipaisi pienesti etuhiuksiaan, jotka olivat kauniisti laskeutuneet pojan silmien eteen. Hän pysähtyi sitten hetken päästä ja jäi tuijottamaan virtaavaa vettä. Jäätyisiköhän se pian? Jospa se jäätyisikin jo ennen kuin alkaisi satamaan lunta.

Viesti Ma Loka 03, 2011 9:44

Mimi

Puoliverinen sulki silmänsä hetkeksi jääden kuuntelemaan luontoa. Puro solisi rauhoittavasti vieressä ja tuuli kuiski salaisuuksiaan lempeästi. Pian tuulen mukana tuli kuitenkin jotain mikä ei neidonmielestä metsään kuulunut. Ihmisen haju, aivan varmasti oli ihmisen haju, haltian aistit eivät tainneet valehdella.
Stressaat liikaa, ei täällä mitään ihmisiä ole..... mutta jos ? Mimi mietti nousten sitten kivelle seisomaan. Jos täällä ihmisiä olisi he saisivat luvan varoa häntä, ei toisinpäin. Hetken haltia tarkkaili ympäristöään, mutta kun ei nähnyt kunnolla kauemmas laskeutui tuo kiveltä ja alkoi harppomaan kaukaista hahmoa vastaan. Nopealla liikkeellä Mimi kumartui ottamaan saappaanvarresta tikarin, sitten matka taas jatkui reippaaseen tahtiin.
Mimi nakkasi tikarin suoraan nuoren pojan nokan eteen maahan, tarkoituksena oli säikäyttää toinen pois, tuo kun niin ihmiseltä näytti.
"Rotusi ja puolueesi, nyt heti." Mimi vaati yleiskielellä toiselta.

Viesti Ti Loka 04, 2011 2:30

~ Yoshi ~

Poika käveli hitaasti ja hymyillen eteenpäin, ennen kuin kuuli jotain askelia. Hän pysähtyi ja katsoi ympärilleen. Pian Yoshi näki jonkun lähestyvän häntä. Luultavasti nainen ja vähän vanhemmaltakin tuo neiti näytti. Kohta poika saakin tikarin jalkojensa eteen. Hän ei kuitenkaan säikähtänyt sitä hirveästi. Astui vain vähän taaemmas. Poika tuijotti hetken aikaa tikaria, ennen kuin nosti katseensa siihen paikalle tulleeseen naiseen. Hän katseli naista hetken, pää hieman kallellaan. Luultavasti haltioitten puolella. Muutenhan tuo olisi varmasti tunnistanut Yoshin ihmiseksi eikä olisi käyttäytynyt noin.
"Olen ihminen. Ja olen ihmisten puolella", poika vastasi pian ja nosti maassa olleen miekkansa. Ei hänellä ollut sille mitään omaa vyötä tai muuta, joten hän joutui kantamaan sitä käsin.

Yoshi katsoi hiljaa sitä naista ja nosti varmuuden vuoksi miekkansa eteensä suojaksi. Kuka tiesi, ehkä tuo tuntematon nainen hyökkäisi yhtäkkiä. Vaikkei Yoshi varmaan hirveän hyvin tuolle pärjäisi, niin kyllä hänen silti pitäisi puolustaa itseään.

Viesti Ti Loka 04, 2011 2:42

Mimi

Nuorukainen löi viimeisen naulan arkkuunsa, näin tytön silmissä, kun tuo kertoi olevansa ihminen ja ihmistenpuolella. Pieni virne nousi puoliverisen kasvoille, tuo katsoi toista kulmien alta ja saattoi vaikuttaa jopa uhkaavalta. "Sinuna juoksisin ja lujaa." Mimi sanoi haltiakielellä tarttuen miekkaansa. Nopealla liikkeellä neito otti sen pois huotrasta.
Puoliverisen pää kallistui hieman. Sanaakaan sanomatta nuorukainen syöksähti toista kohden, koittan iskeä tuon hartiaan miekallaan. Iskusta tulisi voimakas, olihan Mimillä sentään kahdenkäden miekka, liekkö tuo rääpäle kyennyt edes torjumaan sitä ?

Viesti Ti Loka 04, 2011 7:09

~ Yoshi ~

Yoshi katsoi hetken aikaa nopeasti lähestyvää naista, ennen kuin tajusi että nyt pitäisi juosta pois alta. Poika väistää hieman tuota neitiä, mutta miekka silti hipaisi poikaa olkapäähän ja teki siihen pienen verta vuotavan haavan.
"A~", poika päästi huultensä välistä pienen a-äänteen ja hypähti hieman kauemmas haltioitten puolella olevasta naisesta.
Haavaan sattui vähän, mutta nyt ei kyllä ehdittäisi sitä jäädä miettimään. Tuo nainenhan voisi hyökätä koska tahansa.

Yoshi tiesi ettei varmastikkaan voisi voittaa itseään vanhempaa ja vahvempaa naista, mutta hän päätti silti kostaa tuolle. Poika nosti miekkansa eteensä ja juoksi sitten kovaa vauhtia naista päin. Hän tähtäsi tuon vatsaan.

Viesti Ti Loka 04, 2011 7:34

Mimi

Kokeneempi sai haavotettua toista, tuo otti etäisyyttä, niinkuin kannattikin. Mimi jäi katsomaan perääntyvää poikaa. Juokse nyt niin saat mennä... puoliverinen mietti, kunnes huomasi pojan hyökkäävän. Nopealla liikkeellä tyttö torjui iskun, ja hyvin torjuikin. Samassa tuo asetti miekkansa selkäpuolen nojaamaan omaan käteensä jotta saisi iskettyä toista nyrkillä kasvoihin.
"Olisit vain juossut penikka !" Mimi ärähti kasvoillaan vakavoitunut ilme.
Aurinko alkoi hiljalleen laskea, ja pian taistelu vaikeutuisi pimeän takia. Onneksi puolihaltian aistit olivat paljon ihmisen aisteja tarkemmat.

Viesti Ti Loka 04, 2011 8:00

~ Yoshi ~

Poika katsoi tuota naista hiljaa, eikä vastannut tuolle mitään. Hän vain perääntyi pari askelta ja piteli miekkaansa edessään. Hän vilkuili ympärilleen, siltä varalta, että joku toinen haltia hyökkäisi tätä päin.
"Mikä sinulla on minua vastaan..? En ole tehnyt sinulle mitään", poika mutisi ja tuijotti naista isoilla, liiloilla silmillään.
Hän heilautti kuitenkin taas miekkaansa ja melkein hipaisi sillä naisen naamaa. Poika peruutti taas kerran, siltä varalta, että nainen olisi suuttunut enemmän ja hyökännyt. Ryu katsoi hetken aikaa naista, ennen kuin juoksi hieman kauemmas tuosta. Poika vilkaisi taakseen ja jatkoi juoksemista. Kuitenkin tuo pysähtyi pian ja siirsi kätensä olkapäälleen. Siitä valui vielä verta ja haavaan sattui pahasti.

Viesti Ti Loka 04, 2011 8:22

Mimi

"Lukisit historiaa äpärä !" Mimi ärähti pojan miettiessä mitä puoliverisellä olisi tuota vastaan, mitäköhän ? Penikka huitaisi miekallaan lähemmäksi neidon kasvoja, mutta Mimi kerkesi lyömään toisen miekan sivummalle, jottei se vahingossakaan osuisi tuon kasvoihin.
Poika perääntyi pari askelta, puoliverinen katsoi mietteliäänä poikaa, olisiko nyt pakenemisen aika tuon osalta ?
Totta tosiaan taisi olla pakenemisen aika kun tuo kakara lähti suorastaan häntä koipienvälissä juoksemaan karkuun. Mimi ei aikonut kuitenkaan jättää asiaa siihen, puoliverinen heitti maassa olleen tikarin kohti pakenevaa poikaa, sitten hän tarttui kahteen saappaassa olleeseen tikariin ja lähti sitten juoksemaan toisen perään. Kurottuaan etäisyyttä niin että saisi heitot tarkemmin osumaan ja että tikarit uppoaisivat kunnolla jos usuisivat, Mimi heitti kaksi viimeistä tikariaan kohti poikaa.

Viesti Ti Loka 04, 2011 8:32

~ Yoshi ~

Poika juoksi kovaa vauhtia eteenpäin. Hän vilkaisi taakseen ja huomasi naisen lähestyvän häntä. Yoshi kovensi hieman hengästyneenä vauhtiaan, mutta kompastui pian ja mäiskähti vatsalleen maahan. Tuo nousi huohotellen ylös ja katsoi taakseen. Tuo nainen oli jo liian lähellä ja kohta tuo heittikin kaksi tikaria tätä päin. Toinen tikari lensi pojan naaman ohi ja viilsi silmän alapuolelle pienen, mutta verta vuotavan haavan. Toinen tikari osui Yoshin säären "selkäpuolelle". Poika parkaisi kovaan ääneen ja kaatui taas maahan. Hän veti tikarin pois jalastaan ja heitti sen takaisin sitä tuntematonta, haltioitten puolella olevaa naista päin. Hän siirsi kätensä syvän haavan päälle ja jäi maahan tuijottamaan paikalle tullutta "tyyppiä".

Viesti Ti Loka 04, 2011 8:46

Mimi

Toinen heitto meni ohi, mutta toinen taas osui kuin tilauksesta pojan nassikan pohkeeseen.
Poikapolo parkaisi ja kaatui taas maahan, vaivalloiselta tuon reppanan meno näytti, voi kyynel.
Mimi hidasti vauhtia ja lopulta pysähtyi muutaman metrin päähän. Penikka koitti heittää tikarilla sen oikeata omistajaa, mutta jälleen kerran kokeneempi väisti. Yksi pieni liike, ja poika olisi hengiltä. Ei tuo onneton voisi maassa maatessaan mitään tehdä, mutta Mimi ei tuon onneksi ollut niin kylmäverinen tappaja.
Mimi katsoi maassamakaavaa miettien mitä pitäisi tehdä. Toisaalta jos tuon tappaisi tähänpaikkaan niin ei kakara tulisi vanhempana kostamaan, mutta toisaalta raaskisiko noin nuorta tappaa ?
"Ensikerralla et pääse noin helpolla, pysy kaukana haltioiden alueilta." Mimi sanoi vielä, hänen mielestään lähes kaikki Cryptissä lukeutui haltioiden omistukseen.

Viesti Ti Loka 04, 2011 9:23

~ Yoshi ~

Poika katsoi paikoillaan seisovaa naista hiljaa ja piti kättään pohkeensa päällä. Tuo nousi hitaasti ylös ja katsoi itseään hieman vanhempaa naista edelleen. Hän tuhahti hiljaa ja nosti miekkansa maasta. Poika nosti miekkansa päänsä yläpuolelle, aivan kuin haluaisi leikata tuon naisen kahtia, mutta laski sitten kätensä alas. Hän tuijotti tuota toista hetken aikaa, ennen kuin nosti taas miekkansa ylös. Hän heilautti sitä naista päin, murahti pienesti ja lähti sitten juoksemaan pois päin tuosta naisesta. Yoshin jalan haavaan sattui ja se vain vuosi enemmän verta, kun Yoshi juoksi, mutta hän yritti olla välittämättä siitä.

Poika kompastui puun juureen ja mätkähti suoraan naamalleen. Tuo nousi varovasti polvilleen istumaan ja hengitti raskaasti. Hän vilkaisi taakseen varmistaakseen ettei se nainen ollut seurannut.
"Tämä kyllä kostetaan..", tuo mutisee ja siristää hieman silmiään.

Viesti Ti Loka 04, 2011 9:39

Mimi

Mimi naurahti pojan epätoivoisille yrityksille tehdä jotain, ylipäätänsä mitään, mutta tuon juostessa karkuun alkoi puoliverinen kerätä tikareitaan ja kauemmas pudotettua miekkaansa. Nyt voisi tuon nulikan jättää oman onnensa varaan, se mikä ei tapa vahvistaa, olkoon näin.
Neito asteli kylmänviileästi takaisin suuntaan mistä oli tullut kun pimeys saapui vihdoin metsään. Kestäisi hetken ennenkuin silmät tottuisivat, muttei se haitannut.

//Oliko tässä ? Kiitos pelistä !//

Paluu Joet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö