Haltian vierailu part 2


Haltioilla on erikseen omenatarha, tosin ei täällä pelkkiä omenoita kasvateta, myös sitruunoita, päärynöitä, appelsiineja ja muita puussa kasvavia hedelmiä. suuri alue on aidattu kolme metriä korkealla puska-aidalla joka on siistitty. Ruoho on pitkää ja vihreää, puiden lomitse kulkee pieniä hiekka polkuja ja polun varsilla on penkkejä, joille voit jäädä ihailemaan tarhan kauniita maisemia.

Valvoja: Crimson

Viesti Ke Syys 03, 2008 5:16

Haltian vierailu part 2

//täältä siis jatkuu... ^^ ja sori kun en oo vastannu mut on ollu aika kivoja ongelmia tän sivuston kaa... ^^;//


Mayflower

May oli johdattanut uuden ystävänsä omenapuutarhaan vievän polun luo. Haltia tyttö hyppeli kepeästi ja hymyili. Hänestä tämä on todellakin todella rauhoittava ja kaunis paikka. May tepastelikin suoraan erään omenapuun luo jossa roikkui kauniin punaisia, kypsiä omenoita. May kurotti nappaamaan yhden niistä ja tutkaili sitä. Kun hän oli todennut sen olevan kypsä ja hyvä, toi hän sen Reoddille. "Maista. Ne on hyviä..." Mayflower sanoi hymyillen aurinkoisesti ojentaessaan sen toiselle.

Mayflower kiipesi siihen puuhun josta äsken oli jo omenan poiminut ja tavoitteli korkealla olevia omenia.. Mayn hiukset olivat jäädä kiinni erääseen oksaan, haltia tyttö tuhahti ja irrotti hetken hiuksiaan seisten oksalla pitämättä mistään kiinni. Tuulen heilauttaessa oksaa, kuin muistuttaen että tulisi pitää kiinni May tarraa äkkiä ylempään oksaan ettei horjahtaisi. May kikattaa ja irrottaa hiuksensa loppuun oksasta, jonka jälkeen kiipeää latvan tienoille ja poimii muutamia omenoita.
"Ota koppi!" May huutaa, nauraa ja viskoo muutamia omenoita maahan. "Täällä on ihanaa! Tuoksuu ihan omenien kukille, tuuli hulmuaa ihanasti, sekä täällä on maukkaimmat omput!" Haltia typy lisää antaen hiustensa hulmuta tuulessa..

Viesti Pe Syys 05, 2008 7:30

Reodd

Reodd katselee ympärilleen suu hieman raollaan ja selvästi hämmentyneenä paikan kauneudesta. Kauneudesta joka on hänelle uutta ja hieman outoakin sillä hän on tottunut vain vedenalaiseen kasvillisuuteen ja niihin puihin jotka kotijärveään ympäröivät. Tällaiset puut olivat aivan erilaisia sillä niissä roikkui jotain pyöreitä ja varsin herkullisen näköisiä, joiden Reodd päätteli olevan jonkinlaisia hedelmiä. Hän seurasi Mayfloweria mutta pysähtyi muutaman jalan päähän tästä sillä pelkäsi jonkun hyökkäävän puusta hänen kimppuunsa.
Ehkä hän vain alkoi tulla vainoharhaiseksi muttei vetehinen tuntenut maata kovin turvalliseksi paikaksi...vesi oli hänen kotinsa eikä se ollut vielä kovinkaan useaan otteeseen osoittautunut vaaralliseksi paikaksi.
Reodd otti vastaan oudon hedelmän ja nyökäytti kevyesti päätään Mayflowerille haukaten pienen siivun tuosta hedelmästä terävillä hampaillaan.
Varovasti hän maisteli sitä ja pian kasvoilleen nousi epävarmuuden pois pyyhkivä hymy.
"Ne ovat aika hyviä..."

Ennen kuin Reodd ennätti mitenkään reagoimaan oli Mayflower jo kiivennyt puuhun ja vetehinen kykeni vain pelokkaana seuraamaan tämän puuhia.
Hän ei tiennyt mikä oli tuonut toisen päähän moisen idean mutta vetehinen ei ollut tottunut korkeisiin paikkoihin joten hän jäi suosiolla turvallisemmalle maaperälle seisomaan ja seuraamaan toisen oksalla taiteilua selvästi huolestuneena.
'Hän on haltia kyllä hän siellä pysyy, hän on haltia...', Reodd toisteli mielessään itselleen ja pian jo omenia viskottiinkin häntä kohti. Vetehinen nosti vaistomaisesti kätensä suojelemaan kasvojaan muttei pudottanut ensimmäistä omenaa kädestään.
"Mille ome..häh...niiden kukat tuoksuu?" Reodd tiedusteli muistamatta - oletettavasti kyseisen - hedelmän nimeä jonka toinen juuri oli lausunut. Hän ei ollut koskaan tutustunut tällaisiin...omenoihin?

Paluu Omenatarha

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia