Science, my lord


Leveitä, kapeita, korkeita, matalia, valoisia, pimeitä. Käytäviä on monenlaista, eri tarkoituksiin. Yksi tarkoitus on kaikilla kuitenkin yhteinen: Ne vievät paikasta toiseen. Käytävät ovat linnan puolella koristeellisia ja saattavat sisältääkin arvokasta taidetta, aina maalauksista veistoksiin. Ensimmäisen kerroksen käytävät ovat eri toteen koristeellisia, koska siellähän suurin osa vierailijoista liikkuu. Maantasolla sijaitsevat käytävät pitävät myös sisällään tyrmiin johtavat käytävät, sekä suuren käytävän, jota pitkin vangit kävelytetään yleensä pihamaalla suoritettaviin teloituksiin. Ensimmäinen kerros pitää myös sisällään suuren eteiskäytävän.
Toisen ja kolmannen kerroksen käytävät alkavat olla sokkeloisempia mitä ensimmäisen kerroksen. Rappuja ylös ja alas on siellä täällä. Varsinkin kolmannen kerroksen käytävät vaikuttavat siltä, kuin ne oltaisiin suunniteltu labyrintiksi. Mikäli ei osaa liikkua linnassa, voi hyvinkin löytää itsensä eksyneenä käytävältä, jolla ei näy yhtään ovea saatika ikkunaa vai näkyykö? Salakäytäviä löytyy sieltä täältä ja jos satut käytävälle, missä ei mitään selvää ovea näy, on hyvinkin mahdollista, että seiniltä löytyy salakäytävän ovi. Varo kuitenkin, ettet eksy salakäytäviin sieltä kukaan ei löydä kuihtunutta ruumistasi.

Valvoja: Crimson

Avatar

Porvari
Porvari

Viestit: 391

Liittynyt: Su Huhti 28, 2013 7:05

Paikkakunta: Gensokyo

Viesti Su Touko 21, 2017 2:53

Science, my lord

Jin Derleth

Kässittämätöntä, mitä iso linna täynnä kirjoja joita ei kukaan kuitenkaan koskaan lukenut ja sitten kun joku jopa halusi hyödyntää tuota kansallisaarretta niin jollakin taliaivolla on tottakai huono päivä kirjoituspöydän ääressä. Tai sitten kyseessä oli harvinaisen ahdasmielinen yksilö ennakkoluuloineen. Tuskin sentään yhdestä viattomasta alkemistista kirjakasojen seassa paljoa häiriötä olisi, ei hän sentään ollut alkemian kokeellista puolta raahaamassa kirjastoon mukanaan. Tutkimustyö vain sattui yleensä olemaan suurimmaksi osaksi taustoihin ja toisten töihin perehtymistä. Miksikäs sitä pyörää uudestaan keksimään. Mutta ei, joku oli 'suuressa viisaudessaan' päättänyt ettei akateemiselle älylle ja tutkimukselle ollut Cryptin maalla tilaa. Toki aatelisena Jin oli ystävällisesti esittänyt järkevää keskustelua aiheesta, niin järkevää kuin olisi mahdollista. Tosin suurimman kansanosan kanssa tuo ei kovin ylös rimaa hilannut. Tapaamisaika oli joka tapauksessa saatu sovittua.

"Arvon... Herra? Saanen tiedustella teiltä miten ihmeessä te oikein ajattelitte pitää koko valtakunnan järjestyksessä kun omien muurienkin sisäiset asiat ovat näinkin hienosti sekaisin?" Kuului näkyvästi hieman ärsyyntynyt ääni linnan käytävillä, painotukset ja lyhyet tauot toki kohdillaan jotta viesti nyt varmasti uppoasi kamariherran korvienväliin kovasta kallosta huolimatta. "Kuten selvästi näette minulla on sovittu tapaaminen, myönnän toki tulleeni kohteliaasti pienen hetken etuajassa ja näin ollen pahoittelen jos se ei ole täällä menettelytapana." Jin Derleth, tieteentekijä ja aatelismies, pääasiassa tieteentekijä, jatkoi. Linnasta tullut vastauskirje tosiaankin vaikutti aidolta, sinetit ja allekirjoitset mukaanlukien mutta se ei tuntunut juurikaan vastaanottohenkilökunnan mieltä painavan. Eikä hänen alkuperäinen asiansakkaan edes pitäisi mikään vaikea käsitellä, lähinnä ilmoitusluontoinen jos alkemistilta itseltään kysyttiin. Varsinkaan kun synnyinsääty ja paperiasiat vaikuttivat omassa päässä olemaan kunnossa, ei sillä ettäkö Jin olisi niistä itse juuri ollenkaan perustanut. Yleensä hänellä oli parempaakin tekemistä kuin koputtaa sulkakynällä kivimuuria ja idioottien kalloja.

//Ja kaiken sen odotuksen jälkeen täältä sitä kökköä tulee^^ Anyway Aksu tänne kera arvon kuninkaansa
Avatar

Monarkki

Viestit: 14047

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Heinä 16, 2017 4:09

Re: Science, my lord

Henry Scarlington


Tänään ei ollut mitään kiireellistä tiedossa. Ei mitään tapaamisia, kokouksia tai muutenkaan minkään suuremman tai pienemmän tahon kanssa tekemisissä olemista. Silti, kruununkantajasta tuntui, että jotain oli unohtunut. Aivan kuin jotain ei olisi hänelle asti ilmoitettu ja nyt hän mokaisi taas ylhäisessä asemassaan. Se oli kovin tuttu tunne siniveriselle ja sen tunteen myötä usein nousi pintaan ahdistus ja levottomuus, vaikka kovin usein moiselle ei edes ollut mitään syytä! Usein tämä levottomuus johti sitten siihen, että Henry lähti liikkeelle. Ei minnekään kauas, vaikka liikkumisensa olikin huomattavasti helpompaa puujalan ja kävelykepin kanssa, kuin kainalosauvojen. Linnan käytävät ja puutarha usein riittivät kävelylenkiksi hänelle.

Henry ei uskonut kohtaloon. Mutta ehkä siinä jotain perää oli, nyt kun ajatteli. Jos hän ei olisi tuntenut oloaan ahdistuneeksi, ei hän myöskään olisi lähtenyt liikkeelle. Ja jos hän ei olisi lähtenyt liikkeelle, ei hän olisi sattunut tälle käytävälle, jossa vanhempi Kamariherra sanojaan vaihtoi nuoremman, syystä tai toisesta ärtyneen miehen kanssa. Jo pelkällä vilkaisulla Henry uskoi kyseessä olevan jonkin asteen aatelisen, jota hän ei harmikseen kyllä tunnistanut. Mutta vain aatelisilla oli pokkaa puhutella linnan henkilökuntaa tuolla tavoin, ainakin näin yleensä.
Asiahan ei hänelle varmaan kuulunut, mutta sen sijaan että olisi seuraavasta käytävänkulmasta luikkinut tiehensä, lähestyikin siniverinen tilannetta ja lopulta pysähtyi kaksikon viereen, pienesti nyökäten kamariherralle joka ensitöikseen kuninkaalle kumarsi. Tuskin Henryä vaatetuksen perusteella olisi heti kuninkaaksi arvannut, nuoren monarkin ollen verhoutunut sangen tavallisenomaisiin vaatteisiin, jotka kuitenkin aatelisen asustuksesta menivät. Ei hän nähnyt syytä patsastella parhaimmissaan, ellei ollut erikoisempi tapahtuma tai tapaaminen tiedossa.

"Valtakunnan järjestyksenpitäminen on hieman isompaa kokoluokkaa, mitä hovini pyörittäminen, mutta uskoakseni asiat täällä ovat kuitenkin ihan järjestyksessä... Ellen sitten ole jäänyt jostain paitsi, mistä on kyse?", Henry aloitti, puhuen ystävällisen hymyn kera, tiedustellen sitten hovimestariltaan mistä kalabaliikki johtui. Vanhin miehistä selitti tilanteen, esitellen aatelisen Jin Derlethiksi ja kertoi, että tuo väitti tulleensa tapaamiseen kuninkaan kanssa, joka kuulemma oli sovittu etukäteen. Mutta koska hän, kuninkaan hovimestari, ei tiennyt asiasta, ei tämä voinut myöskään pitää paikkaansa! Vanhan hovimestarin äänensävystä pystyi selvästi päättelemään pientä närkästystä ja jopa epäilystä vierasta kohtaan, nyt kun itse kuningas hänen "tueksi" keskusteluun oli saapunut.

"Derleth...", Mietteliäänä Henry hieraisi leukapartaansa, pyytäen sitten kädellään niitä kutsupapereita nähtäväksi, "Nimenne ei kuulosta tutulta. Etäisesti, ehkä, mutta en muista sovittua tapaamista".
"On varmasti tapahtunut erehdys, enkä voi kuin pahoitella siitä. Kenties kommunikointi tahojen välillä on mennyt ristiin, kuka tietää", Siniverinen jatkoi, nostaen katseensa Jinin puoleen, "Mutta minulla ei kyllä ole mitään tärkeää tällä hetkellä, joten yhtä hyvin voin pahoitella erehdystä suomalla teille tapaamisen, mitä ikinä asianne koskeekaan".
Totta kai Henryä pisti heikottamaan tällaisten riitatilanteiden ratkominen. Hän ei pitänyt siitä, kun toiset olivat närkästyneitä tai vihaisia. Sekin ahdisti, pisti pulssin lyömään lujempaa ja hengittäminen tuntui vaikeammalta. Se oli hirveä tunne, mutta ajan mittaan Henry oli oppinut elämään sen kanssa, ainakin jotenkuten. Jotkin tilanteet yhä laukaisivat pahimmat oireet, jolloin Henryn oli vain pakko päästä tilanteesta pois, mutta tämä tuskin sellaiseksi asti äityisi.
Hovimestari taas katsoi kuningastaan silmät suurina ja ei ollut uskoa korviaan. Eihän siniverisen tuolla tavoin sopinut tapaamisiin suostua satunnaisten ihmisten kanssa, jotka vain marssivat linnalle omiaan vaatimaan! Mutta, vanhus pysyi hiljaa, tietäen ettei hänen sanansa nuoren monarkin päätä kääntäisi. Mutta tästä tultaisiin kyllä mutisemaan närkästyneesti hovin muille alaisille...

// ODOTUKSEN JÄLKEEN INDEED ANTEEKS että kesti näinkin kauan vaikka itte suo tulin tökkimään :'DD Hävettääpi vähäsen. MUTTA ANYWAYS HERE WE ARE //

// 21.1.2018 vedän hahmoni pois ja pistän pelin omalta osalta jäihin kun on hiljasta ollu. Ota yhteyttä jos/kun haluat taas jatkaa peliä! .3. //

Paluu Käytävät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö