Demons! Demons everywhere!


Leveitä, kapeita, korkeita, matalia, valoisia, pimeitä. Käytäviä on monenlaista, eri tarkoituksiin. Yksi tarkoitus on kaikilla kuitenkin yhteinen: Ne vievät paikasta toiseen. Käytävät ovat linnan puolella koristeellisia ja saattavat sisältääkin arvokasta taidetta, aina maalauksista veistoksiin. Ensimmäisen kerroksen käytävät ovat eri toteen koristeellisia, koska siellähän suurin osa vierailijoista liikkuu. Maantasolla sijaitsevat käytävät pitävät myös sisällään tyrmiin johtavat käytävät, sekä suuren käytävän, jota pitkin vangit kävelytetään yleensä pihamaalla suoritettaviin teloituksiin. Ensimmäinen kerros pitää myös sisällään suuren eteiskäytävän.
Toisen ja kolmannen kerroksen käytävät alkavat olla sokkeloisempia mitä ensimmäisen kerroksen. Rappuja ylös ja alas on siellä täällä. Varsinkin kolmannen kerroksen käytävät vaikuttavat siltä, kuin ne oltaisiin suunniteltu labyrintiksi. Mikäli ei osaa liikkua linnassa, voi hyvinkin löytää itsensä eksyneenä käytävältä, jolla ei näy yhtään ovea saatika ikkunaa vai näkyykö? Salakäytäviä löytyy sieltä täältä ja jos satut käytävälle, missä ei mitään selvää ovea näy, on hyvinkin mahdollista, että seiniltä löytyy salakäytävän ovi. Varo kuitenkin, ettet eksy salakäytäviin sieltä kukaan ei löydä kuihtunutta ruumistasi.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 13747

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Helmi 02, 2018 11:10

Demons! Demons everywhere!

Jatkoa täältä

Henry


Hymy kohosi siniverisen kasvoille, Mauruksen ilmoittaessa heidän saattavan hänet kotiin asti, mikäli Henry niin halusi. Se kuulosti enemmän kuin hyvältä, vaikka hän ei olisi halunnut saattaa demoneita vaaraan itsensä takia. Kuitenkin, jahka hänet tunnistettaisiin, voisi hän myös nimensä ja asemansa suojin tummahipiäistä paria suojella — tai no, Maurusta, Mayan näemmä pysyen yhä asemuodossaan. Mutta jos hänet tunnistettaisiin, saattaisi se myös tuoda ongelmia niskaan. Tietenkin, portinvartijat olivat ensimmäisenä ja häntä auttaisivat oletettavasti mutta Henry oli oppinut, ettei ihan jokaiseen kansalaiseen kannattanut luottaa. Ei varsinkaan hänen asemassaan, eikä varsinkaan näinä aikoina. Enemmän kuin yksi henkilö halusi varmasti pahaa kuninkaalle, olivat nuo sitten ihmisten puolella tai eivät.
"Kiitos", Siniverinen kävikin kiittämään demoni kaksikkoa, ottaen Mauruksen käden vastaan, jotta pääsisi paremmin kävelemään aina tasaisemmalle maastolle.

Matka kaupungin porteille etenikin Henryn tahtiin, siniverisen pitäen tasaisen rauhallista kävelyä yllä. Eihän se käveleminen vieläkään kovin mukavalta tuntunut, mutta sujui nyt paljon helpommin levon jälkeen. Jo kaukaa vartijat näkivät heidän saapuvan, muun saapuvan ja lähtevän väen joukosta. Lähinnä siksi, että Maurus herätti huomiota harvinaisen oudolla ulkonäöllään. Kyllähän ihmistenkaupungissa liikkui taruolentoja, jopa haltioita, jotka heidän puolellaan olivat, mutta nuo yleensä piilottelivat itseään, välttelivät väenpaljoutta ja kävivät torilla jossain syrjäisemmällä, kuin itse päätorilla, joka suorastaan kuhisi väenpaljoudesta.
Portille saavuttaessa heidät tietenkin pysäytettiin. Kävelykeppiinsä tukeutuen Henry otti muutaman ontuvan askeleen Mauruksen edelle, lähtien esittelemään itseään — joskaan pitkälle Henryn ei tarvinnut nimeään esittää, kun Vartijat jo tunnistivat siniverisen. Heti ensimmäisenä seurasi tietenkin kysymysmeri, mitä ihmettä kuningas täällä teki, tuollaisissa vaatteissa ja tuollaisessa seurassa? Oliko tuo tummahipiä kenties satuttanut kuningasta? Nopeasti Henry kertoi, mitä oli sattunut ja että Maurus oli hänen seurassaan, eikä tuota tulisi satuttaa. Tietenkin vartijat silmäilivät demonia epäilevästi, mutta eivät sanoneet mitään vastaan. Sen pidemmittä puheitta, vartijat päästivät heidät kaupunkiin, muutaman lähtien heitä saattamaan.
"Toivottavasti tämä ei sinua haittaa... Voitte kyllä lähteä, heti kun haluatte... He eivät estä teitä", Henry huomautti Maurukselle, matkan jatkuen kaupungin läpi — hiljaisempia kujia pitkin — aina sille valtavalle linnalle asti.

Sitten olikin aika selittää linnan vartijoille, mikä oli tilanne. Noista yksi lähti heti juoksemaan linnalle, kertomaan että kuningas oli saapunut ja tuota ei tarvinnut enää etsiä. Henryn saattueesta oli yksi sotilas ehättänyt jo ratsastamaan linnalle, kertomaan kuinka he olivat joutuneet hyökkäyksen kohteeksi ja Kuningas oli kadonnut. Se tietenkin oli jo ehättänyt paniikkia nostattaa linnalla ja etsintäpartioita oli valmisteltu, mutta nyt noita ei tarvinnutkaan lähettää matkaan. Jälleen kerran Maurus sai osakseen epäileviä katseita, Henryn vain kertoen tuon olevan hänen seurassaan.
Ja taas matka jatkui, Henryn tietenkin vilkaisten Mauruksen puoleen, varmistellen olihan tuo kunnossa tai halusiko tuo kenties poistua seurasta sittenkin. Johan Henry oli turvassa, mutta silti, hän halusi demonin pysyvän vielä matkassa — jos ei muuten, niin sen takia, että hän voisi kiittää noita vielä kunnolla ja tarjota jotain vaivanpalkaksi.
"Haluaisin... Vielä jutella teidän kanssa, mikäli se sopii", Henry aloitti, puhutellen Maurusta, kun he viimein astelivat sisään linnan suurista pääovista, "Järjestän teille huoneen siksi aikaa — pelkäänpä että minun täytyy käydä selittämässä itseni ja varmistamassa, että kaikki on kunnossa, siistiytymisestä sitten puhumattakaan... Odottaisitteko sen aikaa?", Siniverinen ehdotteli, ollen tietenkin valmis hyväksymään sen, jos kaksikko halusi paikalta poistua pikimmiten. Mutta, mikäli Maurus ja Maya suostuivat jäämään, oli yksi palvelijoista valmiina vierellä, näyttääkseen demoniparille oleskeluhuoneen tai makuuhuoneen — kumpi vain miellytti enemmän — missä nuo voisivat odottaa siniveristä.// NO JOO EI SE KOVIN LYHYT OLLU (D Mutta jatkuu! //
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 2140

Liittynyt: Ti Touko 27, 2014 4:00

Paikkakunta: Otakun nurkka

Viesti La Helmi 03, 2018 12:52

Re: Demons! Demons everywhere!

Maurus & Maya

Mitä lähemmäs demoni astui ihmisten kaupungin muureja, sitä kovemmaksi sen yltäpääsemättömältä tuntuva melu tuntui tunkeutuvan korviin. Maurua ei järin näyttänytkään mitenkään iloiselta. Hän pyrki pitämään ilmeensä neutraalina, mutta hänen silmänsä tuntuivat huokaavan kivusta. Korvissahan soi. Hän vilkaisi hopeiseen keihääseen, jonka silmämuna tuijotti suoraan veljeen. Maurus kuitenkin keskittyi suorittamaan tehtävänsä loppuun. Hän oli lupautunut saattamaan kuninkaan linnaansa ja niin hän myös teki. Hän oli sanojensa mittainen mies.
Ihmisiä oli paljon ja demoni keräsi hyvin monta katsetta itseensä. Monet niistä olivat kauhistuneita, kuinka Maurus käveli näiden ohitse huomioimatta näitä. Hän varoi näitä ja näihin koskettamista. Ei siksi, että hän olisi saattanut satuttaa näitä, vaan siksi, etteivät ihmiset hyppäisi toistensa päälle pelosta. Demonisesti kuitenkin Maurus nautti melun ohella näistä pelkäävistä katseista. Heidät pysäytettiin, totta kai. Henry sai nopeasti asian kuitenkin hoidettua ja matka saattoi jatkua. Tietysti kysymykset kuninkaan vahingoittamisesta saivat miehen katsomaan portin vartijoita alas. Hän ei koskisi ihmisten kuninkaaseen, ellei siihen olisi syytä. Hän oli sen verran elänyt, ettei välittänyt sodasta eikä siihen sekaantumisesta. Hänelle ei ollut väliä mikä toinen oli rotuaan. Henryn puhe sai kuitenkin Mauruksen huomion takaisin maanpinnalle, jossa hän yritti parhaansa mukaan minimoida melun korvissaan. Kuningas pahoitteli asiaa ja ilmoitti, että he olisivat aina vapaita lähtemään, jos he haluaisivat. Maurus katsoi hetken ihmistä ja hymähti tälle vain. "Ei meitä tällainen haittaa", hän sanoi rauhallisesti ja sitten alkoi kaivamaan jotain takkinsa syövereistä. Se oli vahaa, jota mies laittoi korviinsa, vaimentaakseen melun. Silti hän kykeni kuulemaan aivan normaalisti.

Pian kolmikko saapui linnan pääsisään käynnille, jossa Henry sai kertoa koko tarinan siitä, kuinka demonit olivat pelastaneet hänet. Siitä mentiinkin ilmoittamaan heti, että kuningas oli saapunut turvallisesti takaisin. Maurus keräsi myös täällä hyvin paljon epäileviä kasvoja. Demoni katsoi jokaista takaisin, alas, koska olihan hän näitä ihan hyvän pituuseron omaava. Maurus katsoi hetken, että hän oli suorittanut työnsä ja tuonut kuninkaan takaisin linnaansa. Turvaan ja kaiken hoidon ääreen, mutta silti Henry tuntui kääntyvän takaisin ja katsovan häntä ilmeellä, joka pyysi vielä jäämään hetkeksi. Demoneilla ei muutenkaan ollut mitään tekemistä. Kunhan linnan sisällä heitä ei johdatettaisi pyhiä asioita täynnä olevaan huoneeseen, kaikki olisi hyvin. Maurus tunsi hyvin pyhät asiat kaukaa ja hän aisti niitä, mutta ne eivät tällä hetkellä olleet vaarantamassa hänen olemassa oloaan.
Henry ilmoittikin, että haluaisi vielä jutella kaksikon kanssa. Maurus nyökkäsi pienesti. "Jos niin tahdot", hän vastasi rauhallisesti. Hän asteli sisään toisen perässä, keräten edelleen katseita itseensä. Henry alkoi puhumaan huoneista ja siitä, mitä kaikkea tämän täytyi käydä lävitse ennen kuin voisi keskustella heidän kanssan lisää. Siksi mies pyysikin heitä jäämään odottamaan johonkin heitä varattuun huoneeseen. "Jos kerran pyydätte, kunhan huoneessa ei ole pyhiä asioita", hän vastasi pieni virne huulillaan ja laski sitten odottavasti katseensä palvelijaan. Tämä tuntui katsovan takaisin, hieman arkana, mutta valmiina työhönsä. "Odotamme teitä siis", Maurus totesi ja lähti sitten palvelijan merkistä seuraamaan tätä kumartaen pienesti samalla Henrylle.

Demoni johdatettiin oleskeluhuoneeseen, johon Maurus asettui aloilleen. Palvelija kysyi vielä, haluaisiko hän mitään, mutta demoni pudisti päätään vain. Sitten palvelija lähti nopeasti, koska selkeästi demonin läsnäolo tuntui tuovan tälle epämukavan olon. Olihan Mauruksen ympärillä muutenkin hieman erilainen ilmapiiri. Viimein kun Maurus oli yksin kaikesta ihmishälinästä, hän saattoi huokaista. Samaan aikaan hopeinen keihäs muuttui ja sirot kädet kiertyivät miehen kaulan ympärille. "Teit hyvää työtä, tuo meteli on kyllä kaamea kaupungeissa", Maya huokaisi ja suukotti veljeään otsaan rohkaisevasti. "Milläköhän pieni kuningas ystävämme aikoo meidät palkita?" Maya pohti ääneen, joka sai vain Mauruksen pyöräyttämään silmiään. Hän oli hieman nälkäinen, mutta mahdollista kasvillisuutta ei juuri näkynyt. Harmistuneena hän tuntui vain rentoutuvan enemmän istumalleen tuolille, edelleen sylissään Maya. Sisar tuntui erityisen valppaalta, olihan linnassa paljon erilaisia ääniä. Kaksikko odotti, mutta siinä ajassa Maurus tuntui sulkevan silmänsä ja vaipuvan pieneen uneen. Ei hän tietenkään ulospäin sitä näyttänyt, että hän oli väsynyt ja nälkäinen, sillä kuninkaan seurassa oli pitänyt olla. Vahtimassa ja hoitamassa, varmistamassa tämän eloon jääminen. Siinä ei ollut kovin paljoa aikaa nyhtää ruohoa ruuakseen.

//TÄÄLLÄ OLLAAN JA TOI HUJOPPI NUKAHTI, oli kuule niin tylsää seuraa eikun. MUTTA, eikun jatketaan vaan :D//
"Don't you dare stand there and judge me little man"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~ Who serves the greatest of them all

Paluu Käytävät

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö