Haavoittunut haltia


Tyrmät ovat paikka, jonne kukaan ei halua joutua. Aikojen saatossa tyrmää on laajennettu syvemmälle maan alle, mistä johtuen tyrmistä löytyy erilaisia sellejä. Maan tasalla sijaitsevat sellit ovat valoisampia, mitä maan alla sijaitsevat loogisesti. Maan pinnalla sijaitsevien sellien ovet ovat suurimmaksi osaksi puisia, joiden yläreunassa on pieni, kalteroitu ikkuna, josta vartijat voivat tarkistaa vankien tilan. Alemmissa kerroksissa sellien ovet ovat suurimmaksi osaksi suuria kalteriovia. Kalterit ovat vankkaa, kestävää terästä, eivätkä helpolla mene rikki. Sellien seinät ovat kiviset ja selleistä löytyy yleensä yksi penkki ja pahnoja.
Jotkut selleistä ovat varustettu niin, ettei magiaa osaavat vangit pääse karkaamaan niistä. Vaikka ihmisillä magian tuntemus on huonompi mitä haltioilla, on muutama maagi onnistunut langettamaan lumouksen tiettyjen sellien ylle, jolloin sellistä ei pääse kävelemään seinien läpi tai katoamaan taikojen avulla. Oli kyseessä sitten maaginen olento tai magiaa omaava henkilö.

Jokaisesta kerroksesta löytyy taukotilat vartijoille, jossa miehet voivat syödä, levätä, vaihtaa kuulumisia ja jopa nukkua. Jokaisesta taukotilasta löytyy aina vähintään kolme vartijaa, tiloja ei koskaan jätetä tyhjäksi, kuten ei myöskään yhtäkään tyrmän kerrosta. Vartiointi on tarkkaa, eikä vangeille anneta etuuksia.
Tyrmät sisältävät myös kidutushuoneita, joissa kuulustellaan enemmän tai vähemmän viattomia vankeja, mitä kyseenalaisimmin menetelmin. Kuulustelijat ovat varautuneet kera kaikenlaisten välineiden, jotta kuulusteltava saataisiin murtumaan ennemmin tai myöhemmin

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 5:58

Haavoittunut haltia

Black&Lily

Lily kipitti rappuset alas, ennen kuin Black ja Ophelia kerkesivät. Vartijat kumarsivat prinsessaa ja mulkaisivat kaksikkoa joka oli räjäyttänyt seinän pirstaleiksi viime yönä.
Black ei välittänyt vartijoiden katseista vaan käveli samaan vanhaan tapaansa, sauvan kopseen säestäen hänen askeliaan. Osa vartijoista näytti hieman kavahtavan kun Blackin varjo lipui heidän ylitseen.
Vartija saattoi heidän sellille jossa haltija oli. Hän avasi oven, päästi kolmikon sisään ja sulki oven.
"Jos tulee häikkää niin huutakaa" Vartija sanoi ja käveli pois.

"Woaaa, en olekkaan ikinä ollut suljetussa sellissä" Lily sanoi innoissaan tutkien selliä.
Haltija makasi penkillä, selkä heihin päin. Hän hengitti rauhallisesti eikä liikkunut kun he tulivat sisään. Hänellä oli haavoja kyljessä, selässä ja jaloissa, mutta ne eivät enää vuotaneet verta.
"Ehkä sinut pitäisi lukita tänne niin pysyisit pois hankaluuksista..." Black mutisi Lilylle ja sai samalla napauksen takaraivoonsa.
"älä viitsi" Lily sanoi hymyillen.
Sitten hänen katseensa suuntautui haltijaan. Hän oli menossa lähemmäksi, mutta Black pysäytti hänet.
"Isäsi käsi meidät pitämään sinut erossa hänestä, joten pysyppä siinä" Balck sanoi siirtäessään sauvansa Lilyn eteen.
"höh.. ei hän saisi tietää" Lily sanoi ristien kätensä syliinsä kuin kiukutteleva lapsi, mutta päätti olla vääntämättä siitä aiheesta enempää.
"No, Ophelia, anna mennä" Black sanoi vilkaisten Opheliaan.

// Duff man is back! ou jee //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 6:25

Ophelia

Lily kipitti jo kaukana heidän edellään.
Blackin sauva säesti tämän askelia kohti vankityrmää, Ophelia tämän perässä.
Vartijat eivät selvästikään olleet unohtaneet Blackia saatika Opheliaa ja näytti siltä että vartijat tekivät korjaustöitä sellin seinän kanssa, josta he olivat viimeyönä karanneet.
Lilykin osotteli heitä jo alhaalla, kunnes vartija tuli ja päästi heidät selliin missä tämä puhuttu haltija nyt olisi.

Lily näytti olevan innoissaan päästyään suljetuun selliin, voi kuinka Ophelian tekikin mieli kertoa ettei se ollut niin hauskaa miltä Prinsessasta se vaikutti.
Sitten Ophelian silmät osuivat haltijaan...
Haltija oli selvästi haavoittunut, haavoja näytti olevan melkein joka paikassa, mutta onneksi ne eivät vuotaneet.
Black sai kerjättyä itselleen napautuksen takaraivoonsa Lilyltä, samalla kun Ophelian katse oli naulittuna haltijaan jonka selkä vaan näkyi.

Lilyn huomio kiinnittyi myöskin nyt haltijaan ja ennenkuin Ophelia ehti reagoimaan, Black oli taas ehtinyt ennen häntä estämään Lilyä menemästä yhtään lähemmäksi.
Opheliasta Lilyn olisi pitänyt pysyä sellin ulkopuolella, varmuuden vuoksi, muttei kuitenkaan sanonut mitään, hän pisti sen Blackin varaan.
Lily teki taas kiukuttelevan lapsen imitaationsa kun ei päässyt katsomaan haltijaa tarkemmin, silloin Ophelia toivoi että olisi ollut yhtä innokas mitä Lily, nimittäin häntä hieman pelotti tämä haltija, vakka olikin haavoittunut.

Ophelia nyökkäsi Blackille, siirsi kätensä taas kämmenet suuntautuen rintakehäänsä päin ja pian ne alkoivatkin loistamaan valkoista helmiäishohtoista valoa, valaisten synkkää selliä lämpimällä valollaan. Htekeen Ophelia ei tehnyt mitään eikä Haltija vaikuttanut reagoivan valoon mitenkään, tämä vain makasi edelleen selkä heihin päin kuin heitä ei olisi olemasskaan.
Ophelia otti pari askelta lähemmäksi tätä;
"Tulin... Hoitamaan haavasi..." Ophelia sanoi, mutta haltija tuskin näytti edes liikahtavan.
"Sinun pitää nousta ylös, en voi muuten hoitaa sinua..." Ophelia sanoi ja katsahti lopulta Blackiin.

//Excelent!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 6:47

Black&Lily

Lily katseli silmät hohtaen mielenkiinnosta kun Ophelia aloitti operaationsa. Black katsoi Opheliaa tämän katsoessa häneen, mutta ei tenhyt minkäänlaista elettä.
Sitten haltija liikahti. Hän nousi istumaan ja katsoi Opheliaa jonka käsistä hohti valoa.
"Sinä.. sinä taidat olla papitar?" Haltija kysyi, näyttäen siltä että hän pyörtyisi millä hetkellä hyvänsä.
Black katsoi tarkemmin haltijaa ja näki että tämä oli yksi niistä kolmesta, jotka oli olleet Aranin mukana metsässä... juuri se niistä kenet Black oli tyrmännyt. Sitten Haltija vilkaisi Lilyä ja Blackia jotka seisoivat Ophelian takana.
"Sinä... odotas vain kun pääsen kuntoon!" Haltija uhkaili Blackia, osoittaen tätä sormella.
"Prinsessahan se siinä... miten sinulla on mennyt?" Haltija sanoi kumartaen hieman Lilylle.
Lily oli sanaton, tunsiko hän tämän haltijan? ei, ei tuntenut, ei ollut edes koskaan nähnyt.
"Hy.. hyvinhän minulla" Lily sai sanotuksi ihmetykseltään.
"hyvä" Haltija sanoi ja nousi seisomaan.
"Ja mitä sinä aijot tehdä nyt?" Haltija sanoi, katsoen alaviistoon Opheliaa.
Black oli valmiina lyömään haltijaa kepillä, jos tämä teksi jotain tyhmää.
Lilyä jännitti tilanne, hän olisi halunnut jutella haltijan kanssa lisää, mutta päätti kerrankin pitää suunsa kiinni.

// x'D //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 7:08

Ophelia

Vihdoinkin haltija liikahti ja nousi istumaan katsoen kohti Opheliaa.
Haltija ei näyttänyt hyvinvoivalta ja näytti tunnistavan Ophelian ja Ophelia uskoi tunnistavansa hänet, eikös hän ollutkin yksi niistä kolmesta jotka hän ja Black olivat tavanneet aiemmin?

Haltija tunnisti myös Blackin ja alkoi osoittelemaan tätä sormella uhaten kostoaan vaatien. Ophelia vain toljotti Blackia siinä missä haltijakin ja käänsi päänsä takaisin kun hän otti puheeksi prinsessa Lilyn?
Ophelia ihmetteli suuresti Haltijan käytöstä Lilyä kohtaan, tämä oli kohtelias ja kysyi miten prinsessalla oli mennyt. Se sai Ophelian katseen kääntymään tällä kertaa Lilyyn joka Lily itsekään ei vaikuttanut tietävän syytä Haltijan käytökseen, ihan yhtä hämmästynyt mitä itsekin.

Sitten haltija nousi seisomaan, ihme että siihen kykeni, haavat näyttivät sen verran pahoilta ja kysyi mitä Ophelia meinaisi nyt tehdä.
Ophelia tuijotti tätä silmäkulmat kurtussa ja valo hänen käsissään lisääntyi ja hohti nyt kirkkaammin.
"Älä liiku! Hoidan kaikki yhdellä kertaa!" Ophelia sanoi ja iski kämmenensä niin ylös haltijan rintakehään kuin kykeni. Tästä valosta Ophelia sokaistui itsekin, muttei lopettanut ennen kuin kaikki haavat olisivat parantuneet, kuten kuningas oli häntä pyytänykin parantamaan. Hetken päästä Ophelia jo irrottikin otteensa, ottaen pari askelta taaksepäin törmäten melkein Blackiin, valo katosi samassa ja Ophelia tunsi itsensä uupuneeksi mutta seisoi silti selkä suorassa kohti nyt täysin kunnossa olevaa haltijaa.


//GOTTA CATCH THEM ALL!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 7:27

Black&Lily

Haltija kavahti hieman kun Ophelia iski kätensä tähän, mutta ei kerennyt tekemään mitään, sillä hän tunsi kuinka haavat menivät umpeen ennen kuin hän edes kerkesi katsomaan Opheliaan.
Haltija katseli hetken aikaa käsiään, joissa ei enää ollut edes naarmuakaan, sitten hän suuntasi katseensa Opheliaan.
"Sinun voimasi ovat yhtä ihmeelliset, mitä Aran kertoikin" Haltija sanoi katsoen oudosti Opheliaa.

"Tuota.. mikä sinun nimesi on?" Lily huikkasi Blackin takaa.
Haltija katsoi hetken aikaa häntä, mutta vastasi sitten.
"Olen Art, lyhenne nimestä Arathet, Olen Aranin neuvonantaja" Haltija esitteli itsensä.
Black oli hieman ihmeissään että tämä haltija edes avasi suunsa.
"Aran kaipaa sinua joka päivä.." Art niminen haltija sanoi.
Siinä vaiheessa Blackin ja Lilyn suut loksahtivat auki ja silmät laajenivat, Black olisi voinut lyödä vetoa että niin myös Ophelianin, mutta ei pystynyt sanomaan sitä varmaksi, koska näki vain tämän selän.
Lily hivuttautui Blackin selän taakse piiloon, katsellen hänen ohitseen Arttia.
"tuota.. miksi?" Lily kysyi varovasti.
"En tiedä, hän vain kaipaa. Hän soittaa soittorasiaa joka päivä... sitä minkä avain sinullakin on" Art sanoi osottaen Lilyn ranteessa olevaa korua.
Silloin Lily muisti hämärän muistikuvan, siitä kuinka hän nuorena, metsään eksyessään oli tavannut Aranin ja tämä oli soittanut hänelle soittorasiaa, rauhoittaakseen itkevän pikku Lilyn.
"Hän käy kerran viikossa tässä lähellä, etsien sinua." Art jatkoi, istuessaan takaisin tuolille.
Sitten hän katsahti Opheliaan ja Blackiin.
" Aran haluaisi tavata teidät vielä.. lukuun ottamatta velhoa" Art sanoi töykeästi, katsahtaen Blackiin.
Blackin olisi tehnyt mieli hakata Art hengiltä, mutta hillitsi mielensä ja katsoi mihin tilanne kehittyi.

// >8DD //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 7:59

Ophelia

Haltija näytti ihmettelevän mitä hänelle oli oikein tapahtunut, hänen ihossaan ei ollut naarmun naarmua vaikka äsken siinä komeilikin haavojen rykäelmä. Ihmeteltyään tarpeeksi tämä katsahti jälleen Opheliaan joka katsoi myös tätä tehden selväksi ettei pitänyt tästä.
Ophelia ei vastannut haltijalle vaan päätti tarkkailla mitä seuraavaksi tapahtuisi.

Sitten Lily kysyi haltijalta tämän nimeä, turvautuen samalla Blackin selän taakse.
Haltijan nimeksi osottautui olevan Arathet, lyhyesti vain Art. Hän myös esittäyti olevan Aranin neuvonantaja.
Ophelia mietti hiljaa itsekseen mikä haltijaa vaivasi, tämä vaikutti puhuvan hyvin avoimesti vaikka oli nyt heidän vankinaan, tilanne tuntui epäilyttävältä
.
Kaipaa...? Ophelia käännähti Lilyyn päin huolestunut ilme kasvoillaan yrittäen etsiä vastauksia häneltä.
Niin, miksi...? Ophelia toisti Lilyn kysymyksen mielessään katsoen tiukasti nyt Artia.

Soittorasia...? Opheliakin tajusi että Lilyn ranteessa oleva rannekoru olisi avain tähän tuntemattomaan soittorasiaan... Hänen päässään alkoi vaeltamaan miljoonat kysymykset, joihin hän olisi halunnut saada vastaukset...

"Lily..?" Ophelia yritti kiinnittää tämän huomion itseensä muttei onnistunut, hänen ja Artin keskustelu jatkui yhä. Seuraavaksi selvisi ainoastaan että Aran saattoi myös olla lähistöllä, piilossa kuitenkin ihmisiltä.
Sitten Art istahtikin takaisin tuolille katsoen kaikkia kolmea ja kaikki kolme katsoivat Artia.
Ophelia ei enää kestänyt;
"MUTTA MIKSI!? Mitä Aran meistä haluaa!? Mitä hän Lilystä haluaa?! Entä sitten MINUSTA!?!" Ophelia huusi Artille vaatien vastuaksia tässä ja nyt heilutellen käsiään sivusta toiselle ilmaisten itseään. Sitten hän puristi nyrkkejään ja puri hampaita yhteen, odottaen vastaisiko Arth vai ei.

//THIS IS SPARTAA!!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 8:14

Lily&Black&Art

Art katsoi silmät pyöreänä Ophelian purkausta. Black oli myös hieman ihmeissään, mutta Lily alkoi jo tottua Ophelian purkauksiin.
"hm? etkö tiedä? saittehan te viestin, siinä sanottiin selvästi että Aran haluaa sinut, koska haluaa saada sinun voimat käyttöönsä, sinusta olisi hyötyä" Art selitti, nojatessaan taaksepäin ja ristiessään kätensä.
"ja Lily taas.. siitä en tiedä miksi hän Lilyn haluaa, mutta jotkut väittävät että Lilystä olisi tullut Aranin pakkomeille.. vähän niinkuni pakonomainen rakastettu" Art selitti.

Lily oli aivan hiljaa Balckin takana, tietämättä miten reagoida. Nyt häntä alkoi pelottamaan; joku tuntematon hiippari katselee häntä ja ajattelee samalla ties mitä. Hänelle tuli Ahdistava olo, mutta ei halunnut näyttää sitä mitenkään, hän vain kietoi kätensä Balckin käden ympärille.

Black tunsi yhä kasvavampaa vihaa tätä haltijaa kohtaan, mutta yritti hallita itsensä. Hänen päänsä nytkähti, kerran pari, mutta hän sai hillittyä itsensä.
"Sinä yrität vain pelotella, anna olla" Black sanoi, koittaen samalla rauhoittaa tilannetta.
"Ja sinäkö sen tiedät velho?" Art tuiskaisi ilkeästi ja silloin Blackilla naksahti.
Hän syöksähti Artin eteen, nostaen tämän ylös ja pistäen sauvansa poikittain tämän kurkulle, pitäen itse molemmin käsin sauvasta kiinni ja painaen sitä Artia vasten joka nojautui seinään.
Art haukkoi henkeään, mutta naurahti ja hymyili.
"Sinähän suutut.. nopea-asti" Art sai sanotuksi kun Black vain painoi lujempaa Arttia kohti seinää.

// THIS IS MUUMIMAAILMA //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 8:36

Ophelia

"Voimieni takia..." Ophelia kyllä tiesi jo tuon, mutta ainoat asiat mitkä hän osasi oli parantaa sairaita ja luoda suojakilpiä ja kuplia, vaikka Aran joskus hänet saisi, Opheliasta ei olisi tälle mitään hyötyä, hän ei tätä auttaisi.
Opheliaa alkoi nyt huolestuttamaan Lilyn kanta hieman enemmän, Aran kuulosti yhä enemmän pakkomielteiseltä Lilyä kohtaan. Opheliaa huolestutti myös se mitä Black ajattelisi tästä, Lilylla näytti olevan toinenkin epätoivoinen ihailija.

Lily oli hiljaa, itseasiassa kukaan ei päästänyt ääntäkään vähään aikaan. Ophelia kykeni aistimaan Blackin pään nytkähtelyn vaikka olikin selkä tähän päin, muttei kuitenkaan huolestunut vielä tilanteesta.
Ophelia ei uskonut haltijan sanoja valheiksi, mutta Black oli eri mieltä mikä lopulta johtikin taas lähes kaaottiseen tilanteeseen.

Black painoi nyt Arthin kurkkua sauvallaan seinää vasten, Arthista tilanne vaikutti lähinnä hupaisalta, hän taisi tietää ettei heillä ollut varaa tappaa häntä.
"Black, Rauhoitu." Ophelia sanoi vetäen tätä tämän hihasta.
"Työmme täällä on tehty, hoidin hänen haavansa kuten kuningas pyysi, meillä ei ole mitään syytä enää jäädä tänne rupattelemaan hänen kanssaan..." Ophelia lisäsi ja katsahti sitten Arthiin, muttei sanonut mitään.
"Menemmekö?" Ophelia kysyi Lilylta ja Blackilta, hän tahtoi pois tästä tyrmästä niin pian kuin mahdollista, kauaksi tästä haltijasta.

//VAALEAN PUNAISII PILVII!!//
Avatar

Monarkki

Viestit: 14544

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 8:55

Art&Black&Lily

Lily katsoi vierestä hiljaa ja hieman peloissaan kun Black kävi Artin päälle.
Hän ei kerennyt puuttua asiaan, kun Ophelia oli jo Blackin hihassa kiinni.

Black katsoi hetken aikaa Opheliaa sivusilmällä, mutta käänsi sitten katseensa Arttiin.
"Jos ikinä pääset täältä elävänä pois, kerro 'omistajallesi' tämä: Pysy kaukana Lilystä ja Opheliasta!" Black sanoi irroittaen otteensa Artista.
Art lysähti takaisin penkille haukkoen henkeään ja hieroen kaulaansa.
"Kerro sinä isännällesi että hirttää itsensä" Art lisäsi ja sai kopauksen päähänsä Blackin sauvasta.
"älä sinä auo päätäsi, ties vaikka joku alkaisi potkia sinua" Black sanoi ivallisesti ja katseli kun Art hieroi päätään.
Sitten Black kääntyi ja käveli ovelle.
Vartija tuli avaamaan oven ja Lily luikki ensimmäisenä ulos ja kipitti alta aika yksikön ja olikin jo nousemassa rappusia kohti omaa huonettaan.
Black antoi Ophelian mennä ensin ovesta, vilkaisten Arttia.
Art mulkaisi takaisin, mutta ei sanonut mitään.
Vartija sulki oven ja lähti omille teilleen.
"Tule mennään.." Black sanoi Ophelialle työntäen tätä selästä eteenpäin.

// TRANSUJA JA MÖRKÖJÄ! //
Avatar

kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1975

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 13, 2007 9:09

Ophelia

Jälleen pienen sanaharkan jälkeen Black päästi Artin otteestaan ja tämä läsähti suoraan penkille haukkoen henkeään.
Ophelia ei ollut mielissään mitä Arth oli sanonut kuninkaasta mutta Black kopauttikin jo tätä sauvallaan päänuppiin ja Ophelia päätti tyytyä siihen.

Vartija avasi oven ja Lily oli ensimmäinen joka luikki ulos sellistä, aivan kuin olisi ollut ihmeellinenkin hoppu tämän huoneeseen.
Ophelia astui ulos sellistä ennen Blackia ja katsoi hetken päästä Artiin odottaen samalla että Blackin tulisi, mutta pian Black jo työnsi tätä selästä merkiksi että heidän oli aika lähteä.

Ophelia ei katsonut taakseen Artiin, hän toivoi ettei hänen tarvitsisi nähdä tätä enää koskaan, ikinä ja milloinkaan.


//X'DDD Jatkuu muualla hyvät ihmiset!//

Paluu Vankityrmä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö