Ylös, ulos ja lenkille || Sands


Suuri, kaunis pihapuutarha linnanmuurien sisäpuolella. Puutarhasta pidetään hyvää huolta ja aina vihreään aikaan se onkin kukoistava näky. Puutarhassa pidetään kesäisin myös juhlia, jos säät sallivat. Puutarhasta löytyy niin kauniita polkuja kukkaistutuksien välistä, kuin pieni koristelampikin. Vartiointi täällä on hieman huonompaa, mitä muualla linnan alueilla.

Valvoja: Crimson

Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Loka 05, 2014 8:27

Re: Ylös, ulos ja lenkille || Sands

"Sehän nähdään, demoni rakas" Oli ainoa vastaus Roswellille, joka kävi vetämään vartijat - ja Henryn vallan ylipäätään - mukaan tähän soppaan. Virne kertoi, että velho oli valmis vastaamaan haasteeseen, vaikka aivan varmasti mieli olisi toinen sitten, kun Seth ei enää ollut äänessä. Ehkä demoni tiedosti sen, ehkä ei, mutta se oli varmaa, ettei Black itse tulisi tästä asiasta keskustelemaan Roswellin kanssa enää ollenkaan.
Se liekki joka huonetta oli käynyt valaisemaan, lähti seuraamaan nyt velhoa, käyden kiertämään kaljupäistä oven lähettyvillä. Liekki alkoi myös pikkuhiljaa hiipumaan, laskeutuen samalla myös matalammalle ja matalammalle.

"Et sinä voisi edes estää meitä, et nyt, et myöhemmin. Jos se meistä olisi kiinni, käskisimme kuninkaan näyttämään sille pikku pirulle, kuka tässä valtakunnassa määrää" Velho aloitti, virne yhä kasvoillaan "Mutta meillä ei ole sanavaltaa Kuninkaan suhteen. Sääli. JA AJATELLA! Me olisimme voineet päätyä kuninkaaksi, mikäli poika henkensä olisi heittänyt jalkansa menettäessään..."
"Mutta parempi pysyä varjoissa. Kulisseissa. Hissukseen. Sinälläänhän se oli onnenpotku meille, kun sinä tulit neuvonantajaksi... Demoni kiinnittää enemmän huomiota, mitä vanha ja tuttu velho nurkassa" Virne kasvoilla kävi myös hiipumaan viimein samalla kun velhon katse eksyi epämääräisesti demonista hiipuvaan liekkiin. Terävästi katse kuitenkin palasi demoniin, tuon tiedustellessa, oliko velho jo lähtöä tekemässä.
"Mitä, etkö muka halua meitä jo sinua häiritsemästä?" Velho hymähti "Vai tuleeko ikävä, kun ovesta astumme?"


// Kovin ovat voimakkaita tuoksuja, vedet silmissä ihmiset haukkovat henkeään kun minä töräytän. Katse ei vältä. Aina vahditaan Roswellia. DEMONI PYSYY KAUKANA LILYSTÄ TAI TULEE TURPAAN VELHOLTA JA ARANILTA NIIN. Eivät leiki keskenään, ehkä sen aikaa voivat pelata samassa tiimissä, kun Roswellia pieksevät. Tässä vaiheessa varmaan Lily haluaisi sanoa mielipiteensä, mutta eihän naisilta kysytä. EI HENRY SINNE KATSONUTKAAN HÄN VANNOO //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1593

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 12:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ma Loka 06, 2014 2:57

Re: Ylös, ulos ja lenkille || Sands

Roswell hymähti huvittuneena parivaljakon ainaisen kinastelun ja uhoamisen jatkuessa, velhon heittäessä haasteensa kehään – ja totta kai demonin oli siihen nyt pakko vastata. Eihän tämä kaikki näin helposti voinut loppua ja virne huulillaan vanhus kääntyi katsomaan toista.
"Muuta kai emme sitten voi tehdäkään, kuin odottaa, kultaseni," neuvonantaja hymisi matalalla äänellä, hieroen leukaansa. Kaksikko ilmeisesti sitten tulisi leikkimään, ellei joku järkevämpi noita tulisi estämään, ennen kuin oli liian myöhäistä. Olisihan Roswell muuten voinut antaa kovin helposti periksi, eihän tuota muuta kuin huvittanut pienen pirulaisen kiusaaminen velhon toimesta... Mutta kuninkaan sanojen vastaisesti tuo ei halunnut toimia – eikä myöskään halunnut antaa muille sitä mahdollisuutta, jos se hänestä kiinni olisi.

Velhon luoma liekki kävi hitaasti leijumaan laiheliinin perässä, seuraten tuota ja vieden siten sen pienenkin valon pois huoneesta alkaessaan hiipua. Sarvipäällehän se oli suurempi ongelma, tuo kun ei oikein nähnyt enää kunnolla huoneessa eikä niitä verhojakaan nyt aivan heti voitu käydä räväyttämään auki. Siitä velho ei olisi taitanut pitää. Pitihän Roswellin naurahtaa ja nostaa kulmaansa kysyvästi toisen väittäessä, ettei demoni voinut tuota estää. Sehän tosiaankin jäisi nähtäväksi, mutta nyt tuo vanhus näytti istuskelevan nojatuolissaan aivan tyytyväisenä.
"Voimme siis kaikki olla tyytyväisiä, että Hänen Majesteettinsa selvisi," demoni hymähti, käyden iskemään toisen voivotellessa kohtaloaan. Niinpä, olihan velho sentään kuninkaan siskon kanssa naimisissa... Mutta kukapa tuon kaljupään halusi johtajaksi? Roswell ei siltä ainakaan itse vaikuttanut – mutta eihän se ainoa syy ollut, miksi tuo halusi Henryn selviävän. Eihän hän halunnut pojan kuolevan niin nuorena...

"Hyvä, että edes joku arvostaa läsnäoloani näinkin suuresti," neuvonantaja naurahti velhon hyväksyessä kohtalonsa pysyessään vain velhona kuninkaan sijaan, jopa tyytyväisenä siihen, että demoni hoviin tuli. Kai se oli sitten toiselle helpompaa, kun suurempi silmätikku ilmestyi muiden tuijotettavaksi, eikä se luiseva kaljupää enää ketään kiinnostanut kiitos sarvipään.
"Mutta onneksi edes minä pidän teitä silmällä, velhoseni," tuo jatkoi virnistäen, nousten hitaasti tuolistaan ja astellen rauhallisin askelin ikkunalle. Kyllähän se oli jo korkea aika avata verhot, mutta kiirettä ei pidetty. Keltainen katse valui kohti ovea, katsoen velhoa.
"Enköhän minä kestä lähtönne tällä kertaa, velho hyvä. Voinhan aina tulla luoksenne kylään, jos tunnen kaipaavani seuraanne erityisen paljon..."
((Vedet silmissä haukkovat henkeään siksi, kun nauroivat niin kovasti pienelle tuhnullesi. Roswell ei tykkää, Roswell on piilossa. Haluaisi päästä jo kovasti nuuskimaan. Kyllä Aranin ja Blackin pitää kiltisti leikkiä, hyvin osaavat muutenkin. Katso nyt, miten nätisti se demoni alistuu. Kyllähän Roswell kysyisi Lilyltä, mutta nyt kyllä hieman sattuu... Ja kukaan ei usko Henryä.))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14614

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 1:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Loka 06, 2014 6:00

Re: Ylös, ulos ja lenkille || Sands

Velho kävi virnistämään pienesti, Demonin hymähtäen kaikkien olevan tyytyväisiä siitä, että Henry selvisi jalkansa menettämisestä. Olihan se hyvä, ei velhokaan halunnut nähdä kuninkaan kuolevan, mutta varmasti kaikki eivät samaa mieltä olleet. Roswell oli varmasti tietoinen tästä, joten velhon ei tarvinnut muistuttaa sarvipäistä siitä, ettei kaikki pitäneet nuoresta kuninkaasta yhtä paljon, mitä demoni itse.
"No mutta, onhan se hyvä omata jonkinlainen harhautus, kun on tällainen hulivili, mitä me" Velho kävi vastaamaan neuvonantajan naurahdukseen. Demoni tosiaan vei enemmän huomiota, silmätikkuna ollessaan, kuin velho joka hovissa oli pyörinyt jo vuosia. Joskin, mikäli Black aikoi jatkaa tätä samaa räväkämpää elämistään, kyllä väki alkaisi pikkuhiljaa huomaamaan. Piti välillä pysyä piilossa, rauhassa, pois toisten katseista, niin ei herättänyt liikaa huomiota.

Katse kävi seuraamaan demonia, joka virnistyksensä myötä kävi nousemaan tuolista ja askeltamaan ikkunan puoleen, aikeinaan ilmeisesti päästää päivänvaloa pieneen pirttiinsä.
"Et taida olla ainoa kuitenkaan... Joskin, se kaikkein nenäkkäin" Velho hymähti asettaessaan kätensä ovenkahvalle.
"Me odotamme seuraavaan kertaan. Katsotaan sitten, miten silloin leikimme" Kaljupäinen virnisti, käyden sitten kääntymään kannoillaan ja normaaleista tavoistaan poiketen, poistui paikalta käyttäen ovea kuin kunnon kansalaisen kuuluikin. Sen pahemmin velho ei hyvästejä heittänyt, vaan poistui paikalta vähin äänin, jäämättä vastaamaan mihinkään, mitä Roswell mahdollisesti vielä sanoi.// Se oli valtava pamaus, ei mikään pikku tuhnu! Roswell kerpele pois piilosta, ole mies. Ei nuuskita. Ei ne osaa, ei ne halua. Aran ja Black ei mahdu samaan leikkihuoneeseen. Roswellilta ei kysytä kysyisikö Roswell Lilyltä. HENRY VANNOO OIKEASTI!!!
Hittaa iltaan heitä Roswell Henryn huoneelle missä kuningas odottaa rakastajaan-- eikun siis hierojaansa. Itsehän en sitä tee koska olen laiska kakka ja käteni kramppaa tästä kaikesta //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1593

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 12:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ti Loka 07, 2014 2:47

Re: Ylös, ulos ja lenkille || Sands

Roswell hymähti ja katsoi velhoon virneen kera, kenties tuo tosiaan se kaikista nenäkkäin sitten oli. Kuinkahan moni uskalsi sillä tavalla tunkeutua velhon asuntoon kutsumatta – ja jopa hankkia itselleen avaimen voidakseen tepastella sinne milloin tuota itseään huvitti? Moni ei myöskään taitaisi siitä selvitä hengissä, jos luuviululla oli tapana muitakin vieraitaan kohdella yhtä rajusti, kuin demonia. Mutta siksi kai kaksikko toisiaan kestikin, ollen juuri sopivasti haastetta harmaassa elämässä niiden "normaalien" ihmisten keskellä. Nyt Roswellin piti kyllä päästää jo velho menemään. Puheet oltiin puhuttu ja neuvonantajankin täytyi päästä tarkistamaan kirjan sisältö, ennen kuin laittautuisi valmiiksi iltaa varten.

"Niin, näemme sitten myöhemmin, velho hyvä," vanha sarvipää naurahti hyvästinsä, katsellessaan hyvän välimatkan päästä toisen poistumista,
"Seuraavalla kerralla ilmeisesti sitten saatte maksunne," tuo lisäsi vielä velhon tuumiessa seuraavan kerran "leikkejä", joutuen itse ymmärtämään, etteivät ne tainneet demonille itselleen olla erityisen miellyttäviä. Mutta lupaus oli lupaus ja sopimus sidottu. Verensä velho tuli saamaan, tavalla tai toisella – ja silloin luultavasti ei ollut mitään tekosyitä, minkä takia toisen olisi pitänyt ottaa veri oikein nätisti ja kivuttomasti.

Roswell kävi lopulta avaamaan verhot velho kadottua, päästäen päivänvalon huoneeseensa ja siristäessään silmiä hämärän jäljiltä. Paljoahan tuolla ei aikaa enää ollut hukattavanaan, eihän tuo tietenkään halunnut pakottaa kuningasta odottamaan ja poika kyllä ansaitsi hierontansa pitkän päivän jälkeen. Demoni käveli takaisin pöydän luokse napatakseen kirja käsiinsä, selaillen jo sen vanhoja sivuja matkallaan nojatuoliinsa. Muiden tarvikkeiden hakemiseen ei kauaa menisi, joten neuvonantaja ajatteli nyt tutustua sitten kunnolla kirjan sisältöön... Ja no, kuka tietää, kenties jopa jäljentämään pari sivua aivan varmuuden vuoksi...
((Pieni tuhahdus vain. Roswell ei ole mies, Roswell on demoni. Ja nuuskii. Kyllä ne pikkupojat sinne leikkimään mahtuvat, kunnolla nyt. Muuten Roswell vie Lilyn, eikä kukaan muu saa prinsessasta palasta. Henry on ällöttävä perverssi, hyi. Ja minä en mitään hittaile, minä teen uuden töpön, niin. Kohta. Joskus. Joku päivä. Pieru.))
Edellinen

Paluu Puutarha

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö