Aksun suttuja // 12.1 RANDOMIA


Galleria on tarkoitettu pelaajien omille taiteiluille. Vain ja ainoastaan TNFään liittyviä kuvia! Pidetään galleria aiheeseen kuuluvana, eikä aleta postailemaan jokaista hienoa kuvaa, jota tuotetaan. Tarkemmat ohjeet foorumin puolella.
Toisten töiden kopioiminen on kiellettyä, ellei toisin mainita.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 6:22

Aksun suttuja // 12.1 RANDOMIA

Välineet: Pen & Paper, Wacom piirtopöytä, photoshop elements 7.0.
Joissakin kuvissa käytetty stock kuvia taustana. Lupa jokaisen kuvan postaamiseen kysytty henk. kohtaisesti stock kuvan omistajalta, yleensä deviantArtista. Kuvat löytyvät myös sieltä ja kuvien kommentista löydätte stock kuvien tarkemmat tiedot ja linkit kuvaajien gallerioihin. Joissain kuvissa myös mahdollisesti reffaa käytetty.
Kaikki kuvat (c) Minä ellei toisin mainita.
Uudet:

Haltioiden kenraaleja

Kuten näkyy olen kovin laiska tekemään isoja kuvia loppuun joten otanpa sitten keskeneräisen doodlen ja länttään tänne. Sori Acom on corpattu pois koska en tykkää sen anatomiasta, jonka oon atm piirtäny. Aka parantelen sit joskus ku jaksan. Dariuksen keihäskin hakee vielä malliaan koska en osaa päättää millanen terä siinä loppujen lopuks on. Anyway, Piti piirtää eeppinen kenraalit&Kuningas rivissä kera pituuserojen mut sit tajusin et kuvakulma on aika tylsä ja voisin tehä uudestaan paremmasta kuvakulmasta.
Also, Aran ja Atrevaux, koska AranXAtrevaux on juttu. Hyllyllä kiipeily kuvalle pitäis tulla jatkoa, jossa mukana hyllyillä roikkuu Perian ja Jannin Elodie. Koska haltioiden hovissa ei voi koskaan olla tarpeeksi sorkkajalkaisia pässejä. Nardur ei mene hyllylle, Nardur on sonni eikä sonnit kiipeile.

Atrevaux Argenteus (c) Crimson
Nardur (c) Vahti
Loput minun.


THE JUGGERNAUT

Taas kaks kuvaa samassa. Kuvat perustuu mun ja Crimin Peliin joista toinen on piirretty ennen varsinaista tapahtumaa joten ei ehkä mätsää niin hyvi enää tekstiin mitä oletuksiin. Also otin suunnattomasti taiteilijanvapauksia Delathoksen "Juggernaut" muodossa joten älkää uskoko tätä kuvaa, ellei Crim varmista että joo tää on ihan validi.
Minä ja kaunis englantini ja käsialani.

Delathos (c) Crimson.
Darius on mun.


Random kuvia

Osa on aika vanhoja joten anteeksi. Anyway, vasemmalta ylhäältä:
Random pikku sarjakuva minkä piirsin mun ja Ivyn TNF AUsta missä porukka on ylläri pylläri kliseisesti kouluympäristössä ja mukaan on myös tungettu meidän muita OCita, kuten esim minun Karma. Joten Ophelia menee nyt Karman kanssa treffeille. Sitten on nuori Aran ja nuori Atrevaux koska ne on oollu jo kauan juttu. Sitten on Splinter & Arathet kuva koska yhdessä vaiheessa oli hirrrrvee SipeArt buumi ja on kyl yhäkin mutta en jaksa piirtää.
Nudisti Noel kaikkien iloksi, lopullista kuvaa en näytä koska siinä on tisut.
Ikolokista pärstädoodle, sitten on Noel x Lily kuva. Koska Noel Lily on myös juttu. Oh lords why T: Erudessa kun Arethin nahkapuvussa näki.
Ja Alarivissä lisää SipeArttia koska ne on vaan niin täydellinen pari mitä hypetän maailman loppuun asti <:
Minä ja kaunis englantini ja käsialani.

Splinter (c) Dogi
Noel Artania, Atrevaux Argenteus (c) Crimson
Ophelia ja Adrian (NPC, Aaronin veli) (c) Ivy
Ikolok (c) Mohnake
Loput minun.


Vanhat:

Koll-aasi

ISO KUVA

En jaksanut lähteä erikseen postailemaan kaikkea turhaa randomia joten keräsin ne yhdeksi.
Vasemmalta oikealle.
Ylärivi: Random Ylva, jonka piirsin tuohon "piirrä edellisen hahmo" juttuun tänään. Piti vähän lämmitellä, kun ajattelin taas piirrustustaitoja herätellä >: . Iri mekossa koska miksi ei. MIKSI EI?! Ja osaan japania, näettekö?. Ja sitten Tsytan sailor suitissa koska MIKSI EI?! Tsytan on sailor uranus. öhöhöhöhöhöhöhöh. Puns.
Toka rivi: Random Aethena&Lounatuuli koska Aethena on vain niin suloinen. Sitten on random Arathetin sivuprofiili. Ja sitten Splinter & Arathet kuva koska NNNNNGGGGHHHHHHH.
Vika rivi: Piti kokeilla piirtää eri tyylillä niin tein sitten Blackin sivuprofiilin ja lol, siitä tuli korppikotkahkonoloinenkakka. Sitten on taas Arathet ja MINÄÄÄÄH kera mehujään. Koska eheheheh DICKsickle. Ihan vain koska minusta on harvinaisen huvittavaa heittää jää aiheisia vitsejä, kun Splinter on asian yhteydessä. Mitäs on tuollainen jääprinssi. Chill. STAY COOL. ICE TO MEET YOU. noniin. Ja sitten on random Iridari kissu kissu, koska halusin. Käytin referenssi kuvaa koska kaksi ihmistä on vaikea piirtää lähekkäin, varsinkin jos pitäisi pusutella. Hyi pusuja.

Ylva ja Aethena (c) Ylva
Tsytan (c) Harlekiini
Iriador (c) Crimson
Splinter (c) Dogi
Loput minun.


Random continues II

Azure pillittää Koska niin tulee varmaan tapahtumaan NNGJGKAJSDAA CAN'T WAIT okay.
Azure kuuluu Pandanalle.

Random Tsytan koska koin tuossa vähän aika sitten maailmaa mullistavan oivalluksen sen hiuksista ja tajusin, että olen elänyt valheessa. Eikä Harlekiini sanonut mitään.
Tsytan kuuluu Rosw-- eikun Harlekiinille.

No se random Acom mikä tuolla piirrä edellisen hahmo osuudessakin oli.
Acom kuuluu Suskarille.

Random Pisa Tässä vaiheessa huomaan että kaikki hahmot ovat alasti....
Pisa kuuluu Ivylle.

MOFO ASCARIS YEAH. En laske tätä yhäkään tradekseni Lotdow, tämä oli vain sitä doodlettelua.
Ascaris aka herra seksikäs numero XX kuuluu Lotdownille.


Radom continues


Say what
Koska Henry.
minun.

Paras istuin ikinä wip
Roswell on paras istuin ikinä. Piste. Kerta Sands ei suostunut piirtämään Roswellista kuvaa niin otin taiteilijanvapauksia. Niin. Häpeä. Ota lonkeroita.
No homo.
Roswell (c) Sands
Henry (c) Minäääää

Uproar
Lohdutuslahja Lotdownille, yhä, en oo vieläkään saanu viimeisteltyä epic best ever kuvaa anteeksi, kyllä vielä joskus saat tradesi, lupaan >: Tässä kuitenkin se doodle yhdestä. Tai no, ehkä enemmänkin hahmostudy.
Ascaris (c) Lotdow

EF YOU TOO HONEY
Koska mikään ei piristänyt päivääni enempää, kuin piirtää vuodepotilaaksi hakattu Tsytan. Ei mikään.
Tsytan (c) Harlekiini.

Pumpkin pärstä lol
Koska tämä oli näyttämisen arvoinen.
Pumpkinkin taitaapi kuulua minulle.

Bruises lol
Koska parisuhdeväkivalta/perheväkivalta on kamalaa. Aikuistenoikeestinytsitten.
Mutta hahmojaan on kiva kiduttaa. Piste.
Lily be my biatch.

Random kuvia osa 35763

Parta Jaakko
Luin vanhoja ropeja ja tämä piti ikuistaa. Aranista tuli yllättäen nainen näemmä. Atrevaux (c) Crimson, Aran on minun naiseni. Eikun

Got yer nose, poop
Randomista randomimpaan. Ei ole tapahtunut peleissä mutta kun teki mieli piirtää. Aethena (c) Ylva. Lounatuuli on minun.evil doers
Lisää randomia. Ehkä tapahtuukin joskus peleissä. Tiedä häntä. Enkkua, kaunista käsialaa, fail. Azure (c) Pandanna, Sethos on minun.

Ei ihme, että hän käyttää maskia
Shiloh, älä ota maskiasi pois. Tulin miettineeksi, mitä siellä alla saattaisi olla ja tähän päädyin. Hups. Shiloh on minun.

PARAS JA EEPPISIN DEMONIKUVA IKINÄ
Olen taiteellisesti lahjakas, näettekö. Suorastaan mestariteos. Kai tätä nyt sitten voisi sanoa jonkinlaiseksi pelitilanne kuvaksi. Kai. Minimakkara. Silittäisin. Tämä oli julkaisemisen arvoinen, kyllä.
Roswell (c) Sands. Tsytan (c) Harlekiini.Cheer up

Klick

Le trade Ylvan kanssa, oma osuuteni. Katsokaa kaunista taustaa, eikö olekin hienosti panostettu (--D Aethena ja Lounatuuli, kaiketi jonkinlaista peliin liittyvää tunnelmaa koitin aikaseks saada. En ollu varma Aethenan silmistä, joten oletin että ne on samalla tavalla kokonaan siniset, kuten isällään. Piirrän kyllä lisää tätä kaksikkoa, jahka oon tyytyväinen lopputuloksiin.

Aethena (c) Ylva
Lounatuuli aka Sigurd (c) Minä


Random suttuja osa 364326

Elderberries

Lamarduk kuva tuli pyynnöstä, muut randomisti. Älä huoli Harlekiini, en näytä Lamarduk pornoja. Paitsi sinulle. Hih.

Marduk (c) Meh
Lamenderlyn (c) Harlekiini


Hugenukekuvakokoelmaklick

Koska ihan oikeasti teen jotain, vannon sen, en vain laiskottele. Vanhoja ja uusia enemmän tai vähemmän keskeneräisiä töitä/hahmotelmia. Jotkut kuvat piirretty pyynnöstä, jotkut omaa inspiraatiotani/tylsyyttäni. Muutama jäi lisäämättä, ehkä sitten seuraavassa dumppauksessa lisää randomeita hahmoja.
Darius haluaa Crimsonin itselleen.
Town of Belial ftw.

Pieni pippelivaroitus. Ja jostain syystä paljon paidattomia miehiä.
Koska vaatteet ovat liian vaikeita.
muka.

Brennus Richard, Belial, Amon © Zero Grudge
Tsytan, Lamenderlyn Dwin'neldth © Harlekiini
Roswell © Sands
Splinter © Dogi/Dogster
Iriador Mir Valdoren © Crimson. Myöskin Crimson itse lienee Crimsonin. Vai onko Crimson nyt Dariuksen?
Lily Scarlington, Shiloh Jadon, Sethos, Perian, Aran Cúthalion, Darius Winder, Constantine Fritz, Erudessa Cúthalion (Idhrenniel), Kali Kalpana, Raella Alebrylla Tornhelm, Archelaus/Marduk AKA LOPUT © Minä


Aberec pew pew

Klick

Agnuskan palkintokuva Aberec.
Sanokaa hei Aberecille. Haltialle, joka tykkää hobiteista. Uppopaistettuna perunoiden kera.
No ei.
Mutta oikeasti
Pysykää kaukana sen hobiteista.

Tausta on maailman kaunein, tiedän sen.
Otin hieman taiteilijanvapauksia >:

Aberec (c) Agna


Abyss

Klick

Koska vesifobinen Iri on vain niin kiva piirtää veteen. Pelitapahtuma Crimsonin ja mun pelistä. Siitä piti tulla hienompi mutta sitten tuli taidot vastaan.

Iriador kuuluu Crimsonille


Vanhempia kuvia en viitsinyt/kehdannut laittaa koska pft. Ei nääkään kyllä julkasun arvosia olis mut anyway.
Viimeksi muokannut Aksutar päivämäärä Su Syys 22, 2013 12:45, muokattu yhteensä 42 kertaa
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1911

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 8:12

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP \o/

Viesti Su Elo 28, 2011 8:47

en voinut olla kiinnittämättä huomiotani tuohon tiettyyn lyijykynäpiirrokseen, missä näyttäisi olevan Pumpkin ja Belial OwO Nhohohohohoo<3
alasti ja sylikkäin

sun tyylissä on ihana tuo rohkea värien ja varjojen käyttö! en kehota jatkamaan samaan malliin, koska se on tällaisissa asiayhteyksissä aina hieman loukkaavaa, joten kehotankin sinua harjoittelemaan, että susta tulis vielä entiskäkin parempi! :D good job<3
Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 8:50

Hohoohooo, sitä kamaa on pari paperillista täynnä, mut se on liian K-18 kamaa näytettäväks.

Ja varmana jatkan >: Rakastan ylitseampuvia valoja ja varjoja, varsinkin lyijykynä hahmotelmissa >P

Viesti Su Elo 28, 2011 8:51

Aksutar kirjoitti:Hohoohooo, sitä kamaa on pari paperillista täynnä, mut se on liian K-18 kamaa näytettäväks.


yksärillä sitten, kiitos 8D
Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 8:54

Kaaaah, Jos ens viikolla jaksaisin skannailla osaa, niin voin pistää. Tai si vedän pari rohkasu ryyppyä ja heitän foorumille ja sen jälkeen bannaan itteni viikoksi rangaistukseksi.

Viesti Su Elo 28, 2011 8:56

foorulle vaan saman tien, kaikkihan ne tahtoo nähdä >8D
Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 9:03

lol! No kattoo ny.. Ois tos kyl pari koneella näemmä jo.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 9:30

There ya go. Now i shall ban myself for 5 min.

Viesti Su Elo 28, 2011 9:32

Kaks sanaa: Aivan mahtavia! xDD
Don't mind us!
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1911

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 9:34

Re: Aksun galleria // Uusi

Aksutar kirjoitti:Joka on tapahtunut Parodiassa koska Ivy on irstas pikku possu.


TROLOLOLOLOLO 8) <3
Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 9:37

DON'T MIND US! JUST KEEP GOING!

Senkin pikku irstas sikanen!
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1911

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Elo 28, 2011 9:46

Look who's talkiiiing~
Avatar

Monarkki

Viestit: 13903

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Elo 29, 2011 1:20

Not me with my wh*re princess of Crypt~
Avatar

Hovinarri
Hovinarri

Viestit: 2461

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Ma Elo 29, 2011 3:22

Kielletty pikku Agnoilta kokoelma

=_____o Voihan vatkuli mitä syrjintää. Mutta ei hätää, koska juuri siitä syystä katsoin nuo kaikki. Aika viaton tuo viimeinen 8D
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 0/2
Aberec 1/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 1/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 1/2
Arasinya 1/2

Miten olisi kuutamokävely?
Seuraava

Paluu Galleria

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia