Crimin Galleria


Galleria on tarkoitettu pelaajien omille taiteiluille. Vain ja ainoastaan TNFään liittyviä kuvia! Pidetään galleria aiheeseen kuuluvana, eikä aleta postailemaan jokaista hienoa kuvaa, jota tuotetaan. Tarkemmat ohjeet foorumin puolella.
Toisten töiden kopioiminen on kiellettyä, ellei toisin mainita.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Ti Loka 04, 2011 2:37

Crimin Galleria

Crimin artti nurkka!
Kommentoikaa, kysykää. Gift arttia voin teettää, Art Tradet onnistuu myös melkeenpä aina, ellen oo hyvin antipiirtämistuulella.
Uusimmat kuvat löytyy aina ensimmäisinä eli ylimpinä ja vanhemmat tulee sitten aina niitten jälkeen.
Kiitos ja kumarrus \o/Toiselle sijalle päässeelle Lotdowille arvon Ascaris tässä näin.
Kuva
Ascaris © Lotdow


Kolmannelle sijalle tulleelle Bizaralle Reviania tarjolla.
Kuva
Revian © BizaraUusia:

It's been an honor
Koska Iridaria ei koskaan voi olla tarpeeksi, saati sitten liikaa. Surullinen Dari on surullinen kun Irille kävi kovin hassusti taistelukentällä >: Enemmän ja vähemmän todellinen tilanne maybeh jostain tulevaisuudesta.
Darius © Aksutar
Iriador © MeitsiVanhat:

Let me grin for you
Samana iltana syntynyt nopea pärstä tuherrus Aranista. Seuraavaks mä varmaan pilaan haltioiden kuningattaren imagon ja sen jälkeen siirryn tuhoamaan ihmisten aatelien rivejä - yeah, that's my plan!
Aran © Aksutar


Conte e Contessa
Illan suttuja osa. 657932. Ensimmäinen plösö potretti tästä aateli pariskunnasta.
Arethdriel © Meitsi
Erudessa © Aksutar


Wild dagnir is wild
Dagnir sai uuden kuosin.
Dagnir © Meitsi


Darius armor -päivitysprojekti 2.0
Toiset kaipaa metallia yllensä. Darius tykkää armoreista. About viikon kestänyt himo painiminen tämän työn kanssa nyt nähtävillä vaihe vaiheelta täällä. Derp.
Pohja
Haarniska luonnokset
Lopulliset, viimeistellyt linet
Turhat värihahmotelmat
Valmis kuva
Darius © Aksutar


Miss Ice
Lupaamani gift artti, joka taas jäi venymään kansioon ikuisiksi ajaksi vaan sen takia, etten koskaan jaksanu alkaa värittää sen kasvoja. Mutta nyt se on täällä! Taiteilijanvapauden ala Crimson. Toivottavasti kelepoo omistajalleenkin \o/
Elwyn © Dakum


Dhelpra
Oma tradepuliskoni Nyalle hänen kettu Loguasta. Jottei mun urakka ollu ihan ylivoimanen, tiputtelin niiltä ruumiinosia pois, etten saanu aivohalvausta ajatellessani kuinka pirusti mullon värittämistä. Parhaani tein, vaikken koskaan olekaan innostunu piirtämään mitään vaan ja ainoastaan tekstin pohjalta - näin tällä kertaa. Kettu on hieno.
Kettu © Nya


Gekkozilla
Gift artti Suskin GEKOSTA! Kyllä, se on gekko, uskokaa tai älkää. Ei ehkä kuulunut ihan tyypilliseen piirtämis aiheisiini - elukat, ne oli ja meni joskus, enkä koskaan ole jaksanu kehittää sitä taitoa enempää. Mutta dinofanina, tätä oli mukava sutata. Pitemmittä puheitta, ihailkaa palmailkaa iloitkaa raivotkaa.
Zara © Suskari


Enigmatic Soul
Herra maskikostaja gifti Aksulle kuten lupasin. Empä uskonut että saisin siitä näinkin nätin näkösen tämän väsymyksen alla. Koska olen häijy, tykkään taitelijanvapauksista. Bwahhaa - ja hiusten kanssa liioittelusta. I hope you like it mama >3<
Shiloh © Aksu


All obstacles shall be crushed
Oma tradepuoliskoni Agnalle.
Jotain hyötyä näköjään viime yöstä, kun alko niin ahdistamaan kaikki rästiin jääneet työt - oli pakko tehdä yksi trade pois alta ja päädyin sitten lopulta valitsemaan Hiroin uhrikseni. Tätä oli yllättävän mukava tehdä, kun linet syntyi kuin vettä vaan ja väritys sujui nopsasti sen perään. Vaikkakin olin laiska sitten taustan suhteen, ja jätin sen suosiolla vaan valkoiseksi. Olenko tyytyväinen? Olen. Liiaksikin. Toivottavasti myös hahmon omistaja on o7
Hiroi © Agna


I like the fall, the mist and all, I like the night owls lonely call
Lotdowin tradepuolisko Varnefindonista on viimein täällä! Mornahan se siellä usvan seassa - vaanii kenties Iriadoria revanssi mielessään.
Tätä oli yllättävän mukava piirtää. Linet syntyi hetkessä, ja värit asettu nopeasti kohdalleen. Tosin, jouduin ottamaan aika paljon taiteilijan vapauksia - tiputin juttuja mm. pois kun eivät suostuneet asettumaan kohdilleen useammankaan yrittämän jälkeen. Paidan väristä en ollut varma, joten tyydyin tuttuun ja turvalliseen ruskeaan. Itse tykkään tästä kovasti tunnelmansa takia.
Toivottavasti hahmo on kuitenkin yhä tunnistettavissa, ja sen omistaja tyytyväinen o7
Linetkin löytyy, jos joku on kiinnostunut näkemään.
Varnefindon © Lotdow


Dariuksen haarniska väreillä
Ja ilman värejä
Aksun pyynnöstä suunnittelin Dariukselle haarniskan. Ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, kuten tuntui olevan myös hahmon omistaja (D. Lyijykynällä paperille, skanneriin, ja väritys ja linejen vahvistus koneella.
Darius © Aksu


Winter is Coming
Siitä ei tullut aivan sitä mitä lupasin, mutta toivottavasti tämä kelvannee *____* Omistettu Ylvalle (tulet olemaan mulle aina Ylva! XD). Albine ihastelemassa talven ensilumien laskeutumista perinteisessä sinisessä leningissään ja hiukset hulmuten jossain kivetyllä tiellä. Lumihiutaleet valmisbrushilla säädetty, tausta muokattu useampaa kuvaa yhdistellen ja hienosäädellen, mutta loput onkin sitten ihan omaa käsialaa. Olisin aluksi halunnut piirtää sille jonkun lämpimän viitan ylle, mutta tahdoin lopulta kuitenkin pysytellä tuossa pelkässä mekossa.
Kaikesta huolimatta, pidän itse lopputuloksesta kovasti~
Ja hiusten kanssa liiotteleminen on just parasta! o3o
Albine © Ylva

Meikäläisen ja Kittyn pelistä Roskasakkia ja ruhjeita
Välikohtaus kun neiti aarnikotka päätti pistellä Mimin Poskeensa.
Mimi, Zaranye © Kitty
Zaeltheus, Primara © Meitsi

Oh shit~
Katso mitä kävi kun Crim kaappasi Iriadorin, Delathosin ja Zaeltheuksen Cryptistä pelaamaan kanssaan Skyrimiä!
Iriador, Delathos, Zaeltheus © MEH!

Crystalline
Gift työ Nyalle hänen kristallienkelistään Izusta. Olen huono piirtämään tekstin pohjalta tosiaan, mutta yritinpähän parhaani. Hiuksien pituuden kanssa kyllä ihan rehellisesti sanottuna liioittelin. Ja iho - halusin tehdä siitä sellaisen kristallimaisen *3* Parhaani tein, pidän itse kovasti ja toivottavasti itse hahmon omistajakin on tähän tyytyväinen~
Izu © Nya

Let me tell you a story
Albinen ja Delathoksen ensimmäinen kohtaaminen Ylvan kanssa pelaamastamme pelistä metsästä. Delathos on selvästi alkanut juuri kertomaan kotikonnuistaan Albinelle, joka hieman haaveilevan oloisena istuu kivellä kuuntelemassa miehen kertomaa. Syksyinen tunnelma, vaikka tausta onkin vain pelkkä nopea sutaisu niin rakastuin siihen aivan täysin. Ja Delin parta <3
Albine © Ylva
Delathos © Meitsi

Fly like an eagle
Kauan sitä piti odottaa, mutta nyt se on täällä! Aksulle pahoittelut että tämän tekemiseen meni niin saakelin kauan ;___; Toivottavasti on mieluinen!
Darius © Aksutar

Feenixlintu!
Koska töissä oli tylsää. Koska oli joutilasta aikaa koska en jaksanut tehdä muutakaan. Flame painterilla tehty kera hiiri, lähinnä testailu työ tämäkin koska en aikaisemmin ole tuolla ohjelmalla mitään tehnyt. Ihailkaa, kirotkaa~
Missä sen toinen jalka on? No sitä en minäkään tiedä!

Kittylle Mimi
Tradetus. Open Canvas & Trustin piirtopöytä. Taustoja en vieläkään tykkää/ossaa/jassa piirtää. Aseita en tykkää piirtää, MUTTA PIIRSINPÄ TÄHÄN KUVAAN KUITENKIN. Vähän näkkyy taiteilijanvapaus kuvassa joo, mutta ethän sie minnuu Kitty syö ethän ;____; VAI SYÖTKÖ?!??!?
Mimi © KittyMaalauksia~

Kuva
Ihanaanen Iriadorini.
Akryylimaaleilla pahville, aikaa käytin vähän päälle 6h. Lähinnä kokeilu millaista jälkeä saan vielä aikaiseksi siveltimillä. JA HIUKSET! Rakastan niitä <3 Kameran salama saa vähän värit kiiltämään tuossa kuvassa, mutta jos ei kelpaa niin älkää katsoko siinä tapauksessa ;>

Iriador © MeitsiIRIDARIA HALUKKAILLE

Luonnospohjaisia, nopeita suttuja. Random söpöilyä ja awweja, ei sisällä alastomuutta tai mitään muuta vastaavaa sekoilua, joten pienemmätkin voi avata ilman, että kuolevat.
Wanna have some fun?
Hug me!
Derpityherpaderp

K-Agna.
En tahdo aiheuttaa kenellekään traumoja, joten pikkuset ei avaa näitä :]
Darius, Iri ja sen lagaava naama
I wuv u Ja hiljaa tuosta yhdestä virheestä sitten. En jassa korjaa sitä, kun pilaisin samalla koko kuvan siinä ohessa 8]
What happens when Iri get drunkKoska haluan laittaa nämäkin näytille!

Iriador Sinisen kuiskauksen asussa
Iri, ja sen uusi vaatetus
Ja sama pelkillä lineillä
Nyreä Iri on nyreä
Ja sekin ilman värejä
Delathos
Delathoksen kuva ILMAN värejä. Ihan vain vertailuksi, ja että kaikki näkisivät kauniit line suttuni.
Edesmennyt Zaeltheus
Dagniri
Jackalope
Jackan linet
Areth with awesum haarniska
Ja sen linet
Keisarin - no ei vaan kreivin - uudet vaatteet. Sain viimein tehtyä Arethille kunnollisemman kuvan. Vaatteiden ornamentti kuvitus - oli pakko!
Dagnirin fail illuusio
Viimeksi muokannut Crimson päivämäärä Su Touko 19, 2013 11:38, muokattu yhteensä 34 kertaa
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7

Viesti Ti Loka 04, 2011 2:43

Hooooo, Iriador, *kuola valuuuuu* So cuul ! Oh, nyt tekeekin sitten mieli maalata =D
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Ti Loka 04, 2011 4:09

Minullakin roikkuu tuollainen kuolavana tuossa suupielessä *3*

Kiitos vaan X3 Ja eikun vaan maalaamaan Kitty!
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7

Viesti Ti Loka 04, 2011 4:14

Ois vaan maalit, ei ole. Still, and that hear ! kuolaaah
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Ti Loka 04, 2011 4:17

Siinä tapauksessa tule tänne Crimi-sedän luokse. Minulla on maalit ja vähän pahvia jemmassa B)
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7

Viesti Ti Loka 04, 2011 4:18

oooh, ill come

Viesti Ti Loka 04, 2011 4:41

Owowowowwow Olet taitava, hyvin taitava ja osaat maalata t o d e l l a hyvin! *kumartaa*
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Ti Loka 04, 2011 7:17

Ou maih~ *3* *kumartaa takaisin*
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Su Loka 09, 2011 9:14

YKSI kuva lisätty artti nurkkaan!
Nyt voin viimeinkin olla iloinen, kun sain toisen traden pois alta~ *3*
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Avatar

Hovinarri
Hovinarri

Viestit: 2461

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Su Loka 09, 2011 9:18

Ooh onpas vauhdikas kuva Mimistä! Tykkään tuosta asennosta ja väritys on oikein kiva. :) Hyvää työtä, oot varsin loistava piirtäjä.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 0/2
Aberec 1/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 1/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 1/2
Arasinya 1/2

Miten olisi kuutamokävely?
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Su Loka 09, 2011 9:21

Kaivattii vähän actionia niin minähän sitä tarjoilin kaikin siemauksin!

Kiitokset vaan kehuista Agna~ *3* Kiva että kuva ajaa tehtävänsä.
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7

Viesti Su Loka 09, 2011 9:28

Ooooh, i love it =3 *Silmät kiiluu*
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Su Loka 09, 2011 9:31

Hyvä että pidät >;3 Mä ehin jo pelkää että mun liika sooloilu tuon kuvan kanssa ois aiheuttanu pelkkiä närkästyneitä mulkaisuja 8D
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7

Viesti Su Loka 09, 2011 9:43

PYH JA PAH ! Eihän tuossa oo sooloiltu muuta kun hupun väri ja muoto, sit puuttuu muutama ase VOI DAA ! Toi on niin hieno et oon tyytyväinen siihen vaikka siitä puuttuis toinen jalka ! =D Vieläkin kiitos oh you mighty drawer =DD
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3843

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti Su Loka 09, 2011 9:44

Heh, eipä mittään.
Tradetellaanhan tulevaisuudessa lissöö >;3
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7
Seuraava

Paluu Galleria

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia