Harlekiinin korttipakka (hahmohaku!) Päiv. 5.11.


Galleria on tarkoitettu pelaajien omille taiteiluille. Vain ja ainoastaan TNFään liittyviä kuvia! Pidetään galleria aiheeseen kuuluvana, eikä aleta postailemaan jokaista hienoa kuvaa, jota tuotetaan. Tarkemmat ohjeet foorumin puolella.
Toisten töiden kopioiminen on kiellettyä, ellei toisin mainita.

Valvojat: Crimson, Ivy

Viesti Pe Joulu 09, 2011 11:54

Harlekiinin korttipakka (hahmohaku!) Päiv. 5.11.

No pakkohan se on. Jos ei muuten, niin teitä järkyttääkseni.
Otsikoita on muuten vaikea keksiä, etenkin kun käytin naamiaiseni jo. Mutta hei: Harlekiini - Narri - Tarot-kortit - korttipakka. Ehehehe. Ehe. Olenko todellä näin köyhä mielikuvitukseltani?

Taiteelliset lahjani työskentelevät satunnaisesti, joten noin yksi kahdestakymmenestä työstä onnistuu riittävän hyvin, jotta uskaltaisin näyttää sitä kenellekään. Tämän -ja ihan viitsimättömyyttäni- päivittelen gallerioitani varsin harvoin (ja ehkä hyvä niin).

Se alustamisesta. Asiaan.

Uusimmat kuvat ilmestyvät päällimmäisiksi, niissä on erikseen merkintä jos muistan laittaa |D

________________________________________________________________

Urlin Uusi
Urlin Bizaralle, kuten pulinassa luvattiin. Ei enää ikinä siilejä. Ja mikä mulla on mahdottomien perspektiivien suhteen? Tulipas pirtsakat värit, nauttikaa niistä näin kaamoksen aikaan.

Scholar Uusi
Lamenderlyn ja le gasp, onko tuo huone tuolla taustalla? Onko tuo tausta? Tämäkin luentojen aikana sutattu kokoon. Älkää kysykö mikä sillä on hartioilla, se on tuollainen...juttu.

40(-39) thieves
Meripihkapoikaluonnoksia, tehty kesken luentojen joten pfft mikä anatominen tarkkuus (jota ei esiinny piirroksissani kyllä muutenkaan joten eipä tästä sen enempää). Pukeutumista on kiva piirtää, sitä voisi harrastaa enemmänkin.
Tämä on kyllä paremman näköinen irl.

Helter-skelter
Halusin piirtää ja siitä tuli Nau, Lörrille, puolivahingossa. Naun esittelyä lukiessani mieleeni ponnahti kyllä täysin erilainen pose, mikä olisi rajannut hahmon ylävartalon hieman flirttailevaan asentoon ja ovelaan virnistykseen, mutta en sitten osannutkaan ja lopputulos on...tämä. Väitän sitä Nauksi, vaikka pakko sanoa ettei se vastaa omaa sisäistä kuvaani Nausta. Yritin kokeilla jälleen uutta väritystapaa, ja lopputulos on vain jotensakin liian kirkas. Puolustaudun sillä, että hahmo on nuori, joten se saa näyttääkin nuorelta. Palataan asiaan sitten kun Nau on parikymppinen.

Valdovė
Aksu puhui jotain Henryn "muotokuvan" käyttämistä väliaikaisena esittelykuvana. Eihän se anatomiapuoli yritys tee Henrylle oikeutta! Siitä Harlekiini uutta tekemähän, tällä kertaa kuninkaallisempaa ja sotaisempaa versiota. En enää ikinä halua piirtää kruunuja.
Kokeilin vähän uutta piirto- ja väritystekniikkaa, ja olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tykkään suunnasta, johon piirrustustyylini on hiljalleen menossa, mutta en siitä, kuinka Henry näyttää ihan Aragornilta. Whops, my bad.
Tausta on Ivyn käsialaa, törkeästi napattu kuva vaakunasta kun en jaksanut piirtää omaa. Liikaa härpäkkeitä.
Valdovė = hallitsija, liettuaksi. Opittepahan senkin.
Tässä luonnos. Haastan teidät värittämään sen! Tykkään melkeinpä tästä luonnoksesta enemmän.

Kayden
Tradenpuolikkaani Juudakselle. Kayden käärimässä sätkää, koska minun universumissani se tekee niin. Ei kyllä näytä kovin paljon sätkältä. Ja miksi valitsin noin vihoviimeiset asennot sen jalkaterille?! Katsokaa nyt tuota vasentakin. Asdf.
Siinä.

Aves
Jos hahmoni olisivat lintuja. Lamenderlyn: idänkyläpöllö, Fareos: ritarihaukka, Tsytan: hoatzin. Olen nyt hirimunen rebeli ja mukana on myös toistaiseksi suunnitteluvaiheilla oleva hahmoni, jonka olevasti käänsin takaraivo vasten katsojaa ettette näe sitä kunnolla. Ehä. Se on rosvohaukka.

Exile
Eli Valoharjoituksia eli Kutsun tätä valoharjoitukseksi jotta se vaikuttaisi tarkoituksella tehdyltä. Lotdow'lle luvattu puolimuotoinen Lelacã, ja jumaliste siinä kesti. Kyse ei ollut niinkään inspiraation puutteesta, vaan pyyntö oli liian haastava toteutettavaksi mun putkiaivoillani, jotka eivät suostuneet taipumaan moiseen. Huhhuh. Tällaista siitä sitten seurasi. Yritin jollain tasolla korjata kuvan tyhjyyden jännillä wannabetaiteellisilla valoefekteillä. En ole ihan tyytyväinen, mutta olkoon. Onpas kliseinen velhonvarjo tuolla ovenraossa. Ja huonosti tehty. Pitänee harjoitella tällaista efektiä vielä.

Uusi taktiikka?
Sinisen veikkosen mielestä ainakin on. Sain tämän idean kun kattelin Tie Eldoradoon -videoita youtubesta, ja se oli pakko toteuttaa. Aphaderuiondurin naama ja asento suoraan Miquelilta, koska tuo on varmaan eeppisin naama ikinä. Väritän tämän ehkä joskus ( =en koskaan).

Mäyrä
Vielä yksi Mäyrä, tällä kertaa lyijykynän ja photarin pienellä avustuksella kokoon kursittu muotokuvaversio, samaa sarjaa aiempien muotokuvien kanssa. Tykkään taustasta enemmän kuin lärvistä, vaikka on viimemainittukin ihan siedettävä. Ole hyvä Pappis.

Epäpyhä K-Agna
I want you to stay so we can play this little game we play.
Koska Pappiskin postasi tänne Mäyrä/Tsytania, niin pakkohan se nyt on minunkin vähän. Tulipas kummallisen värikäs kuva, ja tietenkin kaikki yksityiskohdat piti tunkea KESKELLE niin ettei siitä saa pirukaan selvää ilman että silmät alkavat vuotamaan. Ristin olisin halunnut tummemmaksi mutta se ei suostunut tummentumaan, olin jotenkin kussut väritysprosessini (käytän kansioita ja gradient layer -tekniikkaa). Enkä loppujen lopuksi ihan vähääkään; hahmoni on punahiuksinen demoni, laitanpa punaisen taustan!? Nooh.
Tämä oli alun perin vain k-Agnahtava, mutta kun katsoin tarkemmin Tsytanin kättä muutin ikärajoituksen vähän tarkemmaksi.

Ultimate
Eli miltä Tsytan tulee näyttämään jahka on saanut kerättyä riittävästi sieluja voidakseen syrjäyttää nykyisen demonilordin. Tätä katsoessa kadun paljonkin, etten tehnyt miekkosesta saman tien hallitsijaa. Jaksoin kerrankin väkertää paljon yksityiskohtia, ja peräti nautin siitä. Valtaistuin on hirvensarvituoli, jollaisen bongasin googlettamalla. Idea kolikon viskelyyn tuli God of War kolmosen Hermekseltä, massiivinen sulka pään etuosaan peittävään kypärään venetsialaisista karnevaaliasuista.
Tämän olen todennut moneen kertaan, ja totean uudestaan: Tsytan, you sexy beast.

Please don't do that
Tai vaihtoehtoisesti: Voisitko lopettaa?
Fareos ja Meldamiriel (mainitaan Farren menneisyydessä) sekä heidän viha-rakkaus-suhteensa. Fareoksen elämä olisi kovin erilaista jos hän olisi vain suudellut tuota naista. Mutta kun ei.
Tein tätä kuunnellessani Within Temptationin What have you done now? kappaletta, joka onkin ollut noiden kahden epävirallinen tunnari viimeiset...kuusi tai seitsemän vuotta. Fareos ja Melda ovat kierrelleet toisiaan kuin kissa kuumaa puuroa lähes vuosikymmenen, eikä Fareos ole vieläkään löytänyt naistaan tai Melda onnistunut ampumaan nuolta kaappaajansa hartiaan. Rispektit.

Constantine
Paidaton ylläriconsta Aksulle, lyijykynällä. Näyttää paremmalta luonnoskirjassa. Pikku-Agnoja varoitetaan miehen paljaasta yläruumiista med paljon karvoja.
Hiukset ovat auki koska paidattomuus vaati sitä, ja kotka on vasemmalla kädellä koska en vaan osaa. Tästä on myös rajattu versio.

Azrael
Kuten luvattu, Azrael Ylvalle. Tausta on oikein laillisesti napsaistu googlen kautta joltain vapaalta taustakuvankopiointisivulta koska en jaksanut tehdä omaa, enkä oikein jaksanut muokata tätäkään, ja se näkyy. En tiedä menivätkö värit päinvastoin kuin ne kuuluisivat, eikä silmiin sattunut mainintaa Azraelin demonimuodon vaatetuksesta kun tätä luonnostelin, joten jos ja kun jotain on mennyt väärin niin DEAL WITH IT.
Huomaatteko, olen vaihtanut asennettani anteeksipyytävästä haistattelevaan. Voitte pitää sitä kehityksenä.

Luonnoksia
Ainakin tavallaan. Lamenderlyn asussa, jota käytti toimiessaan täyspäi(väi)senä opettajanvirassaan ja le gasp, onko tuo väritetty puuväreillä? On, ja siksi värit ovat kirkkaammat kuin todellisuudessa mutta koska laiskuus en jaksanut korjata koneella.
Ja jos vilkaisette oikealle ehditte nähdä vilauksen yksityiskohdista, jotka erottavat hahmoni toisistaan muiden, vähän selkeämpien ulkonäöllisten seikkojen lisäksi. Ylimmäisinä ovat hahmojen silmien muoto- ja kokoerot; Fareoksen kulmat ovat vähän villimmät kuin muilla kahdella ja silmät säännöllisemmän mutoiset, Lamin silmät kallistuvat takaa hieman alaspäin ja Tsytanilla ovat rajauksensa ja pilkkunsa. Alempana sitten kolmikon korvat. Lamin korvista on turha mitään mainitakaan muuta kuin niiden kalpeneminen kärkiä kohti, mutta Farren korvat tuppaavat kaartumaan hieman alaspäin, kun taas kahdella muulla niiden muoto on hieman kovera.
Huh. Seliseli taas vaihteeksi.

Give it back!
Koska enkunkieliset otsikot ovat olevinaan niin paljon siistimpiä. Ajattelen liikaa englanniksi.
Agnalle snyttärilahja ja Lotdow'lle mikävaanlahja, veljekset siinä. En tiedä kumpi tässä on vienyt/yrittää viedä paketin ja kumpi on Agnalle lojaali, mutta paini on pääasia.
En muuten tarvinnut ensimmäistäkään mallikuvaa tähän, hah! Suoraan päästä tuli. Lesoilen.
Ja Lotdow ja Agna ovat tästä lähin Ignatiuksia. Ugh, Mahtavasoosi on puhunut.

Could I have this kiss forever?
Pikku-Agnoille miestissivaroitus.
Aksulle (ja Crimille) Iridaria. Dariukselle ei selvästikään ole kukaan kertonut homman nimeä, kun Iriadorilla on vielä noinkin paljon vaatetta päällä. Darin käsi taitaa toisaalta hieman kompensoida tätä puutosta..
Darillon kivat kädet. Saattaa olla vähän haalea, en oikein tiennyt miten olisin shopannut sitä että se näyttäisi hyvältä.
Siirappikuva vaatii siirappisen otsikon.

Ylva Chevelrey
Ylva kaimalleen. Tulipas hempeän näköiseksi. Kenkäosastosta en löytänyt minkäälaista kuvausta, mutta koska 99% tämän pelin hahmoista pitää saappaita, tein jotain mitä voisi kutsua johtopäätökseksi ja keksin sille saappaat.
Tämän tekemisessä ei kovin kauaa mennytkään.

Terreth Zugaikotsu
Nyalle Terrethin pääpotretti. Löysin netistä miesmallin, jolla oli kiva asento, ja päätin röyhkeästi hyväksikäyttää ko. asentoa tässä kuvassa. Syntymämerkki vaati pientä päänrapsutusta, sillä "kolme koukeroa" jättävät aika paljon tulkinnan varaa, mutta tässä olisi. Lisäksi piirsin ne alunperin vahingossa vasemmalle poskelle, ja jouduin kääntämään kuvan photarilla.

Baldramallach
Siinä on nyt teille se lohikäärme. Fiksuna jätkänä piirsin ensin hahmotelman ennen kuin tuli mieleen että hei, täällä ei välttämättä ole kovinkaan paljon länsimaisia lohareita. Oli täällä onneksi. Tässä teille Baldra, jonka suomut saivat minut vakavasti harkitsemaan itseni sivistämistä yksityiskohtien osalta. Koko tämän piirtämisen ajan päässäni pöyrivät Mulanin Mushun vuorosanat.

Tsytan the Demon
Päätin vihdoin, miltä Tsytanin demonimuoto suurinpiirtein näyttää. Jätkällä on sarvia jaettavaksi asti. Reunojen lievää häilymistä en onnistunut vangitsemaan, mutta sovitaan tuon olevan Tsytan omassa maailmassaan, mihin hänen muotonsa kuuluukin eikä se siksi pistä tämän maailman vaikutukselle hanttiin. Tiimalasikin puuttuu. Sen sijaan Tsytan pitelee ah-niin-vihjaavasti Rider Waiten tarot-korttien Paholaista.
Ne, mihin Tsytanin jalat loppuvat, vaihtelevat sorkista kavioihin. Läikät ovat tallella, samoin hiukset, jotka ottavat sangen harjamaisen muodon. Huomatkaa sen häntä. Jokaisella itseään kunnioittavalla pirulla on oltava tupsupäinen häntä.
Tietenkään sillä ei ole vaatteita. Yritäpä tunkea pukinkoivet housunpuntteihin!
Päivitän tästä lisää tietoja Tsytanin esittelyyn.

Kuningas Henry
All hail the king! Aksulle ylläripylläriarttia Henryn muodossa. Tein tätä...ööö...kolmisen tuntia, vähän päälle. Lyijykynä + viimeistely photoshopilla. Ihan muikean näköinen tuli, jaksoin kerrankin varjostaa riittävän monella kerroksella.
Taustapatterni on oikein laillisesti googlettamalla saatu, kehystehärpäkkeet photarin ja käynnösburshien suosiollisella avustuksella. Pakko sanoa, että tykkään kyllä itekin lopputuloksesta.
Kunkullon pulisongit.

Uni: Harakat
Photoshopilla kokonaan alusta loppuun, aina linearttia myöten. Olen ylpeä itsestäni! Useampi tunti siinä menikin, mutta ensimmäinen kokonaan koneella tehty työ jota voin nimittää onnistuneeksi. Fareos uneksii harakoista. Koska kyseessä on uni, minun ei tarvinnut tehdä linnuista realistisen näköisiä, hohhoh! Olinpas ovela.
Ruohikkoon käytetty valmisbrusheja.
Kuva voi latautua hitaasti!

Ja Aksu, otanpa tässä samalla takaisin nillittämiseni Farren ihonväristä. Se on nyt päättänyt olla tuota sävyä. Samalla poistan hämmennystä aiheuttamasta edellisen ihonväripaletiksi julistamani kuvan, vaikka se onkin yhä dA:ssa nähtävissä. Huhu.

Uni: Harakat -Yksityiskohdat
Kuten otsikko sen sanoo. Yllä oleva työ sekä muutama valittu yksityiskohta siinä koossa, missä ne teinkin. Saattaa latautua hitaasti, kuva on iso.

V: Hierophant
Nyt en kyllä ihan heti muista milloin olisi tullut yhtä montaa settiä käytettyä kuin tässä, layereista puhumattakaan! Zaeltheuksessa on liikaa yksityiskohtia. Mutta muistin merkin, haha! Mistä vetoa, että laitoin sen vahingossa väärin päin?
Taustasta en saanut ihan sen väristä kuin olin ajatellut, mutta koska en itsekään tiennyt mitä väriä hain, sillä ei kai ole suuremmin väliä. Yritin saada Zaelthin kätöselle tuollaista hienoa valoefektiä, mutta onnistuminen riippuu kyllä täysin yleisöstä... Taustan kanssa ilmeni muutenkin vähän teknisiä ongelmia, mutta kyllä niistä osapuilleen selvittiin.
Sauvaa oli monimutkaista piirtää, siksi lohikäärmeestä puuttuu..palasia, niin sanoakseni.

Ja sanon vielä että VTTSTNA tulin vahingossa tallentaneeksi tämän taustapohjani päälle ja joudun nyt aloittamaan sen tekemisen alusta! eli jos joku teistä havahtui Helsingin suunnalta 23:58 kuuluvaan armottomaan kiroiluun, niin minähän se täällä.

Normipäivä
Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Luulitteko, että kodittoman vaeltajan elämä olisi kovinkin helppoa?
Vasen yläkulma: Pffffffft. Pakko oli.
Vastakkainen alakulma: Oksalla nukkuminen ei ole yhtä mukavaa kuin äkkinäinen saattaisi luulla. Saati sitten kalastaminen. Tuhannessa tapauksessa yhdestä silloin sataa.

XIX: the Sun
Sanoinko Lelacãn aiheuttaneen harmaita hiuksia? No tässäpä toinen! Saan vielä painajaisia noista säteistä. Noista isoista.
On maar kaahian ilosen näköinen Kalmakoira tässä.
Ja minulla joku ihme fetissi alastomiin miehiin. Lievä varoitus.
Ja ha! Muistin tuon koiranpäänkin! Rakastavaisissa en muistanut, mutta korjasin asian tässä samalla!
Tämä projekti aiheuttaa enemmän itkua ja hikeä kuin uskoinkaan. Asdfdkjg. Ja kuka sitä tehtäväksi kinusi, minä.
Siin o.

XIII: Death
Lelacã on kenties eeppisin hahmo Kuolemaan ikinä. Joten kertokaa minulle miksi en osaa tehdä siitä sellaista?
EDIT: lyhyesti ja ytimekkäästi: asdf!
Sain päähäni tehdä taustoista hieman erilaisia kuvan teeman huomioon ottaen. Jos ei muuta, niin ainakin nuo kukkaoksahärpäkkeet muuttuvat kuvien mukaan, ja jolleivat ne, niin sitten taustan väri kokee hienoisen muutoksen.
Tuo mollukka sen pään alapuolella on "Seed of Life", Flower of Life -symbolin varhaisempi muoto, joka tässä symboloi Kuoleman jälkeen syntyvää elämää ja uutta alkua.

Talvikilpailutyö
Farre ja solttu X lämmittelemässä leirinuotiolla joskus menneisyydessä. Venäläisillä vesiväreillä joulukilpailuun.

VI: Lovers
Ensimmäinen TNFtarot-kortti on VALMIS! Ja oudon näköinen. Tussattu siveltimellä, väritetty Adobe Photoshop seiskalla, vei kaikkiaan (luonnosvaihe mukaan lukien) kolme tuntia.
Idea saatu pronssisesta enkelipatsaasta, uhreiksi joutuivat Chepi ja Frederico Aldo. Nöyrimmät anteeksipyyntöni omistajille hahmojen pahoinpitelystä.
Varoitus, kuva sisältää alastomuutta. Paljon. Kuva saattaa myös latautua hitaammin hitailla yhteyksillä, pahoittelen.

Pelkuri
"Odota! Minulla on tietoja, voisin olla sinulle hyödyksi!"
"Jos minä jotain vihaan enemmän kuin haltioita, niin ne ovat pelkurit. Mitä sellaista tietoa sinulla saattaisi olla, mitä emme saisi irti muutenkin?"
"Sen luontoista, että minusta on teille enemmän hyötyä elävänä. Käske miestesi laskea aseensa ja kuuntele minua."

Voi Fareos. Ehkä meidän ei pitäisi olla ihan niin ankaria hänelle, mitäs itse olisitte vastaavassa tilanteessa tehneet? Yksin, lyötynä, ja vaarassa lyhentyä pään verran. Mutta Fareos on sisimmässään sekä peluri että pelkuri, eikä muuksi muutu. Nuo rojut tuossa sen ja kyyristyneen ihmien välissä ovat Fareoksen tavaroita. Tulipas muuten koukkunenäisiä ihmisiä.
Lyijykynätyö.
//Edit: Ai niin. Öö, varoitus, sisältää puolialastomuutta?

Bow before a war
Auts. Toisessa taistelussaan kahdeksannen ajan lopulla Fareos haavoittui pahasti ja joutui vetäytymään sodasta -siltä erää. Säälittävä näky.
Miksi sain äkillisen iilin näyttää hahmoni pelkästään avuttomassa tilassa?
Lyijykynällä tämäkin.

Kuningatar
.... ... Anteeksi, Ivory. Mutta kun se halusi tulla haltiakuningatar Deliaksi. Ensimmäinen arttini täällä, joskin "art" on tuossa ilmaisussa hieman kyseenalainen. Väritin nopeasti koneella, ja -perhana, te ette näe kunkuttaren mekon nättiä lehtikuviota! No voi torstai.
Sovitaan, että sillä on useita kruunuja..
Adobe Photoshop 7.0. En näköjään pistänyt allekirjoitusta muihin kuviin, kappas kehveliä. Köynnökset ovat tuossa, koska latasin kyseiset brushit toissapäivänä ja piti päästä kokeilemaan.
Viimeksi muokannut harlekiini päivämäärä Ma Marras 05, 2012 11:31, muokattu yhteensä 41 kertaa

Viesti La Joulu 10, 2011 2:48

Woaaah ! Näähän on upeita =3 Eka on mun lemppari, ite en ikinä osaa piirtää monta hahmoa samaan kuvaan, se on älyttömän vaikeeta, mutta sinullapa se näyttää onnistuvan erinomaisesti =D
Avatar

Hovinarri
Hovinarri

Viestit: 2461

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti La Joulu 10, 2011 5:46

Tykkään anatomian hallinnasta ja ilmeistä, ja myöskin viimeisessä kuvassa väritys on mukavan rauhallinen, vaikkakin itse olen aina kuvitellut Delian erittäin tikkumaiseksi naiseksi.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 0/2
Aberec 1/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 1/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 1/2
Arasinya 1/2

Miten olisi kuutamokävely?

Viesti La Joulu 10, 2011 6:27

Ho, kiithän huomiosta.

Monien hahmojen sovittaminen on lähinnä vain sommittelukysymys. Joskus kun en sitä itsekään hallinnut tein usein niin, että piirsin hahmot eri papereille ja yhdistin photoshopilla.
Taustoja en ole kyllä oppinut piirtämään, etenkään lyijykynällä. En osaa varjostaa tarpeeksi vaihtelevasti saadakseni valot, varjot ja eri pinnan muodot esille ilman että koko sotku muuttuu harmaaksi massaksi.

Agna, voi olla juu. Ainakin kaikissa kuvissa Delia vaikutti laihemmanpuoleiselta, mutta tykkään piirtää vähän "rotevampia" tai "rehevämpiä" naisia ='D Tästä naikkosesta taisi kyllä tulla turhan painijavartaloinen. Hmh.
Avatar

kuninkaan neuvonantaja
kuninkaan neuvonantaja

Viestit: 1917

Liittynyt: Su Joulu 02, 2007 12:08

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Joulu 10, 2011 7:42

Aaaaaaw yeaaaaah! Fanarttia on aina mukava saada, kiitän vaivannäöstäsi että huomion osoituksestasi<3 Eli saat myöskin anteeksi! Onhan Delia sitä sirompaa sorttia (paitsi kulmakarvoistaan), mutta mitäpä pienestä taiteilijan vapaudesta. Mitä kruunuihin tulee; sovitaan pois, eiköhän Delialla ole kuningattarena varaa tiaraan jos toiseen~
Avatar

The Saviour
The Saviour

Viestit: 3857

Liittynyt: Su Syys 04, 2011 5:10

Paikkakunta: Kahvikuppi

Viesti La Joulu 10, 2011 11:11

Delia <3 Muutkin kuvat olivat hienoja, erityisesti tuo ensimmäinen. Itse kun en myöskään tavallisesti hallitse monen hahmon sijoittamista samaan kuvaan~
Tykkään kovasti tyylistäsi piirtää (kade). Pistä ehdottomasti lisää töitä näkyville jatkossa! :3
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR MIR VALDOREN - DELATHOS N'DRAYER - JACKALOPE - ARETH CÚTHALION - ATREVAUX ARGENTEUS - SHYVANA - NOEL ARTANIA - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA ANERITTE - QIRA A'DARUIL - OMANIRON
---

Elä pelkää ottaa yhteyttä yksärillä, jos peli kiinnostaa missään muodossa o7

Viesti Su Joulu 11, 2011 1:26

Rojekti. Hahmohaku!

Mukavaa että pidätte (oikeasti ette vain uskalla sanoa muuta) ^^

__________________________________________________________

Koska joululoma on alkamassa (ja koulutyöt ovat muutenkin yliarvostettuja), ja koska minulla on turhan suuret luulot itsestäni, ajattelin järkätä ittelleni vähän isomman pikku projektin jotta olisi jotain piirtämistä tylsinä hetkinä. Toisin sanoen ajattelin kuvittaa tarot-valttikortit TNF:n hahmoilla. Työssä tulee kestämään ikuisuus, sillä teen sen omaksi ilokseni silloin kun jaksan, ja saadakseni jotain piirrettävää kun ideat ovat vähissä. Tarvitsen siis 22 hahmoa (olen itsekäs ja tungen omani yhteen noista, ähäpiti), joista kaksi tulevat samaan korttiin (Rakastavaiset).

Alla on lista korteista ja niille lyhyt määritelmä. Pyydänkin, ettette valitse hahmollenne korttia pelkän hienolta kalskahtavan nimityksen perusteella (esimerkiski Kuolema ei viittaa konkreettiseen kuolemaan, vaan on itse asiassa ihan mukava kortti), vaan yritätte löytää hahmoanne kuvaavan kortin. Korttien kuvaukset ovat suuntaa-antavia ja siksi hyvin löyhiä, eikä niiden ole pakko kuvata hahmoasi täsmälleen (monet korteista ovat hyvin samantapaisia, joten se ei liene mahdollistakaan, huolimatta siitä että olen lisännyt niiden käänteisen merkityksen loppuun). Jos kuvaukset eivät kuitenkaan tunnu sopivan, niin valitse vain jokin kortti, ei se ole niin justiinsa.
Aikaa on tästä hamaan ikuisuuteen tai kunnes kaikki paikat on viety. Mikäli hahmoja ei ilmoittaudu jokaiseen korttiin, jo ilmoitettuja hahmoja kierrätetään. Tämän takia yksi pelaaja saa ilmoittaa useammankin hahmon.

Kursivoidut valmiita tai viittä vaille valmiita.

Kortit ja hahmolista: [13/23]
[ ] Narri | the Fool: Innovatiivinen, aloitekykyinen. Uusi elämänvaihe alkamassa, toisaalta myös haihattelun vaara.
[/] Taikuri | the Magician: Itseluottamus, omaperäisyys ja luovuus. Toisaalta myös huiputtaminen. Tsytan
[ ] Papitar | the High Priestess: Tutkimus ja viisaus, etäinen, näkee asioiden ytimen. Toisaalta myös elämänpelko.
[ ] Hallitsijatar | the Empress: Uudelleensyntyminen, kasvu, tunteiden johdattelema. Toisaalta myös omistushalukkuutta ja rationaalisen ajattelun heikkoutta.
[ ] Hallitsija | the Emperor: Tahdonvoima, rohkeus ja tasapaino. Toisaalta myös kyvyttömyyttä ja päättämättömyyttä.
[x] Paavi/Guru | the Hierophant: Neuvontantaja, opettaja. Uusia ideoita, toisaalta myös yksinäisyyttä ja kapeakatseisuutta. Zaeltheus
[x] Rakastavaiset | the Lovers: Kahden ihmisen/asian kohtaaminen, valintoja. Syvät tunteet ja sopusointu, toisaalta myös epävarmuutta. Chepi & Frederico
[x] Vaunut | the Chariot: Muutosta ilmassa, kontrollin hakua. Toisaalta myös uhkana tilanteen karkaaminen käsistä. Varnefindonian
[ ] Voima | Strenght: Henkiset voimavarat ja tyyni mieli, sisäistä voimaa. Toisaalta sisäistä kamppailua ja ristiriitaa, vaarana tukahduttaa sisimpänsä.
[x] Erakko | the Hermit: Viisauden etsimistä, yksinäisyyttä ja riippumattomuutta. Toisaalta hyltäyksi tulemista, välinpitämättömyyttä. Nathala
[x] Onnenpyörä | Wheel of Fortune: Elämä täynnä käänteitä, jotka voivat muuttaa kaiken. Mikään ei ole pysyvää. Myös vaarana yrittää turhaan vaikuttaa kohtaloon, mikä on omien voimavarojen ulkopuolella. Fred
[ ] Oikeus | Justice: Tasapaino, oikean ja väärän punnitsemista. Toisaalta ennakkoluulot vaarantavat päätöksen oikeellisuutta. Myös vilpillisyyttä ja epärehellisyyttä.
[x] Hirtetty | the Hanged Man: Tarkastelee maailmaa poikkeavasta näkökulmasta. Lähellä käännekohtaa, jota ei voi saavuttaa ennen kuin antaa muutoksen tapahtua. Prinssi Henry
[x] Kuolema | Death: Dramaattinen muutos, jossa vanha tekee tilaa uudelle. Heikkouden kariseminen ja uusien piirteiden omaksuminen. Toisaalta rankka ja kuluttava. Lelacã
[x] Kohtuus | Temperance: Ristiriitojen sovittelemista ja tasapainon hakua yrityksen ja erehdyksen kautta, hyvän johtajan ominaisuuksia. Toisaalta hätiköinnin ja harkitsemattomuuden vaara. Kiroi
[x] Paholainen | the Devil: Pimeän puolen kohtaaminen, vaihtoehdot vähissä. Vastuunkantoa. Black
[x] Torni | the Tower: Turvallisuuden järkkyminen, itsepäisyys johtaa totutun romahtamiseen ennen muutosta. Prinsessa Lily
[ ] Tähti | the Star: Toivo, inspiraatio, luottamus tulevaisuuteen. Myös heikkoutta ja passiivisuutta.
[x] Kuu | the Moon: Itsetutkiskelu, mustavalkoisen maailman rajojen hämärtyminen ja laajempi ymmärrys. Myös valheita. Albine
[x] Aurinko | the Sun: Elämäniloa ja uudistumista eheytymisen kautta. Myös yksinäisyyttä ja varjoissa piilottelua. Kalmakoira
[ ] Tuomio | Judgement: Aloitettujen tapahtumien lopettaminen, uudistuminen ja menneisyyden selvittäminen. Toisaalta myös todellisuudenpakoa.
[x] Maailma | the World: Jonkin kauden tai elämänvaiheen päättyminen. Vapautta ja varmuutta, henkistä kypsyyttä. Toisaalta myös vaarana pettyä omaan itseen lyhytnäköisyyden vuoksi. Aaron
Viimeksi muokannut harlekiini päivämäärä Ti Touko 22, 2012 9:26, muokattu yhteensä 10 kertaa
Avatar

Hovinarri
Hovinarri

Viestit: 2461

Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 11:32

Paikkakunta: Kaukainen kuningaskunta

Viesti Su Joulu 11, 2011 1:50

Itse ainakin yhdistin tuolta Onnenpyörän omaan Frediini, joten voisinpa varata sen.
"Minä osaan muuten puhua haltiakieltä", Pulla sanoi ja asettui lauluasentoon. "Päivää, kiitos, huomenta, olet karvainen lohkoperuna."

Loryen 0/2
Aberec 1/2
Fred 0/2
Eugene 0/2
Jerrell 1/2
Hiroi 0/2
Aphaderuiondur 0/2
Pulla 1/2
Arasinya 1/2

Miten olisi kuutamokävely?
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 1876

Liittynyt: Ma Kesä 27, 2011 12:17

Viesti Su Joulu 11, 2011 10:41

Kuolema osuisi Lelacãlle nappiin. (löydät maan matosena tuosta alhaalta)
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille

Viesti Su Joulu 11, 2011 12:06

Rohkenisinkohan ehdottaa Rakastavaisiin minun Chepiä, ja Aksuttaren Frederico Aldoa. Kun Chepillä on aina siivet ja Fredericolla enkelimuodossa siivet niin kuvasta voisi saada kivan piirrettävän.
Avatar

Aatelinen
Aatelinen

Viestit: 4003

Liittynyt: Ma Maalis 09, 2009 5:05

Paikkakunta: Icecrown

Viesti Su Joulu 11, 2011 12:10

Aurinko sopisi Kalmalle todella hyvin, etenkin tämän hetkiseen elämän tilanteeseensa x)
Kalmankoira - Aavekoira
Jack Aaren Fisher (Merari) - Ihminen hirviön kehossa
Ivor - Insan heyvan
Zara - Iso lisko
Ghost - Demoni
Cole - Ihmissuden pentu

Viesti Su Joulu 11, 2011 1:17

Sinulla on hienoja töitä. Ja luin nuo tarot kuvaukset ja äääh tuli liian monta vaihtoehtoa mieleen. Koska olen nyt kiintynyt Albineen niin mietin mihin se sopisi ja tuli muutamakin vaihtoehto.

Voima - Ensimmäisenä tuli mieleen Albinen sisäiset maagiset voimat, joita se ei osaa käyttää kunnolla. Muutenkin sen ns voima on henkistä, koska fyysisesti se on noh hentonen. Sillä on vahva tahto, mutta myös altis vaikutuksille. Sen elämä on nyt saanut mielenkiintoisen käänteen kun se on joutunut lähtemään kotikylästään ja alkanut kohtaamaan elämän raaollisuutta ja sitä seikkaa ettei kaikkiin voi luottaa.

Kuu - En osaa oikein päättää sopisiko tämä vai Voima paremmin Albineen. Sen maailma on ennen tätä muutosta rajottunu aika paljon ihmisten kylään ja tarinoihin.

Maailma - Tuli mieleen kuvauksesta nyt tuo käännekohta. Ja Albine on tietyllä tavalla ollut ainakin liian hyväuskoinen ihmisten hyvyyteen.


Eli tälläinen dilemma, en siis osaa päättää mikä noista sopisi hahmolleni parhaiten, joten laitoin kaikki ehdotukset tähän, jos sinulla (tai jollain muulla) olisi joku auttava näkökulma aiheeseen. Crimiä voisi esim. tökkiä kun se on Albinen kanssa eniten pelaillut.


EDIT: Kehtaampa tässä nyt sitten myös ehdottaa, että jos kukaan muu ei Erakkoa nappaa se voisi sopia Nathalaan.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13930

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Joulu 11, 2011 3:14

Hirtetty ois niin Prinssi Henryn kortti tähän hätään >:o ja/tai Paholainen Blackin kortti ja/tai Torni Prinsessa Lilyn >:3

Viesti Su Joulu 11, 2011 4:36

Listaa päivitetty, ja korttien varaustilannetta hieman selkiytetty.

Ylva, luettuani Albinen esittelyn päädyin pistämään sen toistaiseksi Kuuhun, mutta jos päädyt jossain kohtaa johonkin toiseen ratkaisuun niin ilmoittele.

Ja kaikille yleisesti: Fareos on toistaiseksi pistetty Taikuriin, mutta jos oma hahmosi sopii siihen mielestäsi parhaiten, ilmoita niin vaihdetaan.

Ja pakko sanoa, että Lelacãsta tulee ehkä eeppisin Kuolema ikinä.
Seuraava

Paluu Galleria

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia