Bring it on, honey //Koiruli<3


Quinn metsästä löytyy suurempaa ja pienempääkin rutakkoa, joista ihan jokaiseen ei ehkä kannata onkivapaansa heittää. Järviksi voi laskea vain harvan, sillä yksikään ei kovin isoksi ole ehättänyt kasvaa. Kuitenkin suurin järvistä tunnetaan nimellä Aodhá joka suurimman metsäaukean tavoin on haltioiden nimeämä. Aodhá sijaitsee syvällä Quinn metsässä ja on kooltaan niin suuri, että vastarannalle ei ihan ihmisen silmin tarkasti näe. Vesi on kirkasta ja puhdasta, viileää kovin usein. Järvi on niin syvä, ettei kukaan voi olla varma mitä sen pohjassa on.... Ellet sitten satu olemaan taruolento, joka siellä pohjassa asustaa. Aodhá on järvistä myös kalarikkain, siinä asustaa paljon niin tavallisia kuin taruolennoksi lueteltavia kaloja, joista osa on vain kulkumatkalla järven poikki Meinradia seuraillen. Muodoltaan järvi on soikeahko ja Meinrad, joka laskee järveen pohjoisesta ja etelästä jatkaa matkaansa metsän halki kohden Aear merta.
Talvisin järvi jäätyy kauttaaltaan niin paksusti, lukuun ottamatta niitä alueita, joilla Meinradin virta pitää jäät ohuina.

Valvoja: Crimson

Viesti La Tammi 08, 2011 8:46

Bring it on, honey //Koiruli<3

Felipa

Raikas ja puhdas veden tuoksu! Tuulen suhina lumisten puiden oksien lomassa! Lintujen lempeä liverrys! Ah! Felipa päätti runollisen hetkensä pistämällä poskeensa yhden lintusen. Pari tumman punertavaa sulkaa pilkisti tämän huulien välistä, kun hän pureskeli ja yritti niellä pikkuista lintua.
"Kiitos, Suuri Äiti, ruoasta..." Felipa sanoi virnistäen. Suureksi Äidiksi wälderit kutsuivat luonto äitiä ja häntä he kiittivät aina ateriastaan.
Felipa kävi yhdelle harvoista lumisista oksista istumaan. Aurinko pilkisti silloin tällöin harmaan pilviverhon lomasta, mutta oli silti vaikea uskoa, että oli keskipäivä. Felipan tuuhea sininen häntä heilui leikkisästi edes takaisin ja leikkisälle haltialle tuli hetken mielijohde liikkua todella lujaa.
Oksa värähti ja varisti pari lehteä, kun Felipan voimakkaat jalat ottivat siitä vauhtia ja potkaisivat haltian kerralla melkein järven toiselle laidalle. parin sadan metrin päästä rannasta oli suuri pinnan alla oleva kivi, joka välillä vilkkui laineiden lomasta. Pinta väreili ärsyyntyneesti, kun Felipa yhdessa pienessä sekunnin murto-osassa otti kivestä vauhtia ja loikkasi vastarannalla jököttävään tammeen. Felipan lähestyessä tammea, hän koukisti häntäänsä, joka tarttui yhteen oksista, mikä sai haltian kiepsahtamaan sulvasti oksan päälle seisomaan.
"Ei huono..." Felipa mutisi hyvillään ja tiiraili vastarannalle.
"Vain kahdella loikalla järven toiselle puolelle!" hän sanoi riemuissaan.
"Ei ole ketään!" hän rallatteli iloisena, "Joka olisi nopeampi, kuin minä!"
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1960

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti La Tammi 08, 2011 9:10

Argen

Ilvesmenninkäinen nautiskeli myös talvesta, vaikka olikin joutunut sitomaan tassunsa jonkin asteen kääreisiin, ja turkin vaihdon vedenkestävään teki ilmasta hänelle kylmemmän, pakottaen hänet pitkähihaiseen ja huiviin. Järvi oli edessä, ja Argen meni sen rantaa pitkin, katsoen kuinka joku, mahtavalla loikalla meni miltein koko järven yli. Leuka loksahti alas, mutta kuullessaan loikkaajan vakuuttelun ettei olisi häntä nopeampaa, päätti menninkäinen ilmoittaa itsestään... pienellä kiusanteolla, tietenkin. Kädet puristuivat yhteen, ja pian käsien välissä oli pieni musta pallo, jonka hän heitti komeassa kaaressa rallattelijan jalkojen juuren. Poks, ja musta, synkkä savu verhosi kaiken kahden metrin säteellä. Argen virnisti, ja otti oman vauhtinsa käyttöön, aivan tuon itseään pienemmän rinnalle hymyillen sädehtivästi.
"Loikkavoimasta en tiedä, mutta nopeudessa minäkin pärjään, jos mennään puissa!", tuo ilmoitti haasteensa, juosten sitten toisen ohi, omalle puun oksalle ja kurkkien miten pikkuinen reagoisi tähän uuteen tuttavuuteen.
"Tosin jos pelkäät haastetta, niin jätän sinut rauhaan!"; tuo vielä totesi, ihan vain kiusallaan, ja lähti huimaa vauhtia, kaikki jalat toiminnassa hyppelemään pitkin puita, runkoja ja okisa hyödyntäen. Kohta hän olikin jo siirtynyt rantaa noin parisenkymmentä metriä savupallosta kauemmas, virnuillen itsekseen koko ajan. Hah. Vai ei olisi nopeampaa!?

[[Tässä ollaan >w< ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti La Tammi 08, 2011 9:28

Felipa

Wälderin omahyväinen virnuilu sai karun lopun oudon savuverhon ilmestyessä periaatteessa ei-mistään. Felipa köhi oudon savun tunkeutuessa hänen herkkään nenäänsä. Savu ei vaikuttanut olevan myrkyllistä, mutta Felipa ei viihtynyt siinä enää hetkeäkään vaan loikkasi melkein täydellä nopeudelleen parin kolmen puun päähän, missä savua ei enää ollut. Mutta jotain muuta oli. Felipa katsoi vieroksuen savuverhon ympäri loikkivaa outoa otusta, joka ilmeisesti luuli, että hänestä olisi jotain haastetta Felipalle. Kun otus pysähtyi Felipa huikkasi hieman kauempaa:
"Kenelle sinä oikein puhut?" Hän heilautti ärsyyntyneesti häntäänsä ilmassa ja turkki nousi hivenen pystyyn.
"Siellä savussa ketään ole!" Felipa sanoi tehdäkseen varsin selvästi, että siellä ei, jumankauta, ole ketään!
"Mutta, jos haastetta kaipaat..." hän heitti myhäillen, "Olen valmis milloin vain!"
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1960

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti La Tammi 08, 2011 9:41

Argen

Ilvesmenninkäinen tajusi itsekkin, että toinen oli jo karannut savuverhosta. Hymy nousi tummaturkin kasvoille.
"Jos luulet sinusta on pysymään oikean pedon perässä~", tuo huikkasi, antaen oman hännän heilua lötkösti alaspäin, kyykkiessään oksallaan. Kohta tuo otti kuitenkin vauhtia, ottaen lähestulkoon samantein toisen kiinni, mutta pysähtyen metrin päähän toisesta.
"Olen Argen, nopein ilvesmenninkäinen mitä maa päällään kantaa! Jaloissani ei ole ehkä tuollaista hyppyvoimaa, mutta sitäkin ketterämpi olen!", tuo vannoitti, virnistäen leveästi, ja asettaen kädet puuskaan.
"Luuletko että noin pienestä on ottamaan kiinni?", tummaturkki tokaisi, hymyillen sitten yllättävän kiltisti. Oikeastihhn hän halusi vain seuraa, mutta oli myös aika varma voimistaan ja kyvyistään. Luulisi pienemmän kuitenkin haastavan hänet viimein, kun hän oli sanonut että oli omasta rodustaan nopein. Hän oli myöskin pisin, ettei sen suhteen.
"Varoitan, jos alat tekemään monen kymmenen metrin loikkia kuten äsken, alan minäkin sitten keljuksi.", tuo vielä varoitti, kyyristyen oksalla hännän noustessa korkealle.
"No, miten on?"

[[Minne se pituus katosi? *katselee sivujen alta* ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti La Tammi 08, 2011 9:56

//ei hitto miten hyvin Final Fantasyjen tappelumusat sopii tähän peliin :'''D

Felipa

Felipa oli lievästi vaikuttunut tuon niin kutsutun Arhenin nopeudesta.
"Minun nimeni on Felipa Thore! Olen metsän nopeimpien Wäldereiden heimon jäsen", Felipa esittäytyi ylpeyttä puhkuen. Hän oli kaikin puolin ylpeä esivanhemmistaan ja sukujuuristaan ylipäätänsäkin.
"Ja onko joku joskus sanonut etten ole..." Felipa jätti lauseensa hetkeksi kesken siirtyessään nopeasti Argenin pään yläpuolelle oksalle hännästään roikkumaan.
"...ketterä?" hän jatkoi sähähtävästi hymyillen ja nauroi myhäillen.
"Miksi suotta varoitella?" Felipa kysyi nauraen Argenin "alle 10 m loikkia" ehdotukselle.
"Minä olen ollut kelju alusta alkaen!" Felipa katosi saman tien Argenin pään yläpuolelta aika lailla 11 metrin päähän vasemmalle.
"Katsotaanko kumpi saapuu tähän samaan pisteeseen ensimmäisenä!", hän huikkasi ja potkaisi melkein samalla sanomalla sen puun latvan poikki, jolla hän juuri seisoi.
"Kierrämme järven ympäri ja se, joka saapuu tähän ensimmäisenä, on voittaja!" Felipa jatkoi samalla, kun latva tippui ryminällä alas maahan.
"Miten on ilvespoju?"
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1960

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti La Tammi 08, 2011 10:44

Argen

Argen kohotti kulmaansa toisen esittelylle. Felipa, pistetään siis muistiin. Toisen häntätemppuilu sai Argenilta ketun virneen.
"Koeta samaa maantasolla, siellä ei pärjää hännällä vaan OIKEALLA ketteryydellä!", tuo ilmoitti, samalla kun katsoi kuinka tuo miltein lennähti reippaasti eteenpäin, ja ilmoitti kohdan josta he lähtisivät, jatkaen samantein matkaansa. Argen tajusi että toinenhan otti etumatkaa! Ilvesten mukaisten, räjähtävien refleksejen kanssa, hän lähti loikkimaan toista kiinni. Felipa luotti jalkoihinsa, Argen taas sekä jalkoihin, että käsiinsä. Argen virnisti, kelju alusta asti vai?
"Se sopii pikkukissa!", tuo tokaisi, mutta jos tuo olisi kelju, niin olisi Argenkin. Tuo loikkasi tasaisemmalle maalle, jäätyneelle rantahiekalle, ja yhtään hidastamatta, lähti juoksemaan neljällä kintulla sitä pitkin. Aivan sama kuinka pitkiä loikkia toinen otti, tuon oli pakko välistä pysähtyä harkitsemaan seuraava loikka, ja ladata siihen.. sekä toipua edellisestä loikasta. Argen taas pystyi juoksemaan suoraan, sen enempää harkitsematta tai pysähtymättä. Felipa tottakai alkoi saamaan lisää etumatkaa, ryönä! Argen kiristi tahtiansa, mennen vielä matalammaksi, hännän mennessä vielä suoremmaksi, jalkojen ja käsien venyessä vielä vähän pidemmälle!

[[plöh x'D Mutta musa toimii kyl >w< ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Su Tammi 09, 2011 12:05

//Kumpis näistä voittaneekaan : D Vai laitetaanko tasapeli nii voi riidellä siitäkin 8D

Felipa

Pikkuinen haltia hymähti Argenin itsevarmuudelle. Mutta oli hänkin itsevarma. Argen ei nimittäin tiennyt, että hän käytti liikkumiseen jalkojansa, häntäänsä ja käsiään! Felipa ponnisti oksaa vasten sillä voimalla, että se meni kahtia. Hän lensi monta kymmentä metriä eteenpäin ja hänen pitkien käsiensä kynnet upposivat vastaan tulevaan oksaan. Siitä hän heilautti itsensä seuraavaan puuhun ja ponnisti taas useita kymmeniä metrejä eteenpäin. Kaikki tämä alle kymmenessä sekunnissa. Jos Felipa tahtoisi hän voisi liikkua eteenpäin silmääkin nopeammin, mutta se olisi fyysisesti hyvin kuluttavaa, joten hän päätti jättää sen tempun viimeiseksi. Nyt hän keskittyi pääsemään mahdollisimman pitkälle yhdellä ainoalla loikalla. Oltiin jo matkan puolessa välissä....
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1960

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Su Tammi 09, 2011 9:21

Argen

Felipan vauhti ja hyppyvoima teki vaikutuksen ilvesmenninkäiseen, joka ei kuitenkaan aikonut jäädä sen huonommaksi! Puhe oli, että tuo ei tekisi tuollaisia loikkia, ja Argen ei käyttäisi taikojansa. Argen lisäsi vauhtia entisestään, päätäten oikoa hiukan veden pinnan rikkovan kiven kautta, ja saikin toisen etumatkaa reippaasti kiinni. Pieneksi hetkeksi, Argen nousi kahdelle jalalle, mutta vain päsätäkseent akaisin puihin, jossa hän meni edelleen neljällä jalalla jokaisen raajan hakaten osumapintaa vasten yhtä nopeasti kuin sydämmenrytminsäkkin. Argen tähtäsi korkeammalle kuin mitä Felipa, ja kohta olikin vähän tuon yläpuolella, vaikkakin jäljessä. Argen virnisti koko suullaan, aika kokeilla mikä loitsu oli hänen käytössään tämän päivän! Kädet asettuivat taas yhteen, hän oli loikannut puiden latvojen yläpuolelle, ja päästi sitten voiman valloilleen!

Loitsun voima oli järisyttävä! Tämä oli aavikoilla ja kallilloilla kasvavalla Argenille isokin ihme, hänen loitsu ei ollut ennen vaikuttanut kasveihin tai puihin! Oksia tuli lisää joka suuntaan, niiden kasvaessa räjähdysmäisesti puista, estäen pitkät loikat. Maa tuntui vavahtelevan hiukan, mikä saattoi johtua siitä että ilvesmenninkäinen oli mennyt herättämään ja kiihdyttämään puiden kasvua entisestään. Argenin loitsuvoima toki ajoi hänet väsyneeksi, mutta adrenaali nosti hänen päätänsä ylöspäin. Se että metsästä jossa he loikkivat oli tullut tiheämpi, oli selkeä etu Argenille, joka soveltui nimenomaan pieniin sokkelomaisiin alueisiin neljällä jalalla, sen sijaan että hyppisi korkeita ja pitkiä loikkia! Luolastoissa kasvaminen oli koulinut kuitenkin sen verran. Harmikseen alue jolla hän vaikutti, ei ylttänyt aivan järven toiselle puolelle, mutta hei, ainakin Argen saisi etumatkan pois, ehkä jopa omaakin etumatkaa? Sukellus tiheään metsään, ja Argen pystyi taas juoksemaan neljän jalan avulla, tällä kertaa oksia pitkin. Mutta loitsun antama väsymys... se painoi raajoissa pahemman kerran.

[[Kyllähän Felipa voittaa, sen näkee selkeästi x'D Argen on väsy, ja Felipa loikkii monta metriä kerralla :3 Kunhan ei ihan murskavoittoa saa x'D
PS. Älä kuuntele Naruton-tunnareita samalla kun pelaat. Tulee tälläistä tekstiä >3 ]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Su Tammi 09, 2011 1:03

//Minä mitään Narutoa kuuntele >: D

Felipa

...ja Argenin oli sitten pakko yrittää jotain epätoivoivoista. Felipan oli pakko väistää rönsyileviä oksia, joita kasvoi joka suunnasta ja hänen vauhtinsa hidastui huomattavasti. Tosin heti, kun kasvu pysähtyi, Felipa alkoi loikkia todella nopeasti. Nyt oli askelsijaa huomattavasti enemmän ja se, minkä Argen oli kaiketi tarkoittanut Felipalle häiriöksi, tuli päinvastoin eduksi.
Hyppy, hyppy, hyppy, ote, heilautus, hyppy,ote, ote, hyppy...
Felipa loikki oksilta toiselle ja pujotteli niiden läpi kuin rasvattu ankerias. Varsin pian Felipa sai Argenin näköetäisyydelleen ja tämä vaikutti hivenen väsyneeltä. Hah! Typerys meni sitten kuluttamaan kaikki voimansa pikku tihutyöhönsä! He saapuivat alueelle, jossa Argenin loitsulla ei ollut enää vaikutusta. Matkaa oli enää neljäsosa jäljellä. Pari kilometriä. Felipa otti taas pitkiä loikkia ja Argen alkoi jäädä hivenen jälkeen.
Parissa sekunnissa Felipan katkaisema puu ilmestyi näkyviin.
"Siellä!" Felipa kiljaisi riemuissaan ja pysähtyi sille oksalle mille oli. Hän otti kunnolla vauhtia ja ponkaisi silmänräpäyksessä katkaisemansa puun jäljelle jääneille oksille. Puuskuttaen hän otti vähän tukea puusta. Hän ei pitänyt silmää nopeammin liikkumisesta, koska se, jos mikä, kulutti hänen voimiaan. Muuten hän olisi jaksanut samaa vauhtia vaikka kolme, neljä, ehkä viisikin kertaa järven ympäri. Felipa kääntyi katsomaan kuinka pian Argen saapuisi puun luo.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1960

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Su Tammi 09, 2011 2:35

Argen

Argenin temppu oli siis hidastanut Felipaa, muttei paljoa, sillä kohtahan tuo tuli esiin. Argen, jonka keuhkoja jo kivisti, myöntyi jo tappioonsa, kun näki millaiseen vauhtiin tuo heitti itsensä.
Ilvesmenninkäinen pysähtyi, katsoen ensin ihmeissään, pudottautuen sitten alas ja kävellen loppumatkan että saisi henkeä takaisin.
"Hyvä on, myönnetään, olet nopea. Jos olisi ollut aavikko, et olisi pysynyt enään perässäni.", nuorukainen huikkasi, ja näki kyllä että se loitsutempaus oli ajanut hänet ahtaalla fyysisesti. Henkisesti kaikki oli kyllä hyvin, oli ainakin mukava kisa, ja uusi tuttava.
"Otetaan toiste uusiksi, kunhan opin vähän lisää temppuja!", tuo virnisti, istahtaen sitten maan tasalle katsellen Felipaa. Siis jos hän oppisi uusia temppuja. Kukaan ei ollut opettamassa, eikä hän ollut varsinainen loitsusieppo muutenkaan. Mutta auta armias jos hän oppisikin! Sitten saisi Felipa sellaista kyytiä, että tuon olisi pakko juosta astetta lujempaa.

[[menin sitten tyhmänä lukemaan "happy, happy, happy, ote, liikutus, happy" jne... x'D]]
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Su Tammi 09, 2011 2:58

//väärinlukemiset xDD

Felipa

Toinen oli jäänyt kakkoseksi niin, että repsahti. Felipa naureskeli myhäillen, kun Argen käveli puun luokse.
"Niinhän sinä luulet, ilvespoju..." Felipa sanoi. Kyllä hän aavikollakin voittaisi aika varmasti.
"Et sinä minua tempuilla voita!" haltia huikkasi oksilta ja hyppäsi Argenin hartioille(pieni hittaus. srge). Felipan häntä otti tukea oikealta olkapäältä, kun Felipa itse lepäsi vasemman olkapään päällä.
"Kokeile vaikka sadan vuoden päästä uudestaan", Felipa sanoi hymyillen ja hyppäsi melkein saman tien Argenin eteen parin metrin päähän. Hän pyyhki puuhkamaisella hännällään irtolumen pois ja kävi istumaan.
"Katsotaan sitten jäätkö kuinka paljon jälkeen", Felipa sanoi maireasti, selvästikin nauttien voitostaan.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1960

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Su Tammi 09, 2011 4:27

Argen

"Pikkukissa ei tiedä kenen kanssa puhuu.", Argen totesi vastaukseksi, nostaen yhtä suloisen hymyn. Ilvespoju... jaaha. Toinen oli häneen verrattaen kuitenkin pieni kissa, joten siksi hän sitten kutsuisi toista. Tuo vain uhosi ettei tuota tempuilla voitettaisi. Argen virnisti, kun tuo laskuitui olkapäälle. Jos Argen olisi ollut yhtään enempi kaimansa kaltainen, hän kyllä olisi jo kehrännyt.
"Ehkäpä opettelen hidastamaan aikaa... tai luomaan aavikon myrskyn keskellä talvea.", tuo totesi, nostaen kevyesti korviansa. Hymy ei kadonnut, Argen oli tosissaan. Tosin hänen voimansa ja kykynsä ei siihen riittäisi, mutta hei, mistä tiesi mitä hän oppisi. Edellä mainittu ajanhidastus ei kuulema ollut edes rankka temppu menninkäisille. Felipan käsky kokeilla sadan vuoden päästä uudestaan, ja jatko, sai Argenin hymyn kyllä hiukan hyytymään.
"En ole täällä varmaan enään sadan vuoden päästä. Kävisikö enneminkin muutaman vuoden?", poika oli aivan tosissaan, tosin se muutama vuosi ei varmasti ollut tarpeeksi pitkä aika harjoitteluun. Mutta kauempaa aikaa hän ei uskaltanut luvata, varsinkin jos saisi veljensä lähtemään takaisin pohjoiseen. Toki hänellä oli omat velvollisuudet täällä, mitä sitä kiistämään, mutta alkuperäinen tehtävä määräsi paljon.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Su Tammi 09, 2011 5:21

Felipa

"Tch, lyhyikäinen..." Felipa tuhahti. Tuskin olet elänyt puoliaakaan minun iästänäni ja sitten luulet voittavasi minut vielä! Niin Felipahan parisen sataa vuotta vanha. Wäldereiden iässä hän oli vielä nuori. Hän saattaisi elää vielä 300 vuottakin ihan kevyestikin.
"Hidasta vain aikaasi, niin saatat elääkin sen sata vuotta", Felipa heitti naurahtaen. Haltia kyllä ihmetteli, että Argen oli pysynyt valtaosan matkasta aika hännillä. Siis kirjaimellisesti. Mutta, jos nopeudesta on kyse, Felipa ajatteli, Kannattaa olla pieni ja sulavalinjainen. Argen oli häntä melkein metrin pidempi ja painavempi. Jos he olisivat edes saman kokoisia saattaisi Argenillakin olla edes vähän mahdollisuuksia.
Avatar

Aatelinen

Viestit: 1960

Liittynyt: Ma Touko 04, 2009 8:00

Paikkakunta: Tuntematon planeetta

Viesti Su Tammi 09, 2011 9:28

Argen

Argen nyrpisti nokkaansa kun hänen ikäänsä pilkattiin.
"No anteeksi, enhän ole vasta kuin vajaat neljäsataa vuotta!", tuo närkästyi. No okei, ilvesmenninkäiset eivät normaalisti eläneet niin pitkään, mutta demoniveri olikin ihana asia.
"Ja en puhukkaan omasta ajasta, vaan ajasta ympärilläni, että minä itse liikun nopeammin.", tuo sitten selosti. Oli se jo kumma jos ei tajuttu. Ei hän missään nimessä itseään hidastaisi, sehän olisi vain kisankannalta typerä veto. Ja tuosta nopeudesta voi olla montaa mieltä.... Argen saattoi olla painavampi, ja pidempi, mutta olisihan niin luullut lohikäärmeistäkin, mutta silti nuo olivat mitä nopeimpia otuksia. Koko ei merkkaa kaikkea. Argen nosti toisen jalkansa syliinsä, katsoen sitten tarkkaan oliko varpaiden väliin eksynyt jotain sinne kuulumatonta. Jääpala lähti näpsäkästi, ja ilvesmenninkäinen heilutteli varpaitaan kokeillakseen että toimiiko.
"Meh, olen edelleen sitä mieltä, että jos osaisin enemmän menninkäistaikaa, saisit kunnon pesun kesken kilvan. Se jos mikä hidastaa.", tummaturkki virnisti.
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.

Viesti Su Tammi 09, 2011 9:57

Felipa

Oho, vanhempi kuin minä, Felipa ajatteli nolostuneena, mutta ei sanonut yhtikäs mitään. Sillä sehän teki vain hänen voitostaan entistä vaikuttavamman! Argen oli sitä mieltä, että jos hän osaisi enemmän taikoja, Felipa häviäisi oitis.
"Ai? Ihanko totta?" Felipa sanoi mua-kiinnostaa-aivan-sairaasti-äänellä(ja ilmeellä). Hän voitti ilman taikoja nyt ja voittaisi kyllä muutenkin. Typerää, haltia ajatteli taikuudesta. Wälderit eivät olleet taikojia, joten Felipa ei ymmärtänyt taikoihin kykenevien luovuutta tai mitä nyt liekään.
"Luuletko kaiken muka ratkeavan taikuuden avulla?" Felipa sanoi halveksuvan oloisesti.
"Typerys", hän tuhahti ja pyyhkäisi hännällään lunta. Hän ei lähtenyt perustelemaan kantaansa, koska häntä ei huvittanut. Miettikööt itse, jos kiinnostaa. [/i]
Seuraava

Paluu Järvet ja lammet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö