Sivu 1/2

Aaltoja!

ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2011 10:00
Kirjoittaja Lotdow
//Tulipas hieno nimi tälle pelille

Randy

Ilma oli käynyt kylmemmäksi kuin päivällä. Aurinko kuitenkin paistoi ja lämmitti jonkin verran. Aamuisten sateiden takia maasto oli märkää puiden oksista puhumattakaan. Randyn oli hankala pysyä niiden päällä. Aamulla Randy oli törmännyt demoniin ja tappeluhan siitä oli tullut. Ensin Randy ei ollut huomannut sitä mutta pienen sanaharkan jälkeen tämä oli paljastanut itsensä. Nyt Randy joutui jahtaamaan naikkosta märässä metsässä, jonne aurinko ei pahemmin paistanut puiden sekaan.

Randy loikki pitkin puita ja yritti pysyä alhaalla pakenevan demonin perässä. Hän piti puukkoa kädessään ja yritti aina saada tukevan otteen oksasta. Demoni hidasti vähän katsoakseen taakse. Randy näki tilaisuutensa tulleen ja valmistautui nakkaamaan puukon kohti demonia. Oksa jolla hän seisoi oli kuitenkin liukas ja Randy valahti roikkumaan siihen. Demoni pinkoi pois. Randy roikkui kahden käden varassa oksassa kiinni.
"Pahus", hän totesi turhautuneena. Randy päästi irti ja tömmähti maahan. Nurmikkooli inhottavan märkää jalkojen alla. Randy kapusi seuraavaan puuhun ja jatkoi matkaansa taas oksien päällä. Tuskin demoni hirveän kauas olisi juossut. Randy tuli järven rannalle. Pitkät kaislat peittivät näkymää mutta niiden välistä näkyi tummaa vettä. Randy nousi läheisen kiven päälle ja tähysteli toiselle puolelle. Hän huomasi vähän matkan päässä vasemmalla jonkun naisen. Randy luuli sen olleen sama demoni jota hän oli jahdannut joten hän nakkasi puukon kohti tyttöä. Randy lähti itsekkin hivuttautumaan lähemmäksi. kun hän oli noin kymmenen metrin päässä tytöstä hän huomasi erehtyneensä henkilöstä.

ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2011 10:29
Kirjoittaja Demintty
Clara

Tyttö katsoin karttaa. Hän on oikealla tiellä, mutta hevosella ei voisi enään jatkaa näin vaikealla maastolla. Niimpä tyttö laskeutui maahan ja sitoi ohjat kiinni puuhun. " Tässä Shadow... Ota tämä siksi aikaa kunnes tulen takaisin." Tyttö ojensi omenan hevoselleen joka hörähteli. "No niin nyt minun pitäisi mennä tuonne *osoittaen eteensä ja katsoen karttaa*. " Onneksi Clara ei ole kovin siisti ja sosiaalinen sillä polkua järvelle ei ollut enään vaan Claran piti mennä summassa jostakin kohti keskellä märkää sammalta.

Clarina oli ollut aamupäivällä kylällä ja oli kuullut kuinka jokin poika oli hävinnyt metsä retkellään. Syyksi epäiltiin Aodhá järven syvyyksiä tai sen taruolentoja. Nyt Clarina on kulkenut kauan metsässä ja on saapumaisillaan järvelle. Huonoa säätä oli aluksi, mutta nyt se on jo parempi vaikkakin hiemn märkää joka puolella on.Nyt aurinko paistaa kuitenkin ja on jo melkein ilta.
Yhtäkkiä kuului iso *tömps* niinkuin jokin nolisi tippunut maahan. Clara pompahti hieman ilmaan säikähdyksestä. Sitten hän silitteli vaatteitaan etupuolelta ja jatkoi matkaa. Nyt hän on jo perillä. Mitään yliluonnollista ei kuitenkaan nähnyt. Pitkääö kaislaa siellä täällä ja tumma vesi jonka ylä puolella leijailee sumua. Pojan kuolema johtui varmasti siis järven syvyydestä. Kun Clara katselin kiviä minkä päällä hän hyppeli, niin kartta tipui Claran kädestä suoraan järveen." Pahus! Just tätä mä arvelinkin!" Kun Clara koitti ottaa karttaa joka kellui järvivedessä kauemmaksi ja kauemmaksi, niin hän tunsi kuinka jokin meni kovaa hänen ohi selän takaa, mutta ei osunut Claraan. Nopeasti hän vilkaisi oikealleen ja vähän matkan päässä, sumun keskellä seisoi jokin mies. "Hulluko sinä olet meinasit osua minuun!?" Kun sumu hälveni niin Clara näki kunnolla miehen.. Hän ei vain vielä tajunnut kuka miés oli tai mikä hän oli..

//Aaltoja! :D Tuosta jatkamaan :)//

ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2011 12:40
Kirjoittaja Lotdow
Randy

Hupsista. Randy puri alahuultaan kun tyttö purki kiukkuaan. Noh, jos tämä tappeluksi muuttuisi tuosta likasta tulisi varras. Tyttö hiljeni yllättävän äkkiä. Randy kallisti päätään.
"Umm. Sori", Randy sanoi ja nosti puukkonsa maasta. Hän sujautti sen takaisin kätensä vyöhön.
"Luulin sinua, tuota, en keneksikään", Randy sanoi ja käveli tytön ohitse. Randy ajatteli poistua paikalta samantien siltävaralta että tyttö pimahtaisi täysin. Hän läimäytti kätensä yhteen ja loikkasi metrin jos enemmänkin ylöspäin. Tarrasi puun oksasta kiinni ja nousi sen päälle kyykkimään. Toivottavasti emme enää tapaa. Randy ajatteli ja loikkasi seuraavalle oksalle. Hän vilkaisi vielä taaksepäin nähdäkseen toljottiko tyttö häntä vieläkin.

//Hitusen lyhyt, muttei voi mitään. Jatkuu!

ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2011 5:46
Kirjoittaja Demintty
Clarina

"Lähtikö se noin vain? Entä.. entä, mitä se sit etsi? Ja oliko sillä jonkunlaiset sarvet?" Tyttö tuijotti toisen perään joka vilkuillki Claraakin vähän väliä. " Noinko sää vaan lähet?!!! Tuu takasi sieltä luuresi!!" Tyttö huuteli ja varmasti olio kuulikin sen, mutta ketään tai mitään ei enään näkynyt. Tytön silmät suurenivat. Mitä jos se poika kuolikin tun käsiin? Tai jos poika koittaa mennä karkuun ja olio luuli claraa siksi pojaksi? JA nyt raukka juoksisi tuata hirviötä karkuun? "Okei.." Tytöt sanoi ääneen ja lähti kävelemään kohti hevostan. Kun hän oli selässä, hän ei lähtenytkään kotia kohti van lähti kevyellä ravilla kohti olion meno suuntaa. Samalla tyttö katseli puita toiveikkaana..

//ei tää rope noin vaan lopu :wink: ja lyhyttä pukkaa//

ViestiLähetetty: Pe Heinä 22, 2011 10:37
Kirjoittaja Lotdow
Randy

Randy jatkoi matkaansa yläilmoissa. Hän pysähtyi ja kuuli takaansa hevosen askelia. Seurasiko se likka häntä? Randy meni puun rungon luokse ja nojasi siihen. Ketään ei näkynyt vielä, mutta ääni voimistui pikkuhiljaa. Joku selvästikkin ravasi häntä kohti. Randy huomasi alhaalla vähän matkan päässä hevosen ja ratsastajan. Hän meni makaamaan oksalle jottei hän näkyisi. Halusiko tyttö tutustua häneen, vai jotain muuta? Randy pysytteli matalalla ja odotti että ratsastaja meni ohitse. Sama henkilö se oli. Liekö hänen kotinsa samassa suunnassa? Randy luikahti alemmalle oksalle ja vedet putosivat siltä ropisten alas. Randy piiloutui rungon taakse jottei tyttö näkisi häntä.
"Oletko eksyksissä vai muuten vain retkeilemässä?" Randy kysyi ja vilkaisi vähän että näki tytöstä edes puolet. Hän pudottautui maahan ja jäi katsomaan tyttöä.
"Mikä on nimesi?" Randy kysyi ja nousi kyykystä seisomaan. Hän kallisti päätään vasemmalle ja yritti nähdä tytön kasvot paremmin.
"Etpä tainnut kalastelemassa ollut. Mitä teet täällä, ei millään etteikö täällä saisi vain oleskella", Randy höpötti ja käänteli päätään sinne tänne. Hän huomasi puun rungossa pienen toukan joka kapusi ylöspäin.
"Namia!" hän huudahti ja singahti puun luokse. Randy nappasi toukan ja pisti poskeen.
"Herkullista. Kerrassaan herkullista!" Randy sanoi ja tutki jos vaikka löytäisi lisää syötävää. Hän vilkaisi tyttöä.
"Aah. Olisitko sinä halunnut puolet?" Randy kysyi pahoittelevasti että oli vain hotkaissut koko toukan.

ViestiLähetetty: Su Heinä 24, 2011 12:10
Kirjoittaja Demintty
Clara

clara ratsasti ja katseli puitten oksia. Juuri, kun hän olisi mennyt ohi eräästä puusta niin puusta luiskahti jokin hieman alemmas. Se oli se olio. Se alkoi kysellä kaikkea Claralta. " Ei, en ole eksyksissä...no ehkä pikkaisen, ja en retkeile vaan seuraan sinua. Ja luuletko, että kertoisin noin vaa nimeni? Mikä itse olet,, senkin.. senkin ötököiden syöjä? Ja jos paistat sen ötökän niin olisin voinut syödäkkin.." Toinen käänteli ja väänteli päätään. Tyttö ratsasti toiselle puolelle puuta niin, että olisi valossa. Oli pelottavaa, kun toinen olio oli noin lähellä. Tyttö lskeutui ratsailta. Toivotravasti toinen nyt ei lähtisi juoksemaan. Sillä oli jotkin sarvet, monet sellaiset. Kokonaisuus ei vaikuttanut Clarinaa. "Onko tuo toukka?..." Clara kysyi osoittaen randyn suuta. Okei tämä ei ollut enään jännää joten Clara kääsi hevosensa kohti koti päin." Okei, en saa susta mitään irti nii lähen.." Jokin kuitenkin esti hevsota lätemään. Olisko se halunnu tutustua tohon olioon?
//En voinu olla nauramatta toll sun viestille :3 Ja oon kaverilla ja sillä on kiire nettiin nii tuli lyhyempää vähä :)//

ViestiLähetetty: Ti Heinä 26, 2011 8:10
Kirjoittaja Lotdow
Randy

Randy katsoi loukkaantuneena tyttöä. Ilkeää. Randy katsoi tyttöä kuin lampusta tullutta henkeä.
Jaa-a, jos se sinua kiinnostaa niin minä olen femuri", Randy kertoi. Randy katsoi surullisena tyttöä.
"Joko sinä lähdet? Mehän vasta alettiin tutustua", Randy mumisi ja katsoi tytön hevosta joka ei ilmeisesti suostunut liikkumaan. Randy kipitti hevosen luokse ja koski sen pehmeää kylkä.
"Kiva heppa. Mikä sen nimi on? Jos et omaasi kerro niin kai sentään hevosen oman kerrot?" Randy kysyi ja katsoi tyttöä. Randy tutki hevosta kiinnostuneena.
"Ja miksi ihmeessä muuten seurasit minua?" Randy kysyi ajatellen ettei siinä että hän vain hölkkäsi metsikössä demonien perässä olisi mitään mielenkiintoista.
"Ainiin. minä olen muuten Randy!" Randy sanoi ja pomppasi tytön taakse hevosen selkään isatumaan ajattelematta sen pidemmälle mitä teki. Hän keinui hevosen selässä ja katsoi josko he menisivät jonnekkin.
"Mennäänkö jonnekkin tyttö?" Randy kysyi ja istui tukevammin hevosen selkään.

//Jees. Olin Tallinnassa käymässä, enkä tainnut muistaa kertoa. Pahoitteluni että kesti vastata.

ViestiLähetetty: Ti Heinä 26, 2011 8:53
Kirjoittaja Demintty
//Joo se ei mua haittaa, kerroinkin jo tänään Wolfille et oon tänään ollu harvinaisen kärsivällinen(ja tässä lähi aikoina)//

Clara

Clara ei katsonut taakse, kun Randy hyppäsi sinne. Onneksi Clara sai Shadowin rauhoittumaan. " En oikeastaan seurannut sinua, Randy. Minä vainasun tälläpäin. Okei seurasin sinua koska halusin tietää, että miksi sinä minua luulit. Ja on muutenkin niin tylsää. Lukuun ottamatta sinun selkkaustasi.. Ja hevosen nimi on Darkshadow." Vai, että femuri. Taikaolento, pöljä semmoinen nääs.. Ajattelematon ainakin jos tästä ajasta mitä Clara on nähnyt, päätellään. " No jos varmasti haluat jonnekkin mennä niin menen takaisin tuon rannalle*osoittaen aodhá järveä*." Tyttö asetteli vielä itseään ennen kuin käski Shadowta. Tyttö taputti hevosensa kaulaa ja napsautti sormiaan kerran. " Saan sen liikkeelle vain napsauttamalla sormijani. Kun haluan sen nousevan raviin niin napsautan kaksi kertaa jne. Ja kun haluan laskea niin vedän vain ohjista.." Tyttö koitti kuulostaa varmalta eik pelokkaalta joka sujui jotenkin hyvin.

ViestiLähetetty: Ti Heinä 26, 2011 9:21
Kirjoittaja Lotdow
Randy

"Ahaa. Juups... Nooh... Luulin sinua tuoksi-", Randy päjkäili mitä vastaisi. Ei tyttö kyllä demonilta vaikuttanut pätkääkään.
"Krhm. Luulin sinua demoniksi", Randy sanoi niin hiljaa kuin suinkin. Vai että Darkshadow, sepäs oli kiva nimi.
"Jos minä siis napsautan sormiani kolmesti niin pamahtaako tämä laukkaamaan niin että lennät selästä komeassa kaaressa?" Randy ehdotti ja katsoi tyttöä kieli ulkona.
"Niin, kaipa me sitten sinne rannalle menemme takaisin", hän totesi ja katsoi puiden taakse näkemättä vilaustakaan tummista vesistä. Taivas meni pilveen ja Randy pohti jos vaikka alkaisi satamaan uudestaan. Pahus, ja hänellä kun ei ollut mukana edes perhoshaavia sateenvarjon korvikkeeksi.

//Voihan Megatronin perese kun mulla tulee lyhyttä...

ViestiLähetetty: Ke Elo 03, 2011 6:55
Kirjoittaja Demintty
Clara

Claran silmät suurenivat. " Kyllä, mutta et todellakaan aio niin tehdä!" Clara oli ollut ajattelematon tuossa. Jos hän ratsastaa kylällä vaikka tanssivien oli ja he tanssissa napsauttavat sormiaan monesti niin se on sit loppu. Piste. Clara tiesi mitä demonit ovat, mutta näyttikö hän sellaiselta. Sitä paitsi ei demoneita ole olemassa. Paitsi jos Randynkin laisia on niin varmaan niitäkin. Taikaolentoja.. Outoa o.O. Aluksi clarina ei edes uskonut niihin mutta nyt on vaikeaa olla uskomatta. Nyt Clara kuitenkin napsautti sormiaan ensin yhdesti ja vähän ajan päästä uudestaan. Tyttö koitti keventää, mutta se oli mahdotonta, kun tuo oli selässä. " Voisitko nousta pois? Hyppele sillä sinun tavalla puita pitkin? Ei ole enään pitkästi kyllä sinä jaksat." tyttö huusi olkansa taakse hiastamatta yhtään vauhtia. Hän pelkäsi, että Shadow väsyisi. Mistä sitä tietää monta sataa kiloa moinen painaa?

ViestiLähetetty: Ke Elo 03, 2011 9:44
Kirjoittaja Lotdow
Randy

tytteli pyysi häntä poistumaan kyydistä. Ajatteliko tuo että hän olisi poainava? Voi herttinen sentään, jos hän olisi muka liian painava hevoselle niin miten ihmeessä hän koikkelehtisi puita pitkin.
"Kuten haluat", Randy vastasi ja nousi seisomaan hevosen selässä ja loikkasi ponnistaen yläpuolella oleviin oksiin kiinni. Hän jatkoi matkaansa hevosen edellä puissa. Piakoin järvi tuli vastaan. Se ei ollut muuttunut pätkääkään, sama musta vesistö ja märät kaislat märällä nurmella. Erittäin märkää. Randy laskeutui puusta ja istua tömähti rannalla olevalle kivelle.
"Tadaa! Täällä ollaan, mitäs me sitten tehdään?" Randy kysyi ja hänen mielesään juolahti idea kalastuksesta. Fred nimisen hepun kanssa hän oli sitä harrastanut ensimmäostä kertaa. Hupaisaa sinänsä, sillä kun he olivat etsineet kastematoja. Silloin joka kolmas mato oli mennyt suuhun ja loput purkkiin.

//Tuotah, sulla oli hymiö keskellä tarinaa? Nojaa, tapansa kirjoittaa kullakin.

ViestiLähetetty: To Elo 04, 2011 11:10
Kirjoittaja Demintty
Clarina

Mitäköhän toinen ajatteli? No jaa sillä ei ole väliä. " no mitä sinä muitten ihmisten kanssa olet tehnyt?" tyttö kyseli kun samalla istui vieläkin hevosen selässä. Nyt Clara taputti hevosensa kaulaa ja sitten laskeutui alas. Kaunotar sitoi ohjat kiinni puun oksaan. Randy näyttää siltä että on ennenkin nähnyt/tavannut ihmisen. Silti ei varmaan kovin usein. " Oletko ennenkin kovin usein nähnyt ihmisiä? Aluksi ei ainakaan vaikuttanut siltä.." Luuli minua demoniksi tyttö mietti.

// Niimpä kaikilla on oma tapansa kirjottaa :D esim sää kerrot toisista rope jutuista tässä ropessa o.O rupee masentaa mut se on sun tapas ::D//

ViestiLähetetty: To Elo 04, 2011 12:47
Kirjoittaja Lotdow
Randy

"Nojaa, olenhan minä teikäläisiä pari kertaa tavannut", Randy sanoi ja kohautti olkapäitään.
"Olettehan te aika yleinen näky täällä päin", hän lisäsi vielä ja otti yhden puukoistaan esiin. Hän katsoi sen terää hetken aikaa. Eipä se kovinkaan terävä ollut. Pitäisi varmaan teroittaa nämä kaikki jossain vaiheessa. Randy mietti ja nakkasi puukkonsa yhden puun runkoon kiinni.
"Napakymppi!" Randy hihkaisi ja nosti kätensä voitokkaasti ilmaan. Randy kipitti puukkonsa luokse ja yritti kiskaista sen pois rungosta. Se nytkähti muttei liikkunut. Randy nousi puunrunkoa vasten jaloillaan ja yritti kiskoa puukkoa irti.
"Taisi osua oksan koloon", Randy murisi ja veti minkä jaksoi. Puukko lähti irti nytähtäen ja Randy lensi selälleen nurmikolle sen kanssa.
"Hupsista keikkaa", Randy totesi kun makasi nurmikolla. Hän nousi ylös siistien itseään märästä nurmesta.
"Tosiaan", Randy höpötti kun työnsi puukkonsa takaisin vyöhönsä. Ukkonen jyrähti ilmassa.
"Jaahas, taitaakin tulla sadetta", Randy enteili ja katsoi tummia pilviä taivaalla.

//Masentamaan...? Mutta kun toisten ropejen tapahtumia on hyvä käyttää hyödyksi että saa pelivuoroista pitempiä, ja hahmoilla on kuitenkin muisti niinkuin elävillä ihmisilläkin niin he voivat muistella tavallaan menneitä tapahtumia (:

ViestiLähetetty: To Elo 04, 2011 1:48
Kirjoittaja Demintty
clarina

Clara ei pystynyt olla nauramatta. Niimpä hän oikein räjähti nauramaan Randylle. " Ups.." Clara huudahti kun ukkonen rupesi jyrisemään. ei voi olla totta.. ei voi tyttö uskotteli itselleen. Sadetta Clara ei pelkää vaan rakastaa, mutta ukkonen sen sijaan.. HYI! Pari vesi tippaa tuli Claran nenän päähän. " Todellakin saattaa ruveta satamaan!" Clara totesi kun yhtäkkiä rupesi satamaan kaatamalla. Shadow seisoi kaatosateessa katsoen Claraa ikään kuin:" Miksi teit tämän minulle?". Shadow hörähti pari kertaa. Clara oli sateen suojassa puun alla mutta ei ukkoselta kovinkaan suojassa. Nyt järveen iski salama. Shadow säikähti sitä. Clara kiljaisi ja katsoi vettä. Vesi ikään kuin eli. Siinä alkoi pyöriä virta. niin kuin tornado vedessä( Miks sitä nyt sanotaa >.<). Sitten tyttö katsoi Randyä. " Mitä sinä teet? Mitä teetkin niin lopeta" tyttö syyttää Randyä pyörteen tekemisestä.

// No ei ny sentään masenna mut mulla on ollu tylsää nii kirjottelen tuollasia "masennus" juttua nii älä niistä välitä. >.< ja semmosta :P jatkuu!//

ViestiLähetetty: Pe Elo 05, 2011 10:59
Kirjoittaja Lotdow
Randy

Randy katsoi tyttöä säikähtäneenä:
"En minä mitään tee! Paitsi seison", Randy mutisi. Pitäisiköhän hänen ruveta istumaan? Sitten Randy huomasi vesipyörteen.
"Ääh, älä nyt suotta panikoi. Tuo on ihan luonnonvaraista toimintaa. Sitä paitsi, me femurit emme osaa muuta kuin pomppia puissa ja syödä ötöiköitä", Randy hymähti hyväntuulisesti vaikkakin hänen tukkansa oli likomärkänä otsalla. Tyttö ei selvässtikkään ollut nähnyt femuria ennen. Hupaisaa että tuo luuli hänen tehneen vesipyörteen. Eihän hän sentään mikään velho ollut.
"Mennäänkö sateensuojaan? En haluaisi kastua likomäräksi", Randy sanoi ja alkoi tepastella puiden suojaan. Salama jyrähti taivaalla kauempana ja noin kolmen sekuntin päästä kuului jyrähdys.
"Jännittävää, eikö?" Randy kysyi tytöltä joka ei vieläkään ollut suostunut kertoa nimeään. Sadehan oli loppujen lopuksi mukava asia. Kun pisarat osuivat kaikkialle päästäen omia ääniään ja kun taivas valaistui salamoista välillä. Sehän oli erittäin jännittävää. Mielenkiintoista suorastaan. Pisarat osuivat vedenpintaan ja muodostivat väreitä sinne tänne pyörteen reunamille. Alkoi tuulla pikkuhiljaa lujempaa ja puiden latvat taipuivat kaakkoon.
"Taitaapa tulla oikea rajumyrsky", Randy totesi ja katsoi ohitse lentäviä märkiä lehtiä.

//Jees, jatkuu. Voidaan tarvittaessa jatkaa tarinaa jossain muualla. Jossain sateensuojassa vaikka?