Ilo tavata


Suuri kartano, jonka lähettyville vuorten takainen kylä koostuu. Paikka on melko vähäpätöinen verrattuna molempiin linnoihin, mitä Cryptistä löytyy, mutta kartano omaa kaikista kauneimman puutarhan ja arkkitehtuurisesti se on ihmisten linnaa kauniimpi, mutta heikompi. Siitä ei ole linnan veroiseksi turvaksi. kartanoon kuuluu myös pienet tallit ja sivurakennus, missä on lähinnä palvelijoiden työtiloja.
Isäntänä toimii Kreivi Garrett Fortescue, jolle tuo kyseinen kartano kuuluu.

Valvojat: Crimson, Sands

Avatar

Monarkki

Viestit: 14504

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Touko 31, 2020 3:36

Re: Ilo tavata

Lohikäärmeratsu oli toden totta kiinnostava puheenaihe! Mutta, kreivi ei näyttänyt olevan halukas puhumaan siitä Fritzin kanssa, muistuttaen eliittikenraalin lohikäärmeenmetsästäjä taustoista. Se sai eliitin vain virnistämään leveästi, samalla kun hän kohotti huvittuneena kulmiaan. Siitäkö tässä kiikasti? No, kaiketi kreivi oli oikeassa asian suhteen, joten pienesti vanhin ihmisistä mutristi ja nyökytteli myöntävästi.
”Kenties, joskin kovin monet ovat halukkaita keskustelemaan juuri minun kanssani lohikäärmeistä. Toki, kyseiset henkilöt yleensä jakavat näkökantani niihin petoihin, toisin kuin te näemmä”, Fritz virnisti.

”Ja mikähän tämä oikea paikka ja aika sitten oli?”, Fritz tiedusteli heti, kun Fortescue asiaa hieman lähti valaisemaan, ”Miksi se valitsi juuri sinut? Kaikkien näiden vuosisatojen jälkeen, mitä se on kuuleman mukaan elänyt, se valitsi sinut isännäkseen?”.
Henry keskittyi yhä vain kuuntelemaan, seuraamaan tilannetta vierestä. Hän ei voinut sanoa pitävänsä Fritzin äänensävystä, eliitin kuulostaen siltä kuin olisi jopa hienoisen halveksivaan sävyyn kyseenalaistanut kreiviä ja tuon lohikäärmettä. Mutta kuningas ei vielä nähnyt syytä puuttua tilanteeseen, kerta Fritz nyt näennäisesti yritti keskustella sivistyneesti.


// Constahan ei koskaan sekoile viinasta! Hän on ihan selvin päin ja järjissään ja tietää, että muut hourailevat //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1588

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Su Touko 31, 2020 8:45

Re: Ilo tavata

Ruokailu oli näyttänyt jääneen kreiviltä taka-alalle, ruokailuvälineiden ollessa jo jääneen käsistä pöydälle, eikä niihin enää hetkeen oltukaan koskettu. Katse oli keskittynyt vain ja ainoastaan kenraaliin, kovin tarkkaavaisena ja asiallisena – aivan kuten koko miehen muukin kehonkieli, asennon ollessa suora. Garrettin huulilta karkasi pieni tuhahdus kenraalin tuumatessa, ettei kreivi tainnut jakaa näkökantaansa lohikäärmeistä. Tätähän hän olikin jo osannut odottaa… Milloinhan syytökset kävisivät vielä pahemmaksi? Ehkäpä tässä hetkessä oltaisiin luotu katse kuninkaaseen, mutta jopa niinkin korkea-arvoinen vieras oli tainnut unohtua kenraalin kanssa keskustellessa.

"Minulta on turha kysyä, mitä lohikäärmeen päässä mahtaa liikkua," Garrett aloitti, äänensävynsä käydessä muuttumaan kylmäksi,
"Mutta kenties oletkin ehtinyt jo unohtaa pienen kokemukseni vihollistemme vieraanvaraisuudesta. Olin yksin, enkä voinut odottaakaan saavani apua keneltäkään ulkopuoliselta. En kuitenkaan aikonut kuolla niiden suippokorvien käsissä! Olen Nahorin kreivi ja edustan sukuani, kylääni – rotuani! Tein vain sen, mitä miehen asemassani täytyi tehdä. Käytin kaikkeni, minkä vain pystyin, paetakseni elossa! Älykkyyteni, oveluuteni, kaikki lahjani, mitä ne epäihmiset eivät omaa."

Kreivi ei selvästikään nauttinut joutuessaan muistelemaan karmeita kokemuksia, mutta se kylmän viileästi melkein hampaiden välistä puhuminen oli vaihtunut leiskuvampaan puhetyyliin tarinan jatkuessa.
"Joten, miksipä se ei olisi valinnut minua," Garrett nojasi tuolissaan ja nosti kätensä puuskaan, sanansa sanoneena. Katse kävi astetta haastavammaksi – mitä kenraali uskaltaisi sanoa? Kyseenalaistaa kaiken, vaikkei ollut paikalla, kun kreivi oli kuin olikin tässä nyt elävänä ja lohikäärmeen kesyttäneenä? Väittää vastaan, vaikkei ollut kokenut yhtä kovia haltioiden käsissä? Se jos mikä olisi moukkamaista!((Kyllä sitä Constalla on aina vähän välillä tapana…))
Avatar

Monarkki

Viestit: 14504

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Heinä 08, 2020 8:46

Re: Ilo tavata

Oh, kreivihän kävi sanomaan vastaan. Hienoa! Ruipelosta löytyi sentään jotain potkua, sitä Fritz voisi arvostaa. Kenraali kuunteli vuorostaan, pysyen hyvinkin nätisti hiljaa ja tarkkana, kun kreivi kävi muistuttelemaan kokemuksistaan vihollisten kynsissä. Niin tosiaan, tuohan oli joutunut vangiksi. Typerä kun oli, Kuinka ihmeessä sekin oli tapahtunut? Fritz itse ennemmin tappaisi itsensä, kuin joutuisi vihollisen kynsiin! Tosin, hänen ja kreivin asemat olivat hieman erilaiset, Nahorin kreiviä tuskin käsiteltäisiin samalla tavalla, mitä eliittikenraalia vihollisten toimesta. Sitä paitsi, Fritzillä oli verivihollisia haltioiden riveissä, siinä missä Fortescue tuskin tunsi yhtäkään vihollisen sotilasta nimeltä saatikka kasvoilta…

”Yleensä ne ovat harvinaisen nirsoja ratsastajistaan — ellei niitä pakoteta tai pienestä pitäen kasvateta ratsuiksi”, Fritz vastasi, kun kreivi kävi heittämään kysymyksen hänelle takaisin, ”Ne eivät pidä ihmisistä, harvoin näkevät meissä mitään niin erikoista, että pitäisivät meitä saaliseläimiä kummoisempana suupalana — ja puhun nyt vähäpätöisemmistä liskoista. Taivas tietää miten itse vanhimmat niistä meitä katsovat!”.
”Joten ehkä sinussa sitten on jotain uniikin ainutlaatuista, mitä itse Ajankiitäjä näki. Sehän kuulemma näkee tulevan, ehkä sinusta tulee vielä jotain paljon suurempaa, mitä emme osaa odottaa, mutta se tietää”, Fritz jatkoi, välistä ottaen huikan juomalasistaan. Miehen äänensävy pysyi uteliaana, joskin jokseenkin kyseenalaistavana yhä. Ei kuitenkaan pilkkaavana, ivallisena saatikka ilkeän epäilevänä, eliittikenraalin selvästi ollen nyt itse asiassa kiinnostunut keskustelunaiheesta.
”Mutta sen tietänee vain se lohikäärme itse”, Constantine jatkoi, ”Kutsuppa se paikalle, niin kysytään siltä”.


//Eeei ole. Viinahan ei siis vaikuta häneen mitenkään, hän vain juo koska se maistuu hyvältä. Koskaan ei ole kalsareissa kännissä vetänyt mutapainia toisten sotilaiden kanssa sotilastupien pihalla //
Avatar

Kreivi

Viestit: 1588

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti Ke Heinä 08, 2020 3:01

Re: Ilo tavata

Garrettin katse pysyi yhä pistävänä, suorastaan odottaen, mitä typerää kenraali tulisi sanomaan ja mihin hän voisi heti vihaisena näpäyttää takaisin. Mutta sen sijaan, että keskustelu olisikin taas kääntynyt siihen suuntaan, kenraali Fritz sanoikin jotain… Harvinaisen kohteliasta. Ja järkevää. Se suuttumus, mitä kreivi oli kasvoillaan pitänyt, alkoikin sulaa pois. Eihän hän ollut olettanut kenraalin olevan niin… Järkevä! Näkevän, kuinka ainutlaatuinen mies hän olikaan! Hämmennys alkoi muuttua tyytyväisyydeksi, eikä Garrettin kasvoilla pian ollut enää yhtään merkkiä aiemmasta ärtymyksestä. Mieshän oli, kuin tapaaminen olisi mennyt tähän asti niin hyvin, kuin olisi ollut mahdollista, eikä mitään aiempia yhteenottoja ollut tapahtunut.

"Näen, että ymmärrät tilanteen," kreivi nyökytteli, yrittäen palata takaisin maantasolle ja pysyä jokseenkin vakavana, vaikka hankalaahan se oli. Garrett näytti kyllä suuttuvan nopeasti, mutta leppymiseen tuo näytti kykenevän aivan yhtä lyhyessä ajassa, kunhan oikeita sanoja käytettiin.
"Mutta me syömme nyt, kenraali Fritz," tuo jatkoi, itsekin vihdoin palatessa ruoan pariin. Aterimet noukittiin käteen ja hänkin pääsi taas nauttimaan pöytänsä antimista, jotka hetki sitten olivat menettäneet kaiken makunsa. Kukapa lohikäärmeitä pöytään haluaisi!((Mitä sitä nyt joskus herätään keskeltä kylmää mutaa kalsareissa vailla muistia siitä, miten tähän päädyttiin. Parempi kuitenkin olla vetämättä demonia mutapaineihin mukaan, Henry vielä hämmentyisi.))
Edellinen

Paluu Fortescuen kartano

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö