Kuokkavieras tahtomattaan.


Suuri kartano, jonka lähettyville vuorten takainen kylä koostuu. Paikka on melko vähäpätöinen verrattuna molempiin linnoihin, mitä Cryptistä löytyy, mutta kartano omaa kaikista kauneimman puutarhan ja arkkitehtuurisesti se on ihmisten linnaa kauniimpi, mutta heikompi. Siitä ei ole linnan veroiseksi turvaksi. kartanoon kuuluu myös pienet tallit ja sivurakennus, missä on lähinnä palvelijoiden työtiloja.
Isäntänä toimii Kreivi Garrett Fortescue, jolle tuo kyseinen kartano kuuluu.

Valvojat: Crimson, Sands

Avatar

Kreivi
Kreivi

Viestit: 1563

Liittynyt: Pe Elo 27, 2010 1:40

Paikkakunta: Vattavaivane lehemä

Viesti La Heinä 02, 2011 9:29

"Aivan miten teistä tuntuu parhaalta, neiti Evelyn," kreivin suu kääntyi omahyväiseen hymyyn silmien kavetessa, hän aina nautti toisten herroitellessa häntä, vaikka kreiviksi kutsuminen olisi tässä tilanteessa ollut parempi. No, hän antaa sen lipsauksen mennä, tällä kertaa. Garrett puki jalkoja myötäilevät nahkasaappaat jalkaansa ennen kuin nousi jaloilleen, kävellen sitten rauhallisin askelin ovelle, joka oli vastapäätä toisella puolella huonetta sitä ovea, josta he tulivat kirjastoon takapihan kautta.
"Ehkäpä tällä kertaa käytämme oikeaa ulko-ovea, mh?" mies hymähti viitatessaan tyttöä seuraamaan,
"Näytän teille tien ulos," hän sanoi perään avatessaan oven ja astuessaan oviaukosta läpi toiselle puolelle, jättäen oven auki Evelynille.

Toisella puolella kirjaston vieressä oli huone, joka oli aika tyhjä, seinillä oli maalauksia ja kynttilöitä, jotka eivät olleet sytytettyjä. Huoneesta lähti kyllä pari ovea toisiin huoneisiin, joten se näytti olevan vain käytävä. Käytävä oli tosin paljon valoisampi kirjastohuoneeseen verrattuna, kiitos yhdellä seinällä olleen ikkunan. Siitä näki jo etupihalle, mikä ei kyllä yhtä hieno tai iso ollut kuin takapiha, mutta kaikenlaisia kasveja löytyi siltäkin puolelta. Garrett käveli käytävän poikki läpi suuren oviaukon mahtavaan eteishalliin, jota seinien suuret ikkunat valaisivat. Se oli melkein sokaisevaa hämärän kirjaston jälkeen. Eteishalli oli korkea ja siitä lähti kaksi portaikkoa yläkertaan, huoneesta löytyi myös muita ovia. Kartano oli paljon suurempi, kuin pari pahaista huonetta. Kreivi kopisteli kiiltävien kivilaattojen yli massiivisten tammiovien luokse ja työnsi toisen niistä auki, toiselta puolelta tulevan tuulenvireen puhaltaessa miehen hiuksia taakse.

"Täältä pääsette ulos, portti on tuossa aivan edessä," hän viittasi ulos hymyillen,
"Vartijoiden ei pitäisi aiheuttaa teille enempää harmia," Garrett katsoi tyttöön päin, odotellen tuon lähtemistä, että saisi oven suljettua tuon perästä.((Autohittauspäivä taas vaihteeksi. Tämä peli taisi olla minun osaltani tässä, ellei nyt tule jotain hienoa ideaa. :D))

Viesti La Heinä 02, 2011 9:37

Evelyn

Mies johdatti tietä ovelle ja neito seurasi perässä sulkien sen varovasti.
Käytävällä oli miellyttävämpi hengittää kuin mitä kirjastossa mutta pianhan neito löysi jo tiensä ulos.
"Kiitos vielä kerran, ja kenties tapaamme jälleen." Evelyn sanoi astuessaan etu-ovesta ulos suunnaten kohti pää porttia.


//Juuh eiköhän se tässä ollut kiitos oli kiwa peli ^^//
Edellinen

Paluu Fortescuen kartano

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö