Aamun ilot.


Suuri kartano, jonka lähettyville vuorten takainen kylä koostuu. Paikka on melko vähäpätöinen verrattuna molempiin linnoihin, mitä Cryptistä löytyy, mutta kartano omaa kaikista kauneimman puutarhan ja arkkitehtuurisesti se on ihmisten linnaa kauniimpi, mutta heikompi. Siitä ei ole linnan veroiseksi turvaksi. kartanoon kuuluu myös pienet tallit ja sivurakennus, missä on lähinnä palvelijoiden työtiloja.
Isäntänä toimii Kreivi Garrett Fortescue, jolle tuo kyseinen kartano kuuluu.

Valvojat: Crimson, Sands

Viesti Ma Joulu 22, 2008 3:47

Aamun ilot.

Raakel

Raakel oli herännyt jo aamuyöstä. Tämä ei saanut nukuttua kuullessaan jonkinlaista rapinaa. Kreivitär puki ylleen aamutakin ja laahusti kartanon alakertaan.
Nainen sytytti muutaman kynttilän, jolloin eteinen valaistui nopeasti. Aurinko ei ollut vielä noussut, mutta Kuuta ei näkynyt ikkunasta katsottuna. Se oli varmaan jonkun puun takana. Raakel sytytti oleskeluhuoneen takkaan tulen ja lösähti tuoliin. Pehmustettu tuoli oli käännetty ikkunaa kohti, jolloin näki ulos. Kreivitär haukotteli ja katseli ikkunasta ulos samalla, kun yritti saada tulen pysymään elossa. Nainen mumisi jotain huomattuaan, että polttopuut olivat loppu. Raakel nousi ylös ja käveli ovelle.

Ovella Kreivitär laittoi aamutakkiaan tiukemmin ylleen ja avasi oven. Kylmä ilma tulvi sisälle sammuttaen muutaman kynttilän siinä samassa. Nainen laittoi kengät jalkaansa, astui ulos ja sulki oven perässään. Raakel tunsi kylmän ihollaan. Nopein askelin nainen käveli nurkalle ja otti muutaman polttopuun käteensä. Kreivitär palasi takaisin ovelle, meni sisään ja laittoi kengät oven viereen.
Tuli oli jo lähes sammunut, kun Raakel lisäsi takkaan puita. Hetken kuluttua iloiset liekit nousivat korkeammalle, kun puut paloivat.
Raakel lössähti takaisin tuolille ja nukahti siihen.

Kreivitär heräsi ja venytteli hieman. Tuli oli sammunut muutama minuutti sitten. Raakel nousi ylös ja katsoi ikkunasta ulos. Aurinko oli jo taivaalla ja nainen tiesi, että nyt oli aamu. Ripeästi Raakel meni makuuhuoneeseensa ja puki ylleen tavallisen mekkonsa.
Kreivitär söi aamupalaa, puki enemmän ylleen ja asteli ulos. Enää ei ollut niin kylmä kuin aamuyöllä, mutta ilma oli silti aika viileä. Maa oli kostea, jossain vaiheessa varmaan satoi. Muutamia lintuja lenteli taivaalla ja Kreivitär näki jonkinlaisen kotkan liitelevän pienempien lintujen perässä. Raakel hengitti syvään raikasta ilmaa.

// AkumaTD tänne kera hahmojensa :3 //
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Joulu 23, 2008 8:21

Harald, Henry, Lily

Varhain aamulla, neljän hevosen vetämän, erittäin hienot vankkurit lähtivät kohti vuorten takana sijaitsevaa Nahor Kylää. Kuningas Harald oli vihdoista viimein saanut molemmat jälkikasvunsa samaan aikaan samaan huoneeseen ja samantien hän oli määrännyt nämä kaksi vankkureihin, jotta he voisivat lähteä tapaamaan Kreivitärtä. Harald itse ei koskaan ollut nähnyt kreivitärtä henkilökohtaisesti, joten nyt oli jo aika sekin hoitaa pois alta.
Prinsessa Lily oli innoissaan.. hän oli aina halunnut käydä toisessa kylässä ja kreivittärenkin tapaaminen kuulosti mukavalta. Henrystä ei voinut sanoa samaa.. hän ei pahemmin viihtynyt isänsä kanssa samassa rakennuksessa ja nyt hänet oli tungettu samaan vankkuriin tämän kanssa. Ja tunnelma oli sen mukainen, kireä ja hiljainen. Ainoastaan Lilyn hyräily säesti hevosten askelia ja renkaiden rapinaa.
Matka oli pitkä ja sen takia heidän pitikin lähteä aamuyöstä.

Nyt aurinko oli jo noussut ja kaikkein vaarallisimmat alueet ohitettu. Onneksi heidän mukanaan oli mukava liuta vartijoita, sehän olisi ollut liian helppoa tuhota koko kuningas suku samantien.. tosin silloin olisi Blackistä tullut kuningas, tämä kun oli nyt Prinsessan kanssa naimisissa.
Blackistä puheenollen, hän oli jäänyt suosiolla kotiin. Hänellä oli omia asioitaan hoidettavan eikä hän ollut kovinkaan sosiaalisella tuulella.. lisäksi hänen oli paras käädä Anen seuraksi.
No, joka tapauksessa kylä häämötti jo edessä. Lily oli innoissaan, kuten aina, Haraldia taas lähinnä huvitti tytön energisyys. Henry puolestaan tuijotti ulos ikkunasta astetta tympiintyneempänä, mutta hän ei voinut kiistää etteikö hänkin olisi hieman innoissaan.
Harald käski muutaman vartijan menemään edeltä kertomaan kreivittärelle, että he olivat tulossa, joten nämä pistivät laukaksi ja menivät edeltä.

Lopulta he saapuivat kylän läpi kartanolle ja pysähtyivät kartanon pihaan. Henry astui ensimmäisenä ulos ja veti erittäin syvään henkeä, aivan kuin olisi ollut hukkumassa.
"Minä en sitten täällä kauaa ole!" Henry huomautti olkansa yli, vilkaisten samalla ympärilleen.
Harald tottakai vain hymähti poikansa huomautukselle ja astui ulos vankkureista. Lily hyppeli myös ulos ja jäi samantien ihailemaan kartanoa.. se oli kauniimpi mitä hän oli odottanut!
"no, nyt vain odotamme että Kreivitär ilmoittaa itsestään?" Henry kysyi ristien kätensä puuskaan. Harald nyökkäsi vastaukseski.. nyt he vain odottaisivat.

// täällä ollaan ^^' tuli aika mutusta tekstiä >_> //

Viesti To Tammi 01, 2009 3:56

Raakel

Kreivitär katseli kartanoltaan näkyvää maisemaa. Kartano oli korkeammalla alueella kun taas kylä oli hiukan matalemmalla. Kartanolta oli siis hyvä katsoa kylän menoa. Monesti Raakel oli nähnyt, kun talo paloi tai joku muukalainen tuli kylään. Kreivitär oli tottunut katselemaan tuota näkymää ja olihan se ihan käteväkin, tiesi missä mennään.
Muukalaisista puheenollen, muutama aseistautunut vartija saapui kartanon pihaan. Kreivitär käveli heitä lähemmäs ihmetellen; Miksi he tulivat?

"Voinko auttaa jotenkin?" Raakel kysyi yhdelta vartijalta tullessaan lähemmäs. Kuukausiin ei ole tullut vierailijoita kreivittären luokse, joten ei ihme jos Raakel oli hiukan uteliaskin. Vartija laskeutui alas hevosensa selästä ja sanoi asiansa:
"Kuningas on tulossa tapaamaan teitä, Kreivitär."
"Kiitos tiedosta." Raakel sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen. Vai oikein kuningas. Kreivitär oli tietysti hämmästynyt kuullessaan tuon. Olisi suuri kunnia tavata Cryptin kuningas! Jos haltiakuningasta ei lasketa. Hän saisi painua Raakelin mielestä vaikka hornan tuuttiin. Olivathan haltiat asuneet Cryptissä pidempään kuin ihmiset, mutta se ei saa Kreivitärtä pitämään heistä.

Hienon näköiset vankkurit saapuivat kartanon pihalle. Raakel arveli niiden olevan kuninkaan. Vankkureista tulikin kolme henkilöä. Kuningas ja varmaankin hänen lapsensa. Kreivitär käveli heidän luokseen.
"Tervetuloa teidän ylhäisyytenne." Raakel sanoi ja niiasi.
"Saanen tiedustella, että mikä tuo teidät tänne?" Kreivitär lisäsi lopuksi jääden odottamaan vastausta
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ma Tammi 05, 2009 9:35

Harald, Henry, Lily

Ei siinä kauaakaan mennyt, kun itse kreivitär jo paikalle saapui. Harald tietysti kumarsi pienesti kreivittärelle tämän niiatessa, Lilykin niiasi, mutta Henry piti kapinoivan asenteensa ja katseli muualle, ei edes vilkaissut kreivittäreen päin.
"Itse asiassa minulla on tapaamisia täällä kylässä ja tässä samalla päätimme poiketa käymään. Totta kai sitä pitää jokainen aatelinen tavata, varsinkin jos aatelinen sattuu olemaan yhtä kaunis mitä te" Harald sanoi naurahtaen ja Henry pudisteli päätään takavasemmalla.
Hän ei edes kehdannut kuunnella isänsä juttuja. Lily puolestaan hymyili iloisesti Kreivittärelle ja katseli samalla ympärilleen.. hän halusi tutkia paikkoja enemmän, mutta eihän hän tuota innostustaan voinut päälle päin näyttää.
"mutta, kuinkas asiat täällä päin sujuvat? Onko näkynyt vihollisia?" Harald kysyi.
"Olisikin.." Henry huomautti kuivahkosti ja samassa Harald oli tarttunut nuorta miestä niskavilloista ja raahasi tätä kauemmaksi naisista.
"suokaa hetki anteeksi" Harlad huomautti olkansa yli.

Lily tuijotti isänsä ja veljensä perään hetken, kunnes huokaisi pienesti ja käänsi katseensa kreivittäreen.
"tämä on melko normaalia meidän perheessä.. Kuninkaalla ja veljelläni on eri mielipiteet sotaa koskien, oli ihme että he pystyivät olemaan edes tämän ajan käymättä toistensa kimppuun" Lily selitti naurahtaen pienesti lopussa.
"Minä olen prinsessaLily Scarlington, hauska tavata... mikä teidän nimenne olikaan?" Lily kysyi lopulta, sillä ei muistanut kuulleensa kreivittären nimeä ikinä keneltäkään.

Viesti Su Tammi 11, 2009 1:07

Raakel

Kreivitär katseli sivusilmällä Henryn reaktioita isänsä puheisiin. Heillä ei tainnut olla kovin lämpimät välit. Sen kyllä huomasi.
Raakel hymyili, kun kuningas imarteli häntä. Olihan se ihan mukavaa kuunnella Cryptin vaikutusvaltaisimman henkilön sanovan häntä kauniiksi. Joskus kuitenkin se tuntui aika... ällöttävältä? Ja pyh, mukavaa se oli.
"No, jos viholliseksi lasketaan juopunut henkilö, joka pelottelee kyläläisiä." Raakel kertoi ja hymähti Henryn huomautuksen perään. Pojalla taisi olla huono päivä.

Kreivitär hymähti, kun prinsessa kertoi perheestään ja kurkkasi jos riitapukarit olisivat saaneet sovun aikaiseksi, vaikkei niin ollut vielä.
"Hauska tavata tosiaan. Olen Raakel Rodrik, mutta kutsu vain Raakeliksi."
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Tammi 18, 2009 1:37

Harald, Henry, Lily

Harald ja Henry pysyttelivät yhä taka-alalla, keskustellen melko kiivaasti asiasta.. tai no, Henry oli se joka kiivaasti keskusteli ja hoputti jo, että he lähitisivät kotiin. Harald taas puhui ärsyttävän rauhallisella äänellä pojalleen, ihmetellen ääneen miten tämä ei voinut sietää ketään koskaan, kun piti olla samassa tilanteessa isänsä kanssa.
Lily pudisti pienesti päätään kuunnellessaan sivukorvalla veljensä ja isänsä puheita, mutta käänsi katseensa sitten hymyillen takaisin kreivittäreen.
"Raakkel siis. minua voi kutsua vain Lilyksi, turha lisätä mitään arvonimiä mukaan.. en minä niistä niin paljoa välitä" Lily kertoi.. hän ei todellakaan pitänyt siitä jos häntä sanottiin Prinsessa Lilyksi tai Lady Lilyksi.. hän ei vain ollut niin prinsessamainen persoona, että olisi jaksanut kuunnella noita lisänimiä joka päivä.
"teillä on kaunis kartano, käy ihan kateeksi.. asutteko te yksin täällä?" Lily akoi kyselemään, kai he nyt voisivat jutella sillä välin kun miehet pitivät omaa pientä terapia tuntiaan.. toivottavasti siinä ei menisi kauan, Lilystä tuntui astetta nolommalta kun isä ja veli riitelivät vaikka pitäisi keskittyä uuteen tuttavuuteen.

Viesti Ke Tammi 21, 2009 5:42

Raakel

"Niin, ei arvonimillä niin paljon väliä ole." Raakel sanoi hymyillen. Ei kyllä hänkään jaksanut kuulla joka päivä sellaista. Kyllä sitä pari kertaa päivässä kestää, mutta muuten...
Lily kysyi seuraavaksi, että asuiko Raakel yksin kartanolla.
"Periaattessa kyllä." Raakel vastasi. Jos palvelijoita ei laskettaisi niin kyllä, hän asui yksin. Miehistä olisi pelkkää vaivaa, näin Raakelin mielestä.
"Kyllähän se joskus tuntuu hiukan yksinäiseltä, varsinkin jos herää öisin, mutta muuten se on ihan mukavaa asua täällä." Raakel kertoi katsoen samalla kartanoa. Aurinko häikäisi hienosti sen yhtä seinää ja valaisi samalla maisemaa.
"Te asutte varmaankin linnassa? Muistaakseni en ole koskaan käynyt siellä." Raakel kysyi ja katsoi taas takaisin Lilyyn. Hän ei tosiaan ollutkaan käynyt vielä linnassa. Hän on vain kuullut kaiken laisia huhuja, että kuinka iso se oli, ja että kuinka paljon vartioita siellä oli, jne.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Tammi 25, 2009 1:37

Harald, Henry, Lily

Raakel kertoi asuvansa yksin kartanossa ja huomautti myös että se oli joskus hieman yksinäistä.. mutta sitli mukavaa asua täällä. Lily ei olisi täällä missään nimessä suostunut yksin asumaan, mutta toisaalta kaunis rakennus olisi kai korvannut senkin.
"kyllä. Linna ei ole ollenkaan näin nätti, mutta kyllä siellä nyt asuu.. siellä ei todellakaan ole yksinäistä, ainakaan minulla." Lily sanoi naurahtaen ja käänsi katseensa kartanosta Raakeliin.
"mutta jos et kerran ole koskaan käynyt linnassa, sinun pitää tulla joku kerta tanssiaisiin!" Lily sanoi, vilkaisten samalla isäänsä joka saapui takaisin heidän luokseen.
Henry oli jäänyt kauemmaksi seisoskelemaan yksinään ja katseli nyt muualle melko suivaantuneen näköisenä.
"no se siitä. Poikani ei ole taaskaan mikään päivänsäde tänään joten antaa pojan kiukutella, niin aikuismaista kun se onkin" Harald huomautti vilkaisten sivusilmällä Henryä joka lähti suivaantuneena kävelemään ympäriinsä.

Viesti Su Tammi 25, 2009 6:16

Raakel

Raakel kuunteli, kun Lily kertoi linnasta.
"Siellä onkin varmaan usein monta ihmistä." Raakel sanoi hymyillen. Lily sanoi, että hänen olisi tultava joskus tanssiaisiin. Se olisikin hyvä idea, Raakel näkisi linnan ja saisi tutustua samalla uusiin tuttavuuksiin.
"Mielelläni." Hän sanoi ja katsoi myös kuninkaaseen, joka tuli takaisin pienen keskustelun jälkeen. Hänen poikansa tosin, jäi vielä muualle. Hän ei tainnut pitää vierailuista, se oli selvää.
"Niin, antaa hänen olla." Raakel sanoi ja katsoi sitten vieraisiinsa.
"Noh, haluatteko mennä sisälle, vai onko teillä kiire jatkamaan matkaa?" Hän kysyi hymyillen ja vaihtaen samalla aihetta.

// Krah, kill me xP Ei onnistu,ei //
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Tammi 29, 2009 1:00

Harald, Henry, Lily

"no, ei tässä mikään kiire ainakaan ole, joten voisimme kyllä piipahtaa sisälläkin, mikäli Kreivittärelle sopii" Harald sanoi hetken mietittyään.
"Olisihan se sääli jos emme näkisi miltä näin nätti kartano näyttää sisältä" Kuningas lisäsi ja Lily tämän vierellä nyökkäsi pienesti.
Hän ainakin halusi nähdä miltä kartano näytti sisältä päin.
Herny oli hetken kiukuttelun jälkeen raahautnut lähemmäksi, mutta ei vieläkään näyttänyt mitenkään innokkaalta.. vaikka kyllä häntäkin kiinnosti mitä sisällä oli, mutta se oli varmaa, että jos sisältä löytyi yksikin haltioiden vastainen esine tai asia, niin Henry olisi pihalla alta aikayksikön.
"isä, eikö olisikin kohtuullista ja reilua kutsua Raakel seuraaviin tanssiaisiin?" Lily kysyi vielä ennen kuin kukaan liikahti mihinkään.
"tottahan toki. Kreivitär on aina tervetullut tanssiasiimme, mikäli vain kiinnostaa" Harald sanoi hymyillen.
Lily ja Harald pitivät tanssiaisista, toisin kuin Henry.. tuntui että Henry oli vastarannankiiski kaikissa asioissa! No, minkäs teet.. antaa pojan kapinoida mikäli haluaa.

// joo, sama vika mulla D'x //

Viesti Su Helmi 01, 2009 1:43

Raakel

"Sopii tietenkin." Raakel sanoi. Olihan se ihan mukavaa saada vieraita pitkästä aikaa. Ainoat vieraat lähiaikoina oli ollut muutamat linnut, jotka olivat menneet tuhoamaan kukkia. Ja aikamoisen tuhon ne saivatkin aikaan, koko kukkapenkkiin piti istuttaa uudelleen kukat, mikä ei kyllä ollut helppo juttu varsinkin kun ne kukat olivat harvinaisia. Raakel katsahti kukkia kohti, olivathan ne kasvaneet aika nopeasti, mutta piti sitä välillä vahtia etteivät ne linnut tulleet takaisin.
Lily ja Harald puhuivat tanssiaisista ja että Raakelkin saisi tulla sinne. Oikein tanssiaiset, milloin viimeksi hän oli edes tanssinut?
"Olisi ilo tulla, tosin tanssitaitoni taitavat olla vielä ruosteessa." Raakel sanoi hymyillen.
"No, menkäämme siis sisälle." Hän sanoi ja lähti kävelemään ovea kohti olettaen, että he seuraisivat.

Lopuksi hän avasi oven ja siirtyi syrjään antaen vieraidensa mennä ensin.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Helmi 07, 2009 12:37

Harald, Henry, Lily

Lily hymyili huvittuneesti kun Raakel kertoi että hänen tanssitaitonsa taisivat olla ruosteessa. Lily ei voinut sanoa samaa omista taidoistaan, vaikka nykyään hän tanssikin vähemmän mitä nuorempana. Ennen hän harjoitteli melki joka päivä, mutta tätä nykyä sekin oli jäänyt vähemmälle.. tuskin hän enää tanssi ollenkaan vapaa ajallaan, ainoastaan tanssiaisissa.
"Älä huoli, et todellakaan ole ainoa jolla ne ovat ruosteessa" Harald huomautti samalla kun he lähtivät kävelemään kohti ovea.
Harald ei ollut tanssinut kunnolla sitten vaimonsa kuoleman. Hän ei pahemmin edes pitänyt tanssimisesta, paitsi silloin vaimonsa kanssa. Ainoa kenen kanssa hän nautti tanssimisesta oli hänen tyttärensä, mutta tätä nykyä Lilyllä kyllä riitti tanssittajia.. eikä vanha kuningas enää nuorempien vauhdissa pysynyt.
Kun Harald, Lily ja Raakel lähtivät sisälle päin, Henry otti tilaisuudesta kiinni ja livahti omille teilleen.. ja ennen kuin kukaan huomasikaan, hän oli jo kaukana omilla teillään.

Lily ja Harald astuivat sisään kartanoon, kun Raakel avasi heille oven.
"on tämä ainakin erillainen mitä meidän linnamme" Harald huomautti katsellen ympärilleen, samalla kun he kävelivät peremmälle.
"niin.. kauniimpi ainakin" Lily lisäsi ja salaa toivoi että voisi asua kartanossa.. kai hän oman kartanon saisi jos vain haluaisi, mutta hän ei ollut kitisevää tyyppiä ja tyytyi asumaan linnassa, missä ainakin oli turvallista.

//jooh, vedin Henryn nyt pois :') kukaan sen kiukutteluja jaksa kuunnella ja on tuo yksi peli suunnitteilla missä tarvitsisin häntä. //

Viesti Pe Maalis 06, 2009 4:57

Raakel

Raakel hymyili kuunnellessaan mitä Harald ja Lily kommentoivat kartanosta.
"Niin, mutta paljon pienempikin, mikä kyllä on ihan hyvä minulle." Raakel sanoi.
"Olkaa kuin kotonanne." Hän lisäsi ja katseli ympärilleen. Hän huomasi yhden kynttilän jääneen palamaan ja käveli sen luokse. Hitaasti hän puhalsi kirkkaan liekin sammuksiin ja käveli sitten takaisin.
"Tulitteko tänne ihan vain vierailulle, vai?" Raakel kysyi ja huomasikin sitten, että Henry oli kadonnut jonnekkin omille teilleen. Sen enempää siitä välittämättä hän katsahti takaisin jäljellä oleviin vieraisiinsa.

//Selvä :) Ah, kun kesti ja lyhyttäkin tulee >.>//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Su Maalis 08, 2009 6:54

Lily, Harald

Siinä vaiheessa kun Raakkel kävi puhaltamassa yhden kynttilän sammuksiin, Lily huomasi veljensä puuttuvan. Oliko tuo nyt sitten yllätys että tämä oli omille teilleen läksinyt? ei todellakaan. Lily vikaisi nopeasti isäänsä, joka jo valmiiksi katsoi häneen, nyökäten pienesti heidän katseidensa kohdatessa. Haraldkin huomasi Henryn puuttumisen, mutta ei jaksanut siitä nyt sen suurempaa hälinää nostaa. Poika menköön omia polkujaan, mutta turha odottaa iloista jälleennäkemistä seuraavalla kerralla kun he kohtaisivat.
"kyllä, tulimme vain vierailulle. Emme me pidemmäksi aikaa tänne jää, on vielä paljon tehtävää, kuten varmaan teilläkin" Harald vastasi Raakkelin kysymykseen, tämän palatessa heidän luokseen.
"Poikani kerkesikin jo lähetä.. hänellä näemmä on omia menoja.. yllättävän paljonkin" Harald sanoi sukiessaan partaansa.
"Eihän täällä ole kissoja?" Lily kysyi äkkiä vilkaisten ympärilleen.
Lily vihasi yli kaiken kissoja, hän ei pitänyt niistä otuksista yhtään, vaikka hyvinkin voisi kuvitella että prinsessalla olisi lemmikkinä pörröinen kissa.

//juh, täältäkin tulee taas ihanan lyhyttä tekstiä >_> //

Viesti Ti Maalis 10, 2009 7:57

Raakel

Hän kuunteli, kun Harald vastasi hänen kysymykseensä ja nyökkäsi lopuksi. Olihan se ymmärrettävää, että kuningas oli kiireinen. Raakelkin joutuu hoitamaan kaikenlaisia asioita kylällä ja samalla pitää kartanoa pystyssä, ei tietenkään kirjaimellisesti. Harald selitti seuraavaksi Henryn lähdön ja Raakel nyökkäsi taas loppuun, mutta tällä kertaa hymyillen pienesti. Hän oli ensinäkemältä tuntenut, että Henry ei olisi kauaa kestänyt vierailua. Hän osui siis oikeaan
Lily kysyi seuraavaksi, että oliko kartanossa kissoja. Hän ei ilmeisesti pitänyt niistä kovin paljon.
"Ei ainakaan oman tietojeni mukaan pitäisi olla. Ovista ei niin vain kuljeta huomaamatta." Raakel vastasi mahdollisimman nopeasti sillä hän uskoi, että Lily ei pitäisi ainakaan tässä kohtaa viivyttelystä.
"Et taida pitää niistä?" Raakel kysyi samalla aikoen varmistaa luulonsa.
Seuraava

Paluu Fortescuen kartano

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia