Aamun ilot.


Suuri kartano, jonka lähettyville vuorten takainen kylä koostuu. Paikka on melko vähäpätöinen verrattuna molempiin linnoihin, mitä Cryptistä löytyy, mutta kartano omaa kaikista kauneimman puutarhan ja arkkitehtuurisesti se on ihmisten linnaa kauniimpi, mutta heikompi. Siitä ei ole linnan veroiseksi turvaksi. kartanoon kuuluu myös pienet tallit ja sivurakennus, missä on lähinnä palvelijoiden työtiloja.
Isäntänä toimii Kreivi Garrett Fortescue, jolle tuo kyseinen kartano kuuluu.

Valvojat: Crimson, Sands

Avatar

Monarkki

Viestit: 13950

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Maalis 11, 2009 5:35

Harald, Lily

Lily oli helpottunut, kun Raakkel kertoi ettei hänen tietojen mukaan linnassa ollut kissoja, mutta tämä ei silti osannut satavarmaksi sanoa, oliko täällä vai ei.
"ei, en todellakaan pidä kissoista..." Lily vastasi Raakkelin kysymykseen suorilta käsin, sen kummemmin kiertelemättä.
"Lily ei ole koskaan pitänyt kissoista. Kovin hän selittää että ne ovat muka itsekeskeisiä otuksia, ettei hän sen takia pidä niistä, mutta totuus on että meidän prinsessamme pelkää kissoja" Harald sanoi naurahtaen ja tapautti Lilyä päälaelle.
"Kun hän oli pieni, eräs kulkukissa hyökkäsi hänen kimppuun, siitä se kammo sitten alkoi" Harald kertoi, saaden Lilyn mutisemaan jotain omiaan samalla kun tämän katse kääntyi muualle.
"mutta, jos sinulla olisi aikaa pikaisesti esitellä meille kartanosi.. sen jälkeen vamraan lähedemmekin" Harald sanoi lopulta, kääntäen katseensa takaisin Raakkeliin.

Viesti Ti Huhti 07, 2009 5:10

Raakel

Kreivitär kuunteli tarkkaavaisesti, kun Harald kertoi syyn Lilyn pelkoon kissoja kohden. Raakel hymyili pienesti, mutta ei halunnut olla töykeä joten hän pyyhki nopeasti hymyn pois kasvoiltaan. Lily ei selvästi pitänyt asian paljastamisesta. Sitten Harald mainitsi, että Raakel voisi esitellä kartanoa. Hänelle ei ollut tullut mieleenkään vielä esitellä paikkoja. Vieraathan yleensä aina halusivat nähdä, että minkälainen paikka oli kyseessä.
"Ah, tietysti." Raakel sanoi, katseli hetken ympärilleen ja käveli sitten lähintä ovea kohti, joka sattui johtamaan oleskeluhuoneeseen. Takkaa ei oltu vielä sytytetty, mutta yleensähän se sytytettiinkin vasta pimeän tullen ja silloin siinä loistaa ihanan kirkas ja lämmin tuli, joka valaisee koko huoneen. Raakel kääntyi katsomaan taakseen nähdäkseen samalla missä hänen vieraansa olivat.
"Tämä huone on yleensäkkin pelkkää rentoutumista ja oleskelua varten. Itse halusin kirjahyllyn johonkin huoneeseen, joten se päätyi tänne." Raakel selitti ja lopuksi osoitti kädellään kirjahyllyä. Hetken jälkeen hän siirtyi toisesta aukinaisesta ovesta.
"Tämä taasen on ruokasali, kuten varmaan jo huomasittekin." Raakel selitti ja pysyi sitten hiljaa, saakoot itse katsella ympärilleen. Taas hetken kuluttua hän siirtyi seuraavaan huoneeseen, joka nyt oli keittiö.
"Tämäkään huone tuskin tarvitsee mitään selitystä olemassaololleen." Raakel sanoi katsellen itse samalla ympärilleen ja käveli sitten takaisin eteishalliin. Hän odotti, että Lily ja Harald tulisivat perässä ja sanoi sitten:
"Ylhäällä on makuuhuoneita ja pesutilat, mutten usko, että haluaisitte nähdä niitä. Korjatkaa jos olen väärässä." Raakel kääntyi vieraitaan kohti katsoen samalla kysyvästi, tosin hänen katsettaanhan ei nähnyt joten sillä ei ollut merkitystä.

//Kheh, ja jatkuu ^^'//
Avatar

Monarkki

Viestit: 13950

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Huhti 08, 2009 11:38

Harald, Lily

Raakkel lähtikin sitten näyttämään kartanoa heille. Ensimmäisenä he saapuivat oleskeluhuoneeseen. Lily katseli innoissaan ympärilleen, tarkasten jokaisen nurkan tarkkaan. Harald taas puolestaan vilkaisi pienesti ympärilleen ja nyökkäsi pienesti. Olihan se hieno, hienompi mitä oli olettanut.
Sitten he jatkoivat matkaansa ruokasaliin, mikä nyt olikin päivän selvä asia. Lily tutki jälleen koko huoneen läpi innoissan, kun Harald tyytyi vain vilkaisemaan ympärilleen. Lilyn innostus oli kyllä huvittavaa, ainakin näin Haraldin mielestä.
ja viimeisenä he saapuivat keittiöön, joka ei todellakaan tarvinut selitystä olemassaololleen. Harald nyökkäsi pienesti vilkullessaan ympärilleen, mutta pudisti sitten päätään Raakelin seuraavalle lauseelle.
"tuskin meidän nyt yläkertaan tarvitsee mennä. Tässä oli kyllä ihan tarpeeksi nähtävää" Harald sanoi pienesti hymyillen ja rykäisi sitten pienesti.
"Mutta meidän täytynee alkaa lähtemään piakkoin. Luostarillekkin pitäisi ehtiä tämän päivän aikana" Harald sanoi pahoittelevasti, olihan se sääli lähteä, mutta olisi ihan suotavaa ehtiä ennen auringonlaskua kotiinkin.

Viesti Su Huhti 19, 2009 2:07

Raakel

Haraldin kertoessa, että heidän täytyisi lähteä, Raakel nyökkäsi. Hänen itsensäkin täytyisi hoitaa vielä asioita ja käydä ratsastuttamassa hieman hevostaan ettei se aivan kyllästyisi laitumella kykkimiseen. Harald kertoikin, että he ovat menossa käymään vielä luostarissa. Raakel ei itse ollut vielä käynyt sieltä, mitä nyt pari kertaa kulkenut ohi.
"Ymmärrän, että joudutte lähtemään. Eihän sitä ole helppoa olla kuningas. Ja tuskin ei ole kovin kohteliasta antaa luostarin väen odottaa kuninkaan saapumista." Raakel selitti oman mielipiteensä ja katsahti sivusilmällä ikkunasta ulos. Kuninkaalliset vaunut oli juuri laitettu valmiiksi lähtöön.
"No, jos ei mitään kummempaa ole niin voin saattaa teidät ulos. Vaikka se tuskin tuottaisikaan mitään ongelmia." Raakel sanoi sitten hymyillen hieman. Tallipoika astui ulkoa eteishalliin ja ilmoitti vaunujen olevan valmis. Raakel nyökkäsi hänelle ja sanoi:
"Tulemme varmaan heti ulos." Hän katsahti vieraisiinsa kysyvästi, käveli oven viereen ja antoi heidän mennä ensin ulos, näin kohteliaisuussyistä. Tosin, jos joku hautoi kostoa kuninkaalle, niin nyt he olisivat liiankin helppo kohde ulkona. Piha on iso ja kun kuningas astuisi ovesta ulos, joku voisi ampua nuolen. 'Pitää parantaa vartiointia' Raakelilla kävi mielessä. Hän itse ei tarvitsisi suojelijaa, mutta tärkeiden vieraiden tullessa olisi hyvä olla vartioita. Hän kyllä uskoi, että jos vieras olisi vaikutusvaltainen, hän ottaisi omat suojelijansa.

Vieraidensa jälkeen ulos tullessaan Raakel sanoi:
"Oli ihan mukava, kun kävitte. Ja jos haluatte niin voitte tulla toistekkin." Hän hymyili pienesti ja niiasi.

// Varmaan tämä peli alkaa olla lopuillaan //
Avatar

Monarkki

Viestit: 13950

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ti Huhti 21, 2009 7:15

Harald, Lily

Raakel oli erittäin ymmärtäväinen sen suhteen, että heidän todellakin piti lähteä pian. Kai sen kreivittärenä ymmärsi, ettei elämä ollut niin vapaata näin korkea-arvoisessa asemassa, mitä esimerkiksi talonpojilla.
Joten, Raakel lähti saattamaan heitä ulos. Harald vain nyökkäsi Raakelin puheille, kun lily taas pysyi yllättävän hiljaa. Olihan se sääli lähteä jo näin pian, mutta velvollisuudet kutsuivat. Lily olisi halunnut tutkia kartanon paremmin, mutta ehkä hänelle tarjoutuisi joskus toinen kerta.. Ophelian oli pakko päästä näkemään tämä myös.
Lopulta he saapuivat pihamaalle, jossa vaunut jo odottivatkin. Harald ja Lily kääntyivät vielä Raakelia kohti ja Harald nyökkäsi siinä missä Lily niiasi Raakelille vastaukseski tämän niiaukseen.
"varmasti tulemme joskus vielä.. se on eri asia millä aikataululla. Tule sinäkin toki vierailemaan linnassa, heti kun vain teille sopii" Harald vastasi Raakkelille hymyillen pienesti.
"ja toivottavasti tulet seuraaviin tanssiaisiin" Lily lisäsi hymyillen ja lähti sitten isänsä mukana kävelemään vankkureille.
Pian kaksikko astui vankkureihin ja vankkurit ajoivat pois kauniin kartanon pihasta.

// juh, eiköhän tämä tässä ollut :) kiitos pelistä! //

Viesti Ke Touko 13, 2009 5:25

Raakel

Raakel tosiaan haluaisi nähdä linnan joskus. Hänen täytyisi vain tietää milloin. Raakel nyökkäsi Haraldille, joka pyysi tulemaan käymään.
"Aivan varmasti tulen." Hän vastasi itsekin hymyillen Lilyn kutsuun tanssiaisiin. Tanssiaiset tosiaan voisivat olla ihan mukavat, pitkästä aikaa. Vankkurit ajoivat pois pihasta ja Raakel jäi hetkeksi seisomaan paikalleen ja katsomaan niiden perään. Hän havahtui ja kääntyi kohti tallia. Hänen hevosensa varmasti haluaisi ulkoilmaan.

//Ja ah, lyhyt vielä loppuun >.> No, kiitoksia kuitenkin :') //
Edellinen

Paluu Fortescuen kartano

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö