Viesti Pe Heinä 21, 2017 3:15

TNF Discordissa!

Nyt se viimein sitten tapahtui ja päätettiin tehdä TNFlle oma Discord ryhmä. Chatti on tarkoitettu foorumin ohelle, toimien omanlaisena pulinana, mutta Discord ryhmästä löytyy myös kanavat artille ja ilmoituksille (mm. jos foorumi on alhaalla).
Ennemmin tai myöhemmin olisi tarkoitus porukalla kokeilla pöytäroolipelaamista mikkikeskustelujen avulla.

Liittyessä vaihdathan nimimerkkisi chatissa samaksi, kuin foorumilla, jotta sinut tunnistetaan.

Chat on vain ja ainoastaan TNFän pelaajille. Ylimääräiset "tunkeilijat" poistetaan heti ja jos tämä vapaa liittymislinkki systeemi ei toimi, niin siirrytään yksityiskutsuihin. Toivottavasti homma kuitenkin toimii näin!


Mikä on Discord?

Discord on skypen ja muinaisen messengerin tapainen chatti, johon voit luoda tunnuksen ja jossa voit jutella kavereidesi kanssa kirjoittaen tai mikkien välityksellä. Discordin voit ladata ilmaiseksi täältä. Jotta pääset TNF discord ryhmään, tulee sinulla olla rekisteröity ja varmennettu tunnus. Kun liityt TNF ryhmään, toiveena olisi että vaihdat siellä nimimerkkisi jotenkin tunnistettavaksi, jottei vahingossa heitetä pihalle (ylläpito tietenkin varmistaa aina, kuka kyseessä, ennen kuin ketään oltaisiin potkimassa).


En osaa käyttää Discordia, mutta haluaisin mukaan?


Ei hätää! Rekisteröidy ja lataa discord omalle koneellesi (Tai mobiiliin) ja sen jälkeen me muut chatissa parhaamme mukaan autamme sinua "discon" kanssa.


Olen kiinnostunut pöytäroolipelaamissuunnitelmasta, mutta en osaa lainkaan pöytäropettaa. Voinko silti osallistua?

Voit. Suurin osa tämänhetkisistä kiinnostuneista on enemmän tai vähemmän nollapisteessä kokemuksen kanssa. Tarkoituksena on yhdessä tutustua pöytäropeen kokeneempien avustuksella ja edetä yhdessä lopulta siihen pelaamiseen asti. Ilmoita vain mielenkiinnostasi chatin #Ropeilutouhut kanavalla, niin sinut lasketaan mukaan.


Onko jotain erityisiä sääntöjä chatissa?

Säännöt on samat, mitä foorumin pulinassa. Chatista löytyy erikseen peruskanava, K-kanava ja pöytärope kanava, jossa keskustella niihin sopivista aiheista. Kanavia voidaan myös lisätä, mikäli tulee tarvetta.


Kuinka liityn TNF discordiin?

Klikkaa vain tätä! Chatin pitäisi lisätä sinut automaattisesti ryhmään. (mikäli linkki ei jostain syystä toimi, niin pistäkää yksärillä tietoa Aksulle)