Kylät ja johtajat


Uutisia, tiedotteita, kyselyitä, hahmolistaus. Täältä löytyy kaikkea enemmän tai vähemmän tärkeää, joka saattaa tavalla tai toisella vaikuttaa peliin.

Valvojat: Crimson, Ivy, Sands

Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti La Heinä 12, 2014 6:32

Kylät ja johtajat

No nyt kun on kyliä, on myös aika etsiä mokomille johtajia.
Ihmisten kyliin ihmisiä, arvot aateliarvoja tai sotilasarvoja, joissakin voi olla myös kirkontitteleillä varustettuja johtajia. Sama kääpiöiden kylissä. Riippuen kylien periaatteista, voi päällikkö olla myös mahdollisesti puoliverinen. Ihmisten kylien johtajien täytyy olla puolueellisia ja uskollisia kuninkaalle, sama myös kääpiöillä.

Puolueettomiin muita titteleitä, esim. "Päällikkö" tai "Johtaja". Koska puolueettomat henkilöt eivät omaa kummaltakaan puolelta aatelisarvoja. Myös puolueettomissa kylissä olisi hyvä olla niihin jotenkuten sopivat johtajat. Esimerkiksi Zurin kylään ei oteta johtajaksi miestä, kerta koko kylän idea on pysyä naisvaltaisena ja turvapaikkana naisille. Puolueettomien kylien johtajien täytyy myös olla puolueettomia.


Voiko kylän profiilia muuttaa, jotta se sopisi paremmin hahmolleni?

Ei valitettavasti. Kylien profiilit ovat ja pysyvät (joskin ajan kanssa niitä voi ylläpidon suostumuksella muokata vähän), mutta vaikka kylillä onkin omia profiileja, ei se tarkoita, että hahmojen täytyy olla sataprosenttisesti kyläänsä kuvaava. Kylän ei ole sama kuin hahmo. Kuitenkin pieniä luonteenpiirteitä olisi hyvä olla tiettyjen kylien johtajilla. Esimerkiksi Cale kylän johtajan olisi hyvä olla koiraihminen, kerta kylänsä on tunnettu koirien kasvattamisesta.


Voiko hahmoni päättää kylän puolueen, kerta tuon johtaja/omistaja on?


Ei. Puolueelliset kylät pysyvät puolueellisina, puolueettomat puolueettomina. Eri asia on, jos sovitaan, että joku valtaa kylän/Kylä tekee sopimuksen jonkun puolen kanssa. Kuitenkaan näitä kylänvaltaus operaatioita ei oteta vielä mukaan peleihin, kunhan nyt ensin saataisiin ylipäätään pelejä kyliin ja johtajia mokomille, niin sen jälkeen voi alkaa miettimään vähän toimintaa.
Ylläpidolla on kuitenkin viimeinen sana muutosten suhteen.


Voiko johtaja lähteä pois kylästään?

Voi.


Saako johtajat kaveerata "vihollisten" kanssa?


Se miten itse pelaatte hahmoillanne ei periaatteessa ole meidän päätettävissä. Kuitenkin olisi suotavaa, että puolueelliset kylät pysyvät puolueellisina ja täten myös johtajat pitävät mahdolliset "Vihollisen kanssa veljeilyt" salassa. Kuitenkin tämäkin on niin suhteellinen kysymys. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Kunhan veljeilyn pidät salassa niin antaa mennä. Nimittäin jos ihmisten/kääpiöiden kylän asukkaat näkevät, että johtajansa kaveeraa puolueellisten haltioiden kanssa kovasti, niin veikkaan, että kansa nousee kapinaan tai menee itkemään kuninkaalle >:


Saanko päättää johtajan asunnon?

Kyllä. Kirjoittaa siitä sellaisen kuin haluat, mutta jonkinlaista kohtuutta. Ei sentään pilvenpiirtäjiä.


Voiko puolueellinen hahmoni tuntea kuningashuoneen/kirkon johtoa henkilökohtaisesti?

Voi, jos asiasta sovitaan ja jutellaan.


Voiko jo olemassa oleva hahmoni ryhtyä kylän X johtajaksi?


Jos asiasta sovitaan ja keksitään kunnon selitys, miksi juuri kyseinen hahmo kylän johtoon päätyy/on päätynyt. Joko lisäämällä hahmon menneisyyteen kohdan, jossa näin on käynyt tai sitten keksimällä tavan, miksi hahmosi jonkin kylän johtoon on päätynyt äskettäin. Mielellään jotain muuta, kuin "Hän taisteli ja voitti kylän päällikön ja nyt johtaa", koska moinen selitys ei... toimi. Varsinkaan puolueellisissa kylissä.


Mikäli kiinnostuit, yhteyttä voi ottaa yksityisviestillä foorumilla tai sähköpostilla osoitteeseen aksutar@thenightfantasy.com
Mikäli otat yhteyttä sähköpostilla, ilmoita sähköpostissa nimimerkki, jolla ajattelit kirjautua foorumille/Tehdä kylä varauksen. Nimimerkkiä voi vaihtaa jälkeenpäin omista asetuksista.

Voit varata kylän ja tehdä johtajan varauksen myötä. Kuitenkin, varaus astuu voimaan vasta, kun olet kertonut minulle tiivistelmän hahmosuunnitelmastasi, jotta varmistuu, että sinulla myös on jotain jo suunnitteilla.
Paikkaa varataan kuukausi. Jos siihen mennessä et ole saanut hahmoesittelyä valmiiksi ja hyväksyttävään kuntoon, menetät varauksesi. Uuden varauksen voi tehdä vasta kahden viikon kuluttua varauksen menettämisestä. Näin muillakin on mahdollisuus koittaa saada ko. kylän johtajan paikkaa, jos heitä huvittaa.
Huomioithan, että näidenkin hahmojen kohdalla pätee samat lisäyskriteerit, mitä muidenkin. Vanhojen pelaajien on pelattava vähintään yksi peli edellisellä hahmollaan, ennen kuin uutta voivat lisätä.

Kaikesta voidaan neuvotella.
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Heinä 24, 2014 5:34

Re: Kylät ja johtajat

Pistän nää erikseen koska helpompi editoida sit varauksia yy >:

Ihmistenkylä

Aidan - vapaa
Alton - vapaa
Baxter - vapaa
Benj - vapaa
Bolivar - vapaa
Cale - vapaa
Clifford - Constantine Fritz
Clifton - vapaa
Colwyn - vapaa
Elmo - vapaa
Finley - vapaa
Fitzroy - vapaa
Norton - vapaa
Samara - vapaa
Teman - vapaa
Tafford - vapaa
Wilton - vapaa


Puolueettomat

Agil - vapaa
Aifric - vapaa
Aston - vapaa
Baso - vapaa
Brande - vapaa
Briar - Lorythas "Puolikäärme" Seyr
Cade - vapaa
Carmel - Arasinya
Dranell - vapaa
Elwood - Qira A’Daruil
Emem - Vapaa
Eryn - vapaa
Keanu - vapaa
Metsälinnake - vapaa
Mira - Rowan "Hopeasilmä" Tyde
Tapiwa - Aslak Qadir
Zuri - vapaa


Kääpiöiden

Ardghal - vapaa
Brighid - vapaa
Cathal - vapaa
Cian - vapaa
Faolán - vapaa
Mahon - Varattu (Crimson)

Paluu ~Cryptin sanomat~

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö