Viesti Ma Loka 15, 2018 3:26

ETSITÄÄN: Haltiakaksoset (tulevalle hahmolle)

Moikka!

Olen jossakin vaiheessa tuomassa Ivellan-nimistä haltianuorukaista ja etsisin hänelle kaksosta. Saa olla mies tai nainen, identtinen kaksonen tai ei -identtinen.

Ideana olisi että kaksikko olisi ~100v. Eli nuoria, ylpeitä ja kokemattomia. Kaksikko kuuluisi aatelisiin haltioiden puolelle ja olisi menettänyt isänsä sekä vanhimman veljensä sodassa, mikä tekisi heistä ns sukunsa vanhimpia ja kaikki vastuu olisi siirtynyt nuorukaisten harteille. Äiti olisi ollut kuolemansairas jo jonkin aikaa eikä siten kykenevä huolehtimaan lapsistaan. Kaksikolla voisi myös olla nuorempi (lapsi-ikäinen?) pikkusisko. Ja jos yhdistää kokemattomat nuorikot, paljon omaisuutta sekä sen nuoruuden vastuuttomuuden mitä saadaan aikaan? Luultavasti aikamoisen katastrofin ja sekametelisopan!

Luvassa olisi siis kaiketi hauskoja kommelluksia, varojen päämääräätöntä tuhlailua, juhlia(?), harkitsemattomia tekoja jne. ja toivottavasti monivivahteinen kasvutarina molempien puolesta.

Mulla on aina tapana tehdä ensiksi hahmolle inspisloota pinterestiin ja Ivellanin omaa pääsee kurkkaamaan tästä: Ive
Olen mieltänyt Iven tuollaiseksi pitkäksi ja hoikaksi haltiaksi, jonka sukupuoli on ensisilmäyksellä vähän hankala arvata, kun olisi niin kaunis kasvoiltaan ja siro rungoltaan. Ive taitaisi sähkö- sekä ilmamagiaa ja osaisi ampua jousella. Hänellä olisi platinanvaaleat/valkoiset/hieman hopeaan taittavat pitkät hiukset ja vaaleansiniset/jäänsiniset silmät.

Myös jonkinlainen nimetty huoltaja kaksikolle voisi olla kiva jos Ive veljensä/siskonsa saa! Hänelle olisi luvassa päänvaivaa ja harmaita hiuksia!

Toivottavasti joku tähän ideaan tarttuu ja lähtee mukaan! Yhteys mieluiten discossa, oon valmis myös suunnittelemaan muitakin hahmosuhteita Iven varalle!

Kiitos!

-miu

Bonuksena soittolistaa (spotify)