Viesti To Joulu 10, 2009 4:48

Keltasusia

Olisin valmis luovuttamaan Safilyen ja Sillin sisaruksia ja myös antaisin siitä, että saisi olla pelkästää keltasusi selvinnyt tästä laumasta tai muusta laumasta. Mikä olisi näille sinäänsä vihollinen tähän viitos sisaruksille.

Safit vaatimukset: Ennen kaikkea kokenutta pelaajaa haen ja panostanut kovasti hahmon luontiin.
Nimi: Safit Safir
Rotu: ketasusi
Ikä: 20
Spk: uros/mies
Puolue: Haltia tai puoluueton
Ammatti: Sifver johtaan poika.
Ulkonäkö: Sutena: Musta kokonaan ja suurin sisaruksista. Ruskeat silmät. Hyvin pelokkaan näköinen, että herkko heimoiset lähtee karkuun. ainostaan yksi silmä ja toinen silmän kohdalle on jäänyt arpi.
Ihmisenä: Komeat kasvon pirteet, vaikka ovat masentunut. Mustat hiukset. Pitkä ja lihaksikas. Rsukeat silmät.
Luonne: Haluaa kertätä lauman kokoon ja olla lauman johtaja. Yrittää uskotella kaikkia keltasusia, että tarut eivät pidä paikkaansa. Ei hyväksy, jos sisarestaan tulee johtaja, koska hän on perheen vanhin ja uros. Pitää kovaa huolta sisaruksistaan, vaikka enemmän sodan riivaaja. Sisältä löytyy myös hellä herrasmies. Metsästäjälle ei anna ikinä anteeksi. Niiden tappamisesta hän nautiskelee. Erittäin uros mainen sutena ja ihmisenä enemmän suojelevaisena laumalaisia kohtaan ja joskus tulevaan naaras puolisoa kohtaan. Luotettava ja rehellinen eikä pidä siitä, että hänelle valehdellaan.
Menneisyys: Lapsista vanhin. Miten suhtautui vanhempien kuolemaan, kun metsästäjät tappoivat heidät. Oliko Tim tärkeä avain siitä, että oppivat muuttumaan tahdon voimalla ihmiseksi. Miten kovasti ero tuli hänelle sisaruksilleen. Mitä mitä nyt yrittää saadaa haavensa toteutumiseksi, että voisi olla jälleen yksi kokonainen lauma ilman metsästäjiä ja ihmisten ja haltian sotaan joutumista.

Sabah vaatimukset: Hänelle en niin vaativaa hae, mutta panostaa parhaansa mukaan ja tekee myös hieman omanlaisen.
Nimi: Sabah Safir
Rotu: keltasusi
Ikä: 20
Spk: uros/mies
Ammatti: Sifverin johtajan poika (tutkija)
Puolue: Haltia tai puolueeton
Ulkonäkö: Sutena: Harmaanmusta sävyinen. Äidiltä peritty yösilmät ja tuuhemapi karvoitus jaloissa (hieman, kuin kultajan noudilla menee jalat). Ruskeat silmät.
Ihmisenä: Korkean näköinen ja ylvään. Ruskea silmät ja hiukset. Sisaruksista pisin ja sopusuhtainen.
Luonne: Yrittää antaa neuvoa ja rauhoitella Safitin ja Safilyen olemusta. Saada näkemään sisaruksia välillä, kun ovat paljon poissa. Sisarukset erittäin tärkeä hänelle eikä luovu heistä millään. Lukenut haltioiden ja ihmisten puolella kaikenlaista, koska kiinostaa tutkia kaikenlaista. Tällä hetkellä haluaa löyttää paremman lääke hopealle heille ja muille susiroduille. Tiedon saaminen on tärkeää ja niiden kirjoittaminen paperille. Ulvoo täyden kuun aikana vanhempien muistoksi.
Menneisyys: Toiseksi vanhin perheen jäsenistä. Tim olemus vaikkutti kovasti hänen elämään, vaikka oli hyvin suruissaan siitä mitä perheelleensä tapahtui. Pienesti vihoissa isovelelle, että sai nyt kaikkien niskaan metsästäjät liikkumaan. Miten yksinäisyys ei haittaa häntä. Saanut pienestä asti L-nimi: Proffa tai Professoori, kun pienestä tutkisteli kaikkea mitä saattoi nähdä, kuulla, tuntea ja maistaa.
Voima: Pientä erikoisuutta Sabahtissa on se, että osaa kontroloida silmien vaihtumista. Jonkin asteen kauan pystyy olemaan peloissaan ja vihoissaan vaihtamatta silmiään keltaiseksi.

Safyie vaatimukset: En hirveää vaativaa, mutta osaa pelaa pahoilla naisilla.
Nimi: Safyie Safir
Rotu: keltasusi
Ikä: 20
spk: naaras/nainen
Ammatti: Sifverin johtajan tytär
Puolue: Haltia tai Puoluueton
Ulkonäkö: Puhtaan hopean näköinen (kokonaan harmaa). Silmät ovat keltaiset sutena ja ihmisenä. Ihmisenä hän muistuttaa enemmän sisartaansa, kuin sutena enemmän Sabahia. Hyvin viehettävän näköinen ihmisenä. Pitkät ruskeat hieman aaltoilevat. Vaatetus naisellinen, mutta pientä varoittavaa.
Luonne: Petollinen ja epätasainen, mutta ulkoisesti sitä ei huomaa. Enemmäkseen esiintyy kiltinä naisen, vaikka on sisältääsnä petollinen. Ei luota kehenkään ja välillä on vaino harhainen suhteiden kanssa. Päättäväinen ja itsepäinen tahtoessaan. Kova väittää vastaan. Harvoin avautuu jollekkin milloin näkee hänen herkyyden. Taitava luonteessaan hän kiero ja valeet menevät helposti sisään. Sisaruksille ei halua valehdelle, jos ei ole pakko.
Menneisyys: Toiseksi nuorin pentua. Ihailee vanhempaa siskoa, vaikka se ei kovinkaan näy. Vanhempien kuolema koski syvällisesti, kuin perheen erottaminen toisistaansa. Sisarusten ero sai pientä vihautta Safilyetä kohti.

Kaikille Voimat ovat: nopea juoksemaan, vahvat raajat ja hyvä kestävyys. Pientä erikoisuutta voi olla, jos pystynyt kehittämään. Voivat milloin haluaa muutua sudeksi tai ihmiseksi.

Heikoudet: Hopea ja roviolle joutuminen tapaa (tietenkin pään poisto). Hopealle on vasta lääke mikä on harvinaista saada. Mitä isompi annos hopeaa sitä tappavemmaksi muuttuu. Saatuaan hopeaa elimistöön henkilö muttuu alastomaksi ihmiseksi. Verisuonet muuttuvat mustiksi.

Jos he avioituvat ei keltasuden kanssa niin perijä ei saa muuta, kuin vahvuudet. Ei pysty muuttumaan sudeksi. Täytyy olla puhdas keltasusi, että pystyy muuttumaan milloin haluaa ihmiseksi tai sudeksi. Ei hyväksytä, jos arvokkaat menevät naimisiin joka ei ole keltasusi, mutta jonkun verran hyväksytään, jos on jonkunlainen ihmissusi lajia.