Laumasieluja etsimässä:3


Täällä pelaajat voivat etsiä pelaajia "orvoille hahmoille". Esimerkiksi jos hahmollasi on perheenjäseniä ja haluat niille pelaajia, niin pistät ilmoituksen tänne.
Ilmoitukset voivat olla joko pilkuntarkkoja tai vapaamuotoisia.. toisinsanottuna voit tehdä valmiin hahmoprofiilin ja etsiä sitten hahmolle pelaajan, tai voit antaa pelaajalle vapaat kädet hahmon luonnissa. Jokainen hahmo pitää kuitenkin hyväksyttää, ennen kuin niillä pääsee pelaamaan.

Valvojat: Crimson, Ivy

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ke Joulu 14, 2011 10:18

Laumasieluja etsimässä:3

Elikkäs tässä lähi historiassa loin itselleni uuden hahmon, ja sen myötä myös syntyi lauma Metsän oikeus. Johon etsin nyt laumalaisia:3

Tietoa laumasta(tietoisku vedetty Lyronin hahmoesittelystä, mistä se siis myös on löydettävissä):
- Lyron johtaa laumaansa Cryptin metsässä. Laumansa Lyron on nimennyt Metsän Oikeudeksi.

- Laumaansa uros hyväksyy vain inhimillisiä eläimiä (esim. puhuu) tai muodonmuuttajia, animaageja, jne. Yleensä laumaan liittyvät viihtyvät paremmin eläinmuodossaan, muttei sekään jokaisen kohdalla ole pakote.

- Lauma on puolueeton. Lauma toimii rauhassa ja pitäen huolta toisistaan, mutta jos lauman täytyy toimia jonkin asian suhteen (no ensinnäkin täytyisi määritellä täytyy) ottavat he sen kannan asiaan joka ajaa heidän asiaansa. Ei siis pidä olettaa että olisivat esimerkiksi haltioiden puolella, vain koska heidän alfa uroksensa on haltia.

- Ydinlauma asuu metsässä, suuressa luolassa, (Eli pelit jotka siellä pelataan tällä ovat sitten kohdassa Luola, metsässä. Aluetta ei kuitenkaa ole luotu vartavasten tätä varten joten se ei ole yksin lauman omistuksessa vaan käyttäkää vaikka mielikuvitustanne että on monta eriluolaa!) mutta ollakseen osa laumaa, ei ole pakotetta asua kotiluolassa.

- Lauman alfa uroksena ja johtajana, Lyron hoitaa lauman diplomaattiset suhteet, haltiamuodossaan tietysti.

- Johtajalla on päätösvalta, joka näkyy erityisesti tilanteissa joissa ei päästä yksimielisyyteen, mutta hyvä johtaja kuuntelee muutakin laumaa ja lauman toiveita.

- Laumalla ei ole aivan yhtä tarkka laumajärjestys mitä susilaumoilla on;
o Kaikki saavat rakkautensa kohdatessa hankkia jälkeläisiä
o Ketään ei ilman hyvin vahvoja perusteita ajeta pois
o Uusille tulokkaille on aina tilaa ja yleensä vastaan ollaan ottamassa avoimin sylin
o Lauman johtoa ei valita raaan voiman perusteella! Muutenhan laumaan liittyvä karhu helposti päihittäisi alfa suden. Johtajalta vaaditaan...

1) Ihmis-/haltiamuotoa tai jotain muuta keinoa jolla pystyy saamaan äänensä kuuluviin kaupungeissa tarpeen vaatiessa.
2) Älykkyyttä ja viisautta, unohtamatta viekkautta ja neuvottelutaitoja
3) Voimaa puolustaa itseään ja lähimmäisiään
Eli vaikka karhu voisi voittaa voimassa, se olisi vasta 1/3:sta ja loput 2/3 menisivät suden taskuun ja näin ollen sama johtaja säilyisi laumassa.

- Ollessasi osa laumaa, saat alfa urokselta merkiksi muinaisten puiden pihkalla painetun mustan tassun jäljen. Kuivahdettuaan jälki on vaikea saada pois, joten ei huolta, voitte kylpeä ihan rauhassa, ei se sitä haihduta.
Tassunkuva painetaan eläimillä yleensä kylkeen, etutassujen yläpuolelle. Ihmis-/haltiamuodon omaavilla tassun jälki taasen annetaan ihmismuotoon, jolloin eläinmuodossa karvat kylläkin sen peittävät. Mutta jos Ihmis-/haltiamuodon omaavillekin painettaisiin turkkiin, se sitten toisessa muodossa ilmenisi inhottavana tahmana jossain kohti karvoitusta eikä se olisi kiva, eihän?

- Ainiin ja vielä yksi asia: Mikäli sinut karkotetaan laumasta, johtajan tehtävä on myös päästää sinut, sinulle antamastaan merkistä. Yleensä se tapahtuu nopealla raapaisulla jossa lähtee samalla melkoinen kerros ihoa ja vertakin useimmissa tapauksissa vähäsen lentää, mutta mitäs petit lauman!
Laumasta itse lähteminen on vähän kieroon katsottua, muttei kiellettyä. Silloin säästyt myös edellä mainitulta, saat itse hankkiutua merkistä eroon.

- Laumassa on vielä tilaa,liittyä saa toki!:3


Laumalaisia~
Huom.! Kaikki tämän otsikon alta löytyvät laumalaiset ovat NPC hahmoja, eli eivät erillisiä hahmoja!

Blade - Koiran vuosissa 5 eli ihmisten vuosissa se on 35, rodultaan susi. Uros, ei omaa muita muotoja, mutta osaa puhua, tosin vain yleiskieltä, jos alkeita haltiakieleen ei lasketa.
Väritykseltään susi on tumman harmaa. Selässä, takapään tienoilla, selän poikki menee vaalean harmaa kuvio, joka muistuttaa viikatteen terä osaa. Siis sirpin muotoinen terä. Lihaksikas, säkä n. 145cm ja pään korkeus 175cm. Hitusen isompi kuin lauma johtaja, Lyron.
Bladen laumatatuointi löytyy vasemman etukäpälän olkavarresta.
Toimii laumassa soturina ja henkivartijana kaupunki keikoilla, mikäli ihmis/haltia/mieshahmoa ei vaadita.

Robin Toimii laumassaan henkivartija kun kaupunkeihin lähdetään, muutenkin soturi. Melko huumorintajuinen tyyppi, ei yleensä jaksa osallistua asioista päättämiseen, koska pitää sitä todella tylsistyttävänä. Rodultaan Robin on puoliksi haltia, puoliksi peikko, mutta onnekseen ei perinyt peikoilta oikeastaan muuta kun vahvan kropan. Eli on ikään kuin lihaksikas haltia vain - ja vähän karumman näköinen. Huomattavia piirteitä ulkomuodossa: Tatuointi löytyy vasemmalta puolen rintakehästä miesmuodossaan, eläin, joksi muuttuu, on vuoristokoira (vähän kuin ruskea susi, on animaagi). Eläinmuodossaan Robin on hieman Lyronia pienempi, mutta paljon tukevampi ja lihaksikkaampi. Hiukset ovat miesmuodossaan ruskeat, sekaiset ja lyhyet.

Talf Lauman iäkkäin jäsen ja kuuluu myös lauman vanhimpiin. On nähnyt Cryptissä haltioiden kukoistuksen ja tämä sota on tehnyt miehestä vähän hullun, hyvin vainoharhaisen, ja luottamattoman keneenkään niin siis paitsi Metsän oikeuteen nykyään.
On lähes poikkeuksetta aina uusia tulokkaita vastaan, toisia enemmän toisia vähemmän. Kaikista pahinta vanhassa veikossa on kuitenkin se että tämä puhuu äärimmäisen karismaattisesti joten on hyvä saamaan muut ajattelemaan että hän on oikeassa. Ihan alkuaikoina hän haastoi Lyronin, vielä kun oli hieman nuorempi, mutta hävisi jääden älyllisiltä lahjoiltaan Lyronin kanssa aikalailla tasoihin, mutta häviten murska voitolla Lyronille vahvuudessa. Siitä päästäänkin miekkosen eläimeen joka on supikoira, pikkuruinen, raihnaantunut supikoira, tosin sitäkin ärhäkämpi.
Mies on haltia, hiukset ovat harmaa ja elottomat, lauman merkki on reidessä haltiamuodossa. Viihtyy laumalaisten mittapuulla paljon haltiamuodossaan. On aika kunniallisesti vanhentunut ottaen huomioon että on tosiaan aivan ikä loppu. Kuinka vanha? No niin vanha ettei kukaan enää osaa laskea. Sanotaan että mies on löytänyt salaisuuden ikuiseen elämään, mutta lauma ainakin tietää sen olevan potaskaa papparainen on vain siunattu huikean pitkällä iällä.

Ginger Lupaava nuorukainen. On eräästä lauman sisällä syntyneestä pentueesta. Kulkee paljon päättäjien kuten lauman johtajan itsensä mukana ja pitää itseään oikein suurena ja mahtava. Ginger oli pentueestaan poikkeuksellinen muutenkin kun hyperuteliaan luonteensa ja suuren egonsa takia, nimittäin tytöllä oli kolme olomuotoa: puolihaltia (isä haltiamuodonmuuttaja, äiti ihmismuodonmuuttaja), gepardin pentu sekä kaunis värikäs kolibri!
Haltiamuodossaan tytön hiukset ovat kirkkaan punaiset, samaa väriä löytyy myös kolibrista, ja kasvoissa on muutamia punaisia pisamia. Silmät ovat ruskeat ja kulmahampaat vähän terävähköt. Korvat ovat ihmistenkorvien kokoiset, mutta päistä hieman suipot. Tyttö on siro, pienikokoinen ja nätti. Gingerin laumamerkki on toisessa poskessa puolihaltiana.

Mhra Gingerin tapaan myös lauman nuorimmaisia. Mhra on jonkinlainen humanoidi, eniten ehkä ihmistä muistuttava joka tulee jostain Cryptin ulkopuolelta. Tytöltä löytyy suustaan pikkuruiset torahampaan ja silmät ovat suuret ja aivan punaiset. Iho on vitivalkea ja siihen on maalattu punaisia kuvioita, jotka nuori laumalainen piirtää aina uudestaan. Ne liittyivät hänen aikaisempaan kulttuuriinsa josta tuo ei olekaan koskaan puhunut lauman kanssa. Mhra löytyi hylättynä ja nälkiintyneenä lauman erakko aikaina jota he viettivät trooppisilla saarilla.
Hiukset Mhralla ovat oranssin sävyiset ja täysin sekalaiset, sieltä täältä pienillä poninhännillä, mutta pääasiassa kuitenkin auki. Vaatteina toimii jonkinlainen nahka-asu, valmistettua siis nahkariepaleista joista toinen peittää rintakehän ja toinen lantiosta aina polviin asti. Kookas Mrha ei ole, vain vaivaiset 120 senttimetriä. Tatuointi on otettuna humanoidimuotoon sisäreiteen, josta se pilkottaa nahkariekaleen seasta.
Eläinhahmoinaan tytöllä on valkoinen kissaeläin, jolla on punaisia laikkuja, kuin panttereilla ikään. Vielä toistaiseksi tyttö on niin nuori ettei hän ole kasvanut täyteen mittaansa mutta tulevaisuudessa hänestä tulee suuri kissapetoeläin. Kissalla kuten tytöllä on tummanpunaiset silmät, sekä poikkeuksellisesti pikkuruiset torahampaat lisänä suussaan. ne kasvavat aikuisena eläinhahmossa hieman isommiksi ikään kuin sapalihammastiikerillä. Mhra ei osaa puhua eläinmuodossaan ja humanoidi hahmossaankin puhuu vähän kömpelösti, käyttäen esimerkiksi itsestään kolmatta persoonaa.

Euryale Tämä eksoottinen lisä heidän laumaansa lähti mukaan myös trooppiselta saarelta. Nainen muuntautuu myrkylliseksi käärmeeksi käden käänteessä ja sitten taas takaisin humanoidiseen hahmoonsa, jonka iho on kuitenkin suomuisen näköinen ja silmät kovin käärmemaiset. Hiukset ovat pitkät ja lainehtivat melkein kuin nekin esittäisivät käärmeitä. Ihon väri on vaalean vihreä, hiuksien myrkyllisen vihreä ja silmät ovat molemmissa muodoissa kultaiset. Vaikka Eury ei olisikaan käärmeen hahmossa tuo osaa silti sähistä ja omaa vikkelän käärmeen kielen. Puhuessaan nainen kuulostaa valtavan eksoottiselta ja s-äänteet ovat aika sähiseviä. Lauseiden sanajärjestykset hän saattaa muunnella, ehkä omaksi huvikseen, sillä hän ei vaikuta ollenkaan siltä etteikö osaisi keskustella kirjakielellä. Melko salaperäinen tapaus joka on myös pitänyt salaisena menneidyytensä.
Käärmeenä Euryale on neljä metriä pitkä ja kykenää tappaamaan saalitaan puristamalla hengiltä tai iskemällä kuolettavalla myrkyllään. Myrkky ei oikeastaan ole niin kovin vahvaa, se ole pieninä annoksi isommille olennoille alkuunkaan tappava, ainoastaan lamaannuttava ja aiheuttaa toki myrkytyksen normaaleja oireita kuten huimausta ja oksentelua - Jänikset, oravat ja muut pienet se kyllä surmaa ja ne päätyvät suupaloiksi.

Moonlight eli kavereiden kesken Moon. Naisen oikea nimi on Mona, muttei sitä heidän laumastaankaan tiedä moni, eikä sillä ole mitään merkitystä sillä laumaan tullessaan on voinut painaa menneen jälkeensä. Iältään Moon on noin 28 kesää ja talvea. Rodultaan hän on ihminen, joka tuli kaukaa pohjoisesta missä oli aina lunta, ainoastaan toisinaan vain -5 astetta ja toisinaan -40. Hänen heimonsa parissa oli normaalia että eri heimot osasivat ottaa eri eläinten hahmoja, ja hänen heimonsa oli tundrasusien heimo ja näin ollen Moon monien muiden ohella osaa vaihtaa hahmonsa tundrasuteen. Se oli moisissa olosuhteissa eläessä suorastaan elinehto ja ne muutamat onnettomat jotka eivät syntymässään kykyä perineet menehtyivät usein, kuten kävi Moonlightin pikkusiskon.
Moonin silmät ovat oikein jäisen siniset kuvastaen hienosti sukujuuria hyisessä pohjoisessa. Monan susimuodon kuono on aika lyhyt, koska arktisilla alueilla elävällä sen täytyy olla lyhyt, jotta pysyy lämpimänä. Myöskään Monan jalat tai korvat eivät ole niin pitkät kuin tavallisen suden. Korvat ovat siis aika lyhyet ja mutta kuitenki söpösti leveät. Turkki taas on valkoinen ja oikein pörreä ja tiivis.
Vaikkei siinä ole paljoa järkeä, Mona rakastaa kuumaa ja lämmintä! Ehkä se johtuu nimenomaan siitä että hän vietti elämänsä alkuvuodet kylmässä pohjoisesssa. Kesällä tytön turkki on aika tukalan paksu vaikka se oheneekin hieman, joten vaikka tyttö pitää lämpimästä ja siitä näinkin harvoin valittaa on hänen silti kuuma.
Moon osaa puhua haltiaa yleiskielen lisäksi, koska valtakunnassa josta hän tulee, jäätikön jäähaltiat ja hänen heimonsa olivat läheisiä, puhuu kuitenkin haltiaa erilaisella murteella kuin Cryptin alueen haltia. Puhuu myös yleiskieltä. Osaa puhua susi hahmossaan sekä ihmisenä.
Moonlightin tatuointi löytyy tundrasuden hahmossa, valkeasta turkista, vasemman takareiden päältä.

Siinä nyt esimerkiksi muutamia jäseniä, joita kuka tahansa saa esimerkiksi lauman välisissä ropeissa käyttää jos tulee tylsä hetki omalle hahmolleen eikä ole niin paljoa kirjoitettavaa kun haluaisi kirjoittaa.
Laumalaisia saa myös kehitellä itse, on siellä kuitenkin sen verran porukkaa ettei haittaa vaikka heittää omassa pelissään siihen sopivan hahmosen mukaan.
Viimeksi muokannut Nipustin päivämäärä La Loka 17, 2015 5:43, muokattu yhteensä 28 kertaa
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ke Joulu 14, 2011 11:16

Voi sopisi sopisi sopisi! Tosi mainiosti sopisi!
Saat ihan itse päättää sitten että haluaako asustaa alastomana luolassa vai sitten yhä pitää päämajaa haltiakylässä ja aina silloin tällöin piipahtaa laumalaisten luona juttusilla:)
Voi miten ihanaa mun ekalaumalainen!
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 14, 2011 11:24

Jos Hecate kutsutaan luolaan, niin siitä tulee sen koti. Mut se ei sisään astu ennen kun se sinne kutsutaan D: Joten, jos joku sen sinne kutsuu, niin sitten Hecaten koti tulee olemaan tämän lauman oma luola~

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ke Joulu 14, 2011 11:37

Mielläänhän se sinne kutsuttaisiin totta kai! :)
Voi mieti niitä söpöjä mielikuvia kun alaston pikku neiti ratsastaa isoilla susilla oWo Joo joo joo! ja sitte se vois korppina ja liihottaa joidenki aukioiden yllä ja kertoo missä on parhaat saaliit ja sitte tulla ja istahtaa jonku suden selkään ja yhdessä lauma iskee VOIH!

Haluaisitko siitä muuten pelin kun suloinen pieni nudisti drudin tapainen liittyy laumaan? :') Se voisi olla ihan kiva.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Ke Joulu 14, 2011 11:42

Pelaisin enemmän kuin MIELELLÄNI kyseisen pelin kanssasi <3
Tosin, nyt on hieman täyttä pelejen suhteen D: Joten liittyminen siirtyisi hieman tuonnemmas, jos meinaamme sen pelata :3

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ke Joulu 14, 2011 11:52

Käy muuten enemmän kuin hyvin tuo!
Kun itelläkin uusia pelejä nyt on uuden hahmonkin myötä vireillä niin ois hyvä saada kaikki pelit alkuun ja sitten kattoo miten aktiivisesti muut vastailee että kärsiikö ottaa uuden pelin vielä siihen :)

Ihan vaan tossa aika hyvin on suunnitelmaa jo valmiina kun suoritetaan liittymis"rituaali" siis että merkitään ja näin, toivotellaan tervetulleeksi, mutta. Mutta, mutta, mutta. Miten he kohtaavatkaan, siinä vasta pulma.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti To Joulu 15, 2011 12:19

Joko herrasi on Haltia kylässä ja huomaa sivukujalla angstaavan Hecaten tai sitten Hecate on metsässä ja huomaa jotain puuhaavan herrasi. Hecate kun on seuraan hakeutuvaa persoonaa.

Viesti To Joulu 15, 2011 1:02

Innostusin tästä ideasta ja jotenkin tulen sotkemaan Ylvan tähän, mutta eeeeeeeen osaa sanoa tulisiko siitä varsinaista lauman jäsentä. Pitää miettiä.

Mutta ajattelin että voisin tehdä varta vasten uuden hahmon (taas) tätä laumaa varten, jos Aksu ei laita stoppia hahmotehtailulleni XD Ei ole vielä mitään pysyvää ideaa yms. mutta ajattelin ilmoittaa, että laitan mietintään jotain mukavaa.

Hmm...nyt kun asiaa mietin voisi olla hassun hauskaa, jos tuossa laumassa olisi joku joka juontaa jäljet Ylvan biologiseen laumaan, niihin susi-ihmisiin jotka periaatteessa ovat olleet samankaltaisia kun tämä laumasi, mutta eläneet enemmän ihmismuodossa kunnes ne on joukkoteurastettu ja ne jotka on jääny jäljelle elää susimuodoissaan (ajattelin, että jossain vuorilla pienenä laumana) mutta voihan sieltä ollut siitä tuhosta joku muukin selvinnyt ja päätynyt tähän laumaan. En kyllä itse sitä halua hahmoksi XD Tai tämän ajatusketjun myötä tämä lauma voisi tietää sen toisen lauman olemassaolosta mistä Ylvalla taas ei ole hajuakaan?

En tiedä oliko oikea paikka tuumailla tätä mutta laitoinpa nyt tähän kun tuli tässä viestiä kirjottaessa mieleen.

Yhteenveto; suunnittelen jonkun hahmon laumaasi, jos suinkin vain käy XD

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti To Joulu 15, 2011 7:41

Kyllä käy, käy, käy! :) Heenoa!
Muista sitten huomioida noita kriteerejä jonkun verran kun hahmoa teet:)
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti To Joulu 15, 2011 11:20

Ja Aksu!
Voisihan tosiaan olla ihan että Lyron on jollakin asioilla haltiakylässä ja pienempi neiti sitten sieltä jotenkin tarttuisi mukaan, vaikkapa eka tulis juttelemaan, lyronia ei kauheesti innostais, mutta sitten Hecate vaan lähtis seuraamaan ja sitte siellä kaupungin ulkopuolella ne sitte jutskailis ja sitä kohtaa voi silloin vähä ilmasta vedellä mutta muuten meillä on juoni aika hyvin selvillä:)
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3
Avatar

Monarkki

Viestit: 14591

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Joulu 16, 2011 12:39

Jos herras jotenkin erottuu massasta - muuta ku hajun perusteella, esim antaa jotain Hecatelle - ni sittenhän Hengetär seuraa sitä ku hai laivaa!

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 1:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Pe Joulu 16, 2011 8:44

Uu uuu uuu! Miten ois että joku/jotkut vois kiusata toista joka on fyysisesti aika paljosti pienempi kun haltiatkin on yleensä niin pitkiä ja sitte Lyron tulee siihen ja murahtaa ajaen kiusaajat pois? :D Siinä vois olla joku semmonen söpö kohtaus että jos se on sitte pudottanu jonkun tavaran maahan niin Lyron vois nostaa sen sille mystisenä auttaja miehenä VOIH ~w~
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Viesti To Joulu 29, 2011 4:43

Mina voisin olla kiinnostunut adoptoimaan Moonlight neitoisen kaartiini toisen valkoturkkihaltiahauvani seuraksi. Ihastuin tuohon somaan pikkuotukseen <3 rakastaisin sitä niin myötä kuin vastoinkäymisissä :) luulisin olevani ihan hyvä omistaja Moonlightille, mutta korjaa toki, jos olen väärässä ^.^'
Seuraava

Paluu Orvot hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö