Viesti Ma Syys 19, 2016 4:18

Isot Pahat Sudet

Kerta Stendahlit on kohta etelään eksymässä niin:

Lyhyemmin vain "Sudet", on Scyllan ja Stenwaldin johtama palkkasoturiryhmä. Mukana liikkuu yleensä 15-25 ronskia soturia, jotka kaikki ovat valmiita toimimaan palkkasoturina tai henkivartijoina, milloin missäkin roolissa palkkaa vastaan. Omaisuutensa jokainen ryhmään liittyjä jakaa muiden kanssa ja täten jos päättää lähteä porukasta pois, saa mukaansa vain puolet siitä mitä on ryhmään mukanaan tuonut. Stendahlin sisarukset eivät kuitenkaan omi omaisuutta ja aarteita itselleen, vaan yhtälailla jakavat kaiken muiden kanssa. Palkkioilla ja aarteilla rahoitetaan koko ryhmän tarpeet ja ylijäämä pistetään talteen.
Sudet eivät aina liiku yhtenä isona lössinä, vaan saattavat hajaantua pitkin mannerta, jolle ovat saapuneet. He pystyttävät "Pääleirin" aina jonnekin rannikolle, jossa osa porukasta jää oleskelemaan ja vahtimaan laivaa. Muut lähtevät etsimään töitä sisämaasta ja palaavat aina tehtävän tai parin jälkeen käymään pääleirillä. Viestintäyhteyttä pidetään myös viestihaukkojen avulla. Sudet ovat kuitenkin liikkuvaista porukkaa ja kun on aika lähteä uuteen paikkaan - joko vain siirtää pääleiriä toiseen paikkaan tai sitten seilata kokonaan uuteen valtakuntaan - ei vitkastelijoita odoteta, ellei toisin sovita. Matkaamisaikeista ilmoitetaan aina tavalla tai toisella jokaiselle, joka ryhmään kuuluu ja nämä saavat itse päättää siirtyvätkö mukana vai jättävätkö Sudet.

Palkkasoturiryhmässä ei varsinaisesti ole mitään arvonimiä tai asemia, jokaiselle jaetaan sopiva työ ja jokainen kantaa kortensa kekoon. Ryhmään kuuluu suurimmaksi osaksi vain täysipäiväisiä palkkasotureita, mutta mukana liikkuu myös avustajia ja kisällejä. Ryhmähenki on lämmin ja perheellinen, jokaisesta pidetään huolta ja ketään ei jätetä jälkeen. Kuitenkaan, Stendahlien arvovaltaa joukon johtajina ei kyseenalaisteta ja jos sen erehtyy tekemään, saa kyllä selkäänsä niin sisaruksilta, kuin muiltakin ryhmäläisiltä. Myöskään "kiukuttelua" ja liikaa egoilua ei katsota hyvällä tässä porukassa ja jos osoittaa täyttä kykenemättömyyttä yhteistyöhön ja ryhmän vähäisiin sääntöihin taipumista, potkitaan mokomat pois ryhmästä eikä noille anneta edes sitä puolta omaisuutta takaisin. Isot pahat sudet eivät myöskään katso hyvällä pettureita ja jos moiset aikeet paljastuisivat jonkun kohdalla, ei se joku eläisi toista päivää todistamaan.

Susien joukkoon saa liittyä kuka tahansa, joka todistaa itsensä ja halukkuutensa. Ryhmä etsii aina uusia sotureita joukkoonsa, oli kyse sitten kokeneista konkareita tai opetusta kaipaavista kisälleistä. Scylla ottaa mielellään mukaan kokemattomiakin sotureita ja opettaa noille kaiken tarvittavan, täten varmistaen omalta osaltaan, ettei nuoret ja kokemattomat lähde riehumaan aseen kanssa päättömästi ja päädy pian päättömiksi. Jos ryhmään liittyy joku kisälli, määrätään tuo yleensä liikkumaan yhden tai parin palkkasoturin matkassa, jolloin kokeneet voivat katsoa ja opettaa oppilastaan työn ohella. Jokaisen on kuitenkin kannettava kortensa kekoon ja yleensä kisällit saavatkin toimittaa samalla palkkasotureiden avustajina ja auttaa leireissä enemmän. Sudet ovat myös valmiita tekemään yhteistyötä ja väliaikaisia sopimuksia toisten palkkasotureiden tai ryhmien kanssa, sikäli mikäli tarve tai tilaisuus tulee. Sääntönä kuitenkin on se, että Susien on hyödyttävä tästä yhteistyöstä, joko voimallisesti tai rahallisesti, he eivät hyvää hyvyyttään ala toisia auttamaan.


Jäsenet tällä hetkellä:

Scylla Stendahl, "Raivotar" - joukon johtaja
(NPC) Stenwald Stendahl, "Murskaaja" - joukon johtaja, Scyllan veli
(NPC - vapaa) Oldas - Mies, vrykul, vanhin vrykuleista, palkkasoturi
(NPC - vapaa) Alefius - Mies, vrykul, nuori kisälli.
(NPC - vapaa) Fingar - Mies, vrykul, palkkasoturi
(NPC - Vapaa) Gunnar - Mies, ihminen pohjoisesta, nuori kisälli.
(NPC) Adva - Nainen, ihminen pohjoisesta, palkkasoturi
(NPC - vapaa) Jogrog - Mies, Vrykul, avustaja & leirivastaava, kokki.
(NPC - vapaa) Laslos - Mies, ihminen pohjoisesta, kisälli.
(NPC - vapaa) Codus - Mies, Vrykul, palkkasoturi.
(NPC - vapaa) Jörgen - Mies, vrykulin ja ihmisen sekoitus, palkkasoturi.
(NPC - vapaa) Iknus - Mies, ihminen, palkkasoturi.
(NPC - vapaa) Sifius - Mies, ihminen, palkkasoturi. Iknuksen kaksoisveli.


NPC- Vapaa tarkoittaa, että hahmon voi luoda ja ottaa pelattavakseen. Niin kauan kuin hahmo on NPC-vapaa statuksella, saa näitä hahmoja liikutella ja "pelata" muutkin Susiin kuuluvat pelaajat, sikäli mikäli tarve on muiden palkkasotureiden kanssa kommunikoida. Yhtäkään NPC hahmo ei kuitenkaan saa tappaa ilman lupaa.
Muuten halukkaat voivat liittyä joko jo olemassaolevalla hahmolla, tai sitten tehdä uuden tätä varta vasten. Uuden liittyjän tulisi kuitenkin olla kotoisin Cryptistä/asua Cryptissä ja liittyä vasta liittymispelin myötä. Ellei pelaaja sitten halua tehdä pohjoisesta "Perästä tulevan" Susien palkkasoturin, joka jostain syystä hetkeksi poistui ryhmästä ja nyt jäljittää porukkaa jälleen jotta mukaan pääsisi.

Mitään varsinaisia vaatimuksia ei ole, paitsi että hahmon pitää olla palkkasoturi/palkkamiekka/vähintäänkin jonkin asteen taistelija, jos haluaa liittyä. Avustajiakin voi tulla, mutta mielellään jokainen joka liittyy, osaisi edes jotenkuten asetta heilutella. Rodulla, iällä tai sukupuolella ei ole väliä, joskin ihan pieniä lapsia nyt ei ehkä kumminkaan porukkaan oteta 8')