Viesti Ke Elo 08, 2012 11:45

Nipustimen pahvilaatikko/ Isabella Thann, rakastettava diiva

Eli kyseessä on rakkaiden hahmojeni Williamin<3 ja Elizabethin<3 serkku Isabella. Kun aloin väsäämään Isabellaa itsekseni, kaverini sattuivat näkemään minut kirjoittelemassa ja kirjaimellisesti kiljaisivat "Ei kai taas niitä Thaneja!" Rauhoittuivat kuitenkin kun kerroin että tällä kertaa se menisi adoptioon:D
Isabella on ollut suunnitelu osiossa pienien aivojeni perukoilla siitä asti kun loin Elizabethin. Hahmo oli mielestäni vain liian persoonallinen jätettäväksi tyhjyyteen muiden hylättyjen hahmojen kiltaan.

Koska nämä Thannit on mulle jotenkin tosi lähellä minuuttani, en halua luovuttaa Isabellaa ihan ilman jonkinlaisia valintakriteerejä, joten jos olet kiinnostunut ja joudun sanomaan kohteliaasti ei, siinä ei ole mitään henkilökohtaista.

Mahdolliset muutokset hahmoon saavat suuni mutruun. Kyllä mietin että olisi kiva jos Isabella saisi vähän lisää itseensä uuden omistajansa kätösistä, mutta haluaisin silti että muokkauksista kysyttäisiin minulta.

Toivon että Isa löytää itselleen todella mukavan ja kivan kodin:)
(Ja hahmo tulee sitten adoption jälkeen hyväksyttää, koska opin ettei sitä saanut tehdä etukäteen.)

--------------------------------------------------
Lady Isabella Maria Thann
Yleisesti Isabella Thann
Ei yleisesti käytettyjä lempinimiä, mutta hellyttely nimenä muun muassa äiti käyttää pelkkää Bellaa.
Ikää löytyy kokonaista 21 kesää.
Isabella on syntynyt 19. tammikuuta, eli on talvenlapsi.
Isabella on valkoihoinen ihminen, kotoisin Cryptistä.
Ei välitä vähääkään sodasta, mutta ihmisten puolella.
Omaksi harmikseen häntä ei ole siunattu turhan paljoa pituudella, vaan neito on hieman reilut puolitoistametriä.
Kuuluu Thannien maineikkaan suvun hopeasukuun, sukuun jota ei pidetä yhtä suuressa arvossa kun Isabellan sedän perhettä.
William Thannin ja Elizabeth Thannin serkku.


Isabellaa ei näe koskaan ilman tämän meikkejä, viimeisteltyjä asukokonaisuuksia ja upeasti laitettuja hiuksia. Vaikka menisit vaanimaan kylpyhuoneen oven taakse odottamaan että tämä tulisi kylvystä, oven avautuessa nainen on täysissä pukeissa ja pakkeleissa.
Isabellan hiukset ovat mustat, luonnostaan suorat ja ylettävät edestä rintakehään, takaa lantiolle. Otsahiukset on leikattu virheettömän suoraan kulkien neidon kulmien ylitse, juuri silmien yläpuolelle. Iho on vaalea ja tasaisen kermainen. Koska Isabella kuuluu itsensä ylentävään aateliskastiin, hänestä rusketus kertoisi vain siitä että hän joutuisi paiskimaan töitä ulkona paahteessa kuin mikäkin talonpoika tai orja. Työntäessään kauniin nenänsä pihalle, neidolla on mukana aurinkovarjo suojaamassa tämän herkkää hipiää.
Isabellan kropasta huomaa tämän selvästi kuuluvan ylempään kastiin, sillä missään ei ole nähtävissä työn tekemisen merkkejä; iho on kaikkialta sileä ja pehmoinen, kämmenissä tai jalkapohjissa ei ole kovettumia, sekä käsivarret ja jalat ovat sulavan ohuet. Hän edustaa siis vahvasti yleistä mielikuvaa aatelisneidosta, hento ja särkyväinen.
Mitä naisellisiin muotoihin tulee, Bella on erityisen ylpeä omista rinnoistaan. Ne eivät ole oikeastaan kovin uhkeat, mutta neidon omin sanoin roikkuva jätti povi ei sopinut hienoille naisille ja oli ruman näköinen. Lisäsyy olla ylpeä rintojen koosta on se että ne ovat isommat kuin hänen serkullaan Elizabethilla, ja Isabellasta tuntuu että se onkin ainoa asia jossa on todella päihittää muka niin upean serkkunsa.
Isabellalla on vasemmalla puolella huulen yläpuolella musta kauneuspilkku, joka sopii mainiosti yhteen vaalean ihon kanssa. Nenä on pieni ja erittäin sievä. Siro jossa on pieni hyppyri. Vaikka kasvot ovat ihan katseltavat, ei Isabellaa jumalaisen kauniiksi kukaan kuvailisi ilman tämän meikkejä. Kun nainen on meikannut, tämän poskipäillä on kevyt haalea puna, yläluomissa tunteikkaat rajaukset, tummat pitkät ripset, vaalea luomiväri, tumman punainen täyteläinen huulipuna, sekä ohuet kaarevat mustat kulmat. Täysin laittautuneena Isabella ei kuitenkaan ole pelkkä seinäkukkanen vaan oikein kaunis ruusu.
Hiukset ovat Isabellan vahvin valtti sillä ne ovat helposti muotoiltavissa vaikka minkälaisiksi upeiksi kampauksiksi, mutta ne ovat myös kerrassaan upeat ollessaan auki pitkinä, kiiltävinä ja hulmuavina. Jos on niin upeat hiukset kun Isabellalla, niitä voi hyvinkin pitää auki, mutta juhliin tai tärkeisiin tapauksiin lähdettäessä Isabellan päälaella saattaa komeilla vaikka minkälaisia upeita kampauksia.
Sitten Isabellan silmiin, jotka kiinnittävät otsahiuksien alta näkyessään paljon huomiota. Silmien väri on haalea ja kylmä harmaa. Silmissä näkyy myös vaaleita sinisiä viivoja. Silmät ovat aika kylmän ja diivamaisen näköiset kun naisen ilme on peruslukemissaan, mutta kyllä tämänkin neitokaisen silmät saa loistamaan tuhansien tähtien lailla, mikäli neidon oikein onnelliseksi tekee.
Huulet ovat aika kapeat eivätkä luonnostaan kovin täyteläisen väriset. Suu on myös pieni.
Isabellalla ei ole suosikki asua. Kaikki mikä on muodissa käy neidolle, joten vaatekaapin sisältöä päivitellään aika tiheään tahtiin. Kuitenkin Isabella käyttää aina joko mekkoa tai paita hame yhdistelmää, housut eivät tule hienona naisena kysymykseenkään. Siksi neito ei muun muassa ratsasta, sillä hame päällä se olisi ongelmallista. Puhumattakaan hankaluudesta pidellä päivänvarjoa jos pitää istua heiluvan ja hölkkäävän konin selässä.
Korsetit ovat suuressa kulutuksessa, kuten myös toppaukset rintojen kohdalla. Kenkä valinnoissa Isabella taas suosii korollisia kenkiä oman lyhyytensä takia. Tästä onkin kehittynyt Isabellalle taito josta monet naiset ovat kateellisia; Isabella saattaa seistä isoillakin koroilla koko päivän eivätkä neidon jalat väsy. Isabella osaa myös seistä varpaidensa päällä pitkiä aikoja ilman kenkiäkin.

Luonteeltaan Isabellaa ei voisi kuvailla mukavaksi, eikä lämpimäksi eikä varsinkaan sympaattiseksi tai epäitsekkääksi. Eihän se toisaalta ole lapsen vika mikäli lellitään piloille, mutta sitä Isabella tosiaan on. Kaikki mitä tämä koskaan keksiikään toivoa, toteutetaan mikäli mahdollista ja jos Isabella ei jostain syystä saa tahtomaansa, syntyy valtaisa tunnemyrsky, jossa muiden on hyvä liueta paikalta, antaen diivan myrskytä itsekseen. Diiva on myös hyvä sana kuvaamaan Isabellan luonnetta. Hän katsoo nenänvartta pitkin oikeastaan kaikkia, mutta ei julkisesti itseään korkeammassa asemassa olevia tietenkään. Isabella on ehkä kiukutteleva, pilalle hemmoteltu, juonitteleva ja pikkumainen, mutta kyllä hän osaa oikein käsiteltynä käyttäytyä ystävällisestikin. Yleensä silloinkin Isabellalla on tapana pompotella muita oman pillinsä mukaan, enemmän tai vähemmän tietoisena asiasta itse.
Isabellalle on tärkeää olla paras aina kaikessa ja mikä kurjempaa, todellisessa maailmassa asiat eivät ole niin ja siitäkös neiti on pahalla päällä yhtenään. Toisten arvostelu ja lyttääminen saa Isabellan paremmalle tuulelle, sillä jos jollekulle tulee paha mieli, ei tämä pysty hohtamaan upeana ja valokeilassa jää enemmän tilaa Isabellalle itselleen. Kateus ole Isabellan piireissä hyväksyttävä pahe, vaikka kaikki hienohelmat ovat kuitenkin kulisseissa kateellisia toinen toisilleen jostakin. Bella osaa todella itserakkaana loistaa hyvinä päivinään kaikkia muita kirkkaammin ja silloin onkin hyvällä tuulella, mutta toisinaan nainen keksii oikein keksimällä syitä joita kadehtia ja vertailee itseään alituisesti muihin.

Thannien hopeasuvun kuopus sekä että esikoinen, Isabella, sai alkunsa epäromanttisissa merkeissä. Isabellan setä, Williamin, sekä myös myöhemmin Elizabethin isä, oli saanut itselleen perillisen, komean potran pojan. Isabellan isä oli aina kadehtinut veljeään, joka oli vain kymmenisen minuuttia vanhempi, joka silti sai kaiken ja hän joutui tyytymään toiseksi parhaaseen. Niinpä vanhemmat päättivät useiden väittelyiden sekä keskustelujen jälkeen hankkia myös lapsen, vaikkakin vääristä syistä. Kun Isabella lopulta putkahti maailmaan, oli isä pettynyt siitä, ettei saanut poikaa, mutta lopulta tuoreen äidin tukevien sanojen siivitteleminä isäkin oppi todella rakastamaan uutta pikku prinsessaa. Liekkö ollut tekemistä senkin kanssa että nyt hänellä oli jotain mitä hänen muka paremmalla iso veljellään ei ollut; suloinen prinsessa.
Isabellalla on ollut kohdusta aina tähän päivään asti kaikkea. Vaikka perhe oli hopeasukua, eikä kartano sijainnut kaupungin parhailla seuduilla, eikä se ollut täydellisen upea, eikä vaikutusvaltaa työmaailmassa ollut samalla tavalla, oli silti perheen varallisuus enemmän mitä monilla, monilla muilla. Isi, haluan ponin!, Isi, haluan tuollaisen mekon!, mitä tahansa pieni tyttö prinsessa pyysi, sitä tämä sai.
Kaikki oli hyvin, kunnes tapahtui jotain kamalaa. Thannien kulta sukua siunattiin suloisella kiharahiuksisella tyttölapsella. Ehkä ei ollut Isabellan vika että hänestä kasvoi katkera Thannien kuopusta Elizabethiä kohtaan. Paljon tuntui muuttuvan kun Thannien sukuun syntyi uusi tytär. Isabellasta tuntui, ettei hänen isänsä enää ollutkaan sairaalloisen ylpeä tyttärestään, joten Isabellalla on lapsuudesta asti ollut pakkomielle olla serkkuaan Elizabethiä parempi aivan kaikessa . Tähän asti Isabella on tuntenut voittavansa Elisabethin viimeistellyllä ja huolitellulla ulkomuodolla, isommilla rinnoilla ja vanhemmalla iällään, mutta kuten luonne kohdassa selvennettiin, Isabellalla on aikansa, jolloin etsii itsestään virheitä ja silloinkin ajattelee rintojensa tekevän itsestään valaan, huolitellun ulkomuodon olevan meikkien ja muun huijauksen tuote, sekä Elizabeth on melkein yhtä kaunis, vaikkei joudu näkemään kaikkea sitä vaivaa ja hänen vanhempi ikänsä tarkoittaa että hän kulahtaa aikaisemmin.
Isabellan ja Elizabethin käydessä yhdessä käyttäytymiskasvatustunneilla, Elizabeth ihastui kerran suloiseen poikaan, joka ei kuitenkaan tykännyt Elliestä. Se muistetaan ikuisesti Isabellan historian kirjoissa, sillä kyseisellä pojalla oli ihastus Isabellaan. Jos Elizabeth olisi miehiä liehittelevää sorttia, voisi hyvinkin olettaa Isabellan vaanivan kaikkia Elizabethin pois lähettäneitä.

Isabella on hyvin sivistynyt ja hienostunut. Osaa käyttäytyä, puhuu monia kieliä.
Sen lisäksi että Isabella katsoo halveksuen alempia ihmiskasteja, ei tämä pidä myöskään yhtään joukosta erottuvista, hyvänä esimerkkinä taruolennot. Haltioita vastaan diivalla ei oikeastaan ole mitään, hänestä ne ovat parhaimmassa tapauksessa sivistyneitä ja kauniita. Ehkä osa syyksi voisi lukea sen että Isabellan arkkivihollinen Elizabeth rakastaa haltioita.
Isabellalla ei ole ollenkaan sävelkorvaa. Musiikkia tulee tietysti kuunnella sivistyneissä piireissä, mutta itse Bella ei laula, eikä soita epävireisyyden takia.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3