Mohnake tekee hakua


Täällä pelaajat voivat etsiä pelaajia "orvoille hahmoille". Esim. jos hahmollasi on perheenjäseniä ja haluat niille pelaajia, niin pistät ilmoituksen tänne. Esim2. Hahmollasi on alaisia ja haluat alaisille pelaajia, pistät ilmoituksen tänne. Esim3. Teet hahmon, mutta et aio itse sillä pelata, mutta haluat antaa sen jonkun muun pelattavaksi, pistät ilmoituksen/hahmoesittelyn tänne. (ns. hahmo adoptio)
Ilmoitukset voivat olla joko pilkuntarkkoja tai vapaamuotoisia.. toisinsanottuna voit tehdä valmiin hahmoprofiilin ja etsiä sitten hahmolle pelaajan, tai voit antaa pelaajalle vapaat kädet hahmon luonnissa. Jokainen hahmo pitää kuitenkin hyväksyttää, ennen kuin niillä pääsee pelaamaan.

Valvojat: Crimson, Ivy

Viesti Su Heinä 20, 2014 9:13

Mohnake tekee hakua

Etsiskelen hahmoa, jolta puuttuu tai jolle voisi mahdollisesti kelvata henkivartija. En siis hae omalle hahmolleni vaan tarjoan teidän hahmoillenne. Kerrottakoon hieman kriteereitä koskien isäntä-hahmoa.

-Ei kuulu aatelistoon
-Ei myöskään ole esim. tavallinen mylläri, koska ollaan hieman realistisia
EDIT: - Kyläpäälliköt käyvät kuitenkin.

Saatte itse asettaa omia kriteereitänne henkivartijan suhteen, mutta joustovaraa saisi mieluusti jäädä.

Viesti Ti Heinä 29, 2014 3:51

Re: Mohnake tekee hakua

EDIT!

Viesti Ti Heinä 29, 2014 5:04

Re: Mohnake tekee hakua

No Gray on kyläpäälikkö ja sen äiti kyllä ois sellanen henkilö joka hommais pojalleen vartijan :D Mutta tietenki tämä on vain ehdotus ja ei kiirettä jos muitakin tarjouksia tulee :3

Mutta en pahemmin kriteereitä vaatisi, mies nainen ihan sama, rodullakaan ei ole väliä, mutta puolue varmaan pitäisi olla puolueeton, kun on puolueettomasta kylästä kyse. Mutta toki vohan sellasen twistin tehä että se on jommalla kummalla puolella, mut ei vaan kerro siitä. Joten aika vapaat kädet olisi :D Niin ja tosta alta voit klikata ja vilkasta Grayn hahmoesittelyn.

Viesti To Maalis 05, 2015 3:59

Re: Mohnake tekee hakua

Henkivartija varattu!

Paluu Orvot hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia