Viesti Ke Syys 06, 2017 12:00

Etsitään Ihmisten eliittikenraali(t)

Kaksi uupuu ihmisten riveistä, joten hakusessa olisi.

Tämänhetkiset eliitit:
Constantine Fritz
Noel Artania


Kaksi vaihtoehtoa:

Haraldin, edesmenneen kuninkaan nimeämä eliitti, jolloin kriteerit ovat:
- Vähintään 45-vuotias
- Mielellään miespuolinen
- Ihminen, jolla saa olla maagisia kykyjä. Mutta ei varsinaisesti maagi/velho/jne.
- Erittäin vahvasti taruolento&haltia vastainen
- ofc vahvasti ihmisten puolella
- Uskollinen kuningassuvulle&Ihmisille, mutta saa omata väheksyvän mielipiteen nykyisestä kuninkaasta (kunhan sitä nyt ei toitota yleisesti joka paikkaan, muutenhan mokomalta lähtisi eliitti titteli).


Henryn, nykyisen kuninkaan, nimittämä eliitti (tai tulee nimittämään. Jos haluaa Henryn nimittämän eliitin, silloin pitää pelata ko. peli), jolloin kriteerit ovat:
- Vähintään 30-vuotias
- Mies tai nainen tai jotain siltä väliltä tai jotain aivan muuta
- Mielellään ihminen tai ihmistä muistuttava taruolento. Saa omata maagisia kykyjä, saa myös olla maagi, sikäli mikäli on todellakin taisteluun erikoistunut eikä istu kotona lukemassa loitsukirjoja ja sekoittamassa lemmenrohtoja. Ei mielellään täysiveristä haltiaa, mutta neuvoteltavissa.
- Ihmisten puolella, kuninkaalle uskollinen, mutta ei tarvitse vihata taruolentoja&haltioita niin palavasti. Kuitenkin sen verran puoluetietoinen, ettei ihan jokaisen haltioiden puolella olevan kanssa kaveeraa (ainakaan yleiseen tietoon).
- Jonkinlaista taustaa Henryn kanssa, pitää olla jotenkuten tuttu, jotta Henry nimittäisi eliitiksi.


Hahmolta vaaditaan sotilaallista taustaa ihmisten riveissä ja jo jonkinlaisia urotekoja ja merkkipaaluja menneisyydessä, jotta eliittikenraaliksi pääsisi/on päässyt. Suotavaa olisi, ettei uudet eliitit kuitenkaan muistuttaisi liikaa nykyisiä taustaltaan tai taidoiltaan.
Eliittikenraalilla saa myös olla omat joukot, joita tuo johtaa, mutta ne eivät ole pakollisia. Eliiteillä on kuitenkin valtaa ja asemaa yli kaikkien muiden sotilaallisten tahojen kuninkaan armeijassa.

Mikäli kiinnostuit niin paikan voi varata ja varausta pidetään max. kuukausi, jonka aikana väsäilet esittelyn ja heität ylläpidolle yksärillä luettavaksi. Hahmonluontiin pätee samat säännöt mitä normaalistikin ja säännöthän löytyvät täältä. Mikäli olet uusi pelaaja ja et vielä rekisteröitynyt foorumille, voit hahmoesittelyn heittää sähköpostilla osoitteeseen aksutar@thenightfantasy.com
Eliitiksi voi myös nostaa jonkun jo olemassa olevan hahmonsa, jos sattuu sopimaan kriteereihin (vain Henryn nimeämänä siinä tapauksessa).

Kaikesta voi neuvotella ja minä mielelläni autan hahmonluonnissa jos on kysymyksiä ja ehdotuksia.