ETSITÄÄN: Haltiakaksoset (tulevalle hahmolle)


Täällä pelaajat voivat etsiä pelaajia "orvoille hahmoille". Esimerkiksi jos hahmollasi on perheenjäseniä ja haluat niille pelaajia, niin pistät ilmoituksen tänne.
Ilmoitukset voivat olla joko pilkuntarkkoja tai vapaamuotoisia.. toisinsanottuna voit tehdä valmiin hahmoprofiilin ja etsiä sitten hahmolle pelaajan, tai voit antaa pelaajalle vapaat kädet hahmon luonnissa. Jokainen hahmo pitää kuitenkin hyväksyttää, ennen kuin niillä pääsee pelaamaan.

Valvojat: Crimson, Ivy

miu

Uusi tulokas
Uusi tulokas

Viestit: 8

Liittynyt: Su Syys 09, 2018 7:58

Viesti Ma Loka 15, 2018 3:26

ETSITÄÄN: Haltiakaksoset (tulevalle hahmolle)

Moikka!

Olen jossakin vaiheessa tuomassa Ivellan-nimistä haltianuorukaista ja etsisin hänelle kaksosta. Saa olla mies tai nainen, identtinen kaksonen tai ei -identtinen.

Ideana olisi että kaksikko olisi ~100v. Eli nuoria, ylpeitä ja kokemattomia. Kaksikko kuuluisi aatelisiin haltioiden puolelle ja olisi menettänyt isänsä sekä vanhimman veljensä sodassa, mikä tekisi heistä ns sukunsa vanhimpia ja kaikki vastuu olisi siirtynyt nuorukaisten harteille. Äiti olisi ollut kuolemansairas jo jonkin aikaa eikä siten kykenevä huolehtimaan lapsistaan. Kaksikolla voisi myös olla nuorempi (lapsi-ikäinen?) pikkusisko. Ja jos yhdistää kokemattomat nuorikot, paljon omaisuutta sekä sen nuoruuden vastuuttomuuden mitä saadaan aikaan? Luultavasti aikamoisen katastrofin ja sekametelisopan!

Luvassa olisi siis kaiketi hauskoja kommelluksia, varojen päämääräätöntä tuhlailua, juhlia(?), harkitsemattomia tekoja jne. ja toivottavasti monivivahteinen kasvutarina molempien puolesta.

Mulla on aina tapana tehdä ensiksi hahmolle inspisloota pinterestiin ja Ivellanin omaa pääsee kurkkaamaan tästä: Ive
Olen mieltänyt Iven tuollaiseksi pitkäksi ja hoikaksi haltiaksi, jonka sukupuoli on ensisilmäyksellä vähän hankala arvata, kun olisi niin kaunis kasvoiltaan ja siro rungoltaan. Ive taitaisi sähkö- sekä ilmamagiaa ja osaisi ampua jousella. Hänellä olisi platinanvaaleat/valkoiset/hieman hopeaan taittavat pitkät hiukset ja vaaleansiniset/jäänsiniset silmät.

Myös jonkinlainen nimetty huoltaja kaksikolle voisi olla kiva jos Ive veljensä/siskonsa saa! Hänelle olisi luvassa päänvaivaa ja harmaita hiuksia!

Toivottavasti joku tähän ideaan tarttuu ja lähtee mukaan! Yhteys mieluiten discossa, oon valmis myös suunnittelemaan muitakin hahmosuhteita Iven varalle!

Kiitos!

-miu

Bonuksena soittolistaa (spotify)

Viesti Ke Marras 14, 2018 11:34

Re: ETSITÄÄN: Haltiakaksoset (tulevalle hahmolle)

Voisin olla kiinnostunut. Pidän kaksosideasta, ja miellläni loisin haltianuorukaisen, joka on vähän tyhmänrohkea, itsepäinen, täynnä energiaa ja äänekäs. Eli varmasti käy kaikkien mahdollisten hermoille ja menee ihan tahallaan tökkimään nukkuvaa lohikäärmettä kepillä.

miu

Uusi tulokas
Uusi tulokas

Viestit: 8

Liittynyt: Su Syys 09, 2018 7:58

Viesti La Marras 17, 2018 4:28

Re: ETSITÄÄN: Haltiakaksoset (tulevalle hahmolle)

Hei Forte!!! Kiitos ihan valtavasti! Kuvailemasi on juuri sitä mitä hainkin. Otan sinuun yhteyttä discossa niin voidaan suunnitella vähän enemmän.

Edit. Vai oletko siellä? No laitan yksäriä :' DD

Paluu Orvot hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö