Arent Bazer


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat ihmisten puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Viesti Pe Helmi 02, 2018 6:10

Arent Bazer

Nimi: Arent Bazer
Ikä: 28
Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero henkeen ja vereen
Puoli: Ihmiset (Asuu ihmisten kylässä ja hänen leipurihahmonsa on vain pienoinen sodasta piittaamaton pullien vääntäjä, mutta todellisuudessa Arent ei ole kenenkään muun kuin, yllätys, itsensä puolella)
Ammatti: Varas, mutta peitehommina toimii leipurina.

Ulkonäkö: Arent on noin 170 cm pitkä ja hyvin kapea mieheksi, hänellä ei ole leveät hartiat, mutta ne ovat jäntevät, kuten koko mieskin. Miehen keho on hyvin siro, kun Arent laittaa mekon päälleen, hän kävisi naisesta. Kuitenkin naisellisesta kehosta huolimatta Arent on hyvin komea mies. Tai niin mies kuvittelee olevansa, koska tähän mennessä kaikki naiset, joihin hän on kiinnittänyt huomiota, ovat kaatuneet hänen syliinsä. Arent on epätavallisen kalpea, joka selittynee sillä, että hän on tullut Cryptiin eri valtakunnasta, jossa monet ovat hyvin kalpeita. Sekä Arentin leipuriammatti lisää tämän kalpeutta, onhan jauhoinen ilma hyvin valkaisevaa. Miehen silmät ovat kuin pienet metsälammet, kirkkaan siniset, joissa on pieniä vihertäviä täpliä. Nenä on taas niin tavallinen, että huonommat kuvailijat eivät osaisi sanoa sen kummemmin. Nenä on omalla paikallaan, ilman kummempia muutoksia. Arentin suu on taas aina kääntynyt pieneen hymyyn, kuin tämä olisi tehnyt kaikille maailman ihmisille pikku jäynän. Vaikka Arent hymyilee paljon, ei hänelle ole suotu hymykuoppia, vain pari naururyppyä ilmestyy aika ajoin Arentin suun ympärille. Arentin veikein kasvonpiirre on hänen hajanaiset pisamansa, joka tuo nuoren pojan viekkautta.
Arent rakastaa hiuksiaan, koska ne ovat vaaleat ja punertavat yhtä aikaa. Tietyssä valaistuksessa ne näyttävät erittäin vaaleilta, miltei kultaisilta. Ja toisessa valaistuksessa hiukset ovat hyvin kupariset. Arent on monesti hyötynyt vaihtelevasta hiusväristään. Miehen hiukset ylettyvät yli korvien, niin että ne voivat vetäistä pienelle ponihännälle. Ainoastaan Arentin vasemmasta korvasta huomaa, että mies on ollut joskus vaarallisimmissakin tilanteissa, kuin pullien pyörittely. Korva on hurjan näköinen, koska suoraan sanoen siitä uupuu puoli korvaa.
Arentin vaatteet ovat yleensä maanläheisiä, monesti ruskean ja vihreän sekoituksia. Oikea vaatetus on Arentille erittäin tärkeä, sillä hän muuttaa henkilöllisyyttään pukeutumalla taidokkaasti jäljitellen erilaisiin asuihin. Arentin vaatekaapista löytyy monen moisia naisten hepeneitä, sekä miesten vaatteita ja erilaisia turkiksia. Yleensä Arent pukeutuu, siis kun hän ei ole peiteroolissa, tavallisiin rusehtaviin pussihousuihin ja ihon myötäilevään paitaan, jonka päälle on nakattu kangasliivi.

Luonne:
Arent on maailmaa nähnyt mies, joten hän ei vähästä hätkähdä. Arent omistaa raudan lujat hermot, joka on hyvä asia hänen ammatissaan. Miehen perusluonteeseen kuuluu ainainen pieni iloisuus, vaikka tilanne olisi mikä tahansa. Arent ei kuitenkaan naura paljon. Arent on erittäin suunnitteleva persoona, aina kun hän aikoo tehdä varkauden, hän suunnittelee sata ja yksi eri vaihtoehtoa, miten toteuttaa puhalluksen ja juuri tämän takia Arent on harvemmin epäonnistunut suunnitelmissaan varastaa jotain. Arent suoraan sanoen rakastaa hioa viimeiseen saakka suunnitelmiaan, jonka takia hän on erittäin pikkumainen ja kaikkitietävä. Arent tutustuu aina kohteeseen huolella, joka ikiseen yksityiskohtaan analysoiden nopeasti parhaimmat suunnitelmat siihen tilanteeseen. Karismaa löytyy rutkasti tästä miehestä, hän puhuu naisen kuin naisen pyörryksiin liukkailla fraaseillaan. Karismansa ansiosta Arentilla on paljon suhteita ympäri Cryptiä, joitten kautta miekkonen saa tietonsa. Arent tulee yleisesti juttuun aivan kenen tahansa kanssa, toki poikkeuksia on mutta mies ei niistä niin välitä, kuitenkin Arent on onnistunut luomaan suuren verkoston ympärilleen, jonka tuomaa valtaa tämä käyttää hyvin taidokkaasti. Hän osaa manipuloida valheillaan ja puheillaan taidokkaasti miehet, naiset, lapset, vanhukset ja eläimetkin puolelleen tai ainakin omaksi hyödyksi.
Eri valtakunnissa Arentia etsittiin nimellä kasvoton mies, jo sen takia, ettei hän jättänyt mitään jälkiä ja kaikki uhrit; miehet ja naiset olivat niin ihastuksissaan, etteivät he osanneet antaa mitään tuntomerkkejä. Arentista pystyy huomaamaan pientä narsistin vikaa, koska monesti työtilanteessa oma etu on ensimmäisenä, eikä mikään viaton eliö saa häntä pysähtymään silloin kuin se ei ole hänelle hyödyksi. Kuitenkin leipurin ammatissa Arent tuntee aivan oikeaa myötätuntoa jonkin verran, varsinkin jos hän näkee riutuvan lapsen koiran kanssa. Juurikin se koira laukaisee sen pienen äänen miehen päässä, jota myötätunnoksi voi jopa sanoa. Voisi sanoa, jopa että Arent rakastaa koiria eniten maailmassa, siis itsensä jälkeen.
Arentin suurin heikkous on kuitenkin suunnaton korkean paikan kammo, joka on tullut hänen menneisyydestä. Arent lamaantuu täysin, jos hän joutuu tavallista taloa korkeammalle, kuten kirkon torniin, suuren kartanon katolle ja niin edelleen. Arent ei pelkää sen takia tavallisen talon katolla juoksentelua, koska hän tuntee ne kuin omat taskunsa ja tietää ettei mitään tule sattumaan ilman että hän tietäisi syytä. Kuitenkin sitä korkeammat paikat on ylipääsemätön asia Arentille, joten hän luopuu mieluummin leikistä kuin kipuaa ylös. Arent pystyy esittämään monia rooleja taidokkaalle valehtelulla ja äänen muutoksella.

Menneisyys:
Arent ei ole alun perin Cryptistä kotoisin, vaan Cryptia pohjoisemmasta valtakunnasta, jonne hän syntyi äpäränä. Sen takia kyläläiset sorsivat ja pahoinpitelivät Arentin äitiä, kun tämä odotti ainutta lastaan. Kyläläisten käytöksen takia heikko hermoinen nainen menetti viimeisenkin järjen valon päästään. Arentin lapsuus oli rankkaa hullun äidin kanssa ja kylmien kyläläisten pilkkaa kuunnellessaan, mutta tämä kehitti Arentista taitavan varkaan ja puhujan, koska hänen piti jo viisi kesäisestä saakka keksiä keinoja varastaa
ruokaa itselleen ja äidilleen. Arentin korkean paikan kammo johtuu hänen äidistään, joka kuvitteli itsensä lintuemoksi. Kun Arent oli seitsemän kesäinen, pojan äiti järjesti pienen metsäretken rakkaalle pojalleen korkean kallion päälle. Arent oli aivan innoissaan siitä, koska harvemmin äiti hankki sen päivän ruuat ja halusi viettää poikansa kanssa aikaa. Mutta kesken retken Arentin äiti keksi, että pitäähän hänen oman poikasensa jo osata lentää, joten hän heitti hulluuspäissään Arentin kalliolta alas. Onneksi Arent selvisi kuolemalta saadessaan kallion kitukasvuisista puista kiinni, jotka hidastivat putoamista, mutta kuitenkin hän mursi jalkansa. Tämän tapahtuma jätti Arentiin niin valtavan trauman, että vasta vuosien harjoittelun jälkeen hän uskalsi kiivetä tavalliselle katolle. Parin vuoden jälkeen Arent jätti kylän ja hullun äitinsä taakseen marssien kohti uusi maisemia.
Kun Arent oli noin kahdenkymmenen paikkeilla, oli hän kerinnyt niittää mainetta monen moisessa paikassa rikollisena, naistennaurattajana, ja hyvänä leipurinakin, sekä hän on oppinut jonkin verran taistelemaan, muttei hyvin. Noiden vuosien aikana, jolloin Arent oli hommannut kaikki arvonimensä tai haukkumanimensä, miten sen nyt ottaa, mies on kerinnyt myös hankkia tietoa luostareista. Luostareissa Arent oppikin vihdoin ja viimein lukemaan ja kirjoittamaan yleiskieltä ja haltiakieltä erään miehen avulla, josta tuli Arentille ehkä jopa isähahmo. Mutta silloin Arent kuuli Crypt - nimisestä valtakunnasta, jossa olisi, vaikka minkä näköisiä taruolentoja ja niillä arvokkaita rikkauksia, joten tämä päätti taas vaihtaa maisemaa ja hyppäsi ensimmäiseen laivaan, joka lähti Cryptiä kohti. Määräpäähänsä päästyään Arent lähti tutkimaan ja kartuttumaan tietojaan ja suhteitaan. Varas on päässyt irti. Seitsemän vuoden aikana jona Arent on asunut Cryptissä, hän osallistui sotaan joko hoiturina tai sotilaana naamioituneena, koska sotasaalista pystyy aina varastamaan itselleen ja myydä sen takaisin haltioille. Kuitenkaan Arent ei viihtynyt sotatantereella kauaa, vaan päätti hankkia oman leipomon ja sen takahuoneesta jatkaa varastamista. Vaikka Arentilla on ollut useita suhteita naisien kanssa, koskaan tämän kohdalle ei ole sattunut sellaista naista, joka olisi jäänyt vaivaamaan miestä

Taitoja:
– taitava pujahtamaan pienistä väleistä ja kiipeilemään, joka auttaakin hänen pääammatissa.
- lukee ja kirjoittaa yleiskieltä ja haltiakieltä
– Naamioituminen onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa.
– vikkelä jaloistaan
– pystyy näkemään monta vaihtoehtoa joka asiassa.
Avatar

Monarkki

Viestit: 13937

Liittynyt: Pe Marras 23, 2007 2:47

Paikkakunta: Crypt

Viesti Pe Helmi 02, 2018 6:13

Re: Arent Bazer

Tervetuloa (takaisin) TNFään!

Viesti Pe Helmi 02, 2018 6:16

Re: Arent Bazer

Niin taas :lol:

Paluu Ihmisten puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö

Muuta yksityisyysasetuksia