William Thann


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat ihmisten puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 12:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ti Huhti 26, 2011 7:52

William Thann

Pelaaja: Nipustin
Koko nimi: William Thann
Kutsumanimi: Will, Willy, William
Ikä: 22
Puoli: Ihmiset
Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Mies
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero

Ulkonäkö
Willin silmät ovat tummat ja suklaiset, sekä silmäripset tummat. Willin kulmat ovat ruskeat, vaikka vaalea onkin hänen luonnollinen hiusten värinsä, sama juttu on hänen siskonsa hiuksien ja kulmien kanssa. Hänen hiuksensa ovat korviin asti pitkät ja luonnon aaltokiharat. Hänen pikkusiskollaan on vain hieman pidemmät hiukset kuin Willillä, mutta paljon tuuheammat ja eloisammat, sekä kiharammat. Viikset sekä parran Will pitää poissa, mutta jättää aina leuan kohdalle pikkuisen lyhyen, siistin parran, huulen alapuolelle leuan luokse siis, jota kuitenkin trimmaa että se pysyy aina samanpituisena eikä ala villiintymään. Will on noin 175 senttimetriä pitkä, ja komeasti harteikas mies. Will ei ole kuten siskonsa. Hänen kätensä ja jalkansa eivät ole luonnostaan naisellisen ohuet vaan aika paksut ja vahvan näköiset, jota ne tietenkin myös ovat. Vielä takaisin kasvoihin; Williamin kasvot ovat miehekkäät ja veikeän näköiset, hänestä ikään kuin paistaa se viihdyttäjän, bardin ja pellen status, jonka hän on hankkinut itselleen kylällä. Hänen kasvonsa eivät ole terävät, vaan melko pehmeän näköiset, mutta eivät kuitenkaan lihavat. Willin kaula on myöskin näyttävän pitkä ja laiha. Siskonsa tapaan, Willinkin solisluut ovat komeasti esillä. Myös hänen aataminomenansa on koreasti näkyvillä.
Will pukeutuu yleensä vihreään. Sillä ei ole mitään tekemistä haltioiden ihannoinnin kanssa, kuten hänen siskollaan, ei! Vaan se vain on hänen lempivärinsä. Will on myös yleensä heikkona tyttöihin joilla on vihreät silmät. Willillä ei ole ollenkaan jotain tiettyä asua, vaan keikari rakastaa vaatteita, erilaisia värejä ja kankaita ja sulkia ja saappaita ja ihana kaikkea pukeutumiseen liittyvää. Mies käyttää myös yleensä koruja, kuten sormuksia, koska vain pitää niistä. Korujen tulee aina olla kultaisia, että ne sopivat hänen ruskettuneeseen ihoonsa ja eivät näytä turhan naisellisilta.

Luonne
Will on luonteeltaan rento ja humoristinen. Poikaa on vaikea saada ottamaan mitään vakavasti, toiset sanovat ettei hän siihen pystyisikään. Poika on aina hauskuttamassa muita, ja jos ei muita niin itseään, jollakin sarkastisella, humoristisella tai joskus jopa pervohtavalla vitsillä. Häntä ei koskaan näe alakuloisena, eikä varsinaisesti minään energia-ilopilleri-pomminakaan. Hän on vain aina rento hauskuttava oma itsensä. Pojassa on kuitenkin äkkipikaisuuden vikaa. Jos Willin saa suututettua, tämä käy todella hyökkäykseen juuri sen enempiä miettimättä. William on myös aina valmis tekemään jotain ritarillista neitokaisille. Jos poikaa kuitenkin painaisi jokin maailmaa kaatava murhe, ei hän sitä muille näyttäisi vaan jatkaisi esittämistä entiseen tapaansa ja murehtisi sitten yksin ollessaan. Hänen läheisilleen on kuitenkin helppoa kertoa milloin poika on suuttunut tai murheissaan jostain.

Mennyttä & Perhettä:
Löydä tietoa suvusta!
Aluksi suvusta vähäsen: Ensinnäkin rakas pikkusisko Elizabeth, sisarukset voivat kertoa toisilleen ihan kaiken ja ovat äärimmäisen läheisiä. Perheeseen kuuluu siis myös vähemmän rakkaat äiti ja isä, sekä jälleen rakas isoäiti. Sukuun taas kuuluu paljon lisää ihmisiä, mutta nämä perheeseen lasketut elävät Thannien kartanolla. Thannin suku on varsin maineikas ja varakas, jonka kaikki tuntevat. He ovat hienostuneita, eikä tähän asti ainakaan ole ollut montaa mustaa lammasta heidän ylväässä suvussaan, mutta Elizabeth taitaa olla nyt ensimmäinen kun on niin hulluina haltioihin. Hänen veljensä on aivan eri maata. Will ei pidä haltioista, hän ei siedä haltioita. Hänestä ne ovat kaikki kieroja murhaajia, jotka todellakin ampuvat ensin ja kysyvät sitten.
William on siis heidän perheensä esikoinen ja oli varsin toivottu lapsi, kun avioparia oli ennustettu hedelmättömiksi. Poika on pienestä pitäen saanut toteuttaa itseään ja olla vapaakasvatuksessa, ettei vain pojan värikäs luonto kolhiintuisi. Kun kuitenkin tuli koulun aika, pääsi pikku-Willkin opintielle. Koulu ei kuitenkaan sopinut pojalle. Lapsi oli lahjakas, sekä oppi nopeasti, mutta jatkuva häiriköinti ja löhöily eivät silti sopineet koulun tapoihin. Monen monituiset rangaistuksetkaan eivät saaneet poikaa muuttamaan itseään, joten vanhemmat näkivät parhaaksi hankkia pojalle opettajan kotiin. Järjestely oli mitä toimivin sillä poika keskittyi huomattavasti paremmin kotonaan kun ei pitänyt istua pitkiä aikoja paikoillaan ja lukea kappaleita muiden kanssa. Sekä juuri syntynyt pikkusisko innosti Willin opiskelua, hän tahtoi näyttää vauvalle miten tuli opiskella ahkerasti. Oppi taisikin mennä vauvalle perille kerta heitolla, sillä vuosia myöhemmin selvisi että pikku siskosta tuli melkoinen lukutoukka ja ahkera opiskelemaan. Kotiopetus miellettiin hyväksi oppimistavaksi ja myöhemmin siskokin sai nauttia kotiopetuksen mukavuuksista. Will kävi hieman vanhempana niin sanotun käytös- ja herrasmieskurssin. Will hurmasi kaikki käytöksen opettajansa kohteliain elkein, sekä karismaattisella persoonallaan.
Jo varsin nuorena miehenalulla oli paljon naisihailijoita, joita löytyy yhä nykyäänkin, osa heistä on vain ystäviä, hyvin, hyvin, pieni osa.
Siskostaan William on yhä aika tarkka, sekä huolehtivainen. Lapsina heillä oli tapana leikkiä, ratsastaa, miekkailla, kiipeillä puissa ja vain seikkailla keskenään. Will vanhempana piti tietenkin aina huolta pikkusisarestaan. Usein kun he joutuivat kiipeliin jostain mitä olivat tehneet, otti Will ritarillisesti kaikki syyt omille niskoillensa. Yleensä vika oli kyllä pojan, joka oli saanut siskonsa mukaan tyhmiin kolttosiin.
Aatelisperheen esikoiseksi William on siis rento ja omanlaisensa vapaakasvatuksesta nauttinut lapsi.
Töitä, aatelislapsosena, Willyn ei ole juuri koskaan tarvinnut tehdä, mutta äärimmäisen karismaattisen luonteensa, synnynnäisen tarinoiden kertomisen lahjansa, soitto- ja laulutaitojensa, sekä luonnostaan äärettömän huumorintajunsa, siivillä poika on esiintynyt monissa juhlissa, aluksi heidän omissaan, mutta myöhemmin poika on ollut varsin haluttu esiintymään myös majatalolle tai kapakoille, sekä muihinkin juhlatilaisuuksiin, joskus tämä viihdyttää ihmisiä jopa torilla, markkinoiden aikaan. Mies osaa naurattaa kerta toisensa jälkeen yleisöään. Hänen bravuurejaan ovat hupaisat juomalaulut. Hänen unelmissaan on päästä joskus kuninkaan hoviin esiintymään ja soittamaan, no siis, viihdyttämään. Olisihan hänessä, sekä ritarin että hovinarrin vikaa.
Williamin korviin kantautui entisen kuninkaan kuoleman jälkeen, että itse prinsessa Lilylle etsittiin viihdykettä ja kansa saisi tulla kokeilemaan onneaan prinsessan piristämiseksi, joten Williamia ei sitten pidätellytkään mikään. Keikarin onneksi prinsessa löysi hänen temppunsa sekä herrasmiesmäisen asenteensa viihdyttäväksi, joten William nautti kunniasta viihdyttää kuvan kaunista prinsessa Lilyä yhden päivän ajan ja siinä samalla ihastuikin tuohon maailman kauneinpaan olentoon palavasti - ne on ne himskatin vihreät simmut! Toistaiseksi Will on pitänyt omat tunteensa hyvin salaisina, sillä mahdollisuudet vastakiintymyksen saamiselle olivat niin olemattomat, mutta saahan sitä mies aina uneksia.


Erityisemmistä kyvyistä, taistelutavoista, sekä muita mielenkiintoisia maintoja
- Omistaa oman hevosen, jota säilyttää talleilla.
- Taitava ratsastaja, siskoaan hieman huonompi
- Puhuu monia kieliä, mutta ei sanaakaan haltijaa, silkasta inhosta
- Laulaa kuin unelma ja osaa soittaa monia soittimia
- Herkkä makuaisti. Taitava ruoka, viini, sekä olut asiantuntija.

- Taitava miekkailija ja ihan kelpo jousiampuja
- Ei kieltäydy kaksintaisteluista, ei vihaa sotaa, ja jos sota syttyisi olisi valmis lähtemään rintamalle.
- Kaksintaistelussa pärjää parhaiten taidon, sekä ketteryyden ansiosta, ei niinkään voiman.
- Hänen vyöllään oleva laukku on kallis taikalaukku. Se näyttää pieneltä, mutta todellisuudessa sen sisään on langetettu ulottuvuus loitsu, niin että sinne saa mahtumaan vaikka hevosen, jos vain saat sen survottua aukosta sisään. Näinpä Will saattaa kantaa vaikka viikon tarvikkeita pikkuruisessa laukussaan, jota usein hyödyntää tempuissaan.
Lähtiessään retkelle ulos kylästä, pitää yleensä miekkaa vyöllään (sehän on vain vakuuttavan ja urhoollisen näköinen asuste, mutta muulloin säilyttää sitä kaiken muun romun seassa ulottuvuuslaukussaan, Uuällässä.

- Kirjoitus ja lukutaitoinen
- Haaveilee töistä kuninkaan linnassa
- Todella sosiaalinen tapaus, ystävystyy helposti
- Eniten pitää ihmisistä, mutta ei ole syrjivä muitakaan rotuja kohtaan, ainoastaan haltiat ovat jotain mitä hän inhoaa ja lohikäärmeet ovat jotain, joidenka suhteen olisi enemmän varuillaan.
- On käynyt herrasmieskoulunsa ja käyttäytyy myös oikein herrasmiesmäisesti. Ainut poikkeus on silloin kun tullaan siihen tilanteeseen, että on maisteltu väkiviinoja liikaa, silloin Will käy vähän liian tuttavalliseksi.
- Kerrassaan hurmaava naisihmisten mielestä
- Vihreä silmäiset typykät varokaa, hän saapuu varastamaan sydämenne<3

Williamin lauluja täältä:3

Käynnissä olevat pelit
This night is just for us
Hurmaava avustaja

Pelatut pelit
Jos nyt tämän kerran
Laululintu
Pelkkiä rakastajia
Oh I'll forever and ever remember those eyes~

________________________________________________________


Hahmoon liittyvät NPC-hahmot:

Koko nimi: Elizabeth Minerly Thann
Kutsumanimi: Ellie(perhe + ystävät)
Ikä: 17
Puoli: Haltiat, ei tietenkään julista sitä ääneen, asuu kuitenkin ihmisten keskellä. Kuitenkin aika puolueeton, ei toivo sotaa.
Rotu: Ihminen
Sukupuoli: Nainen
Sex: Hetero

Ulkonäkö
Upea tulkinta Elizabethistä<3 Art (C) Nya
Elizabethin hiukset ovat vaaleat, kuin kultaiset ja kiharat. Hiusten pituus vaihtelee ajoittain, talvisin tyttö ei leikkaa hiuksiaan, jolloin ne kasvavat olkapäiden peitoksi, mutta aina keväällä tyttö leikkaa jälleen hiuksensa vain niskaan yltäviksi, juuri korvat peittäviksi. Kiharat ovat luonnonkiharaa, ja hänen hiuksensa ovat huomattavasti enemmän kiharat kuin hänen veljensä. Ellien kasvot ovat pehmeästi muotoutuneet ja aina ystävällisen näköiset. Tytön pitää tehdä todella töitä näyttääkseen vihaiselta, joten sen takia hän ei vaan suutu usein. Hänen silmänsä ovat vähän kapeanmalliset, mutta silti ystävälliset. Ne ovat myös hieman kaukana toisistaan. Hänellä, kuten hänen isoveljellään, on luonnostaan pitkät, tummat ja tuuheat ripset. Silmienvärin molemmat lapsista ovat perineet isältään, eli suklaisen ruskean. Vaikka Elizabeth on luonnostaan vaalea hiuksinen, hänen kulmansa ovat vaalean ruskeat. Ellien nenä on varsin ylevä, kuten aatelissukuun sopii. Se ei ole kovin ulokkeinen, mutta sen pää on ylväästi hyppyrillä, vaikkei kuitenkaan niin että tytön nenä millään tavalla muistuttaisi kärsää, ei sillä tavalla. Neitokainen on noin 160 senttiä pitkä, eli ei mikään lyhyt muttei missin pituuksissakaan. Elizabethin kroppa taas; hän on laiha ja luonnostaan aika ohut käsistään sekä jaloistaan, mutta tämä ei tarkoita että hän olisi heikko. Ei, tyttö on harrastanut pikkuruisesta asti ratsastamista, sekä itsepuolustusta, jonka ansiosta hänellä on atleettiset lihakset. Mutta ei mitään liian näkyvää. Tytön vyötärö on suloisen kapea ja lantio näkyvä, mutta ei kovin leveä. Rintavarustus tytöllä on melko olematon. Varsinkin kuin tyttö ei tykkää pitää päällään minkäänlaisia mekkoja(ei kyllä tykkää pitää hameitakaan), isoja kaula-aukkoja tai toppauksia. Olkapäät tytöllä eivät ole naisellisen pikkuruiset vaan laihat ja myös aika leveät. Elizabethin lapaluut ovat kauniisti esillä luonnostaan mikä korostaa entisestään tytön laihaa vaikutelmaa. Ihon väriltään Ellie on vaalea, vaikkakin jokseenkin ruskettunut kesäisin. Syksyn tullessa ihon on tapana vaaleta jälleen melko valkoiseksi, aina ensi kesään asti.
Elizabethilla ei varsinaisesti ole yhtä tiettyä asukokonaisuutta. Haltioiden ihannoinnin vuoksi, tyttö yleensä pukeutuu vihreään ja vaihtelevasti myös ruskeaan, luonnonvalkoiseen ja mustaan. Usein tytön näkee valkoisessa, kauluspaidan kaltaisesta materiaalista valmistetussa, olkapäät paljaaksi jättävässä, kuitenkin pitkähihaisessa paidassa, jonka päällä on vihreä sametti liivi. Housuja on monenlaisia. Luonnossa liikkuessa housut ovat yleensä myös ratsastukseen sopivat, aika ihonmyötäiset ja ruskeat.

Luonne
Vaikka Elizabeth ei pidä sodasta tai tappeluihin joutumisesta, hän tykkää kyllä miekkailla ja taistella harrastuksena. Tämä on hieno esimerkki tytön aika ristiriitaisesta luonteesta. Ellie ei ole syntynyt pysyäkseen aloillaan, vaikka hän on hienosta suvusta ja hänellä on oikea hienostonaisen koulutus käytynä, ei tyttö ole mikään lady! Hän on kaikkea muuta! Mekot, puhumattakaan korseteista, ahdistavat tyttöä, eikä hän pidä meikkaamisesta juuri sen enempää. Miksi meikata kun on luonnostaan niin nätti. Moni Thannin suvussa, etenkin hänen äitinsä, sekä isoäitinsä, pitävät tyttöä jonain uuskapinallisena, koska tämä kieltäytyy pitämästä mekkoa, ellei ole jokin juhla tai vastaava. Korsettia tytölle ei saa silloinkaan, mutta ei tämä sitä onneksi juuri tarvitsekaan. Isoäiti ja äiti uskovat tytön tulevan järkiinsä vielä, ja että tämä on vain hetkellinen muoti-ilmiö.
Pääpirteittäin Elizabeth on tyyni ja mietiskelevä, hän ei ole kovin äkkipikaista sorttia, eikä myöskään sitä kaikista sosiaalisinta väkeä. Ainakaan miesten kanssa, veli tosin on poikkeus. Elizabeth kuitenkin ystävystyy kohtuun helposta ja tulee hyvin toimeen, rodusta ja muista välittämättä, melkein kaikkien kanssa oikein hyvin.

Menneisyys & historia

Isoveli William Thann. Kuuluu Thannin maineikkaaseen sukuun. He ovat rikkaita ja hienostuneita, eikä tähän asti ainakaan ole ollut montaa mustaa lammasta heidän ylväässä suvussaan, mutta Elizabeth taitaa olla nyt ensimmäinen, kun on niin hulluina haltioihin. Hän on opiskellut haltioiden kieltä, kulttuuria ja tapoja, omiensanojensa mukaan vain harrastuksen vuoksi mutta todellisuudessa tyttö olisi noiden ylväiden olentojen puolella tässä naurettavassa sodassa, jos sellainen tulisi. Tyttö on kuitenkin jo pienestä asti aatelisten parissa kasvaessaan oppinut äitinsä kasvatuksessa pasifistisia ajatuksia, eikä kannata sotaa ollenkaan tänäkään päivänä.

Muuta jännää:
- Omistaa veljensä tavoin myös oman hevosen, valkoisen kauniin tamman. Säilyttää myöskin sitä tallilla hoidossa.
- Lukee ja kirjoittaa erinomaisesti ja nauttii myös siitä
- Veljensä känni sekoilujen takia ei kovin paljon pidä alkoholista, ja juo sitä ainoastaan viininä ja seurajuomana ja ennen kaikkea: Kohtuudella. Eikä koskaan surullisena maistelekaan.
- Kaksintaistelussa pärjää parhaiten taidon, sekä ketteryyden ansiosta, ei niinkään voiman.
- Hieman arka muita rotuja kuin ihmisiä tai haltioita kohtaan
- Esiintyi pienempänä veljensä apulaisena tämän vetäessä omaa showtaan
- Ei mikään lady; ei pidä mekoista eikä teen hörppimisestä ja juoruilusta
Aseet /taidot /jne:
- veljensä tavoin hyvä ratsastamaan, heistä kahdesta kylläkin se parempi. Ymmärtää veljeään paremmin hevosia.
- Osaa kaksintaistelua miekalla, sekä itsepuolustusta ilman asetta, mutta ei koskaan ole oikeasti taistellut taistellut, ainoastaan harrastuksena.
- Osaa puhua haltioiden kieltä hyvin, sekä alkeita myös joistain muista kielistä
- Varsin kaunis lauluääni, mutta ei osaa laulaa matalia ääniä, eikä ole opetellut soittamaan mitään.
- Kuljettaa yleensä mukana pikkuruista, kaunista veistä, joko kiinnitettynä vyöhön tai piilotettuna saappaaseen. Ei kuitenkaan siis aina pidä mukana.
- Osaa loitsukirjan kanssa muutaman helpon alkeisloitsun, harjoittelija taikuri
- Livistäessään kotoa, neito esiintyy usein Ellie Rune, nimen suojin.
Viimeksi muokannut Nipustin päivämäärä La Loka 19, 2013 7:26, muokattu yhteensä 5 kertaa
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 12:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ti Elo 07, 2012 7:22

Muutin ikää enemmän keskiaika realistiseksi.
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Ritari

Viestit: 1215

Liittynyt: Su Huhti 10, 2011 12:35

Paikkakunta: The Land

Viesti Ti Joulu 18, 2012 10:50

muokattu 11.7.2011 -> tavatut ja mielipide, laulut
18. 12. 2012 -> poistin tavatut (en jaksa pitää sellaista tai en minä tiedä, en ainakaan tähän asti ole moista täytellyt), korjasin sanan mieli_pide, lisäsin sisaren Elizabeth Thann NPC-hahmoksi mukaan veljen esittelyyn. Yleistä siistimistä ulkoasussa. Lisäsin Williamin kuulumisia menneisyyteen.
Muokkasin muokattu kohdan hahmoesittelystä irralliseksi koska se ei ollut, phyi!, nätti.
Lisäsin kohdat pelatut pelit ja käynnissä olevat pelit
Only after losing everything, you are free to do anything
---
Once upon a time,
Young lad, who believed in the unbelievable.
Foxy elven blooded, who was bound to a cursed sword.
Charming nobleman, who knew his way with the ladies.
Betrayed sorcerer, who found his place among not his kind.
Beastmaster, who speaks to the beasts as one of them.
Dwarven abigail, who fought the illness.
Master of the flames, who called itself immortal.
Human loathing avenger, who seeked to corret injustice.

---
Peliseuraa multa saa kysellä kans yksärillä:3

Paluu Ihmisten puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö