Viesti Ke Tammi 04, 2012 9:35

Aerdirnaithon Katheranegareya

Nimi: Aerdirnaithon Katheranegareya

Ikä: 24-vuotias

Sukupuoli: Mies

Puoli: Ihmiset

Rotu: Muodonmuuttaja

Rodusta: Muodonmuuttajat ovat alunperistä cryptiläistä kansaa ja asuvat pitkin Cryptiä. Heitä löytyy todennäköisesti niin haltioiden kuin ihmistenkin puolelta, sekä puolueettomina. Muodonmuuttajat eivät juurikaan poikkea ihmisistä, sillä heidän ruumiinrakenteensa on samanlainen ja korvat ovat yhtä lailla pyöreät. Myöskään ikääntymisessä ei yleensä esiinny poikkeuksia. Ainoastaan hiusten väri saattaa olla normaalia perimää räikeämpi ja harvinaisemman värinen (erittäin punaiset hiukset, hopeiset hiukset, kaksiväriset hiukset...), samoin silmien. Muodonmuuttajilla on muuntautumismuotoja yhdestä neljään, eli neljä on maksimimäärä. Sitä enempää muuntautumismuotoja ei muodonmuuttajalla voi olla, ei ainakaan luonnollisesti. Ihmismuoto ei ole yksi muuntautumismuodoista. Muuntautumismuoto voi olla joko elollinen tai eloton, joten muoto voi olla yhtä hyvin kivi kuin lintukin. Muodot voivat periytyä osittain vanhemmilta tai kauempaa suvusta, tai ne voivat heijastella kantajansa luonteenpiirteitä. Pelokkaan kantajan muodoksi voi siunaantua hiiri tai jänis, kun taas agressiivisen muodoksi voi hyvinkin tulla lohikäärme tai demonintapainen ilmestys. Ominaista muodonmuuttajille ovat myös omaa persoonaa ja muotoja kuvailevat asut sekä mahdollisesti tatuoinnit. Ruokavalioltaan he syövät normaalisti lihaa ja kasviksia niinkuin ihmiset, ja käyttäytyvät kuin ihmiset. Muodonmuuttajat pystyvät vaihtamaan muotoaan milloin haluavat, ja mihin tahansa omistamaansa muotoon. Muutos vie aikaa iästä ja muodosta riippuen muutamia sekunteja.

Ammatti: Katumuusikko

Ulkonäkö: Aerdirnaithon on pituudeltaan tasan 180cm, hänen veljensä on sentin pidempi ja tuo kiusaa häntä tästä aina. Lihaksia hänellä on koko ruumiin mitalta. Hän on siis hyvin bodattu ja hänen normaalisävyistä ihoaan koristaa punainen viivarykelmä, joka muistuttaa siluettia avoimesta selkärangasta. Tämä tatuointi on hänen oikealla kyljellään. Hänen hiuksensa ovat suhteellisen suorat ja ylettyvät takaa suunnilleen niskaan, edestä taas ne tekevät hänen oikean silmänsä päälle kaarevat otsahiukset. Osa hiuksista on kerrostettu, mikä saa ne näyttämään huomattavasti tuuheammilta kuin ne oikeasti ovat. Hiukset ovat latvoista mustat ja muuten korallinpunaiset. Aerdirnaithonin silmät ovat väriltään tummanruskeat. Hänen kasvonsa ovat teräväpiirteiset ja hänen kulmakarvansa ovat ohuet. Se saattaa tehdä hänestä hieman ilkeän näköisen.
Klick

Vaatetus: Aerdirnaithon kulkee usein ilman paitaa, sillä haluaa kaikkien näkevän vatsalihaksensa ja koko yläruumiin muutenkin. Suottahan tuo olisi muuten itsensä bodannut. Hänen toisessa käsivarressa, siinä oikean puoleisessa, hänellä on yksi kyynärpäästä kämmeneen ulottuva suoja. Housuja häneltä löytyy veljensä tapaan laidasta laitaan ja jaloista häneltä löytyy useimmiten saappaat, sillä ovathan ne tyylikkäämmät kuin mitkään muut kengät. Vaatteiden väri vaihtelee mustan, punaisen ja valkoisen välillä, mutta tästä väriskaalasta ei koskaan poiketa.

Aseistus: Veljensä tapaan Aerdirnaithonilla on soitin, viulu. Se ei ehkä mene aseesta mutta on sillä typeriä ihmisiä mäiskitty joskus. Viulu on tehty vahvasta puusta ja kestää pahatkin kolhut, vaikka kielet jotka ovat peruslaatua, saattavat kärsiä liiasta hakkaamisesta. Siksipä hänellä on kuitenkin kaksi pientä tikaria, noin puolen kyynärvarren mittaisia, jotka voi vetää esiin selässä olevasta vyöhön piilotetusta asekotelosta.

Luonne: Aerdirnaithon on rento, huumorintajuinen ja ystävällinen mies. Flirttailevakin, sitä ei voi kieltää. Hän on hulluna muusikointiin ja soittelee veljensä kanssa paljon, niin kirkoissa kuin kaduilla. Aerdirnaithon tykkää myös vähän väliä kujeilla ja pirunmuodossa on tottunut varastelemaankin pahimissa tilanteissa. Hän nauttii huomiosta ja kehuista, varsinkin jos ne tulevat soittamisesta. Aika ajoin hän kaipaa myös omaa rauhaa, jotta voi tasata hengitystään ennenkuin palaa iskemään jokaista vastaantulevaa naikkosta. Parin tunnin suhteet ovat tuttuja mutta mitään vakituista ei ole koskaan ollut, eikä varmaan tulekkaan olemaan ennenkuin tuo toteaa itsensä siihen valmiiksi. Aerdirnaithon pystyy suhtautumaan vihamielisyyden osoituksiin aika rennosti.

Muodot: Aerdirnaithonilla on kolme muuntautumismuotoa.
Ensimmäinen niistä on harjasusi, ja tässä muodossa hän on säkäkorkeudeltaan 89cm pitkä ja painaa noin 21,99kg. Tässä muodossa hänellä on harjasusille ominaisesti hyvin pitkät jalat, suuret korvat, pitkä kuono ja pystykarvoja niskasta päälaelle, jossa hänellä on pitempiä karvoja jotka laskeutuvat toisen silmän päälle asti. Päälaella sijaitsevat karvat ovat saman väriset kuin Aerdirnaithonin hiukset ihmismuodossa. Turkki on osittain punertava ja osittain musta, ja tatuointi säilyy turkin kuvioinnissa mukana. Harjasutena kommunikoiminen käy joko ihmiskielellä tai haukkuen kuin koira, ja haju- sekä kuuloaisti ovat huomattavasti tarkempia kuin ihmisenä.
Toinen muoto on piru. Pirumuoto on periytynyt Aerdirnaithonin isältä. Piruna Aerdirnaithon on vain 39cm korkea ja hentorakenteinen. Päässään pirulla on repaleiset korvat ja tuuheat kulmakarvoja muistuttavat, mustat jäljet. Tatuointi säilyy tässäkin muodossa, ja samoin suurpiirteisesti lihakset, tosin tottakai paljon suppeampina koska pirun rakenne on yksinkertaisempi. Kynnet hänellä ovat neulaa muistuttavat, erittäin ohuet ja terävät. Lanteilla roikkuu lanneriepu, sen enempää vaatetta ei pirun päällä yleensä näe. Pirulla on selässä liuta selkäpiikkejä, jotka paksuuntuvat ylöspäin. Selästä löytyy myös repaleiset siivet joilla voi lepattaa eteenpäin jonkun aikaa, muttei lentää täyspituisia matkoja. Piruna Aerdirnaihton on nopea ja huomaamaton, ja tämä on hyvin otollinen muoto vohkia ruokaa rahapulan yllättäessä. Piruna miehen ääntely on kitinän ja käkätyksen sekaista rääkkymistä, ja ihmiskieltä puhuessa ääni on huomattavan vaikeaselkoista kummallisen äänen takia. Pirun väritys on ruskeahko.
Kolmas muoto on puu. Puuna Aerdirnaithon on nuori hopeapaju, ja pystyy liikkumaan juurtensa avulla eteenpäin. Liikkuminen on kuitenkin hidasta, mutta tämä muoto auttaa piiloutumaan ja miehen mielestä se on hyvä muoto jos aikoo yllättää jonkun. Hopeapajun lehdet ovat vaaleanvihreät ja runko harmaanruskea. Korkeudeltaan tämä taimi on vain alle parimetrinen. Hän voi puhua normaalisti vaikka olisikin puumuodossa. Tämä muoto muuttuu iän mukana - mitä vanhemmaksi Aerdirnaithon varttuu, sitä suuremmaksi puumuoto kasvaa.

harjasusi, piru

Menneisyys: Aerdirnaithon syntyi puolueettomana veljensä Aphaderuiondurin jälkeen Cryptissä Manasses saarilla. Veljet näyttävät lähes samalta hiuksia ja tatuointeja lukuunottamatta, ja heillä on täsmälleen samat muuntautumismuodot. Heitä voisi luulla kaksosiksi, sillä ikäeroa ei juuri ulkonäössä huomaa. Heidän isänsä oli kalastaja ja äitinsä työskenteli kotona yrttitarhurina. Äiti opetti lapsensa laulamaan puolivahingossa heidän ollessaan pieniä, sillä perheessä rakastettiin yhdessä laulamista. Näin siis Aerdirnaithon sai vahvemman äänen ja pystyi laulamaan korkeammalta. Hetkessä hän kiinnostui erilaisista soittimista, joista läheisimmiksi nousivat kaikki kielisoittimet. Aikuistuttuaan Aerdirnaithonin veli päätti lähteä Cryptin varsinaiselle mantereelle, sillä halusi asumaan omaan mökkiinsä. Aerdirnaithon halusi kovasti mukaan, joten tehtiin näin: hänen veljensä pakkasi mukaan vain tarpeellisimman: vaihtovaatteita, rahaa, ruokaa ja pikkuveljensä. Kyllä vain! Aerdirnaithon matkasi Aphaderuiondurin laukussa pirumuodossaan, sillä muutoin vanhemmat eivät olisi varmasti antaneet veljen lähteä. Eihän hän silloin vielä ollut täysin aikuinen. Vanhemmille lähetettiin myöhemmin pahoittelukirje sekä terveiset, jotteivät he kuolisi hätäännykseen. Perillä kuitenkin odotti ongelma, sillä puolueettomaksi jääminen oli turvatonta ja puolueellisina veljillä olisi ollut todennäköisesti paremmat mahdollisuudet menestyä muusikkoina, kuten he olivat päättäneet. Olisi siis valittava puoli: haltiat tai ihmiset. Pulma ratkaistiin niinkin mallikelpoisesti, kuin heittämällä asiasta lanttia, niinkuin he melkein kaikista muistakin asioista tekevät. Kruuna, niin he liittyisivät ihmisiin, ja klaava, niin haltioihin. Kruuna tuli, ja veljekset talsivat ihmisten puolelle. Näiden vuosien aikana veljekset ovat niittäneet katumuusikkoina niin rahaa kuin mainettakin, ja he ovat soittaneet ja säestäneet satunnaisesti kirkossa ylistyslauluja ja virsiä niin pyydettäessä. Kapakoissakin he ovat esiintyneet jonkin verran, eivätkä he koskaan kieltäydy esiintymiskutsusta.

Muuta:
-Osaa soittaa viulua taidokkaasti ja pitää erityisen paljon musiikista.
- Aphaderuiondurin pikkuveli, paras ystävä ja soittokaveri.
- Tarkka siitä onko hänen tukkansa hyvin, eli vaikka hän onkin rento pitää ulkonäön olla mallillaan.
- Pitää laulamisesta ja laulaa yleensä ylä-ääniä
"Some people just need a high-five...
Into the face...
With a chair..."


Seuraa:
toukansyöjälle
kaksinaamalle
maan matoselle
viulun vinguttajalle
keppikeisarille
mehumestarille