Azure


Tänne kaikki hahmot, jotka ovat ihmisten puolella.

Valvojat: Crimson, Ivy

Avatar

JÄÄSSÄ
JÄÄSSÄ

Viestit: 752

Liittynyt: La Heinä 14, 2012 4:28

Paikkakunta: Silver Millenium

Viesti La Heinä 14, 2012 7:09

Azure

Nimi - Azure

Sukupuoli - Nainen

Ikä - 23

Siviilisääty - Säätöä Sethosin kanssa

Suuntautuminen - Hetero...?

Laji - Ihminen

Puolue - Ihminen

Perhe - Vanhemmat Shelton ja Ida (molemmat kuolleet), isosisko Victoria (kuollut), ja isoveljet Cecil, Isaiah, Merton ja Jarret (hengissä kaikki)

Ulkonäkö - Nopealla silmäyksellä Azure näyttää täysin normaalilta nuorelta naiselta. Kuitenkin tarkemmin katsottuna näkee tuon olevan täysin sokea. Tytön jäänsinisten silmien pupillit ovat valkeat, mikä puolestaan luo vaikutelman sieluusi asti yltävästä katseesta, vaikka todellisuudessa Azure ei näe yhtikäs mitään. Naisenalku on rakenteeltaan hyvin hoikka ja normaalia lyhyempi (n. 157,5 cm) ja selvästi alipainoinen pituuteensa nähden (n. 46 kg). Hänen hiuksensa ovat platinanvaaleat ja kihartuvat hieman latvoja kohti. Ne ulottuvat hivelemään hänen vyötäröään, etuhiusten kutitellessa nenänpäätä. Azuren kasvot ovat sirot ja iho maidonvaalea. Ohuilla huulilla näkyy usein pieni hymy, mutta mitäännäkemättömät silmät paistavat vaaleiden hiusten ja ripsien alta haikeana, surullisena. Tämä pukeutuu yleensä yksinkertaiseen, nilkkapituiseen ja vaaleansiniseen mekkoon, jonka päälle on kietaistu valkea esiliina. Mekko on valmistettu puuvillasta, ja se myötäilee tytön muotoja vyötärölle asti. Siitä alaspäin se levenee hieman, luoden ilmavuuden tuntua. Siinä on ranteisiin yltävät hihat, jotka ovat puvun yläosan lailla ihonmyötäiset. Hihansuut tosin levenevät jonkin verran, ja ne on rypytetty. Mekossa on leveä, neliskanttinen kaula-aukko, joka ei kuitenkaan ole liian paljastava.Yläosaton esiliina on puvun alaosan lailla laskostettu ja ylettyy hieman yli Azuren polvien. Sen vyötärönauha on pitkä ja leveä, ja siten roikkuu solmittunakin lähes yhtä pitkänä kuin varsinainen esiliina. Hänellä on jalassaan nahkaiset kengät jotka toimivat hyvin kävellessä. Azure kantaa mukanaan leppäpuista sauvaa, joka auttaa häntä liikkumaan ilman näköään. Tytöllä on jonkin verran muotoja, kohtuullinen rinnusta, kapeahko vyötärö ja siitä jonkin verranleveämpi lantio. Tällä on pitkät jalat ja kylmät, pitkäsormiset kädet. Säästä riippuen Azure saattaa pitää tummempaa sinistä olevaa, hupullista viittaa. Se suojaa jonkin verran sateelta ja on lämmin. Azuren nolostuessa tai hämmentyessä hänen kasvoilleen saattaa ilmestyä vahva punastus, joka luo mielenkiintoisen kontrasti muuten niin kalpealle iholle. Naisella on hauraat luut, jotka arvatenkin vahingoittuvat helposti. Ne tuntuvat selvinä vaatteidenkin läpi, jos kokeilee. Kaikesta huolimatta nuori nainen ei suinkaan ole mitenkään pahan näköinen. Kokonaisuudessaan Azure on ulkonäöltään varsin sievä, vaikkakin tämän sokeus saattaakin saada muut vieroksumaan häntä.
Kuva 100% (c) Aksutar.

Luonne - Tutustuttuaan uuteen henkilöön Azure vaikuttaa lähinnä hiljaiselta ja ujolta neidolta, mitä ei kuitenkaan ole. Hän tosin suhtautuu varautuneesti vieraisiin henkilöihin, koska ei kykene näkemään heitä, eikä tiedä, ovatko he paikalla pilkatakseen häntä, vai jostain muusta syystä. Kun hänet saa laskemaan suojauksensa, löytyy pinnan alta avoimempi ja puheliaampi henkilö. Azure rakastaa puhumista, sillä hiljaisuus saa hänet tuntemaan olonsa turvattomaksi. Hän on suuri- ja lämminsydäminen henkilö, joka ei kuitenkaan osaa nauttia elämästä. Hän haluaisi nähdä kenen kanssa puhuu, missä kävelee, miltä näyttää maailma josta on vain kuullut. Azure on mahdollisimman kohtelias ja ystävällinen kaikille, eikä suutu ilman hyvää syytä, eikä tosiaankaan ole pitkävihainen. Tuo on kärsivällinen ja hyvä kuuntelemaan muita ja heidän huoliaan. Tyttö yrittää auttaa kaikkia kykyjensä mukaan, tuottaen usein pettymyksen enemmänkin itselleen, kuin muille. Hän tuntee kykenevänsä parempaan, mutta ei pysty siihen silmiensä takia. Azure ei tunne halua valehdella, ellei ole aivan pakko. Nainen on rehellinen kansalainen, joka noudattaa lakia kuuliaisesti. Hän on lajien välisessä kahakassa vahvasti ihmisten puolella, sillä hänet on opetettu uskomaan oman rotunsa olevan oikeassa. Tyttö ei pidä mistään yliluonnollisesta tai maagisesta, ja vältteleekin jopa niistä puhumista. Oikeastaan haltiat ja kaikki muut pelottavat häntä vielä enemmän mitä uudet ihmiset, koska kuulemiensa tarinoiden perusteella tyttö on luonut oman käsityksensä näistä muista lajeista. Ja aina ei pidä uskoa kaikkea mitä kuulee. Tältä löytyy älyä ja havaintokykyä rajoitteestaan huolimatta. Hänen muut aistinsa toimivat siis paremmin kuin hyvin. Azure kuuntelee ympäristöään tarkasti kulkiessaan kylässä ja luonnossa, vaikka tarvitseekin pidemmille reissuille jonkun oppaakseen. Kuitenkin tytöllä on paha tapa karata muiden huomaamatta ulos, ja tämä on johtanut Azuren eksymään kylässä useampaankin otteeseen, mutta tähän asti joku on aina johtanut hänet takaisin kotiin. Hän kokee aiheuttavansa muille liikaa vaivaa, ja yrittää siksi toimia mahdollisimman itsenäisesti. Nainen miettii paljon maailman menoa, ja suree ausein muiden asioita niin kovasti, ettei tajua huolehtia omistaan. Hän ei loukkaannu järin helposti, ja silloinkin antaa nopeasti anteeksi. Tyttö on tottunut piikittelyyn ja ilkeilyyn, mutta ainahan se tuntuu jokseenkin pahalta. Hän on kuitenkin tyytynyt elämään elämäänsä kuten elää, vaikka joskus kaipaakin sitä mitä ei voi saada - näköä. Azure rakastaa eläimiä, ja viettääkin osan vapaa-ajastaan perheen vanhan Pan-lammaskoiran kanssa. Eläinten läsnäolo on aina saanut hänen mielensä ja olemuksensa rauhoittumaan. Hänelläkin on tosin niitä huonoja päiviä, jolloin hän saattaa olla pahalla tuulella tai sitten vain masentunut. Suurimmat masennuksen syyt ovat usein joko hänen näkönsä tai sitten sodat ja aina vain jatkuva kamppailu haltioita astaan.

Menneisyys - Azure syntyi kuudentena ja tähän päivään saakka nuorimpana lapsena kohtuullisen varakkaaseen maanviljelijäperheeseen. Hänen vanhempansa kuitenkin tajusivat pian jotain - heidän tyttärensä ei nähnyt. Aviopari olisi voinut surmata lapsen tai kasvattaa sen piilossa muilta, mutta ei tehnyt kumpaakaan. He halusivat antaa Azurelle mahdollisimman normaalin elämän ja onnistuivat melko hyvin. Sokeus rajoitti kasvavan lapsen elämää, tyttö ei voinut leikkiä sisarustensa ja muiden kylän lasten kanssa kunnolla, eikä myöskään osannut varoa koheltaessaan. Tämä johti monituisiin haavereihin, joista kuitenkin selvittiin varsin mallikkaasti. Muut lapset alkoivat kiusata Azure tämän näön takia, mutta pienellä tytöllä oli aina perhe tukenaan. Häntä aina joko katsottiin vinoon tai säälittiin tilansa vuoksi. Iltaisin vanhemmat tai isosisarukset joko kertoivat hänelle tarinoita tai opettivat hänelle asioita. Tyttö kuunteli haltioissaan tarinoita metsistä ja meristä, opetuksia vanhoista ajoista. Azuren ollessa seitsemän vuotta vanha, hänen vanha isänsä nukkui pois. Perhe suri pitkään, nuorin muiden mukana. Hänen vanhin veljensä alkoi hoitaa maatilaa äidin ollessa sairas. Näin jatkui jotakuinkin vuoden, kunnes äitikin menehtyi, jättäen kuusi lasta ilman vanhempia. Tässä vaiheessa tosin jo puolet heistä oli täysi-ikäisiä. Elämä jatkui toisen surujakson jälkeen entiseen malliin, joka vuosi pidettiin muistohetki edesmenneille vanhemmille. Azuren sisarukset muuttivat yksi kerrallaan pois, mennäkseen naimisiin tai kiertääkseen maailmaa. Vanhin veli jäi vaimoineen kotitilalle. Sokean pikkusiskon annettiin pysyä heidän kanssaan, ja Azure oli hyvin kiitollinen tästä. Hän autteli vaimoa talousaskareissa kuten kykeni, ja hänestä pidettiin hyvä huoli. Pitkän aikaa näytti kaikki jatkuvan samaan malliin. Siihen ei kuitenkaan tarvittu kuin yksi pitkittynyt talvi. Sato jäi vähäiseksi, ja veljellä oli perhe elätettävänä. Joten Azure sopi siskonsa kanssa muuttavansa hänen luokseen Nahoriin. Sisko oli juuri jäänyt onnettomuuden takia leskeksi, ja kaipasi seuraa itselleen, hänellä kun ei ollut lapsia. Päätös helpotti veljenkin elämää huomattavasti. Joten silloin 14-vuotias Azure matkasi vuorten yli saattajiensa ja vanhan Panin kanssa. Tyttö asettui asumaan siskonsa luokse, auttaen täälläkin häntä töissään miten saattoi. Mutta kuten arvata saattaa, sielläkään häntä ei välttämättä katsottu hyvällä. Neitokainen kuitenkin yritti tulla toimeen kaikkien kanssa, välittämättä mahdollisista herjauksista ja muusta vastaavasta. Hän on vieläkin jokseenkin ulkopuolinen, mutta yrittää sopeutua parhaansa mukaan.

Muuta
-Azuren löytää yleensä joko liikuskelemasta jostain päin kylää tai luontoa. Tämän lisäksi hän vetäytyy mieluiten eläinten seuraan.
-Azurella kaverina oleva Pan on rodultaan katalonianpaimenkoira.

Tavatut:
Azure (Nya) - Varsin mukavantuntuinen nainen, toivoisi tuntevansa hänet paremmin.
Shiloh (Aksutar) - Entinen huolenpitäjä. Tyttö kokee tätä nykyä varsin katkeria tunteita miestä kohtaan.
Kuu (Nya) - Azuren mielestä hieman yli-innokas, kuitenkin mukavahko nainen.
Sethos (Aksutar) - Varsin... erikoinen tapaus, josta kuitenkin kehkeytyi romanttisten tunteiden kohde. Tekisi tuon eteen lähestulkoon mitä vain.
Hiroi (Agna) - Pelasti Azuren, mukava, suurikätinen mies.

Pelilista aikajärjestyksessä:
Sadetta ilmassa - Nya & Azure
Kaikki alkoi rosvojen hyökkäyksestä - Aksu & Shiloh
Täällä tänään, sinäkin kai? - Nya & Kettu
Pleasant day, unpleasant people - Aksu & Shiloh
Se suuri, vihamielinen eläin - Agna & Hiroi
Alussa oli Pusikko, Unensieppaaja ja Sokea - Aksu & Sethos
Keskikesän juhla - Aksu & Shiloh
Sunnuntaina - Aksu & Sethos
Hieman apua, kiitos? - nuha & Dominik
Loput eivät voi olla onnellisia kaikille - Aksu, Shiloh & Sethos
Home is where the heart is - Aksu & Sethos
Minulla on ikävä - Cecil + Aksu & Sethos (atm) ((Kesken))
Edit:
-päivä katosi, mutta kuva lisätty, kiitos Aksu
-7.10. Tavatut-lista päivitetty.
-11.11. Muuta-kohta päivitetty.
-17.1. Pelilista lisätty.
-25.6. Tavatut-lista päivitetty
-11.7. Sekä Tavatut- että pelilista päivitetty
Viimeksi muokannut Noitarinki päivämäärä Ti Elo 06, 2019 10:46, muokattu yhteensä 23 kertaa

Paluu Ihmisten puolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Keskustelufoorumin moottorina toimii phpBB® Forum Software © phpBB Group

Designed by ST Software for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Tämäkin on ilmainen foorumi, jonka tarjoaa munfoorumi.com

Ilmoita asiaton sisältö