Viesti To Helmi 19, 2015 12:28

Nelladel

Nimi: Nelladel
Kutsutaan: Nell, Neli, Adel
Ikä: Kehollisesti vähän vajaa kaksikymmentä, oikea ikä lähemmäs neljääkymmentä.
Sukupuoli: Mies
Suuntautuminen: Pan
Rotu: Haltian ja Tressymin sekoitus
Siviilisääty: Sinkku, ei etsi vakituista seuralaista
Puoli: Ihmiset
Ammatti: Hirviön metsästäjä, osa Tulen Veljeskuntaa
Asema: Iskujoukon kapteeni Tulen Veljeskunnassa, komentaa neljää muuta henkilöä.
Perhe: Isä Beinion, elossa. Äiti Triita, kuollut.

Ulkonäkö:
Nopea kasvokuva

Nelladel on perinnyt eninmäkseen äitinsä ulkonäön - enkä nyt tarkoita sitä että hänellä olisi kissan korvat. Mutta tuolta löytyy kissamaisia piirteitä kasvoista - esim. kasvojen ja silmien muodoista. Tuolta löytyy hyvinkin samansuuntainen purukalusto, sekä sisäänvedettävät kynnet jotka pisimmillään ovat lähes tuuman mittaiset. Pitkät korvansa liikkuvat sekä mielialansa mukaan että ärsytettyinä. Tuon silmät ovat hyvin kirkasta liilaa sävyä tummalla pohjalla kera kissojen pupillin. Varmaan helppoa sanoa että hän näkee pimeällä lähes täydellisesti tämän myötä. Tuon silmät välistä hohtavat jos hän innostuu liiaksi tappeluissa, ja on myöhemmin oppinut tekemään saman tempun pelottelu tekniikkana. Tuon silmät myös vaihtavat sävyä enemmän karmiinin punaiseksi kun tuo keskittyy etsimään näkymättömiä olentoja tai esineitä.

Tuon naamaa koristaa tumman sävyiset tribaali merkinnät, jotka jatkuvat pitkin kroppaa. On todettu että kyseiset merkit vaihtelevat hiukan riippuen siitä kuinka Nell kehittyy, joten kukaan ei ole varsinaisesti koettanut vielä saada kaikkia merkintöjä kartoitettua. Nämä merkit ovat näyttäneet hiukan liekeiltä jo hyvän aikaa, kuin kuvaten hänen luonnettaan. Tuolta löytyy kasvoista myös neljä saman suuntaista arpea, joista yksi on jopa repinyt palan korvaa mukanansa. Muitakin arpia löytyy, mutta ne eivät ole yleensä helppo huomata ellei etsimällä etsi. Tulen Veljeskunnan merkin voi löytää hänen ala-selästään, n. neljä senttiä selkärangasta vasemmalle.

Kyseinen merkki

Hiuksensa ylttävät lähes lanteille, mutta kiitos rosoisen leikkaustyylin useammat luulevat niiden olevan lyhyet silloin kuin ne takaalle sidotaan - mikä onkin yleisin tyyli. Tuo on harmikseen perinnyt suhteellisen kirkaat ja omituiset värit oikeaan muotoonsa, violettia ja sinistä tumman pohjan kera, ja hiuksensa ovat sitä paksua, hiukan aaltoilevaa tyyppiä jos ne kerralla kunnolla harjaa.

Pituutta tuolta löytyy niukat 160 senttimetriä, ja ruumiinrakenteeltaan tuota voisi kuvata sirohkoksi - huolimatta suhteellisen suuresta lihasvoimastaan tuo ei tunnu kasvavan kokoa mihinkään suuntaan ja sekös harmittaa. Toisaalta pienuudesta ja lapsellisista kasvoista on myös ollut hyötyä joten hän ei valita.

Vaatteissa Nell suosii erityisesti mustia ja sinisiä vaatekappaleita voidakseen maastoutua pimeässä paremmin. Myös liivit ja hihattomat paidat ovat mitä hän mieluiten käyttäisi, pitkät hihat kun tuntuvat rajoittavan hänen käsiensä liikkeitä. Hiukan pussittavat housut ovat kanssa suosittuja. Tuo kantaa lanteillaan kahta tai kolmea eri vyötä riippuen tilanteesta - yhteen on asetettu puu-vaarnat, toiseen laukku josta on helppo hakea eri esineitä mitä tarvitsee, kolmanteen miekka tai veitset. Tulen Veljeskunnan ohjesääntöjen mukaisesti tuo myös käyttää pitkää, harmaan ruskeaa matkaviittaa johonka hän on oman korunsa on pistänyt mistä näkee mihin ryhmään hän kuuluu. Haarniskaa tuo harvoin käyttää (ei kuulema pidä moisista), mutta välistä voidaan hänellä nähdä kevyt versio, jos on oikeasti tarvis.

Tuo osaa kyllä - pitkän harjoittelun myötä - muuttaa muotoansa hiukan. Suurin osa näistä muutoksista on vain väri-vaihteluja, esimerkiksi hänen hiuksensa menettävät violetin sävyt, ja silmänsä mustan pohjan. Merkitkin vetäytyvät hänen selkäänsä, mistä niitä ei ihan heti huomattakkaan ellei hän riisudu. Muut keholliset muutokset ovatkin sitten "sisäänvetämistä" - esimerkiksi hänen korvansa lyhenevät huomattavasti, tuon kynnet katoavat lähes kokonaan, ja hänen normaalisti puumaa muistuttava purukalusto vetäytyy siedettävämmän näköiseksi. Yhä tuolta löytyy pienet tora-hampaat, mutta ei niitä ihan heti huomaa ellei katso kunnolla. Nämä eivät ole kamalan suuria muutoksia, mutta ovat tarpeeksi hämäämään useamman ihmisen.


Luonne:
Ollakseen hirviöiden metsästäjä, Nell on suhteellisen iloinen ja avoin persoona - ainakin suurimman osan ajasta. Tuo koettaa yleensä piristää toisia parhaansa mukaan, eikä yleensä karta toisia pelkän ulkonäön tai rodun perusteella (ellei kyseessä ole vampyyri, joita herra tuntuu vihaavan). Tuolla ei ole mitään ongelmaa auttaa niitä jotka tarvitsevat apua - oli kyseessä sitten taistelu isoa pahaa vastaan, tai pelkkä ostosten kantaminen kotiovelle. Yleensä vieläpä ilmaiseksi. Niin kauan kun tuon puujalka-vitsejä sietää, on tuo mukava toisille. Tuo on myös rehti ja suorasukkainen - joskus jopa liiallisuuksiin asti. Vakavammassa tilanteessa tuo kyllä osaa pitää mielipiteensä omana tietonaan, ellei joku nimenomaan sitä häneltä kysy - tuo vihaa teeskentelyä ja mieluummin kertoo asiat aina kiertelemättä.

Nell harvoin kestää olla aloillaan pitkiä aikoja - tuo on tottunut olemaan alati liikkeellä ja istumaan alas vain jos on loukkaantunut. Ei yleensä tarvitse odottaa edes viikkoa kun hän turhautuu ja vaatii jotain tekemistä - ennenkuin hän keksii jotain ilkikurista puuhastelua itse.
Ärtyessään Neli antaa kuivia vastauksia ja sarkasmia oikein olan takaalta kunnes jonkin asteen rauha on taas saatu. Sarkasmi onkin paras tapa kertoa milloinka Nellin hermot alkavat olemaan kireällä - tuo kun osaa peittää ärtymyksensä noin muuten suurimmin osin, eikä anna mitään varoitusta ennenkuin mittari tulee täyteen ellei kyseessä ole ystävä. Ja kun mitta tulee täyteen, on parasta liueta paikalta hyvinkin nopeasti. Ei, Nell ei huuda tai raivoa, mutta tuo antaa kyllä maistiaisen oikean käden nyrkistä. Loppujen lopuksi, mikä parempi tapa saada toinen hiljaiseksi kuin pamauttaa tuo tajuttomaksi?

Tuolla on kovinkin suuri ammattiylpeys, ja tuppaa mielensä perukoilla ylenkatsomaan pimeitä olentoja. Tosin tätä puolta hän ei näytä itsestään ellei joku pimeän olento koeta hyppiä hänen silmillensä - siinä vaiheessa ei tule edes sarkasmi-varoitusta, vaan suora potku kasvoihin ja pakottaminen maahan myörimään. Tässä vaiheessa alkaa myös lievä sadismi näkyä läpi, jota hän koettaa peittää mahdollisimman paljon. Varoituksen sana, Nell ei pidättele kun tappeluun päätyy! Tuon suhteellisen iloinen puoli katoaa tyystin, ja tuosta tulee yleensä kylmän rauhallinen ja laskelmoiva, täsmällinen tappokone.

Huolimatta suhteellisen äkkinäisistä mielentila-muutoksista hän on kuitenkin myös erittäin varovainen mikä tulee elämäänsä noin muutoin. Nell ei uskaltaudu tekemään "todellisia" ystäviä ja pitääkin toiset kohteliaasti kädenmitan päässä, päästämättä heitä liiankin syvälle hänen elämäänsä. Sanomattakin selvää ettei hän etsi kestävää suhdetta, vaikka voikin yhden yön suhteita harrastaakkin. Tähän päivään mennessä ainoat jotka ovat päässeet Nelin "luotetut" listalle ovatkin hänen isänsä, iskujoukkonsa ja Tulen Veljeskunnan johtaja. Kirkkolaisia kohden hän suhtautuu varauksella, samoin suurinta osaa haltioista ja normaaleista ihmisistä, vaikkei annakkaan tämän päälle päin näkyä.


Historia:

Villi magia on hassu asia. Sen seurauksena voi tapahtua vaikka mitä - puuro voi muuttua hämähäkeiksi, sade terälehdiksi, naapuri koiraksi ja lemmikki viehättäväksi naiseksi. Tämä viimeinen tapahtui villille maagille, haltialle nimeltä Beinion. Tuon lemmikkitressym Triita omaksui haltioiden piirteet ja käytöksen ilmiömäisen nopeasti, ja ennen pitkään näiden kahden välille ilmestyi romanssi kerta kissa ei pystynyt enää takaisin kissaksi muuttumaan.

Romanssista syntyikin sitten pieni puolirotuinen nyytti - hyperaktiivinen, tottelematon jääräpäinen nyytti jota oli miltein mahdoton saada alas istumaan edes viideksi minuutiksi. Talouden tuhoisuus oli siis mitä korkeimmillaan ensinmäiset muutaman vuoden, kun pikku Nelladel päätti alkaa demonstroimaan omaa ilkikurista ja helposti tylsistyvää puolta. Tänä aikana Nelladelin äiti ikävä kyllä kuoli sairauteen, mutta pikku Nell oli vielä hiukan liian pieni muistaakseen tuota. Nell uskoikin pitkän aikaa että oli vain isänsä vahinko-loitsu, kunnes Beinion päätti kertoa totuuden. Tämän uutisen Nell otti suhteellisen hyvin vastaan, mutta tuon kiinnostus kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen heräsi tästä.

Tätä kautta hän törmäsi useampaankin uskomukseen - niin haltioiden omiin kuin ihmistenkin. Uskonnoista tuli mielenkiinnon kohde teini-iässä olevalle kissapedolle, joka pitkään harkittuaan päätti lähteä tutkimaan suurinta painavaa uskontoa mantereella hiukan tarkemmin. Beinion toisaalta ei olisi tahtonut antaa ainoan lapsensa lähteä, mutta tuo oli jo siinä iässä että omia päätöksiä sai ja pitikin tehdä. Luvattuaan olla varovainen ja palata kotiin mikäli asiat muuttuisivat liian pahaksi, otti Nell ainoat varusteet mitä luuli tarvitsevansa ja lähti sitten matkalle, jonka oli olettanut olevan lyhyt sellainen eikä varmasti elämää niin paljoa muuttava.
Minkä erheen hän tekikään. Hän oli ollut ajatellut että joukossa oli voimaa, ja lähtenyt kauppiasjoukon mukana joka oli ollut matkalla hänen kohteeseensa. Kun he ottivat tauon yötä varten, oppi Nelladel kantapään kautta mitä vaaroja metsä omistikaan. Ihmisiä he olivat osaneet odottaa - nälkiintyneitä vampyyreitä ei.

Keskellä yötä alkanut taistelu oli omiaan istuttamaan Nelladelille uudet ajatukset ja tavat yhdeltä istumalta. Pimeä oli pahasta. Vampyyrit olivat julmia olentoja joita kuului varoa. Aina ole jonkun vierellä. Ja aina - aina - kanna mukanasi asetta jolla puolustautua. Yhden yön aikana, Nell oppi että ilman voimaa ja taitoa, hän ei selviäisi taisteluista joihinka hän tulisi törmäämään vaikkei tahtoisikaan. Kasvoihinsa jäikin jäljet erään vampyyrin iskusta, ja vain tuurilla tuo onnistui pitämään molemmat silmät toimintakunnossa. Matkalaisten onneksi, oli kyseinen vampyyrijoukko Tulen Veljeskunnan jäljityksessä - ratsuväki saapuikin suhteellisen nopeasti paikalle, ohjaten loukkaantuneet hätäisesti rakennettuun pisteeseen jossa he pystyivät tarkistuttamaan vahingot niin omille kuin matkaajillekkin. Nell - kiitos haavojensa kasvoissaan - vietiin tähän väli-aikaiseen pisteeseen myös. Nuori alkoi kysellä tarkempaa informaatiota, kertoen sitten itsekkin mitä oli tekemässä. Yksi Veljeskunnan jäsenistä joka oli vasta-ikään liittynyt ehdotti että Nell liittyisi myös, oppisipahan tuo samalla sitten uskonnosta ja taistelutaitojakin. Eikä tarvitsisi riskeerata luostariin menoa.

Nelladel epäröimättä suostui, yhtään asiaa sen enempää ajattelematta. Tuo tahtoi auttaa, nähdessään omin silmin miten paljon tuhoa pimeät olennot tahtoessaan pystyi aiheuttamaan. Koulutukseen tuo pääsikin helposti. Beinion ei aluksi aikonut hyväksyä tätä, mutta ymmärsi että poikansa nautti olostaan - ja mieluummin hän antoi lapsensa olla Veljeskunnan soturi missä häntä ei katsottu kieroon oudon verenperimänsä takia, kuin haltioiden keskellä missä tuota saatettaisin katsoa oudosti. Nell osoittikin olevansa taidokas taistelija joka pienellä koulinnalla voisi helposti tulla yhdeksi parhaimmaksi metsästäjäksi, ja tuosta alettiinkin tehdä uutta kapteenia noin vuosi tuon koulutus-jakson jälkeen. Tuo ei pysähtynyt siihen - vaikka Nelladel ei ollutkaan erityisen kiinnostunut uusista arvoista, tuo alkoi niittämään mainetta Veljeskunnan sisällä seuraavan muutaman vuoden ajan, eikä kestänyt kauaa ennenkuin häntä ja ryhmäänsä alettiin kohtelemaan eliitti-tasona. Veljeskunnalla ei kuitenkin normaalisti ole ylimääräisiä titteleitä kokeneille tiimeille, joten termi "Eliitti" jäikin vain sotureiden ja siviilien keskuuteen vain näyttääkseen että he arvostavat näitä voimakkaimpia ryhmiä.


Taidot ja voimat:
- Nell on suhteellisen taitava metsästäjä, selviten Yhdeksännen kauden takaiskun muutamalla arvella ja harvoin palaten takaisin tehtävältä tyhjin käsin edes jälkikäteen. Tuolta löytyy sekä kokemusta, taitoa että voimaa omasta takaalta, ja usein vastustajat tuppaavat aliarvioimaan tätä pientä voimapesää kokonsa ja ulkonäkönsä takia.
- Nellin hyppyvoima ja nopeus ovat omaa luokkaansa - tuo on helposti yksi ketterimmistä olennoista mitä löytyy, osin kokonsa, osin rotunsa takia.
- Nopeus ei ole ainoa asia mikä on auttanut häntä - tuolta löytyy myös suunnattomat määrät lihasvoimaa, huolimatta koostaan. Vaikkei tuo kallioita halkaisekkaan yhdellä lyönnillä, tuo voi silti helposti repiä ihmisiä kappaleiksi jos alkaa tosissaan riehumaan.
- Huomattavasti terävämmät aistit mitä haltioilla tai ihmisillä.

- Tuo on perinnyt tressymien luontaiset ominaisuudet, tarkoittaen että tuo ei ainoastaan omaa kissaimaisia aisteja - tuo pystyy myös haistamaan ja tunnistamaan erillaiset myrkyt lähes samantein kun sellaisen läheisyyteen pääsee, sekä näkemään näkymättömiä asioita jos keskittyy siihen.
- Tressyminä hänellä on suhteellisen hyvä magian sieto-kyky, ja hän kestääkin puhtaaseen magiaan perustuvia hyökkäyksiä paremmin kuin tavallisia fyysisiä hyökkäyksiä.

- Pitkän harjoittelun myötä, tuo on kehittänyt lyhyen matkan telepatian - tätä hän käyttää eninmäkseen tiimiläistensä kanssa mikä selittänee noiden täydellisen tiimityöskentelyn.
- Hallitsee muodonmuutoksen ihmismäisempään muotoon.

Taistelutyyli:

- Nell pyrkii yleensä mahdollisimman lähelle, niin ettei vastustaja pääse kunnolla iskemään täysillä samalla kun hän on iskuetäisyydellä ja voi vain väistellä ja raadella vastustajansa.
- Hän harvoin iskee täydellä voimalla ellei ole täysin varma että isku menee perille välttääkseen loppuunpalamista.
- Jos tuo tietää tilanteen toivottamaksi ja tahtoo pelata aikaa, tuo koettaa iskeä vastustajan kurkkuun puremalla jos puhuminen ei riitä.
- Nell on varsin tietoinen omista heikkouksistaan ja harvoin taistelee ilman tiimiään ellei ole varma että selviää.
- Kannattaa välttää erikois-tekniikoiden käyttämistä hänen lähellään, hän on nopea oppimaan ja kopioi yleensä vastustajan liikkeitä ja tekniikoita jos kokee nuo tehokkaaksi.

Aseistus:

Soturina jonka pitää olla valmis kaikkeen, Nell on koettanut olla erikoistumatta yhteen tiettyyn aseeseen siltä varalta että kentällä pitää napata summamutikassa toinen maasta. Tästä syystä hän ei vielä varsinaista vakinaista asetta kanna mukanansa, jos ei kroppansa mukana tuomia ei lasketa.

Yleisin aseistus on pari lyhyempää veistä ja miekka joihinka on silattu hopeaa. Mukanaan tuo kantaa myös kahta tai kolmea puu-vaarnaa vampyyrien tapon varalta.

Heikkouksia:
- Hidastuu huomattavasti sateen aikana - kyseessä on normaali ilmiö jossa Nell yksinkertaisesti tuntee olonsa sairaaksi aina kun sataa. Yleensä hänet löydetään piilottelemasta jossain kunnes mokoma on mennyt ohi.
- Puhdas rauta aiheuttaa lievän asteen palohaavoja - tämä tulee tressym puolelta, kyseiset olennot kun ovat yhtä heikkoja puhtaalle raudalle kuin ihmissudet hopealle.
- Hän ei pysty hallitsemaan tai rajoittamaan aistejansa - eli hänet on helppo tyrmätä jos heität hajupommin naamalle.
- Suhteellisen huono etätaistelija - vaikka tuo osaakin jousen perusteet, ja osuu maaliin harjoituksissa, tarvitsee tuo suhteellisen paljon aikaa tähtäämiseen.
- Ei ole perinnyt täyttä immuniteettiä myrkkyjen suhteen - vaikka tuota ei myrkyillä saakkaan tapettua, vahvimmat myrkyt yleensä pistävät hänet kärsimään.
- Vaikka tuo onkin yksi nopeimmista otuksista mitä löytyy, tuon vauhti ei ole pysyvää - Neliä voisi kuvata tulivuorena, räjähtävää nopeaa toimintaa, joka kuitenkin loppuu suht nopeasti. Eli jos kestät tuon iskut, huomaat tuon puhdin loppuvan ja voit rauhassa iskeä takaisin.
- Vaikka Nell koettaakin pitää kissojen tunnetun sadistisen puolen kasassa, tuo joskus vaaran uhatessa unohtaa kokonaan itsensä, ja käy kiinni kynsin ja hampain. Vaikka hän näin saakin lisä-nopeautta sekä unohtaa kipunsa, hän unohtaa taktikoida ja on täten helppo maali.
- Kestää huonosti fyysisiä hyökkäyksiä silloin kun ne osuu.
- Kuten aiemmin sanottu hän sietää hyvin maagisia hyökkäyksiä. Tämä vaikeuttaa myös hänen parantamistaan, sillä hänen parantamiseen tarvitaan puolet enemmän tehoa. Muutoin hän paranee samaa vauhtia kuin muutkin kuolevaiset.

Trivia:
- Teemoja:
Tappeluihin: Powerwolf - Sanctified with Dynamite || Tekken 6 OST - Anger of the Earth || Motionless In White - Infamous
- Rakastaa yli kaiken huonoja vitsejä, muttei osaa nauraa omillensa.
- Useamman osan ajasta esiintyy nimellä Nell Adel.
- Vaikka isänsä on maagi, ja äitinsä suhteellisen vahva maaginen olento, Nell ei itse pysty tuottamaan vahvoja puhtaasti magiaan tai elementteihin perustuvia hyökkäyksiä. Kyseessä on ilmiö missä kaksi eri tyyppistä taika-lajia ovat sekoittuneet, ja lopputuloksena on tullut tällä kertaa olento jonka voimat ilmenee vain fyysisissä hyökkäyksissä.
- Tuon korvat ovat äärimmäisen herkät, ja hän ei yleensä annakkaan koskea niihin. Tosin korvan juuriin koskeminen aiheuttaa kuuluvaa kehräystä.
Ääninäyttelijä: Sam Tsui

___________________________________________________________________________


Nopea lyhyt esittely isästä:

Nimi: Beinion
Ikä: N. 300 vuotta, ulkonäöllisesti siinä 35 paikeilla.
Sukupuoli: Mies
Rotu: Haltia
Siviilisääty: Sinkku, muttei etsi uutta kumppania
Puoli: Haltiat
Ammatti: Villin magian ansiosta hän ei omaa erityistä ammattia, mutta auttaa päivittäin paikallisissa putiikeissa ansaitaakseen elannon.
Perhe: Vaimo Triita (kuollut), poika Nelladel
Ainainen touhottaja, Beinion on malli-esimerkki isästä joka antaa kaikkensa pojalleen - vaikka tuo ei aina olekkaan samaa mieltä tuon kanssa asioita. Beinion on tunnettu säheltäjä jonka kanssa harvoin tulee tylsää, tuon ollessa aina täynnä energiaa ja positiivisuutta - sekä hyvinkin satunnaisia tapahtumia. Tuon rakkautta poikaansa kohtaan ei kannata alkaa aliarvioimaan, Beinion ei ehkä ole soturi mutta tuolla on sydän oikeassa paikassa ja rohkeutta voimienkin edestä.
Kuten mainittu jo pariin otteeseen, Beinion on niin kutsuttu villi maagi. Tämä yksinkertaisesti tarkoittaa ettei tuo kontrolloi magiansa vaikutuksia lainkaan, ja loppu-tulos mitä useimmin tulee olemaan hyvinkin sekalainen. Nell on koettanut koko elämänsä saada tuon lopettamaan taikomisen, mutta yhä saattaa heidän talostaan rynnätä ulos lauma lampaita keskellä yötä jos Beinion on koettanut kiihdyttää teeveden saantia.

___________________________________________________________________________

Huom! Tressymit eivät ole oma luomukseni, mutta koska suomenkielistä versiota ja selitystä olennoista ei löydy koen velvollisuudekseni antaa nopean esittelyn!

Tressymit ovat maagisia olentoja, joita usein kuvataan kissan ja pöllön sekoitukseksi. Näillä olennoilla on kissan ruumis ja häntä, pöllön siivet sekä pyöreä naama, ollen eninmäkseen pörhöisiä karvoitukseltaan.

Nämä suhteellisen älykkäät nelijalkaiset ovat taidokkaita ja voimakkaita magian käyttäjiä, omaten kyvyn oppia mitä tahansa mitä ihmiset pystyvät. Tressymit ovatkin suhteellisen suosittuja lemmikkejä oppineiden maagejen parissa, ja suurin osa normaalista kansasta kohtelee tätä olentoa pienellä kunnioituksella - onhan se suhteellisen lempeä niin ihmisiä kuin haltioitakin kohtaan. Pimeyden olentoja ja örkkejä se sietää hyvin huonosti, ja usein pystytäänkin näkemään isompien tressymejen jahtaavan kyseisiä olentoja pitkin katuja.

Tressymien normaaliin taitoihin kuuluu:
- Korkea magian sietopitoisuus + vahvoja taikoja
- Infrapuna katse noin 23 metrin päähän
- Immuuni kaikille tunnetuille myrkyille + taito tunnistaa myrkytetyt esineet ja aineet.
- Puhuvat vähintään kahta kieltä, yleis-kieltä ja "tressym-puhetta" joka koostuu murinoista ja kehräyksistä.
Lisää tressymeistä teille englannin taitoisille löytyy tästä linkistä: http://www.dedpihto.narod.ru/games/Mons ... ms_015.htm
Splinter, Ice Prince || Roka, Blind Loner || Copper, Righteous Man || Argen, Lenient Beast || Sullivan, Guardian of Animals || Nelladel, Night Hunter
Tänne päin,, jos sinulla on peli-idea tai tahdot kurkata avoimena olevia tärkeitä ja ei-niin-tärkeitä peli-ideoita.

"I'm a cockroach remember, I just keep coming back!"

Ava (c) Minä.