Viesti To Huhti 16, 2015 9:04

Hopea "Sil"

Nimi: Hopea, kutsutaan nimellä Sil
Ikä: n. 22 vuotta
Pituus: 159cm
Skp: Nainen
Rotu: Ihminen

Aseet: Hänellä on loitsitut proteesi jalat. Ne kestävät kuin teräs mitä vain, mutta teräksen tavoin, kyllä nekin hajoavat. Jalat tottelevat käyttäjän mieltä, mutta toimivat ainoastaan naisen jaloissa. Ne on loitsittu niin, että niillä voi juosta lähes tavallisesti ja kävely on normaalia. Jalat on myös luotu potkuille kestäväksi sekä oikeaan proteesiin on tehty aseiden säilytys tila, joka on varattu pienille tikareille.

Puolue: Ihmiset, ei niin vakavasti kylläkään

Luonne:
Kaiken sen jälkeen mitä nainen on kokenut. Hän on oppinut seisomaan omilla jaloillaan tukevasti, siis ihan kirjaimellisesti. Hän on päässyt änkyttämisestään, mutta edelleen pelkää arvokkaammassa asemassa olevia henkilöitä. Hän ei tiedä miten näille edelleenkään voisi puhua. Hän arastelee vielä vähän tuntemattomia, mutta avautuu helpommin näille kuin ennen. Hän pitää myös huolta toisista henkensä uhallakin. Joskus tuntuu, että hän huolehtii turhasta.
Sil on sisimmässään sitkeä ja rauhallinen nainen. Hän on myös hyvin ystävällinen ja hänelle on helpompaa lähestyä lapsia, kuin aikuisia. Sillä lapset eivät tuomitse häntä hänen ulkonäkönsä takia. Hän on ylpeä uusista jaloistaan, mutta on hieman kateellinen edelleen kaikille, joilla on kahdet jalat, eivätkä tarvitse proteeseja.
Sil kokee paljon syyllisyyttä omista sotkuistaan sekä siitä, että joutuu rasittamaan omaa perhettään. Hän ei halua olla kykenemätön tekemään mitään ja haluaa olla hyödyksi. Hän ei halua yksinkertaisesti toisten luulevan, että hän olisi tiellä. Eihän rammasta yleensäkään ollut mihinkään.

Jokaisella kortilla on aina kääntöpuolensa. Niin on myös naisella. Kun häntä uhataan, hän ei lähde pakoon, kuin heikko nainen, vaan taistelee tiensä ulos sanoin ja jaloin. Sil ei mielellään halua riitaa kenenkään kanssa, eikä halua tapella kenenkään kanssa. Hänen on silti oltava varautunut kaikkeen, koska hän näyttää heikommalta kuin muut ja häntä luullaan yleensä helpoimmaksi saaliiksi. Siksi hän on terävä kieleltään, kun on pakko ja puolustaa itseään sekä niitä, jotka ovat hänelle tärkeässä asemassa.

Sil on aurinkoinen ja elämän janoinen ihminen. Hän ei anna vastoinkäymisten lannistaa, vaikka katuu niitä joskus. Hän jatkaa kuitenkin elämäänsä jättäen asiat taakseen, jotka kokee käsitellyksi. Hän haluaa vapautua heikosta asemastaan ja kasvaa vahvemmaksi. Hän haluaa olla kyvykäs puolustamaan niitä, jota sitä oikeasti tarvitsevat.

U-näkö: Kuvatus
Sil omistaa selkään asti laskeutuvat pellavaiset hiukset, jotka ovat vaaleat ja vaalenevat vielä latvoihin mennessä. Hänellä on salaperäiset, kirkkaan hopean väriset silmät, jotka tuntuvat syövän katsojan sisään. Tuntuu kuin silmissä olisi erityistä taikaa, sillä hänellä ei näy mustaa pupillia niin kuin muilla ihmisillä. Hopeiset silmät voivat olla lumoavat, mutta samalla syövyttävän tungettelevat. Hänen kasvonsa ovat pehmeät ja miellyttävät katsoa, mutta vasen poski omistaa raastamisesta tullutta arpea. Hänellä on myös hieman pisamia kasvoillaan. Pieni huomaamaton nenä ja täyteläiset huulet.

Sil omistaa myös siron kehon, joka on virheetön, jos ei jalkoja oteta lukuun. Jalat ovat mitä ovat, hänen oikeasta jalasta puuttuu jalkaterä. Vasemmasta reiden puolivälistä häneltä puuttuu kokonaan jalka. Sil ei omista kovin suuria rintoja, eikä tarvitsekaan niitä. Hänen lantionsa on suurin piirtein yhtä leveä kuin hänen hartiansa. Hän on itse kaikin puolin tyytyväinen omaan kehoonsa. Kaikin puolin hennon näköinen nainen. Silti hänellä on voimaa, joilla tehdä raskaistakin töitä. Kehoa treenataan nyt jatkuvasti, joten hänen pitäisi saada hieman enemmän voimaa itseensä.
Ilman jalkateriä syntynyt nainen peittää nilkkaansa loppuvan jalkansa siteisiin estäen hiertymät ja reidessä on myös siteet. Hänen proteesinsa muistuttavat nuken jalkoja. Niissä on erikseen suunnitellut nivelet ja kuinka ne taipuvat jalkaterän kohdalta. Kaikki yksityiskohdat ovat suunniteltu huolella ja proteesit on valmistettu puusta. Lähes kokonaisessa proteesi jalassa reiden kohdalla on valmistettu tosiaan se aseiden säilytys paikka, johon voi laittaa paikoilleen yhteensä seitsemän tikaria eli periaatteessa osa jalasta on ontto.

Sil käyttää arki asuskaalassaan tilanteen tarpeessa housuja tai hameita. Hän käyttää mielellään löysiä vaaleita paitoja sekä niiden päällä turvallisen tuntuisia liiviä. Hän pitää ranteissaan niitä tukevia varusteita. Hänellä on myös nilkkuri saapikkaat, joita hän käyttää. Toisinaan Sil saattaa käyttää haalarin tapaista harmaata pukua, joka on hänen päällään, kun hän tekee töitä. Nykyään Silillä on tapana antaa proteesien näkyä. Hän käärii yleensä housujen lahkeet aina sinne asti, missä proteesi loppuu. Tosin mekkojen kanssa hän ei sitä tee. Mutta normaalisti kun tyttö ei kiertele missään hän pitää kevyen näköisiä mekkoja yllään.


Menneisyys:
Sil syntyi jalkaterättömänä ja hänen vanhempiaan neuvottiin jättää lapsi kuolemaan. Ei sellainen lapsi pystyisi elämään pitkään, jollei ollut omia jalkoja, joilla kävellä. Vanhemmat eivät halunneet kuitenkaan luovuttaa oman lapsensa suhteen. He olivat aina halunneet tyttöä, mutta saaneet aina pojan. Nyt heillä oli tyttö, joka oli tohtorin mielestä liian heikko elämään. Tohtori ei kuitenkaan päättänyt vanhempien puolesta, jotka pitivät naama irvessä lapsestaan kiinni.
Sil sai nimensä taianomaisista silmistään ja siitä kuinka sitkeäksi vauvaksi osoittautui. Kahden vuoden ikäisenä hän rupesi konttaamaan, vaikka liikkuminen oli vaivalloista, hän liikkui silti omin voimin. Pienen tytön elämä alkoikin vanhempien ja kolmen, suojelevan isoveljen kanssa, jotka kannustivat tyttöä alusta asti. Vanhemmat kuitenkin kokivat tytön kärsivän vammaisuudestaan jonkin verran, että halusivat luoda hänelle kyvyn kävellä oikeasti kahdella jalalla. Ei kukaan mies huolisi konttaavaa naista, jolla jalkoja ei ollut.
Niinpä vanhemmat päättivät mennä vahvan maagikon luokse hieromaan kauppaa. Sil otettiin mukaan, koska pitihän tekijän nähdä tyttö, jolle mahdollista kävelykykyä loisi. Aluksi maagikko pahoitteli tehtävästä, vaikka vanhemmat tarjosivatkin hyvän summan vastineeksi. Hän ei osannut luoda tytölle jalkoja, mutta maagikko sai idean, että hän voisi yrittää tehdä tytölle tekoraajat. Niinpä maagikko otti maksun ja rupesi hommiin kera sepän avustuksen.
Kaksi vuotta siinä meni, että tyttö sai jalat, joilla kävellä. Sen lisäksi Sil oli tehnyt hyvää tuttavuutta maagikon kanssa, hän oli saanut tästä hyvän ystävän. Neljäntoista vuotiaana tyttö sai omat raajansa, joilla kävellä. Maagiko varoitti, että terillä ei pystynyt kävelemään kovinkaan sujuvasti, mutta sitä paremmin juoksemaan. Silillä oli edessään rankat vuodet opetella tasapainottelemaan kahdella jalalla. Hän ei osannut kävellä ja sen oppimiseen hänellä meni montakin vuotta.
Sen seurauksena hän koki elämänsä mullistavan asian. Hän pääsi kävelemään perheensä kanssa kylille, vaikka oli hidas kävelemään ja kaatuili. Siitä huolimatta hän oli utelias maailmasta. Haukkumisen ja pilkkaamisen alettua Sil koki häpeää jaloistaan, mutta samaan aikaan hänen sisällään taisteli ylpeys siitä, että hän saattoi juosta kovempaa kuin kukaan muu.

Naisen ylitettyä aikuisuuden ikäraja hän ja hänen perheensä muuttivat pois kylästä, jossa he olivat asuneet, sillä haukkuminen ja pilkkaaminen oli mennyt paljon pahemmaksi. Sil ei uskaltanut enää tulla ulos kodistaan, koska pelkäsi saavan mädän tomaatin niskaansa tai jotain vastaavaa. Siinä pelossa hänen perheensäkin eli. He halusivat naiselle parasta, joten päättivät muuttaa pois.
Meren yli kauas tuntemattomille. He saapuivat Cryptiin ja asuttuivat ihmisten ilmoille. Silin vanhempien onneksi, kukaan ei tuntunut kiinnittävän huomiota naisen jalkoihin. Sil saattoi siis kävellä varovasti ulkona. Nainen oli arka, vaikka halusikin maailmaa tutkiskella. Uuden paikan tutkiminen sai hänet ulos kodistaan ja siitä vanhemmat ovatkin hyvin kiitollisia, koska haluavat lapselleen parasta.

Tilanne tällä hetkellä:
Onnistui muuttamaan omilelen, mutta menetti henkivartijansa pian sen jälkeen.

Muuta:
-Hän tietääkin hyvästä syystä ihmisen kaikki pisteet, jotka vaikuttavat lihaksien hallitsemiseen. Niitä tökkimällä, hän voi lamauttaa vastustajansa satuttamatta tätä sen enempää- (Lamaantuminen on yksilöllistä ja kuinka kovaa nainen painaa pisteeseen.)
-Sil on alkanut harjoittelemaan yhä enemmän etätaistelua, tikarien heittoa ja väistöjä.
-Perhe: Isä, äiti ja kolme veljeä: Erik, Christian ja Ronie.
-Harrastaa hieman ensiapua
- Silin äänenä toimii Karmina


Tavatut:
-Ryus © Janni - Ensimmäinen ystäväni täällä, sekä ensimmäinen taruolento, johon törmäsin.
-Jack © Suskari -Ystävä.
-Haul © Janni -Taidan olla rakastunut hihih.
-Chloros © Minä - Vei minulta vasemman jalkani, en vihaa, mutta pelkään häntä kuollakseni.
-Kalma © Suskari -Ystäviä, luulisin. Hän on... Auttavainen
-Rathel © Janni -Ystävä, mutta emme varmastikaan tapaa enää
-Tiergan (NPC)- ystävä, kaatunut.

Päivitykset:
31.7. Päitetty tavatut lista, hieman menneisyyttä ja ulkonäköä koordinoitu pelien mukaiseksi
29.8. Koko esittely uusiksi ja laitan kuvia viel ehkä lisää, jos jaksan :P
13.12. Muokattu muuta-osiota ja muokattu tavatut osiota.
4.2. Päivitetty nykytilannetta ja
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears