Viesti Ti Maalis 14, 2017 7:07

Maurus Yösuutelija

Nimi: Maurus (Nimi tarkoitaa tummaa ihoa) toisena eniten käytettynä nimenä käytetään Yösuutelijaa
Nimityksiä: Painajainen, Paholainen, Varjojen kulkija, Riivaaja, Kukkaisten suutelija, Yösuutelija
Ikä: yli 900 vuotias on kuitenkin fyysisesti siinä 30-36 vuosilla
Skp: Mies
Pituus: 198 - 209 cm (Ei tarkkaa tietoa, mutta suurinpiirtein)
Ammatti: Henkivartija tai vartija. Joskus Maurus myös suorittaa miekan virkaa (tällä hetkellä palvelee ihmisten kuningasta Henryä)
Puolue: Ihmiset (Kuitenkin tavallaan puolueeton, sillä ei välitä ketä palvelee kummalta puolelta ammattinsa tähden)

Voimat:
Kykenee muuttumaan mustan väriseksi, n. 140cm miekaksi, jonka kahvassa sisään on upotettu silmämuna. Miekka muodossaan hän kykenee kuulemaa sekä näkemään, mutta ei puhumaan. Kestävyyttä asemuodossa on, joten ei ole pelkoa ottaa oikeaa miekkaa vastaan.
Maurus myös kykenee "varastamaan" kosketuksellaan henkilöiden muistoja. Hän kykenee viemään ne lopullisesti tai hetkellisesti, riippuen siitä kuinka kauan hän on kosketus kontaktissa toiseen henkilöön. ->

Lyhyet, hipaisun tapaiset kosketukset vievät muistoja viimeminuuteilta tai tunneilta. Pitkä kosketuskontakti vievät muistoja vuorokausista vuosiin. Pitkään jatkunut kosketus voi viedä hyvinkin kaikki henkilön muistot itsestään. Lyhyet, nopeat, kosketuksesta kadonneet muistot palautuvat alle vartissa tai tunnissa, mutta pitemmät kosketukset voivat viedä muistot kokonaan eivätkä palauta muistoja omistajalleen.
Sen takia Maurus ei tee kosketuskontaktia ilman hanskoja, mutta hänen dominoiva, vasenkätensä ei vie muistoja, sillä se ei ole hänen omansa. Hän ei kykene hallitsemaan tätä kykyä toisin kuin miekkamuotoonsa siirtymistä. Joten hänen on oltava tarkka, jos joku hänen paljaisiin kasvoihinsa koskee. Mauruksen kyky ei kuitenkaan tule ilmaisena, vaikka synnynnäinen se onkin. Se maksaa hänelle koskemiensa muistojen tuomat tunteet ja henkiset haavat. Toisin sanoen, hän myös voi viedä henkisen kivun kokonaan pois tai lievittää sitä, mutta kokee itse tunteet kivun muodossa.

Ase: Pikku sisko Maya, joka on hänen kolme ja puoli metriä pitkä, hopeinen keihäänsä.

"We are same blood and flesh. We fight together until the dawn rise"

Rotu: Demoni, sielujensyöjä

Rodusta:
Mauruksen rotu on demoni, joka käyttää ravinnokseen sieluja. Tämä sielujensyöjä lohko on sopeutunut elämään pimeissä paikoissa. Niin ulkonäkönsä kuin sisäisten toimintojensa kanssa. Demonien ihon väri vaihtelee haaleasta tuhkanväristä aivan mustaan. Yönäkö näillä olennoilla on jopa kymmenenkertaa parempi mitä päivänäkö. He saattavat nähdä öisin pienimmätkin asiat maan päällä ilman, että niitä pitäisi mennä tutkimaan parhaimmalla suurennuslasilla. Kuulo vastaa lepakoiden kuuloa, joka myös antaa omat harminsa. Meluisat paikat ovat rodulle todella inhottavia, sillä erilaisia ääniärsykeitä tulee paljon, joka saa rodun edustajat myös ärtyisimmiksi. Toisaalta he voivat myös tunnistaa melun keskeltä tietyn äänen tarkalla kuulollaan. Aistien takia heitä ei kuitenkaan näy paljoa kaupungeissa, jotkut ovat kuitenkin onnistuneet sopeutumaan kaupunkien meluiseen elämään, esim. Korvatulpilla.

Sielunsyöjille ominaista on pitkä ja laiha keho sekä pitkähköt raajat, jotka saavat heidän olemuksensa muistuttamaan pahimmassa tapauksissa painajaismaisia hämähäkintapaisia olentoja. Keho on sinällään kestävä, mutta se muistuttaa haltioiden viehkeää kehoa laihuudellaan. Tämä laihuus myös hämää vastustajia voimatason suhteen. Nopeus on kuitenkin se suurin valtti taisteluissa, sillä laihakeho on juurikin sopeutunut nopeaan ja sulavaan liikehdintään. Demoneille ominaista ovat myös suuret sarvet, ne kasvavat iän myötä, mutta ne voivat myös katketa ja kasvaa uudestaan paikoilleen. Demonit kykenevät kuitenkin pitämään sarvet piilossa muiden katseilta, jotta eivät herätä niin paljoa huomiota tai ne eivät vain ole tiellä.

He omaavat kehonsa sisällä muutaman selviytymiseen liittyvän tekijän. Demonien verenkierto on mielenkiintoinen, sillä näillä sydämiä on kaiken kaikkiaan yhdeksän. Yhdeksän sydäntä on asettunut keskiruumiin tiennoille pumppaamaan kiivaasti pikimustaa verta suonissa. Heidän verensä on täysin pikimustaa, jota kykenee vain erottamaan päivän valossa, se ei edes haise verelle, jolloin heidän verensä saatetaan sekoittaa johonkin muuhun aineeseen.
Demoneilla on korkea kehon lämpötila, mitä ihmiset kuumeessa kestäisivät (n. +45-51). Korkean lämpötilan turvin he kykenevät selviytymään syvissäkin ja erityisen kylmissä ympäristöissä ilman, että tarvitsisivat lisävaatetusta. Korkealämpötila näkyy myös veressä, sillä kylmän ilman kanssa päästessään kosketukseen veri savuaa kuin kattila kiehuvaa vettä. Kuumallakaan ilmalla ei sinällään ole haittaa demoneille, sillä heidän kehon lämpöjärjestelmä on tehokas ja osaa säätää kehon lämpöä tarvittaessa alemmas, ettei keho koe lämpöhalvausta.

Sielunsyöjät nauttivat ravinnokseen sieluja niin kaksijalkaisten kuin eläinten sekä kasvien. Sielujen tyydyttävyydessä ei ole eroja, mutta silti lohkon sisällä kasvien sieluja syöviä kutsutaan kasvissyöjäksi. Syöminen käy suutelemalla kohdetta. Kasvissyöjät vain pussailevat mistä kohdasta haluavat, mutta lihansyöjien on suudeltava suoraan suulle, otsalle tai kämmenelle. Syöminen on myös tahdon alaista, joten normaali suuteleminen ilman sielun menetystä on täysin mahdollista.

Heikkoudet/Vahvuudet:
-Iän puolesta hän on voimakas ja sietokykyinen, (esim. Pystyy helposti tuhoamaan kokonaisen talon paljain käsin).

-Hyvin herkkä pyhille asioille, risteille, pyhälle vedelle, enkeleille jne. Toki niiden täytyy olla siunattuja ja oikeasti "uskottuja" esineitä, eikä vain myytävänä olevia ristejä pahuutta vastaan, elleivät ne sitten tule itse kirkon myyntipöydältä. Pyhät asiat aiheuttavat demoneissa voimien katoamisen ja pahoinvoinnin, koskeminen polttaa. Altistuminen liian kauan vie shokkitilaan ja lopulta koomaan, josta virkoaminen voi viedä vuosia, pahimmillaan. Herkkyyden puolesta tunnistavat pyhät asiat helposti kaukaakin ja ilman että näkisivät niitä silmiensä alla tai oikeassa muodossaan (illuusiot yms.)

-Kuulo ja näkö pimeässä ovat erityisen terävät, erityisesti öisin. Mitä pimeämpi sitä tarkemmat aistit ovat. Pimeys lisää rodun voimia. Lisäksi ulkonäöllinen sopeutuminen auttaa heitä "katoamaan" varjoihin.

-Tarvitsee ravinnokseen sieluja, mutta myös kasvien sekä muiden eliöiden sielut käyvät tyydyttämään nälkää. Kasvien sielujen syöjiä kutsutaan rodun sisällä kasvisyöjiksi. Ilman sieluja heikkenee, mutta ei menetä järkeään. Voi myös nauttia normaalista ruuasta ihan huvikseen. Päihteet eivät kuitenkaan juuri tee mitään demonille, alkoholia nämä voivat juoda kuin mehua.

-Nopea parantumiskyky, mutta suuremman haavan parantaminen vie aikaa kuten tavallisestikin. Hän kykenee kuitenkin nopeuttamaan prosessia, jos hän syö enemmän sieluja tai saa sieluja sillä hetkellä.

-Nopeus on valttia taisteluissa ja suosii enemmän kauempaa tehtyjä hyökkäyksiä kuin lähitaistelua. On huonompi lähitaisteluissa ja nopeuden estyessä on heikommassa asemassa

-Yhdeksän sydämen tarjoama kiivas verenkierto tuo omat haittansa. Suuret haavat vuotavat verta paljon nopeammin ja uhkana on helposti verenhukka, sitä tasapainottaa kuitenkin nopea paranemiskyky. -> Liittyy myös sydämiin, jos joku niistä on vaurioitunut, keho pyrkii parantamaan sen nopeasti jatkaakseen sen toimintaa. Maurus kykenee selvitytymään vielä kahdella sydämellä, mutta yhdellä sydämellä verenkierron ylläpitäminen alkaa olla jo taakka.

"They don't know who we are. They don't know what we are"

U-näkö: Tässä näkyy myös Mauruksen sisar Maya+ Mauruksen sarvet ;) Sarvet ovat kuitenkin hieman alempana, mitä kuva antaa ymmärtää
Maurus on kutakuinkin melko pitkä ja laiha mies. Hänen kehonsa on kärsinyt niin tappelun jälkiä kuin lihasten muokkaamista. Suurimpia arpia hänen kehossaan näkee vasemmassa kädessä, oikealla puolella solisluun päällä, vasemman kyljen alapuolella ja oikealla jalassa. Arvet ovat jäätävän suuria ja ne erottuvat hänen tumman harmaasta ihostaan mustina ja muistuttavina. Kaikista muistuttavin on kuitenkin hänen vasenkätensä, jonka arpi kiertää koko olkapään alapuolella olevan tyngän ja liittää sitten itseensä lopun käsivarresta. (Hänen vasen kätensä on siis leikkautunut irti ja käsi, joka häneen on liitetty, on hänen isoveljen). Hänen kehonsa muistuttaa haltioiden kehon viehkeyttä, mutta pitkät raajat saavat hänen olemuksensa enemmän muistuttamaan painajaismaista olentoa.
Mauruksen kasvot ovat hieman kulmikkaat, mutta niistä löytyy sitä tiettyä pehmeyttä. Korkeat posken päät erottuvat hänen tummista kasvoistaan helposti. Hänen nenänsä on suora ja huulensa ohuet. Hänen korvansa ovat suipot ja hänen lyhyet hiuksensa siirtyvät harmaan sävystä aina valkoiseen asti. Mauruksen silmät hohtavat myrkyn vihreinä ja hänen pupillinsa ovat viirumaiset. Silmien muoto on viirumainen ja pieni. Mies ei omista kulmakarvojakaan, joka tekee katseesta ehkä jäykän.
Aina välillä, kun mies haluaa riivata jotakuta, hän antaa suurten, kaartuvien sarviensa nousta päästään ja kiertää hänen poskiaan kohti. Sarvet ovat tummat ja massavat, ne ovat myös hyvin painavat, mutta demonille niiden paino ei ole mitään. Maurus voi hallita niiden olemassa oloa miten vain haluaa.

Vaatetukseltaan Maurus käyttää mustia vaatteita. Kirkkaat värit paljastaisivat hänet liian helposti pimeyden suomasta turvasta. Hänellä on yllään univormua muistuttava pitkähkö takki, jossa näyttäisi olevan toppaukset tai sitten miehen leveät hartiat vain luovat illuusion toppauksista. Takissa on korkea kaulus, jonka reunat ovat koristeltu kultaisella nauhalla. Takki on edestä avonainen ja on sidotti kiinni muutamalla hassulla kultaisella nauhalla. Takin edessä on myös hienot koristereunat, joiden väri on violetti ja niihin on ommeltu kiinni kultaisiksi maalattuja nappeja. Myös takin hihojen loput ovat violetit kera kolmen kultanapit. Takista lähtee alas neljä mustaa "suikaletta", joiden alla on vielä neljä lyhyempää, mutta violettia.

Hänellä on mustat, löysät housut, jotka muodostavat pussit polvien kohdille, kun säihkyvä metalli suojaa hänen sääriään. Suojien alta löytyy nahkaiset, tumman ruskeat saappaat, jotka ylettyvät polven alapuolelle. Vaatteiden alla miehellä on kuitenkin vielä suojausta päällä. Takin alta näkyy vasemman käden olka suoja, joka on nahkaisilla remmeillä sidottu kiinni. Hänen oikea kätensä omistaa myös mustan silkkihanskan, jottei hän vahingossa menisi ja varastaisi toisten muistoja itselleen.

"We are one and forever. We will be never apart from each other, brother"

Luonne:
Pääpiirtein mies on sivistynyt ja kohtelias mies, joka tietää asemansa ja kunnioittaa vanhempiaan. Hän ei välitä kuitenkaan kauheasti asemista tai luokittelusta, kuka on korkeampi tai alempi arvoinen. Hän kohtelee kaikkia tasa-arvoisena itsensä kanssa eikä näytä ylimielisyyttä toisia elämänmuotoja kohtaan. Hän on älykäs ja oppinut mies. Toisin sanoen mies on herrasmies ripauksella painajaismaisuutta, mutta hyvällä maulla. Hän voi alkuun vaikuttaa hyvinkin vaikeasti lähestyttävältä jäykän olemuksensa takia sekä sen takia, ettei hän näytä siltä, että välittäisi keskustella kenenkään kanssa turhia asioita.
Mauruksen kanssa ollessa tai työskennellessä voi hänen painajaismaisuutensa luoma esikuva pirstoutua, sillä demoni on ystävällinen ja huomaava. Hän on sosiaalinen ja tulee hyvin toimeen monen eri henkilön kanssa, vaikka se ei siltä näyttäisikään. Toisaalta mies saattaa olla harvasanainen välillä, mutta se johtuu ainoastaan siitä, että hän pitää toisten henkilöiden tarkkailemisesta, jossa hän on myös erikoistunut tunnistamaan valehtelijat näiden kehon eleistä. Harvasanaisuudesta tai jäykästä olemuksestaan huolimatta mies viihtyy positiivisten henkilöiden kanssa.

Mauruksella on erilaisiia normaaleja haluja sekä ajatuksia, joita voitaisiin kutsua vihaksi tai kateellisuudeksi, mutta hän ei varsinaisesti tuomitse ketään persoonan takia tai mitä tekoja tämä on tehnyt. Hän ei näytä koskaan sitä, että olisi jotenkin epämieltynyt jonkun persoonasta tai teoista, joita tämä on joskus tehnyt. Eikä hän myöskään näytä omaa kateellisuuttaan esim. Jonkun onnellisuutta katsoessaan. Syvimmiltään hän itse haluaa nähdä iloa ympärillään. Hän katsoo henkilö siinä sillä hetkellä, mutta valehtelijoita hän ei hyväksy.

Demoniksi hän ei ole hyökkäävä tai aggressiivinen (Sen puolen hoitaa sisar). Tosin Maurus ei myöskään kieltäydy yhdestäkään tappelusta, joka hänelle tarjotaan, mutta hän ei sentään rynnistä tuiki tuntemattomien keskelle tappelemaan, ellei tappelu koske jollain lailla häntä. Hänellä ei ole sinällään oikeudenmukaisuuden ymmärrystä mielessään, mutta hän osaa kunnioittaa eläviä yhtä paljon kuin yhdeksää sydäntään. Maurus ei tapa turhaan, hän kyllä taistelee, mutta ei juuri tapa ellei ole pakko. Miksi tappaisi, kerta hän voi vain syödä sielun ja jättää kehon rauhaan.
Useaan otteeseen demoni tulee väärinymmärretyksi. Pelottavaksi ja aggressiiviseksi pedoksi, joka riivaa ihmisiä mielensä mukaan. Toki Maurus riivaa harrastaen ja saaden nautintoa siitä, mutta se on täysin hengenvaaratonta pelottelua, josta mies nauttii pienin siemauksin. Hänelle itselleen on vain tärkeää hänen perheenjäsenet ja hänelle tärkeiksi tulleet henkilöt, joiden puolesta hän voisi myös kuolla. Toisaalta mies ei myöskään ota suuria paineita perheenjäsentensä suojelusta, sillä hän on jollain asteella demoni ja ajattelee myös niin kuin demoni.

Jos demonista haluaa aggressiivista tai jotain suuria tunteita ulos, niitä ei tule. Maurus on aina ollut hyvin kylmäpäinen ja rauhallinen. Hän ei osaa tulkita suuria tunteita, kuten vihaa tai surua kuin hetken, mutta ei niin kauaa, että tekisi suutuspäissään suurta tuhoa. Hän ei ole juuri koskaan tuntenut kovinkaan vahvoja tunteita. Ilo ja mielihyvä ovat demonin ehkä vahvimpia tunteita, joita hän omistaa. Negatiiviset tunteet ovat saaneet hänen tunteistaan vain pienemmän osan. Pelkokaan ei siis saa sijaa miehen mielessä, ei edes silloin kun ehkä kuolema on oikeasti lähellä.

"We know where we are coming and we know where we are going"

Menneisyys:

Se oli pimeyttä, kylmää ja kaunista samaan aikaan

Maurus oli keskimmäinen lapsi perheessään. Hän eli pimeissä ja kylmissä luolastoissa ilman sivistynyttä maailmaa ennen teinivuosiaan. Maurukselle hänen sisaruksensa olivat kaikki kaikessa juuri senkin takia, että nämä olivat immuuneja hänen jo puhjenneille voimilleen ja kykenivät koskemaan häntä normaalisti. Demoniperheen siteet toisiinsa olivat lujat ja muut rodun edustajat olivat tukena perheelle, vaikka heidän lapsi omistikin hieman vaarallisia voimia, joita tuo ei kyennyt hallitsemaan. Demoniyhteisö oli siis tiivis ja luja se pyrki opettamaan nuorimmilleen kaiken minkä tiesivät ennen nuorten päästämistä ulkomaailmaan. Ensimmäisenä yönä Maurus pääsi luolastojen pimeydestä ulkomaailmaan, jossa hän sai oppia muusta maailmasta enemmän.
Maurus, hänen isoveljensä sekä siskonsa lähtivät oitis katselemaan maailmaa ja valloittamaan sitä yhdessä. Vanhimmat rodun edustajista varoittivat pyhistä asioista ja muusta sellaisesta, mutta villit sekä nuoret demonit uskoivat pärjäävänsä tällaisia vastaan. Sitten sisarukset löysivät pienen kylän, joka oli puolueeton ja melko syrjässä kaikesta. Demonit päättivät alkaa leikkimään kylän kustannuksella ja riivata sen asukkaita. Aina öisin siitä lähin kyläläiset saivat pelästyä, pelätä ja kirkua kurkkunsa puhtaaksi, kun demonit kiusasivat heitä viattomalla pelottelullaan. Maurus sisaruksineen olivat sitten jääneet riivaamaan kylää monia sukupolvia läpi, mutta eivät he sentään asettuneet asustelemaan kylän lähelle vaan palasivat aina silloin tällöin kotiluolaansa tuomaan tulijaisia ulkomaailmalta.

Sitä demonit eivät vain tienneet, että kylään oli eräs vuosisata rantautunut enkeli, joka oli tykästynyt kylän kauniiseen elämään ja katseli näitä kauempaa sekä siunasi näitä läsnäolollaan. Enkelin valvovat silmät näkivät sisarusten touhut ja se loi enkelille tunteen, että tuon oli suojeltava kylää näiltä raakalaisilta, jotka niin tykkäsivät pitää kyläläisten kustannuksella hauskaa. Toki toiminta ei ollut hengenvaarallista, mutta moni kyläläinen ajautui vainoharhaiseksi ja itsetuhoiseksi, joten enkeli päätti lopettaa sellaisen touhun.
Yksi yö Enkeli sitten asettui sisaruksia vastaan juuri ennen kylään tuloa. Yhteenotto sisarusten kanssa ei ollut kaunis. Maurus oli pelastanut pikkusiskonsa juuri turmiolta ja sisarukset juoksivat pakoon enkeliä, kun Mauruksen voimat ehtyivät ja hän jäi jälkeen. Enkeli saapui hakemaan keskimmäisen henkeä ja siinä vaiheessa mies luuli jo menettävänsä henkensä, mutta hänen isoveljensä tuli ja hyppäsi juuri väliin pelastaen veljensä hengen omalla kehollaan. Maurus oli kurottanut juuri silloin kätensä kohti veljeään ja nähden ainoastaan sen, kuinka hänen veljensä keho tuhoutui enkelin voimien alle ja samaan aikaan hänen ojennettu, vasen kätensä tuhoutui samaan aikaan. Silloin, jos koskaan Maurus luuli kuolevansa verenhukkaan sekä enkelin läsnäoloon, kun hänen sukunsa ja rotunsa edustajia tuli apuun.

Pienillä haavoilla mies ei kuitenkaan selviytynyt. Hän vaipui koomaan, joka kesti noin kaksi vuotta ja sinä aikana ehti kuitenkin tapahtua. Hänen perheensä oli mennyt vuorille melkein heti, kun perheen eloon jääneistä pojista oli tuotu takaisin. Vanhemmat hakivat apua suurilta lohikäärmeiltä ja saivat apua vanhimmilta nimeltä Marduk. He toivat koomassa elävän poikansa lohikäärmeen luokse ja pyysivät tuota liittämään isoveljestä jäljelle jääneen käden Mauruksen menetettyyn ja niin lohikäärme auttoi perhettä saamaan poikansa kasaan. Ehkä se oli ystävällisyyttä tai sitten se oli silkkaa kiinnostusta demonienrotua kohtaan.
Samaan aikaan Maya, miehen pikkusisko, joka oli jäänyt toiseksi selviytyneeksi pyysi suurelta lohikäärmeeltä opetusta. Nainen halusi pitää veljensä hengissä ja halusi suojella tuota, joten hän pyysi päästä lohikäärmeen oppiin, oppiakseen niin taisteluista kuin lääkinnästä, sillä nainen uskoi viisaana pidettävän lohikäärmeen kykenevän sellaista opetusta antamaan. Pikkusisko siis jäi oppimaan Mardukille ja hoiti samalla koomassa olevaa veljeään. Maurus heräsi kahden vuoden päästä ja tuolle selitettiin tilannetta. Tietysti mies oli kiitollinen suurelle vanhimmalle, joka oli pelastanut tavallaan hänen henkensä sekä liittänyt jäljelle jääneen osan veljestään häneen, näin isoveli kykeni elämään hänessä.

Maurus oli kuitenkin aluksi hyvin katkera siitä, että oli antanut veljensä kuolla kykenemättä tekemään juuri mitään tilanteessa. Hän kuitenkin huomasi pian, että hänen pikkusiskonsa kävi ottamassa oppia Mardukilta, joten myös Maurus halusi tämän oppeihin. Hän halusi oppia suojelemaan perhettään sekä hän halusi tietää myös muusta maailmasta enemmän. Hän päätyi sitten tämän oraakkelin oppeihin myös ja opiskelikin monia vuosia tämän opeissa. Hän myös vannoi lojaalisuutta Mardukille sekä tarjoutui suojelemaan tuota kun tämä sitä tarvitsi eniten. Kun aika koitti, Maurus lähti sisarensa kanssa maailmalle. Hän palveli sisarensa monia isäntiä sekä emäntiä rotuja katsomatta. Hän myös katsoi kuinka maailma hänen ympärillään muuttui, mutta hänen uskollisuutensa opettajaansa, pelastajaansa sekä ensimmäiseen isäntäänsä ei muuttunut. Maurus kuitenkin pyrki oppimaan maailmasta enemmän ja pyrkii hakemaan aina uusia isäntiä/emäntiä, kun vanhat eivät heitä tarvinneet enää tai kuolivat pois.

Tiivistelmä:
-Demoni pemoni
-Vasen käsi on veljen, jolla hän voi koskea vapaasti ketä tahansa, ilman että veisi tuon muistoja
-Pikkusisko on hänen aseensa ja Maurus osaa myös muuttua miekaksi
-Vaikeaa tappaa, mutta ei kuolematon -> Ei kuole kuitenkaan pitkään ikää
-Mauruksen ääni

Muuta:
-Hauskana tietona on, se että mies toimii hyvästä lämmön lähteestä korkean ruumiinlämpönsä takia
-Osaa kirjoittaa ja lukea sekö puhua yleiskieltä, haltia kieltä sekä omaa demonista kieltään.

NPC- Hahmo. Ainostaan Morin pelattavissa sekä liikuteltavissa
Nimi: Maya (Nimi tarkoittaa illuusioita)
Kutsuma nimiä: Pimeyden suutelijatar, hopeinen terä, kostajatar, Paholatar
Ikä: Alle 900, mutta ulkoisesti n. 28-30 vuotias.
Skp: Nainen
Pituus: 195 –199cm (Tai sinne päin)
Rotu: Demoni, sielunsyöjä

Ammatti: Keihäs isoveljelleen, toisinaan myös henkivartija, epävirallisena ammattina on lääkäri (koska isoveljeä pitää aina paikata)

Voimat: Kykenee muuntautumaan kolme metriseksi, hopeiseksi keihääksi. On myös immuuni Mauruksen muistojen varastamiselle, joten voi lääppiä veljeään niin paljon kuin tahtoo.

Ase: Isoveli Maurus, kuka muuntautuu hänen mustaksi, n. 140 pitkäksi miekakseen

"Heeeey sister know the water's sweet but blood is thicker"

U-näkö: Mayan sarvet
Suurimmaksi osaksi Mayan ulkonäkö on hopeinen keihäs, mutta kun hän muuntautuu, osoittautuu hän oikein kauniiksi ja laiha rakenteiseksi naiseksi. Hänen kehonsa on pitkähkö ja hänen raajansa ovat ohuet, joka saattaa luoda kuvan aliravitusta naisesta. Niin ei kuitenkaan ole, vaan Maya on täysin terve ja hyvävointinen. Naisellisia muotoja Mayalta löytyy, mutta ei hän ole hirveän kurvikas. Maya on kuitenkin oikein ylpeä kehostaan.
Maya omistaa yhtä tumman harmaan ihon kuin veljensä ja samanlaiset hiukset. Toisaalta Mayan hiukset ylettyvät suorina yli hänen korviensa aina leukaan asti. Hän on vetänyt vasemman suipon korvansa taakse osan hiuksistaan ja laittanut ne muutamalla hiuskoristeella kiinni. Mayan silmät ovat yhtä vihreän hehkeät, mutta toisin kuin veljellään hänellä on pienet kulmakarvat silmiensä yläpuolella. Rodulle tavalliseen tapaan myös naisella kasvaa suuret sarvet päästä, jotka hän voi helposti piilottaa ja antaa tulla takaisin ilmoille mielensä mukaan.
Vaatetukseltaan Maya käyttää tummaa paitaa, housuja, vyötä ja saappaitta. Hän ei yleensä käytä suojuksia juuri keihäsmuodossa olemisen takia, mutta kun he vaihtavat paikkaa veljen kanssa, kyllä hän niskaansa vetää joitain suojuksia, vaikkei niistä pidä.

"Heey sister do you still believe in love I wonder?"

Luonne:
Maya on luonteeltaan kiusoitteleva. Hän pitää viattomien henkilöiden kiusaamisesta. Kiusaaminen tietysti on vain leikkimielistä, joka on tavallaan vain sellaista nolon, häpeän tai kiusaantuneen olon tuottamista. Nainen nauttii siitä ja pitää myös sitä hupinaan. Voisi myös sanoa, että hän tykkää pahoittaa viattomien ja pienten naisten mieltä. Ehkä se on kateutta siitä, ettei hän itse ole pieni ja viaton. Toisaalta valtaa omaavia Maya katsoo suopeasti ja kunnioittaen, mutta ei silti peitä tiettyjä ilmeitään, jos vaikka henkilö ei miellytä häntä. Hän voi käydä myös melko hyökkääväksi välillä.
Toisinaan Maya voi osoittautua hyvin tarkaksi ja alkaa korjailemaan tai selittämään asioita esimerkiksi rauhallisen isoveljensä puolesta. Ei Maya äänekäs tai levoton ole, mutta joskus sisarella voi mennä kaaliin se kuinka hänen isoveljensä on joskus hyvin avuton. Avuttomuudella hän siis tarkoittaa enemmän miehen liian lempeää käyttäytymistä. Hän on välillä suuri suinen ja ärtyy nopeammin kuin sekunnin murto-osa. Pitkä vihainen Maya ei ole, ellei siihen ole hyvää syytä.

Maya ei myöskään tapa niin kuin veljensä. Hän kunnioittaa eläviä ja osoittaa sen sillä, että jättää nuo mielellään rauhaan elävinä. Toisinaan nainen voi kyllä tarttua veljeensä äkistii ja pakottaa tuon miekkamuotoonsa ja lähteä uhkaamaan niitä, joista hän ei pidä. Hän ei aina pidä kiinni säännöstä jättää kaikki elävät rauhaan, jos näkee henkilön olevan uhka.
Maya on siis hyvin pippurinen temperamentiltaan ja omaa vahvan velikompleksin, joten hän on hyvin mustasukkainen, jos joku toinen nainen ottaa Mauruksen kohteekseen liehitellä. Hän ei myöskään kainostele käyttää voimaa toisia naisia kohtaan, jos kokee sen oikeaksi. Väkivaltainen hän ei ole kuin tarpeen tullen, hän enemmän käyttää vain tuuppimista ja kyynärpäitään hyötynä. Hän myös kerjää veljeltään jatkuvasti huomiota ja on välillä hyvinkin kauhuissaan veljensä hengen takia. Hän ei halua menettää toista.


Musa lyrics: Avicii - HEY Brother
Ota tästä tausta musaa Ruelle - bad dream

Tavatut:
-Marduk © Aksutar -Kunnioittaa pelastajanaan, opettajanaan sekä isäntänään. (On uskollinen Mardukille edelleen, vaikka hoitaa muita töitä).
-Enkeli -Katkera siitä, että tuo surmasi hänen isoveljensä
-Rosalba © Cardea -
-Ihmisten Kuningas Henry © Aksutar -
"I might never get to heaven but I've been there before"
_________________________________________________________________
Gentleman of sorrow~who fears his own wrath
Witch of curse~Who crushes others with her pride
Monster of eating~Who couldn't stop his gluttony
Linseed of silver~Who hides her envy
Mermaid of darkness~Who had lust for money
Priest of happiness~Who hunts vampire for fun
Demon of shadows~Who serves the greatest of them all
Incubus of tears~Who has given up to his fears