Viesti Ma Syys 14, 2009 10:22

Constantine Fritz

Nimi: Constantine Fintan Fritz
Ikä: 50 vuotta
Rotu: Ihminen
Puoli: Ihmiset
Sukupuoli: Mies
Asema/ammatti: Clifford kylän johtaja, aatelisarvoltaan paroni. Ammatiltaan kuitenkin kuninkaan eliittikenraali.pärstäkuva klick klick

Ulkonäkö: Ulkonäöltään Constantine osaa olla jo heti ensikättelyssä kunnioitusta ja pelkoa herättävä näky. Mies on kooltaan massiivinen, verrattuna siihen mitä ihmiset ovat yleensä. Lihasmassaa kenraalilta löytyy vaikka karhun kanssa painimiseen. Eniten lihasta löytyy yläkropasta ja käsivarsista, sekä jaloista. Constantine ei ole bodattu, mutta lihaksikas, lihaksien lähinnä tullen koko ikänsä rastasta työtä tehden. Pituutta mieheltä löytyy huikeat 210cm. Moni veikkaakin Fritzin suvussa kulkevan jättiläisen verta, mutta tiettävästi tämä on vain huhu, eikä totuus. Kenraali on myös kovin karvainen mies, tummia ihokarvoja on peittämässä käsivarsia ja jalkoja, sekä rintakehää reippaasti. Ihonsa on hieman päivettynyt ja siellä täällä kenraalilla on arpia ja ruhjeita taisteluista ja yhteenotoista, joita on ollut enemmän kuin tarpeeksi yhden ihmisen elämälle. Arvet myös näkyvät selvästi, sillä Frtiz antaa ennemmin haavojen parantua normaalein keinoin, kuin kääntyy parantajien tai poppaskonstien puoleen.
Kasvonsa ovat jykevänkulmikkaat ja pitkäpiirteiset. Leuka on leveä ja jykevä. Leukaa koristaa myös musta, sieltä täältä jo harmaantuva, tuuhea parta. Partansa kenraali pitää siistinä, vaikka joskus tuokin pehko pääsee rehottamaan jos Fritz pitkään on poissa sivistyksestä, tehtävien parissa. Nenänsä on pitkä, mutta kapea ja erittäin kaartuva. "Kotkannenäinen" onkin yksi kutsumanimistä, mitä kenraalille voisi antaa. Huulet ovat kapeat, joskin suu itsessään on leveä. Poskiluut ovat korkeat. Otsa on myös suurehko ja hiusraja melko korkealla. Kasvoja koristaa iän myötä tulleet rypyt ja uurteet. Silmät ovat pienehköt. Kenraalin katse on aina pistävä ja alati arvioiva, kirkkaan katseen ollessakin ainoa nuorehko ominaisuus noilla vanhoilla kasvoilla. Väriltään silmät ovat hopeanharmaat, tietyssä valossa lähes valkeat. Kulmat ovat paksut ja kaarevat.
Hiukset ovat väriltään tuhkanmustat, käyden kuitenkin jo harmaantumaan sieltä täältä. Pituudeltaan hiukset yltävät nipinnapin yli niskan, yläselän alkuun. Hiukset ovat lähes aina kammattu taakse ja yleensä löysällä nutturalla, jotteivät ne tiellä olisi.

Vaatetuksessaan kenraali suosii edustavia, vähävärisiä kerrastoja. Yleensä tuon päällä onkin mustia ja tummanharmaita asukokonaisuuksia. Yleisin asuste, mikä kenraalin yltä löytyy, on tuon merimiestakkia muistuttava kangastakki, joka helmaltaan yltää aina miehen pohkeisiin asti. Kauluksen voi joko pitää alhaalla tai nostaa ylös tarpeen tullen. Fritz suosii kuitenkin käytännöllisiä vaatteita, eikä pahemmin perusta koreilusta saatikka sitten helyistä tai muusta "ylimääräisestä", mikä olisi vain tiellä. Turhan löysiä vaatteita mies ei myöskään käytä, samaisista syistä.
Tarpeen tullen osaa kenraali kuitenkin pukeutua myös hieman juhlavammin, jos sukua pitää lähteä edustamaan juhliin tai toisiin.

Haarniskansa on puolestaan massiivinen ja erittäin kestävä. Väriltään tämä haarniska on yhtälailla musta kaikkialta, siellä täällä on kuitenkin kohokuvioita ja hopeanharmaita kuviointeja. Haarniska on suunniteltu kestämään suuremmatkin iskut ja voimat, jotka päälle saattaisivat pyrkiä. Tavallinen tallaaja tuskin pystyisi edes kantamaan tätä haarniskaa ilman että taittaisi niskansa.
Haarniskassa on myös lumous, joka estää maagisten hyökkäyksien pääsemisen haarniskan lävitse. Se myös hylkii liekkejä, niin tavallisia kuin lohikäärmeidenkin, eikä päästä kuumuutta lävitseen. Kenraalin ollessa päästä varpaisiin panssarissa, on tuohon kovin vaikea hyökätä. Mikään ei tunnu menevän panssareiden läpi - ei edes ne aseet, jotka ovat suunniteltu tai lumottu panssareita rikkomaan - ja se kestää yllättävän kauan suurempiakin iskuja. Yhtään kangaspalasta haarniskasta ei löydy liehumasta, kenraalin pitäen kaiken kankaisen haarniskan sisäpuolella. Vain harvoin Fritz käyttää haarniskansa kanssa viittaa - joka yleensä on yhtälailla musta - ja tantereelle mentäessä tai erikoistehtävissä saattaa kenraali kantaa kuninkaan vaakunalla varustettua tabardi-liiviä. (Kuva tulossa)

Aseet ja taistelutekniikka

Aseinaan Constantinella on yleensä valtava kahden käden tappara, jota ei kovin moni pysty edes nostamaan. Tappara on massiivinen ja sen suuret terät uppoavat helpohkosti jopa lohikäärmeen suomuihin, kun kunnolla iskuvoimaa vain saa heilautettua aseeseen. Se on myös kestävä eikä tylsy helposti. Kaupungissa asuvat, parhaimmat kääpiöseppämestarit pitävät huolen siitä, että kenraalin ase pysyy käyttökelpoisena ja terässä.
Fritzin haarniskassa on myös kiinnirakennetut nyrkkiraudat. Rystysten kohdalla haarniskassa on muutaman sentin pituiset, terävät, mustat piikit jotka kenraali voi survaista päin toisen näköä tarvittaessa. Myös haarniskan kengänkärjestä löytyy yksi, pidempi piikki. Tapparansa lisäksi Fritz kantaa mukanaan pientä miekkaa, jota käyttää kuitenkin viimeisenä hätäkeinona.

Toinen asekokonaisuus, mitä Fritz käyttää on pitkä yhdenkäden miekka (joka kooltaan on suurin piirtein tavallisen kahdenkäden miekka) ja massiivinen kilpi. Tätä asekokonaisuutta Fritz käyttää lähinnä vain tantereella tai jos on varta vasten määrätty puolustuslinjalle.
Kilpi on väriltään tummanharmaa, mutta siinä on kohokuvioin, haalistuneenkultaisin kirjailuin kuvioitu ihmistenkansan vaakuna. Kilpi on hieman kaareva, ja muodoltaan ylhäältä tasainen ja leveä, joka kapenee alaspäin. Pituutta tällä kilvellä on huikeat 190cm ja leveyttä 150cm. Se on massiivinen, eikä sitäkään ihan kuka tahansa ylös nostele.

Taistelutyylinsä on hidas, mutta murskaava. Fritz lähtee liikkeelle hitaasti mutta mikäli tämä kolossi kera massiivisen haarniskansa saa itseensä vauhtia, ei tuota pysäytä mikään. Kenraali on kuin vanha höyryjuna, kiihtyen hitaasti mutta varmasti ja kun vauhdissa on, saa aikaan tuhoisaa jälkeä.
Fritz ei pärjää kovinkaan hyvin pienien kohteiden kanssa. Kenraalista ei ole kaksintaisteluun yksittäisen sotilaan kanssa - ellei kyseinen sotilas ole samaa kokoluokkaa hänen kanssaan - sillä hän on niin kovin hidasliikkeinen. Fritzin hyökkäykset onkin helppo väistää, kunhan varoo menemästä liian lähelle kenraalia. Järkäle jos saa otteen kohteestaan, ei tuo myöskään irti päästä.
Kuitenkin, kun kohde on isompi tai massoissa, on Fritz pelottava vastus. Hän saa tuhoa aikaan vankkoihinkin panssareihin ja suojiin, siinä missä oma haarniskansa kestää kuin linnanmuurit. Ahtaissa tiloissa Fritzin hyökkäyksiä on vaikea päästä pakoon ja tällöin kenraali saattaakin vain rumasti rynniä päälle ja silkalla lihasvoimalla aiheuttaa tuhoa.
Kenraali ei myöskään ota itse osumaa pahemmin ja seisoo aina kuin muuri. Tuota on vaikea horjuttaa tai saada kaatumaan, vanhuksen pitäen tasapainonsa kuin puu. Lumottu haarniskansa ei päästä hyökkäyksiä läpi, joten ainoa vaihtoehto on koittaa riisua kenraalin panssareita. Jahka yksikin osa massiivisesta haarniskasta on irti, alkaa kenraali ottamaan osumaa itseensä.

Vaikka onkin kuin pysäyttämätön voima joka jyrää kaiken alleen jahka vauhtiin pääsee, on Constantinellakin heikkoutensa. Mies on jo vanha, eikä täten jaksa riehua enää entiseen malliin. Joten, ennemmin tai myöhemmin kenraalille tulee vastaan uupumus. Tuon uuvuttaminen onkin tehokkain tapa päästä järkäleen niskanpäälle, ennen kuin edes harkitsee haarniskan riisumista tuon yltä tavalla tai toisella.
Kuitenkin, mikäli Constantine itse ottaa suurta osumaa ja alkaa vuotamaan verta, saattaa kenraali mennä "berserk" tilaan. Tällöin kenraali saa kuin tyhjästä lisäenergiaa jatkaa riehumistaan. Kenraalista tulee kuitenkin huolimaton tässä raivotilassa, eikä tuo harkitse enää pahemmin siirtojaan. Tämä berserk tila onkin vaarallinen niin vihollisille, kuin itse kenraalillekin. Fritz ei itse tajua rajojaan tässä tilassa ja jos joku häntä ei väkisin pysäytä ja pakota perääntymään, saattaa mies helposti ajaa itsensä kuolemanpartaalle.Luonne: Ensikättelyssä Fritz vaikuttaa kovin kylmältä ja suorasanaiselta. Tuo ei pahemmin säästele mielipiteitään, kysyttiin niitä tai ei. Hänellä on aina sanottavaa asiaan jos toiseenkin, eikä katso sitä hyvällä, jos hän ei saa suutaan avata. Fritz ei myöskään suhtaudu kovin lempeästi uusiin tuttavuuksiin, varsinkaan jos nämä nenille hyppivät. Eriasia tietenkin on aateliston seurassa, jossa Fritz osaa olla hieman avoimempi uusille tuttavuuksille, mutta silti suorasanainen. Ainoat, joiden seurassa Fritz osaa olla heti ensikättelyssä mieluisaa seuraa, ovat naispuoliset henkilöt. Kenraalin heikkokohta onkin naiskauneus, jota tuo ihailee ja kehuu mielellään, sai siitä sitten läimäytyksen poskelleen tai ei. Pervoksi kenraalia ei voi kutsua, mutta joskus tuon kehut ovat ehkä turhankin suorasukaisia. Flirttailemaan kenraali ei kuitenkaan ala, sillä potee vieläkin asteen tai toisen masennusta vaimonsa menettämisestä.

Kunhan Fritziin tutustuu - jos kenraali nyt siihen tilaisuuden suo - huomaa, että mies on yllättävänkin reilu ja letkeää seuraa. Huumorintajua kenraalilta löytyy vaikka muille jakaa, vaikkakin tuon huumori on toisinaan ehkä hitusen rasistista ja mustaa. Fritz kuitenkin välittää ystävistään ja on valmis auttamaan noita asiassa jos toisessakin. Hän ei ole kuitenkaan hyvä puhumaan, jos jotakuta pitäisi lohduttaa. Osaa hän kannustaa omalla omituisella vertauskuvia täynnä olevalla tavallaan, mutta hänestä ei ole varsinaisesti puhumaan tunteista ja toimimaan "terapeuttina" kenellekään. Kyllä hän kuuntelee, mutta siihen se jääkin. Välittäessään hän on kuitenkin lämmin ja hellä persoona, mitä ei ihan heti uskoisi moiselta kolossaaliselta taistelijalta.
Fritz on myös erittäin lapsirakas persoona ja viihtyy pienten seurassa. Tuo tykkää leikittää nuoria ja kertoa tarinoita menneistä seikkailuista, oli kyseessä sitten oma lapsi tai ystävän. Fritzillä on myös taipumus lelliä lapsia, ostaa heille lahjoja kysymättäkin, mutta silti neljän lapsen isänä Fritz osaa pitää kurin ja katsoo, etteivät lapset kasva liian lellityiksi ja ahneiksi.

Kenraali enemmän käytännön, kuin teorian mies. Tuo ei pahemmin jaksa vatvoa ja keskustella asioista tai suunnitelmista, vaan menee ennemmin toteuttamaan ne. Tästä johtuen kenraali osaakin olla erittäin rasittavaa seuraa kokouksissa, tuon joskus jopa ruikuttaen kuin pahainen kakara siitä, kuinka asia ei keskustelemalla parane vaan nyt on tehtävä jotain. Tällöin myös suorasanaisuus tullee jälleen huomatuksi, kenraalin pahemmin säästelemättä mielipiteitään edes kuningasta vastaan.
Nykyiseen kuninkaaseen kenraali suhtautuukin hieman vähättelevästi. Nuori Scarlington joutui isänsä saappaisiin liian nopeasti, eikä tuo jaa pahemmin mitään mielipiteitä edesmenneen kuninkaan kanssa. Vaikka ei katsokaan poikaa vielä täysipäisenä kuninkaana - ennemminkin kuninkaana, joka on vielä kouluttautumassa virkaansa - haluaa Constantine pitää huolen nuoresta miehestä ja on valmis pitämään tuon puolia, vaikkei aina siltä vaikutakaan.

Fritz on loppupeleissä kaikin puolin mukava tyyppi. Paitsi jos satut olemaan taruolento. Kenraali vihaa ja halveksuu yli kaiken taruolentoja, puoliverisiä ja varsinkin haltioita. Myös magiaa taitavat noidat, velhot ja maagit ovat kenraalin silmätikkuina, tuon tietäen mihin kaikkeen magia pystyy väärissä käsissä. Kenraali ei siedä lähellään taruolentoja ja pitää noita automaattisesti alempiarvoisina, mitä ihmiset. Ainoastaan kääpiöitä Fritz ihannoi ja pitää ihmisten kanssa samalla tasolla. Muut ovat "friikkejä" ja pohjamutaa, eikä kenraali todellakaan haluaisi nähdä mokomia ihmisten kaupungissa - hovista puhumattakaan! "Friikkien" onkin vaikea hakea minkäänlaista kontaktia kenraalin kanssa, joka osaa kyllä hillitä itsensä eikä käy jokaisen friikin kimppuun heti kun noita näkee, mutta yksikin hyvä syy ja voivat olla varmoja, että Fritz on heitä ensimmäisenä vaatimassa hirttolavalle.
Kenraali ei katsokaan hyvällä jos joku paljastaa itsestään maagisia tai taruolennollisia puolia salailun myötä. Hän itse on rehellinen ja puhuu suoraa, eikä pahemmin pidä mitään salassa, joten salailuun ja valehteluun hän suhtautuu erittäin negatiivisesti.
Ainoa magia, mistä Fritz ei ääneen kovin paljoa valita, on pyhä ja hengellinen magia, joita jotkut parantajat ja kirkonmiehet käyttävät.
Menneisyys: Constantine syntyi Fritzin suvun aatelisperheeseen Cryptissä ensimmäisenä lapsena, Clifford kylässä. Fritzin suku oli jo pitkään pitänyt tätä kylää yllä ja johtanut sitä, kantaen myös paronin arvonimeä siitä johtuen. Isänsä August olikin ylpeä, kun sai perillisekseen heti ensimmäisenä pojan. Muutama vuosi myöhemmin heille syntyi myös tytär, sisko Constantinelle, joka nimettiin Cyraksi.
Constantine sai kasvaa kylässä leikkien siskonsa kanssa ja seuraillen isänsä työskentelyä sotilaiden kanssa. Siinä missä Clifford oli tunnettu sotilaiden koulutuksesta, oli hänen isänsä yksi kuuluisimmista ja taitavimmista sotilaan kouluttajista. Tuo tunsi kaikenlaiset viholliset ja oli alati tiedustelemassa ja oppimassa uutta vihollisesta, noiden taistelutavoista ja aseista, jotta hän kykenisi kouluttamaan sotilaat entistä paremmin ja tehokkaammin taistelemaan vihollisia vastaan.
Nuorena poikana Constantinelle opetettiin tarpeelliset luku ja kirjoittamistaidot, sekä hieman Cryptin historiaa. Historianopetus oli kuitenkin kovin yksipuoleista, jonka johdosta Constantine oppi jo pienenä vihaamaan ja halveksumaan haltioita sekä taruolentoja, kuten kylässä jokainen tuntui. Mutta, jahka Constantinella pysyi miekka kädessä, alkoi tuon isä kouluttamaan poikaansa sotilaaksi, siinä missä äiti Claudia jäi kasvattamaan Cyrasta kunnon aatelisneitoa.

Constantinen ollessa teini-iässä, huomattiin pojan kasvavan kovaakin vauhtia. Nuorena tuo olikin kovin luikku pituuden lisääntyessä nopeampaa mitä massan, mutta pian sekin asia korjattiin. Fritzin suvussa oli aina ollut suurikokoisia miehiä ja vaikka isänsä olikin tavallisen pituinen, näytti Constantine perineen tämän ominaisuuden. Kasvettuaan Constantine aloittikin erikoistavan koulutuksen, opetellen siihen asti lähinnä erilaisten aseiden käyttöä, kunnon kohentamista sekä teoriapuolta.
Suuret aseet alkoivat istua Constantinen käteen paremmin, tuon käyden kehittämään myös voimiaan entistä paremmin. Constantinen saavuttaessa täysi-ikäisyyden, oli tuo päättänyt, että halusi ruveta hirviöidentappajaksi, varsinkin lohikäärmeiden. Isä oli tietenkin ylpeä poikansa päätöksestä, siinä missä äitinsä kauhisteli moista kunnianhimoista tavoitetta, mutta ei pistänyt kuitenkaan vastaan.

Constantine liittyikin paikalliseen lohikäärmeentappojoukkoon, opetellen noiden kanssa kaatamaan suuriakin petoja. Tällöin Constantine sai käytännön kokemusta kaikenlaisten lohikäärmeiden kaatamisesta, meripedoista ja suurista taruolennoista puhumattakaan. Tässä joukossa Fritz kävi myös kohoamaan arvoasteikolla, ollen lopulta ryhmän johtajan oikea käsi.
Vuodet kuluivat ja Constantine alkoi niittämään mainetta niin ihmisten kuin taruolentojenkin keskuudessa. Toiset pelkäsivät, toiset kunnioittivat tätä "Fritzin jättiä". Tuo maine kiiri myös silloisen kuninkaan, Harald Scarlingtonin korviin ja pian oli Constantine saanut kutsun kuninkaan luokse. Scarlington kertoi ihailevansa Fritzin pojan päättäväisyyttä ja taitoja, mutta sen lisäksi miehet löysivät saman tien yhteisen sävelen: Heillä oli paljon yhteistä, niin vapaa-ajan huvitteluista taruolentojen vihaamiseen. Fritz sai paikan kuninkaan armeijassa, ensin tavallisena kenraalina jonka piti kouluttaa isänsä tavoin sotilaita kaupungissa käsin kuninkaalle, mutta pian Constantine ylennettiin eliittikenraaliksi. Fritz otti vastaan tämän arvonimen enemmän kuin mielellään, käyden myös asettumaan asumaan ihmisten kaupunkiin.
Fritzistä ja kuningas Haraldista tuli myös hyvät ystävät, heidän viettäen iltoja keskenään moneenkin otteeseen.

Tällöin Fritz kävi myös värväämään entisen lohikäärmeentappo porukkansa hänen alaisuuteensa, heidän saaden täten entistä paremmat varusteet ja tilat ja ennen kaikkea paremmin mainetta. Jokainen joukosta liittyi Fritzin alaisuuteen ja he alkoivat myös kouluttamaan lisää väkeä riveihinsä, kuninkaan alaisuudessa.
Kaupungissa asuessaan Fritz tuli myös törmänneeksi erittäin ihastuttavaan, alemman luokan aatelisneitoon nimeltä Adelina. Constantine alkoi heti liehitellä nuorta naista ja seuraavana kesänä, he menivät naimisiin. Heille syntyi ajan myötä neljä lasta - kaksi poikaa ja kaksi tyttöä. Constantinen vanhemmat eivät koskaan ehättäneet nähdä lapsenlapsistaan viimeisintä - Edithiä - noiden käydessä kuolemaan vanhuuteen. Isänsä kuoltua siirtyi Clifford kylän johtajan arvonimi Constantinelle. Eliittikenraali ei kuitenkaan voinut jättää paikkaansa hovissa pitkiksi ajoiksi, joten kenraali kävi nimeämään itselleen edustajan, joka hoiti ja piti silmällä kylää kenraalin poissa ollessa. Tätä virkaa hoiti hetken Constantinen siskon Cyran aviomies Anthony, ennen kuin Anthony ja Cyra muuttivat ensimmäisen lapsen synnyttyä Nahor kylään. Nykyään virkaa hoitaa Constantinen luotettu ystävä, Beckket Dukes.

Constantine oli hoitanut virkaansa jo pitkään, kun koitti aika toisen suuren tannersodan. Eliittikenraalina Fritz oli velvoitettu lähtemään tantereelle, hänen käydessä hyvästelemään perheensä ennen kuin sotaan lähti.
Tantereella Constantine oli hurja vastus, kenraalin kaataen reippaasti vastustajia. Tannersota oli kuitenkin jotain uutta ja ennenkuulumatonta kenraalille, eikä tuo todellakaan uudemman kerran halunnut sitä kokea. Mutta, vaikka kuinka voitokas olikin, sota käytiin häviämään ihmisten kuninkaan kaatuessa. He vetäytyivät ja pakenivat kaupungin muurien suojiin, haltioiden käydessä juhlimaan voittoaan.
Oli musertavaa nähdä rakkaan ystävän ja arvostetun kuninkaan kaatuvan, mutta vielä musertavampaa Constantinelle oli kuulla hänen vaimonsa kuolleen. Adelina oli ollut matkalla Cliffordiin poikien kanssa, kun heidän kimppuunsa oli hyökätty. Pojat olivat selvinneet hengissä nipinnapin, mutta Adelina oli käynyt kuolemaan vihollisen hyökkäyksessä.

Constantine vaipui masennukseen, alkaen juomaan entistä enemmän. Miehen elämä muuttui jokseenkin holtittomammaksi ja Constantinesta tuli entistä kärttyisempi ja vihaisempi taruolentoja kohtaan. Hänen mielestään valtakunta on rappiolla ja heidän pitäisi tehdä jotain ja nopeasti, mutta nuori kuningas vaikuttaa liian naiivilta ja hyvätahtoiselta ottaakseen ohjat käsiin "oikein".
Fritz kuitenkin jatkoi eliittikenraalina, kun nuori kuningas sen hänelle salli. Ihmiset olivat menettäneet jo kaksi eliittiä tantereella, joten jokainen kynnelle kykenevä tarvittiin nyt. Nuori Scarlington kävi myös nimeämään kaksi uutta eliitti, joista toisesta - Galluksesta - Fritz ei pidä yhtään, mutta on enemmän kuin tyytyväinen Artanian nimittämisestä eliittikenraaliksi.
Kuukausien kuluessa alkoi Constantine palautua menetyksestään ja alkoi jälleen työskentelemään täyspäiväisesti, tuntien jonkinlaiseksi velvollisuudekseen katsoa edesmenneen kuninkaan jälkeläisten perään.

Tätä nykyä Constantine on kuitenkin enemmän hovissa ja Cliffordissa, kuin tehtävissä. Viimeisimmän tehtävän myötä kenraali kävi menettämään suuren osan joukoistaan, jonka johdosta he eivät voi nyt tehdä enää niin suuria ja pitkäaikaisia tehtäviä, ennen kuin ovat kouluttaneet lisää väkeä itselleen. Menetys johtui yhteenotosta Sinisen Kuiskauksen kanssa, johon he kävivät yllättäen törmäämään ollessaan paluumatkalla tehtävästä.TÄLLÄ HETKELLÄ:

Fritz menetti suuren määrän omia sotilaitaan yhteenotossa Sinisen Kuiskauksen kanssa. Tästä johtuen lohikäärmeenkaatajat eivät ole olleet kovinkaan aktiivisia, sillä ennen kuin he suurempaa vastusta voisivat jälleen lähteä kaatamaan, heidän tarvitsee kouluttaa lisää sotilaita riveihinsä. Tästä johtuen Fritz viettää nyt paljon aikaa hovissa ja on omaksunut jonkinlaisen “Yliaseman” armeijan asioiden suhteen, nostaen itsensä mielessään jopa muiden eliittien ylle, pitäen niin kahta uutta, kuin toista vanhoista eliiteistä silmällä. Hän kokee myös tarvetta katsoa Haraldin lasten perään ja koittaa pitää nuo “oikeilla” raiteilla. Prinsessa Lilyn suhteen moinen tavoite tuntuu menevän hyvin - nainen on omaksunut jopa joitain hänen ajatusmallejaan - mutta nuori kuningas tuntuu yhä olevan turhan lepsuilla linjoilla…
Taidot:

- Vaikka ei olekaan kovin teoreettinen mies, osaa Constantine silti suunnitella ja taktikoida hyökkäykset, varsinkin kun lohikäärmeitä metsästetään. Hänellä on kokemusta ja tietotaitoa asiasta, eikä anna kenenkään joukoistaan vain suuna päänä syöksyä pedon kimppuun. Myös ansojen virittely ja saaliin ajaminen nurkkaan ovat hänen erikoisuuksiaan.
- Ei puhu haltiakieltä, mutta on vuosikymmenien saatossa oppinut tunnistamaan kirosanoja ja haukkumanimiä noiden kielellä. Osaa myös yksittäisiä sanoja, lähinnä rintamakäskyjä.
- Lukee, kirjoittaa ja puhuu yleiskieltä, sekä puhuu kankeasti kääpiöiden kieltä. Ymmärtää paremmin, mitä puhuu.
- Ainoa ajatusta vaativa peli missä pärjää, on shakki. Ei muuten harrasta pahemmin pelaamista, viettää iltaa ennemmin keskustellen.
- Osaa uida ja sukeltaa.
- Erittäin korkea kipukynnys.


Muuta kivaa:

- Vaikka näkeekin hyvin, on vanhuuden myötä näkö alkanut heikentyä, eikä hän näe lukea niin hyvin enää.
- Omistaa asunnon niin ihmisten kylässä, kuin Clifford kylässä. Kylän asuntonsa on sukukartano.
- Harva tietää Fritzin paronin arvosta, tuon kulkien ennemmin Eliittikenraali tittelillä.
- Constantinella on lemmikkinään suuri merikotka uros nimeltä Sebastian. Se toimii toisinaan kohteen paikantamisessa kun Constantine on metsällä - niin huvikseen metsästämässä tai sitten joukkonsa kanssa metsästämässä petoja - ja kuljettaa myös viestejä kaupungista Ciffordiin.
- Ratsunaan Constantinella on Clifton kylästä aikanaan lahjana saatu vankka, kylmäverinen tamma. Tamman nimi on Hilde ja se muistuttaa ulkonäöltään ardennienhevosta. Tamma on luonteeltaan rauhallinen ja säyseä, antaen lähes jokaisen nousta selkäänsä. Isäntänsä tapaan se myös pitää lapsista, sillä lapsilta saa yleensä sokerinpaloja. Tammalla on kuitenkin kokoa ja massaa sen verran, että lasten kannattaa olla varovainen sen lähettyvillä, vaikkei se tahallaan pahaa tee.
- Osuvimmat biisit Flogging Molly - Drunken Lullabies, Dream evil - the chosen ones


Joukoista:

Constantine johtaa Eliittiryhmää, joka on erikoistunut lohikäärmeiden ja muiden suurten taruolentojen kaatamiseen. Eliittiryhmä on erittäin tehokas ja yhtenäinen, turvautuen tekniikaltaan lähinnä raakaan voimaan. Tästä johtuen jokainen tämän ryhmän jäsen onkin lähemmäs kaksimetrinen vaatekaappi kooltaan. Heidät tunnistaakin helposti muiden sotilaiden joukosta. Mitään yhtenäistä teemaa heidän haarniskoissaan ei ole, mutta lähes jokaisen panssari on yhtä jykevää ja kestävää mitä itse Fritzin. He ovat raskaasti panssaroitu ja aseistettu joukko, jonka tielle ei kannata asettua.
Kaikki ryhmän jäsenet ovat ihmisiä, sillä roturasistisuuden takia Fritz ei ole hyväksynyt ketään muuta joukkoihin, vaikka tarjouksia on tullut. Suurin osa joukosta on myös miehiä, vaikka muutama nainen vuosikymmenien varrella on ollut mukana. Surullinen totuus kuitenkin on, ettei naisilta löydy yhtä paljon voimaa, mitä miehiltä.

Eliittiryhmässä on yleensä vähintään neljäkymmentä jäsentä, sekä koko ajan koulutettavia jäseniä. Kukaan ei saa osallistua tehtäviin, ennen kuin on käynyt koulutuksen ja läpäissyt testit. Tällä varmistetaan uusien liittyjien pätevyys ja taidot.
Eliittiryhmään kuuluu kenraalin lisäksi kaksi kapteenia, jotka ottavat komennon jos Fritz ei ole paikalla. Kapteenit saattavat kerätä oman joukon ja lähteä metsästämään eri ryhmässä, missä Fritz. Kenraalia ei täten tarvitse mukaan jokaiselle tehtävälle, vaikka Fritz päättääkin loppupeleissä kuka menee ja minne.

Kapteenit tällä hetkellä:

- (Edesmennyt) Renard Fortier (NPC). Noin 40-vuotias, erittäin vankkarakenteinen mies. Aseenaan käyttää suurta kahdenkäden miekkaa. Kalju ja tummaihoinen. Pitkä, letitetty parta ja silmänsä ovat epänormaaliin tapaan vaaleansiniset.
- Dante Geiszler (NPC). Kolmekymmentävuotias lihaskimppu Cliffordista. Sukunsa on ollut usein tekemisissä Fritzin suvun kanssa, joten ei ole ihme, että Dante on päätynyt Constantinen joukkoihin. Aseenaan käyttää valtavaa maagista kilpeä, joka kykenee imemään itseensä tulienergiaa (esim lohikäärmeen liekit), sekä yhdenkäden miekkaa. Erikoistunut kuitenkin taktikointiin kun kyseessä on ansat, harppuunat, katapultit ja Ballistat. Ulkonäöltään ei niin massiivinen tapaus, mutta pituutta löytyy kaksi metriä. Hiuksensa ovat vaaleanruskeat, lähes blondit. Partaa mieheltä löytyy yhtälailla mitä Kenraali Fritziltä. Ihonsa on valkea ja silmät tummanruskeat.
Perhe:
Isä August Fritz - Kuollut.
Äiti Claudia Fritz - Kuollut.
Siskonsa Cyra Fritz (nykyään sukunimellä Courtemanche, jonka otti mennessään naimisiin Anthony Courtemanchen kanssa). Asuu Nahor kylässä perheensä kanssa.
Siskonpoika Markus Courtemanche (21vuotta) sekä Albert Courtemanche (18 vuotta).
Vaimonsa Adelina Fritz - Kuollut.
Esikoispoikansa Dominik Fritz (22 vuotta). Työskentelee kuninkaan armeijassa, mutta viettää usein aikaansa Clifford kylässä isäänsä tuuraten. Ei kuitenkaan ole tuon virallinen tuuraaja.
Poikansa Emil Fritz (20 vuotta). Asuu ihmisten kaupungissa isänsä talossa, koulutettavana sotilaaksi. Taipuu kuitenkin enemmän diplomatian puoleen, kuin taisteluun...
Diana Fritz (20 vuotta). Emilin kaksoissisar, asuu kaupungissa isänsä talossa.
Edith Fritz (18 vuotta). Nuorin Constantinen lapsista. Asuu isänsä talossa kaupungissa.Tavatut:

Harald Scarlington (Kuollut) - Rakas ja läheinen ystävä, jonka kuolemaa Fritz suree yhä. Tuntee jonkinlaista selviytyjän syyllisyyttä tuon kuoleman tähden.
Prinsessa Lily Scarlington - Nätti ja ihastuttava nuorinainen - joskin ei kenraalin makuun. Pitää kuitenkin vastuunaan katsoa "tytön" perään ja on erittäin mielissään tuon taruolentovastaisuudesta. Tulee hyvin toimeen tämän siniverisen kanssa.
Eliittikenraali Noel Artania - Mukavaa ja mieluisaa seuraa, pitää Noelia jonkin asteen ystävänä. Silti, jokseenkin epäileväinen kenraalin suhteen, nähtyään tuon "maagisen" puolen....
Papitar Ophelia - Hurmaava nuori naisenalku. Katsoo tehtäväkseen pitää huolen papittaresta, joka jo muutamaan otteeseen hänelle on avautunut. On myös luvannut säilyttää papittaren salaisuuden. Luottaa tyttöön ja pitää tuota jonkinlaisena "adoptiotyttärenä".
Kuningas Henry Scarlington - "nuori" kuningas on turhan naiivi ja säyseä kenraalin makuun. Heidän ajatusmaailmansa eivät kohtaa ja kenraali antaakin sen kuulua joka välissä, aina kun mahdollista. Silti, omalla tavalla kunnioittaa kuningasta ja uskoo tuon vielä kasvavan, jahka järkeä tulee päähän. Ei vihaa poikaa, ei vain ole tuon kanssa samalla aaltopituudella. Tarpeen tullen olisi valmis puolustamaan nuorta henkeen ja vereen. Sen takia pysyikin tuon eliittikenraalina.
"Jack Fisher" - Typerä friikki.
Roswell - Epäilyttävä ja vaarallinen demoni, josta kenraali ei pidä lainkaan. Uskoo tuon lumonneen kuninkaan tavalla tai toisella ja käyttävän nuorta monarkkia vain hyväkseen.
Hans Black - Epäilyttävä ja ennen kaikkea rasittava mies. Harald saattoi aikanaan luottaa tähän velhoon, mutta Constantine ei luota kaljupäiseen yhtään. Heidän välillään onkin kitkaa joka tilanteessa.
Anemone Scarlington - Suloinen ja rakastettava prinsessan tytär. Vaikka tietää Anemonen olevan adoptiotytär, arvostaa Constantine tuota silti "siniverisenä". Tykkää kertoa tytölle tarinoita ja katsoa tuon perään aina vapaa-ajallaan.
Sotilas Eregion - Puoliverinen, jota kenraali katsoo nenänvartta pitkin. Ei pidä kummoisena, mutta ei myöskään haluaisi nähdä tuota joka päivä tuvalla.
Haltiakuningas Aran Cúthalion - Muutaman kerran tavannut, pitää typeryksenä ja vähä-älyisenä diivana. Mutta, samalla omalla tavallaan pelkää tuota.
Haltioiden eliittikenraali Darius Winder - Ärsyttävä, mutta silti taitava vihollinen. Fritz on törmännyt kerran jos toisenkin Winderiin ja antaisi mitä vain, jotta saisi nähdä tuon silmäpuolen hirttolavalla. Fritz onkin ottanut tehtäväkseen tuhota koko kuiskauksen ja napata Darius elävänä tai kuolleena, ihan vain menneiden kohtaamisten vuoksi. Sininen kuiskaus on myös syy, miksi Constantine on menettänyt suuresti miehiään, joten Winder on omalta osaltaan tehnyt tästä henkilökohtaista.
Käsipuoli - Oli osa Sinistä Kuiskausta ja suurin syy, miksi Fritz menetti kourallisen hyviä sotilaitaan viime "tapaamisella". Vaarallinen ja siten myös kunnioitettava vastus, mutta ei pidä sen kummoisempana friikkinä.
Haltiakuningatar Delia Cúthalion - Typerä nainen, jonka Fritz olisi mielellään nähnyt hirttolavalla.
Outo otus - Riesa.
Demoni - Ruma otus, jonka kenraali näki tantereella.
Eregionin tytär - Ärsyttävä ja temperamenttinen nuori noita....
Oraakkeli - Yllättävän monta kertaa on kenraali törmännyt tähän "Lohikäärmeiden kuninkaaseen". Ärsyttävä, suulas ja enne kaikkea koppava vanhus. Kenraali haluaa lähteä haastamaan tuon - ja ne kaksi muuta, jos ovat edes olemassa! - taisteluun mutta ei ole tullut vielä lähteneeksi...
Tummahipiäinen nainen - epäilyttävä tapaus, joka varmasti on asteen tai toisen taruolento.....
Tarinoitsija - Yllättävän mukavaa ja rauhallista seuraa, kuka lie onkaan. Muutaman kerran kaupungilla törmännyt ja jäänyt kuuntelemaan tuon tarinoita, jotka yleensä ovat raamattuun liittyviä...
"merihirviö" - otus hyökkäsi laivojen kimppuun, kun Consta miehineen oli mukana hippokampeja lahtaamassa.
Lorythas Seyr - Lohikäärmekylän johtaja ja täten loogisesti Constantinen vihatut listalla. Typerä ja itsepäinen puoliverinen, josta Constantine hankkiutuisi mielellään eroon. Varsinkin, kun mokoma tuntuu olevan Winderin kanssa tekemisissä...
Näkymätön sotilas - Winderin sotilaita ja äärimmäisen ärsyttävä vastus.


//
5.3.2015
- Kaikki kirjoitettu uusiksi. Uusi kuva lisätty, taitoja lisätty, menneisyys uusittu, tavatut lista päivitetty.