Viesti Ti Syys 22, 2020 6:08

Elanordil Fleurélie

I aim to be lionhearted, but my hands still shake and my voice isn’t quite loud enough.

Elanordil Alassinde Fleurélie

Kutsumanimet: Elanordil, tai lyhyemmin pelkkä Elan. Kuulee työnsä puolensa itseään kutsuttavan useasti myös nuoriherra Fleurélieksi. Hänellä on myös vanha lempinimi kotopuolessa, jossa häntä nimitettiin Syysruusuksi. Elanordil tarkoittaa haltioiden kielellä metsätähteä.
Ikä: 175, ulkoisesti näyttää 20-vuotiaalta nuorelta miehenalulta
Sukupuoli: Mies
Rotu: Haltia
Ammatti: Räätäli, nuori ja lupaava vaatturimestarin alku. Omistaa haltioiden kaupungissa sukunimensä mukaisen Fleurélie nimisen ompelimon.
Asema: Porvari, käsityöläinen
Puoli: Haltiat, mieltää itsensä kuitenkin puolueettomaksi politiikan, sodan ja töittensä puolesta
Suuntautuminen: Bi


Kuva


ULKONÄKÖ
Elanordil on vaalea ja kauniskasvoinen haltianuorukainen, joka kääntää katseet puoleensa siistillä ja huolitellulla pukeutumisellaan ja hillityllä käytöksellään. Hänen kasvonsa ovat piirteineen kapeat ja terävät, kuulaanvaalean ihon saaden hänet näyttämään kuin parhaimmasta kiiltokuvasta eloon hypänneeltä. Poskia koristavat iholla häilyvät pisamat sekä oikean silmäkulman vieressä oleva kauneuspilkku. Ne jäävät kuitenkin huomaamattomiksi piirteiksi, katseiden kiinnittyessä lähinnä hänen luonnottoman pitkiin ja tummiin ripsiinsä ja pastellisen liiloihin viileisiin silmiin. Elanin kulmat ovat myös huolitellut ja pehmeästi kaartuvat, väriltään tummat ja korostuvat selvästi hänen kasvoistaan kauas. Nuorenmiehen perusilme on usein aavistuksen melankolinen ja haaveileva, joka toisinaan antaa hänestä muille surumielisen kuvan.
Nuorukaisen hiukset ovat samettisen pehmeät, paksut ja ulottuvat parhaimmillaan hänen alaselkäänsä asti. Ne omaavat taipumusta kiertyä laineille, joka näkyy etenkin hänen etuhiuksistaan, sillä useimmiten Elan pitää hiuksiaan muuten kiinni löysänpuoleisella sotkuisella letillä tai matalalla poninhännällä samettinauhoin ja rusetein. Vasemmalta puolelta Elanordilin etuhiukset ovat tummat, harmaanvioletin sävyiset kuten hänen kulmansa, mutta muuten hänen kuontalonsa kuultaa viileän hiekkablondin sävyssä. Elanilla ei muuten kasva karvoitusta, ei edes leukapielissään.

Elan on kuin kukkakeppi, lähemmäs 180 cm pitkä ja melkoisen hintelä tapaus. Hänellä ei ole varsinaista lihasmassaa näkyvillä, vaikka pituutensa puolesta hänellä on vipuvartta ja täten myös yleistä voimaa kehossaan tiukkaa näppivoimaa myöten. Hartiat ovat kapeat, ja keho muuten suoralinjainen ja hyväryhtinen, eikä ulkoisesti nuorukaisesta saattaisi löytää mitään moitittavaa. Erityinen piirre Elanissa ovat etenkin hänen hyvin hoidetut kätensä pitkine siroine sormineen, hänen antaen usein kynsiensä kasvaa tavallista pidemmiksi feminiiniseen tyyliin.
Elanordilin oikeaa käsivartta ranteesta olkapäähän koristaa tumma tatuoitu kuva ruusuista. Ne olivat hänen äitinsä suosikki floora, mutta varsinaisesti juontavat kuitenkin juurensa myös hänen mieleensä juurtuneeseen lempinimeen Syysruusu.

Elanordil pitää koruista, huiveista ja suurilierisistä hatuista, joita hänen päästään löytää usein, kun täytyy lähteä ulos. Hänellä on aina korvissaan korvakoruja kaksin kappalein, ja kaulassaan huivi tai enemmän ja vähemmän näyttävä choker tyylinen kaulakoru. Hän pitää myös usein sormiinsa pujotettuna erilaisia sormuksia, jotka sopivat prikulleen hänen valitsemaansa asuun. Elanin koruista jokainen on aitoa jalometalia aidoin kivin, eikä hän varsinaisesti välitäkään rihkamakoruista, vaikka kuitenkin keräilee niitä inspiraation tähden.
Elan saattaa toisinaan myös käyttää lumottuja silmälaseja, jotka auttavat häntä näkemään ja työskentelemään pikkutarkkojen yksityiskohtien kanssa paremmin. Silmälasit itsessään ovat soikionmalliset, kehykset hopeanvaaleat. Niissä on erityisenä lisänä muutama ylimääräinen käännettävä linssi, joissa on erilaisia ominaisuuksia helpottamaan työskentelyä.

Elanilla onkin tarkka värisilmä ja turhuuksiin saakka kehittynyt tyylitaju työnsä puolesta. Hän pukeutuu työssään kuitenkin käytännöllisesti useimmiten tummiin housuihin ja pastellisävyisiin hillittyihin kauluspaitoihin, mutta tärkeisiin tapaamisiin Elan valmistautuu huolella ja laittautuu viimeisen päälle siistiksi ja tyylikkääksi. Hän ei pelkää käyttää pitsiä, miestenkorsetteja tai röyhelöitä, vaan suhtautuu hyvin vapaamielisesti erilaisiin tyyleihin ja vaatesuuntauksiin. Useimmat Elanordilin vaatteista ovatkin hänen itse suunnittelemiaan ja tekemiään ulkovaatteita myöten, kenkiä lukuun ottamatta. Elanin vaatekaappi onkin niin sanotusti rajaton, ja hänen on helppo tehdä itselleen tarvitsemiaan asusteita ja vaatteita tarpeen tullen tilaisuuteen, jos toiseenkin. Hänen vakiovarusteensa ovat kapeita jalkojaan myötäilevät mustat housut, jonka kanssa on helppo pukea lähestulkoon mitä tahansa paidoista takkeihin. Elanin suosikkisävyjä ovatkin mustan lisäksi pastellisen vaaleat ja viileät sävyt, jotka sointuvat hänen hiustensa ja ihonsa kanssa helposti yhteen.
Elanordil myös palelee herkästi, hänen suosien kerrospukeutumista ja varaten aina hieman liikaa ylleen ennemmin kuin liian vähän.


LUONNE
Elan on hillitty, herkkä ja ujonpuoleinen nuorukainen, muttei epäröi ottaa kontaktia muihin. Hän kysyy tarvittaessa, sillä ei pidä epätietoisuudessa elämisestä tai suorittamisesta. Omanlaisensa perfektionismi on osa hänen jokapäiväistä elämäänsä vaatteiden parissa työskennellessä, missä hänellä ei ole varaa virheisiin ja huolimattomuuteen, ja siinähän Elanordil myös selvästi ottaa loistaakseen. Nuorukainen suorastaan rakastaa erilaisia yksityiskohtia käsitöissä, mutta pelkästään jo tapaamissaan persoonissa, joita hänen on helppo seisahtua ihailemaan. Harva taho on hänen mielestään väritön ja tylsä, sillä Elanilla on tapa nähdä ihmisissä myös sellaisia asioita, piirteitä ja tunnetiloja, joita nuo muuten haluaisivat piilottaa. Häntä voisi nimittää seuralliseksi ja ihmisläheiseksi, kun ujoon kuoreensa piiloutuneen hillityn nuorukaisen päästää kunnolla vauhtiin. Elan osaa surumielisestä yleisilmeestään huolimatta hymyillä ja pitää hauskaa, sekä tietenkin vitsailla sopivan tilanteen tullen. Hän kuitenkin useimmiten pelkää loukkaavansa muita jotenkin, eikä siitäkään syystä aina uskalla sanoa mitä toisinaan haluaisi, vaan ennemmin myötäilee pinnallisesti muita.

Elan pitää fyysisyydestä, ja sen nostattamista jännittävistä tunteista. Hän haluaa tulla kosketetuksi, siinä missä myös jakaa kosketuksin huomiota muille. Hänen koskettamisen tarpeensa heijastuu usein erilaisten kankaiden ja materiaalien hypistelynä, johon nuorukaisella on alitajuinen taipumus etenkin hermostuneena. Hän saattaa nyplätä takkinsa helmaa tai rusettinauhaa kaulallaan, eikä tajua mielentilansa paljastavia eleitä useimmiten ennen kuin joku niistä hänelle erikseen huomauttaa. Elan kokeekin ihastumisen tunnetta helposti muihin, ja saattaa kokea lämpimiä ajatuksia ja perhosia vatsassaan jopa uusia tuttavia kohtaan. Hän ei kuitenkaan tuputa tunteitaan muille, tai anna itseään ilmi turhan usein, ellei huomaa jakavansa tunteita tai ajatuksia keskenään jonkun kanssa. Silloin hän mielellään on suorasanainen ja avoin, eikä suotta kaartele toiveidensa suhteen.
Elanordil on kuitenkin liian hillitty tapaus useimmiten pyytääkseen keneltäkään läheisyyttä tai sijaa pitää kädestä, saati että uskaltaisi päästää aivan jokaista omalle iholleen heti tavattuaan. Hän tiedostaa olevansa vielä nuori ja kokematon, mikä usein varjostaa hänen ylleen sadepilven ja saa hänet näyttämään onnettomalta vaikkei niin todellisuudessa ole. Hän saattaa olla viaton ja lempein mahdollinen olento, muttei suinkaan naiivi ja tyhmä, jota olisi helppo huiputtaa missään mielessä. Hänen suurimpana haaveenaan olisikin löytää vakituinen mielitietty itselleen, viimeisen pettymykseen päättyneen parisuhteensa ollen kuitenkin jättänyt hänet epäileväksi itseään kohtaan. Vaikka peilistä takaisin häntä katsookin karismaattinen nuorimies, on Elanordilin mieleen iskostunut ajatus siitä, ettei hän vain ole tarpeeksi muille.

Nuoriherra Fleurélie onkin tyystin erilainen persoona työssään ja vapaa-ajalla. Työssään ompelimon päänä Elan on määrätietoinen, sanavalmis ja terävä, huolellinen ja selvästi työlleen omistautunut; Lähestulkoon työnarkomaani, jolla on tarve suorittaa niin pitkään kuin hän jaksaa kofeiinin voimalla vain pitää silmiään auki. Vapaa-ajallaan hänestä kuitenkin kuoriutuu leppoisa ja lämmin persoona, joka ei suotta murehdi huomisesta. Hän kutsuu mielellään vieraita luokseen, jakaa lahjoja ja huomionosoituksia sellaisille, jotka niitä hänen mielestään näyttävät tarvitsevan.
Elanordil on haaveilijatyyppiä, sekä tietysti nuori romantikko, ja hänen on helppoa upota haavemaailmansa vangiksi, jos erehtyy päästämään unelmansa haasta karkaamaan. Hänen on ehkä vähän turhankin helppoa samaistua muiden tunteisiin tai heittäytyä noiden kenkiin, joka saa hänen tunteensa kuohumaan helposti ja viemään mennessään. Mahdolliset kyyneleet eivät ole Elanille kuitenkaan koskaan heikkouden merkki, sillä ne ovat hänelle yhtä merkityksellisiä kuin hymykin. Hän jää kuitenkin helposti omiin oloihinsa lemmikkiensä ja kasviensa seuraan noita hoivaamaan, jos on saanut kokea negatiivisia tunteita, toisinaan jopa peläten poistumista omasta turvapaikastaan yksin minnekään. Koska hän ei ole uhka muille, on Elanin ensimmäinen reaktio uhkaaviin tilanteisiin useimmiten vain pelästyä tyystin. Hän on enemmän sovittelijatyyppiä kuin riidanhaastaja, ja vaikka kykenisikin puolustamaan itseään menee hän useimmiten lukkoon toiminnan tärkeimmällä hetkellä.

Elanordil ei koe asemansa tekevän hänestä mitenkään erityistä henkilöä, vaikka hänet on etuoikeutettu tapaamaan mitä ihmeellisintä väkeä aatelien parissa. Elan kokee sen käytännöllisenä osana arkeaan, eikä suhtaudu asemien tuomiin eroihin ihmissuhteissaan liioitellen. Hänelle on yhdentekevää kenestä kukakin pitää ja kenen kanssa viettää aikaansa, avoimen ajattelumaailman ollessa hänen selviä vahvuuksiaan ja helpottaen myös ulkopuolisten asiakkaiden kanssa kanssakäymistä politiikkojen rajojen koskettamatta nuorukaista millään tavalla. Tärkeintä Fleurélien iltatähdelle elämässä onkin harmoninen rauha ja solidaarisuus.


MENNEISYYS
Elanordil on perheensä iltatähti, neljän isosisaruksensa silmätikku ja vanhempiensa rakastettu syysruusu. Haltioiden piilopaikkaan vauraaseen käsityöläisperheeseen syntynyt nuorukainen sai mitä lämpimimmän lapsuuden perheensä varjellessa kuopusta kuin parhaintakin kukkaa, eikä huomiosta ollut puutetta. Elanin lähimmiksi muodostuivat etenkin hänen isosiskonsa, jotka usein olivat vastuussa pienokaisesta perheenäidin ja isän hoitaessa työnsä tuomia vastuita päivittäin ompelimolla. Kuten todettu, olivat he käsityöläisperhe, Elanin isän työskennellessä omassa putiikissaan vaatturimestarina vaimonsa kanssa. Heidän asiakkaitaan olivatkin lähinnä aateliset, jotka tilasivat heiltä hienoja pukuja ja verhoiluja, tilausten tuoden heille tietenkin runsaasti varoja elää. Elanordilin isosiskot tekivät kotoa käsin töitä ompelimolle, veljistä toisen työskennellen nahkurina ja vanhimman keskittyessä sotilasuraansa haltioiden eliittirykmentissä Sinisessä kuiskauksessa. Elanordil tuskin oli lapsuudessaan missään tekemisissä veljiensä kanssa, etenkään heistä vanhimman, heillä ollen kuitenkin nykypäivänä lämpimät välit keskenään.
Jo iäkkäämmän perheenisän suunnitelmissa olikin kouluttaa iltatähdestä perheompelimolle seuraava vaatturimestari, Elanordilin päästen harjoittelemaan kirjontaa ja pienempiä käsitöitä jo varhaisella iällä isosiskojensa johdolla. Paljastuikin nopeasti, että pojalla oli silmää yksityiskohdille ja sorminäppäryys oli periytynyt vanhemmilta iltatähdelle.

Elan varttui läpi lapsuutensa käsitöiden ja magiantaitamisen parissa, kotikoulutuksen saaden kaikesta mahdollisesta tarpeellisesta. Hänestä kasvoi hiljainen ja kohtelias kloppi, pojan päästen mukaan oppimaan lopulta myös Fleurélien ompelimolle omatessaan silmää vaatteiden suhteen. Hänen vakituiseksi kisällihommakseen jätettiin aluksi korjata asusteita ja vaatteita, mutta myöhemmin Elanordil pääsi myös suunnittelemaan juhlapukuja isänsä johdolla asiakkaille. Hänestä tuli etenkin asiakkaiden suosikki, sillä kauniskasvoinen nuorimies keräsi ammattimaisen osaamisen ja nuoren ikänsä tähden kiinnostusta aatelien puolella. Elanille tarjottiin yksityisiä töitä arvoväestön kartanoiden henkilökohtaiseksi vaatturiksi, naimaehdotuksiakin sateli, mutta Haldamir halusi pitää poikansa erossa aatelisten juonitteluista.

Aika kului ja Elanordilin elämä pyöri pitkälti vanhempiensa valmennuksessa. Samoihin aikoihin tilanne ulkomaailmassa alkoi kuitenkin myös kiristyä, mikä muutti myös kotioloja ja liiketoimintaa. Elanin molemmat veljet osallistuivat Toiseen suureen tannersotaan, ja kädentaitoisille oli enemmän töitä tannervarustuksien kanssa kuin juhlakolttujen. Myös Elanordil pääsi näyttämään kyntensä haastavampien sotavarustuksien parissa väkertelyssä, mithrilpaitojen kutomisessa ja nahkaisten materiaalien käsittelyssä, mistä nuorukainen pääsi ammentamaan osaamistaan lisää. Vaikkei työ ollutkaan sitä omaa tuttua kauraa Elanille, suhtautui hän silti annettuihin tehtäviin ja tilaisuuksiin intohimoisesti ja valtavalla mielenkiinnolla. Ajan sen salliessa Elanordil osallistui myös ohjaavien tahojen johdolla ammentamaan maagisia lahjojaan muutenkin kuin vaatturintöissä, sekä opetteli miekkailua kaiken varalta. Sotaan hän ei koskaan päässyt kuitenkaan itse osallistumaan mukaan haaveiluista huolimatta, mutta sitäkin paremmin Elanordil osallistui ottamaan veljensä vastaan kaksikon palatessa takaisin tantereelta voitetun sodan päätteeksi.

Voittoa ja onnistumisia kotopuolessa varjosti kuitenkin jo pitkään jatkunut sairaus, joka lopulta vei Elanin äidin mukanaan. Fleurélien perheen pää kuitenkin jaksoi kaikesta huolimatta puuskuttaa ompelimonsa kanssa vielä vuosia tyttäret ja iltatähtensä apunaan hääräten, ennen kuin päätti luovuttaa puodin omistajuuden vanhimmalle tyttärelleen. Siinä vaiheessa kotikartanoa ei enää asuttanut Haldamirin ja Elanordilin lisäksi kukaan muu, isosiskojen ollessa muuttanut perheineen jo ajat sitten kotitalosta kumppaneittensa kera lähiseudulle. Veljillä oli myös omat elämänsä, Anrianin korkeintaan vieraillen toistuvasti kartanolla kun virkansa vain sen antoi periksi. Vuodet vierivät tasaisesti eteenpäin sotavuosien jääden taakse, aroille kohoavan kaupungin houkutellessa kylän asukkeja puoleensa.
Aika kuitenkin jätti myös vanhan vaatturimestarin laskeutumaan haudanlepoon lopulta, Fleurélien sisarusten päättäen hautajaispitojen myötä kokoontua kotikartanolle viimein yhteen. Vanhaa kartanoa ei yhteistuumin haluttu kuitenkaan myydä pois, Elenran ja Elyssandrian päättäen asettua kartanoon taloksi omien perheidensä ja lastensa kanssa. Samalla sisaret voisivat hoitaa ompelimoa kylästä käsin, siinä missä Alaenor nahkuripajansa kanssa siirtyisi tekemään tiiviimpää yhteistyötä vaatepuodin kanssa. Anrian puolestaan tulisi siirtymään nousevaan kaupunkiin Sinisen kuiskauksen kanssa. Katseet kääntyivätkin lopulta Elanordilin puoleen - mistä iltatähti löytäisi paikkansa?

Haldamirin pitkäaikaisena haaveena oli ollut laajentaa perheyritys jonnekin toisaalle. Salaiseksi jääneestä haaveesta ei tiennyt kukaan muu kuin Elan, ja nyt hänellä olisi tilaisuus toimia isänsä jalanjäljissä ja kunnioittaa vanhan vaatturin muistoa ja osaamista. Elanordil lähtisi kaupunkiin Anrianin kanssa, perheen yhteisillä varoilla Fleurélien ompelimo perustettaisiin myös kaupunkiin ja nuori vaatturimestarin alku asettuisi putiikin pääksi.
Niinpä nuorimmaisen vähäinen omaisuus pakattiin laatikoihin, ja Elan lähti etsimään paikkaansa suuresta kaupungista. Vanhimman veljensä avulla hän löysi ompelimolle tilat, jonka tilavaan yläkertaan Elanordil alkoi rakentaa itselleen paikkaa asua ja elää hiljalleen. Kun ompelimo oli sisustettu ja valmiina toimimaan, alkoi paikalla poiketa aluksi vanhoja tuttavia piilopaikan ajoilta, joille Fleurélien nimi oli tuttu. Puodin nimi ja laadukas kädenjälki alkoi houkutella paikalle lopulta parempaa asiakaskuntaa, ja Elan alkoi hiljalleen ottaa ompelimon mestarin roolia paremmin haltuunsa. Ennen kaikkea hänestä tuli pidetty kaupunkilainen, mutta hänen sievä ja siro olemuksensa ja kasvonsa alkoivat lopulta kerätä myös kyseenalaisempaa huomiota. Elan alkoi saada toistuvasti ehdotuksia ja lepertelyjä kirjeitse ja lopulta kasvokkainkin, suostuen lopulta sokerideittailemaan sodasta leskeksi jääneitä ja kiinnostuneita pieniä palkkioita vastaan. Hän piti vierailunsa visusti salassa veljeltään ja muilta, pyrkien hyötymään mahdollisimman paljon seuralaisena toimiessaan muista, seksuaalisuutensa kehittyessä myös avoimemmaksi vaikkei Fleurélien iltatähti suostunutkaan kuin romanttisiin kanssakäymisiin toisten kanssa.
Lopulta deittailujensa lomasta Elan tutustui kuitenkin ikäiseensä aatelisneitoon, kaksikon alkaessa seurustella keskenään hyvin nopeasti. Falysea tuntui olevan silloin kaikki mitä Elanordil elämässään halusi – aina siihen saakka, kunnes tyttö käänsi hänelle selkänsä. Tietenkin Elan oli suonut toiselle sijan talostaan ja antanut runsaasti lahjoja, jopa tehnyt pukuja, sen kuitenkin osoittautuen virheeksi. Falysea oli pettänyt häntä alusta alkaen selän takana jonkun paremman kanssa, ja käyttänyt läheistä suhdettaan Elaniin vain hyväkseen. Se oli ensimmäinen opetus kaupungin erilaisista olosuhteista ja elämän koettelemuksista, joka sai nuoren umpirakastuneen sydämen murenemaan täysin ja sydänsuruissaan keskittymään täysin vain ompelimonsa pyörittämiseen.


TILANNE NYT
Elanin muutettua kaupunkiin ja hankittua itselleen tasokkaat tilat perheyrityksen haaralle, on hän asettunut vakituiseksi kaupungin asukkaaksi. Elanordil on ennen kaikkea keskittynyt valmistamaan ja korjaamaan aateliston hienoja asusteita ja pukuja, mutta on laajentanut osaamistaan myös nahkaan ja vaativampiin materiaaleihin, joita myös tuiki tavalliset sotilaat hyödyntävät tehtävissään. Nuorukainen onkin iästään huolimatta onnistunut haalimaan itselleen perheensä nimen turvin mainetta varsin näppäränä räätälinä, oli kyseessä sitten hienompi puku tai haastavimpiinkin olosuhteisiin tarkoitettu varustus.
Elanordil viettää kaupungissa rauhallista elämää seurapiirien kuhinoita seuraillen toisinaan vähän turhankin läheltä, tietäen yhtä jos toistakin mitä aateliston keskuudessa juoruillaan ja on meneillään. Hän on kuitenkin tietoisesti pyrkinyt pysymään kauempana arvomaailman sähellyksistä sen myötä, kun lämpimänä leiskunut romanssinsa ikäiseensä aatelistyttöön päättyi karvaaseen pettymykseen.


ASEET JA MAAGISET TAIDOT
Elanordilista ei saisi kivenkovaa sotilasta tekemälläkään. Hän ei pidä konflikteista, mutta tarpeen sitä vaatiessa kykenee kuitenkin puolustamaan itseään. Hänestä ei fyysisesti, eikä kuntonsa puolesta kuitenkaan ole hirveästi vastusta muille, siinä missä Elan tuskin kykenisi käyttämään raskaita aseita, saati edes jännittämään raskaampaa jousea. Hän kuitenkin taitaa miekkailun ja pienempien aseiden käsittelyn, muttei koskaan mielellään kuitenkaan olisi haastamassa ketään otteluun kanssaan kuin korkeintaan harjoitusmielessä. Hänen ottelutyylinsä muistuttaa pitkälti tanssia. Elan on askelistaan ketterä ja keholtaan notkea, eikä hengästy helposti suuremmastakaan rääkistä.

Siinä missä Elanin ottelutaidot asein ovat varsin yksipuoliset ja kehnot, on hän magiantaitamisen saralta taas aavistuksen nokkelampi tapaus. Vaikka Elanordil hyödyntääkin magiaansa lähinnä kankaiden, lankojen ja neulojen parissa, on hänellä myös taitoa hallita elementtitaikoja. Hänen elementtivahvuuksiinsa kuuluu maaenergian lisäksi vesi, joita Elan osaa hyödyntää monipuolisesti ja välikappaleita käyttämättä. Elan ei myöskään vierasta parannustaikojen käyttämistä - hänen magiankäyttämisensä perustuukin hyväntahtoisuuteen ja positiiviseen energiaan. Hän ei epäröi käyttää lahjojaan puolustaakseen itseään ja muita, muttei hänestä myöskään ole vahingoittamaan muita pysyvästi taikuudellaan, mikä toisinaan osoittautuu myös eräänlaiseksi heikkoudeksi.
Suurempien taikojen kanssa Elan tarvitsee magiaansa ohjatakseen yötaivaan tummansinistä lumottua kristallia kantavan lohikäärmeriipuksensa. Hän ei tiedä mistä korun on alun perin saanut, mutta se auttaa häntä kanavoimaan voimiaan kapeimmasta päästään ohjattuna ja myös voimistavan hänen kykyjään.


LÄHEISIMMÄT SUKULAISET
Elenra & Elyssandria – Elanordilin isosiskot, 370- ja 390-vuotiaat äitihahmot. Molemmat sisarista työskentelevät haltioiden piilopaikan Fleurélien ompelimossa ja ovat onnellisesti naimisissa, rouvien omaten myös omia lapsia. Elanilla on erityisen läheiset välit siskoihinsa, joiden seurassa hän pitkälti vietti aikaansa ennen kaupunkiin muuttamista.
Alaenor - Isoveli, 430. Ammatiltaan nahkuri, mutta taipuu tarvittaessa myös rivisotilaaksi. Ompelimosta erillään työskennellyt ja perhe-elämäänsä rakentanut Alaenor on Elanille perheen etäisin henkilö, mutta heidän välinsä ovat kaikesta huolimatta lämpimät.
Anrian Fleurélie - Vanhin isoveli, 520, pitkäurainen eliittisotilas Sinisessä kuiskauksessa ja ainoa Fleurélien vanhemmista sisaruksista, jolla ei ole perustettua perhettä uransa ollessa Anrianille kaikki kaikessa. Elanin muutettua kaupunkiin oli Anrian nuorimmaisen apuna omankin työnkuvansa ollessa pitkälti sidonnaisena kaupungissa eliittijoukkojen puolesta. Heidän välinsä ovatkin erityisen lämpimät, ja vanhin veli on tuttu kasvo Elanordilin ompelimossa.
Caylanna Fleurélie - Elanin äiti, vaatturimestari ja verhoilija. Caylanna oli tuttu näky aatelispiireissä ja kartanoiden verhoilijana aikanaan. Elanordil oli äitinsä silmätikku ja rakas iltatähti, jonka kanssa Elan myös vietti paljon vapaa-aikaansa. Kuollut.
Haldamir Fleurélie – Elanin isä, vaatturimestari. Elanordil on perinyt isänsä puolen suvulta maagiset lahjansa, sekä oppinut isältään suurimman osan kädentaidoistaan. Kuollut.


OMPELIMO JA ASUNTO
Fleurélie ompelimo on arvokkaalla paikalla nouseva kaksikerroksinen rakennus, jonka julkisivu on viimeisen päälle laitettu siisti osin tiilinen ja osin tummapuinen, jota koristaa pari suuria ruutuikkunoita sen etuseinustalla molemmissa kerroksissa. Itse tilava ja valoisa ompelimo sijaitsee rakennuksen alakerrassa. Huonekalut ovat punertavan ruskeaa puuta, lattia valkean marmorinen ja seinät vastapainoksi tummat. Ensimmäisenä silmiin pistävät hyvin pidetyt kasvit, jotka tuovat hieman eloa tiloihin, mutta ympäriltään saattaa löytää myös kaikkea mitä vaatturin tuvan voisi kuvitella sisältävänkin – lankoja, erilaisia nauhoja, nappilaatikoita, mittanauhoja, mannekiininukkeja ja kankaita. Kaikki on tarkkaan organisoitu omille paikoilleen kaapistoihin, hyllyihin ja vetolaatikoihin, eikä paikalta tavoita sekasortoa kuin korkeintaan Elanin ollessa työntouhussa tilauksien kanssa. Ompelimossa on myös hieman peitetympi nurkkaus vaatteiden sovittamiseen varattuna, jota ympäröi suuri kolmi-ikkunainen peili.

Ompelimon takaseinustalta avautuu kuitenkin oviaukko portaikkoon, joka johdattelee kulkijansa talon seuraavaan kerrokseen, itse talon isännän asuintiloihin. Tilat ovat alakertaan verrattuina hämyisemmät ja selvästi tummemmat, vaatimattomammat. Seiniä koristavat pari suuria ikkunoita kuten alhaallakin, mutta myös erilaiset taulut, koristeet ja kuivatut yrtit, eikä vapaata tilaa ole juuri missään jäljellä. Lattia on huoneen reunoilta parkettia, ja huoneen keskellä on tummakivinen osuus, jonka keskellä lepää upotettu perinteinen irori tulisija tyynyineen teepannulle varatun koukun leväten tulisijan yläpuolella. Seinustalla on erikseen myös pieni takka ja oma sija valmistaa ruokaa.
Elanin asumus on hyvin minimalistinen, eikä hänellä ole juuri huonekaluja. Säilytystilaa tuovat runsaat kaapit ja pöydät, ja istuinpaikkoja siististi verhoiltu divaani ja nojatuolit. Jos jotain asunnossa on kuitenkin liikaa, ovat ne ehdottomasti ne lukuisat huonekasvit joita on pitkin lattioita, hyllyjä ja katostakin makramee kukka amppeleina roikkumassa erilaisissa purkeissa, laatikoissa ja ruukuissa. Rakennuksessa on myös pieni pyöreäseinäinen tornisyvennys, joka toimii omana pienenä kirjastotilanaan kattoon saakka. Huoneen keskelle on asetettu kahdenistuttava sohva, kynttelikkö ja parkettilattiaa suojaa kulahtanut kuvioitu matto. Ylös vilkaistessa saattaa huomata lumotun moniulotteisen yötaivaan, joka on sievä ja tuo tilaansa tunnelmallisen valaistuksen etenkin öisin. Tornin alaosassa, ensimmäisessä kerroksessa portaiden läheisyydessä on ovi pieneen siistiin peseytymistilaan.
Asuintiloissa on myös seinän peittämä parvi, jolle pääsee kiipeämään kapeaa portaikkoa pitkin yhdeltä seinustalta. Parvella Elan säilyttää arkuissa ja vetolaatikoissa vaatteitaan ja muita henkilökohtaisia tarpeitaan. Sieltä löytyy myös kirjoituspöytä papereineen ja musteineen, sekä tietenkin keskelle erottavaa seinustaa asetettu futon tyylinen sänky somistetyynyineen, peittoinen ja taljoineen. Sänky on suunnattu samaan linjaan vastakkaisella seinustalla olevaa suurta ikkunaa, josta tulvii huoneeseen paitsi valoa, mutta avautuu myös kaunis näkymä puistikon halki kaupungin alemmille tasoille. Parvi on sisustettu ja koristettu värikkäisiin kankaisiin ja seinämattoihin, sen ollen ehdottomasti Elanin suosikkipaikka koko talosta.MUUTA
- Elanordil puhuu ja kirjoittaa moitteetta niin haltioidenkieltä kuin myös yleiskieltä. Hänellä on kaikenkaikkiaan hyvä kielipää, ja vieraskieliset sanat, kirjoitukset ja lausahdukset jäävät helposti hänen mieleensä.
- Tumma hiustupsu yhdistettyinä liiloihin silmät viittaavat Fleurélien suvussa vahvaan magiaan kykenevyyteen. Tumma hiustupsu yhdistää kaikkia Fleurélien sisaruksia, mutta vaaleat silmät heistä ainoina isänsä lisäksi omistavat Elanordil ja hänen vanhin veljensä Anrian.
- Tarkka sävelkorva ja kaunis lauluääni.
- Hyvin tarkka ihonhoidosta, ja pitääkin erityisen hyvää huolta käsiensä lisäksi myös kasvoistaan. Häneltä löytyykin runsaasti kasvonaamioksi sopivia rasvoja ja ihoa heleyttäviä tuotteita, siinä missä myös hajusteita.
- Kermarotta, valtavan perso makealle. Elan pitää myös siideristä ja makeista viineistä, sekä tietenkin teestä.
- Elan on myös näppärä keittiössä, osaten niin loihtia maittavia ruokia kuin myös leivonnaisia.
- Elanordil on luonnonläheinen. Sen lisäksi että hän viihtyy kaupungin ulkopuolella ja haltioiden kylässä vierailusta, on hänellä maagisien lahjojensa puolesta myös erityinen taito saada huonekasvinsa kukoistamaan vehreämpinä ja pidempään.
- Kissamainen taipumus kätkeä mahdolliset kipunsa pokerinaaman taakse. Voisikin kuvitella että Elanilla on korkea kipukynnys ja sietokyky verisiä tai muuten sotkuisia asioita kohtaan - hän kuitenkin tuntee kipua herkästi ja suuremmat fyysiset vammat ällöttävät häntä, Elanin osaten vain kätkeä tuntemuksensa harvinaisen hyvin.
- Elan omistaa kaksi kissaa, jotka muistuttavat tosimaailman itämaistyyppisiä kissoja, joilla ei ole naamiota. Kissat ovat kehoiltaan pitkiä, notkeita ja hoikkia suurilla korvilla ja mantelinmuotoisilla silmillä varustettuna. Kissoista naaras, Estel, on sysimusta kullankeltaisilla silmillä, ja urospuolinen Bree turkiltaan sinisenharmaa vihreillä silmillä.
- Inspis board
- Musiikkia: Minä vai maailmaDaydreamer


TAVATUT
Iriador Mir Valdoren - Hyvänpäivän tuttu Sinisestä kuiskauksesta veljensä kautta. Elan on myös tehnyt Iriadorille tilauksesta vaatteita hieman erilaisempaan tyyliin, kuin mitä kaupungissa yleisesti haltioiden keskuudessa on nähty.
Kapteeni N'drayer - Tuttu lähinnä veljensä kautta myös, kaksikon ollessa vieraillut hänen ompelimossaankin pari kertaa. Ei tunne henkilökohtaisella tasolla, mutta uskaltaa väittää tummahipiäisen olevan kylmänkarski tapaus pelkän kuorenkin perusteella.
Eliittikenraali Argenteus - Argenteus on tullut Elanille tutuksi hieman erikoisempana asiakkaana, joka on mieltynyt nuorikon käsityötaitoihin ja osaamiseen tehdä pukinkintuille sopivia kolttuja. Fauni tuntuu ilmestyvän ompelimon oville aina silloin, kun hovissa on juhlia tiedossa.
Aslak Qadir - Kaupungin ulkopuolinen taho, tapaamisten perusteella rento ja mukava herrashenkilö, jonka kanssa Fleuréliellä on hyväntahtoinen kauppasopimuksen tapainen. Elan tekee Qadirille lumottuja vaatteita alennettuihin hintoihin ulkomaalaisia laadukkaita kankaita vastaan.
Ruehar - Ruehar tuli hakemaan eräs rapainen syyspäivä Aslakin tilauksia ompelimolta. Ystävällinen ja hauskan ujo tuttava, kenties jopa jonkinsortin alkeellinen ihastus. Elan tapaisi Rueharin mielellään uudemmankin kerran.


AIKAJANA
Asiakas aroilta
MY NAME IS CRIMSON, FAMED SOLDIER OF NIGHTMARES, AND I AM HERE FOR DINNER
---
IRIADOR - DELATHOS - JACKALOPE - ARETHDRIEL - ATREVAUX - SHYVANA - NOEL - LORYTHAS - WYRIUS - NESSAYA - QIRA - OMANIRON - LOTHAR - ZHIERMATUI - ELANORDIL